Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ
dezsina

Lola,
üdv itt és a Kaális topikban is!

Heni,
Gratulálok a kiscsajhoz, örülök, hogy jól vagytok.

Dezsi,
Apukád hogy van?

Nyulasz,
hajrá szurik.
Vendég

Bella!
köszönöm, jól van. Végülis jól van, csak most derülnek ki sorba a rossz leletek... :cry: szerencsére a rossz leletek hatásait még nem érezzük! Ellenáll! már csak 5és fél hét és utazunk :!: :)
és Nálad? Dokival beszéltél? hogyhogy csak összel indulsz neki (ha jól emlékszem)? (amúgy én is :D )
dezsina

Sziasztok!

Petne, ez csodálatos! :D

Nyulasz neked még mindig: ++++++++++++++++++++

Alle, sajnálom. Kitartás, remélem mihamarabb rendbehozzátok. Aztán újult erővel a babákért.

skrisz72

Csajok, ez a sok + biztosan segít majd. Egyelőre nagyon + vagyok! :wink:

Bellanitta, ha ilyen jeleid vannak, akkor szerintem nincs okod az aggodalomra. Biztosan van ott valaki / vannak ott valakik :D :wink: :!: Már csak 5-6 nap, és kiderül 1 vagy 2.

Heni, várjuk a képeket!

Mindenki másnak drukkok es puszik!

Kép
petne

sziasztok!

petne, nyuszi: drukk+++++

bellanita: nyugi, minden rendben van.

heni: örülök, hogy jól vagytok. gyere gyakrabban! :wink:

dezsi: grat a laptetőhöz!

rólam: holnap megyek a pajzsmirigy vizsgálatra. a doki diabétesz is, így próbálom megbeszélni vele, hogy IR-re is szeretnék elmenni.

katica
katica30

Sziasztok!
Nem működött az internetünk, hamarabb szerettem volna jönni... most is kidob többször, remélem ez csak átmeneti.

Julika, köszünjük a képeket! Nagyon jó látni őket... örülö, hogy megtqnult sírni a babuci, elvégre az a dolga! Nektek kitartást az első nehezebb időszakban!

Nyulasz, csak ügyesen! várom nagyon az uhu eredményt.... a látászavar durva. Mi mindennek nem tesszük ki magunkat, De hát ha ez az ára, hogy babánk legyen? Meg kell tanulni együttélni az ilyesmivel.

Petne,de jó, hogy 2 embrike szépen felelgedett.:) Ügyesek voltak, úgy tűnik nagyon élni akarnak :) Vigyázz rájuk! A radiátoros melegítés elég vicces. Én bele sem merek gondolni az egészbe úgy igazán.

Katica, köszönjük a táblát! Még nem tudtam koknrétan, hogy mikor megyünk a beültetésre, de most már majdnem tuti, hogy májusban! A legközelebbi frisíítésbe akkor már beírhatod, köszi szépen...

Dezsi, abszolút megértelek. Jó készülődést az utazásra apukáddal.

Legyekmami, gyereeeee! Izgulok érted!

Hanna, drukkkkk!
Vendég

Brumi, ez nagyon jó hír! :D :D Ha spontán ciklusban csinálják, akkor már csak attól függ, mikor köszön be pirinénje. De jó! Mikorra várod?
Egy kis segítség a fagyis beültetéshez... csak mert nekem nagyon stresszes volt az a reggel :shock: :evil: Csak akkor kezdik a felengedést, amikor bejelentkeztek a recepción, szóval akkor még ne várj eredményt. Miután felengedtek (kb. 1 óra), nekünk másfél órás procedúra volt, mire a pénztárban kifizettük a fagyis ET árát, ez mondjuk nálatok kimarad. Ezután mehettünk csak fel elfoglalni az ágyat, és csak ezután tudtuk meg, hogy hányan ébredtek fel... ekkor már majdnem 1 óra volt. Remélem, veled nem így történik, és a lehető legkorábban megmondják és megmutatják őket. Ha jól emlékszem, elég sok indult nálatok osztódásnak, ugye?

Katica, drukk a holnapi vizsgálathoz! +++++++++

Nyulasz, neked pedig nagyon sok szép tüszőcskét kívánok holnapra! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Majd gyere a jó hírekkel!

Kép
petne

Ma úgy elbénáztam a szurikat,hogy még a dokimat is fel kellett hívnom :twisted:
...majd holnap elmesélem.
Vendég

Nyulam bulam! Nem éri elkezdeni elmondani, hogy valami történt, aztán nem befejezni... Azért remélem bement a pocidba aminek be kellett mennie...

Petne, aranyos vagy, jól esett nagyon a támogatásod... Nekünk sajnos csak 2 embrike van, így azoknak nagyon össze kell szedniük magukat, pláne, hogy nekem a leszíváskor nem is volt beülti, őket tették a hidegre akkor. Most próbálok mindnet megtenni, hogy felkészüljek. Most kaptam beutalót teljes vérképre, hogy megnézzük, hogy alakult a 2 hónappal ezelőtti mizéria óta. Remélem a vasat abbahagyhatom. És csinálok lugosító kúrát, hátha el vagyok savasasodva. Végülis sok savasító dolgot ettem a felépüláshez kellett.
Vendég

Katica, a pajzsmirigymizsgálatnak mennyi idő alatt vanmeg az eredménye? Majd kiváncsi vagyok, hogy az IR-re rá tudtad e beszélni a dokit.
Vendég

Sziasztok,

Petne,
elindítva a mai napi babaragacs szállítmány!

Brumi,
drukk a sítáborosoknak.

Nyulasz,
mi történt? Ezek a fránya szurik!
Vendég

Nyulasz, mi történt a szurikkal? És mi volt uhun?

Bella, köszi a ragacsokat. Te hogy vagy? Tudod már, mikor kezdtek újra?

Kép
petne

Petne,
Hát arról, hogy hogy vagyok inkább ne is beszéljünk.
Valószínűleg októberben.
Vendég

sziasztok!

Nyulasz!
A szuri igen egyszerű, még egy Nyulaszkának is. Leülsz szépen az ágy szélére. Befujkálod a helyet ahová szúrni fogsz (én még a tűre is fújtam) kinyomod a levegőt. Összecsíped a bőröcskéd. (ha sovánka vagy akkor jobban fájhat, de ha van egy kis zsircid,akkor nem vészes) Szóval összecsíped és egyszerűen nem gondolkodva beszúrod. Csak addig rossz, amíg áthatol valami rétegen a tű, utána mikor tövignyomod, már nem fáj és nem is érzed. Na :?: :roll: :?:
mit csináltál rosszul :shock: :?: És mi volt az UH-n :?:
Ugye sok sok tüszőcske :?: :D

Petne!
de érdekes nálatok a fagyis beülti. Nálunk nem ilyen... A dokival megbeszéljük, hogy mikor lesz a beülti. Elötte egy nappal felengedik őket és délben telcsizek, hogy hogy vannak! Aztán másnap megyek beültire és a fekvészet után fizetek... :) Ez sokkal stresszmentesebb!

Brumi!
hajrá fagyibabák! Drukkok indulnak!

Bella!
egy kicsit bővebben :)
dezsina

bocsi,hogy csak egy sort írtam,de nagyon mérges voltam.

Szóval az előző bénaságomat azt tudjátok,amikor el kellett használnom az utolsó tűmet.Akkor sikerült gyogyitárból szereznem ezt a pici fajtát.Összekutyulom a trutyit,cserélném a nagy tűt kicsire,és nem megy rá. :shock: először azt hittem,hogy nem is rá való ez a tű,de aztán kiderült jónak kell lennie(állítólag csak kétféle van,ez a barna,meg a narancs végű).Megpróbáltam egy másik ugyanilyen tűt,az ráment jól,de amikor légtelenítettem ki,akkor mégis elkezdett rajta mozogni,és mellényomott a tűnek egy csomó lötyit.
Visszanyomtam az üvegbe a hosszú tűvel a maradékot,majd előkerestem egy másik fecskendőt(narancssárgát),amihez csak nagyobb tű van,de felszívós nincs.Úgyhogy a beadáshoz túl nagy,de a felszíváshoz túl kicsi tűvel elkezdtem bénázni.Amit tudtam kiszívtam az üvegből,maradt benne is,ment mellé is...
Utána a gonal szurit kezdtem,elfogyott a 900-as,és megkezdtem a 300-ast.Beállítom 37.5-re a légtelenítéshez,kihúzom-benyomom,és nem jelent meg a csepp a tű végén,mint az eddigi légtelenítéskor,és a levegőbubi is benn volt.Gondoltam kihúzom megint 37.5-re,de akkor pont ennyi anyagot ki is lőttem belőle. :evil: Na ekkor betelt a pohár,felhívtam a dokimat.
Azt mondta,ha a luverisből nem ment be mind,az nem nagy baj,de ha úgy érzem,hogy a gonálból nem ment be 300,akkor adjam be inkább azt a kevés maradékot is.Persze a 300-as tollban semmi nem maradt,de a 900-asból még 75 ml-t ki bírtam csikarni.
Vendég

