Új privát üzeneted érkezett!

Na, most láttam csak a kérdést (bocs be vagyok havazva):

én nagyon el voltam kenődve,mert Milus nem fogott. Mos pár napja látom,hogy a pihenőszék figuráit fogja, húzza magához és nézegeti vagy a szájába akarja venni. Az etetőszékre feltettem egy tök sima madj ezer forintos csörgőt, olyan régimódit. Tudjátok gumin vannak műanyag csörgős állatkák. Ez nagyon teszett neki először ezeket kezdte birizgálni, most már klasszul rázza :) Játszottam vele 'kukucsost' egy pelussal, jókat röhögött, majd ott hagytam a hasán a pelust, egyszercsak megfogta és elkezdte rágcsálni. Ha valami nekem testzső dologt akarok a kezébe adni, de neki nem jön be, le sem tojja, nemhogy megfogni.
A szomszéd kisfiú meg simán nyúl a Milán felé, és húzza magához. Komolyan játszani akar vele, mosolyog a Milura és fogja.

Védőnők...nálunk is van fiatal védőnő, szerintem még nincsen gyermeke, de nagyon kis ügyeske. Múltkor hallottam,hogy a hozzátáplálásról beszélgetett egy anyukával, tegnap meg a Milust ő mérte..stb. Vagy érdekli a szakma és akkor beszívja magába az infokat, vagy nem. Ha nem érdekli akkor hiába van gyereke, simán rádhagyja.
Vendég

Sziasztok,

Konkri: köszi :) egyébként annyit emlegetted a krémest, hogy muszáj volt nekem is vennem :) Hát Ajsa sem egy egyszerű eset, tegnap ismét visszatértünk a 20 perces alvásokra, aludt de. 1x40 percet, aztán du. 2x20 percet. Ma 1/2 7kor kelt, még nem volt hajlandó aludni. Ráadásul utálja ha nem vele foglalkoznak, most is apukája gügyög neki.

Olvasgattam, mennyire ügyesek már a babák, teljesen el is keseredtem, mert az én lányom aztán max 1x-2x az oldalára fordul, aztán slussz, semmit nem hajlnadó csinálni. Utál hason lenni, egyszerűen nem lehet hasra rakni, maximum fürdés előtt a pelenkázón, ott ügyes, tartja simán a buksiját percekig, sőt tegnapelőtt úgy begurult, hogy a hasára tettem, hogy átfordult a hátára :) Nem is tudom, ki lepődött meg jobban, ő vagy én :D Na de aztán ennyi, azóta sem hajlandó erre. ha meg máshol rakom le hasra, inkább öngyilkos lesz :) (belefúrja a fejét a lepedőbe..) csak fordítsam vissza. Ja, és imád ölben lenni... :( apja hibája :)
Még mi is csak szopizunk, de bátran állíthatom, hogy nálunk bénább anya-baba páros szopizás terén tuti nincs :) Nem is tudom, ki a bénább, Ajsa vagy én :oops:

Pandi: bevált a kenguru? Mi is szeretnénk egyet venni.

Lafi: köszi, hogy megémlekezel a szülinapokról :) Hát a védőnőd....no comment

Blongyi: Nektek jobbulást!!!!!

KépKép
lorcsi

Lorcsi,
Igen, szerintem nagyon jó a kenguru. Dóri szereti, folyamatosan nézelődik, ha megunja elalszik :D Szerintem sokan bénáznak a szopival, mi is szoktunk, de a lényeg, hogy szopiztok :lol: Bénázás ide vagy oda :wink:

Lafi,
Éljenek a védőnők :? Az enyém szerencsére nem jön. Mondtam neki, ha van valami hívom, ha nem hívom, akkor nincs semmi :D 2 hónapja nem láttuk.
Vendég

Lorcsi,nekem se csinál többet Dorka.És hason se hajlandó lenni.Ki is kopott a haja.hahahaha

Na bumm.akkor 1-2 hónappal később kell rohangálni utána...

