Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Zoénak toroggyuszia van most már 3 hét után kapot antibiotikumot . A Livia pedig visszanöt az ormandulája a garat mandula meg mint egy bébi paradicsom vihetem a gégészetre .

Ja és nekem meg anyira áy a hasam hogy alig birtam aludni meg a derekam is leszakad ugy hogy már semmi kedvem menni egyébként holnap megyünk
anha

Jó reggelt!!!

Mindenki korán kelt? :lol: Vince hála az égnek jó alvó, este fél 9 körül kerül a kiságyba, tegnap fél10kor felsírt, mintha rossz álom lett volna, felvettem, dajkáltam, és vissza is aludt (igazán fel sem ébredt) reggel fél 6ig :D Szilárd fél 7kor kelt, aztán kb fél8kor indultunk az oviba, így Vince csak most aludt vissza, gondolom egy fél órácskára :roll:

Gabó, szuperek lettek a képek :D Köszönjük!!!

Zsuzsa, kitartás, nem lehet egyszerű :( Neked meg pihenned kellene sokat, ha fáj a hasad, hogy minél tovább bentmaradhasson Kornél :roll: Tudom két gyerekkel nem olyan egyszerű...

Csilla???

Szisz, akkor majd csörgök, ha arra járunk :)

Kép

Kép
sbarbi

Niki!
Bocs, hogy nem írtam sms-t, de nagyon nemtudok rajta írni ráadásul tegnap nemtudtam menni tornázni, mert Flóra nem volt hajlandó elaludni és tiszta nyűgi volt! :x
Ma viszont talán eljutok a kangoo-ra! :)

Menek vasalnom kell!

Kép
gabriel79

Lányok tud valaki jo füll orr gégészt gyereknek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
anha

Barbi!!!! Boldog hófordulót Vincének!!!!!!!!!! :D:D:D:D Már fél éves! Aztaaaamindeniiit!!! Nem semmi! ;)

Zsuzsa! A battai nem jó? Én úgy hallottam..

Karcsika ma nyűgi is, nehezen is alszik el...nem tudom mi baja lehet...lehet, hogy jön a fölső foga??? :shock: Már így is olyanokat harap... :lol:

Merre vagytok??????

Kép
Kép
encu

Barbi
Örülök, hogy itt voltatok, nagyon aranyosak vagytok, Vince egy tünemény! Sajnálom, hogy Marci ilyen nyűgös volt :( Utána sem aludt ám :? :shock:
Remélem máskor hosszabban tudunk találkozni, és beszélgetni!!! :wink: Ééééés mégegyszer köszönjük a babatartót, Marci imáááádja!!!!!

Ja, és Vincének Boldog feledik szülinapot :wink:

Most mennem kell

szisszka

Jó reggelt!!!

Barbi
Marci akkorát pancsolt a babatartónak köszönhetően, hogy akkorát aludt, hogy csak na :) Igaz fél 2- 2 között többször felsírt! ez tuti a foga lesz! :?
Na, mi lett az alma- őszibarack püré sorsa? :D

De most azért legalább éjszaka pihiztem, de tegnap tényleg a kiborulás szélén álltam :oops: :(

Anya végül befutott tegnap délután 4 után :D

Móni
Remélem azért jól vagy, és minden ok!!!

Zsuzsa
Nektek jó pihenést!!! Remélem ott majd tudsz egy kicsit pihenni!
Zoénak jobbulást!!!
Remélem már nem fáj annyira a pocakod!!!!! :(

Encu
Remélem ma Karcsika nem lesz nyűgös! Marci is az volt tegnap, nagyon :shock:

Timci
Mi a helyzet a babakocsi biznisszel? Sikerült megvenni/eladni?

Gabó
Hova jársz tornázni?

Csilla???
Niki???

Mennem kell ...

szisszka

Sziasztok!

