Új privát üzeneted érkezett!

Nandorka,
meg is kaptam a mailt!
:)

Esztora,
annyibol epietettetek egy hazat? :shock: Wow!Es mekkora?
Sztem realisan egy nagyobb csaladi hazat telek nelkul 30 alatt nem nagyon lehet manapsag megepiteni (kulcsrakeszen gondolom,berendezes nelkul)...bar lehetne... :?
A masik meg,hoygha az embernek haza van,akkor soha nem fejezi be,egesz eleteben rendezgeti be,vagy ha mar kesz,akkor par evente kitalal vmit,hogy felujit,hogy lecserel..stb...
Egy ismerosom mondta,miutan megepitettek ahazukat,hogy ez egy penznyelo :wink:

Kép

Kép
arwen07

Alternativ futes:mostani gazarak mellett olyan 3-4 evre mondjak a megteruleset.

Kép

Kép
arwen07

Porsival mi van?Nagyon eltunt!Azt hittem o is jon a talira....

Kép

Kép
arwen07

Arwen! Nagyon boldog születésnapot kívánok és minden elképzelhető szépet és jót a továbbiakban!!!!!! :D :D :D

A korábbi kérdésedre válaszolva pedig, Balázsnak ez a napszemüvege, nem a tipikus bébinapszemüveg, le is veszi rögtön, úgyhogy lehet, hogy beruházunk még abba az Esztoráék félébe.
szerika

Ja és majd mesélj, hogy ünnepeltek, mit kaptál? stb... képeket a tortáról...
szerika

Arwen én csak bővitettem a házat így kijött kb 7 millából de kivül még nincs kész :?

Szeri mostanában Nyunyi is leveszi a szemüvegét 8)

Arwen mi is Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk neked!!!!

csináljatok sok-sok képet a talicskán!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drágáim!
Ne haragudjatok, de most nagyon összejött minden...ahogy lesz egy kis időm, erőm, jövök..... :oops: :oops:

Gabcsinak nagyon boldog szülinapot így megkésve!

Arwen, drága! Téged is Isten éltessen sokáig!

A talira sajnos nem tudok menni, nekünk nagyon messze van a Margitsziget tömegközlekedéssel, jogsim meg nincs :( :( :(
Nagyon fáj Értetek a szívem, de ez is egy intő jel, hogy végezzem el végre azt a tanfolyást, ne függjek ennyire másoktól....

puszik

porsika

Na hahóka,

bunkó módon mindenekelőtt Gáborkának kívánok így utólag is nagyon sok-sok-sok boldog Születésnapot!

Arwen, Neked úgyszintén!!! Kíváncsi vagyok, mi lesz a meglepi Apától!

Hát mi magunk sem értjük, hogy miért ennyi a ház, több kivitelezőtől is kértünk ajánlatot, és mindegyik ilyen drága. Szóval nagyon bosszantó, mert Apuék belefáradtak, hogy újraterveztessék (no és pénz kérdsése is, eddig 3 millió csak a tervekre, komplett gépészeti, stb.), és hát mi a garnacia, hogy az ócccsóbb lesz. Igen, a 30 millió az nagyon szűkre szabott. Apuék egy pincés 150 m2-es házat terveztettek, egyszinteset. NEM ÉRTJÜK, hogy hol van az arany elrejtve ebben a házban...

Tegnap feladtam Csongira a napszemcsit...ordított, dörzsölgette volna aszemét, szóval nekünk nem jött be sajna. Azért még próbálkozom.

Szeri, Csongi nagyon szereti a triciklijét. Sokszor abban megyünk sétálni. 2 is van, az egyik Berchet, de abban csak egy kis övecske van alul, és nem jó, ebből esett ki Csongi, ugyanis közelebbről is meg akart vizsgálni valamit a földön... :?

Fio, leírom, hogy mit mondott a Tibor, mihelyst lesz egy kicsit több időm.

Kenyér-téma: Csongi zabálja!

Arwen, nem felejtettem el a konyha-képet, csak...azóta nincs rend :lol: bepótolom.

Nándorka, a kölest mi már rég adjuk Neki, de Holle gabonapép formájában. Nekünk a golyó nem jön be, mert nem lágyul meg eléggé, és múltkor is fuldokolni kezdett tőle.

Voltunk Ringatón, Csongi nagyon élvezte. Odafurakodott a többiek közé, nem volt félénk.