Persze,itt a pár napos bizonyíték,hogy milyen béna vagyok :oops:

Kép

De van 6 tüszőm,mindegyik 17-18 közötti,de az egyik már 21-es,így az miatt nem mer várni a doki.Ma fél11-kor repesztek,szombaton meg punkció. :D
Vendég

azta,nincs ám ekkora hasam :shock: :oops:
Az a ciki,olyan mintha valaki jól megharapott volna,furán is nézett ma rám a nő az EKG-n. :oops:
Vendég

Nyulasz, drágám! Ennél jobb híreket nem is hozhattál volna! :D
A repesztőt nem bénázod el, ugye? :wink: Puszi, és nagyon drukkolok neked!!! ++++++++++++++++++++

skrisz72

Krisz!
Nem fogok bénázni,a repesztő eddig mindig jól ment,nem kell se kutyulni,se légteleníteni,csak döfni :D

Szerintetek adjam egy oldalra a két repesztőt?Az jó úgy is?Vagy adjam a folt mellé az egyiket?
Vendég

Nyulasz, ez nem semmi :roll: :roll: ! Szép lila lett a hasad, de szerintem az EKG-n biztosan tudják, mitől van, ne izgulj :D
Gratula a tüszőcskéidnek :!: , és mennek a drukkok, hogy mind a hat szépen bekerüljön a csészébe.
A tüszőrepivel csak szépen, óvatosan, a párodnak mondd meg, hogy nehogy megzavarjon, és Te is zárj ki minden zavaró tényezőt. Szerintem egyébként mindegy, hogy melyik oldalra adod a tüszőrepit. Én középtájra adtam mindkettőt, és úgy is hatott.
Háromnaposan kapod vissza őket? Vagy azt még nem tudod?

Kép
petne

Petne!
Még nem tudom mikor lesz az Et,gondolom 2 vagy 3 naposan.Eddig mindig így volt,sajnos kevés embrióval nem lehet kisérletezni,hogy blasztók legyenek.
Mennek a babaragacsok! :D
Vendég

sziasztok!

brumi: beírtam hozzád. hajrá május!

petne: drukk++++

bella: ölelést küldök neked.

nyuszi: sajnálom, hogy ilyen nagy lila foltod van. (egy hasonló méretűt nekem a kaáliban a nővér alkotott) drukk tovább+++++

rólam: voltam a pajzsmirigy vizsgálaton. majd mennem kell hormonvizsgálatra és uhra, ill. megbeszéltem, hogy a cukrot és inzulint is megnézetem egyúttal. csak épp számoltam, hogy május 8.-án kell visszamennem a dokihoz, és május 15.-én lesz a hisztero. ha a pajzsmirigytől mehet a műtét, akkor is hogy fogom olyan gyorsan elintézni az altatáshoz a papírokat. :roll:

katica
katica30

Katica,
Azt tudod, milyen papírok kellenek az altatáshoz? Csak azért kérdezem, mert az endoműtétem előtt én is azt hittem, hogy majd mindenfélét be kell szereznem, és végül semmit nem kellett. Azóta sem értem, hogy lehet ez. Hátha Te is ilyen szerencsés leszel :wink: Ha mégsem, előre dolgozni nem lehet?