Megvagyunk, jól vagyunk csak baromi nehezek most a napok :? Tegnap egész nap rohangáltunk, intéztük a temetést. Minden este 8 fél9 körül hányingerem lesz egész másnap délelőttig, ráadásul a Ricsi sem alszik, újjabb foga jön. Egyfolytában szopni akar, nekem meg baromira fáj. Ma meg elkezdtük csinálni a konyhát, apa már veri le a régi csempét, nekem meg lassan kéne altatni a Ricsit :roll: Remélem be tudja addigra fejezni mire bealszik :P

Barbi!

Boldog feledik szülinapot! :wink: :D

Úh, betojt a Ricsi :( mindjárt jövök

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Jajj még gyorsan annyit, Zsuzsa a battai gégész jó! DE csak a nőci, ő szerdán rendel. A férje meg a többi napon. Végül is ő sem olyan rossz de volt hogy benézte a Ricsi fülgyusziját és :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Milyen temetést???? :shock: :oops:

Kép
Kép
encu

Tesóka, mamámét. Csütörtökön reggel meghalt, szerda este bevitték a margitba mert kiszáradt és reggelre megált a szíve.
:wink:

Úgy várom már a keddet :D :D

Szisz!

Többet nem minősítek védőnőt, de gondolom tudod hogy mi megint a véleményem róla :wink:
Valószínű, a természet úgy találta ki, hogy ha 5 hónapon túl szoptatod éjjel a babád, akkor kirohadnak a fogai :shock: :lol: A Ricsinek 12 foga van és semmi bajuk, pedig éjjel-nappal szoptatom, igény szerint még mindig. Szerintem nem ezen múlik, ha tönkre akarnak menni akkor tönkre fognak, tök mindegy mit teszel. Én eszem a csokit, cukros löttyöket és eddig csak 1 lyukas fogam volt, semmi bajuk sincs.
Akkor romlana a tejtől, ha úgy aludna hogy a szájában van a tejcsi és ázik benne a foga. Figyeld meg hogy hogy szopik Marci, a fogához nem is ér a tej, egyből nyeli lefelé. De ha pl. cumisüvegből adnád és nyammogna rajta, akkor elképzelhető hogy összegyűjti a szájában és úgy káros. De megint példálózok magammal, én alig voltam hajlandó szopni utána cumisüveg és táp. Még a macimézet is cumisüvegcumiról szoptam és nincs semmi baja a fogaimnak! Pedig ki kellett volna rohadniuk, olyan előéletük volt :lol:
A cumisüveget én csak azért ellenzem mert nekünk cumizavart okozott és így jól megutáltam :P
A teával sem értek egyet, de ez az egyéni véleményem. Lehet azért meg alapból nem vagyok teás, csak ha beteg vagyok akkor teázom 8) Úgyhogy a Ricsi anyatejen élt 6 hós koráig utána meg folyadékként jana bébivizet kapott, mert azt egyáltalán nem kell forralni és tökéletesen visszazárható :D Ma meg már akár colával is megkínálom, persze nem deciket dönget le a torkán csak ízlelgeti. Mostanában cukros löttyöket kap, szívószálas üdcsiket. Persze megpróbáljuk a cukornélkülit venni de azokból elég szegényes a ízvilág így kap mindent. 8)
Na persze, mindenki úgy csinálja ahogy akarja. Olvass utána, érdeklődj utána és a szimpatikus megoldást válaszd. Amelyiket választod az lesz neked és Marcinak is a legjobb, hisz úgyis a legjobbat adod a tudásod szerint, akár egyetértünk akár nem :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, merre csaviztatok? :wink: Ez már amolyan délutáni ráadás volt? :wink: :D

Mi voltunk ercsiben, megnéztük a struccot meg a kecskéket és malacokat. Hogy azok milyen büdösek :shock: :roll: A Ricsinek nagyon bejöttek a kecskék, vissza is mekegtek :lol: Mondta nekik hogy kek és integetett mikor eljöttünk :D

Jajj, ha már az állatokról írok...mit mond a boci????

Múúúúúúúú vagy búúúúúúú??? :roll:

Szerintem múúú, de anyósék váltig állítják hogy búúúú :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Az jó, hogy elment a mamád? Vagy miért volt kacsintás a végén? :roll:

Délután sétáltunk, igen! Miért lett volna ráadás? ;)

A boci bölöööö hangot ad, legközelebb megmutatom milyet :lol: Ebben profi vagyok! :D

Gabó! Egyre trendibb az urad ;) !!!

Barbi! Te meg egyre soványabb vagy... egy hét nálunk, és minimum 3 kilót hízol ;)

Niki! Végre!!!!! :D

Lányok! Merre vagytok??

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de kicsit zűrösek voltak eddig a napjaink. Szóval az elmúlt 2 hét története:
14-én reggel bevittük Bálintot a szemészetre ahol megállapították, hogy szükség lesz még valamilyen beavatkozásra, de egyenlőre csak megfigyelik, hogy hogyan változik. A Margit kórházba 10-re hívtak minket, de a déli etetés még a váróban történt. Megvizsgálták a két gyereket, aztán egy pelusban kivitték őket. Igazán elbúcsúzni sem volt időnk, amit nagyon sajnáltam, mert olyan idióta látogatási idejük van, hogy Viktornak esélye sem volt bemenni hozzájuk egész héten! Csináltak több vizsgálatot, aminek az lett az eredménye, hogy egyenlőre semmilyen komolyabb elváltozás nincs, és tornáztatni kell(ene) őket, hogy ne is legyen. Persze tornának csak az jó, amit "megtanítottak" nekünk kb. 10 perc alatt. A Dévényi-féle nem megfeleő, mert olyan van Battán! :evil: :evil: :evil:
A tornát egyenlőre Dáviddal lehet csinálni, mert Bálintot nem szabad terhelni addig amíg a szeme nem rendeződik...
18-án engedték haza őket. Bálintot felsőlégúti fertőzéssel és hőemelkedéssel hoztuk haza, Dávidnak kötőhártya gyulladása lett... Felhívtam a gyerekorvost, aki közölte, hogy "ne ilyedjen meg Csilluka, minden rendben lesz!"!

21-én kellett visszavinni Bálintot a szemészetre. A doktornő elvállalta Dávidot is, hogy ne hordjuk őket kétfelé. A szemük változatlan, további megfigyelést igényel, menjünk vissza május 8-án. Hazafelé észrevettem, hogy a Dávid kutacsa be van esve, a feje szemmel láthatóan hullámos. Besz.rtam rendesen, hogy délután mehetünk Debrecenbe, mert gond van a shunt-tel, elállítódott valahogyan és túlvezet. A védőnőt hívtam (Debrecenben nem vették fel), aki azt javasolta, hogy itassam meg, mert ha szomjas akkor is lehet ilyen tünete. Szerencsére ez segített szépen rendeződött a buksija.
Bálint a Margit kórházas betegségéből nem gyógyult, ezért összepakoltuk délután és elvittük a rendelésre. Úgy éreztem kicsit mindket néz dilisnek a doktornő, hogy annak ellenére, hogy ő pénteken mondta, hogy nem kell megilyedni ott vagyunk. Megvizsgálta Bálintot és közölte, hogy nincs nagy baj. Mi erősködtünk, hogy egyre csúnyábban köhög, küldje fel röntgenre.

Folyt. köv. mert sírás van... :oops: :oops:
rnecsi

Szóval:
A röntgenben megcsinálták a felvételt, majd kiértékelés után megkérdezték, hogy mióta van itthon Bálint. Mondtam, hogy elvileg 3 hete, de a múlt hetet a fejlődésneurológiai osztályon töltötte. Mikor kérdeztem, hogy baj van-e azt mondták, hogy nem biztos. Mikor meglátta a doktornő az eredményt közölte, hogy azonnal vigyük a gyereket az I. Gyerekklinikára, mert tüdőgyulladása van és nem tarthatok itthon egy ilyen kis gyereket ilyen diagnózissal. Úgy jött le, hogy mi nem akarunk foglalkozni a dologgal! :x :x :x
A kórházban megnézték a felvételt (400 Ft-ot fizettem a CD-ért az SZTK-ban) és közölték, hogy lehet ez egy korábbi (kórházban lezajlott) tüdőgyulladás hege is! De bent tartották megfigyelésen, ami nem is volt baj, mert már napok óta (helyesebben péntek óta mióta a Margit kórházból kiadták) ment a hasa. Kimutatták, hogy a rotavírus pozitív. Nem tudom, hogy ez mennyiben befolyásolja a továbbiakat, de nem kap rá semmit! ... vagy nem is kell?? :oops: :oops: :oops:
Sajnos vérszegény is, ezért vissza kell majd vinni kontrollra, amikor megemelkik a Maltofer adagját ha szükséges.

Jelenleg itt tartunk, remélem ezzel vége a megpróbáltatásainknak!
rnecsi

Csilla!

:shock: :shock: :shock: :evil: Basszus, szóhoz sem jutok :shock: :cry: Ez nagyon durva!!!!!! :shock:
A váró alatt a liftes folyosót érted? :shock: Agyamat eldobom milyen gáz ez az osztály :shock: Mi alattatok meg feletettek voltunk, ott viszonylag normális körülmények uralkodtak. Hihetetlen hogy pont a pici babás részen ilyen gáz a helyzet :shock: :shock: :evil:
És a gyerekdokitok :shock: Melyik dokihoz jártok? :roll:

A dévényi miért nem jó? :roll:

Tesóka!

elnyomtam, nem azt akartam :oops: egyel feljebbit :oops:
De ha már kérded, igen, jó hogy meghalt. Már várta, annyi baja volt hogy 10 embernek is sok lett volna. Hasnyálmirigy daganat, máj daganat, petefészek-, hashártya-, nyirokcsomó-, bőr daganat :shock:

A sétára csak azért gondoltam hogy ráadás, mert előbb szoktatok menni, nem? :roll: Azt hittem a jó idő miatt mentetek még egy kört :wink: 8)

Bociduma: :lol: :lol: nem menekülsz a produkció elől ha összefutunk :lol: :wink: :lol:

Zsuzsa!

Hogy vagy?????????????????
Csajoknak jobbulást!
Ja, most pihiztek :oops: Érezzétek magatokat nagyon jól! Majd gyere és mesélj! :wink:

Gabó!

Hogy áltok a pelusmentességgel? Ha valahova mennetek kell, akkor sem kap pelust Flóra? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép
Kép

Na nem untatlakt titeket tovább 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!!! Ez rémes!!!! Komolyan! Nincsenek kiakadva a fiaid? Egyszerűen nyugalomra lenne szükségük, komolyan mondom!!! Tele lehet már a hócipőjük :( És nem is csodálom...
Rettentően bártak és kitartóak vagytok, igazán...le a kalappal..!!!

Tesóka! Fogadd őszinte részvétem! :cry: De tényleg jobb a mamádnak már az angyalok között... ennyi kínt... :(
A bocizásomra meg számíthatsz ;) Elég kölök vagyok még :D:D:D

KArcsika olyan nehezen alszik el mostanában...most például fél óra kellett neki... :shock: Pedig régen nagyon könnyen bevágta a szunyát...

Kép
Kép
encu

Jaaaaj, már!!! Tesóka!! Miért untatnál????? Ehhhh!!! ;) :D:D:D
Tündér a Ricsi!

Kép
Kép
encu

Merre van mindenki??? :D:D

Kép
Kép
encu

Fúúú, keményen vasárnap van... ;)

Kép
Kép
encu

Forma 1 van :D

szisszka

De egész nap??? :D

Én is mennék sétálni, mint szerintem mindenki, csak vendégeket várunk :lol:

Kép
Kép
encu

:lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

A Zsuzsát megcsászározták, levált a lepénye! A baba 1700 grammos, jól van. Sajnos átvitték másik város másik intézménybe, nem maradhatott a Zsuzsával siófokon...

Ne haragudjatok, de nem igazán találom a szavakat... :cry: :cry: :cry:

Zsuzsa! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++
Nagyon-nagyon sokat gondolunk rátok és szurkolunk hogy minden a legjobban alakuljon!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!! Min kuncogsz??? :D

Lányok! HÍvott Zsuzsa!!! Megszült!!!!!!!! Életmentő császárt kellett végezni rajta, mert leszakadt a méhlepény... :( A kicsi 1400gramm körül van. Zsuzsa még nem láthatta, mert ő Siófokon van, a kicsit meg Veszprémbe vitték. Állítólag Istvánka már csak 30%-os lélegeztetést vagy levegőtámogatást kap.. nem tudom melyik a legjobb kifejezés... Hosszában vágták Zsuzsát, nem keresztbe...nagyon kemény dolog az is.. még nem mozoghat...:( HA minden jól megy, egy hét múlva a SOTE 2-n lesznek!
ZSUZSA!!!! Nagyon-nagyon sok angyalkát és gyógypuszit, meg mindent küldünk, ami csak kell!!!

Én még fogom hívni Zsuzsát, és írom a jelentéseket!

Most kicsit el vagyok kenődve.... Csilla!!!!! Te tudhatod igazán, milyen lehet ez... Neked is nagyon soksoksok kitartás! Reméljük, a nehezén (az egészen! ) túlvagytok már!!!!

Még benézek...

Kép
Kép
encu

Tesóka! Ez egyszerre ment. 1700gramm? Én 1400-at értettem, de remélem neked van igazad!!!

Kép
Kép
encu

Tesóka, már nem kuncogok...

Akkor 1400 gramm, bocsi félre értettem :oops:
Én is hívom még, sajnos le kellett raknom rá a telefont, mert üvöltött a Ricsi, épp fürdésre készültünk már...Pont hívtam az előbb de nem vette fel, bizti pihen már.

Nekem is Csilla jutott egyből az eszembe..., miért vannak ilyenek? :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Nem tudom.. de rettenetes... komolyan..még mindig nem tértem magamhoz. Annyira drukkolok mindkettejüknek!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Zsuzsa!
Én is nagyon szurkolok nektek, hogy minden rendben legyen mindkettőtökkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szegény, pont elment kikapcsolódni, és ez történt! :cry:

Nálunk meg reggelre, teljesen bedagadt Nonó bal szeme, úgyhogy mentünk az ügyeletre, de szerencsére semmi komoly baja nincs, most már kapott rá szemcseppet, és szép a szeme, valószínű, hogy tegnap a szélbe huzatott kaphatott! :?

Csilla!
Bízom benne, hogy most már nektek is vége a megpróbáltatásoknak!!!

Móni!
Egyre helyesebb a Ricsike!!! :D

Kép
niki+baba

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
Nemtérek magamhoz!Még a hideg is kirázott!

Zsuzsa!
Jól érezted te, hogy valami nem stimmel! :cry:
Szerintem minden rendben lesz, mi is küldjük az angyalkákat és szorítunk, hogy gyorsan felépülj!++++++++++++++++++++++

Csilla!
A te eseted sem könnyű nem is értem, hogyan viselik ilyen jól a fiúk és főleg te!
Lehet, hogy Encunak igaza van és az lenne a legjobb, ha békén hagynák a fiúkat!

Encu!
Miért is trendi a párom? :lol:

Móni!
Jól vagy?
Őszinte részvétem!

Kép
gabriel79

Jó regggelt!

Niki! Jó, hogy elvitted Nonót és nem kapott valami komolyabb gyulladást, vagy nemtom... :shock: És a szemcseppezést hogy viseli? Nem sír nagyon?

Gabó! Hát, már igen kis szűk nacikban nyomja a Tamás és nem is akármilyenben, olyan igazi rosszfiús, szaggatottban ;) De jól áll neki :) Karcsi mondta, hogy mostanában jár edzeni. Nagyon ügyi! Komolyan! :) Nagyon szépek lesztek a Nagy Napon!!!!!!! :D:D:D

LÁnyok!!! Küldött Zsuzsa képet a kicsi Istvánról! Gyönyörű! Megpróbálom feltölteni!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!

Zsuzsa!!! :shock: Én sem tudok mit mondani, remélem minden rendben lesz veletek!!!

