Még mindig itt, folytatom.
Nálunk a gyerekek tényleg jól meg értették egymást még a Gergőt is befogadták maguk közé és vigyáztak rá (nem lökték fel, már az is valami) a 2 nagy lány (Alexandra és Nóra 4 éves) veszett volna össze a beszélő babán ki játszon vele de azt egy karmozdulattal a szekrény tetejére tettem, hogy egyitek sem mert nem tudtok megegyezni, csak lesett mindkét gyerek
és másik játék után nézett.
Furcsa módon a 4 gyerekkel türelmesebb voltam mint mikor a 2 saját gyerekem van csak + a házimunka, most meg semmit nem csináltam csak felügyeltem őket. (Mosni való megint csak gyűlt meg a vasalni való is.)
Az unokatesóm és a férje nem hitte el, hogy szótfogadott a 2 lányuk, mert mindkét gyerek nagyon-nagyon eleven.
Csak a kajára kellett figyelnem mert az apukájuk jemeni származású és a vallás miatt nem esznek sertés húst, azon kívül bármit.
Hát a hétvége nem úgy alakult teljesen ahogy terveztem, de azért jó vége lett.
Pénteken este a Nóra nálunk aludt, hát még 22,30-kor utóvacsoráztak az Alexandrával és szombaton 10,15-kor ébredtek.
Gergő 9-kor kelt és akkor feküdt mikor a lányok, férjem hajnalig netezett Ő meg 13 órakor kelt és jött vihar, szakadó eső, stb..., így elmaradt a szombatra tervezett kórházi látogatás is.
Közben az anyu is az ágyat nyomta torokgyulladással most a héten kelt ki az ágyból 4 napig lázas volt. (Orvoshoz nem jár, csak ha már viszik, Ő ilyen, házilag kúrálta magát) Ja és elmondhatja magáról hogy 71 évesen semmilyen gyógyszert sem szed.
Vasárnap csodaszép idő volt nálunk így végre eljutottunk a
keresztanyámhoz (anyu huga) a kórházba (Komárom-Szőny) ahol a lányom 5 perecenként kérdezte mikor megyünk már, így ott csak 45 percet töltöttünk. Apa beigért neki egy fagyizást meg sütit és oda sietett nagyon, ezután kiültünk a tópartra sütkérezni a napon.
A Gergőt is vittük magunkkal csak róla nem írok mert Ő nagyon jól viselkedett, egy szavam sem lehet rá. Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond ez a mondás nagyon igaz.
A vasárnapom a feltöltődéssel telt, de szükségem volt rá.
Hétfőn és kedden jöttek a lányok újra, már kora reggel főztem hogy mire hozzák őket (keresztanyám az utcánkban lakik) kész legyen a kaja.
Tegnap és ma azaz csütörtökön nem jöttek, viszont ma azért keltem nagyon korán mert megleptem keresztanyámékat meleg ebéddel (reggel 6-kor párnázott széken kloffoltam a húsokat hogy a család ne ébredjen fel) és már 9 órakor vittem át hozzájuk a kész kaját, így nem kellett főzniük.
Jaj úgy örültem neki, hogy ők is örültek és egyből rávetették magukat az ebédre amiből végül reggeli is lett.
A pénteki napra kiváncsi leszek, 5 gyerek nem semmi , hogy mi lesz nálunk nem tudom, de nem aggódom majd megoldom. Férjem csak azt mondta, rám ne számíts Én dolgozni megyek mindenképpen
Neki a 2 gyerekünk is sok, sokk néha.
Nóra ismét itt alszik majd és vasárnap már hazautaznak zalába és visszatér minden a régi kerékvágásba és folytatódik a mókuskerék.
Ui: Így jó volt a 4 gyerek 5-6 órára de azért 24 órás műszakban ellátni őket nem kis teljesítmény lehet.
Egyébként valamelyikőtök tervez 3 gyerkőcöt????