Új privát üzeneted érkezett!

Jaj bocsi, de még egy táblázatot is találtam:

Vércsoport öröklődés táblázatban



Apa :0 Anya :A Gyermek :0 vagy A

Apa :0 Anya :B Gyermek:0 vagy B

Apa : AB Anya : A Gyermek: A, B vagy AB

Apa :AB Anya:B Gyermek :A, B vagy AB

Apa :AB Anya:AB Gyermek :A, B vagy AB

Apa :0 Anya:0 Gyermek :0

Apa :A Anya:A Gyermek :A, 0

Apa :B Anya:B Gyermek :, B vagy 0

Apa :AB Anya:0 Gyermek :A, B

Anya:0 Apa :A Gyermek :0 vagy A

Anya:0 Apa :B Gyermek:0 vagy B

Anya : AB Apa : A Gyermek: A, B vagy AB

Anya :AB Apa:B Gyermek :A, B vagy AB

Anya :AB Apa:AB Gyermek :A, B vagy AB

Anya :0 Apa:0 Gyermek :0

Anya :A Apa:A Gyermek :A, 0

Anya :B Apa:B Gyermek :, B vagy 0

Anya :AB Apa:0 Gyermek :A, B

Anya :A Apa:B Gyermek :, 0, A, B, AB



Apa :Rh neg Anya:Rh neg Gyermek :Rh neg

Apa :Rh neg Anya:Rh poz Gyermek :Rh neg vagy Rh poz

Apa :Rh poz Anya:Rh poz Gyermek :Rh poz vagy Rh neg

Apa :Rh poz Anya:Rh neg Gyermek :Rh neg vagy Rh poz

Kép
bettike
Eger
 
 


És csak, hogy az oldal tele legyen velem: :oops:

Nagyon sajnálom, hogy többeteknél vérzés volt, és sokat kell feküdni, de bizti megéri! :wink: Kitartást csajok! Drukkolok mindenkinek!

Ábel annyira szép szőkeeeeeeeee! Zabálni való! :lol: Mi is ilyen kis virgoncot szeretnénk! :lol:

Nevek! Látom senkinél sem egyszerű! Lány nevet egyszerűen mi sem találunk, de majd ha már tudjuk a nemét akkor bizti könnyebb lesz!

Rosszullét! Kívánom, hogy most már mindenkinél vége legyen és teljes erővel élvezni tudjátok a pocakosodást!

Anyós! Érdekes téma! :? Nekem nincs vele gondom, hisz egy évben kb. 2-3-szor látjuk a távolság miatt és nem is vagyunk mi sem, ő sem nagy utazgatósok egymáshoz! :)

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike :)

Koszonom szepen!!!!!!!!!!Valoban megnyugtato, foleg a 8 hetes terheses pelda :) Az mar kevesbe-es ezt nem is tudtam-, hogy 2 + szulonek szulethet - gyermeke :shock:
Ez a tablazat pedig nagyon erdekes.

K

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 

 
 

Sziasztok!
Tegnap nem írtam,mert teljes letargiába estem, de. sírtam, délben sírtam, du. sírtam, nem bírtam abbahagyni :cry: Semmi extra nem történt, valahogy így ébredtem, kint gyönyörű napsütés, én meg feküdhettem egész nap, fáradt voltam, nyűgös, pedig párom egész nap velem volt, még főzött is. Szóval totál kijött belőlem minden, lehet, hogy az egész heti itthonlét egyedül, a sok fekvés, aggódás, aztán már a fejem is fájt a sok bőgéstől, szóval kifakadtam.
Ma próbálok már optimistább lenni, bár ma elég sok barnás folyásom volt így kora reggel. :cry: Nem tudom, meddig fog tartani ez a barnázás, jó lenne tudni, hogy ez normális-e.

bkriszta - igen, szokott keményedni a hasam, de nem tudom, hogy miért, talán néha túl sokat eszek és akkor valahogy felfújódik. Jó neked, hogy ilyen hamar elmúlt a barnázás, az lenne számomra is a megnyugtató, ha már minden rendben működne.

zsuzsu - lehet, hogy anyukádnak nem is veletek van baja, hanem a világgal és magával és ez rajtatok csattan.
A kép, amit feltettél Ábelről, egyszerűen tündéri, ahogy huncutul ül a fotelban a kis kantáros gatyójában és igazi férfi módjára a keze a kukaca körül, hát meg lehet zabálni!!! :lol:

bettike - sajnos nekem a rosszullét még mindig megvan, de úgy, hogy ált. késő du. jön a hányinger, előtte már a gyomromat érzem, mintha a beleimet csavargatná valami, aztán estére nagyon erős hányinger, ha nem alszom el, akkor hányás :? Nem tudom, kinek milyen erős ez még, de én is remélem, hogy hamar elmúlik most már!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Nusildi!

ne keseredj el!!!!!!!!!!!Ismerem az érzést.Az első terhességemnél nem éreztem semmit, se egy hányinger, se zabálhatnék, se fáadtság, se hiszti, se depi, semmmmmmmi.Bezzeg a mostani babámmal.Minden egyszerre.Azt hittem meg is pusztulok, ráadásul itt volt egy majdnem 2 éves örökmozgó, szóval kemény volt, azt hittem sosem lesz vége.És nekem is voltak ilyen kiborulós napjaim, legszívesebben bőgtem volna egész nap.Ja, plusszban diplomázom nyáron és a szakdolimat is meg kellett írni.
De hidd el, vége lesz ennek az időszaknak is, a barnázásnak is meg e letargiának is.Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utána olyan jó lesz.Próbálj olyan dolgokat csinálni ha teheted, amik örömet szereznek.pl.menj délelőtt moziba.nekem bejött, addig sem gondoltam a bajaimra.
emmalena
 
 


Sziasztok Lányok!

Szép hétvége volt, süt a nap ma is :)
Jó lenne már haza is menni!

Depi-dolog ismerős, meg a hiszti minden apróságon. Ez is el fog múlni, a hányingerrel-hányással együtt. Kitartás a még rosszul lévőknek!

Ildi! Jó, hogy magánban van uh és kapsz DVD-t. Az én dokim is csak ügyelget getente 2-3-szor az Uszokiban, amúgy "független", de az uh-ot az Uzsokiban csinákja (szerintem nem ruházott be, mert így is meg tudja oldani).

Már kinéztem babamozit (28. hét utánra tervezem - az még jó messze van). Ti mit gondoltok 4D-ről? Mikor érdemes már? Ti is befizettek majd rá? Persze ezzel a kérdéssel jól előreszaladok, addig is mindenkinek sikeres AFP-t és 18. hetes genetikai uh-ot!

Én ma voltam vérvételen, éhgyomorra vártam 1 órát (meg 1 óra út volt reggeli csúcsban).
Még vár ránk éhgyomri vérvétel? (többedik babát váróktól remélek választ...)

Babamozgás: buborék-szerű rugdosást én ülve érzek főleg autóban és a gép előtt (talán a billentyűzet zörgésére reagálva - bár azt olvastam ilyenkor még minden hang csak zajként éri a babát, nem igazán különbözteti meg Anya hangját és a zenét)

Megint kicsit hosszúra nyúltam, megyek, kerítek valami ebédet.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Üdv Mindenkinek!

Ildi,ne keseredj el!!!!kitartás!hidd el nemsokára vége lesz! és elhiszem,h rossz, de tudod amég nincs görcs addig ne aggódj, csak nyugi és pihi!amikor pár hónap múlva a karjaidban tartod a babát,akkor majd visszgondolsz és rájössz,h megérte és kár volt sírni!!!! :wink:

egyébként már kérdezni akartam(lehet,h rosszul emlékszem) h te voltál aki mondta,h kivette a köldök piercinget?
mert én is még februárban és pár napja meg akartam nézni(csak kíváncsiságból :lol: ) h beforrt e már és igen,de az erőltetéstől fáj és begyulladt!olyan hülye vagyok! :oops:


Zsuzsu, Ábel olyan szép szőke mint egy igazi kis angyal!Ti is szőkék vagytok?én iigen,tehát még van esélyünk ilyen szép szőke hajasbabára,bár nem valószínű ,mert sztem apa fekete haja lesz a domináns!:D
anyukád elég durva asszony lehet!nem lehet könnyű! de akkor úgy látom tesódékkal sem jobb a viszony!...hogy bírhatja ezt egy nagyi??? :?

amúgy a nevekkel mi is úgy vagyunk,h sehogy!nem nagyon találjuk a közös nevezőt! :D
de nekem még megérzésem sincs,h milyen picúr lakhat a pocimban!
:roll:
mi itt a neten szoktuk nézni néha az utóneveket!nem semmi milyenek vannak!:D


Velünk meg az volt ma,h megvolt az első terhestanácsadás és végre meg van a kiskönyvem!:D
pénteken mennem kell vérvételre az afp-hez! megkaptam a beutalót belgyógyászatra,vérre,pisire,szemre és 4hét múlva kell mennem újra!...

a hétvége jól sikerült bár a sártenger miatt az udvar elmaradt!de ez e legkevesebb!megbeszéltük az esküvőt meg a lakás témát!
már csak neki kell látni a szervezkedésnek!:D
hülye kérdés,de mi a véleményetek a július elejei,közepei menyasszonytáncról?az már ugye a 7.hónap lesz!nem vinném túlzásba,de ugye a pénz miatt meg jó lenne! :roll:
Vendég
 


Adri - igen, én vettem ki a piercingemet, egyelőre még tuti nem forrt be, de nem is próbálgattam, te se csináld, nehogy annyira begyulladjon, hogy gennyes legyen, most kend be néha alkohollal, hogy fertőtlenítve legyen a terület.
Amúgy a menyasszonytáncot simán bevállalhatod júli közepén, feltéve, ha bírod, majd max. tartasz néha-néha egy kis szünetet. És a ruci, tudod már, hogy kb. milyen lesz?
Köszi a bíztatást, ma már jobban vagyok, csináltam palacsintát, azaz a tésztát, de aztán elkezdtem sütni és katasztrófális lett, így korrigáltam még egy kis liszt+tojás+tej kombinációval, nem akarom elcseszni, mert párom nagyon beleélte magát, hogy pali lesz vacsira :lol: Nem vagyok túl jó a konyhában, de próbálkozom :wink:

peva - a dokimnál a 4D-t is meg lehet majd csináltatni, csak nem tudom, mennyibe kerül nála, azért körbenézek, nem feltétlen kell hozzá mennem, az UH és a dvd jó dolog, de azért nem olcsó a rendelés sajnos :?
A 4D-vel kapcsolatban, szerintem már a 12. héttől is lehet menni, már akkor is sok minden látszik, csak nem az igazi. Azt olvastam, hogy a 28-32. hét alkalmával a leglátványosabb a dolog, de ált. a legtöbbször azt olvasom, hogy a 20. hét után érdemes. Persze ez attól is függ, kinek mennyi van félretéve erre, mert gondolom, hogy nem olcsó mulatság. Azért én legalább kétszer szeretnék elmenni majd, szerintem először a 20. hét környékén, aztán rá egy-két hónapra, de persze majd a helyzet hozza.

emmalena - köszi a bíztató szavakat, jól esett, már túlvagyok a letargián, biztos normális, hogy néha bedepizik az ember, főleg ha egy hétig csak a 4 fal között senyved és fekszik :? Neked se lehet egyszerű, hogy mellette suliba is jársz és ezek szerint ott van neked egy kisgyerek is :D Képet kérünk! :lol: Vonalzód?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Hát, a vonalzóm nem akar összejönni.Már megcsináltam, de a feltöltésnél azt irja, ki, hogy hiba van, aztán már nem is próbálkozom:-(
Képet majd csatolok, de mind túl nagy, és fogalmam sincs, hogy kell lekicsinyíteni, majd a férjemet megkérem.Egyébként ő is Ábel, és Májusban lesz 2 éves, és szegénykémre szerdán vár egy orrmandulaműtét.Van esetleg közületek olyan, akinek van tapasztalata?A doki elég szűkszavuan nyilatkozott a dologról.
emmalena
 
 


Sziasztok!

Ildi - Örülök, hogy már jobb a lelked. Bár szerintem néha, még ha az ember lánya nem is vár babát, kellenek ilyen "kibőgöm magam" napok. Utána sokkal könyebb minden. Legalábbis nekem.

Peva - Mi szeretnénk majd menni, de még nem döntöttük el, hogy mikor. Első körben mi is 2 mozit terveztünk, de a konkrét döntés még nem született meg. Részvétem a vérvétel miatt. Remélem nem lesz sok.

Emmalena - Szegény Ábi! Drukkolok nektek, hogy minden ok legyen a műtéttel.

Bkriszta - Szuper jók ezek a képek! REmélem hamarosan minden rendben lesz veletek.

Zsuzsu - Na, bevállt a Béres? Lehet, hogy csak az én gyomrom ilyen kényes? Kb. 5 szem hiányzik a dobozból. Szólj, ha kell, kitaláljuk, hogyan juttassam el hozzád. Ábi igazi roszcsont ezen a képen!Remélem mi is valami ilyesmit kapunk. :lol:

Mocorgás: Én olyasmit éreztem a hétvégén, mint amikor tikkel az ember szeme, csak valahonnan onna belülről a hasamból. Semmi buborékolás. Szerintetek? Úgy szertném hinni, hogy ez már, ő, de még nem merem. :?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Nusildi! Szerintem természetes, hogy így kibuktál! Nekem is volt már olyan, hogy reggel úgy keltem, sírtam, azt sem tudtam megmondani a páromnak, hogy miért! Aztán meg jobban voltam lelkileg! Tuti a hormonok! :wink:

Mi is szeretnénk menni mozira, de csak 1-szer kb. olyan 24 hét körül! :lol:

Mocorgás! Én ma éreztem olyan bizsergést! De még én sem merem elhinni, mert azt mondják, hogy első gyereknél most még nem lehet érezni! :roll:

Ma letudtam a védőnőt és belgyógyászatot, most egy-két hétig nem kell mennem sehová szerencsére, aztán meg jön az AFP, 18 hetes, dokinál jelenés stb.!

Na megyek, mert ki kell javítanom a kölköknek a dolgozatot holnapra! :?

Kép
bettike
Eger
 
 


emmalena - sajnos nem tudok megosztani veled tapasztalatot orrmandulaműtéttel kapcsolatban, de kitartást kívánok hozzá és a kicsi Ábelnek természetesen!!!

bettike, bettina - én is érzek néha ilyen bugyorgásfélét, de az lehet, hogy csak a gyomrom, miután ettem :lol: Szerintem ez még nem az, azt olvastam, hogy ált. inkább a 16-17 héttől érezhető, de biztos mindenkinél más :D

a belgyógyászat miből áll? mert pénteken megyek a háziorvosomhoz a táppénzes papíromért, azt ő igazolja, ugye?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


sziasztok lányok!

Gondoltam beköszönöm, mert már elég régen voltam itt. Lett jó kis elmaradásom! Egy résszét el is tudtam olvasni, remélem hamarosan az egészet sikerül :)

Nem igazán érzem jól magam mostanában, tök mindegy mikor kelek fel 12-1-ig alig bírok állni a lábamon és minden reggel elég durván hányok! Epét! annyira megkínoz, hogy utána csak ülök a kanapén és szuszogok...

Vettem én is Hipp Natalt, nagyon finom az íze, és remélem ezt bírni fogom, mert az Elevitet és a Gravidát sem bírtam. Annyi gyümit meg nem bír az ember enni!

Örülök, hogy mindenki nagyjából jól van, üdv minden újnak, tök jó, hogy egyre többen vagyunk!

Jöv. hét szerdán megyek AFP-re, de ultrahangra csak a 19. héten, május 21-én! Annyira nagyon messze van. Nagyon jó lenne látni.

Annyira jó olvasni akik már írták, hogy érzik a baba mozgását, én is szeretném már érzeni!

Mindenkinek szép napot!

Kép
kalózlány
 
 


Sziasztok!

Bettyna és Ildi! Buborék, tikk-szerűség már Ő.
Én is olvastam, hogy csak a 16. héttől érezhető (főleg első terhességnél), de én most is ugyanazt érzem (egy-egy nap gyakrabban), mint 2 hete...papírforma szerint most már érezhetem is. :lol:
Szóval korábban is Ő volt! (csak az a para, amikor egy nap pár óránként érzem- pl. tegnap - aztán meg semmi- pl. ma eddig). De mivel nőnek a dolgok vele együtt, helyezkedés is sokat számíthat.
Mai recepciósom 4 napja nem látott és totál meglepődött mekkorát nőtt a pocak! Jó érzés, mivel én nem nagyon veszem észre - csak az egyre szűkösebb ruhatárból. Bár tegnap kedvesem is megvizsgált oldalnézetből és szólt, hogy ne nyomjam ki a hasam :)

Aki még nem érzi, ne izguljon. Alkati kérdés. 80 grammos babóca meg még nem igazán tud nagyot ütni :D

Azért remélem lassan jelez a pocaklakóm (me nagyon semmi :cry: )

Szép napot mindenkinek! Napsütéses, viharmentes, nem izgulós napot - csak dolgozni ne kéne.....

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok,
örülök hogy mindenki jól van, a sírás jót tesz, egy csomó sztresszhormon kiürül a szervezetből.

Tegnap voltam ultrahangon és hihetetlen volt számomra, első terhességem, és tényleg nagyon aktívan mozgott bennem egy teljesen emberformájú lényke, :D asszem ez életem legizgalmasabb periódusa. Úgy néz ki minden rendeben, a nyakredő ok, az integrált teszten még mindig vacilálok. Most már csinálok én is vonalzót, hogy kell? 12+4 nap Mi vagyunk itt a legfiatalabbak? Okt 30. at jósolnak a születés időpontjának.