Kép
ndombi

Lafi,Konkri ti hol voltatok 4D uhun annó?(emlékszem h ugyan ott)
Egy ismerősnek kéne.
Köszi:)

KépKép
pocok81

Pocok,
http://www.dori4dultrahang.hu/

Panda, nem az anyós a védőnő???Vagy nálatok a baba-védőnő más mint a terhes???
Vendég

Lafi,
Már nem az anyós. Egy fiatal lány lett a védőnőnk.
Vendég

Hú, csajok, nekem szerencsém van a védőnővel. Tök aranyos csaj, szerintem elég tapasztalt. És van 5 gyereke, biztos nem falból mondja a dolgokat. Akármikor felhívhatom, ha valami gondom van. Kb. kéthetente jön, de előtte mindíg felhív, hogy ne,m alkalmatlan-e. Én meg vagyok vele elégedve.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hello!

Tegnap vettünk járókát (kicsi untam, hogy hónapok óta nyitva az ágy és ha vendégek jönnek le se tudnak ülni, mert az ágyat elfoglalja a játszószőnyeg). Nagyon el van benne Bende. Ott a játszőszőnyeg az összes játéka... :D Így legalább szanaszét sincsek a cuccok. Most spec. alszik benne. Amióta mondta a védőnő, hogy elalszanak maguktól, azóta ezt játszuk. Játszunk, elvan a járókában, egyszercsak látom, hogy hunja le szemét, ha biztos vagyok benne, hogy aludni fog megfodítom és alszik. Kicserélte valaki ezt a gyereket. :)

Szopi/tej ügy lekopogom rendeződni látszik, de védőnő mondta, hogy a 4 hós oltáson írnak fel nekünk Sinlac-ot (nestlé). Nem szeretnék 1 szopit se kiváltani vele, hanem ha épp úgy érzem, nincs elég a köv. szopira, 2 kanállal adok, és utána kiszipkázhat mindent. Jelenleg délutánonként is már 160akat eszik. (Reggel 180-190 :o ), így egy darabig csak a szekrényben lesz, mint a tápszer. :D

Védőnő: Én meg vagyok vele elégedve, kedves, aranyos, bármikor hívhattam ha bármi kérdésem volt... És Neki köszönhetően szoptatok még mindig! Néha már tuti feladtam volna, sajnos nem dől mindig az fránya tejcsi.

Mi nem akarunk egyenlőre kistesót, így addig fogom megtartani a reggeli és esti szopit, amíg csak Bende akarja. :) Ugye ezek maradnak meg a legtovább?

Mi már fogunk ezerrel, csomószor kivette már a kezemből a játékokat, még olyan hihetetlenül nem fogja fel mi az de baromi jó szorítani, és a szájába beledugni. :D A pelust és a takarót rendszerint tömi a szájába, amiért mérges vagyok, mert minden szöszt is töm vele... A fulladásveszélyről nem is beszélve. Ja és Ő is szeret kukucsolni. :) Van, hogy hisztinél az nyugtatja meg, ha letakarom pelussal a fejét.

Csuklás: Ahhoz képest, hogy a pocakban mennyit csuklott, kint nem olyan nagyon csuklós. Bukás után szokott csak. Amúgypedig én úgy tudom, nem zavaja Őket! Persze lehet kivétel! :wink:

Kép
Kép
sleepin

Ma depis napom van :(

Én is járókát hajtok, mert már nem hagyhatom az ágyunkon a szobába a kiságy meg játszásra kicsi neki - mivel körbe fordulós... :)

Lorcsi: javaslat: sztem előbb próbáld ki hogy Ajsa díjjazza e a kengurut, mielőtt beruháznál :) én potyára dobtam ki a pénzt :) üvölt benne.

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok.
Képzeljétek, Szofi délután kipakolta magából a közel 2 heti kakimennyiséget, és mivel az ölemben ült, így utána mehettem zuhanyozni. Így még nem örültem soha annak, hogy lef@stak... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe :lol: jó nagy szerencséd lesz/van!!!!!!!!
Vendég

Gratula Csibe! :wink:

Jesszus Lafi, ti rohamosan közeledtek a fél év fele!