A pelenkázás nálunk is kész művészet, állandóan hisztizik alatta, mintha legalábbis nyúznám. És persze pont a legnagyobb kaka közepén szökik el...

Pinkiné, én is kíváncsi vagyok a mosógépszerelőre, nekünk is az Arwen-féle csoda van. Nekünk az a bajunk, hogy mindig tele van mosószerrel a kimosott ruha :?

Csongi már pápázik, mondja is, hát annyira édes! No meg tapsikol, és a kutyusnak mondja, hogy Vau-vau. No meg a Jar-jart is (így hívják tesóm kutyusát, vizsla)

No megyek, mer Apa megjött, végre egy picit előbb.

Pusszancska

KépKép
KépKép
ragota

Márhogy a bunkó módon arra vonatkozott, hogy tegnap nem ezzel kezdtem!

KépKép
KépKép
ragota

Koszi Lanyok,dragak vagytok!!!!!!!!!

Vacsi lesz,annyit tudok,ejjelre nem maradunk ki,hogy ferjem szavaival eljek " az nagyobb szervezest igenyelne" :wink:

Porsikam,
remelem semmi rossz nem tortent!!!Gyere,amint tudsz!Sajnalom,hogy a talira nem tudsz jonni...

Ragota,
huuu hat egy ekkora hazra meg plane rengeteg az az ar,amit adtak...fura...
:shock:
Konyha kep raer :wink:
Huu az elobb Attila is akkorat taknyolt...
nekunk is regen mososzeres volt az osszes ruha ebben a csodagepben :? Akor valtottam folyekony mososzerre,igy ez a problema IGY megoldodott,de rohej az egesz.....

Esztora,
ja az mas,de igy azert nem semmi osszeg az is!!!
Karfa:jo hir :wink: Csak rohadt draga az a jargany :roll:

Koszi a napszemi infokat,hat magam sem tudom megeri-e,meg a sapijat is sokszor leveszi...ketlem,hogy magan hagyna..... :roll:

na megyek ebedet adni a kis Hisztimanonak!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Lányok!

Arwen, boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem sokat írok, mert nagyon el vagyok fáradva, reggeltől kint voltam az udvaron. Na nem sok mindent csináltam, nem hagyták, de azért lefáradtam. Bográcsban főztünk ebédet, itt volt anyu, tesóm, anyósom és apósom. Anyunak tegnap volt a szülinapja, nekünk holnap lesz a házassági évfordulónk, és hát ezeket ünnepeltük ma. Jól be is sütiztem, majd meglátjuk a gyomrom mit szól hozzá. Nem nagyon bírja a cukros, fehérlisztes dolgokat, de most nem tudtam sem én, sem Zoli sütni másmilyet, ezt meg hozták. De nagyon jól éreztem magam. Egsz nap a hintaágyon ücsörögtem, meg feküdtem. Most úgy érzem, hogy jót tesz, ha többet ücsörgök, mint mostanában.

Pinkiné, megnézem ezt az oldalt, hát akkor kb ott van árba, mint tippeltem. De annyi jót mondta a tv-ben a hintáról, hogy még lehet, hogy beruházunk.

Ragota, nem semmi milyen árat mondtak Apukádéknak. Pedig mi is gondolkodtunk az építkezésen, de ilyen árat nem tudunk megfiztetni, még 30 millát sem, úgyhogy mégis kész házat kell venni ezek szerint.

Most megyek, mert tényleg lefordulok, pedig még nem akarok aludni, mert aztán éjszaka nem tudok, azt meg nem szeretném, mert szét unom az agyam akkor. :wink: Nálunk nincs másik szoba, ahova átmegyek valamit szórakoztatni magam. :lol:

Üdv mindenkinek, aztán kérünk a taliról beszámolót és fényképeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusz mindenkinek Nikó

Kép
nikóska

sziasztok lányok,

muszáj benéznem, mert tudom, hogy nagyon drukkoltok nekem, és most mutatni szeretnék valamit:

Kép

Megjártam azóta a kórházi ügyeletet, progit írattam fel, amíg nem leszünk itthon. Jaj csajok, drukkoljatok, hogy ez tényleg igaz legyen, mert én nem merem beleélni magam....majdnem 2 év után :roll: :roll:

Bár haloványka, de ott van a 2. csík. Nem merem beleélni magam, voltam a kórházban progit íratni, amíg nem leszek. Holnap mielőtt megyünk, még lövök egyet, remélem erősödik (ma 11 vagy 12. dpo-n vagyok :roll: )

Drukkoljatok, hogy ennyi küzdelem után, ez tényleg igaz legyen!

