Új privát üzeneted érkezett!

HalI!
Santos:
Tina+4 fö. :lol:
Elég gázos a szabadidöpark bérlés.Nem hiszem hogy téritésmentessen adnák ki.Viszont az MMK-t nem tudom mennyiért adják/óra.

Pááá..Tina
Vendég
 


Sziasztok

Hát az a helyzet, hogy én nem igazán gondoltam pénzé a dolgot, mert azért az útiköltség is elég húzós lesz, és én mindenképpen szabadtéri bulira gondoltam. Nincs valami kiserdő, ilyen kis faházzal vagy valami? Esetleg lehetne grillezni, stb... Az ovi is király ötlet, de azt nem hiszem, hogy megengednék, pedig ott lenne udvar, wc stb...

Itt mifelénk rengeteg klassz hely van, olyan, mint a mesében, szoktunk majálisozni a férjem munkatársaival családostul, lehetne veletek is, de ezzel megintcsak az a baj, hogy messze van. Gemencbe is lehetne menni, az is nagyon klassz hely.

Zsuzs: nálunk sincs klasszikus 5 evészet, főleg, mivel állandóan úton vagyunk, nálunk joghurt (persze az nálad kilőve), gyümi kézbe, szendvics, péksüti szokott lenni uzsira. Még az jutott eszembe, hogy nem szoktál falatkákat csinálni Rékának? Ha mentek játszótérre, vihetnél szenyót, szalámival, növényi sajttal, darabokra vágott ubival vagy esetleg kis dobozkába falatkákat, lehet, a levegőn szívesebben megenné, nálunk legalábbis az bevált, hogy ha nem otthon a megszokott környezetben vagyunk, akkor úgy esznek, mint aki még sose látott kaját. Amikor felkelt délután Levi, megevett fél szelet vajaskenyeret szalámival, meg egy fél banánt, direkt adtam neki, mert az oviban ki van rakva az uzsi és állandóan kunyerál, gondoltam, így nem fog. Nem a fenét!!! Lejmolt magának egy vajas retkes kenyeret :lol: Vacsira sokszor mostanában azt csinálom, hogy odateszem elé a sajtdarabkákat, azzal elvan, viszont én rakom a szájába a kenyeres szalámis falatokat, így viszonylag lemegy a kenyér is. Most több ötletem nincs pusz mindenkinek

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Gyorsan pár sor erejéig ugrottam be, most jöttünk haza egy nagy sétából. Voltunk a C&A-ba néztem vmit, de nem volt. Kata kapott egy plüss csacsit, olyan disneyset. Nem volt még ilyen, hogy vmit megvetetett volna, de ezt a csacsit nem tehettem vissza a helyére, egész végig ölelgette, simogatta a sörényét, mondta, hogy "sze" szereti. Megvettem, puszit is adott neki. Asszem legközelebb vigyázok mit mutatok neki :lol:

Egyébként jól vagyok, bejelentkeztem 4D-re, igaz május elejére kaptam időpontot. Anno Katával is kb. így voltunk, egy héttel később. Jól bírom a strapát. Pihenek délután, kaját rendelem általában. Max. pörkölt, tészta, főzelék készítés fér bele.

Kismama klubba is járok, tegnap voltam másodszor, szülés videó volt. Jővő héten vmi pszichológus lesz a vendég előadó.

Tali engem is érdekel :D :)
True-ötlete jó, ez a szabadtéri összejövetel, pokróc, gyerekek, játékok, hamizás. Csak legyen jó idő arra az időpontra, amit megbeszélünk. És ha esetleg hűvösebb van, akkor legyen talonban vmi hely, ahova bevonulhatunk, nem?

Linda!
Írtam msn-en a teszvesz konyhára neked, nem tudom megkaptad-e, de sokat írtam :) :D

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 

 
 

Na mára tényleg sok leszek

Ildi,
Szoktam falatokat vinni,kis háromszög meg csillag alakú vajas (margarin :lol: ) szenyókat,almát,virslit :shock: hinta közben lemegy egy virsli vagy rágcsa,szóval van ilyen és nem eszik hivatalosan csak 3 szor egy nap a többi ilyen itt ott bekap valamit kaja,nasi stb...szóval a műsor hiányzott,de vacsira kezdett beletörődni,evett májgombócot (az összeset kiette a levesből,majd gyümölcsöt kölessel,de kizárólag egyedül hajlandó,szóval nekem is meg kell tanulnom,hogy ráhagyjam,hogy annyit eszik amennyi neki kell és úgy ahogy ő akarja) ez nehéz,mert elég nehezen tűröm,ha ellent mondanak nekem.

Megyek,most elmondja a nagymonológját,és be kell takarni,mert ugyebár nem viseli el a takarót,csak ha már elaludt...

Taliról még még véleményt,MMK-t megkérdem a jövő hétre hogy mi mennyi,de ott csajok nincs kert,az egy nagy könyvtárral egybelevő intézmény,nincs kert meg ilyenek...

Tináékkal 25 főnél járunk :lol:

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


A mi művházunk megengedné ingyen is.
De ezt csak esőhelyszínnek gondoltam, amúgy jó egy park, vagy part... (szerintem :) )

KépKép
rizibizi
 
 


Háj!

Riz:
Partból van böven Újvárosban ami tényleg nagyon szép.

Santos:
Az MMk-ban van pár szoba hát csak jut nekünk 1.A könyvtár is jo max a gyerekek müvelödnek kicsit.

Edi:
De jo lenne ha ti is jönnétek.Már tavaly nagyon vártalak benneteket.Aranyos lehett Kata a boltban..Marvin az eggyik bácsira mutatott rá az osünben: Kukiii..Na majd leszakadt a pofámról a bör..Pedig csak neki szoktam mutatni fürdésnél ,hogy az övé hol van.És ö csititgat hogy alszik épp..

Ha valaki esetleg kocsi bajban lenne a talira akkor nálunk van 3 szabad hely..

Jubi merre vagy?????????
Na pááá
Vendég
 


sziasztok,
dejó, akkor alakul a tali???? Mikorra? Minket is érdekel!
Szerintem is a szabadtér a legjobb, persze nem baj ha kerítése is van:-) mostanában sokat szaladgálok apró lábak után és hát nagyon ötletesek tudnak lenni:-)

Edi, jó hallani , hogy ilyen aktív vagy.

Tényleg, Jubi is eltűnt Beuka és a többiek után??

Sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, de csak olvasni van energiám. Azért néha összeszedem magam és írok is, jó? :wink:

A tali nagyon jó ötlet, de abból mi kimaradunk a távolság miatt. De nagyon jó lenne talis képeket nézegetni :D , és élménybeszámolót olvasni.

Edi, Riz!

Emlékszem, a második trimeszter volt számomra is a legjobb része a terhességeknek, annyira aktív és energikus voltam, hogy néha már emlékeztetni kellett a Páromnak arra, hogy kismama vagyok. Jazival a pocakomban a negyedik-ötödik hónap tájékán homokot lapátoltam és kerítést építettünk. De szép is volt! :D Aztán jött a 40 fokos nyár és a huszonegynehány kiló túlsúly, és már szinte mozogni sem bírtam...de azért a szülés napján még kerítést festettem :oops:
Annyira szeretem a házat és a kertet szépítgetni, hogy állandóan terveket szövök, és rágom a Párom fülét, hogy mit, hogyan szeretnék...Az a gond, hogy időm nekem van több, szóval lehet, hogy meg kellene tanulnom barkácsolni, fúrni-faragni, hogy meg is tudjam valósítani a terveimet, ne kelljen rá várnom.

A gyerekek jól vannak, bár most Daninak egy kicsit fáj a torka. Beni mindenféle tanulmányi versenyre jár, már annyi osztályfőnöki és igazgatói dicsérete van, hogy betelt a tájékoztató füzete :shock: :D Eddig floorballra járt, de nem igazán jött be neki, most elkezdte az úszást. A Párommal ketten járnak minden szerda este. Nagyon élvezi, az meg a hab a tortán, hogy ez olyan program, ahol Apával kettesben lehet. Jazi úgy nő, mint a répa! A 86-os méretet átnőtte, hirtelen 92-es ruhákat kell ráadnom. Focizik, autózik, a legújabb szavai a "kő" (nagyon szeret kis köveket gyűjteni), és az "öt". MOndjuk kézzel-lábbal mindent elmagyaráz, és persze mindent megért. Mi most jutottunk el oda, hogy próbál felmászni az emeleteságyra, lehet, hogy szét fogjuk szedni, a Párom így mondja: "egészségügyi okokból". Egyébként nagyon szeret kint lenni a kertben (anyja lánya), simogatja a virágaimat, piszkálja a gilisztákat, bogarakat, és még mindig odavan a kutyákért. A múltkor sikerült megsimogatnia egy nála magasabb bobtailt. Extatikus öröm :D Ebéd után szokott aludni kb. 3 órát, és az éjszakák is rendben mennek. Ha jól számoltam 18 fognál tartunk, és csak önállóan hajlandó enni. Vagyis napi hat szakálkát kenünk össze, mert a leveseknél dublán teszem a nyakába, és az ölébe is kell egy, ja és utána persze felmosás... Hát remélem hamar átlibbenünk ezen a fázison...

