Új privát üzeneted érkezett!

Lina, nem tudom még, mi lesz!!!
Csak azért írtam, hogy lányos ruhánk van egy csomó, de ha kisfiú lesz, nem tudom majd ráadni őket.
De az igazat megvallva mindenki fiút jósol, fogalmam sincs, miért.
A lányok hallani sem akarnak hugiról, Nekik öcsi kell. :lol:

Tazi!
Én plusz egy vizsgálat árát adtam a dokinak, amikor mentem a műtét utáni kontrollra.Nekem tavaly júniusban volt a missed ab.
Nagyon nehéz most Neked, majd lassan lesz csak jobb, a műtét után.Nekem akkor lett jobb, miután műtét után egyszer megjött.

Majd ha lesz erőd, olvasd el a topik legelejét, az első oldalakat, majd meglátod, hogy mindenki borzasztóan maga alatt volt.

És van, akinek azóta már meg is született a babája. :wink:
Előbb-utóbb Mindenkinek sikerülni fog,csak van, akinek előbb, van, akinek utóbb.
Vendég

mára elteszem magam,jóklegyetek!pusza.
jóéjt mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

En is elkösz. Hétvégén nem jövök! Puszi!

Kép
kislibus

Sziasztok!!

Most épp megy a netünk, gyorsan pár sor...

Nita!!
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!

Napsugi!
Pár napja nálam is van öklendezés... érdekes így 16 hetesen.... (Ábel pelenkatartalma váltja ki..)

Juca!
Szépek vagytok!!

Lyndee!
Szorítok, boldog növekedést!!

Erika!
Ne légy butus, nem haragszom! magértelek és kívánom, h minden rendben legyen!

Kislibus!
kitartás, leszel babás hamarosan!

Linácska!
Lilinek jobbulást!!!

Mi jól vagyunk, túl vagyok az AFP-n. Vérszegény vagyok, de ez nem lep meg. ábel jól van, csibészkedik.
Sokan dícséritek Ábel szőkeségét. Íme két kép rólam, az őskorból :lol:
Kép Zsuzsu 1978

Kép Zsuzsu 1977

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Nita,
gondolok Rád folyamatosan, minden oké lesz, nem lehet másképp.

Tazi, szia!
engem nem a dokim műtött, hanem az ügyeletes, neki nem adtam, de Kislibusnak igaza van szerintem is, "ez nem olyan dolog".
(Bár tényleg majd meglátod.)
Sajnálom, ami történt, kitartást a holnapihoz!

Sugi,
most már biztos nemsokára elmúlnak a rosszullétek!

Mimi,
én is gratulálok a csodaszép takaróhoz, nagyon ügyes vagy!

Mindenkinek szép estét!
ggica

Tazi,
én adtam a dokimnak egy tizest. Ok, ez nem olyan dolog, de pl. a vakbélműtét se olyan, és szerintem ott is szoktak. Rendes volt, aranyos, megköszöntem...

Kislibus,
hát nagyon remélem, hogy hamarosan mi is babásak leszünk. Ma babakocsiztam a főtéren, egész nap Lilivel voltam, és annyira éreztem, hogy nekem ezt kellene csinálnom most...

Amúgy most olyan fura érzésem van, ugye tudom, hogy nem igazán lehet babánk így spontán. Már elvileg 3 napja meg kellett volna jönnie. Máskor ilyenkor már tiszta ideg voltam, számolgattam... Most meg semmi, csak azért szeretném, hogy ha még késne egy kicsit, hátha a következő hónapot sem kellene kihagyni inszem ügyileg. Kedden talán lesz apának eredménye, akkor lehet eldönteni a továbbiakat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Tazi!
Nagyon sajnálom, ami történt, de ha köztünk maradsz, "eltereljük" a gondolataidat és csak a szépre, jövöre fogsz gondolni.
Nekem febr.-ban volt vetélésem.