Ildi- nekem a belgyógyász megtapingatta a hasam, meghallgatta a szívem meg a légzésem, EKG-t mért és megtanulmányozta a vérvételi leletemet.

Mindenkinek szép napot!
a.
ancsa123
 
 


Ildi, a nyűgösség azért volt, mert otthon kell lenned és semmittenni. :? Amikor már egy hete voltam otthon a vérzés miatt, eleinte még tetszett a dolog, hogy tényleg jó sokat pihenhetek, aztán kezdtem bekattanni....ugyanígy éreztem, mint te....semmihez nem volt kedvem (nem is szabad túlságosan mozogni sem)...úgyhogy jobbhíján dvd-ket néztem...

Tegnap voltam először tanítani, amióta vérezgettem a 2,5 hetes kényszerpihenő után. Hát...nem ment valami felhőtlenül..vagyis szinte végig ültem, amit amúgy nem szoktam...de nem baj, majd belejövök ismét.

A vérképem jó, egyedül a "süllyedés" nevű akármi magasabb egy kicsit 2-20-ig normális, az enyém meg 22....
Fogalmam sincs, mia szösz ez a süllyedés...a dokinéni is eléggé bagatellizálta a dolgot...én meg nem erőltettem, hogy vigyük lejjebb az értéket kicsit...

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Nagyon rég nem tudtam jönni, se olvasni se írni. Pótolgatok, pótolgatok... :oops:

Mentségemre szolgáljon, Barbinak tegnap volta 3. szülinapja :D :D :D
Hétvégén fergetegparty volt nálunk, jött a család apraja-nagyja, kaja-pia, torta, bokáig az ajándékokban stb. Szuper volt, Barbi nagyon boldog volt, egyik extázisból a másikba esett!
Képzeljétek, amikor bevittem a tortát (gyertya, marcipán st.), énekeltünk neki, elfújta a gyertyákat és ragyogott a kis pofija... Vágom neki a sütit, azt mondja: Anyucikám, ez életem legszebb napja! :lol: :lol: :lol: Lányok, komolyan mondom, ennél csodálatosabb ajándékot én életemben nem kaptam!!! Most is teleszaladta szemem könnyel...
Szóval gyönyörű volt, és felejthetetlen mindenki számára!

Látom, Ti jól vagytok, mocorognak a babák és kezdetét vette az AFP-invázió! Azért nem durva, hogy most drukkoltunk egymásnak a 12. het uh-hoz?! Így fog elröpülni az egész, majd meglátjátok!

Én újra parázok, mert még mindig semmi hasam nincs, jövő hét szombaton megyek a 15-16. heti AFP előtti uh-ra.
Remélem minden ok odabent, mert idekint semmi látszat...
A cicim az egyetlen tanúm, hogy terhes vagyok!!! :wink: És mondjuk az, hogy a derekam eltűnt. De has, az nulla. Ami van, az is a rossz anyagcserém miatt van, vagy a sok zabálás miatt...mikor-melyik:oops:!

Aki pukkanást, vagy tikkelést érez, nyugodtan átadhatja magát a gyönyörnek, mert szerintem is : az már ŐŐŐŐŐŐ!!!!
Én is ezt éreztem Barbival és csak sokára jöttem rá, hogy ez már az, mert ennél komolyabb rudgosásra számítunk...pedig Ő még csak csikizgetni tud a kis picurka lábával!!!
Majd rugdos még eleget! :roll:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!
Én már annyira nem vagyok képben, hogy nagyon!!!! :cry: Nem is nagyon tudok hozzászólni, mert mire átfutok a hozzászólásokon, addigra el is felejtem.
Nálam rosszullét nincs, sőt tünet sincs egyáltalán, leszámítva azt, hogy néha eléggé görcsöl valami a jobb oldalamon, nemtom mi lehet az. :roll:
Mozgást természetesen még nem érzek, attól egy kicsit megnyugodnék, de az nekem nem jár... :cry:
Ma voltam védőnőnél, kaptam beutalót afp-re. Holnap reggel megyek, utána egy hétig megint semmi.
Ja, és hízok ezerrel, baromi nagy a hasam, és nagyon rosszul érzem magam miatta, mert nem eszek sokat, mégis akkora leszek, mint a ház. :oops:
Kb. ennyi...nincs jó kedvem, mert az valahogy mindig kikészít, amikor látom a védőnőnél a sok vidám kismamát. Tavaly még én is ilyen voltam, most meg nem merek tervezni, nem merek örülni semminek, mert nem nagyon hiszem el, hogy sikerülhet.

marek
 
 


Szia Mindenkinek!

Kalózlány - nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy :cry: Az a sok hányás nagyon rossz lehet, kitartást és együttérzünk veled, ezt biztosan mindenki nevében mondhatom!!!

Ancsa - vonalzót több oldalon is csinálhatsz (noivonal.hu, babafalva.hu...), kiválasztod az ábrát, a figurát, beírod a szülés időpontját, majd a kapott linket beilleszted itt a profilodban az aláíráshoz és már kész is van :) Én amúgy október 28-ára voltam menszesz szerint, de a baba úgy fejlődött, hogy már egy héttel előrébb vagyunk, október 21. :lol: Fura volt látni, ahogy izgett-mozgott ott bent, hihetetlen volt, és szeretném hinni, hogy az a bugyorgás tényleg a baba és nem csak túlettem magam :lol:

