Etus, én paszíroztam először a borsót, kis szűrőn. Macera, de próbáld ki.
Doo, még jó, hogy írtad, hogy nem kell másra gondolni, mert én egyből másra gondoltam
Ez nagyon cuki lehetett, hogy lefetyelt a nyelvével Vikó!! Nem semmi!!!
Köszi a hozzám intézett szavakat! Pont az imént gondoltam Eszterre, mert egyszer hívtam Őt alvási gondok miatt...Szerintem alapjában magammal van bajom. Azaz azzal, hogy nem tudom hogyan kellene jól csinálni ezt az egész alvás dolgot. Nálunk a reggeli ébredés a legfixebb
na nem totál pontos, hogy is lehetne, nem gép, hanem gyerecske. És azt nem értem, hogy eddig 11-re mindig álmos volt, most meg szinte pár nap alatt átállt arra, hogy már csak 1-2 körül álmos
Igaz, akkor nagyot alszik, eddig másfél órát, ma 2ésfelet
Este az volt, hogy fürdés után direkt nem vittem altatni, mert még úgy fel volt dobva, hogy esélytelennek tartottam...aztán 9kor elkezdett ásítani, szemet dörzsölni, usgyi az ágyba, cici...becsukta a szemét, majd el is fordult már az oldalára, vissza, újra cici, el...aztán hopp felült
és itt jön a problémám! Ha visszafektettem sírt, cici nem kellett. Most mi legyen? Ezen a ponton kellene a segítség, úgy érzem! Végül maradtunk az ágyban, én elkezdtem olvasni, mert arra képtelen vagyok, hogy fekve tartsam és ríkassam
így Ő játszott én olvastam...persze aztán a könyv kellett volna neki, s azért sírt. Na, ez így ment, akkor olvastam hangosan-olyan hangsúllyal, mint egy mesét
végül felültem, magamhoz szorítottam és képzeljétek hagyta magát ringatni egy kicsit, olyan jóóó volt
ráhajtotta a fejét a vállamra, szerintem itt ráhangolódott az alvásra, utána letettem, cici be és elaludt. Ez az egész össz-vissz 45 perc volt.
Apája viszont azt mondja, hogy meg kell próbálni elaltatni, ha nem megy, kihozni vissza, s később megpróbálni. De ma beszélgettünk erről telefonon (dolgozik) s megállapodtunk, hogy el kell valamit határoznunk, s ahhoz tartani magunkat, mert engem ez zavar, hogy ennyire az történik, amit Zita akar és ami nekünk is a legkönnyebb, mert hát valljuk be, könnyebb kihozni újra, mint kitartani. vagy később kell eleve bevinni a szobába, s próbálni altatni. De hát könyörhöm, átállt 1 alvásra, és ehhez képest este 10 óra mire alszik
alvás mennyiségében nem túl nagyigényű
igaz sosem volt.