Hello!
Tegnap vettünk járókát (kicsi untam, hogy hónapok óta nyitva az ágy és ha vendégek jönnek le se tudnak ülni, mert az ágyat elfoglalja a játszószőnyeg). Nagyon el van benne Bende. Ott a játszőszőnyeg az összes játéka...
Így legalább szanaszét sincsek a cuccok. Most spec. alszik benne. Amióta mondta a védőnő, hogy elalszanak maguktól, azóta ezt játszuk. Játszunk, elvan a járókában, egyszercsak látom, hogy hunja le szemét, ha biztos vagyok benne, hogy aludni fog megfodítom és alszik. Kicserélte valaki ezt a gyereket.
Szopi/tej ügy lekopogom rendeződni látszik, de védőnő mondta, hogy a 4 hós oltáson írnak fel nekünk Sinlac-ot (nestlé). Nem szeretnék 1 szopit se kiváltani vele, hanem ha épp úgy érzem, nincs elég a köv. szopira, 2 kanállal adok, és utána kiszipkázhat mindent. Jelenleg délutánonként is már 160akat eszik. (Reggel 180-190
), így egy darabig csak a szekrényben lesz, mint a tápszer.
Védőnő: Én meg vagyok vele elégedve, kedves, aranyos, bármikor hívhattam ha bármi kérdésem volt... És Neki köszönhetően szoptatok még mindig! Néha már tuti feladtam volna, sajnos nem dől mindig az fránya tejcsi.
Mi nem akarunk egyenlőre kistesót, így addig fogom megtartani a reggeli és esti szopit, amíg csak Bende akarja.
Ugye ezek maradnak meg a legtovább?
Mi már fogunk ezerrel, csomószor kivette már a kezemből a játékokat, még olyan hihetetlenül nem fogja fel mi az de baromi jó szorítani, és a szájába beledugni.
A pelust és a takarót rendszerint tömi a szájába, amiért mérges vagyok, mert minden szöszt is töm vele... A fulladásveszélyről nem is beszélve. Ja és Ő is szeret kukucsolni.
Van, hogy hisztinél az nyugtatja meg, ha letakarom pelussal a fejét.
Csuklás: Ahhoz képest, hogy a pocakban mennyit csuklott, kint nem olyan nagyon csuklós. Bukás után szokott csak. Amúgypedig én úgy tudom, nem zavaja Őket! Persze lehet kivétel!