A múltkor már nekifogtam egy hozzászólásnak, képeket is próbáltam csatolni, de elszállt :x Remélem ez nem fog...

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


most megpróbálkozom a képekkel is...
Kép

Kép

Ezt a retro napszemüveget a gyülekezeti ház folyosóján talála Jazi. Nagyon megtetszett neki, szépen felvette és így sétált be Istentiszteletre Apához. Én a folyosón pukkadoztam a nevetéstől, a többiek meg bent...
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


sziasztok

Jubi, tök jó, hogy hírt adsz magatokról. Milyen jó képeket raktál fel! Hát ezért jó, hogy Levi már tök régen maga eszik, ha szándékosan nem dobálja szét, akkor már elég tisztán eszik Nézz szét bababoltokban, nekünk ilyen nejlonos ikeás etetőkendőnk van, nagy zsebbel az alján, sokat felfog, és csak le kell mosni. Marcinak is vírusos torokgyuszija van :x Nem gondolod meg mégis magad tali ügyben?? NÁlatok csak Jazi a kicsi...

Apa végre itthon a bkv sztrájk miatt 1 nappal hamarabb lett vége a sulinak. Most nagy az öröm, bár még tanulás előtt áll, na de majdcsak levizsgázik abból, amit már 10 éve csinál :wink:

Na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!
Merre van mindenki?

Csajok ezt probáljátok ki nem tudom hogy müködik de tök jó:

http://torrent.hu/e107_files/downloads/csoda1.swf
Vendég
 


Sziasztok

Most nem tudtam olvasni, csak a képet néztem Jazi nagyon édes :D

Tina mi meg nem tudunk menni a játszóházba LUrdysba vasárnap, mert megszült az egyik barinőm és hozzá megyünk látogatóba.
Szegény reggel 9 felé üzent hogy szorítsunk neki mert már szül és du. 5-kor kaptuk a hírt hogy megszületett a kisfia császárral. :shock:
Hát nem irigylem szegényt, csak a baba miatt :D

Jó éjt!

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Mentségek:
Péntek: Dorogon voltunk gance famili:este 7-re értünk haza(üzleti út)A Pilis nagyon szép volt.Hulla fárdat voltam,Laura 2x 1 órát aludt a kocsiban,nem sok,de azért el voltunk ,kissebb túlélőcsomaggal.Estére nagyon fájt a fejem,hamar bealudtam, a szemetek meg ismételték a Született feleségeket,a Beugrót meg simán átaludtam... :cry:
Szombat:egész nap Györökön a szüleimnél:spejz pakolás és hűtő huzogálás egyik helyről a másikra,este jöttünk csak és nagyon fájt a fejem,plussz hazafelé széthullot a kocsi váltója,szerencsére egyesben,így hazadöcögtünk,fejem ezerrel lüktetett.(Attila egy blinderrel helyretette a dolgot :roll: :lol: )
Vasárnap:fejem még mindig nem 100-as,sajna visszatért ez a migrénes dolog,pedig másfél évig nem fájt.Lehet megint terhesnek kéne lennem.Ma gyönyörű az idő,szinte kánikula van,délelőtt sütigyártás volt,meg homokozás kint a szabadban.Lau még alszik,szerintem kimegyünk ismét az udvarra.Vettünk neki mi is két kis széket meg kis asztalt:ide -oda hurcolássza,nevetgél rajta,ücsörög,pakolgatja...

Bettus,az én barinőmnek két napja meg kellett volna szülnie,nagyon izgulunk már.Nem is tudja senki,ők sem hogy mi lesz :wink:

Ildi,vettem egy Neogranormon baba habfürdőt,de abban is van az az anyag,de nagyon fini az illata

Edi,jó hogy írtál.. :wink:

Tali:nálunk is lehetne,van kert(nem szép még)homokozó,ha sz@r az idő bent is elférnénk.Ha nincs más megoldás....

Na teszek fel képet én is, két sütiset amiket ma sütöttem,azért ide hogy csorogjon a nyálatok :lol: az egyik a Sacher torta ,a másik meg az igazi cookie kex,nagyon puha és fini csoki és dió ill. mogyi darabokkal(Zsuzsnak mogyival :wink: ).Lauról is nézek valamit.

Kép
Kép
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda, nagyon jók a képek ;) Látom mozgalmas napokon vagy túl ;)
Én is pont egy hete mondtam apának, hogy jó lenne venni ilyen kisszéket... mert másoknál nagyon rákattan Veronika :)
Fejfájás engem is elkapott már kétszer ezen terhesség alatt, az utolsó gyógyszer nélkül lazán majd egy hétig naponta vissza is köszönt :(

Jazi tündéri. (Szokás szerint)


Én napról napra jobban vagyok!!!!!!!!!!
Csak a hormontúltengés-ingadozás-változás kelt egy kis tornádót néha a fejemben, üvöltés képében :o De happy vagyok :lol: :lol: :lol:

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok lányok!

Ma találkoztunk Timivel!
A gyerekek nem tudtak játszani, mert Dorikát elringadta az autó.
Kép De azért csináltunk magunkrol képeket.
Kép Timi és Robi Kép Majd legközelebb ugy szervezzük hogy tovább legyenek nálunk.
Timi!
Élőben is nagyon kedves csajszi vagy! Ja és a férjed is jo fej!

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok

Na mi van veletek, hogy megint nem ír senki??
Mi kezdünk visszarázódni a régi kerékvágásba, apa hurcolja Hannát és Marcit, nekünk meg itthon kész szanatórium :lol: :lol: Ez a Levi olyan jó gyerek, komolyan mondom, semmi gond nincs vele. Simán meg lehet tőle főzni, stb. maximum annyi ezzel a gond, hogy amíg én főzök, ő a szőnyegen autózva elalszik :shock: ilyenkor igyekszem kizökkenteni valamivel. Most el fogunk menni biciklizni, direkt viszek fényképezőt, és fotózok pár dolgot itt, mert azért vannak ám szép helyek!!

Levinek levágtuk géppel a haját, enyhén szólva betörős lett kicsit a sérója :lol: de nem baj, úgyis gyorsan megnő. A múltkor milyen sokat vágtunk neki, és már megint tök igénytelen volt.

Még azt akartam mondani nektek, hogy vettem a Jyskben olyan klassz terítőt, olyan mint a textil, de lemosható róla minden vacak, méteráruban volt, és nem is volt vészes az ára. Sajnos, beláttam, hogy nálunk nem lehet a faasztal kis asztalközéppel, mert kinyírják a gyerekek 1 hónap alatt, viszont a viaszosvászont már utáltam.


Linda, bizti finik voltak a sütik, na de mi van a fogyival?? Ha ilyeneket eszel, pillanatok alatt visszajön :x mellékelt ábraként saját magamat tudnám felhozni. Szóval az a gond a fogyival rájöttem, hogy azt örökké tartani kell, mert ha elkezdesz ugyanúgy enni, akkor veszett fejsze.... Na puszi sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Na rakok pár képet ha már ilyen kukák vagytok Kép Ez a kép fogadott tegnap este a fürdőszobában :) Kép Kép ilyen park van itt Kép Kép van itt egy gyönyörű virágbolt, ahol igazi különlegességeket lehet kapni

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Ildi,tök jó a park,s látom hátul van valami játszó rész is.
Levi sérója tök jó,ugyis meleg van.Mennyit szoktatok cangázni?Mi minden nap 1-2 órát minimum,de közben leszállunk,sétálunk.Ma délelőtt Tapolcán voltunk(üzlet)elkisértük az apát,utána meg sétáltunk egyett a Malom -tónál,ott is hasonlóan szép a környék mint a te képeiden.(majd töltök fel)
süti-fogyi:3 kiló minusz :lol: finik voltak,mind megettük,holnap újra kezdem,cél nyárra a 63 kiló :wink: aztán majd meglátjuk.Én már tök régóta csak teljeskiörlésű kenyeret eszem,az elmúlt 2 hétben meg semmi süti,szerintem ez jót tett. :wink:
Vetettem szalmarózsát ,kikelt alig várom hogy virágozzon.Tegnap egész délután,mig Lau aludt kint kertészkedtem.Lauval is kimentem,de sajna hamar ideért a vihar.A fejem: iszonyat miket művel már egy hete.... :roll: :shock: :? :( :o :cry:
Hanni is cuki Némóval. :wink:

Zi,örülök hogy heppi vagy és nem telnek unalmasan napjaid :wink: Van elég türelmed Veronihoz?Nem nehéz emelgetni?