Szöszke - igen, az első hét még úgy-ahogy, de a hétvége már kevésbé volt jó, pedig párom is velem volt, talán épp ezért is, mert így neki is itthon kellett punnyadnia :roll: Amúgy most már tegnap óta többször felkelek, tegnap palacsintát sütöttem, ma borsófőzeléket csináltam és hajat mostam, minden napra beiktatok valamit, holnap vasalok majd, pénteken háziorvos... muszáj, mert sajna még mindig barnázok és nem állhat meg az élet. Persze fekszem amennyit csak lehet, én is néztem dvd-t, plusz párom letöltötte nekem a Férfi fán terem c. sorozat első évadját, azt nézem, próbálom eltölteni az időt. :wink: Amúgy én is azon gondolkoztam, hogy majd 3 hét múlva milyen lesz visszamenni dolgozni, szerintem már mindent elfelejtettem, a kamatokat, a befektetéseket, a hirdetményeket :? Persze letojom, de azért mégis jó lenne valamennyire visszailleszkedni, a régi kerékvágásba visszatérni, de attól is függ, hogy vajon mi lesz velem, ez a nyomi barnázás még mindig megvan és nagyon idegesítő :cry:

Andi - amit Barbara kislányodról írtál, az tényleg nagyon megható és nagyon cuki volt :D Ilyenkor biztosan szuper érzés anyának lenni és nézni, hogy milyen boldog a gyermeked! Amúgy a hastémánál vagyunk, nekem úgy érzem, most már tökre megnőtt, vagyis néha du. lehet, hogy csak fel van fújódva, mert reggel kisebbnek tünik, de teszek fel egy képet, amit pár napja csinált párom, persze du., szóval lehet, hogy csak levegő és nem a bébi :lol: Aki gondolja, tegyen néha fel egy-egy hasas fotót, hogy mosolyoghassunk rajta :wink:

Marek - ne légy pesszimista, elhiszem, hogy nehéz, de gondolj a jó dolgokra, hogy már nő a babád, lassan megmozdul, rosszulléted sincs, a nagy poci pedig jó jel :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kép

ez a hasam pár napja :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Marek! Szia!
Lemaradtam... Hogy van anyukád? Uh-ra nem mész? Az talán megnyugtatna kicsit, nem? Menj el egy 4D-s re! Most már azért látszanak a babák kialakulófélben lévő vonásai...(barátnőm szerint kutyafej, szerintem édes pofi!!)
Nem tenne jót?

Andi
Kép
handrea75
 
 


Marek - megnéztem néhány korábbi beírásodat. Nagyon sajnálom hogy elvesztettél már egy babát és szörnyű lehetett. A legtöbb beírásod eléggé pesszimista hangulatú, izgulós, pedig közben telik az idő és szépen fejlődik a babád. Próbálj meg örülni, biztos nehéz és igazából mivel én nem éltem át hasonlót lehet hogy nem is kellene beledumálnom, csak Neked is és a babának is rossz, ha állandóan parázol. Remélem ez hamarosan változni fog és élvezni tudjátok a gyönyörű tavaszt! Ne bűntesd magad, nem volt elég a rosszból?
Amúgy én is hízok, pedig olyan vékony voltam, le sem merem írni mennyit híztam.

Ildi- tök jó a fotó! jó ötlet, lehet hogy én is felteszek egyet :)

Andi- nagyon jó Anyuka lehetsz:)

a.
ancsa123
 
 


Ildi!
Tényleg alakul a pocakod! Csináljatok reggeli fotót, akkor frankó lehet...Majd én is csinálok egyet, inkább egyedül, párom nem egy fórumozós típus. Még félreértené :oops:
Nem mintha olyan kívánatos lennék, hogy mutogassam magam...
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én annyira csúfnak érzem magam, hogy még magam előtt se szívesen pucérkodom!
Barbival ha tehetem be-beülök a kádba esténként, de azt vettem észre, még előtte is szégyellősködöm...Mi lesz, ha tényleg növekedésnek indulok?! :oops: Én nem vagyok se prűd, se túlzottan magamutogató, de amit most érzek, az a XIX. századba illő...
(Szexelni sem tudok :( és ez aggaszt a legjobban :cry: )
Veletek nincs ez?! Csak én vagyok ilyen béna?!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Köszi, Ancsa!
Remélem igazad van :P ! Nagyon jól esett :oops:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Nekem ezt párom találta ki, hetente fotóz, hogy megnézzük majd, hogy mennyit nőtt a hasam :lol: Már csinált egy mappát is, a címe babaprojekt :wink: Persze az enyém sem túl kívánatos, van jó pár terhességi csíkom is (mint látjátok), de kit érdekel? :wink:
Andi - mi nem szexeltünk, mióta kiderült, hogy babánk lesz :oops: Az elején az állandó hányinger miatt, majd volt barnás folyásom, meg olvastam, hogy az első harmadban vetélést is okozhat, most meg ugye a vérzés, aztán barnázás miatt nem. Én bírom, párom nem annyira, de türelmes :roll: Én sem érzem magam jó passzban testileg, sokszor még borotválni, testápolózni sincs erőm, de a páromnak tetszem, azt mondja, hogy olyan kis formás vagyok, szeritem túlaggódod, tuti, hogy a te párod is odavan érted!!! :lol:

Tegyetek fel képeket pociról . . . persze aki szégyenlősebb, rakjon fel olyat, amin a ruha takarja :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Végre nyugi van és tudok írni! Jó sokan voltatok délelött!:D

Andi, Boldog szülinapot Barbinak!!!nagyon édes lehetett!:D:D

Marek,én is csak azt tudom mondani,h pozitív legyél!nem szabad a rosszra gondolni!Most minden másképp lesz!erre gondolj!!!