A nagyobbik lányom minden őszi cuccát kinőtte, tehát vásárolni kell.
Ezt imádom csinálni!!!
encike 2

Nagyon rendesek vagytok, köszi szépen mindenkinek!
Most elteszem magam holnapra, remélem tudok aludni, 7-re kell mennem a kórházba... :cry:
tazika

Hát látom azért időnként előfordul sajnahogy újabb topiktársaink lesznek, na nem azért sajna mert nem jó ha itt vagytok, hanem a akörülmény ahogy ide kerülünk.
Tazika.... nagyon sajnálom, most egy darabig fájni foga lalked, az első mensi után én is jobban lettem, akkor éreztem hogy újra képes leszek rá.
ha sírnod kell, sírj, én vissza akartam folytani, nem lett jobb, sirasd el nyugodtan, gyere ide beszélgetni, és tanusíthatom, itt hisztizni is lehet, legalábbis engem nem szurtak le mikor hisztiztem csak bíztattak a lányok.drukk hogy hamar tul legyél a műtéten

Kép

Kép
napsugár035

Aranyosak vagytok hogy bíztattok, az öklendezés miatt, de sajna kezdek beletörődni, hogy nálam ez megmarad végig.
Estére kegyetlenül ég a gyomrom, párom belémerőltetett egy teáskanál unicumot hát azt a futást.......de... egész éjszaka nem aludt a baba, a bugyorgást ahányszor megébredtem mindig éreztem.

17 hetes vagyok jelentem.
Luca neked is grat a 18 hoz......jujjjj de jó.
Látod mennyi mindenen mentél keresztül de a babád élni akar mert tudja, hogy sok örömet fog nektek okozni.
Egy egész franciaágyon egyedül......mit csináltál a pároddal?????????? :twisted: :twisted: :twisted: nehogy elásd, :wink:
Encike, neked a műtét óta ez az első ciklus?
szerintem 2 naoja volt pé-d......kíváncsi vagyok fönt marad e ?

Kép

Kép
napsugár035

Helló!

Tazi!

Ahogy a többiek írták, ez a topikamolyan gyere mesélj topik... kérdezz bátran. Nekem két befejezetlen vetélésem volt, és mindkétszer az volt a honorárium, hogy a dokibácsimhoz mentem vissza babásan. Hidd el, ennek jobban örülnek, mint a csúsztatott összegnek.

Zsuzsu!

Jó, hogy jelentkeztél. Őskor... én 78-ban születtem. :lol:

Alíz!

Nektek is drukkolok, írd meg milyen volt a vizsgálat, és mi lett az eredmény!

Luca!

Ha Paca fiú lesz, amire 50% esély van, akkor öltözete alapján vagy hippi lesz, vagy paradicsommadár. Kingának csak csajos cuccai vannak. :wink:

Sugi!

Rendben. Nekünk is sok kínaink van, meg auchanosak is, amire figyelni kell, az a minősége. A kínaiban nagyon nagy a szórás. Itt pl. olyan bodyt árulnak igaz 600 Ft darabja, ami jobb minőségű, mint a P.O. body. Igaz az Auchanban van feléért, de az nem olyan formatartó. Ezek inkább olyan egy éves kor körül számítanak, akkor már nem növi ki a szerkóit egy hónap alatt a manó.

Lina!

Akkor még ebből bármi lehet, kívánom, hogy jó süljön ki ebből vagy a köv. hónapból.

Libus!

Tulképp nálad mi a diagnózis? Mert tudom trifázisos fogigátlót kellett szedned, de mire is?

Mimi!

Képzeld nagyon úgy néz ki, Paca is menetirányban van. :lol:

Encike!

Én nem szeretek ruhát venni, inkább a neten szeretek keresgélni. És amikor megjön a szajré, én annyira tudok örülni a csomagnak! :twisted: Most kapott Kinga egy 21-es szandit, hát össze-vissza futott a boltban (Humanic, nyomták a Kisvakondot, de a futás mókásabb volt), ésn meg futottam utána. A látványért még nekik kellett volna fizetniük nekem. :twisted:

Nita!

Továbbra is nagyon drukkolok!

Pussz:

tjuca

Sugi, párom a nappaliban horkol, ezerrel!Ő szeret ott aludni, sokáig nézi a tévét is.
Jobb így, nem zavarjuk egymást az alvásban.
Képtelen vagyok aludni a horkolásától, egész éjjel böködöm, hogy hagyja már abba...tehát így Ő sem alszik.

Jobb a békesség...ez nekünk így jó.

Gratula Neked is a 17. héthez!!!!
Olyan hihetetlen, hogy már itt tartunk, nem?

Tazika, gondolok Rád, biztos minden rendben lesz!
Vendég

Húúú Luca tényleg nagyszerű ez a haladás.
A dokim alidg akarta elhinni hogy már itt tartok, újra elkezdett számolgatni hogy én biztos nem jól emlékszem, aztán amikor a fejecskéjét megmérte......mondja ohh ez tényleg annyi.
Juca.nem mertem meg sem fogni eddig a rucikat a kínaiban de ekkora hassal már csak oda merészkedek, teszek majd enmsoká föl pociképet, csak előtte igyatok egy kis szeszt érem szépen, mert hatalmas a hasam.
A csípőmet megmértem has alatt ugyanannyi mint volt, na de a hasam.... a csíőm pont fenéken 101 cm, a hasam hát..... 122 ne ér nevetni, ez a hajdani derekamnak számít ami 73 volt .
Viszont amióta a védőnő fölvett, 3 kg, kapkodtam magamra, előtte tuti nem híztam mert hánytam mint a lekodalmas kutya.