Azt hiszem ezennel zárom a mai napom, talán holnap jobb kedvem lesz. Ma nagyon úgy éreztem, hogy húúú nem is tudom.... Nem vágyok alvásra mert tudom, hogy 5 óránál többet nem tudnék egyhuziba aludni... nem is tudom... de elkeserít, hogy a férjemnek még nincs komoly munkája, a másik pedig, hogy mára besokaltam ttól, hogy két óránként szopizunk. de holnapra remélem kifekszem. Viszont talán az van amit Norma mondott, hogy kicsi Marcus gyomra. Tegnap alig volt tejem, de mára lett (kop-kop-kop) ezért ma egy szopi után elmentem fejni és nem jött le 20 ml se. és Marcus rendesen belakmározott... Az elején még értettem az óránkénti szopit, de most, ma nagyon nehezen viseltem a kétórákat... remélem ez a holt pontom és átesek a ló túloldalára. úgy érzem, hogy kivagyok, de nem testileg hanem lelkileg, ez a bizonytalanság... viszont hál istennek nem érzem azt h megpihennék, de olyan irigykedve figyelem azokat akiknek alszik a gyerek napközben is és nem kell rohanni egy sima mezei közértes bevásárlással és nem kell rábízni a gyereket senkire, hanem elmehet vele, mert nem ébred fel a bolt közepén és ordít, hogy unatkozik, ha nem megy a kocsi. Jah és persze úgy elmennék nyugodt szívvel megint a boltba és szórnám a pénzt. van félre tett pénzünk, de nem szeretnék hozzányúlni. és ma még a kertészkedés se jöhetett szóba. :(
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri:( fel a fejjel!lesz ez még így sem!
Vendég

Konkri,mindenkinek vannak ilyen napjai,nemsokára Marcus is ott fog rohangálni és esze ágában semlesz unatkozni,mert annyira izgi lesz minden.
el tudom képzelni,milyen a 2 óránkénti evés mert a 3 óránkénti is szar ami nálunk van.Én nem hiszem,hogyy kicsi a gyomra.Egyszer sem volt,hogy sokat evett? Mert ha egyszer is volt akkor annyi belefér csak nem esz meg. Amikor mérted mennyi volt? Nekem Dorka 100-120 nál nem eszik többet és azt 2 hónapja is megette. evett már 170-et is tudom képes rá,de akkor sem eszi meg.Ez van.

Férjednek meg lesz munkája, tudom nehéz,de legalább otthon van veled. Gondolom te is élveznéd,ha tudnád,hogy mondjuk 3 hónap múlva tuti lesz munkája. (lesz is) Gondold azt,hogy irekt így lett,hogy segíthesen.

Egyébként most Csaba tök jó fej,mióta mondtam neki,hogy viszlát mert elegem van és nem is viszakoztam( várta..hogy azt mondom beszéljük meg ahogy szoktam,de nem).remélem legalább 1 hónapig így marad hahaha

Kép
ndombi

Csibe
:lol: :lol:

Konkri,
Remélem ma már jobb a kedved. A nem alvásos dolgot megértem, néha van olyan nap, hogy Dóri se alszik hát... hú.... Kell az alvás tényleg, mert olyankor az ember kicsit kipiheni a gyerek dolgait és ha felébred, új erővel lehet megint vele foglalkozni. Munkás dolgot megint csak megértem, rossz a bizonytalanság, és persze nem a tartalékokat szeretnétek elpazarolni.

Dombi,
Dorkák már csak ilyenek. Nálunk is 3 óránként eszik, és 100 max 110. Ennél többet nem akar enni, de már 1 hónapja is ennyi volt az adagja, nem emeli. Mondjuk engem nem zavar. Azt mondják az az egészséges, ha sokszor keveset eszel. Ezt ők is olvasták :lol: :wink:
Vendég

betegek vagyunk :cry: megy a köhögés tegnap du-tól, meg egész éjjel, sírt éjjel, ma meguntam, lázmérés, popsiban 38 fok.Dokit hívtam, fogzás. Tök jó, hogy ez ilyen,ma tök pöttyvolt az álla, szemöldöke környéke is.
azt mondta sok a nyála, azt köhögi vissza, az mondjuk feltűnt, hogy tegnap a játszószőnyeg tiszta nyál volt, abban fetrengett szegény.na és a hőemelkedés is szte a fogzás jele.olyan kis lehanglt, úgy sajnálom.és holnap babausziba sem vihetem.........
Vendég

Lafi, jobbulást nektek. Ez a fogzás dolog elég szívás, sokáig tart, mire kibújik az összes.
Szofi is összevissza eszik, 2-4 óránként, nem is mindíg akar szopizni, van, hogy csak egy kicsit szívja, és sír. Asszem apad a tejem, legalábbis estére nincs olyan sok biztos, az éjjel is 3x evett. Amikor elég volt a tejem, akkor csak egyszer kelt fel, olyan 4-5 között, most meg már fél 12-kor fent volt, meg 3-kor, és 5-kor. Mondjuk fél8-kor visszaaludt, most is csicsikál kint az erkélyen. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

sziasztok.
lafi. jó fej védőnő lehet. nekem semmi gondom az enyémmel szerencsére. most halt meg az anyukája de még így is olyan mosolyogva tud ránézni a babákra. én biztos nem tudnék. és akármikor felhívhatom ha gond van. humimak jobbulást.

konkri. fel a fejjel. minden megoldódik. vannak néha hullámvölgyek. most nálunk sem rózsás a helyzet. de nem foglalkozom vele mert a depi tuti nem segít csak kikészülök tőle. mindennek oka van hidd el.

tegnap voltunk oltáson. belázasodott a kismanó. :( olyan volt mintha nem is ő lett volna. semmi vigyor semmi duma semmi kalimpa. de ma már jobban van.

mondtam a védőnőnek hogy van olyan amikor egymás utáni napokon pittyeg a légzésfigyelő. de nem sípol be, csak 1 v 2 jelzőpittyegés. akkor felugrok, de lili szuszog. volt h 1x besípolt. majd frászt kaptam. rohantam a kiságyhoz jól megráztam, de aludt. nyögött is egyet h hagyjam békén. lemászni nem nagyon tud róla mert 3 lapos. most meg 1 hete semmi. szóval nemtom. a védőnő mondta h alvásvizsgálatra nincs kapacitás csak osztályra vennék fel ott meg nem lehetnék vele. max egy széken csücsülve egész éjjel. meg hát a többi gyetrektől hogy tudna aludni? csak megzavarnám szegényt.

dombi lehet h ezt a viszlát dolgot nekem is ki kéne próbálni? néha elhatározom h most nem szólok hozzá had érezze mennyire dühös vagyok. csak az van h annyira szeretem h nem megy sokáig. meglátom és olvadok. :oops: :roll:

pár kép:
Kép mehetünk az északi sarkra?
Kép kukucs
Kép anyával reggel (anya fején látszik is h reggel van)
Kép pocok
Kép szeretem apát
Kép apa fürdet (hugommal meg a legkisebb "fiával")
Kép mamival (én anyukám)
Kép másik mamival (párom anyukája)
Kép dagi lili :D

Kép
móni86

Móni, annyira szépek vagytok!
Vendég

Hát szerintem ne próbáld ki a viszlát dolgot :D

Az a jó a pasikban,hogy nem lehet velük semmit megbeszélni,mert inkább elmennek vagy alszanak. :lol:

Ha az ember meg ideges akkor ugye nem úgy beszéli meg a dolgokat ahogy a nagykönyvben meg van írva,hogy :

Nézd, nekem ez fáj hahahahahahaha

Ó még van esély rá,hogy dorka lefekszik este és reggel vigyorogva egy teljes fogsorral ébred? annyira bízom....

Kép
ndombi

Helloka!

Oh... fogzás, ne is mondjátok... be vagok tojva... :?

Konkri! Nagyon fura ez az evési mizéria Nálatok. Ilyenkor kajáért ordít? Én nekem gyanús, hogy nem biztos, hogy kajcsi kell Neki. Bende is eljátszotta, hogy ordított mint a fábaszorult, pedig nem sokkal volt kaja után. Sajnos muszáj volt bekeményítenem, és otthagytam, először 3 percet vártam (Ilyenkor vánszorog az idő, rohadt nehéz kibírni), majd bementem megsimiztem, még mindig üvölt, újabb 3 perc... De rendszerint már az elsőnél befejezte. Sőt volt, hogy abbahagyta, bementem és mosolygott rám, mintha mi sem történt volna. Játszhattunk tovább. Persze, ha így sem hagyja abba, akkor ott valami más van. Ja és mellesleg lekopogom, azóta rendeződött szó szó a nappali alvás. Most sem alszik sokat, de legaláb nem üvöltve, kínszenvedve, babakocsiban alszik. Mondjuk a babakocsi nem zavart, de sajna hozzászokott ahhoz, hogy huzogatjuk benne...