Sok puszi
V.

Kép
vickybabe

Vicky!

SZORÍTOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem vegyél kazettás tesztet, legalábbis nekem azt jobban bevállt, ilyen lógatós már egyszer átvert. Drukkkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
nikóska

Ja, és ha tudsz, még reggel gyere egy erősebb kétcsíkossal!!!!!!!!!!!

Kép
nikóska

Ja, és Vickyhez képest mellékes pocifotó. Ez most készült, tehát 10 hét 3 napos, picit már nőtt a kezdethez képest. Kép

Kép
nikóska

Vicky: aztamindenit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Már többször megnéztem azt a csíkot (bevallom először nem láttam), de azt hiszem az tényleg egy haloványka csíkocska...Még jelentkezz, hogy a második teszt mit mutatott. Nem semmi, hogy utazás előtt!
megadrukkkkkk!!!!!!!!!!!!

Ragota: raknál fel a triciklikről képet? és mennyiért vettétek? szerintem Balázs is imádná, ha mozog valami alatta, akkor teljesen odáig van.
szerika

Nikó, Szeri! Aranyosak vagytok, ha valamikor, akkor most aztán tényleg rámférnek a drukkok.

Szeri, szabad szemmel sokkal jobban látszik. A másik fórumban az egyik lány kicsit fölturbózta, azon nagyon tutin látszik...

Most tele vagyok parával, mi van a rossz hormonommal, szedjem-e a bromot, hogy hat majd a repülőút és az egész utazás, ha esetleg baba van, egész nap ezen agyalok. Nem merem beleélni magam...

Reggel kazettásat csinálok... :roll: aztán mire hazaérünk, már úgyis eldől minden... :roll:

Nikó, nagyon helyes a pocid! :D

Kép
vickybabe

Vicky!

Én bizony egyből láttam ám azt a csíkot!! :wink: Nagyon örülök Neked és hidd el hogy ez igaz. Minden rendben lesz,hinned kell benne!!! :D

Bromo!!!

Szedjed. Attól semmi baj nem lesz. Pont akkor lehet baj ha most abbahagyod. Mivel ugye nem jó a prolaktinod. Én is szedtem és ahogy babás lettem nem szabadott abbahygani mert elmehet a baba. A 10 ik hét körül hagytam abba de azt is úgy hogy fokozatosan kellett leállni vele mint az utroval.

Jaj nagyon örülök. Ebből tuti baba lesz/van!! 8) :lol:

Arwen!

Nagyon Boldog Szülinapot!!
csipcsab

Arwen! Boldog szülinapot!

Vicky! Mennek a drukkok! ++++++++++++++++++ Gyere még reggel! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Holnap mindenképp gyere Vicky, mert ha bejelentkezés nélkül utazol el és itt hagysz a nagy bizonytalanságban én tutira lerágom addig az összes kezemet. Ez annyira fantasztikus!!!! :D Komolyan mondom, hogy a legjobbkor jön ez a bébi hozzátok, már az elején tiszta izgalomba hoz, de nincs is szebb, mint a nagy utazás közepette ennek örülni. Gondolom a párod is repdes. :lol:
Nagyon vigyázzatok az úton és érezzétek jól magatokat!
Ha esetleg ott utadba akadna egy internetszalon, akkor lehet ám ide pár sort írni. :P
szerika

Nikó, köszi a képet a pocidról, azért már látszik a Babóka! Hihetetlen milyen gyorsan telik az idő, még csak most jelentetted be, hogy két csíkod van és máris eltelt 10 hét.
szerika

Sziasztok!
Most csak gyorsan 2 nagyon fontos dolog miatt.. :D

Vicky!!!!
Én is látom a 2 csíkot és nyugi,nálam mindkét gyerkőcnél ugyanilyen halvány csíkocska volt!!!
SOK SOK DRUKKKKKKK!!!!!

A másik a tali...én is apától függök...és ő dolgozik holnap. :(
Azért majd készítsetek rengeteg képet,jó?És nyáron mi is megyünk!!!!

Még valamik

Arwen!
Nagyon boldog szülinapot!!!

Ágota! Igen érdekel,írd le légyszi a könnyűszerkezetessel kapcs. infókat! Egyébként ebből is több fajta van...na majd bővebben írok erről ha lesz időm.
Puszi mindenkinek!!

KépKépKépKép
*orsi*

Viki, nagyon-nagyon gondolunk Rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én is látom a csíkot, és drukkolok, h holnap olyan erős legyen, h még a szomszéd topikokban is lássák...! :wink: :wink: :wink:

Nikó, nagyon helyes pocid van! Úgy örülünk Nektek is!

Tudjátok, mi jutott eszembe? Hogy milyen lenne, ha már akkor lett volna internet, amikor mi fogantunk, miylen lenne olvasni, h mennyire megörült nekünk - vagyis a minket jelző csíknak :wink: - az anyukánk. Sztem depi ellen nagyon hatásos lenne, ha azt elolvasnánk. Én tuti elmentem azt a részt, amikor betettem a kétcsíkos tesztet, hadd lássa majd Dorka!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Huh, nem is tudom kinek írjak először :)

Arwennek kívánjak Boldog Szülinapot! vagy Vicky-nek küldjek hatalmas giga-mega Drukkot! :):):):) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és Vicky, ne izgulj, nem lesz semmi baj. A progi majd segít :) Tessék élvezni az utazást, hisz ha megérkezik Mazsola, utána jó ideig úgysem lesz pihi :)

Nikó, nagyon édes a pocid :) Én az enyémet már tükörben sem merem megnézni, akkora :roll: :roll: 1 hét alatt 4 cm-t nőtt a körfogata és még pár hét a vége. Kicsit izgulok, mekkorák leszünk :oops: :oops: Egyébként a hintát én először az egyik barátnőmnél láttam, a kislányának volt és nagyon szerette :) Én ott szerettem bele, s vadásztam, hogy találjak.

Képzeljétek, ma voltunk tesómékat felköszönteni és tökre tetszett - meg ízlett - nekik a torta, amit csináltam :) Eredetileg Fanta-szeletre szól recept, de én megcsináltam egy kapcsos tortaformába, a tetejére meg ment marcipán szivecske "Boldog Szülinapot" felírattal. Meg kaptak egy 15e Ft értékű Ikea kátyát. Tudom, hogy nem sok, de szerintem a szándék a fontos. :roll: :roll:

Csajszik, olyan kérdéseim lennének, hogy szülés után - a gyorsabb gyógyulás érdekében - milyen homeopátiás bogyókat érdemes szedni? Mert gondoltam, hogy ha megyek patikába, megveszem a Tena cuccokat, meg ezeket is. Tudom, még korai - és mindenki azzal jön hogy hu, de messze van még a vége - de én úgy érzem, hogy max. a 38. hétig maradunk egybe. Hülyeség? :roll: :roll: Már pedig nem akkor szeretnék ezek után mászkálni. A táskában meg eláll.

Így is kitör a frász, hogy ahová járok tornázni, ott a papás felkészítést 37+4-en tartják. Reménykedem, hogy azért akkor még egybe leszünk. De ha nem, anélkül is megoldjuk :)

Tényleg, a málna levél teát mikor érdemes elkezdeni?

Ja igen, volt valaki a Maradász utcai kórházban csecsemő-újraélesztési "tanfolyamon"? Mi valószínüleg mennénk, s ha vannak, érdekelnének a tapasztalatok.

Na, tűzök aludni, mert reggel jön a barátnőm vért venni Tőlem :) Kijön házhoz, így nem kell lecsoszognom a rendelőbe. Aranyos, nem? :) Megcsinálják végre a vércsoport meghatározást, amit a terhesség eleje óta mindenki elfelejt.
Jaj tényleg képzeljétek, múlt héten kikértem a házassági anyakönyvi kivonatunkat. Az a csaj csinálta, aki összeadott minket 3 éve. Tök aranyos volt, emlékezett rám, s kérte hogy iwiw-en majd küldjek képeket a Petiről :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Most van pár percem alvás elött. :D
szóval tényleg nagyon sajnálom,hogy nem mehetünk a talira.:(
Nán-Dorka írásán felbuzdulva én is visszaolvasgattam a topik legelejéből kb.10-11 oldalt. Ebben a topikban érzem azt elösször,hogy nagyon szívesen találkoznék Veletek...de tényleg.:)
Nyáron TUTI,hogy megyünk a nagy találkozóra!!!!:)

Porsika!

Még nem is köszöntem meg amiket írtál múltkor a színesztéziámmal kapcsolatban:)....mert hogy így hívják ezt a jelenséget.Utánna néztem a neten. :D

Ágota,Fioona!

Tudtok nekem segíteni számokat illetően?:)
Van pár érdekes dolog,és hátha tudtok rá valamit mondani...
Szóval az első hogy a párom 10.-én született,és én pedig 23.-án.
A városnak ahol lakunk az irányítószáma 2310
A másik:Párom 10,én 23.
Samu 11.-én született,Domi 24.-én....
Ezek jelentenek valamit???

Pinkiné!

Málnalevél teát a 36.héttől szokták inni,de mondjuk én ha jól emlékszem a 33.héttől ittam.Lehet,hogy a tea is segített,lehet,hogy nem,de a szülésre szép élményként emlékszem.:)

A hinta nagyon szupi,mi is szerettünk volna de a mocskos anyagiak közbeszóltak.:(

Nán-Dorka!

Az írásodon felbuzdulva én is megkerestem a régi hozzászólásokat,nagyon jó volt visszaolvasgatni.:)

[quote]T írta:udjátok, mi jutott eszembe? Hogy milyen lenne, ha már akkor lett volna internet, amikor mi fogantunk, miylen lenne olvasni, h mennyire megörült nekünk

Na igen én annak is örülnék ha egy ultrahang kép lenne,de hát akkoriban még nem adtak azt sem....

Nikó!
De jó a pocakfotó!!!!És csini vagy!!!

Arwen!

Az az Ikeás konyha is nagyon szép amit írtál!Pont nézegettük apával pár napja.:)Nekünk az antik van.Bár ez egyértelmű volt,mert minden bútorunk antikolt pácos Ikeás.:D
Kivéve a gyerkőcöknél,nekik natúr fenyő van.(hogy nagyítsa a világos szín azt a pöttöm szobát):D

Ágota!
60milla..na hát az dúrva tényleg. :shock:
Szerintem is jobb mármint nem jobb,de egyszerűbb kész házat venni inkább.A könnyűszerkezetesekről azt hallottam mostanában,hogy azt nem szabad megvenni amelyik fa szerkezetes.Azok a jók állítólag,amelyikeket előregyártott elemkből raknak össze...hogy mondjam...szóval nincs fa szerkezetük,csak összerakják,mint a panel házakat...bocs hogy ilyen bután írom,de nem értek hozá,csak képeket láttam róla.Van olyan is amelyiknél ezekben a panelekben kis agyag golyócskák vannak.Erős mint a tégla,de iszonyat jól szigetel.Erről van egy weboldal,ha érdekel belinkelem.

na megyek jó éjt!!

KépKépKépKép
*orsi*

Meri!
Már biztosabban mondom,hogy kisfiút érzek nálad..ha ez számít valamit. :D

Puszi ,tényleg megyek .... :)

KépKépKépKép
*orsi*

Vicky: én is látom, de remélem ma tényleg kazettás tesztet csinálsz. Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Arwen: utólag is boldog születésnapot kívánok!

Orsi: nagyon kíváncsi leszek, elvileg a héten már kiderülhet.

Szerintetek az gáz, ha még nem érzem Mazsola mozgását????

meriann

Van egy jó hírem: Vicky írt smst és a reggeli teszt még erősebb, mint a tegnapi :D :D :D :D :D
Nagyon örülök nekik, végre, már annyira megérdemelték!!!!
Így az utazásuk is még jobb lesz szerintem :wink: :lol:
szerika

Erika: de jó, hogy írtál.
Vicky: Veletek együtt örülünk, nagyon-nagyon.

meriann

Hú Vicky ez szuper!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó utat kívánok nektek!!!Gondolom meg lesz,most már főleg. :D

Meri!
Egyáltalán nem gáz ha még nem érzed mozogni Mazsolát!
Van aki csak a 20.hét után érzi meg elösször a magzatmozgást.

KépKépKépKép
*orsi*

Meri: szerintem se aggódj, hogy nem érzed, én is úgy tudom, ahogy Orsi.
szerika

Sziasztok!

Szeri!

Köszi az infót! :D

Vicky!

Ez annyira csodálatos. Olyan nagyon örülök Nektek! Ennél csodálatosabb utat nem is kívánhattál volna magadnak. :wink:
Istenem rendesen remeg a gyomrom. :lol:

Nikó!

Szép poci! Nem is tudom miért írod hogy milyen nagy darab vagy. :roll: Csini vagy! És hát igen hihetetlen hogy már Te is a 10-ik hétben jársz. [/b]
csipcsab

Sziasztoooooooooooooooooooooooook!

