Új privát üzeneted érkezett!

Betti!

A képek Esztiről! Mind ma készült, különböző időpontokban!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

ezt meg csak úgy, tök vicces, hogy mindketten ugyanúgy tartják a kezüket :lol:
Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

edóci!
Igen kibicikliztük magunkat.most tanítom 2 kerekűn.Tavaj kapta húsvétra,de akkor még pótkerékkel.Idén már levettük.Szokásos verzióval bot hátul amit én fogok és futk mellette. :shock: :D :D Nekem sem árt nyár előtt egy kis fogyókúra :D :D

Móni!
köszi a hiányolást aranyos vagy.A fenti sorokat neked is írtam,kérdésedre válaszolva.A bicaj nem tudom milyen típus,majd lefényképezem a hétvégén és felteszem a képet.Neked kislányt tippelek és kívánom is :D :D Gondolom te is azt szeretnél ugye?

Gabi!
Megy a drukk neked és akkor hajrá!!!!!!!! Apát kapdel 1 fordulóra :D :D

zsuzska!
Sajnálom a mencsit,de majd a következő hónapban biztos sikerülni fog.

nócika!
Szerintem jól teszed,hogy megvárod,hogy késsen.Én is megfogadtam,hogy addig nem fogok tesztelni.az utóbbi ciklusomnál akkorát csalódtam,hogy most úgy érzem egy kicsit belefáradtam.

dodó,Kata!
Nektek fiút tippelek.Azt hiszem dodónak már írtam.Szerintem is az a lényeg,hogy egészséges legyen a babóci!!Én nem bánnám,hogy milyen nemű lenne csak lenne már :D :D :D

vera!
Nem olvastál vissza vagy nem tudod az egészségház címét?Természetesen neked kislányt tippelek és nagyon szorítok,hogy így is legyen :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

viki!
miért szinte mindig jobbra néz mikor emel?
vagy csak véletlen egyébként szuper bár igazán nyugodt akkor lennék ha középre emelne ill. mindkét oldalra!
egy ülésbe húzást is kérek
de így ránézésre nem néznék problémát :wink: :lol:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Holnap jön az a fotó is! :)
Amúgy emeli balra is, csak mindig így jött ki, hogy arra voltunk :oops: a kiságyban meg pont fordítva van érdekesség, akkor balra emel. :) szóval akkor nagy baj nincs ugye? De jó! Köszönöm szépen a segítséget és tornázunk ám rendesen, jöhetnek az újabb gyakorlatok!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Hol van mindenki? :shock:

Betti!

A mai fotók:

emeli balra is, ha arra van látnivaló! :) Bár középre tényleg nem, sajna :?

Kép Kép

ezt csak,mert tök jó, ahogy Eszti kiabál: :wink:
Kép

és a két ülésbe húzós:
Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Hol van mindenki? :shock:

Betti!

A mai fotók:

emeli balra is, ha arra van látnivaló! :) Bár középre tényleg nem, sajna :?

Kép Kép

ezt csak,mert tök jó, ahogy Eszti kiabál: :wink:
Kép

és a két ülésbe húzós:
Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: most már tényleg velem van tele az oldal, gyertek gyorsan sokat írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Lányok???Nem egyszerű a mai pangás!!!Merre jártok???

Nálunk semmi extra,holnap megyek a Vikit beíratni a suliba.Olyan hihetetlen :shock: :shock: Nem rég szültem :shock: :shock: Már olyan nagylány és már nagyon várja sulit!