Csilla, nem semmi, tényleg miért nem hagyják már békén a fiúkat, és a háziorvosod is..., na mindegy!!! Remélem hamar meggyógyulnak a fiúk, és rendesen tudnak fejlődni, növögetni, most már nyugiban :)

Szisz, örülök, hogy megismerhettelek :) Édes Marci, és hát ha nem tud aludni, persze hogy nyűgös...nálunk is ez van, ha nem alussza ki magát Vince. Örülök, hogy bevált a babatartó :wink:

Móni, értem, hogy megkönnyebbültetek, mamám 2 éve ugyanígy halt meg rákban, és anyuéknál volt... :( Ricsi nagy nőcsábász lesz, nagyon helyes :wink:

Encu, nem tudtad feltenni a képet?? Kár :( Akár hiszed, akár nem, nem fogyózom, esténként ráadásul tábla csokit nyomok :oops:
Vigyázz szavadon foglak, és etethetsz :lol:

Niki, jobbulást Nonónak!

Szilárd is itthon maradt, nem ment oviba, mert be van gyulladva a szeme, szerintem kötőhártya, de majd délután viszem dokihoz.
Vince már hajnalban is hason játszott a kiságyában, aztán fél5kor keltett, szopi, aztán aludt tovább. Egyébként már vissza is fordul sokszor, meg próbál kúszni, dehát nagy a pocija :lol:

Mennem kell

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! De, most sikerült végre feltölteni, teszem fel nektek!!

Karcsika már állandóan átfordul hasról hátra :) Az már nagyon megy!

Na, a kép a kicsiről:
Kép Legújabb kis hősünk

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nagyon szép a kis hős!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Zsuzsa!
Nagyon édes babád van!!!!!!!!!! Kép alapján nekem nem is tűnik olyan picinek! :wink: És már most igazi kis pasis pofija van!!! :D
Szurkolok, hogy mielőbb együtt legyetek!!!!!!!!!!! :wink:

Gabó!
Nincs esetleg valamilyen olyan torna mint pl. has, láb, popsi???
Arra bármikor benevezek!!!!!!!! :lol:
Amúgy veletek mizu? Nem nagyon írsz.... Flóra jó baba, hogy megy a bilizés???

Barbi!
Akkor már nagyon ügyi Vince, ha vissza is fordul! :wink:
Szilárdnak is jobbulást, bizti neki is a széltől gyulladt be a szeme! :?

Encu!
Egész jól viseli a szemcseppezést, egy-két megjegyzést azért ad hozzá, hogy nem tetszik neki, de elviseli!!! :lol:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Az összes + energiát átirányitom Zsuzsáéknak! Igaz, hogy még nekünk is van szükségünk rá, de mi már legalább látjuk a "végét", vagy legalábbis elérhető közelségben vannak a gyerköceink!
Nagyon együtt tudok érezni most Zsuzsával, hisz átéltem mindezt 5 hónapja. Nagyon nehéz volt (és még most is vannak kőkemény percek), de a fiúk mosolya és gögicsélése minden elszenvedett nehéz percért kárpótol!

Zsuzsa!
Legyetek nagyon erősek és bizzatok a jóban, hisz mindíg van remény! :) :)
Ha bármiben segíthetünk szóljatok, lassan utána járunk mindennek, de ha csak szeretnéd valakinek elmondani - aki szintén átélte azokat a perceket - ami a fejedben jár, akkor is szólj nyugodtan!

Móni!
Igérem a héten visszajuttatom az újságokat hozzád! Bár még nem tudom, hogy hol laktok, de egy séta vagy bicajozás alkalmával majd kiderítem! :wink: :wink:
Őszinte részvétem a nagyi miatt, bár ha csak szenvedés volt minden perc neki, akkor talán így a legjobb mindenkinek! :roll: :roll:
Kicsit lemaradtam! Mibe nem fértél bele, illetve mi lesz kedden??