Koszi a koszonteseket! :wink: :wink:

Eloszor is
VICKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Mennek a +++++++ok,nem lesz semmi baj!!!De joo,hogy uzentel smsben!!!!!Ennel jobb hirt nem is kaphattunk volna!!!!

Masodszor pedig,
Bodzinak nagyon-nagyon boldog nevnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Marietta,Pinkine,tessek csak betenni pocikepet!!!Nagyon kivancsiak vagyunk am a valtozasokra!

Meri,
ne aggodj,teljesen normalis,hoyg meg nem erzed!Plane elos babanal!!!!!!!
Olyan hihetetlen,hogy nemsokara szultok!Annyira megy az ido...nem igaz...

Niko,
nagyon szep poci :lol: :lol: :lol:

Pinkine,
en Arnicat szedtem utana,megnezem majd neked a potencialt,mert arra fejbol nem emlekszem.Az jo verzescsillapitasra,sebgyogyulasra,gatemetszes utan,csaszi utan,szoval jolly joker :wink:
A torta tok jo lehetett!En nagyon tudom ertekelni,ha valaki maga csinal valamit!En is szoktam tortat sutni szulinapra,olyna jo erzes mar kesziteni is,nekem sokkal szemelyesebb,mint megrendelni!Persze van,amikor rendel az ember,mert vmi kulonlegeset szeretne,vagy olyan az alkalom,vagy nincs ido sutni :lol:
Vervetel otthon?Mazlistaaaaaaaaaaaaaaa!
Malnalevel:en a 36.het betoltesevel kezdtem,meg a homeos bogyokat is,hat gyorsitani nem gyorsitotta,mert ugye 41+3nal indult el Attim,de szerintem ezek is hozzajarultak,hoyg szepen tagultam,es meg tudtam szulni a 4kgjat...

Jaj Vicky,
annyira gondolok Rad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kepzeljetek Attilam ma extrem sokaig aludt reggel,majdnem 9kor kelt.....szoval most tolodik a delelotti alvas...nem tudom hogy fogunk odaerni a talira...lehet,hoyg kesni fogunk.....na majd telozok,ha valami van..... :?

Tegnapi meglepi: :lol: :lol: :lol:
Huuu hat fantazstikus jo napunk volt tegnap!Csajok,olyan jo szulinap volt!
Delelott Dragam elment dolgozni,aztan hazajott, es hozott nekem 28 szal kb egy meteres szaru feher rozsacsokrot,akkor fejuk van.... :shock: Van foto,majd teszek!
Aztan deluten elmentunk Huvosvolgybe,es ott voltunk egesz du.,Attilam imadta a pokrocon fetrengest,ugy elvezte,aaa,nagyon jo volt!!!!!
Este meg jott Anyos+Apos Attilara vigyazni,megfurdettem,lefektettem,es mentunk a meglepi helyre,amit sejtettem,es ki is talaltam :lol: A Gundelbe mentunk,fantasztikusat ettunk,utana andalogtunk egyet,nagyon joooo kis nap volt,na!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek,probalok Attilaval beszelni,hoyg aludjon mielobb,mert aztan menni kell :wink:

Kép

Kép
arwen07

Bodzi, nagyon-nagyon boldog névnapot Neked!!!!!

Arwen, szuper lehetett a szülinapod és hát a férjed igazán kitett magáért!!!!
szerika

A tali tok jo volt :lol: :lol: :lol: ,most ertem haza,es letettem Attilat aludni,kivancsi vagyok lesz-e belole alvas :roll:
Majd teszek kepeket a gyerekekrol,nagyon jol elvoltak!
Reszemrol barmikor ismetelhetunk!!!Es a tobbiek is talan el tudnak majd jonni :wink:

Kép

Kép
arwen07

Szeri,
hat igen,kitett :wink:
Most en agyalhatok,mert neki vasarnap lesz a szulinapja :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!!!
micsoda meglepik!! nagyon szuper lehetett!!
jó gondolkodást a szülinapi meglepihez!!!

Vicky,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és annyira örülök!! beleborzongtam...
jó repülést!!!

Pinkiné,
a pocak nő, csini-bini lehetsz!! én is szedtem arnicat, meg volt urtica urens is nálam (tejcsi szaporításhoz), meg adtak koktélt a táguláshoz is, szóval én hiszek benne :lol:

Meri,
első babánál a 20.hetet szokták írni, hogy első rugdosásokat lehet biztosan érezni!
:wink:

Ágota,
tricikli fotóért mi is sorba állunk!!!

