Új privát üzeneted érkezett!

én is azt teszem, az urammal meg egy kis pezsivel :lol: :wink:
Vendég

Vicuska, én most jöttem be 8) uram és pezsi nélkül (előbbi külföldön van, utóbbihoz egyedül nincs kedvem :? )

Kép
vickybabe

Vicky, most látom, mindjárt utaztok!!!!
Jó utat kívánok Nektek, csinálj sok képet, hogy mi is hadd gyönyörködjünk!!!

Van lejjebb a PCO-s topik, szerintem próbálj meg ott is érdeklődni, hátha valaki mond le helyet a MM-ben!
Vendég

Vicky: igaza van Lucánal olvasgasd a PCO-s topicot itt és a NLC-n. ott is szoktak felajánlani lemondandó időpontot. :wink:

Tünde: pihengess sokat! tényleg korrekt volt a hely!

Vicus: már csak alig több mint 1 hét :!: :wink: :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Vicky!
Tudom, hogy nagyon szeretnél már belekezdeni,de amíg a pajzsmirigy értéked nem jó, szerintem ne kezdjétek el. Èn az utóbbi években hónapokat hagytam ki pajzsm. miatt, mikor nem volt jó az értékem. Hidd el nagyon fontos, mert oké,hogy megtermékenyülsz a lombikkal, de megtartani is meg kell!!! Márpedig az alulmüködés igen veszélyes a babára.! :cry: :cry:
susy75

Vicky!
Most tudatosult bennem,hogy hogy mondhat ekkora sületlenséget egy doki. :twisted: :twisted: Bár neki tök mindegy mi történik a te terhességeddel utánna, az már nem az ö baja! :evil: Mert az lehet, hogy a lombik sikerességét nem befolyásolja, de azt tudnia kéne, hogy a terhesség során mennyire fontos!!!!!!!!
susy75

köszönöm csajok, hogy válaszoltatok.

Susy, nálad is ez okozta a bajt? Én is ezen agyalok egész nap, hogy nagy dolog ahhoz az IVF, hogy rossz hormonokkal vágjak bele...azért lett volna jó a héten beszélni egy endokrin-dokival, de ez nem fog összejönni az utazás miatt most egy pár hétig.

Meg aztán nem is azonnal van eredmény gondolom, további vizsgálatok stb., és nem mindenkinek sikerül azonnal beállítani, van, akinek hónapokig is eltart. Tuti végig ezen agyalnék, hogy most lehet hülyeséget csinálok éppen. Lehet tényleg megérné pár hónapot várni, nem kapkodni...jaj pedig már olyan jó volt látni egy kis halvány fényt az alagút végén :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
vickybabe

teljesen kész vagyok :cry: :cry: :cry: hogy lehetek ilyen szerencsétlen :cry: :cry: :cry: nem is érdemlem meg, hogy gyerekem legyen :cry: :cry: :cry: megyek megpróbálok aludni :cry: :cry: :cry:

Kép
vickybabe

Vicky!
Nehogy ilyenen agyalj, hogy nem érdemled meg a babát. :( Akkor én mit szóljak, én is halmozottan defektes vagyok.... :roll:

Nálam nem ez okazta a bajt, mert én mindig jártam ellenörzésre és odafigyeltünk, hogy jók legyenek az értékeim. Bár a tavalyi uccsó terhességemnél teljesen túlmüködtem, holott elötte egy hónappal még jók volt az eredményeim. :shock: De az elsö két babánál rendben voltam és mégis az történt! :cry: :cry:
Sajna beállítani tényleg min 1-2 hónap!
Gyöngyösön van egy nagyon jó pajzsmirigyes doki. Annyira nincs messze Pesttöl, ha gondolod kérdezd meg tud e fogadni!
susy75

Sziasztok, jó reggelt!

Vicky, ne keseredj el, meglátod, minden rendben lesz!