Ildi,jó kis pocid van már!az enyém is kezd alakulni!már úgy néz ki mint amikor karácsonykor jól belakok töltöttkáposztával! :wink:
majd én is próbálok felrakni képet!ez jó ötlet!:D

Egyébként én írtam a vígasztalásokat,aztán tegnap jól kifakadtam én is!...kis panaszkodás:
Tegnap írjuk össze a listát az esküvőre!én közben boldogan magyaráztam,h mi meg hogy legyen meg milyen jó lesz és,h milyen boldog vagyok!erre tök durván mondja barátom,h ő nem biztos,h akarja ezt! ő el akarna engem venni,de még nem most még várhatnánk!most annyi baja van meg ilyenek!tiszta depi mostanában!erre én mondtam,h jó de akkor nem kerül a nevére a gyerek!erre csak annyit mondott,h jó bunkó vagyok!:(
persze akkor visszafogtam magam és nem sírtam,de átvonultam a nappaliba a kanapéra!(baromi kényelmetlen volt,a derakam kész lett tőle) akkor átjött kicsit késöbb,h ne haragudjak,igazam van,hülye volt és,h mindennél jobban szeret és szeretné,ha a felesége lennék csak segítsek neki meg ilyenek...
persze akkor már mindegy volt,h mit mond!elküldtem,h hagyjon aludni most már nincs kedvem hozzá!...aztán jól kibőgtem magam,összetéptem a listát meg a teendőket és elaludtam!
reggel megint elkezdte ezt,de akkor is mondtam,h hagyjuk!
tudom,h olyan hülye voltam én is,de nagyon rosszul esett ez azok után,h mindent átbeszéltünk és már a szülőkkel is egyeztettünk,ráadásul már nem egy barátunk tudja!:(:(:(

ne haragudjatok,h ilyen hosszú lettem,de muszáj volt kiírni magamból!...... :oops:
Vendég
 


Szia Adri!
Hát, elég nehéz dolgod van/lesz a pároddal!!! (Ezer bocs az őszinteségért!)
Már nem először írsz vele kapcsolatban és azt kell megállapítanom, hogy nem túl figyelmes veled! Ő hisztizik, és Te vagy állapotos!
Volt egy barátom "lánykoromban" (ezt a szót mindig olyan viccesenek tartottam, de most ez a megfelelő...), aki hasonló habitusú volt, mint a Tiéd. Ő is előbb beszélt, mint gondolkozott és a Ti esetetekben is ezt érzem. Ezért aztán folyton bocsánatot kellett tőlem kérnie, és a végén azt vettem észre, hogy már semmi súlya nincs a szavának. Nem vettem már komolyan! Mindig baromi rosszul esett a hirtelensége, de a bocsánatkérése és a magyarázkodása már komolytalanná vált a számomra.
Tudom, hogy én abban hibáztam vele kapcsolatban, hogy nem tisztáztam vele az elején, hogy a hirtelen, meggondolatlan kirohanásai szép lassan megölik a szerelmünket. Talán ülj le vele és beszéljétek át ezeket! Én ma már nem is tudom másképp elképzelni ezt.
BOCS, ha beleszóltam!!!!!

Andi
Kép
handrea75
 
 


ÓÓÓÓÓ, a szex, hát igen :oops:
mi el voltunk tiltva egymástól az első 12 hétben, mert már volt egy vetélésem.Azóta lehetne, de hogy őszinte legyek, ez az utolsó utáni dolog amire gondolok:-) Igy volt ez az első terhességnél is.Mindenkire máshogy hat a terhességi hormon, rám sajna igy. De ez még semmi, mi lesz még a szoptatásnál.Na, az szörnyű....Mi 4 hónapig nem voltunk együtt, igaz, a szülés után azért ott a baba, az örökös szoptatás, a fáradtság, meg a hormonok:-)
akkor kezdett megjönni a kedvem, mikor először menzeszelni kezdtem.Viszont a mostani terhességemnél a 7-8.héten a libidóm az egeket verdeste, de hát ugye meg volt tiltva.Azóta a libidó a béke popsija alatt:-(
emmalena
 
 


Andi,nagyon köszönöm az őszinte véleményed!
én is így gondolom!hamarabb beszél,mint gondolkodik!nagyon el tud keseríteni!:( megpróbálom vele megbeszélni! nem akarom,h odáig fajuljon a dolog,mint neked a volt barátoddal!(bocs)egyenlőre úgy vagyok,h nem szólok senkinek semmit csak passziválom az esküvői előkészületeket és ha mégegyszer ezt csinálja akkor hagyom az egészet!
nem szeretném,ha erre rámenne a kapcsolatunk,mert egyébként egy nagyon kedves segítőkész,dolgos ember és ami a legfontosabb, nagyon tud szeretni!...

egyébként nem érzem én úgy,h el lennék maradva,de úgy szeretném már én is leírni,h "lánykoromban"! :roll: :roll:
Vendég
 


Adri - sajnálom, hogy így összezördültél a pároddal és igazat adok Andinak is sok mindenben, de biztosan szeret téged és lehet, hogy kicsit megijedt a házasságtól, a sok intéznivalótól, ez pasiknál előfordul. De tényleg lehetne türelmesebb veled, hiszen te vársz babát, tuti meg tudjátok beszélni és még ne akard azt mondani, hogy "lánykoromban" :lol:

Emmalena - szerintem nem baj, ha nincs szex, a hormonok mindenkinél másképp dolgoznak, olvastam, hogy volt olyan nő, aki egyáltalán nem szexelt a terhesség alatt, mert valahogy képtelen volt rá és olvastam ugyanezt pasinál is, szóval ahány ház, annyi szokás :)

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


vonalzóteszt

Kép
ancsa123
 
 


ok, ez nem sikerült :oops:

Kép
ancsa123
 
 


sikerült juhú

Kép
ancsa123
 
 


Ügyi vagy Ancsa, cuki a vonalzód!!! :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


köszi :wink:

mindenkinek nagyon szép, izgulásmentes estét és pihenést.

most megyek cipőtvisszacserélni, mert ez egy kínzóeszköz. lehet hogy megnőtt a lábam?
a.

Kép
ancsa123
 
 


Ancsa, édi a vonalzód!:D

de valamit nem értek!Ancsa a te vonalzód szerint 12 hetes 6napos vagy és 176 nap van hátra, Ildi te meg 14 hetes és neked még 182 nap?
Lehet,h én vagyok a hülye(akkor bocsi,h beleszóltam) de sztem valamelyikőtöké nem stimmel! :lol:
Vendég
 


Igen, Adri, ezt én is néztem, de az enyém tuti jó :lol: Lehet, hogy holnapra beáll?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Hol is kezdjem.... amire emlékszem!

Andi - Boldog szülinapot Barbinak! Igazán jó dolga lehet a kiscsajnak, ha ilyen szupi anyukája van! :D
A pocak miatt ne aggódj! Tutira minden ok odabent!