Szeri,
köszi a vicky-infót!!

nekem 3 dolog jött be, amit minden babavárónak ajánlok megvételre (de ez full szubjektív..): szélcső, hordozókendő és aki sokat van egyedül segítség-mentesen, annak pihenőszék (nekünk egy egyszerűbb kivitel van, majd rakok képet :lol: :lol:

nálunk az alvás akadozik, de egyébként jól vagyunk
sokat gondoltam rátok, milyen lehetett a séti!! alig várom a fotókat!!!!!!!!
szép estét Mindenkinek!!

KépKép
Kép
gyuzso

Viki, annyira örülök Nektek! Ez az AB terv! Sem A, sem B, hanem mindkettő!

Bodzi, nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Nagyon jó volt Veletek találkozni! Úgy szeretném már lerakni Dorót, h berakhassak 1-2 képet (bár Arwen csinált többet és jobbat, de addig is), de nem megy egyelőre. A babák uolyan édesek, mint a képeken, és nagyon mókás érzés volt, h már ismerem őket, anélkül, h találkoztunk volna.
Krisz, Csenge mikor aludt el?
És Nálatok volt alvás, Arwen? Én Doróm elaludt a buszon, mielőtt kiértünk volna a Szigetről, és végigaludta az én ruhavásárlásomat. (Előtte már kiválasztottam, csak pénz nem volt nálam.) Olyan jól bevásároltam! Most aztán olyan álmos vagyok, h borzasztó, de mindegy! Olyan jól telt az elmúlt két nap. Mert vasárnap meg Állatkertben voltunk. Azon erősen gondolkoztam, mert lehet, h Doróval kettesben itthon többet pihentem volna, de hiányzott az is, h a család együtt csináljon programot, és most ez is megvolt. Dorka imádta a színes tengeri halakat, nevetett rajtuk!

Kép

Kép
nán-dorka

Hol vannak a képek??? :wink:

náthás vagyok én és Nyunyi is .szegénykém este csak párnán tudott elaludni másként nem kapott levegőt.alátettem az én birkapárnámat és így viszonylag jól aludt.

Bridzsi

Kép
esztora

Most töltöm át a gépről... :D
tegnap mire Doró elaludt, utána én is... :oops: :)

Kép

Kép
nán-dorka

Kép
Doró: Nézd csak, Csenge, úgy néz ki, én megúsztam ezt a sapka-dolgot!
Csenge: Borzasztó találmány, én is utálom!

Kép
Doró: Jaj! Neeeeeeem, nem úsztam meg!

Kép
Csenge: Figyi, ha közelebb tolnak hozzám, lekapom, oké?

Kép

Kép
nán-dorka

Halihó! :D

Nándorka! :lol: :lol:
Tegnap hazafelé a kocsiban elaludt Csenge, de mivel 20 perc alatt hazaértünk, így annyit aludt. Utána úgy pörgött, mintha nemtudom hány órát aludt volna... Fél 11kor sikerült elaltatni. :roll: Iszonyat sok energiája van, mi már majdnem kidőltünk. :oops:
Nagyon jó volt a tali! :D Többször is megismételhetnénk! Jó lenne, ha a következőre még többen el tudnának jönni! :D Örülök, hogy megismerhettelek benneteket személyesen is! :wink:

A képeket át tudnátok küldeni emailben? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

:lol:

Nandorka,
nalunk nem volt SEMMI alvas!Hazajottunk,letettem,de nem volt el a kisagyban,szoval egy ido utan kivettem....
Szoval csak ejjel aludt ledkozelebb,es most o is kelt2x.Csajok,elkapott Attila vmi alvas elleni virust a talin? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Nandorka,
jaj de jo ez a kepsorozat!!!!!

Na mindjart teszek be en is kepeket!JO sok van!!!