Kép

Kép
napsugár035

bocsi derék bőség 112

Kép

Kép
napsugár035

Csajszik!

Tegnap voltam dokinál. Dezsavű, mint Kingával. Akkor megy nyaralni, mikorra ki vagyok írva. Ergo megint izgulhatok, hogy előbb jöjjön Paca, vagy rábíz valakire. Kinga kibújt hétfőn, és szombattal már szabin volt a doki, és én köv. hétfőre voltam kiírva.
Ded befordult, de ilyenkor még forog ugye. Vérképem jó lett, bár nem vittem magammal (el a Margitból sem...), ezért a doki kicsit leszidott. Ma rákérdeztem a terhesgondiban, hogy milyen, és csak akkor kellett volna az orra alá dugniuk a néniknek, ha rossz, de mondták a telefonban, hogy jó.
Jó hír viszont, hogy megint lehet szülésznőt fogadni. Mindenképp fogok, mert mi van, ha nem a dokimnál leszek, legalább egy vad és idegen arc mellett legyen egy ismerős, kedves is. Meg amúgy is...

Fontos infót tudtam meg tegnap: az új rendelő mellett található Koós Károly első épülete, egy református templom. Erről a dokim tájékoztatott.

Ja meg hízás. Aszongya doki, látom nem hízott sokat, nagyon jó. Visszamegyünk az asztalhoz, leül, lapozgatja a kiskönyvet, 10,5 kiló. Rám néz: de sokat hízott, bár jól titkolja. Mondtam neki, nem tudok kevesebbet enni. Lábam vizes. Megbeszéltük, hogy milyen volt a szülés, ő már nem emlékezett. Mondtam, most megnyugodtam, mert ezek szerint nem hagytam benne mély hisztis raplis csaj benyomásokat. Mondta, nem, arra azért emlékezne. Szóval kezdek befordulni a finisbe, hogy már ilyenekről cseverészünk.

tjuca

tazika: szia üdv a csapatban nagyon sajnálom ami veledis történt remélem gyorsan megyogyulsz a nehéz helyzetböl mi segitünk ahogy nekem is segitettek a lányok.

sziasztok lányok .
remélem mindenki jol van ezen a szép napon nálunk százágra süt a nap. :P

Kép
v.e.judit

Haliho!

Nagyon szép az idő, nyitva ajto-ablak.

Sugi! Nekem nem volt mütétem, szerencsére, spontán volt. 6 hetes. Ez lenne a 2. ciklus vetélés ota, de még semmi, viszont a hőm 36,7 lett megint. Ez azt jelentené, hogy lehet baba is lehet????? Pedig vigyáztunk.
encike 2

Encike.
A spontán vetélés után nekem is ilyen hosszú volt a ciklusom, de volt akkor is pé, ha jó későn is mert annak az eredménye van a pocimban.
Nem gondolom hogy már babás lennél inkább szerintem most volt péd, innen 12 nap és megjön ha vigyáztatok.

Kép

Kép
napsugár035

Én is gondolo, de még várok. Reggel csináltam LH-t ismét pozi lett. Tényleg lehetett pé, de ennyiszer egy hoba? Igaz nem jegyezetem be nehogy e miatt tegyen csak pét.
encike 2

Sziasztok!

Tazi!

Nagyon sajnálom ami veled történt.

Csajok!

Ma voltunk a Margit-kórházban. Teljesen negatívak lettek a leletei Petrácskának!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem is kell Őt kontrollra sem vinni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Semmi baja!!!!!! NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Örülök, hogy minden rendben veletek.
encike 2

Alíz!

Ez szuper! És milyenek voltak? Normálisak? Volt uh, vagy máshogy nézték?

Én meg bobok egy reggeli képet. Kinga úgy ugrált az apja nyakában, mint egy sajtkukac, itt egy mélább pillanatot sikerült elkapnom. Az összes többi bemozdult.
Kép

tjuca

Sziasztok!

Juca!