Szerintem is érdemes lenne rendbetenni a hormonokat, mielőtt belevágsz a lombikba!
A vetélés után én is úgy kezdtem, igaz, nekem nem találtak eltérést, de megnézettem.
A pajzsmirigy nagyon be tud keverni a többi hormon működésébe is.

Ne gondolj ilyenre, hogy nem érdemled meg a babát, aki ennyit küzd érte, mindenki megérdemli!

Nagyon szorítok Neked is, meg Mindenkinek, hogy sikerüljön! :wink:
Vendég

Kép

Vicky!
ne légy depis :? :shock: :roll:
szerintem is tetesd előbb rendbe a hormonjaid és utána hipphopp sikerülni fog a lombik! :lol:
az utazás alatt majd feltöltődsz sok pozitív enerdzivel és nem gondolsz ilyen butasáégokra hogy nem érdemled meg :evil: :P

Susy!
ma mész dokkerhez!millió drukk és gyere utána :lol:

Luca!
hogy vagytok? :P

Mofly!
hipermegadrukk mára a fagyibabóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :wink:

Többiek?hol lakoztok? :roll:
(3.napja ugyanazt az egy oldalt írjuk.... :? ) :(
Vendég

Sziasztok!

Ma megint NEGA! :cry:

Bocs, nem tudok visszaolvasni, sietnem kell, de gondoltam ezt megosztom veletek.

Köszi a drukkokat, de sajna úgy tűnik ez a hónap sem jött be. 29. cn-on vagyok, reggel teszteltem és full negatív, pedig még a kukából is kiszedtem később 1 óra múlva, de még akkor is. Piri tök szemét, mert még nem jött meg, de még barna se, csak görcsölök, ezt utálom a legjobban, amikor csak így kerülget. Szerintem a tesztnek már mutatnia kellene, ha lenne baba. Úgyhogy nem indult jól a reggel.

Most aztán várom pirit, hogy indulhasson az új hónap új reményekkel. :)

Szerintetek a closti kitolhatja a ciklus hosszát? Mert nekem mostanában rövid (24-25 napos) ciklusaim szoktak lenni, ezért is reménykedtem nagyon már a 28. napon.

Na puszi Nektek, remélem Gizus, Neked + lesz a teszted majd!

Többieknek is szép napot kívánok, ha nem tudnék jönni, jó hétvégét is Nektek!
epreske

Viki!
Jaj drága, olyan rossz olvasni, hogy így nekikeseredtél! :cry: Küldök Neked egy nagy ölelést! És egy hatalmas puszit, nyisd az ablakot!
Szerintem is állíttasd be a hormonokat és csak utána induljatok. Tudom milyen nehéz várni (nekem is :wink: :oops: ), de megéri. van egy barátnőm, aki szintén pajzsmirigyes, szed gyógyit, egyszer terhes is lett, amjd spontán el is ment a babuci az 5. héten. Szóval sajnos nem elég a megtermékenyülés. És ha még meg is marad a terhesség beteg babucinak jobb, ha nem jön. :roll: Nehéz várni, de az algút vége akkor is ott van, ha egy csöppet kitolódik. Hiszen megvan mi a baj és ez a világon a legfontosabb, mert amíg nincs meg a meddősség oka, kezelni sem tudják.
Amúgy a türelmetlenésged érthető. Én is azt számolgatom és próbálom kideríteni, hogy a lombikot ráépítik-e a kezelésemre, mert nem bírok még több hónapot várni, hogy spontán megjöjjön! :oops:

Vicus!
Szijjjjaaa! Nyáron lesz neked is lombik, ne aggódj!!! És már csak 11 nap. :)

Susy!
Neked is puszi.

Epreske!
:cry: Sajnálom, teszt kapja be!

KépKép
zsófikukac

Hihhihihi csupa 3-as a vonalzóm!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

A tó partján ül a nyuszika és füvezik. Mocskos jól érzi magát, teljesen
szét van esve...
Arra megy a hód és látja, hogy a nyuszika milyen jól érzi magát, így
megkérdi:
- Mit csinálsz, Nyuszika?
- Hát füvezek, Hód.
- És jó az neked, Nyuszika?
- Hallod, Hód, k... jó!
- Nem adnál nekem is egy slukkot? - kérdi a Hód.
- Dehogynem, szívesen - válaszol a nyuszi -, de az a titka, hogy beszívod,
beugrasz a tóba, bent tartod, átúszol és a túlparton kifújod.
Hát a hód így is tesz. Beszívja, beugrik, bent tartja, kijön a másik
parton, kifújja és.......DZSSSSS....Nagyon bejön neki.
Éppen arra megy a víziló és látja, hogy a hód milyen nagyon jól érzi magát,
így o is rákérdez:
- Mit csinálsz, Hód?
- Hát, ne tudd meg, Víziló, a Nyuszikának a túlparton olyan füve van...
nagyon állat...
- És szerinted adna nekem is?! - kérdi a víziló.
- Szerintem igen. Ússz át és kérjél tole!
A víziló így is tesz. Beugrik a tóba, úszik, úszik, és végül kiér. Ahogy a
nyuszika meglátja, hatalmasra kerekedik a szeme és elordítja magát:
- ÚRISTEN, HÓD, FÚJD MÁR KI, BAZDMEG!!!
susy75

Epreske!
RMPPB :evil: :evil: :evil:
fel a fejjel azért, majd nyáron (legkésőbb)együtt babásodunk :lol:

Kukac!
olvastalak a pri-ben :D
biztos ráépítik, én drukkolok ezért is neked és nem kell több hót várnod míg megjön :P :P :P
ti is mindjárt utaztok! :P

Susy!
8) 8) 8)
nem semmi gyűjteményed van :wink:

ezt a macit pedig küldöm mindenkinek aki csak egy kicsit is bánatos! :lol: :lol:

Kép
Vendég

Mamikám!

Halgass csak az ösztöneidre! Jól döntöttél biztos! Én nem mertem előre nyilatkozni, de a kockázat miatt így határoztam volna.

C. jó szakember, én lelkiekben sokat köszönhetek neki, és a mostani dokimat, akinél Lenci született is ő ajánlotta. De ez a Ti döntésetek és a Te anyai ösztöneidet senki nem überelheti! puszi

Vicuska :P

C-hez egyébként minden további nélkül be lehet jutni, a Bolgárkerékbe kell kérni időpontot, és mondani, hogy hozzá szeretnél. Annyi, hogy fizetni kell, (mert alapítványként működnek meg hááát tudod )de nem egy ökör ára.
Én is az "utcáról" mentem be hozzá.

Bogáncs
A sejtbankos honlapon megtalálod a számot

Kép
bogáncs

hello

akartam jó sokat írni de Bende itt van a kezemben és jól telerakta a pelenkát, mehetek átöltöztetni. 8)

Mami!!! Egyetértek abszolút a döntéseddel, még a 2 sem egyszerű... Még az 1 sem néha... ha ha. Szóval TE hordod ki, TE szülöd meg, TE leszel otthon Velük, így NEKED van jogod dönteni.

Na megyek ruhacserére... Majd remélem még be tudok esni...

Bogáns, dobj képet Lencusról! :)

Puszi és kezünk lábunk keresztben Mindenkiért! :)

Kép
Kép
sleepin

Vicus!
Te kis leskelődő. Olvastad a félelmeimet? hihihi ;) Nemsokára már Te teszed fel a kérdéseidet ott. :lol:

Bogáncs!
Hogy van Lencus baba? Remélem tartod a leendő lányomnak, mert igen jóképű kis legényke lesz! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok! :D :wink:
Vendég

Hol van mindenki???? Ki iszik velem egy pohár bort???? :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Szia Mindenki!

Végre vége a hétnek, már nagyon vártam.

Vicky :D

Látom nagyon elkeseredtél. Szegény, nem szabad. Előbb t :D gyétek rendbe a hormonokat, aztán már semmi nem fog a baba útjába állni.

Pusz mindenkinek. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok Lányok!

Jól drukkoltatok, ma sikerült a beültetés! :)
Olyan boldog vagyok, hogy legalább felébredt. El se hiszem, hogy végre hozzánk is kegyes egy kicsit a sors.

Köszönöm Mindenkinek! Holnap visszaolvasok.

Kép
mofly

Mofly!
Ez nagyon klassz! :lol: :lol: Ügyik voltatok! :wink:

Ditke!
Szia! senki nem üdvözölt azóta!! :roll: :roll: :roll:

Zsófi!
Egészségedre, én inkább kihagyom! :P

Voltunk ma dokinál van egy 12 mm-es szép petezsákom, de az embrió még nem volt egyértelmüen látható benne. :cry: A doki azt mondta,hogy szikhólyag és petezsák mérete megfelel a kornak. Szerdán megyek vissza, szeretnénk már látni a kicsikét! :lol: :lol: Bár gondoljátok, hogy az elözményeim után egyáltalán nem nyugodtam meg, na de ez van. Èn úgy is csak akkor leszek nyugodt, ha már a karomba lesz a drágám!!! :lol: 8)
susy75

Mofly!
És a szerencse most mellétek áll és jól be is ágyazódik a kicsike! Nagyon szorítok Nektek! +++++++++

Susy!
Kis szégyenlős! :lol: Mármint a baba! Jövő héten már biztos megmutatja magát. :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Mami: Gratula! Nagyon édesek és fotogének a kis lurkók.

Luca: Szép nagy már a pocaklakó kicsikéd. Akár kukis, akár nem.

Vicky, Vicuska és persze mindenki másnak : Nyárra babásodást kívánok!

Gizi: Most beteljesült biztosan a pé-d és már úton van a babátok.

Mofly: Gratulálok a beültetéshez! Jó ágyazást kívánok neki.

Gtündi: Nagyon bátor voltál. Le a kalappal. Örülök, hogy problémamentesen ment az amnioc., és a jó AFP eredménynek.

Susy: Jövő héten már elég nagy lesz a kicsikéd, és többet fogtok látni a kincsetekből.

Én még sajnos nem jutottam el dokihoz. Viszont tegnap és ma reggel is tej kezdett csepegni a cicimből. Volt valakinek ilyen?
Gondolom a prolaktin lehet magas.
Igazság szerint barátcserje kapszulát és termékenység teakeveréket kezdtem inni. Ennek elvileg csökkentenie kellene a prolaktint.
kolibri28

sziasztok,

köszönöm a kedves szavakat, nagyjából összekanalaztam magam romjaimból :) A reggelt végig bőgtem, mert nem sikerült sehová időpontot kapnom korábbra (sőt semmikorra se...) úgyhogy marad a jún.10. De már lenyugodtam, igazatok van és köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket - rendbe szeretném tenni ott belül a dolgokat, esztelenség lenne pont most lombikozni, amikor végre kiderült valami, ami viszonylag egyszerűen orvosolható.

Most már csak az utazásra koncentrálok (eddig nem sikerült egyáltalán) 8)

Zsu, nagyon drukkolok, hogy mire hazajövök, ott figyeljen az új lakó a pocidban!

Mofly, de szuper hír, hgy sikerült a beülti! Pihenj sokat és zebrát szeretnék látni nemsokára :wink:

Susy szegénykém, elhiszem, hogy ideges vagy, de próbálj meg ne agyalni, ott van a babóka és jövő héten látni fogjátok! :lol:

Kép
vickybabe

nem ígérem, hogy jövök még a héten, úgyhogy legyetek rosszak és termeljetek sok zebrát, amíg nem vok :wink: 8) aztán majd jövök, nem szabadultok meg tőlem :wink:

Kép
vickybabe

Sziasztok! :D
Megjöttem.Ma engedtek ki...mivel nehéz eset voltam...kaptam drént (egy cső állt ki a hüvelyemből amin volt egy 1 cm-es bemetcés a hasüregbe).
3 luk van a hasamon...a doki ugyanott ment be ahol már mások azelőtt. Minden endot eltüntettek amit csak lehetett, a hüvely faláról meg a Douglas üregből a belek közül. Na ezért voltam necces eset...asszonta a doki, hogy hűteni kellett a beleimet, nehogy véletlenül megsértsék azokat. :shock: Na ezt nem tudom mit jelent.Lényeg a lényeg, hogy csak hegszöveteket hagytak az endóból és nagy eséllyel indulok majd a babó felé mert minden más tiszta, kürtök átjárhatóak stb.
A műtét után most nem sírtam, hanem remegtem(erre emlékszem), monitoron voltam amin nagyon ilyesztő volt a görbe..pánikolt is férjem meg a szoba-sorstársam...de azt mondta neki a nővér, hogy az nem a szívverés hanem vmi más...vmi légzéssel kapcsolatos :shock: nagyon okos lehetett a kicsike. :lol: Na mindegy...túléltem.Ja és oxigént is kaptam maszkba...de azt valamikor levettem az arcomról mert zavart :? ...melegem volt....amenyire emlékszem...persze aztán bealudtam..és vmikor a nővér vette le rólam.
Miután már nagyjából felébredtem...félóránként jártam pisilni...gondolom a sok infúziótól. Ez tartott másnap éjjel 1-ig (egy éjszakát az intenzíven voltunk)Este 10-kor ettem először egy fél zsömlét mert már hányingerem volt...kaptam b6-ot is a kanülbe a kézfejembe.Aztán kértem az ápolónőtől egy lepedőt, hogy inkább azzal aludnék mert a hőhullámok nem hagytak aludni. :) Aztán már jobb volt...aludtam 5-ig.
Kilenckor reggeli:csupasz zsömle, tejeskávé, ebéd, vacsi is csak ez volt teával. Kaptunk fájdalomcsillapítót meg bélmozgatót rendszeresen.
Amúgy nem voltak nagy fájdalmaim ...most sincsenek. Először még nem is vettem be a fájdalomcsillapítókat...de tegnap már bekapkodtam...sztem már a drén kezdett beágyazódni, az fájt. :?
Ma kivették végre...nem részletezném, bődületesen rossz volt...először mintha a beleimet tépte volna, aztán meg a cső végének kellett kiférnie a kis lyukon...brrrr..bocs, mégis részleteztem. :?
Vérezni nem nagyon vérzek..sztem csak egy kis véres váladék szivárog a seb miatt. Emiatt a seb miatt persze 6 hét szextilalom :oops: :shock: .
Hát kb ennyi.
Még két szurim van hátra a hatból, de lehet, hogy még 3-at kapok...eldöntjük a dokival.A doki szerint elvileg a teherbeeshetek spontán, de az endometriozis recid olyan komoly betegség, hogy ő mindenképp azonnali lombikot javasol a kezelés után. Hogy egyből a kezelés után (long protokoll) vagy az első menzi után, ezt a Kaális kezelőorvos dönti el.Majd beszélek egyszer vele is. :D

Történt még sok minden...de az egy másik mese lenne.

Ja és a férjuram és a plüssálatok olyan cukin előkészítették a hazaérkezésemet :D De ez is egy másik történet...és fotókkal is tudom dokumentálni...de hagyok holnapra is valamit. :lol:

Ui.:MA délután első dolgaim között volt, hogy megnéztem a Vészhelyzetet, Grace Klinikát és a Dr. Houset videóról :lol: köszönhetően életem nagy szerelmének. :D

Vége az esti mesének.Szép jó éjszakát!!!
vizkriszisback

Szia Krisz!

Örülök, hogy túl vagy a műtéten. Irány a lombik, és jöhet a baba!
kolibri28

Vicky!
Ez a beszéd, látod erös csaj vagy te! Néha a kiborulás is belefér. :wink: Tényleg jó most ,hogy elmentek világgá, meglátod hazajöttök pörögnek majd az események! :wink:
Még eszembe jutott,hogy Fenci is jár endokrin dokihoz, Tűű dokihoz!
Igyekszem optimista lenni!!!

Kolibri!
Igen a tejcsi az a magas prolaktin miatt lehet! Akkor csak nincsenek rendben a hormonjaid! :? :cry: Dokihoz mész valamikor?

Krisz!
Hát nem volt könnyü az utóbbi pár nap neked! :lol: De most már a te esélyeid is megnöttek, hamarosan lombikoztok! :P :lol: Èdes a férjed, hogy mindenre odafigyel. :)
susy75

Jó reggelt!

Na ilyen so volt, hogy én lettem volna az első! :lol: Meló van. :evil:

Krisz!
Húha, Te szegény, még jó, hogy megműtött, mert ennyi minden nem múlt volna el csak a gnrh-tól. Azt nem értem miért a hüvelyen keresztül volt a drain csöved. Nekem is volt, de nekem simán a hasamban. Az is épp elég szar volt. Mit jelent az endo recid? :shock: :roll:
Én a helyedben ráépíteném a szurira a lombikot. Minek várni. És ha újra lesz piri, akkor endó esélye csak nő. Persze Te tudod. Bár a long protokollal is megjön.
De legalább nem kell hónapokat várnod!
Amúgy enyém doki is azt mondta, hogy nem játék, nem lehet ilyen fokú endónál játszani a spontánkodással.

KépKép
zsófikukac

Gtünde
rég jártam erre, most látom várjátok a kistesót :D gratula

Susy
neked is gratula, és drukk, most minden rendben lesz :wink:

Krisz
jaj, hát ez valóban nem lehetett kellemes :? de akkor most így nemsokára ott lesz a pocaklakó :wink:

Mofly
drukk+++++++++++++++++++++++++++++++

Sleepin
nagyon cuki Bendegúz :D

Ditke
veled mi újság?

Vicuska
mi lesz Tapolcán?

Zófikukac
neked milyen kezelésed van most?

nekünk ez a 3. ciklus, hogy nem védekezünk, elvileg ma jön meg, úgy tervezem következő ciklusban terhes leszek :D

Kép
gaby25

Gaby!
Ugyanaz, mint Krisznek. Endometriózis! :cry: Én azt kívánom Neked, hogy már ma se jöjjön meg! :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok csajok!

Susy!

Én tudtam.... :wink: Sőt, szinte minden úgy van ahogy megjósoltam! Nem lesz semmi baj, meglátod! :wink:

Tündi!

Gratula a kiskukishoz és örülök, hogy simán ment minden! :wink:

Krisz!

Te szegény! Remélem rendbe jössz már és jön a ti ksibabátok is! Nagyon megérdemlitek már!

Vicuska!

Neked már nincs sok hátra.... :wink:

Mofly!

Nagyon izgulok értetek továbbra is! Kezem, lábam keresztben értetek! :wink:

Zsu!

Rád is sokat gondolok! Már szurod magad ugye? Drukkolok neked!

Mi jól vagyunk, tapossuk keményen a 9. hetet! 13. hét környékén műtenek, remélem minden rendben lesz!
gröni

Jó reggelt! :P

Bogáncs!
köszi az infot C-ről :D

Susy!
hatalmas gratula!a kis elbújós 8) majd jövőhéten már integetni fog :lol:

Mofly!
annyira örülök!!!! :P

Krisz!
szegénykém... :( de túl vagy rajta :? , a párocskád milyen rendes! :P
a többi történetet és képeket is kérjük 8)
látod már az alagút végén a fényt remélem :D hajrá lombik :wink:

Vicky!
most csakj az utazásra koncentrálj!jó pihizést :lol:

Kolibri!
szerintem is a prolaktin a ludas :shock: szedsz rá gyógyit? :roll:

Gaby!
szia!rég láttalak :) remélem én is hogy ma sem jön meg és már pocakos menyasszony leszel 8)

Sleepin!
hogy vagytok? :P

Kukac!
ti is utaztok!jó nyaralást :D

Gröni!
szióka!de jó hogy jöttél! :wink: :wink:
Minden rendben lesz!!!!! :D

Ditke!
szia mia! :P :P :P
kicsit bővebben????hogy vagy???? :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gaby! 8)

ja bocsi :oops: ..Tapolcán az 1.konzira és vizsgálatokra megyünk lombik ügyben :lol:
Vendég

Szép napot! Innen a dolgozóból :(

Susy !
Szeretnék menni dokihoz, csak ezen a héten nem értem rá semmire.