Móni! Lilibaba gyönyörű!!! Az a pocokkép... Zabálnivaló! :) Bende ha így tartják kézben, rögtön fordul cicire, nem tudja senki így tartani (mint ahogy a Nagyik tartják).

Csibe :) Grat a kakihoz, de legközelbb remélem nem Rajtad köt ki! :D

Lafi! Jobbulást Huninak! Voltunk a Nagykörin a bababoltban (babakocsit ahol vettük) és volt ott egy Hunor baba! :) (Márk a 2. neve, épp ajándékot vásárolak neki)

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Ha valakit érdekelne egy új babakerítés, akkor jelezze, kérem privibe!
Mi sajna egyszer sem használtuk, mert anélkül vettem meg, hogy gondolkoztam volna! Pici lakás, nagy kerítés

új, extra nagy járóka, babakerítés. A járóka 7 elemből + 1 ajtóból áll. Egy elem 1 méter széles, és 70 cm magas. A Járókát az igényeknek megfelelően lehet felállítani. Mivel nincs alja, a helyiség adottságaitól függően lehet különböző nagyságú, ill. szögű ( 4,5,6,7,8 szögű) járókát kialakítani. Az összes elem felhasználásával átmérője 2,7 méter! Több gyereknek is ideális, elegendő tér van a játékra, a baba nem érzi magát úgy bezárva, mint a hagyományos négyszögletűben. Kertben, teraszon is Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

már hányunk......... :cry: jön a doki.
Vendég

köszi a dícséreteket. csoda hogy szerelmes az egész család??? :lol:

juj Hunor baba, gyógyulj meg gyorsan!!!!!!!!!!!!

Kép
móni86

Lafi: fel a fejjel, biztosan hamar helyrejön a gyerkőc...

Anyatej: mi semmi különösebbet nem tettünk érte. A dokim mondta, hogy csak szoptassak igény szerint, esetleg igyak néha tejtermelést segítő teát (laktoherbet iszok napi egyet). És én annyira el is hittem a dokimnak, hogy minden rendben lesz ezzel, hogy nem is görcsöltem rajta. Talán ezért működik jól nálunk.

Védőnéni, dokinéni: nekünk mindkettővel szerencsénk van. A védőnénink nagyon aranyos fiatal lány két lurkóval. Nagyon sokat segít, bármikor hívhatom
:D Havonta egyszer jön, de az is leginkább baráti beszélgetés, teázás, nem szigorú ellenőrzés, hogy minden okés-e. Persze azért Noémiről is beszélünk :wink: És nagyon jó tanácsokat szokott adni.
A doktornénink irtó rendes, őt is bármikor hívhatom. És az a legjobb benne, hogy mindig mindent átgondol alaposan, ha bármi kérdésem van, és nem csak odavág egy előre betanult választ.

Babakocsi: nekem a védőnéni azt mondta, még egyáltalán ne emeljük meg. Így a kiscsaj vagy fekve utazik, vagy hordozókendőben cipelem. Ezt jobban szereti, mert így tud nézelődni, na és persze pár perc séta után már vígan szundít ebben is :wink:

Kép
kona

Lafi,
Kitartást, és jobbulást Hunornak. Akartam neked írni, hogy sok mindent a fogra fognak a dokik, de ez nagyon helytelen. Pont tegnap olvastam erről. Majd írj, ha elment a doki!

Móni,
Teljesen jogos a szerelem Lili iránt :lol: Tündéri :D

Sleepin,
Dórit se lehet így tartani, mert rögtön cicizni akar :lol:
Vendég

megfigyelés alatt, ezt mondta a doki...ha gáz van, hívjam éjjel-nappal, nem piros a mandula, csak bágyadt, hőem van, és hányt...de iszik gyümilét, és ez fontos, nem szárad ki!
rendes nagyon a doki!tényleg, hívhatom meg minden, mondta hogy lehet a foga is, jelenleg nem tudja, mi ez, mert nincs láz ,nincs pirossás stb, és jó hogy iszik meg ilyenek, kicsit bágyadt, rosszkedvű, sírós lett, nem eszik, de sajna ebből bármi lehet még...reélem, semmi sem...
Vendég

Jobbulást Huninak!!!

Nekem már van két sokfogú lurkóm, hát azt nem mondom, hogy sose voltak nyűgösek miatta, de egy kis dentinox-al túléltük mindig, nem emlékszem, hogy lázasak lettek volna, vagy éjszakákon át nyűgösek. Persze minden gyerek más, ez csak az én tapasztalatom :wink:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Lafi jobbulást Hunornak, szegénykém ilyenkor olyan elesettek tudnak lenni.
Szofi jól kicseszik velem. Délelőtt, és most is annyit alszik, hogy két etetés között 5 óra is eltelik, éjjel meg többször kel fel enni. :(

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szia Lafi!
Szegény kishapsi! Remélem,hogy hamar túllesztek rajta! Az nagyon jó,hogy iszik! Bár szenvedni látni a kicsit egy percig sem jó :roll:
Lehet,hogy hülyét kérdezek: egy kis gyomorrontás? :roll: Van, hogy picit túleszik magukat.... :P
Vendég

Blo,dokki is kérdezte, passz.de attól hőem lenne???????
Vendég

Lafi remélem már jobban van Huni!

Ma Dorka a legaranyosabb az eddigi 3 hónapban! Tegnap este átjött a főnököm megnézni a babát igazán bababarát 7 órai időpontban. :) mondjuk 2 órát aiutózott miatta.itt ragadt 9-ig és Dorkát letettem aludni fél nyolckor.egy hang nélkül elaludt,majd mikor elment a főnök kivettem és lefürdött,hogy tudja,hogy kezdődik az éjszaka.paráztam,de ismét hang nélkül visszaaludt.7-kor kelt és egyész nap nem sírt ,max 5 percet,viszont végig beszélt. Most tettem le és beszélget a rénszarvasával.AAAAanyira cuki!!!!Még ha gondolom ez nem lesz sokszor,ez valami fergetegesen jó nap volt!!!!

Kép
ndombi

Ndombi, a rénszarvasról jut eszembe, Bence azt mondja rá, hogy lékszarvas.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hát az tuti hogy jogos Panda. :D De ti sem panaszkodhattok. megnéztem a blogodat. Dorka gyönyörűséges. igazi kis hölgy. :lol:

Lafi: és ha a hőem a fogtól van a hányás meg a gyomorrontástól, ahogy blo írta? Lehet hogy teljesen független a két dolog csak így összejött.

Kép
móni86

most evet 100 ml tápot, meg ivott teát...meglássuk majd az estét...

DE már nincs hőem.-e!!!!!!!!!!!
Vendég

Lafi, jobbulást! Továbbra is!!!!!!!!!!!

Ma jobb kedvem volt! Beépítésre került az új sparheltom :) = villanytűzhely+sütő :)
Ma Mrcus nem akart két óránként enni, de az egész napos nyekergitől kész vagyok. Legalább sírna és elfáradna, de képes egész nap nyomni a könny nélküli nye-nyerét :) már az apja szerint is jobb lenne ha sírna :) ő nem unja meg a saját hangját?
Kivi leszek h holnap mennyit fog nyekeregni.
De télleg nem éhes, így közeledve a 4 hónaphoz egyre béndzsább leszek :)
Á és a fenébe is, szopjon két óránként, hát kibírom, hisz egy percre is rossz tőle távol :)
Ja de ma anyósom is kinevette: szopi elején semmi csak úgy megpöcköli a bimbót, "felizgatja", aztán csak vár, míg elkezd folyni, ő egy csepp energiát nem tesz bele, nem szív, csak nyel... egy zsivány! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Hahóóó!
A gyomorrontás simán járhat egy kis hőemelkedéssel. Meg az i van,hogy nem azért lázas,mert fogzik, hanem azért fogzik, mert lázas. Ezt nem olyan régen olvastam. :roll:
Remélem,hogy nem volt szörnyű az éccaka, meg, hogy már jobban van!
Vendég

Fiús anyucik!!!
Itt egy kis olvasni való a kukihúzogatásról :oops:

http://www.babazo.hu/tipeg/20080420-fit ... orban.html
Vendég

Köhögünk, trüsszögünk, folyik a nózi, de se este, se ma nincs hőem.
doki jó fej, reggel írt smst mert ki voltam kapcsolva, hogy hívjam már és elnézéat kért hogy megijesztett minket, de ő is megijedt, mert nem látta ilyen bágyadtnak még a gyereket.szóval nyugi van.este végig aludt csak köögött neg trüszi.

sztem megfázott...
Vendég

szuper Lafi,akkor jó az immunrendszere,gyorsan lezavarta a bacikat.