Encu!
Hol tart a Karcsika fogzása? Hogy tűri? Dávidnak is jön, de ő nagyon rosszul tűri! Egyfolytában sír és nem hajlandó aludni sem! Ha el is szunnyad 10-15 percre akkor is felébred és szinte vigasztalhatatlanul sír!
:roll: :roll: :roll:
rnecsi

Csilla! Karcsikának az alsó két foga kint van teljesen, Niki szerint be van dagadva a felső ínye is, de én nem látom... de Niki tapasztaltabb, ő jobban látja ;) Úgyhogy lehet, hogy felül is jön.. :roll: :lol:
Nem csodálom, hogy nehezen viseli..szegénykém.. ilyenkor bizony nagyon anyás, ugye? Hááát, nincs más megoldás, ölben kell tartani. Vannak egyébként homeopátiás golyócskák a kicsiknek, ami megkönnyíti a dolgot. Meg van egy Dentinox (vagy mi) nevű kenőcs, amivel be lehet vékonyan kenni, és az enyhíti a fájdalmat. És hogy hasmenése van, az ettől teljesen természetes. Ha észreveszed, hogy esetleg szájpenésze van, akkor ez is betudható a fogzásnak, mert legyengül kicsit az immunrendszer ilyenkor... Kell venni rózsmézet és letisztítani gézzel. Tök könnyű ;) El tudom képzelni, hogy mennyire ki lehettek merülve.... :shock:
Kitartás!!!! Ha tudok még valamiben segíteni, csak szólj!!!!

Kép
Kép
encu

Móni!

Látom nem akarsz válaszolni, hogy mi lesz kedden, így már nem is vagyok kiváncsi rá! :lol: :lol: Főleg azért mert ránéztem a vonalzóidra! :wink: :wink: Kérünk képet holnap! :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Sziasztok!!

Végre, de jó idő volt!! ;)

Gabó, örültem!!!! :D

Barbi! (Sovány! :lol: ) Nagyon helyesek a fiaid! :)

Zsuzsa hívott, nagyon fáj a sebe, de a kicsi hálistennek egyre kevesebb légzéstámogatást kap, és a doki is azt mondta, hogy érettebb és fejlettebb a koránál, nem lesz semmi gond vele. Már kakilt-pisilt :) Szóval az én szívemről egy nagy kő esett le, hogy jó híreket kaptunk!!! :D

Lányok, merre vagytok???

Niki??? Tesóka???

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!

Encu, Gabó örültem, hogy összefutottunk :D Egyből jobb lett a kedvem!!! Néha nekem kevés a türelmem a két gyerekhez :oops:

Zsuzsa, gyönyörű a kisfiad :D És örülök, hogy minden rendben van vele, hát a sebed meg idővel jobb lesz :)

Móni, mikor mész UH-ra, kiváncsi vagyok nagyon a babádra!

Szisz! Hogy van Marci? És te?

Niki, ügyes Nonó, hogy tűri a szemcseppet.
Szilárd nem engedi, ha meg lefogom, akkor meg az a baj, 1 szemcseppentés félóra, közben biztos Vince is ordít..., tegnap itt sokkaltam be :oops:

Csilla, mekkorák a fiúk? Már szívesen látnám őket.

Ja, tegnap kibújt Vince második foga, de szerencsére őt nem viseli meg eddig a fogzás :)

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!

Most is egész jól aludtunk, csak a reggeli munkásébresztést most nem úszta meg Karcsika sem, úgyhogy most itt viribül a járókában.. :lol:

Megint milyen szép idő lesz!!! De jó!!

Merre vagytok?? Már mindenki sétál?

Tesóka!! Uh??? Mesélj!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Én is örültem és bocs, hogy olyan sokáig feltartottunk, de észre sem vettem, hogy elrepült az idő! :oops:

Barbi!
Én is örülök és ne szégyelld, mert sokszor én ezzel a drága egyel sem bírok! :oops:
Sokszor mondom apának, hogy komolyan könnyebb volt 26-al, mint a saját 1-el! :lol: 8) :? :shock: :wink:

Móni!
Várjuk az élménybeszámolót!!!