Kép
petne

petne: tudom, mik kellenek. így is a fele papírt elengedték. csak mivel a pajzsmirigy eredmény függvénye a hisztero, így nincs értelme hamarabb megcsináltatni az altatáshoz a papírokat, mint ahogy az pajzsmirigy eredmény meglenne. a műtétnél 2 hétnél régebbi papírokat nem fogadnak el, és ha mégis tolódik a hisztero, akkor feleslegesen csináltattam meg a papírokat most, hisz júniusra újra kell az egészet.
a vicces, hogy még így is relatíve gyorsan lesz kész a pajzsmirigy eredmény, mert magánrendelőben csináltatom.

katica
katica30

Hát akkor drukkolok, hogy minden simán menjen!

Kép
petne

Csajok, nektek van valami titkos trükkötök arra, hogy az utro bent maradjon? Én úgy érzem, minden kifolyik :oops: , és akkor mi segít a kicsiknek a tapadásban :roll: ?

Kép
petne

Petne!
ne is mond az utrot mert nem tudom h meddig kell még nekem is használni( ki-ki hagyok adagot) ami nem szép de ha dolgozni kell menni elég kellemetlen mikor érzem h megindultja és a 30db tisztasági betét nem sokáig tart.(napi 2 minimum).remélem hamarosan abba hagyhatom :wink:

Ma voltam a barátnömmel UH-on (az ő babáját néztük)11 hetes és 52mm, megmondta a doki h szerinte jelen állás alapján FIÚ!!!
Nagyon izgi volt látni ugy mozgozz h a doki alig tudta "elkapni" h megmérje és lefotozzam, mert hát kérem a kórháznak nincs pénze papírra és cd-t se írnak meg semmi.Te a monitort fényképezheted de slusz pasz.

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta :lol: :lol: :lol: ,akkor most kapaszkodj,a 12.hétig kell használni progipótlást :lol: Ki ne hagyd,inkább irass fel szájon át szedhető utrogestant,vagy duphastont,de ha nem csinálsz progipótlást,akkor bizony elmehet a baba.Vedd nagyon komolyan.
Petne!
Neked is javaslom amit bellanittának,sokkal kényelmesebb,és szerintem elegendő is.Utrót én is dugdostam az első két lombiknál,de a harmadiknál már duphaston volt,most meg választhattam :D

Katica!
Altatáshoz mért kell annyi minden?Én 2 nap alatt elintéztem,de ha nagyon akartam volna,akkor 1 napba belefért vola.Végülés vérvétel-vizelet,ekg,mellkasröntgen volt,és az anesztessel beszélniarra mondjuk fél napig vártam.Neked kell még más is?
Ja,és mélyaltatás volt az enyém is.
Vendég

Bellanitta!
...és kibírtad,hogy a tiedet ne kuksizzák meg? :D
Vendég

petne: köszi.

nyuszi: nekem nem mélyaltatás lesz, az altatós orvossal már beszéltem. labor, mellkasröntgen, belgyógyász és kardiológus. és mindegyikhez külön időpontot kell kérnem, még a vérvételhez is. szinte esélytelen, hogy egy napra essen az összes vizsgálat. az jutott eszembe, hogy holnap elkezdek kérni arra az egy hétre időpontokat, aztán ha még sem májusban lesz a hisztero, akkor lemondom.

katica
katica30

Katica!
Szerintem ha mondod,hogy műtét lesz,és az altatáshoz kell a vizsgálat,akkor azért nem nyár közepére adnak időpontot.
És miért kell időpont a vv-hez?Nekem a mellkasröntgen és ekg-hoz sem kellett időpont,azért ilyen vzsgálatoknál nincsenek hosszú várólisták,sorszámot kértem,és leültem..A belgyógyász vélemény meg gondolom a háziorvosodé lesz,és ha ő adja a beutalót,akkor meg is írja szerintem.A kardiológus az más,de gondolom neked a gyógyszer miatt van ismert orvosod,biztos segítőkészek lesznek.
Remélem sikerül összehoznod :wink:
Vendég

nyuszi: szegeden ez kicsit másképp megy. itt szinte mindenre időpontot kell kérni, néhány kivétel persze azért akad. nem a házidokim adta a beutalókat, hanem az a doki, aki műteni fog engem. de azért igyekszem összehozni időre. holnap felhívom az összes helyet, ahova kell mennem, aztán meglátjuk, hogy mikor mehetek majd.

katica
katica30

Nyulasz, én nem tudom, mi a különbség a dugdosós és a szájon át szedhető utro között, de nekem a dokim külön felhívta rá a figyelmemet, hogy ha a patikába csak szájon át szedhetőt tudnak adni, azt is dugdossam... :oops: azt gondoltam, így talán hatékonyabb... de ha nem marad ott? Majd szorítom egész nap :lol: :wink:

Katica, mindent bele!