Viki!
Szerintem nagyon ügyes Eszterke,de Betti biztos szakmailag jobban ért hozzá.Biztos nincs semmi baj!!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Viki! Ne aggodj, hogy veled van tele az oldal, mert nagyon szívesen nézegetjük a babás fotokat!!!! Nagyon aranyosak a képek!! És a kis Eszti nagyon ügyesen tartja magát!! :D :D :D :D :D :D :D

Én köszönöm mindannyiotoknak a sok drukkot de valahogy nem is tudom, hogy most mi lesz, mert egy kicsit meghökkentem ezen a fránya teszten, hogy milyen sokan mondték, hogy ez egy nagyon sz.r teszt! Szoval én most ugy döntöttem, hogyabszolut megbrobálok teljesen máshova aszociálni!! Ugyhogy tegnap és ma a sogoroméknál voltunk és falathuztunk fel meg talicskáztam, de ez utobbit csakis ovattan!!!!!!!! Ugyhogy majd, ha jönni akar akor ugyis jön és kész! :wink: :wink: :wink: Mondjuk, ha szeptemberig nem jön a mi kis csodánk akkor gondolkodás nélkül doki és ebböl nem engedek én se meg az én macikám se!!!! :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Bocsi, ha kicsit sok lett!!! :? :? :roll: :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Ibici!

Én is így voltam most, mikor a Petit irattam be az oviba, hogy atya ég,már 3 éves lesz :shock: szóval ez van! Repül az idő! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Viki engem sem zavar ha teszel fel képeket.

Én ma egy kicsit babáztam, itt volt az unokatesóm a kislányával. Olyan jó volt.

Ibici én is holnap íratom be Norbit a suliba, szinte hihetetlen, komolyan néha kétségbeesem hogy milyen gyorsan száll az idő.

Holnap anyukámmal megyek orvoshoz, nagyon fáj a keze, nem bírja felemelni, remélem nincs komoly baja, bevallom félek. Drukkoljatok.

Felteszem nektek ide az lh teszteket, kiváncsi vagyok a véleményetekre.
a legutolsó ma esti Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Holnap uh-ra megyek, drukkoljatok hogy lásson is valamit, baromi kiváncsi vagyok ilyen lh után mit lát majd az uh-on.
Egyébként van ilyen barnás váladékom. Remélem nincs semmi bajom

Kép

gabi1

Gabi!

A barnás valami középidőben általában jót jelent, nem???? legalábbis én úgy emlékszem, valaki itt írta, hogy a doki mondta neki, hogy jó minőségű petesejt vagy valami ilyesmi! :wink: Erősítsen meg, ha valaki tudja pontosan :oops: Mennek a drukkok holnapra! +++++++++++++++++++++++++
Szerintem tuti fog valamit látni holnap, mert az én véleményem szerint a mostani Lh-d a tuti pozitív!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Szóval mindent bele ma este is! :wink: Én nagyon drukkolok Nektek! És feltétlen írj holnap, mi volt!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki: Húúúúúúúúúúúúú engem sem zavar , ha tele teszed az oldalt a képekkel.... olyan édesek a gyerekek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi: Szerintem marha gyorsan apára fel!!!!!!! Szerintem azért barnázol, mert pé van!!!!!! Hajrá holnapra UHZ-hoz+++++++++++++++++++++

Nócika: Azért csak vigyázz nagyon magadra!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
A ma esti szerintem nagyon tuti pozitív :D :D :D hajrá megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++Holnap gyere UH-után!!!Reméljük anyukáddal nincs semmi komoly :( :(

nócika!
Ne izgulj szeptemberig te is babás leszel és a dokira nem lesz szükség :D :D :D :D :D :D .Velünk együtt++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

Gabi!

Mi újság, mi volt az uh-n????

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Helló CSajok!

Sajna nem úgy alakultak a napjaink,ahogy szerettem volna.
Dorka múlt héten elkezdte az ovit,simán ment minden,ott is aludt (itthon nem szokott),nagyon szeret járni.DE sajna e héten ismét beteg,hétfőn már nem ment....nyomom bele a köptetőt,sinupret cseppet meg orrcseppet...meglátjuk...
Hédi kis csibész...ha épp nem alszik akkor eszik vagy ordít,csak nagyon kevés ideig van el a játékaival,illetve magával...hát ez van,asszem kicsit őt is elkapattuk. :lol:

