Új privát üzeneted érkezett!

Kalózlány!

Nem tudom meddig tart, nekem csak kb. 1 hete fájogat, picit bedurvult pár napja (ahogy nézem kb. 2 hét van köztünk.
Párna szuper ötlet! Holnapra én is behozok egyet - akkor meg olyan magasan leszek, hogy nem ér le a lábam.... :oops: az alá jó lenne egy kis sámli. :)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!!

Bettike!
Érdekes amit irtál a vércsoportokról. Nálunk: Én B RH negatív, Férjem A RH pozitív, Ábel A RH negatív.

Kívánok Neked egy ilyen, szőke, virgonc, rosszcsont kissrácot!! :lol: :lol: :lol:

Ildi!
Írják a többiek is, h fel a fejjel, gyakori a hangulatingadozás. Én is hiper-szuper érzékeny vagyok a férjem szerint és sokszor ok nélkül bőgök... Nehéz, de próbálj előre nézni.

Köszi az Ábel dicséretet, tényleg tud pózolni :lol: :lol:

Peva!
Épp kérdeztem a dokimat, Ő a 25. hetet mondta a 4 D-re. Ábival 29 hetesen voltam, húsvéti ajcsi volt anno :) Mindenképp érdemes áldozni rá. Mi is megyünk, de még nem tudom hová. Kíváncsi vagyok, h Ábel mit szól a tesóhoz.
(egy nagyon kedves ismerősünk nemrég szült , a lánya most lesz 3 éves. neki a dokija mindig csinált Uh-t és velük volt a nagylány is. Sírt, amikor hazaindultak, h ne hagyják a dokinál a testvérkéjét... ÉDES !!)

Ne keseredj el, de a 24. héten lesz az un. terheléses vércukorvizsgálat. Éhgyomori vérvétel, majd meg kell inni 75g cukrot vízben feloldva (én 3-5dl vízben oldottam fel) lehet bele csavarni egy citromot) , majd 2 óra múlva ujabb vérvétel és akkor kell pisilni is. Na ez durva, de kibírható.

ADri!
Nagyon sokan kérdezik, elárulom Nekem van természetes szőke hajam. (néha kérdezik milyen hajfestéket használok, akkor csak azt válaszolom: a Jó Isten festette ilyenre :lol: )
Megpróbálok majd feltenni egy ovis képemet, az a legkorábbi fotó rólam.

Sajna a tesómékkal sincs kapcsolat, csak a keresztlányommal a neten. Ők Nagykanizsán élnek.
A tesóm tisztára anyám természetű, minden bajáért engem hibáztat.... Szerencsére most már lepereg rólam.

Szerintem simán lehet a menyasszonytánc, lehet nyugisan is és közben az sem baj, ha pihensz. Az is igaz, h menyasszony tánc miatt is lehet pénzt adni! Nagyon szép gratulálós képeslapokat kapni, amiben van egy zseb a pénznek. Szerintem nincs rossz abban, ha ilyet ajándékoz valaki, úgyis Ti tudjátok mire van szükségetek.
SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!

Rólunk:
Voltam ma a terhesgondozóban. Rengeteg a papírmunka, de kibirtam. A védőnő jóbarát-imádom :lol: Aztán vérvétel. Kicsit kellemetlen volt, éhgyomorral 9-kor jutottam be, de túléltem.
lesz: AFP, vércsoport, ellenanyag, hepetítisz, toxoplazma, vérbaj szűrés, általános vérkép, vizelet , vasfelszívódás vizsgálat.......7 kémcsővel vettek. Brrrrrrr

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Bocsi csajok, a fennti egy hétfő óta megírt üzi volt. Most volt itt az informatikus ismerős és kipróbáltuk tudok-e üzit küldeni. Este visszaolvasok és írok érdemben!

Pussz!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 

 
 

Perdo - szorítok, hogy ne legyen nagy gond!!! Amúgy a doki lehetett volna kevésbé rémhírkeltő is, nem? Mindenképp írj amint tudsz, hogy mi van!

Peva - nekem nem fáj a medencém sem és más sem, néha-néha van egy-két kisebb nyilalásom, de ennyi. Elég széles a csípőm amúgy alapból, talán ezért nem érzem még? :)
Én már azt várom, hogy ez a fránya hányinger múljon el!!! :?

Zsuzsi - igen, a letargia tényleg csak aznap tartott, azóta megvagyok, csinálok magamnak itthon programot, egy-egy kaját, vasalást, ilyen nyugisabb dolgokat, csak szép lassan, így az idő is jobban telik.
Talán ha testvéred kitartott volna melletted, könnyebb lett volna, nem? De úgy látszik, ő sem érdemel többet, mint anyukád - bocsánat, nem akarlak megbántani ezzel, csak sajnálom, hogy ilyenek veled :cry: Persze ott van a gyönyörűséges angyalarcú-hajú Ábelke és a párod+a bébi, és ez a lényeg!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Perdo, remélem nincs semmi komolyabb baj, szörnyű hogy az orvosok néha nem veszik magukat észre és csak felizgatják az embert. Az alvadás összeférhetetlenség amúgy - biológus vagyok - nem tűnik olyan súlyosnak mint pl egy genetikai elváltozás, azt lehet ellenanyaggal kezelni, remélem igazam van. ne izgulj, az semmiképp se jó (persze könnyű mondani annak aki nincs benne).

Adri, olvasgattam amit írtál a párodról. Remélem rendeződnek a dolgok. Egy barátnőm hasonlót élt át, nagy hasa volt már, mikor a pasija bekattant és egy hétig nem szólt hozzá, valamitől besokallt. Én nem is tudom mit csináltam volna a helyében. Nehéz így bármit is írni a Ti helyzetetekről h nem is ismerem milyen vagy, remélem ez egyszeri hiszti volt a párodnál és jobban koncentrál a felelősségére.

Ildi, én is szoktam rosszat álmodni, persze a legnagyobb para nálam is a vérzés. Ilyenkor kontrollálatlanul jönnek elő a legnagyobb félelmeink. Felébredve meg nehéz átváltani az ún pozitív gondolkodásra. Szépítgesd a hálószobádat, képek, virágok, meghitt dolgokkal, hogy az ébredés visszarántson a valóságba ami igenis rendben van.

Zsuzsu, nekem a védőnőm nem küldözget különösebben sehova, azt a nőgyógyász diktálja, de ez gondolom mindenhol másképp lehet.

Magunkról: minden ok, mozog a baba, agyonméricskélték az ultrahangon. Boldog vagyok.

Minenkinek üdv, szép délutánt/estét
a.

Kép
ancsa123
 
 


kieg.: ultrahangon látszik h mozog, én még nem érzek semmit - csak mert erről is volt szó nemrég a fórumban, de még korai lenne számunkra
a.

Kép
ancsa123
 
 


Sziasztok!

Ildi - Szerintem is verd ki a fejedből mihamrabb azt a rossz álmot!

Adri - Örülök én is, hogy sikerült megbeszélnetek a problémát a pároddal. Azt gondolom, ez mindennek az alapja. Idővel, ha tényleg szeretitek egymást (és természetesen így van) már hiszti nálkül is menni fog, csak gyakorolni kell. :lol: Mondom én, a nagy bölcs. :lol: 4 éve vagyunk együtt a párommal, aki ezt elég jól műveli és egy ideje már nekem is megy. :D

Perdo - NAgyon durkkolok, hogy minden rendben legyen!!! Valami megnyugtatót tényleg mondhatott volna a dokid, még, ha csak részben igaz is, hogy ne aggódd agyon magad holnapig!!!

Peva - Nekem még nem fáj, de majd biztos fog. Ahogy megfigyeltem magunkat, 1-2 hét csúszással nálam is jelentkeznek azok a tünetek, amik nálad. :D ÉN az éjszakákat viselem egyre nehezebben. Reggelre nagyon fáj minden porcikám, mert a bal oldalamon már hetek óta nem tudok aludni. 10 perc rajta fekvés után fáj és zsibbad az oldalam, hátam, meg kell fordulnom. HAson ugye már nem kényelmes, háton meg nem tudok aludni. :?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Jó reggelt!

Zsuzsu,köszönöm a véleményed a menyasszonytáncról!
már ketten erősítettetek meg így kezdem elhatározni magam!:D

Jajj,de ezzel a vérvétellel annyira beijesztettél!én holnap megyek,h levegyék ezeket és....én nem gondoltam,h az összes vérem lecsapolják!úgy utálom a tűt és úgy félek! :cry:

Olyan jó a szép természetes szőke haj!az enyém is szőke és természetes,de nem az a szép!az enyém olyan búzaszínű!olyan fura seszínű! :?
egyébként egy kutatás szerint egyre kevesebb a természetes szőke és hamarosan el is fog tűnni!durva nem?:D

nem tudok okosat írni és ne haragudj meg ezért,de nem irigyellek a családodért!de én is csak azt tudom mondani,h az élet kárpótolt és ez a lényeg! :wink:


Láttam téma volt a medence és egyén csontfájás is!nekem(lekopogom:D ) eddig semmi ilyesmi nincs!de most kicsit beijedtem,h akkor gondolom hamarosan nekem is elkezdődik! :lol:

nekem már kezd növögetni a poci(végre már nme teljesen lapos)
és én meg azt vettem észre,h szőrösebb a hasam! :shock:
ilyen lehet?ez normális?vagy csak én látok rémeket??

Ancsa,nem irigylem a barátnőd!az én barátomnál szerencsére sosem tart sokáig a hiszti!max 5perc!olyan mint egy durcis ovis!:D:D

Bettyna:neked is szokott hisztizni?:D:D:D

Perdo:Millio drukk nektek!!!!!amint tudsz valamit jelentkezz!!!!

Velünk: semmi extra!kezdem érezgetni a babát!:D és az utóbbi 2napban csak 2x voltam éjjel pisilni!:D ez is valami!
reggelente picit én is keménynek érzema hasam,de miután pisilek jobb,szal sztem csak attól van!délutánra kis felfújódás akkor meg attól! :roll:
DE a legjobb!képzeljétek tegnap aláírtuk az előszerződést a leendő lakásunkra!:D nem nagy dolog de most olyan boldogok vagyunk!megvolt az első lépés a fészkünk felé!:D

TÉnyleg, nem tudja véletlenül valaki,h a megigényléstől számítva mennyi idő mire kiutalják a szocpolt???
Vendég
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Adri - esküszöm, én is úgy vettem észre, hogy szőrösödik a hasam :P Valahogy úgy látom, hogy több a szőr és mintha sötétebb is lenne, nem értem, miért :?
A vérvételtől ne félj, tőlem kétszer vettem életemben vért, mindkétszer elájultam, viszont az első labornál hősiesen bírtam, most már nem is tartok tőle, lehet, hogy nem vesznek le olyan sokat neked, mint Zsuzsinak.
Gratula az első lépéshez a lakás felé!! És hová költöztök? Lehet, hogy a mennyasszonytáncból összejön a szocpol összege :lol:

Ancsa - a végén túltettem magam az álmomon, ma viszont felkeltem pisilni hajnalban és nem tudtam visszaaludni, mert arra gondoltam, hogy vérezni fogok :cry: Tök gáz, jó, tudom-tudom, nem szabad ilyesmire gondolni, de ez a barnázás már megbolondít, persze még "csak" egy hete barnázok, de akkor is.

Na most megyek reggelizni, írjatok!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Inez!

Sürgősen kezelésbe kell venned a barátodat. Egy nagyon jó könyvet ajánlok, aminek a szabályait ha betartod, a világ leghűségesebb és legszeretőbb férfija válik a párodból. Csak Téged fog szeretni, soha nem fog eszébe jutni, hogy miért vett el feleségül. Szerintem még nincs késő, nagyon kérlek, szerezd meg valahol!!!
http://www.figyuzz.hu/index.php?apps=cikk&cikk=11745
http://www.nlcafe.hu/szex_szerelem/2007 ... 0_12_tipp/

Én ezeknek a szabályoknak az alapján élek csodálatos boldogságban. A könyv rávilágít arra, amit eddig minden pasinál elrontottam! A férfiakat férfiként kell kezelni, nem egyenrangú partnerként. Az egyenrangúság filozófiája időről időre elbukik, mert általa a férfiak elvesztik érdeklődésüket. Az a cél, hogy minél tovább fenn tudjuk tartani az érdeklődést.
Most már én is tudom, mert tapasztaltam. Sőt, a nővérem is tapasztalta. :)

Ildi!
Nekem két hete szerdán mondta azt a doki, hogy még 8-10 nap kellene a vérömleny teljes felszívódásához...Ezt kivártam, aztán szépen önhatalmúlag visszamentem dolgozni. Eddig semmi baj nincs. Viszont nekem barnázgatás nem volt, csak egyik pillanatról a másikra elállt a vérzés. aztán egyszercsak újra kezdődött. Úgyhogy a barnázás jobb szerintm. Ha jól fejlődik a baba, akkor nincs baj!


Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Na, túl vagyunk a mandulaműtéten...hát, kész vagyok teljesen.Amilyen rutin meg kis műtétnek számít, olyan nagy macera van vele.A végén azt hittem meghülyülök.Reggel 7re kellett menni, akkor magnézték, hogy alkalmas-e a gyerek a műtétre, persze éhgyomorra...Ennek 8-kor vége is volt, felvettek az osztályra, és kezdődött a horror.Se evés, se ivás, se alvás, se semmi.Se egy játszószoba, se egy játék, se egy mesekönyv.Persze az otthoni cuccok már tök uncsik, plána egy ilyen új helyzteben, baromira nem lehetett őket lekötni.6 órán keresztül kellett valahogy szórakoztatni őket, mert ugye a folyosón nincs rohangálás stb. Nagy nehezen 2kor bejutottunk a műtőbe.Összesen fél óra az egész, de ez a stressz, meg izgalom igy pocakosan bazira nem esett jól.Majd meg szakadt a szívem a kis Pogácsáért.Egyébként le a kalappal lelőtte, 2 évesen úgy tűrte az éhezést, szomjazás, hogy csak lestem.
Műtét után kapott egy kúpot amitől szépen aludt 2 órát.ez a 2 óra volt az egyetlen nyugalmas időszak.szerencsére nem volt utóvérzése, de mikor magéhoz tért, valahogy nagyon hamar jól lett.A lábában a kanüllel akart rohangálni, amit egy ideig vissza lehet fogni, de utána nem tudsz mit csinálni.Öröltem, hogy nem kapott gégegörcsöt, mint a szomszéd kisfiú, akit vittek is vissza a műtőbe.szóval délután 4-től este 9-ig az volt a feladatunk, hogy valahogy a rohangálást fékezzük, mert ugye most 10 napig nem szabad futkározni, motorozni stb...Mondjuk fogalmam sincs hogy fogom megoldani, de erről majd később.
A személyzet csúcs szuper(János kórház) a doki, a nővérke, mindenki nagyon kedves, de a kórház állapota, hát az valami gusztustalan.olyan wc-k vannak amit szerintem 1960 óta nem újitottak fel, koszos, büdös, nem lehet lehúzni, vagy épp egész nap zubog belőle a víz.Szóval rettenetes.És így terhesen kb fél óránként jártam wc-re jó kis izomlázam is lett a sok gugolástól :D

szóval, ennyi, most szunyál a kis hős.
Hétfőn meg irány az AFP meg a szülésznőválasztás

Üdv
emmalena
 
 


ja, és ami kimaradt:-) a férjem is egy hős, mert a földön fekhetnek a szülők csak éjjel, vagy egy széken, és ezt bevállalta helyettem.jöhettem haza szunyálni.De ő semmit nem aludt.most együtt szunyál a fiával:-)olyan cukik
emmalena
 
 


Sziasztok!

Emmalena: Örülök, hogy minden rendben és túl vagytok a műtéten. Mihamarabbi gyógyulást a Picúrnak. Bár ha már rohangászna, az ugye csak jót jelent. :D

Remélem Perdo Dórijával is minden rendben van.

Tegnap voltam jógázni. Nagyon szuper volt. Január óta semmit nem mozogtam, rám fért. Érzem is a combom, de az a jó. Én korábban is jógáztam egy évig. Persze ez a kismama jóga egész más volt. Rengeteg légzőgyakorlat, csípőt, medencét, gátat megmozgató feladattal. Vettem is egy bérletet és minden héten elmegyek egyszer.

Én folyamatosan érzem középen a méhem környékét. Ugye ez nem baj? Nem görcsöl, nem fáj, semmi barnázás, csak érzem, hogy ott van valami.

Kép
barifelhõ79
 
 


Ildi, köszi! most épül egy nagyon szép ház itt szolnokon,ami nagyon megtetszett!mondjuk nem nagy lakást néztünk ki de egyenlőre elég lesz!(47nm) de még most jön majd a hitel intézés meg a szocpol kérelem!és csak dec 15-én adják át!tehát még nem mostanában sajnos! :roll:

egyébként bocs,de örülök,h nem vagyok egyedül ezzel a szőrösödéssel! :lol:

Szöszke,kösz majd utánanézek és megnevelem!:D:D:D

Emmalena, gratulálok a sikeres kivételhez!igazi kis hős!:D büszke lehetsz rá!:D
amúgy a kórházak helyzete itt se jobb!söt....pl a liftekbe már egy ideje csak a legbátrabbak merészkednek!a wc-kről nem is beszélve! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Emmalena! Gratulálok a kicsi hősnek és neked is!!!!
János Kórház gyermeksebészetéről én is tudok mesélni sajnos! Tényleg borzalmas!!!! Rettenetes!!! Olyan koszos, hogy elképesztő és ez azért felháborító, mert a tisztaság nem hiszem, hogy pénz kérdés. OK, lepukkant, nincs pénz a felújítására. De VAN takarítónő, láttam! Csak épp mit csinált? egy FÉL vödör vízzel mosta fel az EGÉSZ gyerekosztályt!!!! Ja, hát így persze, hogy kosz van. És a WC-k! Az valóban pokoli!
Szerencsére csak 1 éjszakát kellett bent töltenünk és kb. 1,5 napot, de az pont elég volt. Barbi lenyelt egy gombelemet és én hülye, hallgattam a férjemre, bevittük a kh-ba. Persze ottfogtak minket megfigyelésre, mert a gombelem fel is tud ám robbanni....na persze! Azt vártuk, mikor jön ki :oops: Hála az égnek a lányom anyagcseréje rendben van, így volt szerencsém a második kakiturkálásban sikerrel járni :twisted:
Szóval van mit tenni az egészségügyben!

Én a Jánosban is szültem, most is ott fogok, de a szülészet nagyon rendben van! Életem legszebb 4 napját töltöttem ott!! Remélem ezt októberben is elmondhatom majd :lol: !

Peva! Ez a medencefájás sajna szörnyű, és látva a vonalzód, bizony lehet, hogy ez már az a medencefájás, ami az én emlékeim szerint eltart a szülésig.... :( Nekem legalábbis Barbival elég kemény volt. Írtam már itt erről, nagymamám botjával keltem ki az ágyból....

Andi
Kép
handrea75
 
 


Szöszke - örülök, hogy neked elmúlt és drukkolok, hogy így is maradjon!!! Én május 5-én elmegyek dolgozni, mert 6-án megyek a köv. UH-ra, és több betegácsit már nem bírok ki, mert így is nagyon fáj már a sejhajom az egész napos tespedéstől, meg az oldalam is, és nekem sem ártana egy nagymama botja a reggeli kikászálódáshoz az ágyból :lol:

Emmalena - a lényeg, hogy sikeresen túlvagytok a műtéten, tényleg türelmes kisgyerek, ha így bírta étlen-szomjan, büszke lehetsz rá! De gondolom ennyi idősen nem bír majd a fenekén ülni nyugodtan, de talán az jó jel, hogy szaladgál :D Én a János kórházban születtem, de nincs emlékem róla, azóta sem jártam ott, de sajnos előfordulnak ilyen körülmények mindenhol :?

Barifelhő - meghoztad a kedvem a jógához, amint túlvagyok a barnázáson, én is keresek egy helyet, ahová lehet járni, de valami kezdő szakot, mert soha életemben nem próbáltam, bár gondolom a terhesjóga amúgy is más, mint a sima és annak is annyi ága van. Kell valami mozgás, főleg a sok fekvés után.

Adri - semmi baj, amíg nem szőrösödünk be teljesen, mint egy majom, nincs gáz :lol: Én szemölcsökcsipesszel szoktam azért néha köldök alatt szedegetni, ami túl sötét szál, remélem nem terjed tovább! :shock:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem, de nagyon el vagyok foglalva (munka, család :S )

Mége egy bocs a tábla miatt, ami kimaradt hétfőn!!!

Amint tudok, visszaolvasok, és kiegészítem a táblánkat. Jó?
(Nagyon lemaradtam :( )

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Tornával kapcsolatosan a védőnénim azt mondta, hogy a 20.hétig ne nagyon :( , és a dokival mindenképpen konzultáljak, mert hátha vannak megkötései a mozgás módjával kapcsolatosan. Pecsételősöknek különösen érdekes lehet ez.
Mindenkinek szép napot,
Macianyu

macianyu
 
 


Adri, Ildi!
Azt mondják, hogy a fiúkkal szőrösödünk ki! A ffi hormonok miatt...
Én azt tudom, hogy Barbival annyira abbamaradt a szőrnövekedésem, hogy nemis igen kellet epilálnom sem. Tök jó volt. A barátnőm is hasonlókat észlelt, akinek már volt egy nagyobb fia. Először nem hitt nekem, aztán maga is tapasztalta a szőrnövekedés abbamaradását. Majdnem nagpra egyszerre szültünk, így egyszerre tapasztaltunk. Neki csak a 30. hét körül derült ki, hogy lánya lesz, nekem a 18.-on.

Szóval, ha ez tényleg igaz, akkor pumpálhatjátok a focilabdákat... :P

Andi
Kép
handrea75
 
 


Nekem a dokim és a védőnő is azt mondta, hogy nyugodtan lehet sportolni. Ha korábban ráadásul rendszeresen tornáztál, akkor pláne. A dokim a 12. hét előtt is engedte volna, persze odafigyeléssel, bizonyos gyakorlatok kihagyásával. Mindig elmondja, hogy ez nem betegség, hanem egy más állapot. A kismama jógára 14. héttől lehet egyébként menni.
Természetesen ez problémamentes terhességekre vonatkozik.

Hááát...én inkább a szőrösödést tapasztalom, mint az abbamaradást. :( A hasamon is van, és azt ugye most le se tudom szedni. De ez legyen a legnagyobb baj.

Kép
barifelhõ79
 
 


Persze hogy nem baj...! Nem fog úgy maradni!
Az orrunk sem lesz mindig így bedugulva...de attól függetlenül olyan vagyok mint egy vadászkutya! A szimatom nagyon rendben van, pdig levegőt alig kapok rajta...

Tornázni nyugodtan lehet! Persze aki vérzik és barnázik, az vigyázzon nagyon, egyébként a 2. harmadban szinte minden megengedett! SŐT! Akinek van rá ideje, feltétlenül mozogjon! Nem lesz ödémás, és az nagyon durva tud lenni...és mi az augusztusi hőségben tolatunk majd a nagy pocakunkkal... akkor meg amúgy is dagad kéz-láb a melegtől.
Én ettől tartok a leginkább, mert Barbival is nagyon ödémás voltam a végén. Nem volt jó egyik cipőm sem, pedig sokat talpaltam, nem ücsörögtem (mert állítólag az a legrosszabb).
Szülés után, mást sem csináltam, mint pisilni rohangáltam, és -11 kg-t hagytam a kórházban a 14 ből.
Nagyon jó érzés volt, még az arcon is átváltozott, visszatértek a vonásaim...

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi, kösz az infót!ezt nem is tudtam!:D amúgy eddig az összes ilyen jellegű számítás szerint fiu!...csak anyukámék szerint lesz kislány!nekik ilyen megérzésük van! :roll: nekem meg semmilyen!:D
pedig már olyan kíváncsi vagyok!

Barifelhő,a jóga nekem is nagyon tetszene,ha lenne rá lehetőség!
de itt szolnokon nincs!hihetetlen....
szerintem aki teheti járjon!majd nekem is ki kellene találni valamit! mert Andi nagyon megijesztett ezzel az ödémával! :lol: :D

Ildi,én azért bízom benne,h a majomszőrzetig nem jutunk el!:D:D
Vendég
 


na én meg ezt találtam!:D

http://www.babazo.hu/tervezo/20070417fiulesz.html

Az utolsó kivételével nálam inkább a lányos dolgok jöttek be!:D
pedig itt meg pont mást ír a szőrről!:D
jó érzés azért még ez a találgatás!:D
Vendég
 


Na jó, de ebben a cikkben az erősebb szőrzet lányra utal :lol: Én lánykát akarok, de azért elmondom páromnak, hogy a haszőrösödés fiút is takarhat, hadd örüljön :wink:
Adri, nem akarok szőrtenger lenni, nemrég csináltam egy borotválást is, persze nem hason :D Ezek szerint te is jobban örülnél a kislánynak? És párod? :lol:

Andrea - nekem is be van dugulva az orrom egy csomószor, viszont a szagokat ennek ellenére remekül érzem :?

Egyébként a tornával kapcsolatban szerintem a 2. harmadtól lehet, persze akinél voltak/vannak komplikációk, az ne tegye, pl. én, amíg barnázásom van, nem fogok tornázni, sem jógázni, de ez érthető. Viszont a jóga nagyon sok mindenre jó, felkészít, ellazít, a helyes légzéstechnika segíthet a szülésnél is, és amúgy is kell az elfoglaltság majd, ha már nem melózok. Persze a megterhelő sportokat egyáltalán nem javasolják, de pl. a biciklizést vagy görkorizást sem, ugye az esésveszély miatt, szóval csak óvatosan, szolidan, olyan mamókásan :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés. Kiderült, hogy Leiden mutációm van. Ez egy véralvadási faktor hiány. Olyan mértékű az eltérés, hogy jövőhéttől heparin (véralvadásgátló) injekciót kell szúrnom naponta a szülésig, majd azt követően 6 hétig... Még szigorúbb kontroll kell mint eddig. Mivel időben észrevették, ezért a babának nem lesz baja. Vérrög képződhetett volna a méhlepényben, ami elzárt volna a baba elől mindent.
Most még kicsit emésztgetjük a dolgot, kedden megyek, akkor írják fel a szurikat.

Ne haragudjatok, de nincs erőm reagálni a hozzászólásokra.

Kép

Kép
perdo
 
 


Sziasztok!

Bocsi, már nagyon rég nem irtam, de visszaolvasni szoktam.

Peva: nekem is kb 3-4 napja fájdogál a fenékcsontom

Ildi: gratulálok az első lépéshez, az jó lépés :D

Nállunk nem történt semmi különös, már meggyógyultam a felfázásból és a főnőköm jól lecseszett amiért 4 napot mertem betegszabadságon lenni.... :shock: mit szolltok...meg vagyok áldva vele :roll: szerencsére nem kell sokáig kibirjam...
a pocak jol no, kedden egész délután ruhakeresésben voltam...ket eskuvő+ 1 keresztelő 1 het alatt, nekem pedig nincs mit felvenni, na de depressziot kaptam mikor egy csomo mindent felprobaltam...és ugy néztem ki a tűkörben mint egy kis tehén...megkérdeztem az eggyik elárusitotól, mit saccol hany honapos vagyok...erre ő azt mondta 4-5...pedig az még messze van...lesz mit cipeljek én is nyárára....jó nagy pocakot :lol:

tudja már valaki kinek mi lesz??? én már számolom a napokat, mire kell a következő uh -ra menjünk, hátha kiderül...nyugodjak már meg.

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Perdo: most látom máris irtál, gondolj arra, hogy az jó hir hogy megoldható ezekkel az injekciókkal, és hogy a babának semmi baja :D , kisse kellemetlen lesz a mindennapos szuri....szoritok neked hogy minden jó legyen a babával ezután is, és kitartást!!!

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Ildi,mi igazából bele sem gondoltunk abba,h mit szeretnénk,mert annyira mindegy!csak egészséges legyen!!!:D

Perdo,nem lehet kellemes ez a szuris dolog,de még azt kell mondanom,h ez a legjobb rossz!ha a babának nem lesz baja,akkor sztem ez még belefér! :wink:

Biceboca,én is most voltam ruhavásárló körúton ugyanis 2-án ballag az öcsém és kellett valami!nagyon cuki kisruhát sikerült venni!a cicimnél tök szűk és mell alatt teljesen laza!spagetti pántos egy kis felsővel,ami szinte csak a kezemen van és elől megkötüs!:D ilyenkor sztem az ilyen kisruhák a legpraktikusabbak! :wink:

egyébként,állítólag a 12.hét után elmúlik a fáradtság és energiától duzzad az ember!...mi már egy pár hete tól vagyunk a 12.héten,de az energiát még nem nagyon érzem!engem nem nagyon akar itt hagyni a fáradtság! :lol:
Vendég
 


Perdo - ez nem túl jó hír, de a lényeg, hogy a baba jól van, a szurik miatt nem irigyellek, én rosszul vagyok a gondolatától is a tűknek, de majd biztosan megszokod, sajnos nincs más választás :( Egyébként ennél jobbra vagy rosszabbra számítottatok?

Adri - párom haverjai közül az egyiknek 3 hete született fia, a másiknak kiderült pár hete, hogy fiúk születik augusztusban, szerintem ettől pluszban beindult, hogy neki is fiú kell, nehogy kilógjona sorból :lol: És hallotta egy kollégájától, akinek most jön asszem a 3. fiú, hogy a sas nem csinál verebet és azóta ezt a mondást süti el mindenütt :roll:
Nekem nem is a fáradtsággal van bajom, hanem a du. és esti hányingerrel, néha hányással :P
Kismamaboltban vetted a kisrucit?
Én jövő héten szerintem elmegyek újra a turiba, párom szabin lesz, majd elvisz, szerintem szerzek még babarucit is, hogy tudatosítsam magamban, hogy minden oké.
Tényleg, ti már vettetek ruhákat vagy valamit a babának?

Dalma - az ilyen főnök egy szemét (bocsi), hogy lehet ilyen valaki? Tudja, hogy jön a baba és még beteg is voltál, mégis probléma neki 4 nap? :shock: Persze tojd le, bár nem tudom, meddig tervezed, hogy dolgozol, de azt már kibírod! Egyébként nem hiszem, hogy úgy nézel ki, mint egy tehén, csak beképzeled magadnak, nem? Én is néha úgy érzem, óriási vagyok, de ma bugyiban-pólóban mászkáltam a borotválás után és a nagytükör mellett ahogy elmentem, megállapítottam, hogy még vékony vagyok :lol: Kell egy kis önbizalom!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Haliho, sziasztok!

Orulok, hogy mindenki jol van!

Perdo, jaj szegenykem, hogy miken kell keresztulmenned..... halisten, hogy hamar eszrevettek! Szurizasban meg amugy is mar benne vagy ;) Szoritok nagyon, hogy minden ok legyen!!!! +++++++

Nem nagyon tudok reagalni, bocsika.... :oops:

Mi jol vagyunk nagyon, hanyas meg megy ezerrel :? most azzal biztatanak, hogy majd a 14.het utan elmulik.... erdekes, mindig kijebb tolodik a datum :lol:
A heten voltunk megint uh-n, 2 hetente neznek az egypetejuseg miatt, minden ok, 73mm-ek a babok, jo nagyok, majd rakok fel kepeket csak le kell kicsinyiteni valahogy.. (vkinek van mac-hez kep program ajanlata? semmit nem talalok)
Ja, es elkezdtem erezni kis simogato, vakaraszo erzest belulrol
:D :D :D

dragonfly
 
 


Adri: na én is egy pont ilyent képzeltem el...mikor itthonról elindultam, és a szomorubb hogy ilyensmiket is probálgattam...de az eggyikkel ugy jártam majdnem beleragadtam :( , már majdnem sirtam mert nem tudtam levetni...tukorbe néztem és mást sem tudtam látni csak mellek..mellek és mellek..oriásinak tűnnek (nem mintha eddig kicsik lettek volna, de eddig gondoltam pont jó)
és pont a kismamásboltba adtak rám olyan ruhákat, hogy sehogysem állt...az egyikbe ugy néztem ki mint egy krumpliszsákba :roll:

Nekem kezd elmulni a fáradság, és az álmosság...mára kibirom 10ig, hogyébren maradjak, és a munkahelyen sem érzem már ugy hogy azonnal elalszom.. :D

Ildi: én nem vettem még semmi ruhácskát, de már alig birom megállni... :) csak mi is nagyon várjuk mi legyen 'rózsaszin' vagy 'kék'..még van egy kicsi május 5ig...és akkor hátha..
Nállunk is a férjem fiut akar nagyon, én pedig kislányt...pedig elmondtam neki a teoriámat...ugyanis a családjába majdnem mind fiuk születtek...igyhát mondtam ez legyen kislány, hogy legyen nagyon boldog, azutan ugyis bizti a fiu is összejön :lol: ...

szerintem nagyon szemét...már majdnem meg is mondtam neki ezt...de kipakoltam neki rendesen..hogy mi a helyzet...igaz potyogtak a könnyeim..(ilyenkor én nem tudom visszatartani, de tudok mondani..)
nem tudom meddig fogok járni...juliús végéig...vagy kicsit hamarabb itthon maradjak...TI?

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


ti szüléstől mennyivel hamarabb vehetitek ki a 'szabadágot'?
nállunk 64 nappal

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


ime én:

Kép

Kép [/img]

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok!!

Kicsit visszaolvastam....

Ildi!
Nálunk két belgyógyászati vizsgálat van. AZ egyik a várandósság elején. Olyankor általános vizsgálat, esetleg panaszokról és EKG. A 2. vizsgálat a 25 hét környékén, miután meg van a cukorterhelés eredménye. Akkor is van EKG és a doki kiértékeli a cukoreredményt. Szükség esetén kardiológia.

Szöszke!

A süllyedés magas értéke gyulladásra utal, de pld. nekem mindig magas, 70 körül! :o :o Volt, h telenyomtak antibigyóval, akkor lement 40-re. Szóval a 22 nél semmi baj szerintem.

Andi!

Vidám szülinapot a kislányodnak!! Kérünk képeket!! Léccciiiiiii :D
Nőni fog a pocak, ne aggódj, minden OK odabent!!

Perdo!
Nagyon szorítok!!!!!
A genetikus csaj........engem is megríkatott, mint írtam...

Ancsa!
Örülök, h jól vagytok. Képet nem kaptál babucidról??!

Adri!
Köszönöm a kedves szavaidat! SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Emma!
Kis hősödnek mielőbbi felépülést kívánunk!!

Rólunk:
megvan az általános vérképem, a 3 héttel ezelőttihez képest rosszabb. Most már tuti a vérszegénység, kíváncsi vagyok mit mond a dokim és a védőnő....
Ma Ábival baba-mama klubban voltuk és a homeopátiáról volt előadás. Kicsit tudtam csak figyelni, de hasznos volt.

Sokan mondjátok, mennyire szőke Ábel. Mint írtam, én is szőke vagyok és voltam piciként is. Sikerült beszkennelni két képet. ÍMe:

Kép Zsuzsu 1978

Kép Zsuzsu 1977

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Perdo!

Nagyon szorítok, hogy bírjátok a szurikat!

Bicebóca!

5 nappal tartasz előrébb, mint én, visszont akkora a pocid!!! Nem tudom, az enyém mikor indul növekedésnek...
Hiába forgolódom a tükör előtt, sehol semmi...igaz, hogy még minden ruhám jó is rám...annyi haszna legalább van, hogy még nem kellett költségekbe vernem magam. :)

Babaruha:

Mi tavaly kaptunk a szomszédtól nászajándékba egy komplett induló csomagot egy plüssmedvére húzva. :D Úgyhogy néha azt simogatom, meg dajkálom. :) (kis rugdalózó, cumi, cumitartó csipesz, kis zokni...) Anyukám testvérétől meg egy hintalovat kaptunk, aminek ha a fülét megnyomjuk, énekel. :shock: Már ráültem egyszer-kétszer...a térdem épp a földig ér róla, szerencsére nem tört össze. :D
szöszke
 
 


Sziasztok!

Perdo!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!! De legalább még időben észrevették!

Dalma
Tök jó nagy hasad van már. Lassan én is csinálnék képet, csak nemtom hol a gép töltője, meg a kábel :oops: Jóvanna...nagytakarítás volt... :oops:
A főnököd meg...öööö....seggfej!

Nekem is elkezdett fájni a hátsó felem. Tavaly is kb. ilyenkor kezdte, és egy darabig nagyon durván fájt, aztán szerencsére elmúlt. Utána jött a csípő...na az fájt rendesen!!! Már alig várom... :roll: De mondjuk ez a legkevesebb!!! Fájhat bármim, csak ne legyen semmi gond.
Mozgást még mindig nem érzek, mondjuk nincs is időm figyelni. Még szerencse, hogy nálam működött a 12. hét utáni rengeteg energia dologk, különben nem bírnám.

Na megyek, mert vár az ágy.
Jóccaka! :arrow:

marek
 
 


Sziasztok!

Dalma - Jó ez a pocis kép! Engem személy szerint megnyugtat, hogy nem csak én rendelkezem gigászi méretekkel. A suliban a héten a gazdaségis csaj azzal macerált, hogy tutira nagyobb az a baba, mint mainek mondom. Hülye ez? :shock: Miért mondanék mást???

Perdo - Gondolom, kell egy kis idő az emészgetéshez, de szerintem próbálj + lenni. Tök, jó, hogy időben észrevették, hogy kezelhető és, hogy a baba is jó van. Ez a lényeg nem? Ha szurkodik kell érte, akkor legyen úgy. Mi nők rettentő erősek vagyunk ám! :D

Adri - Mármint hgoy a pasim szokott-e hisztizni? Előfordul, de én gyakrabban. :lol: Olyan sűrűn, hogy nem is emlékszem mikor volt utoljára durcizás nálunk. :)

Zsuzsu - Édes vagy ezeken a képeken! Ha akaránd se tagadhatnád le a kisfiad. :lol:

Bocsi, de annyian vagyunk,hogy már egy kicsit összezavarodtam és nem emlékszem ki mit írt.
- Éljenek a kis hősök, akik sikeresen vették a "mandulaakadályt" és a kóráhzi borzlamakat!
- Gratula a lakásszerződéshez!
- És persze az uh-hoz is
- Fáradtság? Ahogy telik a hét én egyre nyűgösebb vagyok, alig várom, hogy hazaérjek. 5-6. órában már elég morci bírok lenni.
- Minden seggfej főnök monnyon le! :lol:
- Én akkortól leszek szülési szabin ill. betegállományban, amikortól augusztusban elkezdenek a többiek bejárni.
- BAbaholmik még semmi, majd nyáron ráérünk, addig csak álmodozunk.
- Fiú vagy lány? REmélem vasárnap kiderül. Apát megleptem a szülinapjára (ma lett 31) egy 4D-s mozival. Azóta fülig ér a szája! :)

Jó hosszú lettem, megyek is aludni.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Perdo! Sok erőt kívánok az újabb megpróbáltatáshoz! Örülj, hogy időben kiderült a probléma, és a többiekhez hasonlóan én is azt gondolom, inkább a tű és a szuri, mint bármi más. Kibírod ezt is, mert ki kell bírni, erre vannak a nők teremtve. Itt leszünk neked, hogy panaszkodj!

Fáradtság nekem is púp a hátamon, amitől nemigen szabadulok. pedig olyan jó lenne. Nem tudok eleget pihenni, mert mire elcsendesedik a ház, kb. 1/2 10 van. Apával csak utána beszéljük át igazán a dolgainkat, a napunkat, van amikor olyankor vacsizunk :roll: (ok, tudom, hogy ez tök gáz, de előfordul, hogy nem ebédelünk és akkor muszáj...)
Előfordul, hogy még megvárom a mosást és teregetnem kell és ilyen fincsi dolgok, a vasalásról nem is beszélve, szóval gyerekkel, dolgozva várni a következő csemetét azt jelenti, hogy már nem tudok annyit pihenni, mint kellene és amennyit szeretnék. vasárnap viszont színházba megyünk megint!!!!
Barbi anyóshoz megy, ott is alszik és hétfőn is ott lesz nála, nem megy bölcsibe! Jó dolgalesz, mert anyós 0-24 ig a földön ül vele és fest, színez, gyurmázik, tornázik, olvas stb.
Én pedig pihizek! Annyi könyvem is van, hogy hegyekben áll, mindig csak megveszem és nem tudom elkezdeni sem... És az, hogy reggel nem kell a városon áttúráznom majd, már most boldogsággal tölt el.... :lol:

Én azért vagyok elkeseredve, hogy táppénzre akartam menni és totál kiborultam a jogszabályon. Ugyanis, ha gyes mellett nem dolgoztál, ill. ha utána nem dolgoztál le 180 napot, akkor a táppénzedet a minimálbér, azaz 69.000.- - ból számítják!!!! NA???
Ezt add össze?! Szerintem nagyon nagy szenyaság, mert az elmúlt 3 évben is dolgoztunk mi eleget, és a gyedből és gyesből is fizettünk járulékot! Jócskán levontak a pénzünkből...
Még nem is tudom, mit fognak mondani a következő tgyás és gyed pénzemre,mert ahhoz már be kell fáradni az OEP-hez, hogy kiszámolják.
Nekem változott a munkaköröm, ehhez képest a pénzem is emelkedett. Ennek most "élvezem" az előnyét, de azt nem gondoltam, hogy táppénzre nem mhetek. 180 napot pedig nem akartam még ledolgozni!!! Április 22-től számítva az október közepe-vége lenne. Nem terveztem utolsó percig melózni....

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!
Ma voltam a háziorvosomnál. Azt mondta, hogy jövő héten menjek vissza hozzá és a következő nőgyógyászati vizsgálatig ne menjek dolgozni. Szóval május 6-ig még biztos otthon leszek :? Mondtam neki, hogy még mindig barnázok, azt mondta, hogy döntsem el, hogy mi kell, a baba vagy a munka. Már beadagoltam e-mail-ben a kollégámnak, hogy még ne számítsanak rám, örülök is meg nem is, jobb lenne, ha már rendeződne a dolog. Most anyukáméknál vagyok, finom húslevest főzött, közben kutyázok és lassan megyünk le sétálni is, most jó idő van, ennyi levegő nekem is kell.

Dalma - először is nagyon szép vagy és jó nagy a pocid is!!! :lol: Másodjára - hogy bírod a főnököt? Azóta visszavett??? Az nem baj, ha sírsz, legalább kijön a stressz.
Mi majdnem egyidősek vagyunk és én is úgy tervezem, hogy júli végéig melózok, de ugye ki tudja, majd az élet hozza, most már ez a 2. hét, hogy itthon vagyok és ugye még jövő héten is, szóval nem tudom, hogy mi lesz a nyáron, azt sem tudom, hogy bírom majd nagy pocakkal a melót, a meleget...
Én csak egy-két babarucit vettem, mert nem bírtam megállni, mindegyik semleges, tehát jó lányra és fiúra egyaránt, kivéve egy, rózsaszín rugi, bárony, elöl zsiráffal, nagyon cuki, de párom már most kijelentette, hogy azt dobhatom is ki :lol: Nagyon biztos abban, hogy fiút csinált :shock:

Zsuzsi - cukik a kiskori képeid, jó szöszi voltál, akkor valszeg Ábel is marad szöszi, ugye?
Ma megvolt a belgyógyászati vizsgálat, hm... annyi volt, hogy szívet, tüdőt hallgatott, vérnyomást mért és csá :lol: Legalább ezen is túlvagyok, még a fogászaton nem voltam, nem tudom, oda mikor jutok így el :? Ti túlvagytok rajta csajok???

marek - csinálj képet! :D

Bettyna - hová mentek a 4D-re? Én még nem tudom, hogy hová érdemes, néztem sok helyet, árat, de már túl nagy a választék :roll:

Na megyek sétálni, kell a levegő, puszi!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Zsuzsu: tényleg nagyon hasonlit a fiad rád!

Szöszke: neked még nem látszik erőssen? hát mind irtam még az elején én már 7. héttől terhes rucikat kellett vegyek :lol:

Sz Bettyna: neked is ilyen nagy pocid van?

Ti hogy álltok a kilókkal? én rosszul 53 kg-ról manapság 63 lettem :o ( meg is sértődőtt az asszisztensnő, mert kételkedtem...biztos jól mókődik a mérlege...megkérdeztem 2x is...)
NAhát lesz mit ledolgozzak majd utánna

Andi: jó pihenést kivánok a hétvégére! és sokat foglalkozz magaddal..
Nekem is olyan jól esik, hosszúhétvége lesz itt :D a hétfő is hivatalosan szabad (most van a román húsvét), mindegy a fő, hogy nem kell dolgozni menni :D

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Handrea!Nekem azt mondták ha nem megyek vissza dolgozni maradok gyesen akkor is a fizumat veszik alapul.Mondjuk nálunk csak 2év 2-3hónap lesz a gyerekek között!!Nekem ezt a könyvelő és a szakbarát is ezt javasolta.Nálatok azért más mert Barbi elmúlt 3éves.Kérdezd meg a könyvelöt és a szakbarátot mit javasol!!!!

Biceboca!Szép a pocid!!!53kg val kezted a terheséget és most 63 vagy :shock: Szerintem tuti elmérték!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Perdo! Jó, hogy van megoldás! Szurit ki lehet bírni (beülti előtt döfködtük magunkat eleget :lol: ).