Vicus!
Gyogyit még nem, de gyógyteákat iszok és barátcserje kapszulát szedek. Igazából én a homeopátia és a gyógynövények híve vagyok. Legalábbis az első lépésként. De én is úgy látom, hogy elengedhetetlen egy hormon vizsgálat nálam, és ha kell szedek majd gysz-t is.
kolibri28

jó reggelt!

én mára szabdságoltam magam.
l
Gyugyi, Luca: tegnap felétek jártam, Szlovákiába mentünk Győrőn keresztül. az Árkád meleltt mentünk el,esezmbe jutotatok :D

Gröni. örülök, hogy jöttél, már izgultam mi van veletek! örülök, hogy minden ok :D :D

Mofly: drukk, kezem-lábam keresztben értetek!

Vicky: nehogy elkeseredj itt nekem! hipp-hopp rendbetesznek, aztán jöhet a lomnik, és egyből kismami leszel :D addig is jó utazást, szerintem most a legjobbkor jön Nektek! bár egy ilyen út nem jöhet rosszkor :lol: :lol: :lol: :lol:

Kukac: jó utat Nektek is! pihizzetek sokat!

Gaby: jó, hogy itt vagy újra, remélem azért már ma sem jön meg!

Vicuska: megint egy nappal közelebb van Tapolca!

Krisz: szegénykém, jnagyon megszenvedtettek, de most már csak jó jöhet! gyorsan felépülsz és irány a lombik!

Susy: :D :D :D jövő héten várjuk a fotót :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok! :cry:

Egy darabig nem jövök. :cry:
Hétfőn megyek a kórházba. :cry:
Beteg Tesóbaba is, rossz lett az amnio eredménye, be kell fejezni a terhességet. :cry:
Ez már durva, 11 hónap alatt 3 babát elveszíteni... :cry: :cry: :cry:

Úgy néz ki, egypetéjűek voltak, és két édes pici lányunk lett volna...

Nem mondom, hogy nem vagyok összetörve. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Luca: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nem is tudom it írjak. :cry:

szeretünk és gondolunk Rád!

ha Bp-re kell jönni és valamire szükségetek van (akár szállás, látogatás stb) akkor szólj!

:cry: :cry: :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Szervusztok lányok, menyasszonyok, asszonyok! :lol: :D

Örülök, hogy jó híreket olvastam! :wink:

Mofly drága, nagyon drukkoltam Nektek! :D Akkor Te már kismami vagy, vigyázz nagyon magatokra! :wink: És pihizz sokat!

Tünde :D Ez a sztori kicsit szebben hangzott mint Lucáé, örülök, hogy túl vagy rajta! És gratula a kiskukishoz! :D

Krisz :D Te szegény, ennyi szaron keresztülmenni, na de most ez volt az utolsó akadály, jöhet a babó! :wink: Pihenj sokat! :wink:

Susy :D A köv uh-n már biztosan látni fogjátok a kislányt, mert tuti az lesz, ha ilyen kis elbújós! :D :wink: Örülök Nektek! :wink:

Vicky :D Egyetértek a csajokkal! :wink: Előbb rakasd rendbe a dolgokat odabent, aztán lombik. Az MM-ben egyik dokinál sem volt júniusnál előbbi időpont? A PCOs topikban pont a napokban cserélt volna valaki későbbi időpontra. Less oda be gyorsan! :wink: Nagyon irigyellek az utazás miatt, nagyon mennék én is! :wink: Ha már nem jönnél addig, érezzétek nagyon jól magatokat, csak a kikapcsolódásra és a fotókra (a kedvünkért) koncentrálj és várunk nagyon vissza, hiányozni fogsz! :wink:

Gaby :D Telepátia. Pont ma reggel jutottál eszembe, hogy mennyire örülök rátaláltál az igazira! :wink: Remélem már most sem jön meg! :wink: Drukkolok Nektek! :wink:

Kukac :D Ti mikor mentek Erdélybe? Jövő héten már nem is dolgozol? :roll:

Vicuska :D Értettem! 8) :lol: Akkor most annak drukkolok, hogy mihamarabb elteljen a 10 nap! :wink:

Gizus :D Hőt nem mérsz? :wink:

Ditke :D Mi újság Veled? Hogy vagy? :wink:

Itt ma itthonról "dolgozom". Voltam reggel piacon, főztem levest, mostam, rámoltam. Még mindig változatlan intenzitással folyik belőlem ez a sárga cucc... :evil: :shock: Mondjuk a doki 2-3 hetes rózsaszínezést mondott, úgyhogy még szótlanul tűröm. :wink:

Puszika mindenkinek!
fenci

Jaj Istenem..... :cry: :cry: Luca Drága! :cry: :cry: Nem hiszem el..... :cry: :cry: Rettenetesen sajnálom! :cry: :cry: Nagyon elszomorodtam.... :cry: Küldök egy nagy ölelést.... :cry: :cry: :cry:
fenci

Fenci
köszi :) hát én is nagyon örülök neki hogy rátaláltam :D
és veled mizú? mi ez a méhszájseb fagyasztá és rózsaszínezés több hétig? :roll:

Kép
gaby25

Luca drága!sajnálom..... Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Fenci: nem mérem, lusta vagyok. mértem volna azért, de mivel volt tüszőrepi, így nem kezdtem bele. amúgy is csak idegeskednék, hogy miér megy le-fel, miért nem... :D

és márolyan is volt, hogy megjött, anélkül, hogy leesett vlna a hőm
:shock:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!

Krisz

Örülök hogy túl vagy a műtéten! :D Nem volt egyszerű műtét, de remélem sikeres volt! :wink: :D Drukkolok továbbra is! :wink: :D

Mofly

Küldöm a babatapikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Gaby

Örülök a boldogságotoknak!!!!! :wink: :D Most már a babáért drukkolok!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D De az is jön hamarosan ugye? :wink: :D

A többieknek puszi!!!!!
(Nati, Gyugyi, Gizi)
Vendég

Szia Ditke!

puszi Nekeked is!

mizujs Veletek?

:)

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi

Küldöm inkább pü-ben, mert velem lesz tele az oldal!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicuska!
Hát jó lenne,ha már ott tartanánk, hogy integet! :lol: Hamarosan! :wink:

Luca!
:cry: :cry: :cry: Nem is tudom mit írjak,nagyon sajnálom! Viszont az nem lehet, hogy a másik baba miatt lett rossz az amnio??? ìrtad is,hogy nem lett jó a mintavétel, zavaros volt. Gondolom,hogy akkor az eredmény se megbízható! :roll: :roll: Ráadásul uh-n észrevették, hogy a másik baba beteg, öt pedig egészségesnek látták! Biztos, hogy uh-n látszódott volna valami, ha mindkettö beteg ,nem? :shock: :cry: Azért mindent alaposan meg kéne vizsgálni mégegyszer mielött mütétre kerül a sor, lehet,hogy csak fals az eredmény! :? :roll:

Ditke!
Látom Gizinek írtál pü, de én is kaptam egy hosszú beszámolót. :roll: Lehet nem is nekem akartad írni?? Bár nagyon örültem neki! :lol:

Gizi!
Lassan már közeledik a tesztidöszak nálad is! Drukkolok nagyon!+++++

Gaby!
Köszi! :wink: :P Gyere sürübben!! Hajrá babaprojekt! :wink:
susy75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?