Igen, nagyon rendesek és készségesek voltak. Volt a Petrácskának UH-vizsgálat, az agyát nézték meg, illetve a mozgását nézték többféle képpen.
Vendég

Sziasztok!

Alíz,
ez nagyon jó hír!!! :)

Juca,
Kinga tiszta Apukája!

Ma megjártam az Istenhegyit, minden rendben van, 6 centi és 60g Kistesó. :)

KépKép
dreika

Dreika,
nem mondod, hog ymár egy 12 hetes "Kistesónál" is csináltak súlybecslést???????

Mi továbbra is itthon, Lili nem hogy javult volna a gyógyszerektől, hanem az eddigi gégehurutja után már hörghurutja is van. Kapott erősebb gyógyszereket, hétfőn kell visszavinni. Apa szabin lesz, úgyhogy én megyek dolgozni :cry: De nem akarom fogyasztani a táppénzem, mert a 84 nap hamar letelik, így is már 42-nél járok, aztán még nincs félév.

Aliz,
ez szupi, hogy minden rendben van, bár ha már emelte a fejét Petra nagy gond nem lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juca,
kedd déután csináltam tesztet, mert úgy volt, hogy szerdán megyek vért adni, és hát biztos, ami biztos. Igaz délután csináltam viszont 10-essel, de negatív. Vért meg sajnos soha többet nem adhatok az autoimmun betegség miatt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Irtam, azt kidobott a babanet :evil:

Szóval újra:

Zsuzsu! Nekem is ilyen hajam volt úgy 3 évesen már, előtte tejföl/liszt szőke (kinek mi tetszik).
A baba jön, csak az a kérdések: Mikor, mikor, mikor?????
Ma volt egy kismami aki elpanaszolta, hogy ő el akarta vetetni a pocijában lévő babát, de nem volt pénze, és szabályosan ott sírt nekem, hogy ő milyen szerencsétlen. És ilyesmiket tucatjával hallgatok végig. Még meddig kell??? :(

Ppetike! Örülök, hogy Petrussal minden rendben, vigyázz rájuk!

Juca! Dg: Elhúzódó menstruáció (14 nap, ebből 6 nap pecsételő vérzés) . 14 napos ugyan nem volt, csak 12-13, de a 6-8 nap pecsét megvolt. Remélem már csak múlt időben és a köv mensim normális lesz!

Lina! Én is irigylem a babatologatós anyukákat, meg kényelmesen sétálgatós-pociringatós kismamikat és nagyon szeretnék a helyükben lenni, amikor a babájuk szívhangját hallgatom. Néha úgy érzem sose fogok boldogan kijönni az Uh-ról, sose fogom a saját babám szívverését hallgatni. Reménykedem azért, de mindíg ott van, hogy meddig kell még várni??? Persze élni kell és remélni. :)
Meg neked van is esélyed ha 3 napja késik. :wink:

No most megyek, puszi mindenkinek, jó hétvégét, és drukoljatok lécci, hogy gond nélkül aláírjuk a szerződést, megkéssük a biztosítást, aztán jön a többi! :roll:

Kép
kislibus

ppetike örülök,hogy minden rendben van veletek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
juca édes a kinga az apukájával!!!!!!!!!!!!!!!ti pocilakóval jól vagytok???????? :lol:
ma vettem folsavat és be is vettem az első szemet!ezt szedhetem az elevittel?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Pár napja nem voltam,gyorsan visszaolvastam.

Nita:Örülök hogy nőtt a zsákod,ez nagyon bíztató!Drukkolok a továbbiakban!

Mimi:Bocsi hogy nem írtam,de nagyon tetszik a takaró!(ugye elnézed nekem?)

Sugi:majd csak megszűnik a rosszullét.Mit teszel ellene?Én is hasonló cipőben járok.Hányinger + gyomor égés.Várjuk a képeket! :wink:

Luca:Szerencsés vagy hogy már jobban vagy!Ha van pocifotó akkor azt kérjük :wink:

Lina:Drukkolok azért hogy piri ne jöjjön :lol:

Én már lassan ugy néz ki minden reggel hányok.És egész nap hányingerem van.Folyamartosam kis falatokat tudok enni.Ezért sem jövök most sűrűbben.

KépKép
lyndee

lyndee pedig én nagyon hiányollak innen!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Nagyon örülök!!!!!!

Juca!

Kinga nagyon aranyos és helyes kislány! Nagyon jó az a kép amit feltettél!
Vendég

ppetike hogy telnek napjaitok? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok lányok sajna csak most tudtam ideüln mert ültetem egész nap és elszaladt az időm
Mindenkinek gratula a jo hirekhez és hogy senki sem beteg nálunk Gerinek folyik az orra ugy hogy ma biztos nem alszunk tul sokat.
De majd tuleszünk ezenis.