Bellanitta, már csak 4 nap :!: :D

Kép
petne

Sziasztok!

Nyulasz
Hűűűű....most már a jobbik része jön meglátod :wink: Szorítok nagyon :!:

Katica
Micsoda tortúra :evil: Gondolj arra, hogy hátha pont ez kell a boldogsához :wink:

Petne
Fogsz tesztet csinálni a vérvétel elött? :lol: Pihizz ám sokat :!:

Bellanitta
Szerintem se hagyd ki az utrót :!: :evil: Ennyit muszáj kibírni a babákért :wink:

Dezsina
Remélem nálam is bejön majd ez a "nemodafigyelés". Na annyit azért teszek, hogy 2-3 naponta veszek be elevitet, hátha... :lol: Egyszer valahol hallottam, hogy az első 2 hétben kell a legjobban a vitamin a baba szempontjából és nekem azóta ez a rögeszmém :roll: :? :oops:

Brumi
Neked miért mondták a savtalanítást? Miből gondolták, hogy nagyon savas vagy? Csináltál vizeletes tesztet?

Ja, és köszi mindenkinek a Matyekom dícséretét....én elfogult vagyok :lol: Ide nem akarok mindig tenni, de a wiwre most tettem újakat :lol:

Bocsi, ha valakinek nem írtam, de most csak gyors ezt az oldalt futottam át :oops:
Vendég

Nyulasz, te.... Nagyon örülök, hogy ennyi tüszőcske lett! Ez nagy szó az előzőekhez képest! Hogy ment a repi? Szombatra nagyon szorítok!

Petne, vigyázz magadra, babatapikat én is küldöm+++++++++++++

Bellanitta, én biztos nem bírtam volna ki, hogy ne nézessem meg az én pocimat is:) Legalábbis viccesen elejtettem volna, hogy hú, de jó, te látod mi van bent, én csak.. kor megyek. aztán vagy felajánlja a doki, hogy megnéz engem is, vagy nem....

Dezsi, tetszik a szuribeadós használatid :) Zsirci :)

Mzsani, a savasságról: nem mondta senki, hogy savas vagyok, csak a kineziológusnak mikor mondtam, hogy szinte túrón éltem hetekig, és csirkehusin, figyelmeztetett, hogy azért ne csak fehérjét egyek, mert nagyon savasítanak, ami nem kedvez a terhességnek. Megnéztem, hogy melyek a savasító és lugosító ételek, és annak alapján szinte csak savasítót ettem a spenótot leszámítva. Így tuti valamennyire savas vagyok. Most mivel nincs stimu, és ki van zárva a hypestimu esélye, csinálok egy lugisító kúrát. kOckázata nincs, (úgy tudom, de javítsatok ki, ha van) kicsit macera, de nem éhezem.. Kölest, paradicsomot, olivaolajat, zöldfűszereket és ilyesmit eszem, napi 12X 2dl forrásvízben 1ek citromlével. És csiráztatok, most fogok először szüretelni. Bioherét :) Szóval elvagyok:)

Katica, köszi a tábla változtatást!

Hanna, hogy vagy? Mikor mész UHU-ra?
Vendég

Mzsani, vizeletes tesztet én tudok házilag csinálni, ami a savasságot nézi?
Vendég

Zsani, mindjárt megnézlek a wiw-en, remélem, rád találok.
Ami a tesztet illeti, biztos, hogy fogok csinálni, csak még nem tudom, mikor. A múltkor is csináltam előző nap, csak azért, mert nem az orvos előtt akartam szembesülni a hírrel. Így otthon elkezdtem feldolgozni a hírt, és az orvos előtt nem bőgtem el magam. Nekem így jobb volt. Azt számolgattam, hogy 2-án még csak ET+10 napos leszek, szóval valószínűleg csak indulás előtt közvetlenül érdemes megcsinálnom. Nem hiszem, hogy ET+9 napon már biztosat látnék.

Brumi, köszi a babatapikat. Azt szeretném kérdezni, hogy hol néztél utána, hogy mi savas és mi lúgos? Engem is érdekelne.

Kép
petne

Zsani, megtaláltalak. Nagyon édes Máté!!!!!!!!!

Kép
petne

Sziasztok!

Petne,
++++++++++++++++++
Ne aggódj az utróból amennyi kell az bent marad és felszívódik!

Nyulasz,
hajrá szombat

Bellanitta,
mindjár itt van 29-e

Katica,
látom Te is megjárod a hadak útját a dokikkal, beutalókkal. Azt hiszem május vég után rám is ez fog várni.
Vendég

nyulasz!
Na most megint para van, napi 7 utrot kellett használnom és van h 6 -ot használok szóval nem hagyom elé teljesen csak az esti a biztos.

Brumi!
Kibírtam mert nekem még a Kaális doki a dokim és nem akartam h valami bajt csináljanak,mert a barátnőm is mondta h nagyon megszurkálta (hüvelyi UH).már itt van 29.-dike.

Petne!
Mennyi utrot kell használni?Mikor tesztelsz?

Bella!
igen mindjárt itt van már én is várom!

Zsani!
használom az utrot!és nem hagyom ki szájon át nem tudom bevenni mert szédülök töle.Kissé macerás nekem de ha ez kell....

Kép

Kép
bellanitta

Brumi
Hú hogy mit megteszel az egészséges táplálkozásért :lol: Nagyon ügyi vagy :wink: Ha belegondolok, akkor a beülti után és minden nap ettem túrót és főzve csikemellet, ami ezekszerint savasít és nem kedvez a terhességnek :roll: :? Hát akkor most kell enni sok fehérjét beülti után vagy nem :roll: H.....
Létezik ilyen teszt, de patikában nem lehet kapni. Legalábbis itt nálunk nem tudtak adni. Nekem sincs most itthon, de akarok venni és akkor küldök neked szivesen. Én is csak úgy nekiálltam a savtalanításnak, mert úgy gondoltam, hgoy csak jó lehet. Szóval jövőhónapban rendelek tesztet (az a baj, hgy csak a porral együtt lehet) és akkor szólok, hogy szeretnél e még.

Petne
Van akinek már mutat a 9. nap is :lol: A lényeg, hogy két csíkot legyen, mindegy hogy 9, 10 vagy 11. nap :wink:
Nem jelöltél be?
Köszi a dícséretet, tolmácsoltam a Máténak :lol:
Vendég

Bellanitta
Tényleg macerás tudom, de ...... :lol: Én 14 hétig használtam, ráadásul még piri is volt közben....na úgy volt ám cifra :roll:
A lényeg, hogy ott vannak a babák a pocidban :lol: :wink:
Vendég

sziasztok Lányok!

Nyulasz!
Nagyon ügyi vagy!!! :wink: Tényleg igen bonyolultan sikerül hasbaszúrni magad :D Nagyon szép a hasid is! gratulálok :lol: :lol:
Félre a tréfát! :wink:
szép eredmény a 6 tüszőcske! Nagyon drukkok Neked!!!!!!

Brumi!
:D igyekeztem leírni a tapasztalataimat :D :D (és zsircim van :lol: )

Bellanaita!
egyetértek a lányokkal! Tessék szedni az Utrot, vagyis dugni :lol:

Katica!
szegénykém, borzasztó, hogy mennyit kell várni. Én kitépném a hajam... Mennyi szabadnapot kell kivenni ehez :shock: :?: Őrület! De! Kitartás! Meg lesz a gyümölcse :wink: :!:

Petne!
a szokásos unalmas pozitiv energiák!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Zsani!
én már újra be vagyok zsongva, hátha most sikerült. Mindjárt jöhet a teszt :lol: :lol: :lol: Talán vasárnap... :lol: :lol: :lol:
dezsina

Nyulasz,
milyen tüszőrepit kapsz?
Nekem Choragont kellett, de azt farizomba, karba vagy combba kellett adni.
A farost választottam. :lol: Ott is csípőtájékra. A csípőcsonttól 5 ujjnyira vagy egy tenyérnyire, megpaskolva, letisztítva, összecsípve beadni. Állítólag - a mentős ismerős mondta -, hogy azért oda kell adni csípőn, mert ott nincs annyi ideg és ér. Ha jól emlékszem. :?