Marek - Egyetértek a többiekkel. Akármilyen nehéz is próbálj egy kicsit +-abb lenni, nehogy ezzel árts a babádnak. Biztos sokkal jobban érzik magukat, ha mi is jókedvűek vagyunk.

Peva - Azt írták a "mindentudó" rutinos anyukák a másik topikban (még mielőtt nekiálltam volna aggódni), hogy ne iejdejk meg, ha így az elején nem érzem minden nap. Szóval TE se aggódj emiatt!

Adri - ÉN sem szeretnék belekotyogni olyasmibe, amihez semmi közöm, de... szerintem jobb ezeket a dolgokat előre tisztázni, még most, mert tényleg megölheti a szeremleteket, azért meg kár lenne. SZerintem ha mindenkinek tiszták a játékszabályok és nem csak az egyszer az egyik egyszer a másik sértődik be játékot játszátok, minden probléma megoldható. Na, ennyit a mai bölcseletről... :oops:

Szex??? Hűűű, már nagoyn rég volt. Van is egy kis lelkiisemeretfurdalmásom miatta. Mondtam a páromank, hogy adja konkértan a tudtomra, ha már nem bírja tovább, mert sajnos nekem eszembe se jut.

Megyek, vacsi idő van! További szép estét mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!
Először is kezdeném azzal, hogy nagyon pocsék álmom volt! Tegnap este hamar lefeküdtem, mert kijött a zöldborsófőzelék (bocsi!), és totál kivoltam. Aztán kb. 1-kor a 3. pisiléshez készülődve rájöttem, hogy azt álmodtam, hogy elment a baba :cry: Ráadásul olyan szédülés jött rám, hogy alig bírtam kimenni a klotyóra, nagyon rossz volt! De már túlvagyok rajta, nem akarok ezen agyalni, bár amúgy elég agyalós és aggódós vagyok, tipikus rák :? És sajna a barnázásom még mindig megvan.

Szöszke, tényleg, azt akartam kérdezni tőled, hogy neked mit mondott a doki, hogy meddig feküdj és mikor menj dolgozni? Mert nekem 2 hetet mondott és még mindig ugye barnázok, még jövő hétre kiveszem azt a 3 napot, de aztán mennék melózni, de mi van, ha akkor is barnázok?

Bettyna - nekem is van lelkiismeretfurim, hogy nincs szex, de szerintem ha a férfi igazán szeret, akkor megérti :roll: Legalábbis ebben reménykedek :lol: Mondjuk nálunk most alapból nincs a barnázás miatt együttlét, de hát másképp is lehet örömöt szerezni :oops: Mondjuk nálunk az sem jön össze :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jó reggelt Lányok!

Bettyna, ez nem belekotyogás,mert én kértem a véleményeteket!és köszönöm a te válaszod is! teljesen igazatok van! tegnap beszélgettünk is és megint azt mondta,h szeretne elvenni csak kicsit megijedt,mert mondta,h sok barátjával az történt,h ameddig nem volt esküvő,addig kedves aranyos volt a csaj,az esküvő után meg teljesen magához akarta láncolni a srácot! és ugye ettől fél!de mondtam,h így sokkal jobb h megbeszéljük,mert ha elmondja ugye akkor tudom,h mi van,mert ha csak nekem esik abból nem fogom tudni!... :roll:

Ildi,NE GONDOLJ HÜLYESÉGEKRE!!!elhiszem,h rossz volt ez az álom,de tudod a rossz álom általában jót jelent! :wink:

Egyébként amég barnáztam nálunk sem volt szex,tehát az első 3hónapban csak egyéb örömszerzés! :lol: de ahogy megszünt, vártunk még egy hetet és azóta okés!persze nem túl sűrűn még most sem,de már kb hetente 1-2 alkalommal összejön! :lol:
de tök fura érzés!teljesen máshogy érzek közben mindent! pl nem bírom ha a cicimet izélgeti!az idegesít! :oops:
Vendég
 


Mindig akkor vagytok itt sokan,amikor én nem vagyok vagy sok a munka, mikor meg hihetetlenül unatkozom(mint most is) nincs itt senki! :(
tárgyalás van én meg nem tudok most mit csinálni!csak ásítozok,de már annyira h folyik a könnyem! :lol:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!



Nem tűntem el, csak annyi minden volt, hogy mikor hozzájutottam a fórumhoz, csak az olvasáshoz volt erőm. Igyekeztem követni az eseményeket. Örülök, hogy mindenki jól van és hogy egyre virulósabb a társaság. Marek: csak vidáman! :-)

Én csak gömbölyödöm. :-) Sajnos a puffadás még mindig tart, így estére úgy nézek ki, mint egy 5 hónapos terhes. Tegnap megrendeltem az esküvői ruhám is, kíváncsi vagyok, milyen lesz. A Waitingben varrják, csak nem volt a méretemben, ami tetszik, így megcsinálják. Nem a legolcsóbb hely, de nagyon szép alkalmi dolgaik is vannak, ha valakinek szüksége lenne ilyesmire.
A rosszullétek -lekopogom- elmúltak. Bár reggel 1/2 6-kor éhgyomorra fogat mosni....hát...nem szeretem. :-(

Május 6-án megyek AFP-re. A magánrendelőben veszik le és küldik a géndiagnosztikai központba. Néhány embertől más fórumon hallottam, hogy a 16. héten is csinálnak egy gyors uh-t. Nálatok hogy van. Nekem csak a 18. hetire kell majd mennem. Be is jelentkeztem május 22-re. Már nagyon várom!

Ma megyek kismama jógára végre! Majd beszámolok.

Elnézést, hogy nem írok mindenkinek külön, de még nem olvastam mindent vissza. Ja, az újaknak üdvözletem!

Szép napot, igyekszem még jönni ma.