Zsuzs,mizu?Kigyógyult már Réka a bajságból?Mikor ehet már végre tejterméket???

Timi,nem is írtam hogy jó volt a múltkori kép amit feltettél,tényleg milyem nagyok már a csajok,és most Dórit elnézve a kocsiban:óriási.Mik a paraméterei? :lol: Tegyél fel nem alvós képet is,légyszi.

Hetti,te is eltüntél az Arti képekkel. :cry:

na megyek,kiszedem a csavarókat a hajamból....

TESSÉK ÍRNI!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Na helló Pangattyúk!

Nem írtok valami sokat,majd jó hűtlen leszek és benyomulok egy másik topikba 8) (eddig csak ide írtam )

Most írok egy rövid unalmast,majd holnap egy hosszú viccest ha lesz energiám,képeket is pakolok mán...
Ma egy barátnőm volt nálunk a 9 hós babájával,Rékalány puszilgatta ölelgette,baba kevésbé tűrte,de érthető is,na ilyenkor látom mennyire örülne a kis kisasszony egy tesónak,de lelakott anyukája egyelőre vár még...szóval képek holnap,KLASSZ LEVI HAJA,IGAZI MÁCSÓS LETT TÉNYLEG, LINDA RÉKA MÉG NEM EHET SZÁZNEGYVENHÁROM ÉVIG TEJES CUCCOT DE AZ IS LEHET,HOGY SZÁZNEGYVENHÉT ÉVIG,ZI KIRÁLYSÁG,HOGY BOLDOGSÁG,REMÉLEM ÉRTI,DE TESSÉK JÖNNI HOSSZÚSOKAT,BIZTOS VAN TÖRTÉNÉS AMÚGY IS. KÉPZELNI EL,RÁNKSZAKADT HATALMAS MENNYISÉGŰ GYEREKRUHA,EGY DARAB RUHÁT NEM KELL VENNEM RÉKÁNAK 3 ÉVES KORÁIG,MAX CIPŐT,HA KINÖVI,NAGYBÁTYÁM KÜLDÖTT PAKKOT NÉMETORSZÁGBÓL NAGYON SOK CUCCAL BENNE,40 PÓLÓ,12 PÁR CIPŐ (22-23 ASOK) 10 PULCSI 12 FARMER MILLIÓ KISRUHA NAGYON DURVA (SZERINTEM SOK MÉG AZ UNOKAHUGOMÉ VOLT,DE NAGYON JÓ ÁLLAPOTÚ CUCCOK, H&M, ADIDAS, CHAMPION NAGYON BOLDOG VAGYOK MOST...VISZONT MOSNOM ÉS VASALNOM KELL...NA PUSZI PANGÓLÁNYOK MOST MÁR MEGYEK,DE ÍRJATOK MERT EZ ÍGY AGYHALÁL

JA TALISZERVEZÉS...ŐSZINTÉN SZÓLVA NINCS NAGY KEDVEM SZERVEZKEDNI,HA ÍGY PANGTOK ITT,DE FOG NYÍLNI ÚJVÁROSBAN ÉLMÉNYFÜRDŐ SZÓVAL HA JÓ AZ IDŐ AKKOR OTT LEHETNE NYOMULNI..

NA LÉP,MERT MEGY PANGANI
PUSZ

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


GYERTEK MÁR ,MIT KELL ITT SZÓLONGATNI FOLYTON HOGY HOL VAN X MEG Z MEG F STB STB

LEHETNE ÍRNI ÁM

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


HALIHÓ!


CSIGAHÁZBÓL KIBÚJTAM :lol: :lol: LENYOMTAM A MÚLT HÉTEN 2 VIZSGÁT ÉS HÁLA SIKERÜLT :lol: :lol: :lol: Ez az én mentségem :lol: :lol:

SANTOS!

IRIGY-IRIGY, A SOK-SOK RUHÁHOZ. Azt nem mondom, h tegyed fel, de a cipők érdekelnek :roll: :roll: Bettus volt börzén és egy csomó leesett :lol: Dórinak. Édi ez a Betti lány :lol: :lol:


Linda!

Már megint milyen fincsit pakoltál ide hozzánk :lol: Az a torta elég gusztán nézett ki. Bevan lőve a bubi séród? Mi ez a hajcsavarós történet? Dóri 12 kg és szerintem 85 cm. Nagy csaj ám! Majd nyáron meglátod. Júl 8-13ig megyünk Kővágóőrsre. Egy tali azért a minimum nem??????? Mindjárt nézek nem alvós friss képet.


True!

Nagyon vagány a kisrác :lol: , sőt azt vettem észre, h elkezdett hasonítani Hannára.


Judit!


Mégegyszer köszi. Valóban nem nézel ki többnek, mint 20 :lol: Azt hittem amikor kiálltál, akkor a lányod áll ott. Ez így nem ér :wink: A gyerekeid tündériek.


Lányok, gyertek ám bátran írni :lol: :lol:


[KÉP] Rosszcsontok



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Vagyok csak a lány is elkapta ezt a virust. Csak reménykedem hogy nem megy végig a családon.

True, nagyon jo lett a kisfiad haja. Lehet hogy én is levágom Robika fufruját is. Jo bisztonságos a kádatok. :lol:

Timi!
Gratula a vizsgádhoz. Köszi a bokot. Rakok egy képet ami aznap készült mert a nagyfiam fél orával később jött hogy elmentetek. Nagyon utálják a fényképezést.

Kép Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok

Nálam is pangás van, délelőtt elmentünk a boltba bicin, mikor elindultunk, csöpögött, félúton járva elkezdett zuhogni :mrgreen: Mondjuk Levire esőkabátot adtam amúgy is, de azért mondhatom jó volt. Linda, a bolt hozzánk 1 km, a park 2, annál messzebb nem szoktunk menni biciklin. A parkban nincs játszótér, a képen az egy kis kilátó, sőt az egész faluban nincs játszótér szép mondhatom. A suli udvarába jártunk régen hintázni, de mostmár van saját. Nem is azért kellene a játszótér, hanem ismerkedni más kismamákkal és babákkal, de engem már nem érdekel, úgyis megyek nemsokára dolgozni, és akkor örülünk, ha itthon leszünk.

Judit: Hanna teljesen magától találta ki az úszógumit, nagyon röhögtem, mikor megláttam. Úgy látszik, nagyon várja már a strand időszakot. Szépek a gyerekeid, tiszta szívtipró gimi :lol: :lol:

Timi, gratula a vizsgákhoz, na én meg erre mondom, hogy emelem kalapom, nekem a tanuláshoz már tuti nem lenne se kedvem, se energiám. Hát Levi és Hanna eddig is hasonlítottak, legfeljebb neked most esett le :lol: :lol:

Zsuzsi, szerintem a fürdő jó ötlet, egy klassz családi kirándulás, a család többi tagja is el tudja magát foglalni,. igaz, a grillezést valószínűleg ott nem lehet megejteni 8)

Linda, értem én, na de hiába eszel teljeskiőrlésű kenyeret, ha közben meg sütikézel... Egy időben én grahamlisztből sütöttem, igaz szar volt minden, de lehet, visszatérek hozzá. Egyébként milyen fajta kenyeret veszel?

Levi megtanulta végre használni a NEM szót. AAAAnnyira édes, eddig csak a fejét rázta, de most kis akaratosan közli, hogy nem.

Levi kizárólag autókkal játszik, időnként noszogatom, hívom építeni, aztán kinyitottam a kockás dobozt, és volt benne egy autó, akkor örömmel megfogta és autózott :lol: :lol: Itta minimaxon az új kedvenc, a Roary a versenyautó, imádja.

Na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Helló

Na mi van,nem ér rá senki? Akkor eddig hogy ért rá mindenki? Nem értem nem értem nem értem.

Egyszer megdumáltuk,hogy írja le mindenki,hogy mi a menü,hogy legyen ötlet,hát én most leírom,csak hogy írjak,de már nem is bízom abban,hogy fórumoztok...szóval: csirkeraguleves,zöldborsófőzi apunak tükörtojás,Rékának rántott halrudacska,persze Réka brokkolifőzit kapott rizspehellyel,a tejci miatt.

Tök jó akciók vannak a Lidl-ben,olcsó a banán,a brokkoli,a zöldek,meg fini sütike is van egész nagy 200 ért,lime és csokis ízekben,csak ezek miatt akkora nyomulás volt,hogy meg kellett küzdenünk a mindenen átgázoló árukat összetaperoló és babakocsit nem észrevevő nyugdíjas haddal...Remélem én nem leszek ilyen öreg (okés én zsémbes leszek,az biztos,de nem fogok ennyit karatézni egy üzletben,csak hogy az amúgy is tornyokban álló sütiből én is szerezzek,plusz nem lökdösődöm babakocsis anyukák elé nem vágok be a halom áruval,csak mert nem érek rá...)

Írtam a fogyasztóvédőknek a babakocsink ügyében választ várnak az üzlettől tök gyorsak és korrektek voltak,remélem most már tényleg csere lesz.

Megyek,mert magamnak nem akarok írni,Timi majd felteszem a cipőket.
na pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Kimaradt egy pár vessző,bocsi...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Nálunk ma kényszermenü volt. A párom elvitte magával véletlenül a kocsim kulcsát, így nem tudtunk Jazival elmenni bevásárolni, hirtelen rizses lecsót tudtam csinálni és burgonyakrokettet sajttal töltött roláddal (mirelit). Nagyon ritkán sütök ki ilyen mirelit cuccokat, hát ma muszáj volt, de olyan mű íze van :?
Holnap vagy tárkonyos raguleves lesz palacsintával, vagy sertéspörkölt tésztával és tejföllel. Majd reggel eldöntöm, melyikhez van inkább kedvem...

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


sziasztok,
Santos,
mi most a bölcsis menüt esszük, mert csak 10 főre lehet rendelni annyi gyerek meg nincs. Viszont nagyon egészséges lesz az egész család a sok fűszermentes főzitól, és egyéb hamitól.
Szóval most csak hétvégén főzök, egész fura mivel régen mindig min 2 fogásos menüket főztem vacsira

Élményfürdő talihely: ránk férne, bármikor vevő vagyok rá.

Judit, Timi,
jó a talis kép.

Jubi,
a kertrendezéssel én is így vagyok. Muszály megtanulnom fűrészelni, fúrni, csiszolni és a többi.

Lányok fogyott valaki jelentősen a 90 napostól? ugye jól emlkszem, hogy mindenki abbahagyta valahol félúton?
Valamit már nagyon kell csinálnom, mert már tök ciki ilyen hájasnak lenni egy ekkora kisgyerekkel...

Mi amúgy jól vagyunk, Minna szereti a bölcsit, már igazi kis közösség alakult ki. Sokat beszél, énekel refréneket , stb.

Megyek tentézni.
B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Beusa!
A férjed is eszi a gyerek kaját? :shock: Nálunk egyedül én eszem a főzelékeket, a többiek nem. Kivétel a borsófőzelék, mert azt Jazi is szereti.

Ha kihagyod mindennap a vacsorát, vagy esetleg a húsokhoz köret helyett salátát, zöldséget eszel, az már biztos, hogy meg fog látszani. Ha pedig kiiktatod a kenyeret is - heti egyszer-kétszer zsemle -, az már tuti siker...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok

Ezen én is meglepődtem Beusa, hogy a férjed megeszi a bébipapit... Mondjuk nálunk nincs válogatás, mindenki mindent eszik, főzelékeket is, na de azért bébipapi.... Linda végigcsinálta a 90 napost, sőt azóta egy kéthetest is, a végeredményt én nem tudom, de csini az biztos.

Jubi, most én is próbálkozom a vacsielhagyással, ami nem mindig megy... Tegnap a férjem füstölthúsos töltöttkáposztát főzött és hát este lett kész :roll: Zsuzsi gondoltam rád :lol: Rájöttem, hogy nekem a mozgásszegény életmód, ami ennyire betesz. Sajnos, csak az itthoni torna a megoldás, főleg ha dolgozni fogok, mert akkor meg kocsival fogunk járni. Ja, és vettem univerzális lisztet, azt hiszem, ezt fogom használni, igaz, most csak 1 kiló volt a tescoban. Ha Levi nagyobb lesz, akkor több édesítőt használok majd, mert a sütikékről nem tudok lemondani. Hátha ezzel célt érek el. Most néztem utána, hogy hiába hasazok, attól a has nem megy le, esetleg a háj alatt lesz hasizom, na de úgyse látszik. Szóval kell valami intenzívebb mozgás is :|

Kismamikkal mi van? sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy végre jó az idő, nem is tudom pár napja reggel még rövidujjban, meg Kata harisnya nélkül mentünk a játszóra, de du. meg kellett a kabi meg harisnya mert akkor vihar volt, ez kedden volt. Utálom ezt a kiszámíthatatlanságot. Amúgy a mellkasom meg lesült 2 alkalom után a játszón olyan meleg volt múlt héten amikor voltunk. Franc se tud kiigazodni az időjáráson.

Amúgy nincs semmi különös, Dávid/Ádám mellett döntöttünk, úgy néz ki inkább az első név lesz. Május 6-án megyek 4D-re, még 1,5 hét, aznap megyek dokihoz. Utána meg lesz a terheléses cukorvizsgálat. Védőnőt sem láttam régóta, mondjuk nem is hiányzik. A kismama klub jó, 3x voltam. Jó kismamákkal beszélgetni, egy helységben lenni.

Holnap jön az ablakos, egész nagyszoba végig ablak, az lesz kicserélve. Így Katát már elvitte előbb anya, ne legyen itt a munkálatokban reggel.
Délután meg a kőműves jön.

Jók a képek amiket feltettek :)
Kiemelném levi frizuráját, szerintem csúcsszuper. Nagyon bejön.
Dóri paraméterei sem semmi…Jazi is menő a napszemüvegben.

Tali: élményfürdőbe mi biztosan nem megyünk. Nekem Pest szupi lenne és május végéig. Utána már nem utazom, nem bírok sajna :( Katával még Pestig sem tudtam később, nem bírtam ülni. Dunaújváros sem rossz ötlet.
Szerintem mki írja le, neki hol lenne jó. Mikorra gondoltátok? Május?

Körömvágás
: nálunk simán megy, lábon néha elhúzza, de gondolom mert csikizem vágás közben.

Fogmosás: DM kefével szerette Kata, Mam kefével nem…Én szoktam kicsit sikálni pár sec-ot enged, utána Kata rágcsálja a kefét…ennyi a fogmosás.

Tegnap megint tök fáradt voltam, elmentünk 2,5 órát babakocsival. Dolgom volt a C&A-ban, meg Katának néztem Asso szandit, de 3 volt a méretében, 2 rózsaszín azt nem akarok, a másik szép fehéres és kis rózsaszín díszítéssel, de nem volt jó fazonra. Vhogy nem akarok most 10e Ft-ot kiadni. Kellene vmi könnyű kis cipő játszóra.

Azt szeretem amikor vki Katához szól, akkor rögtön mondja anya anya és rámnéz meg mutat :D :lol: Mintha büszke lenne rám, vagy mi…

Na visszaolvastam, 1-2 mondat erejéig írnék :D

Kép
Kép
edi78
 
 


True/Zsuzsi! Timi/Judit!
Jó lehetett a talitok. Irigy-irgy…

Linda!

Tetszik a vonatos játékotok. Mi a tescoban néztük ilyesmit, de aztán úgy döntöttünk nem veszünk. Most lesz Kata névnapja teli a szekrény játékokkal, vmit majd kiveszek :lol: FP pancsimanókat megkapja, amit a Pampers küldött, meg könyveket, mert mindig mesélni kell neki, meg duplot, mert össze tudja tenni, de csak pár darabja volt eddig.
Nem tudsz véletlenül egy olyan tiramusu tuti jó receptet, amibe nem kell nyers tojás?
Kár volt látnom a sütidet, folyik a nyálam és most nem tudom bontsak meg egy Milkát vagy ne? :shock: megkívántam a sütit, de nagyon.

Judit!
Robi nem esik le az ágyról? Nem forgolódik össze vissza?

Ribizli!

Mi volt az Uh-on? Mekkora a bébi? Én most nem tudom perpillanat, majd 4D után. Pocid nő? Híztál?
Hát nekem nagy a pocim, majd teszek képet vmikor, ígérem. Már majdnem 6 kilót felszedtem. Bébi rugdos nagyokat, magasan.

Timi!

Nagy gratula a vizsgákhoz, sokat kellett tanulnod? Miből vizsgáztál le?

Zsuzsi!
Ikeába én is tudnék vásárolni, annyire tetszenek ott azok a kis csecse becsék. Meg a műanyag tárolók, meg stb…
Nagyon édes a kis kolbászevőd. :D De érdekes, mert Kata mostanában sonka, parizer hanyagolja, virslit megeszi, de a pick hertz szalámik azok persze csúsznak…

Mellékelek képet Katámról.

Deichmannban a tévé előtt ült a széken Kata, de oldalt akart lejönni, fejjel érkezett...a képen már sárga a bibije, de ott akkor, akkora puklija lett, mint egy szarv, ilyet még nem láttam...

Kép Kép

Dr.Göndör Szöszi :lol:

Kép
Kép



Most mennem kell sajnos, mert konyha káosz, meg pakolni kell a nagyszobát az ablakcsere miatt. Apa hazajön a bútorokat ő intézi, én az apróságot, aztán megyek az ágyba olvasni, Kata a mamánál :D :lol:

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Háj,

Lazannya,Rékának karfiolleves tejf. nélkül,de nem kellett,így egy mandarint nyomott be és alvászat.

Nálunk anyukám hordja az oviból a kaját,a múltkor röhögtem,apukám ette a dinoszaurusz alakú pipifasírtot.

Ildi,
Hasizom csak dupla hátizommal ér valamit,vagy futással vagy kardioval (de ezt tudod... :lol: ) ÚÚÚ a régi szép idők,amikor végig tudtam volna csinálni egy tesi felvételi feladatsort... :lol: .fejben.

Beusa,
Fogyiügyben én nem vagyok kitaró igazán,de a CH számolós hatékony és tartós eredményt ad,ha kibírod...

Megyek ezt is fél órája írom,semmit sem csinálok mégsincs időm...ki érti ezt?

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Edi

Göndörszöszi nagyon édes!!!!

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Helló!

Na végre ideértem,nagyon sok teendőm volt,Laura állandóan rajtam csimpaszkodik(most az apján hogy itthon van :lol: )nem lehet tőle semmit,de semmit az ég világon csinálni,mert azonnal nyünnyög meg bőg meg vegyem fel szitu...keveset eszik(főziből sokat de se joghurt,se sajt se felvágott,csak minimális)tutkó a foga is bezavar,állandóan eszi a kezét,kenem a fogát,probálok türelmes lenni de nagyon nehéz...amikor alszik(dél és fél 4 között) akkor kell utolérnem magam,mindennel.Most ez van.Remélem lesz jobb is,nagyon szeretném ha már egy kicsit önállóbb lenne.Ma délelőtt elmentünk,(én gyalog ő a kismotorral) a Kastély-parkba,(közel van,300méter kb.)meg vissza,ezerrel száguldozott le sem akart szállni a gépről,szinte futottam utána.2x levettem róla míg átmentünk a zebrán,akkor ordított :o :lol: azt hittem hazának majd kifárad és cipelhetem a hátamon,de nem ,ugyon olyan lendülettel jöttünk haza is.Nem lesz majd neki izomláza?Az egész parkot elől,hátul,mind bemotorozta :lol: mondtam neki gyere üljünk le egy kicsit a padra:áhh nem,meg sem hallotta.Végül is jó kis délelött volt,kint szívesebben van,mint bent,nagyobb a tér ,jobban lehet mozogni.

Zsuzs:Mai kaja:Launak tökfőzi,nekünk:mustáros csirkemell rizzsel.
holnap:Launak tökfőzi,nekünk még nem tudom mi :roll: :lol:
sose ennék ilyen pipifasírtot.
Sajnálom hogy réka kimarad a sok fini tejes cuccból. :(
Tök jó hogy annyi rucit kaptatok,én tegnap a teszkóban túrtam egy akciós gumicsimmát Launak,525 ft volt.

mennem kell Lau nem bír nélkülem meglenni....

UI:május elsején Budapesten leszek,a Hősök terén,(Attilám triálozik)aki tud és szívesen talizna velem kérem jöjjön oda :lol: :wink: :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Edi!
Az én fiam Ádám a hugomé meg Dávid. Nálunk is ezek voltak a befuto nevek. Mind a kettő jo, ha nem tudsz dönteni add mind a kettőt. Majd a kisfiad dönt ha megkapja a személyiét hogy melyik legyen elöl. Robikát Józsefnek is hivják.
Végre egy sorstárs. Holnap kezdjük kicserélni az ablakokat és a bejárati ajtot is.
Nagyon szöszi a lányod, jo kis páros lenne a fiammal.
Kép Sziasztok és mindenkinek szép időt kivánok hétvégére.
Vendég
 


ÚÚÚÚÚÚÚ

Linda,de gáz,pont nem leszek Budapesten,megyünk haza Újvárosba a 4 napra,pedig jelentkeztem volna a randira :(

Puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


na újra,Lau fürcsi.

Edi,Kata nagyon kis szöszke,Lau haja is hasonló kinézetű,csak ő barna.Különben rád is nagyon hasonliít szerintem.Sárga pupli: :o
Én nem szeretem a tiramisut annyira,megeszem ha van,de nem csinálok magamnak,Zsuzsnak van valami"olcsó "recije. :wink:
Most reklámoztak egy vissza zárható Milkát,de ki zárja vissza?Ki nem eszi meg mind?? :shock: :lol:
Miért cseréltek nyilás zárót?Sz@r volt?Lesz mit takizni utána.

Beusa,90 nap alatt 5 kiló,most a 2 hetes alatt 3,de tegnap megint elkezdtem,mert még nem érzem jól magam a bőrőmben.Kitartás és szerintem a kenyér és süti elhagyása látványos eredményt kölcsönöz akár 2 héten belül is.

Ildi,milyen liszt az?Lidlibe szoktam eltekerni(5 km) ott veszem a teljes kiörlésű kenyeret,csomagolt,félkilós ,szeletelt:139 ft,vagy a teszkóban szintén azt csak más cég ,ott 135 ft.Előtte korpásat vettem de az meg 200 ft :? (pennis)
Süti nélkül én is alig bírom,de ha egyszer 63 leszek utána oda figyelek a kilókra eszem sütit és ha megindul felfelé megint akkor nemeszem,valami ilyesmit tervezek :roll: :lol: süti nélkül meghalok...

Timi,nem Révfülöpre jöttök?Mintha mútkor azt írtad volna....
Hajam most annál is rövidebb,én szoktam betekerni meleg hajcsavaróval,olyan szög egyenes,ha be van rakva akkor van egy kis tartása.Tök jó a szekrényes kép :wink:

Jubi,Judit:a ti képeitek is tetszenek :wink:

Zsuzs:holnap hekk lesz,megálmodtam,most 900 ft a penniben,csak azt nem tudom hogy rántsam vagy csak süssem :roll: egykis krumlpesz salival.

na megyek,ende fürcsi,meg ma szül.feleségek meg 11 kor Beugró:nagyon jó kis műsor:színészek imprivizálnak.

na puszi:Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Zsuzs:UUUUUUUUUUUUUUU, de kár.... :(

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok

Linda, olyan kenyeret mi is szoktunk venni, de az csak mutatóba teljes kiőrlésű :x Van benne valamennyi, de az igazi teljes kiőrlésű barna, nagyon nehéz és szinte ehetetlen :lol: :lol: Azért egészséges! Azt a lisztet tescoban szoktam venni, kb. olyan, mintha teljes kiőrlésű lenne, de teljesen finomra van őrölve, jó palacsintához és van benne búzacsíra. Igaz, 185 ft, de ha ezen múlik, hogy lefogyjak... Már finomliszt sincs 100-on alul. Vettem tescoban répagömböket, tök jó, a sárgarépa le van koptatva kis gömb alakúakra, olyan gusztusos... Nem tudom, még mit csinálok belőle, lehet, belerakom úgy a levesbe. Tök jó, hogy Lau is mocizik, Levit egyáltalán nem érdekli a moci. A kisautókat szereti csak. Viszont ő nem lóg rajtam, tök jól eljátszik, igaz, ha homoktortát sütök neki, odavan, egyfolytában hajtogatja, hogy tooota, toota, és nem tudja, szétrombolja, vagy ne. Aztán persze győz a szétrombolja ehehe

Ablakcseréseknek: IRIGYIRIGY... igaz, nekünk is hőszigetelt van, de már nem mai darabok, de nem is az ablak miatt vagyok irigy... Hanem pont most gondolkodtam, hogy minden pénzünk elmegy megélhetésre (meg még nem is elég) olyan jó lenne valahogy haladni, felújítani, elköltözni stb.... Egyenlőre csak álom...

