Utro-téma: igen, valóban úgy érzi az ember lánya, hogy kifolyik az összes, én pironkodva rá is kérdeztem erre annak idején, dr. bácsi azt mondta pont annyi marad odabent, amennyire szükség van. Hát ezt hittem is meg nem is, mert én is folyton úgy éreztem, hogy kijön az összes. Türelem, kitartás, óriási élmény a 12. hét végén elhagyni szép lassan, és már csak emlékezni rá...
Nyulasz - jujj! Csomós is? Csodálom a bátorságotokat, nekem mindig úgy adta be a szurikat egy tanítványom anyukája aki ápoló néni. Vigyázz magadra!!!!!!!
Dezsina - öröm látni a pozitív hozzáállásodat mindenhez és mindenkihez - meg a viccelődést is. Erős, kitartó csajszi vagy te, sokszor bebizonyosodott már! Sokat imádkozunk apukádért, még nagyon sok erőt kívánunk az elkövetkezendő időszakhoz nektek!
Bellanitta - nemsokára uh!!!!! Mekkora élmény az első!!!!!!!!! (s persze az összes többi is)
Petne - nagyon drukkolun mindhárman!!!!!!!!!!!!!
S hogy miért aggódom??? 1. Ha keveset eszik (merthogy hiába mondja dr. néni, hogy ne mérlegeljem, én csak akkor nyugszom meg igazán) akkor miért nem kell neki a tej. 2. Ha sokat eszik - jaj, lesz-e elég tejem. 3. Ha sokat és mohón eszik nem tud kakilni , ettől szenved, én meg attól, hogy látom a szenvedést. 4. Ha nyugodtan alszik, vajon vesz-e levegőt? 5. Ha nem alszik nyugodtan, mi lehet a baja?! 6. Ha felébred az udvaron, biztosan rosszul tolom a kocsit. 7. Ha nem ébred fel, ugye nem szegtem meg a nyakát a dimben-dombon? és még sok-sok más is van, most egyelőre ennyi.....katasztrofális vagyok ugye?
UH- szemű apukáról néhány hír: apuka FÉLTÉKENY!!!! így nagybetűvel. Ha bárki jön látogatni, szorosan a bölcső mellé ül, alig szól, szemével ölni tudná azt aki nézegeti. Hozzáérni, ne adj' Isten kivenni a bölcsőből életveszélyes lenne az ő jelenlétében. Janka akkor pisil és kakil legszívsebben, miközben pelenkázzuk, így aztán nem ritka, hogy egy pelenkázáshoz 4 papírpelenka, 2 textilpelus, és egy teljes váltás ruha neki és nekem is szükséges. A múltkor nevetve mondtam neki, hogy ejnye-bejnye, sokkal jobb dolgok is történhetnek ám majd annál, mint hogy rögtön pisilsz, ha nincs pelus, nem lesz bugyi és meztelen a feneked. Apuka közölte, hogy amire én gondolok olyan jó dolgok Jankával soha nem fognak történni, ne is álmodjak róla. Apuka nagyon szereti tisztába tenni a pici lányát, olyankor aztán ez a szertartás gyakran addig tart, amíg a csöpp már lilára ordítja magát (merthogy a pocakjáért meg tudna őrülni) és az a vége, hogy már a szoptatás alatt kipisil a pelusból és úszunk a pisiben. Ilyenkor szeretem életem párját a legjobban - merthogy még a koraszülött osztányon elmondtákl ,hogy ha a baba szopi közben bepisil, bekakil, rögtön ne tegyem tisztába - összeszorongatom a pocakját, összerázom, semmi baja nem lesz, ha várok fél órát, akkor már emészti a gyomra az anyagot. na de tiszta pisis cuccban visszatenni nem lehet a bölcsőbe....
Apuka fürdet -ezt mondjuk olyan rutinnal teszi, hogy tanítani lehetne. Védőnéni elmondta, hogy beszéljünk hozzá fürdetés közben, hogy ne féljen - hát zabálni lehet házam népét ahogy ilyenkor egymásra figyelnek. Janka óriási szemekkel figyeli apja minden szavát, apja pedig számomra sem ismert gyengédséggel becézgeti, dédelgeti lánykáját. Ez a legszebb pillanat minden nap. Imádom nézni őket!!!