Sziasztok,
Húúú, iszonyúan pörög a topic, télleg. Ha mindenkinek írnék, 1-2 óra lenne, nekem meg negyed órám van...
Fényképeket azért végignéztem, az összes cukorfalatot megcsodáltam
Orsoly
Behívó
Az én férjemnek papírja van róla, hogy homoszexuális
De télleg. Szóval ilyenkor semmi sem drága, főleg, amilyen helyzetbe hozna benneteket a távozása. Szerintem is használd ki a dokit, ha teheted!!
Myssnia és a többi szerencsés:
Alváshoz gratula a kerekfejű mamik babáinak! Csak így tovább, napkitörés nélkül is
Heppi,
Jó, hogy leírtad a hozzátápit, én is épp ezen gondolkoztam. Ugyanis elfogyott a felesleges tejem, úgy értem nem tudok fejni már vagy 3-4 napja.
Kevin elkezdett 2 cicit enni, remélem, 6 hóig még kihúzom azzal a napi 4-5 kanál uzsi-gyümilékóstolással, amit most kap. Még másfél hónap, nekem nagyon furi, hogy nincs plussz tejem, szóval kicsit beparáztam, hogy nem tart ki, pedig 10-12 hóig nagyon szeretném, ha szopizna (persze egyre kevesebbet).
Momo
Viszont veled is egyetértek a napközbeni kajcsival kapcsolatban. A felesleges tej hiánya is főleg amiatt sz*r nekem, hogy nincs az, mint régen, hogy bármikor kinyomtam 1-1,5 dl-t és elmehettem 2-3 órára.
Urszila
Szerintem a többi 3(vagy több
) gyerekes tudja követni, a magamfajta új, ropogós anyucinak sok ez így eccerre
Kevin éjfélkor és 4kor ébredt, 4kor kapott cicit, aszittem éhes. Nem kellett volna, csak párat szívott, n6-kor kérte az igazi reggelit. Hülyeanya, megint bepalizták. Éjfél után leghamarabb 5h és kész!!!
Új kocsim szupi, bár még nincs berendezve (fix gyerekülés, téli kaparó, napszemüveg, ilyesmi nincs berakva).
Ja, és felfedeztem egy babaruhakészítőt, a Babybellnek dolgoznak, és elkezdtek helyben is árulni, tök ócsón. Csak bébiholmi, body, rugi, tipegő, hálózsák. Nincs nagy választék, pár fazon 3-4 színben, de nagyon édesek, és jó minőségűek, az anyagok mind mintásak. Hujjú Body 450-550, Hujjú pamut hzsák 8-900, Hujjú vékony pamutrugi 1100 pénz.
Az M3tól nem messze, az újpesti oldalán a XV.ker Dembinszky-Bocskai sarkán van a varroda. Most kezdték, de folyamatosan bővítik a helyben árult repertoárt.
Ja, és a nap beszólása apától tegnap este, mikor meglátta, hogy az 1,5 hete beadott 4 hós oltás helyén egy bazi nagy göb van Kevin combján:
Ő: Nem kellene levinni, megmutatni?
Én: Nem. A Dokinéni azt mondta, hetekig is meglátszódhat a helye.
Ő: Ha behúzok egyet a Dokinéninek, az szerinted meddig fog meglátszani?
A férjem eccerűen utálja, ha Kevin szúrják, vizsgálják, piszkálják. "Szegény kölök, ha nincs baja, csinálnak neki". Szerintem ha tudná, hogy elvileg megtagadhatóak az oltások, tuti megtenné. Szerencsére nem túl tájékozott ezügyben
pusza
Elli
Volt itt a barinőm a digigépével (nekünk még mindig nincs
: