Sziasztok!
Ma voltam a háziorvosomnál. Azt mondta, hogy jövő héten menjek vissza hozzá és a következő nőgyógyászati vizsgálatig ne menjek dolgozni. Szóval május 6-ig még biztos otthon leszek
Mondtam neki, hogy még mindig barnázok, azt mondta, hogy döntsem el, hogy mi kell, a baba vagy a munka. Már beadagoltam e-mail-ben a kollégámnak, hogy még ne számítsanak rám, örülök is meg nem is, jobb lenne, ha már rendeződne a dolog. Most anyukáméknál vagyok, finom húslevest főzött, közben kutyázok és lassan megyünk le sétálni is, most jó idő van, ennyi levegő nekem is kell.
Dalma - először is nagyon szép vagy és jó nagy a pocid is!!!
Másodjára - hogy bírod a főnököt? Azóta visszavett??? Az nem baj, ha sírsz, legalább kijön a stressz.
Mi majdnem egyidősek vagyunk és én is úgy tervezem, hogy júli végéig melózok, de ugye ki tudja, majd az élet hozza, most már ez a 2. hét, hogy itthon vagyok és ugye még jövő héten is, szóval nem tudom, hogy mi lesz a nyáron, azt sem tudom, hogy bírom majd nagy pocakkal a melót, a meleget...
Én csak egy-két babarucit vettem, mert nem bírtam megállni, mindegyik semleges, tehát jó lányra és fiúra egyaránt, kivéve egy, rózsaszín rugi, bárony, elöl zsiráffal, nagyon cuki, de párom már most kijelentette, hogy azt dobhatom is ki
Nagyon biztos abban, hogy fiút csinált
Zsuzsi - cukik a kiskori képeid, jó szöszi voltál, akkor valszeg Ábel is marad szöszi, ugye?
Ma megvolt a belgyógyászati vizsgálat, hm... annyi volt, hogy szívet, tüdőt hallgatott, vérnyomást mért és csá
Legalább ezen is túlvagyok, még a fogászaton nem voltam, nem tudom, oda mikor jutok így el
Ti túlvagytok rajta csajok???
marek - csinálj képet!
Bettyna - hová mentek a 4D-re? Én még nem tudom, hogy hová érdemes, néztem sok helyet, árat, de már túl nagy a választék
Na megyek sétálni, kell a levegő, puszi!