Na hello
Edukam, akkor megnyugodtam. Nem csak en orultem meg par napra...
Uristen, es neked meg segitseged sem volt. En anyosom nelkul nem jottem volna helyre. Latom, nalatok is voltak meredek pillanatok.
En legjobban azon lepodtem meg, hogy a hasamban jobban szerettem a gyereket. Igen, nosztalgiaval gondolok vissza a terhessegre, sot! Terhes akarok lenni ujra. Jo, mi??
Aztan jottek a hohullamok, idegbaj, faradsag. A bogo gyerekkel voltam otthon egyedul, amikor kiborult a bili. Az uram eppen jott haza, es latta, a pszihozis hataran vagyok. Athivta egy haverjat, aki vigyazott a gyerekre 3 orat (aki akkor persze edesdeden aludt
) es elvitt egy kocsmaba, ahol megittam egy pohar bort es elszivtam 3 szal cigit, majd beajultam az agyba. De sajna masnap kezdodott elolrol minden. (azert ez csak kiveteles alkalom volt..., mar ami az ajzoszereket illeti)
Akkor jott ki anyos. Szerencsere. Szerinte tulpanikoltuk a helyzetet, mert a gyerek tok jo, csak akkor sir, ha ehes (meg pelenkazasnal es furdetesnel sem) es csak akkor visit, ha faj a hasa.
Gyanitom, hogy ha tehentejet iszom, akkor gorcsol, mert amiota kihagytam (+kavet, teat) alig gorcsol.
Ja, es szerinte nagyon ugyes, mert hasra forditva negykezlab maszik
, az agyban oldalra fordul es 90 fokban is elfordul.
Szoval alakul a helyzet. Az ejszaki kelseket meg megszokja valamennyire az ember. Bar en eleg nehezen....
Ma ejjel 8 orat aludtam, mintha kicserltek volna. Az uram hozott valami gyogynovenyes teat, ma reggelre a melleim tele voltak tejjel. Most azt csinalom, hogy szopi utan lefejem, hatha igy megno az utanpotlas. Sokat alszik a cicin, de utana is oda tudom neki adni cumibol, azt is szepen elfogadja.
Szoval rolunk ennyi.
Ja! Az en hasam egy ket nap alatt szepen visszahuzodott. Bar azert eleg hajas....
A korhazban meg sokszor ereztem, hogy gorcsol a mehem szoptataskor, mert huzodik ossze. 10 kilo felesleg van rajtam, kesz rohej...
Hogy fogom ezt leadni???
En meg javaban betetet hordok, ne allitolag 6 hetig is elhuzodhat. Viszont alul tokeletes a helyzet. Meg is jegyeztek kontrollon, hogy meg nem mondanak, hogy szultem. Na, ennyi pozitivum is kell...
He hogy allsz ezekkel a dolgokkal? Haskep?? Foto Monsterrol??
Kolyok???
Rima???
Szoszke is lelepett
Puszi nektek