Kép
v.e.judit

szia juditt.gerinek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:köszönöm szépen
Hogy vagy remélem már anyira nem izzgulsz csak nyugi biztos ott van .

Kép
v.e.judit

izguni izgulok azért rendesen,de remélem megszületik az a kis poronyty!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita! Nagyon szorítok én is, hogy minden rendben legyen. Az jó, hogy láttak növekedést. Szerintem az Elevit mellé nem kell még folsav is, mert van benne elég.

Judit! Jobbulást a kisfiadnak!

Alíz! Örülök, hogy Petrával minden rendben!

Lyndee! Kitartás! Reménykedj, hogy azon szerencsések közé tartozol, akiknek elmúlik a 12. hétig. (Bíztatásként:nekem elmúlt! :lol: )

Kislibus! Nem könnyű neked! Nálunk is pont az a kolléganő volt a családvédelmis (akihez fordulnak az abortuszt kérők) aki babát szeretett volna és nem akart neki összejönni. Ő is állandóan ki volt bukva. :cry: Azóta már egy nagy lánya van neki. :lol:

Dreika! Örülök, hogy jó lett az eredmény! A vérvizsgálatnak az eredményét is megkaptad, vagy még csak az uh-t?

Zsuzsu! Köszönöm szépen! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Nita!

Nagyon jól telnek a napjaink. Petrácska most már még aranyosabb mint eddig volt. Egyre többet mosolyog, gőgicsél, Petike meg egyenesen imádja. Nagyon félti.

Többiek merre vagytok? Kismamik, hogy vagytok???

Kacika! Rólatok is rég hallottunk!
Vendég

Én megint csak mobilról netezek, anyuéknál vagyunk. Megjönni még mindig nem jött, de ugye pé is késett 4et, meg 16 napos luteális fázisom van, szóval a holnapi nap elvileg az aktuális. Kiskatonapusztító vagyok, úgyhogy tuti most nincs baba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok csak egy gyor köszönés és rohanok dolizni
Örülök hogy mindenki jol van :lol:
Remélem minden kinél rendben lesz minden legyen szép napotok
nálunk a Geri nagyon lázasvolt az éjszaka kb:1 orát aludtam de már jobban van mintha mise történt volna ..
Majd jövök késöbb ha tudok szép napot kivánok és sok napsütést nektek :P :P

Kép
v.e.judit

ppetike örülök,hogy jól vagytok és hogy szépen növekedtek,cssk így tovább!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
montana most csak a folsavat szedem és szerdán beszélek a dokival mit hogyan és mennyit szedjek ha rendben van a baba! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csak bekukk, mert kint kertészkedek. A férjem keritést csinál, mert a kiskutya mindent szétszed.
Nita!
Nekem a dokim ajánlotta a folsavat, ugyhogy szedd nyugodt szivvel, ezzel nem ártassz, sőt!
Gravidát is szedek, ami jobb, mint az elevit a dokim szerint. De kérdezd meg a te dokidat mi a véleménye.

Örülök, hogy mindemkivel minden rendben.

Csucsurol tudtok vmit?
encike 2

csucsu nemsoká újra köztünk lesz de még sok a háznál és ott segít vagy a szabinával foglalatoskodik!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita!
Add át üdvözletem neki.
encike 2

átadom persze! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! :cry:

Hétfőn megyek a kórházba. :cry:
Beteg Tesóbaba is, rossz lett az amnio eredménye, be kell fejezni a terhességet. :cry:
Ez már durva, 11 hónap alatt 3 babát elveszíteni... :cry: :cry: :cry:

Úgy néz ki, egypetéjűek voltak, és két édes pici lányunk lett volna...

Nem mondom, hogy nem vagyok összetörve. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Micsoda????
Ezt nem hiszem el.
Mikor derült ki?
encike 2

Sziasztok!

Luca68!

Ezt nem akarom elhinni!!!!!!Nagyon-nagyon sajnálom!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mikor derült ki, hogy gond van a másik babával is? Melyik kórházba mész?
Vendég

Luca!!!!
Borzasztóan sajnálom :cry: :cry: :cry: , nagyon sok erőt Nektek!!!!!!! +++

KépKép
dreika

luca: ez retenetes dolog nagyon sajnálom és sok eröt kivánok a gyogyuláshoz. :cry:

Kép
v.e.judit

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?