Megnéztem én is a fiú-lány dolgot. Elég vicces. Főleg a szeretkezés után hová fekszik a nő (nálunk lombik a baba, én feküdtem a műtőasztalon, párom a bal oldalamonál ült...
Mi lányban bízunk, megérzéseinkk ezt súgják.
FDe remélem 2 hét múlva kiderül

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Kata!
Sajna aki em gyes-be szüli a második, harmadik -következő gyereket, azzal kegyetlen a jogszabály!!!!
Azt úgy veszik, mint az elsőszülőt, és nézik a ledolgozott és biztosított napokat! Nagyon szemétségnek tartom, mert nem mindenkinek sikerül a "spekuláció", vagy nem iys vagy spekuláns...Én sem voltam az, függetlenül attól, hogy több, mint 1 évet próbálkoztunk a tesóval és sajnos 2 babát el is vesztettem. :( Ha nem így lett volna, gazdagabb lennél most nagyon sok pénzzel...
Ezt tartom igazságtalannak! Ráadásul azt mondta a dokim, hogy a 16. heti AFP előtti uh-n dönti el, veszélyeztet-e vagy sem. Persze tök jól vagyok, semmi nem utalt rá eddig, ő ilyenkor szokta eldönteni ezt a kérdést mindenkinél. Gondolom, van is, aki kéri, hogy vegye fel táppénzre. Én is ezt akartam, mert iszonyú, amit hajtok és kezdek kidőlni...
Így viszont lehetetlen!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi!Hát mondjuk ami ebben az országban van az maga a katasztrofa :evil: :evil: Mivel foglalkozol?Hát igen nem mindenkinek jön ki a számolás mi is úgy terveztük,hogy mire Zsófi 2lesz legyen tesó de nem úgy jött össze :? Te gyes alatt nem is dolgoztál?Remélem azért nem leszel veszélyeztett terhes!!!!!

Csajok rakjunk fel pocis képeket!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Perdo-Neked nagyon sok kitartást kívánok, a baba majd mindenért "kárpótol".

hízás- én is felszedtem egy csomót, 55 ről 62 re, és nem tudom meddig megy ez még.

a juttatásoknak már én is elkezdtem utánanézni, régebben volt családi adókedvezmény már a terhesség 13. hetétől, ez 2006 óta csak a 3. babától jár.. no comment

fáj a fejem, mindjárt szétreped, nem merek bevenni semmit, azt hallottam ez a második trimeszterben enyhül. Mikor kezdődik az enyhülés?

remélem mindenki jól van, nagyon jó hétvégét,
a.

Kép
ancsa123
 
 


Kata - nekem már megvolt a pocis kép felrakás, Dalma duplázott, most már ti jöttök! :lol:

Juttatás, tgyás, gyes ügyében nem igazán tudok hozzászólni, mert valahogy ezekről még egyelőre nem olvasgattam, mert ugye még dolgozom, első baba, tehát megvan a 180 napom és a fizumat januárban elég jól megemelték, tehát nem lesz gondom, de sajnálom akinek van, szörnyű, hogy a mai világban tisztességes munkával is majd éhenhalsz (enyhe túlzással) :?

Kilók? 55 kg voltam, most 57,5 kg vagyok, nem vészes egyelőre :)
Nem tervezem, hogy túl sokat szedek fel, azt mondják, havi 1 kg + a baba súlya az ideális, de hát mi az ideális??? Amúgy mindenki más, más alkat, más életvitel, szóval szerintem a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. :lol:

Ancsa - nem tudom, én nem vagyok fejfájós, próbálj beszerezni a patikában valami homeopátiás szert, bogyót fejfájás ellen, biztos tudnak ajánlani valamit!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kép
ez 14+0 készült :D majd rakok fel frisebbet is

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Dalma - Hát igen, van jócskán! Majd hétvégén megint csináltatok képet apával és felteszem. 12 hetes van fent valahol előrébb.

Pénzügyekben én sem vagyok még túlzottan tájékozott. Bocsi.

Kilók? Hát nem semmi amiket írtok. Én 80-nal kezdtem (ez kapásból +10 az ideálishoz képest :oops: ) egész idáig ekörül mocorgott a mérleg. Pont ma reggel álltam rá a kíváncsiság kedvéért és így a 15. hét végére sikerült 81-re feltornázni. :lol:
Már említettem korábban, hogy én eléggé hajlamos vagyok a hízásra (örököltem) így most rettentő büszke vagyok magamra! 8) Ja, és rettentően élvezem, hogy életemben először nem kell behúznom a hasam. Bár attól még azért zavarba tudok jönni, amikor látványosan a pocakomat kémlelik a suliban. :oops:

Kata - Szép kis pocid van neked is. :lol:

Ildi - Így elsőre a Savoya Parkba a Kenguruba, mert ott van vasárnap is,nem kellett igazodni a rendelési időhöz,apának eljönni munkából meg ilyenek. Ja, meg egyúttal ott megejtük a hétvégi bevásárlást is. :D Majd mesélek.

Jaj, lányok honlap is dolgozunk + du lesz a suli művészeti gálája 5-7. Egyenlőre nincs sok kedvem hozzá, de megígértem a lurkóknak, hogy megnézem őket.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek ma elmentem a fodrászhoz és levágattam a hajam. Kellett a lelkemnek valami változtatás, hát ezt találtam ki. Elég fura még, de majd megszokom. Tök rövid lett...

Kilók: Én kb. két kilónál tartok, mindig nézem a tavalyi terheskönyvem, ha nem muszáj nem akarnék többet hízni mint akkor, mert az a +16 kiló elég furán mutatott a +150 centimen... :lol: :roll: A szülésznő mondta is a 35. héten, hogy talán nem kéne többet hízni...utána még felugrott 3 kiló :roll: Mondjuk az már víz volt, az ellen meg nem igazán lehet tenni szerintem.

Ruhák...nekem nem kell venni semmi babacuccot, mindent megvettünk már, a babaszoba kész, csak arra vár, hogy valaki beköltözzön..... :roll: Megmondom őszintén, október óta nem nagyon voltam benn, majd akkor, amikor kitakarítom, meg elkezdem mosni a ruhákat. Mondjuk akkor se lesz egyszerű... :cry:

Kata
Neked is jól látszik már a pocid. Ez tökre megnyugtat, mert azt hittem, hogy csak nekem ilyen nagy... :wink:

marek
 
 


Marek!Akkor az új fizurádról és a pocidról is kéünk képet :wink: :wink: :wink:

kilok:hát én majd vasárnap merek mérlegre álni anyuéknál :roll: de én fogytam a kezdethez a sok hányás az alig megy le valami a torkomon dologtól.Zsófinál detto igy volt csak most van egy örökmozgo lányom aki nem nagyon engedi,hogy a kilok "letapadjanak" :)

Többeiktől is pocis képet kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?