Sziasztok!
Bocsi az eltűnésért, de kicsit zűrösek voltak eddig a napjaink. Szóval az elmúlt 2 hét története:
14-én reggel bevittük Bálintot a szemészetre ahol megállapították, hogy szükség lesz még valamilyen beavatkozásra, de egyenlőre csak megfigyelik, hogy hogyan változik. A Margit kórházba 10-re hívtak minket, de a déli etetés még a váróban történt. Megvizsgálták a két gyereket, aztán egy pelusban kivitték őket. Igazán elbúcsúzni sem volt időnk, amit nagyon sajnáltam, mert olyan idióta látogatási idejük van, hogy Viktornak esélye sem volt bemenni hozzájuk egész héten! Csináltak több vizsgálatot, aminek az lett az eredménye, hogy egyenlőre semmilyen komolyabb elváltozás nincs, és tornáztatni kell(ene) őket, hogy ne is legyen. Persze tornának csak az jó, amit "megtanítottak" nekünk kb. 10 perc alatt. A Dévényi-féle nem megfeleő, mert olyan van Battán!
A tornát egyenlőre Dáviddal lehet csinálni, mert Bálintot nem szabad terhelni addig amíg a szeme nem rendeződik...
18-án engedték haza őket. Bálintot felsőlégúti fertőzéssel és hőemelkedéssel hoztuk haza, Dávidnak kötőhártya gyulladása lett... Felhívtam a gyerekorvost, aki közölte, hogy "ne ilyedjen meg Csilluka, minden rendben lesz!"!
21-én kellett visszavinni Bálintot a szemészetre. A doktornő elvállalta Dávidot is, hogy ne hordjuk őket kétfelé. A szemük változatlan, további megfigyelést igényel, menjünk vissza május 8-án. Hazafelé észrevettem, hogy a Dávid kutacsa be van esve, a feje szemmel láthatóan hullámos. Besz.rtam rendesen, hogy délután mehetünk Debrecenbe, mert gond van a shunt-tel, elállítódott valahogyan és túlvezet. A védőnőt hívtam (Debrecenben nem vették fel), aki azt javasolta, hogy itassam meg, mert ha szomjas akkor is lehet ilyen tünete. Szerencsére ez segített szépen rendeződött a buksija.
Bálint a Margit kórházas betegségéből nem gyógyult, ezért összepakoltuk délután és elvittük a rendelésre. Úgy éreztem kicsit mindket néz dilisnek a doktornő, hogy annak ellenére, hogy ő pénteken mondta, hogy nem kell megilyedni ott vagyunk. Megvizsgálta Bálintot és közölte, hogy nincs nagy baj. Mi erősködtünk, hogy egyre csúnyábban köhög, küldje fel röntgenre.
Folyt. köv. mert sírás van...