képtelen vagyok a lépést tartani veletek
!
Márti,
egy hasonló hetet én is végig éltem, mint Te
! persze az én genetikus dokim is mondta, hogy így semmi értelme az AFP-nek, ahogy Mo.-on csinálják... köszi szépen, mi addig lezongorázzuk az életünket egy párszor az alatt az egy hét alatt! DE, nem lett semmi gond (persze végig pityeregtem az ultrahang vizsgálatot, pedig nagyon koncentráltam, hogy ne hisztizzek, de amikor mondta: ez is oké..., ez is tökéletes... jajj még most is libabőrös lettem...
na szóval: kitartás vágd a centit és végül tényleg biztos rendben van a picikéd!!!!! (ja, nálunk fütyit talált a doktor néni
, de mi csak erősítjük a szabályt, nálatok kis puncisért drukkolok
és sok-sok libabőrös pillanatért
, úgy lesz!)
zuhanyozás:
szüLés után én a szülőszobai vajúdó kádban zuhanyozhattam! de szerintem ez a Zsuzsa érdeme!! egyébként rákérdezett, hogy szeretném e, elég jól vagyok e hozzá! Zsuzsa.....!!!
Bonca,
nekem is beállt már nagyjából, de nekem most nem voltak nagy tejciben úszásaim, bár a mellgyulladást nem tudtam megúszni. ami érdekes, ugyanaz a cici, ugyanazon a területen, mint annakidején a Pankával, tehát alkatialkatialkati...
bugyi-betét:
vajúdáshoz vittem tenna betétet+tena hálós bugyit. az első betét csere után, már én is kórházit kaptam végig. a bugyi bevált! sőt, az első két napban is a hálósat használtam még.
miután az egy csomag tena betétet elhasználtam, azután always éjszakaira váltottam, ez kb. pont egybeesett a hazajövetelünkkel. itthon pamutbugyi+hasszorítós bugyi. ez utóbbi nagyon kényelmes és hasznos is (állítólag). ja, és én is kétfelé csomagoltam, sőt még külön piperét sem tettem a vajúdó készletbe, hanem csak ezeket az apró dobozban kiszerelt mütyür tusfürdőt (DM), külön törölközőt ...stb.