Helló CSajok!
Sajna nem úgy alakultak a napjaink,ahogy szerettem volna.
Dorka múlt héten elkezdte az ovit,simán ment minden,ott is aludt (itthon nem szokott),nagyon szeret járni.DE sajna e héten ismét beteg,hétfőn már nem ment....nyomom bele a köptetőt,sinupret cseppet meg orrcseppet...meglátjuk...
Hédi kis csibész...ha épp nem alszik akkor eszik vagy ordít,csak nagyon kevés ideig van el a játékaival,illetve magával...hát ez van,asszem kicsit őt is elkapattuk.
Viki
Szerintem se aggódj Eszti "tudományai" miatt.Jól fejlődik,nem kell,hogy hatalmas bicepsze legyen.
Az nekem is egyből feltűnt,hogy oldalra emeli a fejét,vajon miért?
Talán neki is csúcsosabb hátul és nem fér el???Ezt most komolyan kérdem,amig Hédinek nem alakult a fejformája ő is inkább oldalra emelte,de egy ideje már szépen középre.
Peti hogy van?NAgyon aranyos a képeken.
Betti!
Igen,cska így szimplán Dorkának anyakönyvezték.Engedélyezett név.
Sokan kérdezték már...a Hédit is...nehéz felfogni,hogy "csak" ez a nevük.
Gabi
Jó kezdet...hajrá,hajrá! És várom a képeket a házról is,biztos csodaszépek lesztek.
Mi minden évben kitalálunk valami újítást,bővítést.Most is nekiállunk egy újabb szoba építéséhez,annyi kacat-játék van,hogy kell nekik egy külön helyiség.
MAgi
Nagyon édesek a gyerekek.Olyan szupi képeket csinálsz,nekem nincs hozzá türelmem.MEg az én gyerekeim képtelenek 1 mp-ig ugyanabban a pózban maradni.
Ibici
Hamar eltelt ez a pár év.Várja már a sulit Viki???
Nócika
Jó hozzáállás,így kell csinálni.
Hidd el előbb jön mint gondolnád.