Petne, Katica,
lehet, hogy azóta változott már a dolog, de nekem anno nem kellett mindent megcsináltatni, ha 1/2 évnél ne régebbi volt az EKG, ...

Petne, Bella,
az utroban található hatóanyag amúgy már addigra felszívodik mire te megérzed, hogy folyik ki. Semmi különbség sztem a kettő között. Bogyikával én is a szájon át szedőset dugdostam, mert az volt itthon és a patikában is. Így több pénzt eltudnak kérni érte. .... Vaaagy csak annyi, hogy az egyiknek vékonyabb a védőrétege.
Én inkább a lenti dugdosást javasolnám, mert így talán központibban, illetve helyileg oda hat - ott szívódik fel - ahol kell neki. :)

Bella,
tessék szorgalmasan 'szedni "az utrot. Már annyi mindent megtettél azokért a babákért, hogy ennyi még igazán belefér. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bella, Hajnóca, köszi, kicsit megnyugodtam utro ügyben.

Bellanitta, én napi 9-et használok, ennyi volt a múltkor is... és ha jól emlékszem, ez több, mint amennyi max. adagként fel van tüntetve a betegtájékoztatón. Ne parázz, biztos nincs semmi baj, de ahogy a lányok írták, ne hagyj ki egyet sem.

Tesztelni legkorábban 1-jén fogok, de inkább 2-án reggel, vérvétel előtt.

Dezsi, dehogy unalmasak azok a pozitív energiák! :D

Zsani, nem jelöltelek be, de mindjárt megteszem.

Kép
petne

Utro-téma: igen, valóban úgy érzi az ember lánya, hogy kifolyik az összes, én pironkodva rá is kérdeztem erre annak idején, dr. bácsi azt mondta pont annyi marad odabent, amennyire szükség van. Hát ezt hittem is meg nem is, mert én is folyton úgy éreztem, hogy kijön az összes. Türelem, kitartás, óriási élmény a 12. hét végén elhagyni szép lassan, és már csak emlékezni rá... :lol:

Nyulasz - jujj! Csomós is? Csodálom a bátorságotokat, nekem mindig úgy adta be a szurikat egy tanítványom anyukája aki ápoló néni. Vigyázz magadra!!!!!!!

Dezsina - öröm látni a pozitív hozzáállásodat mindenhez és mindenkihez - meg a viccelődést is. Erős, kitartó csajszi vagy te, sokszor bebizonyosodott már! Sokat imádkozunk apukádért, még nagyon sok erőt kívánunk az elkövetkezendő időszakhoz nektek!

Bellanitta - nemsokára uh!!!!! Mekkora élmény az első!!!!!!!!! (s persze az összes többi is)

Petne - nagyon drukkolun mindhárman!!!!!!!!!!!!!

S hogy miért aggódom??? 1. Ha keveset eszik (merthogy hiába mondja dr. néni, hogy ne mérlegeljem, én csak akkor nyugszom meg igazán) akkor miért nem kell neki a tej. 2. Ha sokat eszik - jaj, lesz-e elég tejem. 3. Ha sokat és mohón eszik nem tud kakilni , ettől szenved, én meg attól, hogy látom a szenvedést. 4. Ha nyugodtan alszik, vajon vesz-e levegőt? 5. Ha nem alszik nyugodtan, mi lehet a baja?! 6. Ha felébred az udvaron, biztosan rosszul tolom a kocsit. 7. Ha nem ébred fel, ugye nem szegtem meg a nyakát a dimben-dombon? és még sok-sok más is van, most egyelőre ennyi.....katasztrofális vagyok ugye?