Kép
barifelhõ79
 
 


Barifelhő - én május 7-én megyek az AFP-re :lol: Amúgy előtte, május 6-án a nőgyógyihoz a magánba, nekem csinál UH-ot, mert a haematoma miatt szerintem megnéz, aztán majd a 18. héten is. Nekem megéri a 7 e forintot (ennyi az UH), hogy lássan, minden oké!
A kismamajóga engem is nagyon érdekel, te hová mész? És mennyibe kerül? Egyelőre még nem mehetek, de ha rendben leszek, tuti megyek, nekem nagyon szimpi a dolog! Irj majd mindenképp, hogy milyen volt!!! Amúgy a felpuffadás nekem is du. és este jön, reggelre elég lapos a hasam, de már úgy is látszik.

Adri - én is így vagyok vele, valamikor frissítgetek csak, hogy ki hol van, aztán nem figyelek és mire jövök, már levélözön van :lol:
Örülök, hogy meg tudtátok beszélni pároddal a dolgokat, én gondoltam, hogy egy ilyen kis para lehet a háttérben, de legalább őszintén megbeszéltétek, ez a lényeg, nem lesz gond!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Bár Dórkám már jól van, most mégis csak magamról írok... Egyrészt elkaptam tőle valami lázzal, köhögéssel járó vírust, másrészt ma beszéltem a genetikussal és holnap be kell mennem hozzá mert valami nem jó az eredményekben. :( Hát én azóta sík ideg vagyok. Messze van még a holnap egy óra. Azt mondta telefonon nem mondhat semmit. Én úúúúgy úúúúútálom az ilyet. Legalább próbált volna megnyugtatni, de csak annyit mondott, hogy hát lesz miről beszélnünk...

Jó lenne már egyszer úgy jönni hogy minden rendben...

Kép

Kép
perdo
 
 


Sziasztok!

Adri, bocs, hogy tegnap csak belepofáztam a magánéletedbe aztán meg eltüntem, de tudod, nekem a reggelem és a délutánom felér egy Canossa járással a bölcsibe hurcolászás miatt...
Szóval folyt. köv.

Örülök, hogy beszéltetek! Ez a legfontosabb! Lehet mindenkinek más véleménye, nem kell egyformán gondolkodni, de MINDIG kompromisszumra kell jutni. Azt gondolom, ez a házasság.
Akik nem tudnak engedni (prsze hol egyik, hol másik, mert az sem működik, hogy mindig csak az egyik engedjen!!!), azoknak nem lesz boldog a kapcsolatuk akár házasság, akár együttélésről beszélünk. Én ebben teljesen biztos vagyok.
Sajnos közvetlen példát tudok erre: az öcsém, aki 29 éves, 12!!! éve van együtt a barátnőjével. Már 4 éve együtt is laknak az én lakásomban, tehát mondhatjuk együtt élnek, mint a házasok.
Mégis, mint a nyitott olló két szára, úgy tartanak napról-napra, hétről-hétre ellentétesen, egymástól távolodó irányba. Mára már semmi kompromisszumra nem képesek és csak a megszokás és a rezsiszámlák kötik őket össze.
Minden nap beszélünk erről, mert hála az égnek nagyon jó a kacsolatunk és nekem a kollegám is ő, mert együtt dolgozunk. Próbálom őt erősíteni és mellet állni, és biztosítani abban, hogy nem adhatja fel magát az ember, mert akkor boldogtalan lesz.

Biztos vagyok benne, hogy a párod nagyon szeret Téged, hiszen nem vállalnátok gyereket, ha nem szeretnétek egymást! Csak JÓL szeressen! Ez szerintem nagyon fontos!
A legjobbakat kívánom Neked, márcsak a baba miatt is! Remélem minden a legjobban alakul! Drukkolok nagyon!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Jesszus Perdo!
Nagyon drukkolok! Ez a kombinált teszt eredménye?

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi! Nem, kombinált tesztet nem csináltattunk, mert olyan régóta várjuk ezt a babát hogy nekem nem tudnak olyat mondani ami miatt elvetetném... Ez egy speciális alvadási és összeférhetetlenségi faktorokat vizsgáló vérteszt eredmény lesz.

Kép

Kép
perdo
 
 


Én sem azért voltam kombinált teszten, mert elvetetném, ha beteg volna, hanem azért, hogy előre tudjuk és esetleg fel tudjunk rá készülni.
Dórinál nem volt semmi gond?

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok Csajok! Jó szar az idő, mindenki tiszta kettyós nálunk.

Perdo! Szorítunk Neked! Remélem nem nagy a baj! Nagyon durva 24 órád lesz mostantól (legalább valamit mondhatott volna telefonon a genetikus....hogy mennyire nagy a baj, vagy csak odafigyelést-kezelést igényel-e)

Lányok! Nektek fájogat már a medencétek (meg inkább lent, szeméremcsont környékén)? Most néztem utána neten, normális, ha növöget a dolog, de lassan úgy tudok csak felállni és az első lépéseket megtenni, mint aki besz...rt. Vagy legalábbis 100 km-t lebiciklizett. Az ülés is egyre kényelmetlenebb.
A csípőszélességem így is 105 cm - van hely bőven :lol:
Az egyik kolléganőm szerint lesz ez még rosszabb is.....
Ti hogy vagytok ezzel?

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok Lányok!

Perdo! Nagyon szorítok, és légy erős! Próbálj meg nem inden másodpercben erre gondoloni!

Medence-fájás: kb. 5-6 napja annyira fáj a csont a fenekemben, hogy alig bírok ülni, állni...A fekvés ami jólesik, de az is csak az oldalamon.Most hoztam be a munkehlyemre egy nagyobb párnát, azon ülök, de már érzem,h ogy fáj. Pedig szedem a calciumot, meg hát a csípőm se túl keskeny, ezért nem értem, hogy miért?! Jobban mondva az orvos kolléganőm mondja, hogy már elkezdődik a medence tágulása és ezt érezzük.
Gondolom akinek nem ez az első terhesége, tudja milyen ez. Meddig tart???? Nagyon kényelmetlen, folyton mozgolódok mint a sajtkukac!

Kép
kalózlány
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?