Ragotatol kerdezem meg,hogy majd Roluk Csongivel tehetek-e be,marmint amin o is latszik,es van olyan is,hogy Ragota tesoja+Nimrod,nem tudom O engedi-e,hoyg betegyem???!
Szoval varom az engedelyt! :wink:

Csenge ugy kozlekedik mar,mint egy 2 eves!!!:
Kép

Doro huncutkodik:
Kép

"Na ne maaaar,hogy egymas melle kell allni....."
Kép

"Na jo,de csak egy kep..."
Kép

"Te nem jossz,Csenge?"
Kép

Kép

"Nezzetek csajok,van ott valami!"
Kép

"Elmesz?"
Kép

"Akkor szia!"
Kép

Kép

Kép
arwen07

Este anyukákkal, köztük egy óvónő, találkoztam (énekelni mentem), és azt mondták, vmi botrányos nap volt a tegnapi, a gyerekek ki voltak fordulva magukból. Arra gondoltam, ahhoz képest mi nem is panaszkodhatunk, a talin jó fejek voltak a picik. Akkor ezek szerint utána tört ki Nálatok a "rosszaság". Nálunk Apa nme panaszkodott, de neki meg ugye az egész napos munka után felüdülés - már amikor... :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

jaj de jó végre képek!
nagyon sajnálom hogy mi nem tudunk menni :roll:
áthidalhatatlan a távolság... :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Doro:
Kép

Doro modellt all:
Kép

Csenge:
Kép

Csenge mar igy labdazik!!!
Kép

Mi az arnyekban voltunk, a gyerekek miatt,de a gyerekek termeszetesen a napon :wink:
Kép

"Add mar ide azt a fadarabot!"
Kép

Megjottek Csongiek!!!!!!!
Kép

Ragota,
Rolatok olyanok vannak,ahol Te is,meg Tesod is latszik,ha engeded,akkor majd felteszem,addig nem akarom :wink:

Angyalkrisz,
reszemrol is lehetne surubben ez a tali!!!
Majd kuldok mailben,vannak Rolad is! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Csajok!

Hát ezekkel a képekkel szebbé teszitek az ember napját! Köszi!!! :D

Írtó jók a képek a gyerkőcök pedig egyszerűen gyönyörűek. És nagyon jók a hozzászólások is. :lol: Olyan jókat nevettem.
Annyira édik!!!!!

Hát és Dorónak az a modelles beülése. 8) :lol:

Még-még képeket. :D
csipcsab

Lányok! Valamelyikőtök véletlenül nincs otthon munkajogi kérdésekben? Vagy valami ismerős? :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Halihó!

Aranyos vagy Arwen, persze, nyugodtan beteheted!! (vagy ennyire gáz? :lol: ) jó csask vicceltem.

Vicky, Arwen mondta tegnap a jóhírt, hát én annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!! Ne izgulj, minden rendben lesz!

Bodzi, boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!!

Hát nagyon szupi volt a tali. Sajnálom, hogy mi olyan későn értünk oda (majdnem 3-kor). Csongi annyira nyűgös volt, és persze nem aludt el időben, így csúszott az egész... :cry:
Én is olyan idegbeteg voltam, mert nem tudtam egyszerűen készülődni Tőle. Ott rángatta a nadrágomat végig és nyafogott. DE kárpótolt minket a tali.
Hát a gyerkőcök még szebbek élőben!!! Anyukákkal is jó volt személyesen találkozni végre!

A fiúk a kocsiban egyből elaludtak, szóval nyugodalmas hazamenetelünk volt.
Bizony, megismételhetnénk ezt a talit többször is, igazán szupi volt!

A képek egyszerűen frenetikusak voltak, az alámondásokkal meg pláne!

Canga témában mi a bambino.hu-n vettük azt a cangát, amit szívből tudok ajánlani. Pikkolo Retro típusú. Amivel mi kint voltunk, az Berchet márkájú, nem annyira praktikus, mert csak egy pici öv van benne, ami...majd a képen is jól láthatjátok, nem igazán biztonságos...

Orsi, mindenképp érdekelne a link. Bien-zenker, dreamhomes, novodom, ezekkel a cégekkel koketálunk.

Arwen, van egy jó ötletem szülinapra. Én is most rendelem meg...Az oszk honlapján van egy születésnapi csomag nevű dolog. Ennek a lényege, hogy összeállít akönyvtár egy olyan újságot, amiben aznapi (tehát a születése napján) történt eseményekről össze vannak válogatva újságcikkek, az elejn egy gólyahírrel, hogy megszületett xyz. Annyira édes, és szerintem szép ajándék. Interneten lehet megrendelni, 6 nap az elkészülés. Ó, lehet, az már nem lesz meg, de lehet gyorsítottban kérni, igaz 100% felárban... :shock:

Krisz, én sajna nem tudok mondani semmit munkajog terén... :?

no megyek egy picit melózni, mármint házimelót.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?