Viki
Szerintem se aggódj Eszti "tudományai" miatt.Jól fejlődik,nem kell,hogy hatalmas bicepsze legyen. :lol:
Az nekem is egyből feltűnt,hogy oldalra emeli a fejét,vajon miért? :shock: Talán neki is csúcsosabb hátul és nem fér el???Ezt most komolyan kérdem,amig Hédinek nem alakult a fejformája ő is inkább oldalra emelte,de egy ideje már szépen középre.
Peti hogy van?NAgyon aranyos a képeken.:)

Betti!
Igen,cska így szimplán Dorkának anyakönyvezték.Engedélyezett név.
Sokan kérdezték már...a Hédit is...nehéz felfogni,hogy "csak" ez a nevük. :lol:

Gabi
Jó kezdet...hajrá,hajrá! És várom a képeket a házról is,biztos csodaszépek lesztek.
Mi minden évben kitalálunk valami újítást,bővítést.Most is nekiállunk egy újabb szoba építéséhez,annyi kacat-játék van,hogy kell nekik egy külön helyiség. :lol:

MAgi
Nagyon édesek a gyerekek.Olyan szupi képeket csinálsz,nekem nincs hozzá türelmem.MEg az én gyerekeim képtelenek 1 mp-ig ugyanabban a pózban maradni.

Ibici
Hamar eltelt ez a pár év.Várja már a sulit Viki???

Nócika
Jó hozzáállás,így kell csinálni. :wink: Hidd el előbb jön mint gondolnád.
Vendég

Sziasztok!

Csajok! Tegnap amint leraktam magam vízszintbe olyan mérhetetlen erejü hányinger kapott el hogy az csak na! Ma már nem volt mikor felébredtem, de mikor megebédeltem megint! Barnázgatok és a baj az, hogy ezáltal tökre ugy akarom érezni, hogy van ott valaki de tudom hogy még sem! :cry: :cry: :oops: 8) :( :o Szoval azért probálok erösen gondolni arra, hogy csak egy kis gyomor rontás és akkor talán nem lesz olyan nagy a csalodás, de majd ha eljön a Mikike! Bár remélem késik mert megyünk 2 napra Egerbe céges bulival egybekötve! :roll: :P :wink: Szoval remélem Jó lesz a buli, de ott azért csinálok egy tesztet!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci!
Mennek a drukkok neked++++++++++++++++++++++++++++++De izgi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Megjöttem a dokitól. Szuper híreket kaptam. 17 mm-es tüszőm van, és a nyh 9 mm. Írt fel nekem tüszőrepesztő injekciót amit holnap este adnak be, és akkor szombat este és vasárnap reggel kell akciózni. Most nagyon bizakodom. A barnázásra azt mondta hogy nagyon magas a hormon szintem és azért barnázok.

Nócika nagyon drukkolok neked.

Szerrencsére nincs anyunak komoly baja, valószínű meghúzta a kezért vagy megerőltette. Járnia kell fizikoterápiára, meg gyógytornára, meg kapott kenőcsöt.

Kép

gabi1

Gabi!

Ez szuper! :D Akkor most mindent bele, és nagyon drukkolok Nektek! :wink: :D
Jó, hogy anyukádnak nincs komoly baja! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki köszi, gyerekeket átviszem tesómhoz, így csak ketten leszünk.

Kép

gabi1

Gabi!
Ezek szuper hírek!! :) mindent bele!! Meg mindemellett persze a költözéshez is sok erőt! :)

zsuzsk, nóci, ibici!
Nektek is mennek a +++++++ energiák! :)

Hu, képzeljétek, tegnap este olyan mozgolódást azaz inkább rugdosást, vagy boxot lerendezett Manócska, hogy már fájt! Mind lefelé irányulva...hol a hugyhójagomba, hol azt hittem menten kibújik.... Néztük a filmet, és néha csak felszisszentettem fájdalmamban... párom meg is jegyezte "Azért remélem még nem akarsz megszülni!" Mondom nincs szándékomban... :) Nem keményedéseim voltak végülis hanem csak a rugások fájtak!!