Holnap valami leves lesz, palacsintával, van itthon nutella.... :oops: :lol:

Ma találtam egy csigabigát a kertben, azt az extázist, ahogy nézte...
Jajjj meg olyan édes volt, homokozott este, apja nyírta a füvet, egyszercsak jön be és fennhangon kiabál: edéb, edéb, edéb :!: :!: Biztos éhes volt.

Ti is írhatnátok ilyen vicces sztorikat a kicsikről, én is szívesen olvasnám. Na most megyek, Hanna lábát kicsit simizem, mielőtt elalszik.

Jó hétvégét mindenkinek!!! Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Ja, Edi kifelejtettelek, pedig olyan jó, hogy te is írtál! Kata nagyon édi, és tényleg egyre jobban hasonlít rád! Szép kis göndi-böndi hajacskája van neki is. Örülök, hogy tetszik nektek Levi haja, nekem még olyan fura, világosabb is lett így valahogy, szóval még nem vagyok teljesen kibékülve vele, de mindenesetre sokkal praktikusabb. Na sziastzok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok

bocsi mindenkitől, hogy úgy eltűnök még... de olyan lusta lettem :( nem nagyon netezek vagy ilyesmi :o

Csütörtökön voltam UH-n. 12 hetes volt, nekem 13 hetesen. De olyan klassz volt!!!!!!!!!!!
Kórháznak új műszere, vagyis képernyője-monitora van.... és végre nem pacákat látni, hanem ott volt a kis pocaklako.... és látszottak nemcsak a végtagjai, hanem a kis ujjacskái a kezén, látszott a válla, látszott még a köldökzsinór is a kis kezei lábai között is... A szíve, ahogy vert. A fején, hogy szép az a két bigyó (körte-agyhej :D) Doki nagyondenagyon rendes volt (mindenki dicséri) egy csomó dolgott mondott, magyarázott, hogy mit látok.... meg még a szívének a hangját is bekapcsolta pár mp-re :):):):) Olyan megható volt.... teljes feldobódás.
Alig várom már, hogy a következőre apát is cimbizhessem (az már ugye nem hüvelyi). Mert Veronika idejében nem volt ennyire jó a kép.... inkább csak paca.
( a fent említettek nem fizetett magánban, hanem normál rendelésen történtek :) )
Ülőmagasság (fenéktől, fejbúbig):60,2 mm. Hihi, a kis 6 centisünk :P

Kaja: jó olvasni miket csináltok.... Majd én is igyekszem gyakrabban írni, és megemlíteni :)
Én szeretem ezeket a műkajákat, amiket csak ki kell sütni (tudom, nem sok köze van néha a húshoz, halhoz.... főleg ha az olcsóbbat nézem...) de múltkor kifejezetten ezt kívántam terhesen.
Apropó kívánás: ezt is meg akartam írni, még szerdán! :D:D Lencselevest főztem, májat is főztem bele (sok-sok vas), meg káposzta főzeléket. Ez utóbbi most jobban bejött a kicsinek, nekem meg (!) a lencseleves, de CITROMLÉvel ám!!!!! így becsúszott hirtelen két tányérral- és nem is voltam éhes.... majd pár óra múlva egy újabb adag, persze, hogy citromlével. (volt hasfeszülés is...és buborékos vízivás gyógyászati célokra... meg is fogadtam, hogy többet nem eszem lencsét, egy darabig. de nagyon jól esett :D:D:D) Ezen felül ezen a napon a narancsszörpöt és a szőlő szörpöt is citromlével ittam :D :D

Veronikával is sok erőset ettem... és ilyen fura dolgokat (tasakos gulyásleves ecettel---király volt) most is már hatalmas pfefferoni paprikákkal mérgezem magunkat :D

Azt hittem tök sokat fog mutatni a mérleg, mert, hogy az utóbbi 1-2 hónapban szinte csak a CH esett jól... és képzeljétek, nem híztam még fél kilót sem :)

Kérdeztétek, hogy Veronika nem izgat-e fel... vagy ilyesmi. Hát ő egy arany jó gyerek, csak én kapom fel a vizet, de rendesen, apró kis dolgokon. De úgy rendesen felpaprikázom saját magam.
Szegény kicsi, tényleg tök aranyos, csak gyerek. Én meg hullámokban dilihoppos leszek :(

Tegnap óta -mikor is totál bepöccentem- elegem van az undok, és irigy kisgyerekekből. És nem ajánlom, hogy a napokban még egy a közelembe jöjjön :(
Mert Veronika tündérbogárlány, mint Rékakobold, egy igen jószívű, aranyos kislány, aki érdeklődik mások felé. Bármit odaad csak úgy magától másnak (játék, virág, kaja), vadidegen felnőtteknek, és gyerekeknek. És nem akar elvenni senkitől semmit, max megnyomna egy dudát egy kisbiciklin, vagy a szomszéd kislány játékaival jétszana, aki áthívott minket. És mit kap ő? a szomszéd kislány, aki egész délelőtt nyafogott, hogy mikor megyünk át játszani, hirtelen bekattan, és mindent megtilt, hogy megfogjon...játszon vele. Még a kis műanyag székből is kilöki az én nagy szemekkel néző, kisbocimat. Fellöki stb. Másik vendégeskedésnél a másik kislány, bömbölésbe kezd, ha valamit a kezébe vesz Veronika....
Majd tegnap azon akadtam ki, hogy miközben hazafelé tartottunk, szemben egy anyuka, hordozókendőben vitte a kisbabáját (meg is akartam nézni, hogy működik ez a dolog, hátha érdekel majd...) közvetlen mellette ment a nagyobb kislánya, majszolva valami péksüteményt. Mikor majdnem odaértünk, Veronika tiszta érdeklődésből szeretett volna közeledni hozzájuk.... Erre a kiscsajszi magához szorította két kézzel a péksütit, és rákiabált, hogy Nem ad! ÁÁÁÁÁÁÁÁáááá, elegem van az irigy, morcos, maguknakvaló gyerekekből, akik tök undokok a szándék nélküli, jószívű barmokkal.
Bocsásson meg mindenki, de kicsit besokalltam. Tudom, hogy gyerekek, meg életkori sajátosság... De azért már néha egy agyhullámos hormontúlterhelt kismamának bizony sok ez a rosszindulat.

True: vicces sztorit majd megpróbálunk mi is ;) Nálunk most az a nagy móka, hogy mondjuk, mondja azt, hogy buborék! Mire ő, édes, kisegér hangon, valami nagyonnagyon kislányosan azt mondja: búúbi (apa szerint újabban búbojék-ot mondd), teljes szülői olvadás. Erre a következő felszólítás, mondd, kolbász! (mi más passzolna egy buborékhoz) Erre régen mondta, hogy "ko", de egy ideje, képzeljétek, csak röhög. Ezt nem mondja, hanem jön egy hahotázás.
Persze ez leírva nem olyan, de megélve nagyon jópofa.

Tali: nekem Dunaújváros és Bp is egyaránt szimpi. De az élményfürdő valahogy nem vonzz. Bocsi, én ellene szavaznék, ha kérdés lenne ( :oops: )


Sok voltam azt hiszem. Ne haragudjatok, de úgy kikívánkozott! És tudom, hogy gyerekek, én meg felnőtt vagyok... de Veronika is gyerek, és szegénykém nem érti, miért olyanok mások amilyenek (santos biztos érti)
na, elhúzok
jó hétvégét


Minden feltett kép nagyon klassz, az új frizura Levinek, és a régi Katának is ;) Levi nekem is fura, szokatlan volt így... de jó!
Meg a többi fórum-baba és anyuka is szép!

zi voltam :oops: :roll:

KépKép
rizibizi
 
 


Edi: mi pont a héten vettünk nagyon jó, bőr, még a lábat is tartja - szandált. 2000 Ft volt, amit megvettünk, utolsó darab, kínaiban. De a másik, amit néztünk, az nem utsó volt, az is 2790,- volt "csak". Szerintem érdemes benézni hozzájuk is :) (majd dobok képet ha kell)
most már tényleg elsunnyogtam ;)

KépKép
rizibizi
 
 


Helló

Ma:maradékevés.

