Egyébként évekkel ezelőtt volt egy pasi, akivel éppen elkezdődött a kapcsolatunk (utólag már nem nevezném kapcsolatnak sem
) , és egy véletlen folytán nekem nem jött meg.
Na azt nem kivánom senkinek sem...
Először csak lelépett...
Aztán valami ribanc hivogatott, hogy ő az élettársa és van 4 gyerekük és nem kell neki zabi-gyerek...Én meg megkérdeztem, hogy és amikor ott aludtam, akkor ők a franciaágy ágynemütartójában bújkáltak ezidő alatt, vagy mi??????
Aztán a pasi kezdett hivogatni és ne tudjátok meg mit hallgattam...hogy iylen k****, meg olyan k****, meg hogy felcsináltattam magam, stb....
Én meg visszakérdeztem, hogy és te ezidő alatt hol voltál, mert én úgy emlékszem nem egyedül feküdtem akkor az ágyban....
Egyik nap mentem anyáékhoz és apa azzal fogadott, hogy a vezetékes telefonon valami pasi hivta őt, hogy a lánya terhes tőle és hogy beszéljenek le a gyerekről, mert ő nem vállalja.
Apa meg közölte vele, hogy hála istennek, úgyis akart még egy unokát és rávágta a telefont...
:D:D
Nekem akkor telt be a pohár....
Felhivtam és elfelejtkeztem arról, hogy anyukám mit tanitott az illemről...
Lehordtam mindennek és közöltem vele, hogy feljelentem a rendőrségen zaklatásért ha nem száll le rólam...
Közben kiderült, hogy nem volt baba, csak pár nap késés, de mivel nyeltem az ideget ez idő alatt, a pár nap késés kitolódott egésszen 6 hétig....
Akkor kb egy évig nem beszéltünk, pedig egy buszon jártunk dolizni.
Következő éven újra megszólitott, hogy mi lenne ha taliznánk...
Akkor megkérdeztem, hogy és a 4 gyereked, meg az éllettársad is ott lesz a talin???
Azt állitotta sosem volt, csak megkért egy ismilyét hogy hivogasson engem és hogy ezt hazudja...
Mondtam neki hogy egy életre elegem lett belőlle mint pasiból és ha az egyetlen lenne, akkor sem kéne belőlle....
Ezek után nem is csoda hogy nem hiszek el mindent egy pasinak sem..