Sziasztok
bocsi mindenkitől, hogy úgy eltűnök még... de olyan lusta lettem
nem nagyon netezek vagy ilyesmi
Csütörtökön voltam UH-n. 12 hetes volt, nekem 13 hetesen. De olyan klassz volt!!!!!!!!!!!
Kórháznak új műszere, vagyis képernyője-monitora van.... és végre nem pacákat látni, hanem ott volt a kis pocaklako.... és látszottak nemcsak a végtagjai, hanem a kis ujjacskái a kezén, látszott a válla, látszott még a köldökzsinór is a kis kezei lábai között is... A szíve, ahogy vert. A fején, hogy szép az a két bigyó (körte-agyhej
) Doki nagyondenagyon rendes volt (mindenki dicséri) egy csomó dolgott mondott, magyarázott, hogy mit látok.... meg még a szívének a hangját is bekapcsolta pár mp-re
:):):) Olyan megható volt.... teljes feldobódás.
Alig várom már, hogy a következőre apát is cimbizhessem (az már ugye nem hüvelyi). Mert Veronika idejében nem volt ennyire jó a kép.... inkább csak paca.
( a fent említettek nem fizetett magánban, hanem normál rendelésen történtek
)
Ülőmagasság (fenéktől, fejbúbig):60,2 mm. Hihi, a kis 6 centisünk
Kaja: jó olvasni miket csináltok.... Majd én is igyekszem gyakrabban írni, és megemlíteni
Én szeretem ezeket a műkajákat, amiket csak ki kell sütni (tudom, nem sok köze van néha a húshoz, halhoz.... főleg ha az olcsóbbat nézem...) de múltkor kifejezetten ezt kívántam terhesen.
Apropó kívánás: ezt is meg akartam írni, még szerdán!
:D Lencselevest főztem, májat is főztem bele (sok-sok vas), meg káposzta főzeléket. Ez utóbbi most jobban bejött a kicsinek, nekem meg (!) a lencseleves, de CITROMLÉvel ám!!!!! így becsúszott hirtelen két tányérral- és nem is voltam éhes.... majd pár óra múlva egy újabb adag, persze, hogy citromlével. (volt hasfeszülés is...és buborékos vízivás gyógyászati célokra... meg is fogadtam, hogy többet nem eszem lencsét, egy darabig. de nagyon jól esett
:D:D) Ezen felül ezen a napon a narancsszörpöt és a szőlő szörpöt is citromlével ittam
Veronikával is sok erőset ettem... és ilyen fura dolgokat (tasakos gulyásleves ecettel---király volt) most is már hatalmas pfefferoni paprikákkal mérgezem magunkat
Azt hittem tök sokat fog mutatni a mérleg, mert, hogy az utóbbi 1-2 hónapban szinte csak a CH esett jól... és képzeljétek, nem híztam még fél kilót sem
Kérdeztétek, hogy Veronika nem izgat-e fel... vagy ilyesmi. Hát ő egy arany jó gyerek, csak én kapom fel a vizet, de rendesen, apró kis dolgokon. De úgy rendesen felpaprikázom saját magam.
Szegény kicsi, tényleg tök aranyos, csak gyerek. Én meg hullámokban dilihoppos leszek
Tegnap óta -mikor is totál bepöccentem- elegem van az undok, és irigy kisgyerekekből. És nem ajánlom, hogy a napokban még egy a közelembe jöjjön
Mert Veronika tündérbogárlány, mint Rékakobold, egy igen jószívű, aranyos kislány, aki érdeklődik mások felé. Bármit odaad csak úgy magától másnak (játék, virág, kaja), vadidegen felnőtteknek, és gyerekeknek. És nem akar elvenni senkitől semmit, max megnyomna egy dudát egy kisbiciklin, vagy a szomszéd kislány játékaival jétszana, aki áthívott minket. És mit kap ő? a szomszéd kislány, aki egész délelőtt nyafogott, hogy mikor megyünk át játszani, hirtelen bekattan, és mindent megtilt, hogy megfogjon...játszon vele. Még a kis műanyag székből is kilöki az én nagy szemekkel néző, kisbocimat. Fellöki stb. Másik vendégeskedésnél a másik kislány, bömbölésbe kezd, ha valamit a kezébe vesz Veronika....
Majd tegnap azon akadtam ki, hogy miközben hazafelé tartottunk, szemben egy anyuka, hordozókendőben vitte a kisbabáját (meg is akartam nézni, hogy működik ez a dolog, hátha érdekel majd...) közvetlen mellette ment a nagyobb kislánya, majszolva valami péksüteményt. Mikor majdnem odaértünk, Veronika tiszta érdeklődésből szeretett volna közeledni hozzájuk.... Erre a kiscsajszi magához szorította két kézzel a péksütit, és rákiabált, hogy Nem ad! ÁÁÁÁÁÁÁÁáááá, elegem van az irigy, morcos, maguknakvaló gyerekekből, akik tök undokok a szándék nélküli, jószívű barmokkal.
Bocsásson meg mindenki, de kicsit besokalltam. Tudom, hogy gyerekek, meg életkori sajátosság... De azért már néha egy agyhullámos hormontúlterhelt kismamának bizony sok ez a rosszindulat.
True: vicces sztorit majd megpróbálunk mi is
Nálunk most az a nagy móka, hogy mondjuk, mondja azt, hogy buborék! Mire ő, édes, kisegér hangon, valami nagyonnagyon kislányosan azt mondja: búúbi (apa szerint újabban búbojék-ot mondd), teljes szülői olvadás. Erre a következő felszólítás, mondd, kolbász! (mi más passzolna egy buborékhoz) Erre régen mondta, hogy "ko", de egy ideje, képzeljétek, csak röhög. Ezt nem mondja, hanem jön egy hahotázás.
Persze ez leírva nem olyan, de megélve nagyon jópofa.
Tali: nekem Dunaújváros és Bp is egyaránt szimpi. De az élményfürdő valahogy nem vonzz. Bocsi, én ellene szavaznék, ha kérdés lenne (
)
Sok voltam azt hiszem. Ne haragudjatok, de úgy kikívánkozott! És tudom, hogy gyerekek, én meg felnőtt vagyok... de Veronika is gyerek, és szegénykém nem érti, miért olyanok mások amilyenek (santos biztos érti)
na, elhúzok
jó hétvégét
Minden feltett kép nagyon klassz, az új frizura Levinek, és a régi Katának is
Levi nekem is fura, szokatlan volt így... de jó!
Meg a többi fórum-baba és anyuka is szép!
zi voltam