Kép
gabriel79

Gabó!
Egyáltalán nem zavartatok!!!!! Komolyan! Gyertek, amikor erre jártok, és itthon vagyunk nyugodtan! De bárki, aki erre sétál, csöngessen be!! ;)

Front van ma is? Úgy fáj a fejem... :shock:

Karcsika már annyira emeli a fejét, hogy lassan fel fog ülni... bááár, ha ültetem, akkor valamelyik irányba eldől, mint egy sószsák :lol: Viszont már ahogy előredőlt ülés közben a lábára, le akarta húzni a zokniját :D:D:D

Kép
Kép
encu

Jó reggelt mindenkinek!

Csajok!
Írjátok meg légyszi, hogy mivel szinezitek a hajatokat, mert úgy érzem rövidesen hozzákezdek én is! :? :?
Nem értem, hogy hogyan tudjátok ép idegrendszerrel végig csinálni ezt a fogkibújós időszakot!? Én már kezdek bekattanni miatta! A gyerköc, ha felveszem az ölembe nem ordít, csak rágcsálja a nyakam!
Tegnap írta Encu, hogy egyetlen megoldás, hogy ölben kell tartani, de egyszerre a kettőt nem tudom! Bálintnak még nem vettem észre, hogy bújna, de elég rendesen nyálaskodik ő is! Nála a köhögési rohamok még mindíg megvannak, sőt szerintem rosszabb a helyzet! Nincs valami szer, amitől enyhülne a köhögés és nem kell hozzá a gyerekorvos?? Orrcseppet milyet javasoltok?
Ha egyszerre lesz fogbújás (márpedig megvan rá az esély!) biztos hogy mégjobban mosogatórongy fejű leszek! Az éjszaka is mire elaludtam volna eszébe jutott mindíg az egyik rosszcsontnak valami! :roll: :roll: :roll:

Barbi, Szisszka!
Mi az a babatartó? :oops: :oops: :oops: :oops:

Móni!
Remélem minden rendben veletek és csodálatos híreket fogsz kapni ma az UH-n! :lol: :lol:

Niki!
Nekünk is kell(ett) csepegtetni a Dávid szemébe. Noelnek is kötöhártya gyulladása van? Meddig kell csepegtetni kötőhártyánál???
rnecsi

Csilla, kitartás sejtjük, hogy kettővel nehezebb :) és néha 1el is :wink:
A babatartó ilyen tapadókorongos nagykádba rakható műanyag, amire a babát rá lehet fektetni, és akkor nem kell fogni :) Nekünk a dokinéni azt mondta, hogy amikor már szép a szeme plusz 2 nap...ez 5 nap szokott lenni Szilárdnál.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Csilla!
Orrcseppnek szerintem nagyon jó a fluimare, ez tengeri sóoldatos asszem :roll: .
Köhögés ellen mi a calcimuscot szoktuk használni, mert attól pár nap alatt meggyógyul!

Nonónak most nem kötőhártya gyulladása van, mert nem csipásodik a szeme, nekünk már helyre is jött szerencsére, ma már nem is csepegtettem! Addig használd a szemcseppet, ameddig nagyon csipás a szeme, illetve attól összetapad!
Ha már egy fél napig nem használod és látod , hogy nem jött vissza, akkor már nem kell használni. A kötőhártya kb. 4-5 nap mire helyrejön.

Barbi!
Én is beszoktam sokallni néha Nonótól, de szerintem ez tök természetes! :wink: Nálad meg két gyerekkel főleg! :lol:

Kép
niki+baba

Na ez már mára sok!
Ma már másodszor jelzett a légzésfigyelő Bálint alatt! Mi jöhet még?? :cry: :cry: :cry: :cry:
rnecsi

Kicsit érdekesen számolja az időt ma is a Babanet! most 13:02 van, kiváncsi vagyok szerinte mennyi az idő!
rnecsi

Csilla! Szerintem front jön, mert hirtelen lett borús az idő, lehet, hogy nagyon mélyen aludt Bálint! Tegnapelőtt Karcsika alatt is becsippant... :shock: Pedig ő már "nagyfiú" ;)
Mikor látunk titeket sétálni?? Már meglesném a kicsiket!!

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?