Ha lesz időm leképezem a cipőket,aztán felrakom,de lehet,hogy nem ma lesz,ugyanis szegény szegény Santos-anyut megtámadta a torokgyík,magába is döntött 3 fiola oscillococcinumot.

Hallottátok,hogy SZEPTEMBERTŐL NEM KELL FIZETNI A 2 ÉVEN ALULI GYEREKEKNEK A PNEUMOCOCCUS ELLENI VÉDŐOLTÁSÉRT???
Végre egy jó hír,fel van írva nekünk a Prevenar,asszem ez pont erre van és még jó,hogy nem váltottam ki az amúgy több mint 16 ezer forintos oltást. Állítólag később kötelezővé fogják tenni. Majd jövő héten megkérdem a dokinkat (azt a rapszódikus nőszemélyt-de ez csak a személyisége,azért érti a dolgát) szóval ha válaszra méltat,akkor megkérdem,hogy jól gondolom-e és megvárhatjuk-é a szeptembert az oltással,mert most adatnám be neki a 18 hóssal.

Zi,
Jó hogy jól vagy és érti Santos a gonoszirígyranda kisgyerekektől való viszolygást és a "miért olyanok mások amilyenek"-et is. Kis érdekődő Veronika talán összefut majd aranyoskedvesbarátságoskevésvanilyennel is...Réka mostanság körbemotorozza a játszóteret átengedi a többieknek az igen komoly négymillió darabos homokozó szettet,majd lop egy tök magas motort,és azzal küzd terepen,majd amikor a motor gazdája nem adja vagy ordít,hogy az enyém és nem adom stb,akkor leszáll és tovább áll símán le vannak ejtve az irígyek...Apropó mindenre ráírom kölök nevét,hogy ne legyen gáz a homokozóban,de még így is volt rá példa,hogy a névvel ellátott frankó süti formát nyúlta le egy anyuka,pedig vastagon írva,jól látható helyen áll rajta a név.

Megyek csevegek,kávézok és torokgyíkot kezelek,majd még jövök!
puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Helló,hétvége van?Lau alszik mi épp most kajáltunk:meg grilleztem a hekket a sütőben,előtte megsóztam borsóztam,majd parikás lisztben megmártogattam,tepsi aljára kicsi olaj,majd rá a halacska végül a tetejére,friss kertben szedett citromfű,hamar negyed óra alatt szép pirosra sült,fini majonézes kruplival tálaltam.
Lau ma 8-ig aludt(7-ig szokott)bizti a tegnapi mocizástól.Délelőtt cangáztam vele egyett Pennibe meg anyukámhoz az irodába,mert ugyebár ma meló nap van.Szerintem délután meg lemegyünk a Balcsipartra,régen jártunk arra.

Ildi,nekem ízlik az a kenyér,mégsem fehér és mégsem olyan drága.
Nutelle,mi?!Hogy lesz ebből lapi has? :lol: na jó bevallom:nekem is lement egy kis fagyi a hal után,de csak egy kevéske,bőven tudnék még enni :oops: :lol: :PTök jó hogy Levi ennyi sokat beszél.Lau vicces sztorija:mikor cserélem a kakás pelusát:fújjog és fogja az orrát én meg mondom :fú de büdi ez a kaka :lol: tegnap este annyira felpörgette magát a nyünnyögésével hogy az ölemben 10 percig(ez nagyon ritka soha semennyi másodpercet sem bír nyugton lenni)nyugodtan fejét a mellkasomra hajtva pihizett,közben simiztem a hátát meg puszilgattam az arcát,egyszercsak felnézet és ő is elkezdett puszilgatni,nagyon megható volt.
Végre fel vannak fúrva a terasz korlátai ,így oda is kimehet miközben én a konyhában tevénykedem. :P
Laura meggereblyézi a frissen "sütött" homok kacsát meg kiflit :lol:
Olyan hülye idő van,fúj meg felhős meg mindjárt esik is :roll:
Írjatok,olyan jó volt olvasni,és képet is tegyetek fel.
Teszek én is a tegnapi Kastély-túráról:
Kép
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok, csak egy dologra reagálnék

Edi, Riz, megértem, hogy terhesen nem vonz az élményfürdő, de az mégiscsak egy szabad tér, ahol a gyerekek is el tudják foglalni magukat, és úgy néz ki Dújvban nincs más hely nagyon, ahova tudnánk menni. Nekem Pest egyértelműen nem jó, mert majdnem 3órás út, főleg, ha meg kell állni, 3 gyerekkel 2x megtenni egy nap nem egyszerű. Nektek nem kell belemenni a vízbe, azért van apuka :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

True/Linda!

Köszi, hízott a májam, hogy írtátok, rám is hasonlít Kata :lol:
Most el van barikádozva a szekrény, benne van a fotómasin, de majd lefotózom a régi Editke képeket :D igaz fekete-fehér, de ott majd meglátjátok, szerintem igenis hasonlít. A fejforma, fül, haj.

Judit!
Szépek a gyerekeid. Neked természetes szőke hajad van?
Hogy álltok az ablak, ajtó cserével?

Linda!

Érdekes, mert Kata sem mindig eszi meg a parizert, tejterméket, franc se tudja miért. Joghurtot sem kap minden nap. Viszont kölesgolyót korlátoztam akármennyire is szereti Kata, mert szerintem ettől van szorulása. 2 napig evett és mostanra 3. napra javult a széklet. A Dm-ben a nőci azt mondta sokat kell inni a kölesre, de Kata nem iszik sokat.
Irigykedek milyen szép helyen motorozik Laura :wink:
Nagyon irigylem a kitartásodat a fogyival kapcs. Most 70 kg vagyok, asszem összeszedhetem majd magam :D :lol: Én álmom olyan 58-55kg.

Linda, milyen cipője van a motoron Laurának?

Nyílászáró: kb. 30 éves a ház ahol lakunk és dupla üveges faablak volt a nagyszobában. Nem volt vmi nagy szigetelése, ha fújt a szél mozgott az ablak, átfújt alatta a szél, a függöny egy méterre elállt az ablaktól.
A kisszobában és konyhában ki van műanyagra cserélve, de itt az egész szobában végig ablak van (konyhában is), na aztán mostanra érett meg, hogy csere. Mivel elköltözni nem tudom mikor fogunk tudni, megbeszéltük, hogy kb. olyan 5-6 évig még itt lakunk, így legyen megcsinálva a lakás. Hiányzik még a bejárati ajtó csere, de az most hanyagolós. Ez az ablak sem olcsó sajnos, még lesz rá redőny meg szúnyogháló, az is megdobja az árat. Majd fotózom ha kész. Lehet, hogy tapétázni is kellene, meg jó lenne szép függöny, persze mindig van ami kellene…de ez gondolom mkinél így van. Sajnos rohadt árak vannak.

Egyébként 9-12-ig vették ki, rakták be az ablakokat, aztán ettünk és Gyuri takarított 1-3-ig, addig pihiztem, kis csicsika, nagyon jólesett.

True!

Főleg nálatok a házban gondolom több minden van mindig amit csinálni kell. Mit szeretnél csere bere?
Mi is elköltöznénk, de végig gondoltuk, mi nem merünk 20 évre havi 80-100 e hitelt bevállalni. Majd ha dolgozni fogok, meglátjuk két keresettel mire jutunk. Házépítés jó lenne, de telekár is iszonyú.

Zsuzsi!
Jobbulást neked, majd tegyed fel cipő képeket.
Lenyúlt sütiformát sikerült visszaszerezned?

Ribizli!

Jó lehetett a babót látni a jó UH-on. Már alig várom én is a 4D-t hogy láthassuk. Apa még nem látta a babát, biztos örülni fog, meg izgatott. Én az vagyok már nagyon. Nekem 11-12 hetesen volt 58mm, azóta már kb. 30cm-re nőtt, Hihetetlen és csoda.
Kínai kaját nem kívánod?
Hordozókendő engem érdekel én szeretnék venni. Kínai boltba ellátogatok és körülnézek, más is dícsérte, hogy kapott cipit.


Na jól van dugulok, mert sokat pofáztam, de jó a kedvem mit csináljak :D :lol:
Kata megint anyánál alszik, azért meglátogattuk, voltunk vele, de hiányzik nagyon. Holnap jön a kőműves, még kosz lesz, jobb neki anyáéknál a kertben.