Holnapra ugy döntöttem nem megyek be suliba, elvileg megjön a fizu, megyek le a városba, veszek hajfestéket.. (megszépülök...legalábbis a hajam). Hétvége meg tele van programmal!! :)

d.dodó

Sziasztok!

Gabi! Ezek fantasztikus hírek! Most vagy akkor csak igazán nagy hajrában!!!!++++++++++++++++++++ Ezerrel megy a druk!!!!

Dodo! Akkor ez a kis manocska egy igazi harcmüvész lesz!!!!

Én meg képzeljétek ma reggel arra ébredtem, hogy fájdogál a pocakom ugy mint mikor meg akar jönni! Ugyhogy most szált el minden reményem erre a hónapra, hogy babás leszek! Szerintem tesztelni sem fogok!! :( :( :twisted: Ugyhogy no para, majd a következő hónapban!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika korai még hogy feladd, ha tudnád hogy nekem terhesség alatt is hányszor de hányszor fájt a hasam úgy mintha megakarna jönni, sőt beágyazódásnál is pont ugyan úgy fájt, mint menszikor. Úgy hogy még ne add fel, majd akkor ha megjön.

Én megkaptam ma a szurit, úgy hogy holnap és holnap után hajrá.

Kép

gabi1

Gabi!
Mindent bele!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!

Most az egész topik Nektek drukkol tutira, úgyhogy hajrá! :wink: :D

Nócika!

Amíg nincs mensi, addig van remény is! :wink: Drukkok mennek Nektek is! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Viki remélem hogy sikerül is. Olyan jó volna. most 10 napig hiába fogok tesztet csinálni mert + lesz a repesztő miatt, kell neki 10 nap legalább amig kiürül.

Kép

gabi1

Mese az emancipált nőről:

Volt egyszer messzi földön egy gyönyörű, önálló, magabiztos
hercegnő, aki egy szép napon a kastélya melletti zöldellő
mezőn a kristálytiszta tó partján , környezeti kérdésekről elmélkedve,
egyszer csakmeglátott egy békát.
A béka ráugrott a hercegnő térdére, és azt mondta:
-Oh csodálatos hölgy, valamikor daliás herceg voltam, amíg el
nem átkoztak, ha megcsókolnál, ismét jóvágású fiatal herceg
lehetnék, és akkor drágám összeházasodhatnánk,
beköltözhetnék a kastélyodba az anyámmal együtt, ahol
főzhetnél, moshatnál ránk, nevelhetnéd a gyerekeinket, és
emiatt örökké hálás és boldog lehetnél.

Aznap este, miközben a gyönyörű hercegnő könnyű vacsoraként
fehérborban és enyhe hagymamártásban megfuttatott fenséges
békacombot szopogatott, magában elmosolyodva így szólt: én
kurvára nem így gondolom...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Gabi! köszi a biztatást! :wink: Igazából nem adtam fel, de jelen pillanatban is ugy érzem mintha meg akarna jönni! :cry: :cry: :cry: Neked nagyon szurkolok a ma és a holnap estéd igazán belevalon sikerüljön! Jó munkát estére!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

És én nagyon bizom bennetek, hogy nektek van igazatok! :D :P :D :D :P

Amugy mi ujság??? Mindenki dolgozott ma???

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Igen sajna én ma dolgoztam :( :(

Gabi!
Mindent bele,hajrá!
Nagyon drukkolok nektek,hogy most tényleg összejöjjön a baba :D :D

Nócika!
Megy neked is a drukk!Reméljük elkerül a piri és most valami egésszen mást érzel mondjuk egy babót a pocidban :D :D :D

dodó!
Köszi a drukkot aranyos vagy!Milyen lett a frizurád??

legó!
Hogy van Dorka?Igen várja a Viki a sulit nagyon.Érdeklődik már a betűk,számok felől.Némelyiket már ismeri,számolgat is.Úgy,hogy szerintem jöhet a suli.Amivel inkább lehet probléma az a szája ami 1 percre sem marad zárva,folyamatossan csicsereg.Igazi nő :wink: :wink: :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Szép jó estét mindenkinek!!

