Lanyok!
Tessek azt csinalni, ami a legjobb nektek es a babanak.
Nincs mas dolgunk, csak a baba.
Le kell tojni a haztartast stb...
En minden nap 1 orat adok a nem babazasra.
Ilyenkor gyorsan elpakolok, osszedobok valami ennivalot stb...
Ilyenkor valogatom ki a szennyest is es dobom be mosni. Majd csak akkor teregetek, mikor mar lement az x mosas. Igaz en egy heten egyszer mosok es nem kell vasalnom.
Szoval tessek azt es ugy csinalni, ahogy nektek es a babanak jo.
Nem szabad masokra figyelni, mert minden baba es gyerek, illetve felnott mas.
Szosszenet!
En ugy csinaltam, hogy az agyon mellettem aludt Kati.
Mikor mar jol aludt mellettem attoltam a bolcsobe, ami az agy mellett volt. Mikor meg mar ott is jol aludt, kerult at a szobajaba az agyaba. Ez volt ket napja.
Nekunk ez Zolinal es most is bevalt.
Ma ejjel nyugtalanabbul aludt.
Igy hajnalban, magamhoz hoztam.
De ha melletted sem nyugszik meg fektesd magadra.
olyan edesen tudnak ugy aludni.
En delutan ha alszom igy szoktam aludni.
Nalunk tenyleg egesz nap elvan Katalin. Igy ilyenkor elem ki magam, mert Zoli alszik es nem latja, hogy a kicsit babusgatom, Neki meg aludnia kell.
Szerintem probald meg. Ne foglalkozz azzal, hogy masok ellenzik az egy agyban alvast.
Mikor hazajottunk a korhazbol ejjel mindannyian az agyunkban aludtunk. Meg jo hogy nagy az agyunk.
Engem nem erdekel erre mit mond mas.
Mango!
Ejjel nem cumizik es Zoli sem cumizott.
Szerencsere.
En gyerekkoromban cumiztam es szegeny anyukam orankent kelt nagyon sokaig, mert kiesett a szambol a cumi felebredtem es uvoltottem.
Ja es cumisuveg parit is vagyok.
Igaz szoptatok, de nekem nagyon rossz volt Zolinal is vegig, meg most is.
Ugy kiszivjak a mellem, hogy a bimbo teljesen felfeheredik es faj nagyon. Ez Zolival 8 honapig volt igy.
Ezert jo lenne ha cumisuveg lenne a melleim helyett.
Nekem a szoptatas egy nyug, nem szeretem es semmivel sem hoz kozelebb a gyerekemhez erzelmileg.
En ha megyek valahova a kicsivel, uvegbe viszem a lefejt tejet es uvegbol kapja. Egyaltalan nem zavarja meg es utana ugyan ugy szopizik.
Zoli
Kati
Magi