Mentem fürcsi, tévézés.
Ja képzeljétek mostanság sokat olvasok, 2 nap alatt megint kivégeztem egy könyvet, de sírtam az elején meg a végén...9éves kislány volt a kulcsfigura, akit 5,5 évig egy szobában tartottak fogva és kísérleteztek rajta, autista lett stb...:( Minden esetre jó könyv volt (Dean R. Koontz : A rettegés ajtaja) nekem is miért pont ilyeneket kell olvasni... Előtte Dean R. Koontz - A halottlátót olvastam. Jó volt nagyon. A köv. köny már be van készítve Stephen King-től. :lol:

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Csak egy pár szo mert hulla vagyok. Tultejesitettük a tervet egy ablak és a bejárati ajto is kész. Holnapra csak a fürdő ablak van tervezve. Drukkoljatok hogy ne törjön csempe mert nincs plusz.
A konyha, nagyszoba majd ha nem mondanak esőt.
Edi: Én győztem mert nekem 66éves az ablak.
:lol:
Az alakok után jön a szigetelés. :roll:

Megyek beájulok az ágyba.

Jo éjt!
Vendég
 


Sziasztok

Na ma kitettem magamért, hagymaleves fokhagymás sajtos pirítóssal, gombás-tejfölös-krumplis rakott csirke, rákóczy túrós. Fogyóról nem is mondok semmit :lol: :lol:

Délelőtt apa füvet nyírt, udvart rendezett, olyan drága volt Levi, tartotta a lapátot, amire felseperte a füvet, és ő rakta a kosárba :shock: Olyan kis gondos ő is, mint Hanna. Ha hallja, hogy valamit keverek a mixerrel, hisztizik, hogy csüccs, csüccs, oda akar ülni a pultra, és ő is fogja a mixert.

Edi, tök jó, hogy ennyit olvasol. Nekem sajnos erre már nincs időm, pedig régen nem tudtam úgy lefeküdni, hogy ne olvastam volna. MIlyen szerencsés vagy, hogy Kata így elmarad anyukáddal. Főleg, hogy terhes vagy, azért nagyon nagy segítség.
Kínaiban tök szép bőrcipőket lehet kapni, igaz, 3-4 ezer, de mégse 10-12.

A házunkon nagyon sokmindent kellene alakítani, ha ittmaradnánk, akkor fel kellene húzni még egy szobát, a nagyszobát kettéosztani, a nappalit az ebédlővel egybenyitni, a fürdőszobát konyhával megcserélni :shock: Hát ezt 5 millió nem takarná be tuti. És a tetőcseréről még nem is mondtam semmit. Ezért szeretnénk majd építeni egy könnyűszerkezetest, mert másra nem lenne pénzünk, de még ez is necces lenne, mert nagyon sok hitelt kéne felvennünk, viszon a szocpol 3,9 millió, azt meg nem szabad veszni hagyni. Ezért mindenképpen újban gondolkodunk, mert használtra csak fele jár. De most egyenlőre pihentetjük a dolgot, mert van ez az új törvény, hogy ha 5 éven belül eladod a házad, adóznod kell, hiába veszel újat. Viszont ha 5 éven túl adod el, akkor nem kell, ha nem veszel sem. Októberben lesz 5 éve, hogy itt lakunk. Most meg nincs feleslegben pár százezrünk, hogy a nagyon gáz dolgokat megcsináltassuk, addig, míg el nem dől, hogy mi lesz.

Nálatok mennyibe kerül egy telek?

Linda tök jók a képek, és milyen ari lehett Laura az öledben. Levit se sokáig lehet szeretgetni. Fotózd le a teraszt!!!

Santos, Riz! Ne aggódjatok, majd eljön az az idő is, amikor ti kis tündérbogárkátok lesz undi más gyerekekkel :lol: :lol: :lol: Majd amikor többet lesznek társaságban, és rájönnek, hogy működik a gyerektársadalom. Emlékszem, én is kiakadtam, amikor először lökték el az én barátságos, kedves kis picikéimet, akik csak barátkozni akartak, de sajnos, ehhez hozzá kell szokni.
Viszont én már soha nem mondok olyat, hogy bezzeg az én gyerekem... bezzeg én ezt nem fogom csinálni a gyerekkel... mert tuti, hogy pár héten belül előjön az, amire bezzegeltem, és akkor csak sumákolok magamban, hogy basszus ezt nem gondoltam volna... :x :lol: :lol: :roll:

Na sziasztok, akkora hegy vasalnivalóm van hogy csak na :?

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Ildi,kellemes vasalást :mrgreen:
Az előbb egy csómót írtam és eltünt :x :o
Szóval nálunk is van mit csinálni a kérón,hiába zsír új.
Az én kis Laukám is aranyos ,nem írigy,kivétel:kismotor ami szent és sérthetetlen.Bizti igazad van,társaságban meg fognak változni. :cry:
Laura is kis konyhatünci lesz,imád segíteni.
Nagyon finit főztél.Mi ,ma maradékot ettünk,holnap mákos tészta lesz(nekem még nem tudom,de azt nem szeretem)

Zsuzs,milyen oltásról beszélsz? :oops:
Jobbulást,kinyírtad a gyíkot?
Mindennap lementek a "játszóra"?Viszitek a kis cumókat?Szoktál valakivel trécselni?Visszaszreváltad a formát :x ??
Tegnap délután el akartunk menni még cangázni,de az időjárás megint bekeményített,Laura ébredése után fél órával dörgött meg villámlott meg szakadt az eső,így nem mentünk,be kellett jönnünk megnézni(én néztem csak)egy mesét:Verdák :lol: Király volt :wink:

Edi,rendi ez a Gyuri hogy ő takizot ki míg te pihiztél. :lol: Nem álmodsz ilyen könyvek után hülyeségeket?Sajna nekem sincs időm olvsani,de nagyon szeretem a krimiket,most már csak nézni,néha az emkettőn el-elkapok egy jobb filmet.Szóval nálunk is van mit szépítgetni a házon,nemsokár jönnek leszínezik,tavaly lett leszígetelve,de ezen kívűl még jól jönne a teraszra meg a lépcsőre valami kő,viakolor a garázsig,kerti székek(100 000 -ért már egész jót láttam :!: :o :shock: :lol:)grillbizgentyűk,uszómedence,növények..... :lol:
Laura cípője vászon,tépőzáras olcsó kínai kinti -játszós cípő:900 ft.Nem a cípőrészen volt kirakva hanem hátul ,kosarakban(nem tudom nálatok mekkora a kínai,de itt bazi nagy)kinéztem egy bőr szandit is,3 pánttal,4000 ft-ért ,az lesz a nyári cipőja és a köv.beruházás.
Már régen vettemm kölest,lehet kéne megint,kukót eszik Lau.Ő sokat iszik szerencsére.

Riz,elég érdekes kajákat ettél,de te tudod mi jó neked :lol: a legjobb meg hogy nem híztál.Látszik már a pocak?Veronit régen láttuk,lassan nem fogjuk megismerni(jut eszembe a kis kolbászos Réka-csajszi is régen volt látható)

Judit,jó takarítás neked :wink:

Ma nem kellett főznőm,így egy kicsit kifeküdtem a napra,annyira jól sütött,és jól esett,persze fél óra elteltével befelhősödött,de így is lett egy kis pirosságom,meg 5 milliárd szeplő a képemen :roll:
Na pusza mindenkienk,kellemes hétvégét.
Éljen május egy! :lol: nemsokára!Ti még emlékeztek hogy felvonultunk lufikkal meg virágokkal és május egy nótákat énekeltünk? :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok

Képzeljétek, tegnap délután elvittem a srácokat a focipályára (mindenkinek ajánlom, hatalmas BEKERÍTETT füves terület, amitől minden gyerek extázisba esik :!: :!: ), tök jól elvoltak, igaz, Levi azért megtalálta a kiskaput (a kapu mögötti kijáratot :roll: , na és igazság szerint megkóstolta a meszet is, amivel fel voltak festve a csíkok :mrgreen: ) de alapjában véve jó volt. Kocogni akartam, de a kicsik miatt nem lehetett. Mikor hazamentünk, meséltem apának, mi volt, erre ő: hát menj vissza és fuss egyet. Ő addig megfürdette a kicsiket és megmosta a hajukat. Szóval kocogtam egyet, igaz, csak 2 kört, és 2-t lesétáltam :oops: de még így is majdnem kiköptem a tüdőm. Na ezt kellene legalább 2 naponta. Plusz nem vacsiztam, ma sem fogok. Na mentem, csak dicsekedni jöttem,pápá

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?