Ibici nagyon remélem, hogy most aztán már tényleg babot érzek és csak a szervezetem viccel meg! De ez nem jo tréfa! Amugy, ha ez segit akkor én is dolgoztam ma! Szoval én eggyütt érzek veled! :wink: 8) :? :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lányok!
Nemtúl sokan jöttetek tegnap!Remélem ma már mindenki jelentkezik!Hogy vagytok?Ki-mit főz?Gyönyörű az idő terveztek mára valamit?

Én ma kénytelen vagyok bepótolni a tegnapi elmaradást a munka miatt.Mosás,főzés,takarítás..........Vikikém beteg gége gyulladása van.Jövőhéten nem mehet oviba,mamázni fog arra a 3 napra míg én melózok.

Tessék ma jönni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Én is a nagy potláson vagyok, de nem igazán fülik rá a fogam!! :oops: :wink: :roll: Szoval nekem is itt vár mindenféle házimunka, de ebben a szép idöben muszáj!! :cry: :oops: :cry: Én ma fözök egy kis zöldséglevest, mustáros sertésbordát-fűszeres steak burgonyával ubisalival, meg ha minden igaz sütök agy kis piskotát kiszaggatom pogácsa szaggatoval beletöltök egy kis csoki pudingot rá tejszinhab + egy rumosmeggyet és kész a fincsiság is!!! De ezt a sütikét már olyan régota kéri tölem a család meg a kis barátném de még mindig nem tudom, hogy ma is elkészül e! :) :lol: Mondjuk inkább kint lennék a szabadban mint itt bent a házimunka miatt :cry: :cry: :cry: De ez van!

Ibici! Te mit fözöl ma???? Jobbulást a kis Vikikének! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Szaisztok

Ibici én vagyok, apa már a háznál van kint, szereli fel a kilincseket. Én most főzök bakonyit, és majd én is megyek ki takarítani, a parkettás ma végezni fog.

Megvolt az akció, remélem a tüszőrepedés is, bár fájdogál a hasam, úgy hogy lehet.

Most már jöhet a körömrágás.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Bejelentkezek! Tegnap nem voltunk itthon, mert Göteborgban voltunk! Nagyon jó nap volt! Először IKEA-ba mentünk! végülis nem sokmindent vettünk, de csupa hasznos dolgokat! Szinte mindent babónak vettünk, talán azokon kívül csak műanyag ládáklat ami arra kell hogy a paprika és paradicsom palántákat elültessem! Smile (ja, mert kaptam magyarországról magokat- itt nem lehet paprikát kapni (csak kaliforniait) és néha ugy ennék már lecsót...... így most próbálkozom Smile ).
Babónak vettünk 3 polár pokrócot ( hogy legyen a babakocsiba is, meg az ágyba is) meg két felakaszthatós tárolót vettnk, amibe még ruhákat tudok rakni! (szekrényt már nem akartunk). Kis sima fehér mini törölközőket vettünk még, és egy képkeretet (amibe a tesómtól kapott képet tudjuk rakni, ami a gyerekszobába kerül) ja, és függönyt (de csak sima narancssárgát - nem kellett sötétítős, mert van redőny... csak hogy mégis legyen valami)!
Majd most már ha be lesz rendezve az egész szoba, akkor csinálok képeket, és akkor teszek fel majd ide képet!

Utána meg egy Univerzum nevű múzeumban voltunk! Nagyon jó volt! Volt egy rész, ami tengernek volt megcsinálva, olxan mint otthon a tropikárium ahol halak rákok, és cápák is voltak.... van egy nagy rész, ami esőerdő...(de komolyan..... igazi esőerdei növényekkel, állítokkal, rohadt meleg van benn, és pára Smile ) Volt egy rész, ahol meg kisérleti dolgokat lehet kipróbálni, és még egy ahol pedig "mérges szépségek" vannak....(kígyók, pirannyák, pókok, skorpiók....) Nagyon szupi hely! (4 órát sétáltunk benne)
Aztán meg mielőtt hazajöttnk, elmentünk egy kínai étterembe...és sikerült nagyon finom kaját kifognom! Rizs (azt alapból hoznak hozzá) grillezet csirkefalatkák voltak ilyen fapálcikás nyárson....és mogyorós szósszal volt leöntve, meg nagy darabokra vágott zöldségek és ananász volt mellé!

Ma sem leszek igazán, mert ma meg egy pár magyar társaságában megyünk grillezni, igy ma sem kell főznöm! Bár még a nap nem süt igazán, de reménykedünk, hogy kisüt, és amugy is fedett a grillezőhely! A husi meg péntek este óta be van pácolva! :)

ibici!
Hát a frizurám nem változott, csak a hajszínem! Én magamnak festettem, mert itt a fodrász rohadt drága!! Igazából csak világosbarna lett! (inkább szőkésbarna - amugy is barna hajam van, csak sötét barna). Csak ugy gondoltam tavasziasítok! :lol:

d.dodó

Szia Dodo! Jó zsufolt volt a napotok! Meg mára nagyon jó bulizást kívánok nektek!! És jó étvágyat a fincsi grillhez! :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika!
Én ma májgombóc levest,gomba pörit,nokedlivel és ubisalit készítettem ebédre.Nagyon fini lett :D apa ma melózik mondtam is neki,hogy igyekezzen haza míg a hami elnem fogy :D :D :D

Gabi!
Reméljük hatásos volt az akció :D :D drukk++++++++++++++++Nekünk is sűrű volt ez a hét,sőtt ma visszük mamázni a Vikit este,holnapig ott lesz.Úgy,hogy lesz haddel-had :D :D :D

dodó!
Reméljük az időjárás nektek kedvez és szépidőtök lesz,érezzétek jól magatokat!!

Többiek merre vagytok??edóci,Kata,Magi,Vera,Zsuzska,Betti,Legó,Viki,Remélem nem hagytamki senkit.Nem ér eltűnni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Szép napot mindenkinek!!

Mi tegnap keresztelőn voltunk, úgyhogy csak estére értünk haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ibici:
Jobbulást Vikinek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Dodo: Nem semmi program :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi jönnek a nehéz várakozásos de izgis napok ugye? Megy a drukk.

Ma voltam dokinál. 3 centis a babóm és 10 hetes babás vagyok. Megcsináltattam a vv-t is és EKG-m meg volt a multkorról. Mentem érsebészetre is mert begyulladt az egyik viszerem

harivera
Budapest XXI. kerület

Szia Vera!

Gratula a 10. hetedhez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NAgyon fáj a viszered????
Hogy haladtok a házzal??? Költözéssel???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Bocsi,hogy eltüntem :oops: :oops: :oops:

Lego!Boldog születésnapot!!!!!!!

Ibica!Tényleg hihetetlen,hogy Viki már suliba megy :shock: Remélem nemsokára te meg Gyedre :wink: :wink: :wink:

Nócika!Na csináltál tesztet?Olyan kiváncsi vagyok!!!!Én amúgy mikor már terhes voltam teljesen azt hittem nem és még itt is kiborultam aztán látod :lol: :lol: Megy a drukk+++++++++++

Gabi!Neked is nagyon szoritok.Remélem jó volt a hétvége :wink: :wink: :wink:

Dodó!Mi is kérünk kirándulos képet ám :D

Kép
Mai pocis képem szerintem nagyon lányos :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

zsuzsa. Mi nem költözünk vagy 2-3 évig még tuti csak ezt vesszük meg amibe lakunk. Hát most már egyre jobban fáj de kibírható. Hoztam az uh képet mert megfejtettem a képét. Fejjel lefelé van szegénykém de megfordítottam a képet és na mit látok a lába között? Remélem hogy az csak kidudorodás és tényleg nem megint fiam lesz,.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok

Vera 10 hetesen még nincs kialakulva a nemiszerv, azt nem láthatod.
Drukkolok hogy kislány legyen. Kb 12 hetesen már látszódhat, de azért ott is nagy az esély, hogy a kislányt is fiúnak nézik, mert amikor még fejlődik akkor elég nagy a csikló, és olyan mintha fiú lenne. Nálam is ez történt Rékánál simán rávágták a 4D-s uh-on hogy fiú, én meg mondtam hogy az bizony nem fiú, én érzem hogy kislány. És hát nekem lett igazam.

Kép

gabi1

Jó estét.:)

Most csak bekukucskálok,köszönöm KAta!:) Aranyos vagy.
Szép a pocid.

Holnap jövök bővebben,csak a netünk nem az igazi...

Jó éjt mindenkinek

Viki,vagyis Lego. :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Jó késön, de vagyok én is!!

Kata nagyon szépen gömbölyödik a kis pocikád! Nagyon csinos vagy vele! Amugy nem csináltam még tesztet, de azt hiszem nem is kell, hogy tesztet csináljak ebben a hónapban,mert a cickom maj dszét robban és tutira érzem, hogy meg fog jönni! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :cry: Fáj a pocim a cicém és marha hamar bepöccenek meg tiszta hiszti és nyüglödés vagyok!! :cry: :cry: :cry: Azt hiszem pont a kiruccanáskor fog megjönni, hogy ott is elmehessek dokihoz injekcioért mert mint tudjátok a rosszullétek miatt! Kértem én a házi orvost, hogy irjon fel egy adagot de nem ír! Szoval majd a rajtam kivüli 16 ember napját ronthatom el, ha tényleg ott leszek rosszul!! :cry: 8) :( :oops: :? :? :? :cry:

Vera! Én is gratulálok neked a 10. héthez! És szerintem is tul korai még azt megállapitani, hogy a következö is kisfiú! Szoval lehet, hogy a 40. hétig nem is fogod megtudni mert szégyenlös lesz!

Gabi! Mikor is tesztelsz???? :wink: :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Vagyok ám!

Na akkor rakok fel egy pár képet a kirándulásról... azaz arról a tök jó múzeumról!

Kép cápa

Kép én

Kép szép halak

Kép akvárium

d.dodó

Kép polip

Kép őserdőben

Kép szép

Kép 30. heti poci

ma betöltöttem a 30. hetet!! :lol:

d.dodó

Gabi!
megy a drukk!! :)

Kata!
Szép a pocid neked is!!

Nócika!
Még nem szabad feladni!!!!

Zsuzsa!
Te hol tartasz??

Móni!!
Merre vagy?? Poci képet kérünk!!

Magika!
Gyerekek hogy vannak??

Edoci!
merre vagy??

a.ibici!
te hol is tartasz??

Viki!
gyerekek jól vannak??

Lego!
Jól vagytok ti is?

Vera!
10. héten szerintem sem lehet még a nemét meghatározni!! Megy a drukk a kiscsajért!

Ugye nem hagytam ki senkit?

d.dodó

Sziazstok!

Hát mi ott tartunk, hogy próbálkozunk, szedem a napi másfél Bromo-t, voltam prolactinos kontrollon és 13-án megyek a progis kontrollra.... ha nem ment feljebb, akkor biztosan kapok arra is bogyót.... na meg megcsináltatom most már a sóoldatos átmosást is :roll: :shock:

Dodo: Nagyon jók a képek és cuki a pocid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nócika: Nem értem, mért nem tudott dokid kiírni gyógyszert neked????? Drukkolok, hogy mielőtt mentek, megjöjjön, vagy várja meg, hogy haza érjetek a buliról +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vera: Grat a 10. héthez..... ahan..... szóval most veszitek meg a házatokat?????? Akkor gratula hozzá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?