UH- szemű apukáról néhány hír: apuka FÉLTÉKENY!!!! így nagybetűvel. Ha bárki jön látogatni, szorosan a bölcső mellé ül, alig szól, szemével ölni tudná azt aki nézegeti. Hozzáérni, ne adj' Isten kivenni a bölcsőből életveszélyes lenne az ő jelenlétében. Janka akkor pisil és kakil legszívsebben, miközben pelenkázzuk, így aztán nem ritka, hogy egy pelenkázáshoz 4 papírpelenka, 2 textilpelus, és egy teljes váltás ruha neki és nekem is szükséges. A múltkor nevetve mondtam neki, hogy ejnye-bejnye, sokkal jobb dolgok is történhetnek ám majd annál, mint hogy rögtön pisilsz, ha nincs pelus, nem lesz bugyi és meztelen a feneked. Apuka közölte, hogy amire én gondolok olyan jó dolgok Jankával soha nem fognak történni, ne is álmodjak róla. Apuka nagyon szereti tisztába tenni a pici lányát, olyankor aztán ez a szertartás gyakran addig tart, amíg a csöpp már lilára ordítja magát (merthogy a pocakjáért meg tudna őrülni) és az a vége, hogy már a szoptatás alatt kipisil a pelusból és úszunk a pisiben. Ilyenkor szeretem életem párját a legjobban - merthogy még a koraszülött osztányon elmondtákl ,hogy ha a baba szopi közben bepisil, bekakil, rögtön ne tegyem tisztába - összeszorongatom a pocakját, összerázom, semmi baja nem lesz, ha várok fél órát, akkor már emészti a gyomra az anyagot. na de tiszta pisis cuccban visszatenni nem lehet a bölcsőbe.... :lol: Apuka fürdet -ezt mondjuk olyan rutinnal teszi, hogy tanítani lehetne. Védőnéni elmondta, hogy beszéljünk hozzá fürdetés közben, hogy ne féljen - hát zabálni lehet házam népét ahogy ilyenkor egymásra figyelnek. Janka óriási szemekkel figyeli apja minden szavát, apja pedig számomra sem ismert gyengédséggel becézgeti, dédelgeti lánykáját. Ez a legszebb pillanat minden nap. Imádom nézni őket!!!

Kép

Kép
julika79

Lányok,
utrot mindenki kap, aki lombikos?

skrisz72

Julika,
nem gondolkodtál még babanaplón? :wink:
Neked érdemes lenne írni. Olyan élvezettel olvasom a soraidat, hogy az csuda.!! :D

Hszod első fele ismerős ... még így 9 hónap távolságban is. Ha az 'angyalka" - légzésfigyelő - nem úgy pislog, mint ahogy én szeretném, képes vagyok ott állni felette mozdulatlanul és figyelni, hogy mozog-e a takaró vagy látom-e hogy vesz levegőt. Persze ilyenkor alszik a legjobban és mássza körbe alvásközben a kiságyat. :lol:
Majd remélem sikerül feltennem ilyen képet, de lecseréltük a szoftvert és ezt még nem ismerem, hogy mi hogy műkszik.

Méghogy a lányok apásak!!! :lol: :lol: :lol: Nem inkább fordítva?

Nálunk a fürdetés már abból áll, hogy minden és mindenki úszik Bogyival együtt. :lol: :lol:
Remélem az új lakásban a fürdőkádban is marad majd víz. :lol: :lol:
Már úgy várom. Holnap kezdődik a költözés. Ma kapjuk meg a kulcsokat. :!: :D :D :D :D

A pelust hagyd még alatta mikor tisztába teszed. Én még szoktam olyankor bohóskodni vele. Van hogy Bogika is akkor pisil. Kakilni akkor amikor épp kivettem alóla a használtat. :? Mikor még kicsi volt megesett, hogy olyat 'fosott", hogy én is és a környezetem is tiszta olyan lett. Persze szép sárgát, amit alig lehet kimosni a ruhákból. :( De van egy V.... - ez itt nemfizetett hirdetés - ami kiszedi a foltokat és azzal aztán még ez a folt is kijött. :)
Ja ... és derékig szoktunk kakilni.:lol:
Lehet, hogy erős a tejed azért nem eszik annyit. Laktatja őt. Majd kitapasztalod. Nekünk is van, hogy nem eszi meg a 210et, de van amikor az sem elég.

Most 9130 grammot nyomunk és 70 centisek vagyunk. Már kiszökünk négykézláb anya után a konyhába és egyedül felállunk az ágy mellett. A metszőfogaink kint vannak és minden érdekel minket.
Reggel 6tól este 10ig ... anya örömére. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz,
sztem mindenki kap vagy utrot vagy valami progis gyogyit. ... rásegítésképpen a betapihoz.

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?