Helló!
Tazi!
Ahogy a többiek írták, ez a topikamolyan gyere mesélj topik... kérdezz bátran. Nekem két befejezetlen vetélésem volt, és mindkétszer az volt a honorárium, hogy a dokibácsimhoz mentem vissza babásan. Hidd el, ennek jobban örülnek, mint a csúsztatott összegnek.
Zsuzsu!
Jó, hogy jelentkeztél. Őskor... én 78-ban születtem.
Alíz!
Nektek is drukkolok, írd meg milyen volt a vizsgálat, és mi lett az eredmény!
Luca!
Ha Paca fiú lesz, amire 50% esély van, akkor öltözete alapján vagy hippi lesz, vagy paradicsommadár. Kingának csak csajos cuccai vannak.
Sugi!
Rendben. Nekünk is sok kínaink van, meg auchanosak is, amire figyelni kell, az a minősége. A kínaiban nagyon nagy a szórás. Itt pl. olyan bodyt árulnak igaz 600 Ft darabja, ami jobb minőségű, mint a P.O. body. Igaz az Auchanban van feléért, de az nem olyan formatartó. Ezek inkább olyan egy éves kor körül számítanak, akkor már nem növi ki a szerkóit egy hónap alatt a manó.
Lina!
Akkor még ebből bármi lehet, kívánom, hogy jó süljön ki ebből vagy a köv. hónapból.
Libus!
Tulképp nálad mi a diagnózis? Mert tudom trifázisos fogigátlót kellett szedned, de mire is?
Mimi!
Képzeld nagyon úgy néz ki, Paca is menetirányban van.
Encike!
Én nem szeretek ruhát venni, inkább a neten szeretek keresgélni. És amikor megjön a szajré, én annyira tudok örülni a csomagnak!
Most kapott Kinga egy 21-es szandit, hát össze-vissza futott a boltban (Humanic, nyomták a Kisvakondot, de a futás mókásabb volt), ésn meg futottam utána. A látványért még nekik kellett volna fizetniük nekem.
Nita!
Továbbra is nagyon drukkolok!
Pussz: