Rami, mikor csinálsz vonalzót a pöttyödnek? Vagy már nem is pötty, egy kis emberke, mindene kialakult már. Tessék végre elhinni!
(Pont én beszélek, aki a múltkor arról írt neked, hogy nem tudom megélni a terhességet, annyi bajom van... szóval az érzés ismerős. Védekezési mechanizmus. Majd elmúlik.)
Kavics, ááááá, azt nem mondtad, hogy ennyire hízik Szilveszter!
Akkor ottan az van szerintem, hogy szereti a cicidnek a szagát.
Bogi bő 3 hetesen volt 4 kiló, de 3800-cal született (a születési súlyt csak 17 naposan nyerte vissza, tudom, hogy nagyobb babáknak gyorsabban zuhan a súlya először, de akkor is ijesztő volt). Úgyhogy ha innen nézem, a kisfiad Röfike módon hízik.
Nem hinném, hogy kevés a tej, vagy ha mennyiségre kevesebbnek is tűnik a kelletténél, jó zsíros, tápláló lehet.
Próbálj szerintem is beállni afféle rendszerre, ahogy Rejo javasolta, mert nekem erről az jut eszembe, hogy az ünnepekkor is feszt nassolok meg zabálok, de egyszerre mindig keveset, mert nem fér a bendőbe több, és hamar megéhezek újra.
Csakegy, én pontosan Bogival, 7-8 hetes koromban utáltam meg örök életre a rakott krumplit.
De tényleg, azóta se nagyon bírom megenni. Bezabáltam belőle akkor egy nap... a folytatást kihagyom.
A kitűnő dokim elérte azt, ami nem szabadott volna, éjjel rémálmok, a babát nem érzem, a pocakom kisebbnek látom.
Holnap reggel 8ra intéztem egy UH-t magamnak, mázlim volt, hogy épp lemondták előttem az időpontot.
És nem lettem sokkal okosabb, akármit összeolvasgatok, egyik kórház se tökéletes. Azt a fajta liberalizmust (rooming in de úgy, hogy bárki bejöhet és akár apa is ott alhat) és 1 ágyas szoba lehetőséget nem nagyon olvasom sehol, mint ami a Bajcsyban van. Ó persze, nagy igényeim vannak...
Úgyhogy most mégis hajlok a Szt Imre fele, csak mert ilyen alapon akkor már választom azt, ami a legközelebb van; és mert ott is nagyon dokifüggő a dolog, protokoll ide vagy oda.
Rejoka, én 6 óra vajúdás után már nem oxit kérnék, hanem EDA-t...
na szóval ez a bajom, hogy én a gyorsabb szülést preferálnám, Bogival is azért voltam meg olyan gyorsan, mert az elejétől turbóztak befele. Vagy ha mégis hagynak szenvedni, akkor EDA. Úgy hallom Urbán Márta vevő erre. Vagy mégsem? A netről olvasottaknak is csak félig dőljön be az ember.
Írtátok a dokimat, hogy hanyagságból emberölés... az az igazság, hogy van egy elég kemény sztori, amit hallottam egy elég megbízható forrásból, de mivel konkrét bizonyíték nincsen csak feltételezések, az ember százszor meggondolja, mit írjon le nyilvánosan. A lényege, hogy egy 40éves lombikos nő elhunyt, mert a laparnál nem vette észre (?), hogy áttétes gyomorrákja van, és ha észreveszi, akkor még pár évet kaphatott volna időbeni kezeléssel.
Most a gitározós művész úr a Jánosból, most meg ez... szóval ha nem lenne veszítenivalóm, már megint lehetne miről írni.