Kép
ndombi

Sziasztok!

...vagyok, csak olvasó üzemmódban...

Lafi, olvasom, hogy micsoda rendes dokid van! Nagy szerencséd van. Szerintem olyan ritka az ilyen orvos már. Örülök, hogy Hunor jobban van, remélem így is marad! :)

Védőnő: 2hónapja nem láttam...1x nem jött a bkv sztrájk miatt. Én hívtam fel, hogy mi van már, mikor jön....aztán meg írt sms-t, hogy nem tud nem jönni,mert igazgatói értekezletre kell mennie...hahaha...a legutóbbi orvos látogatásnál meg gyorsan eltűnt...nem mintha akarnám, hogy jöjjön.

bingii

hűha,mindenki annyira csaáládi életet él,hogy egy hozzászólás sincs egész nap? nem mondom...

Kép
ndombi

ezt vettük ilyen színben

http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... 0506075570

25.500 volt és ebből lejött 5 %, esernyükocsi, elfér hátul a kocsiban, könnyü, 5 fokozatban dönthetö, így már most is használható és nem lesz melege benne nyáron!!!!!!!!a pierre cardin nyáron meleg lesz és ha cígelem én is beleizzadok...ez meg tök köynnű (ms jelző akartam mellyel kifejezhetó mennyire könnyü, de azt nem szabad leírni q...va könnyü :lol: )
Vendég

Sziasztok!
Hát Lafi Lili manó úgy döntött együttérez Hunor babával. Tegnap óta taknyos meg köhög, tüsszög. volt egy kis hőem is. 37,4. Tegnap tiszta nyomi volt szegénykém. Ma már kicsit jobb. Arra is gondoltam hogy allergia, mert a szeme is könnyezik. És az orra sem egyfolytában folyik hanem mikor nekiáll tüsszögni.

Viszont!!!!!! Tegnap kacagott először. :) Olyan ciku kis rötyögős csilingelős babás kacagás!!!! :lol: :lol: :lol: Meg tudtam volna zabálni. Igaz azóta fukarkodik vele és megint csak vigyorog.

Kép
móni86

Ciku!??? Az cuki akart lenni. :roll:

Kép Mi van már megint?
Kép Apával
Kép Anyával

Kép
móni86

Móni, nagyon szépek vagytok! A baba kacagás meg tényleg annyira édes. Sajnos Maja is csak ritkán kacag hangosan, de meg kell őket olyankor zabálni:)

Lafi: szép és praktikus kocsi!

Lassan nekünk is kell még egy kocsi,mert ezekkel a nagy "téli" kocsikkal nem igazából lehet metrózni, buszozni stb. Baromi nehezek. Kispest utcáira viszont nagyon jó,mert könnyen veszi a lyukakat :D

bingii

Móni szépek vagytok nagyon!!!Gyógyulgassatok!

Hát igen, mi is ezért vettünk új kocsit, a naggyal meg sem tudom moccanni, az télre tökéletes, de hát jön a nyár, és ez azért volt jó mert strapabírása mellett sem olyan nehéz, nehezebb mint a normál esernyőkocsik, de azok hamarabb is mennek tönkre.

tegnap fogyott 110 grammot, alig eszik....300 ml tápot max és max 50 ml teát, ma visszatérek a főzelékre, hátha azzal segítek neki, mert egyáltalán nem akar cumizni, de direkt azért nem adtam főzit neki, hogy a táp jobban csósszon hiszen nem kap levegt, ilyenkor én is nehezbben ennék...hát fogyott, nem örülök...nagyon ki voltam akadva tegnap,hívni akartam a dokit, de hagyom még, reggelre lenyugodtam, visszatérek a főzire, meglátjuk mi lesz...
Vendég

Lafi,nem akarsz neki estére orrcseppet adni? 2-3 napig ,az alatt nem szokik hozzá (én hozzászoktam, 15 éve orrcseppezek a 2 hét helyett) Nasivin orrcsepp csecsemőknek van.

Kép
ndombi

Ndombi, 2 napja kap, aloe veras orrcseppet, bár ez nem olyan igazi orrcsepp....ez mehet szájba is, homeos cucc...meg porszívozom, annyi dzsuva jön ki.... :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?