Szia Mindenkinek!
Kalózlány - nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy
Az a sok hányás nagyon rossz lehet, kitartást és együttérzünk veled, ezt biztosan mindenki nevében mondhatom!!!
Ancsa - vonalzót több oldalon is csinálhatsz (noivonal.hu, babafalva.hu...), kiválasztod az ábrát, a figurát, beírod a szülés időpontját, majd a kapott linket beilleszted itt a profilodban az aláíráshoz és már kész is van
Én amúgy október 28-ára voltam menszesz szerint, de a baba úgy fejlődött, hogy már egy héttel előrébb vagyunk, október 21.
Fura volt látni, ahogy izgett-mozgott ott bent, hihetetlen volt, és szeretném hinni, hogy az a bugyorgás tényleg a baba és nem csak túlettem magam
Szöszke - igen, az első hét még úgy-ahogy, de a hétvége már kevésbé volt jó, pedig párom is velem volt, talán épp ezért is, mert így neki is itthon kellett punnyadnia
Amúgy most már tegnap óta többször felkelek, tegnap palacsintát sütöttem, ma borsófőzeléket csináltam és hajat mostam, minden napra beiktatok valamit, holnap vasalok majd, pénteken háziorvos... muszáj, mert sajna még mindig barnázok és nem állhat meg az élet. Persze fekszem amennyit csak lehet, én is néztem dvd-t, plusz párom letöltötte nekem a Férfi fán terem c. sorozat első évadját, azt nézem, próbálom eltölteni az időt.
Amúgy én is azon gondolkoztam, hogy majd 3 hét múlva milyen lesz visszamenni dolgozni, szerintem már mindent elfelejtettem, a kamatokat, a befektetéseket, a hirdetményeket
Persze letojom, de azért mégis jó lenne valamennyire visszailleszkedni, a régi kerékvágásba visszatérni, de attól is függ, hogy vajon mi lesz velem, ez a nyomi barnázás még mindig megvan és nagyon idegesítő
Andi - amit Barbara kislányodról írtál, az tényleg nagyon megható és nagyon cuki volt
Ilyenkor biztosan szuper érzés anyának lenni és nézni, hogy milyen boldog a gyermeked! Amúgy a hastémánál vagyunk, nekem úgy érzem, most már tökre megnőtt, vagyis néha du. lehet, hogy csak fel van fújódva, mert reggel kisebbnek tünik, de teszek fel egy képet, amit pár napja csinált párom, persze du., szóval lehet, hogy csak levegő és nem a bébi
Aki gondolja, tegyen néha fel egy-egy hasas fotót, hogy mosolyoghassunk rajta
Marek - ne légy pesszimista, elhiszem, hogy nehéz, de gondolj a jó dolgokra, hogy már nő a babád, lassan megmozdul, rosszulléted sincs, a nagy poci pedig jó jel