Új privát üzeneted érkezett!

Ragota!

Anyukám mondta mindig, hogy nem az ajándék, hanem a szándék a fontos. :) Hogy vettétek a fáradtságot és gondoltatok rá. Most még pici, de ha nagyobb lesz, nagyon nagy örömmel fogja ezt értékelni.
Nekem életem legrosszabb szülinapja a 2007-es volt. A férjemen, anyósomon, Porsikán, a tesómon és egy barátnőmön kívül senki nem köszöntött fel. S nem is ez volt a legrosszabb, hanem hogy Anyukám akkor már annyira beteg volt hogy elfelejtette :oops: :oops: (pedig régen mindig felhívott éjjel, mert mindketten felébredtünk abban az órában). Ráadásul a szülinapom előtt pár nappal mondta meg az onkológus, hogy elhatalmasodott anyun a betegség, menthetetlen. :cry: Az idein meg már tudtam hogy Peti a pocakomban van, s emiatt sokkal jobb lett minden :):)

Találka szempontjából a 28.-a nekem is jó. Most úgy alakult, hogy a 25.-e a szülőfelkészítő miatt nem jó, 26.-án meg a volt középsulim tart 20 éves "öregdiák"- és tanár találkozót, oda tervezzük menni néhány volt osztálytársnővel :) Odatolom magam óriás pocakkal :)

Dorka, Istenem ezek a könnyek. :roll: :roll: Az ember legszívesebben azonnal felkapná és megölelgetné, hogy letörölje ezeket a fránya könnycseppeket a kis arcáról. :roll: :roll:
Mit fogok én majd Petivel csinálni ha ez lesz? :roll: :roll: Vele sírok?

Egyébként mi 8 évesek leszünk a nyáron, s májusban lesz a 3. házassági évfordulónk :)

Krisz, ez a csajszi valami hihetetlen! :shock: :shock: Meg nem mondanám, hogy még "csak" 10 hónapos. Annyira komoly csajszi. :wink: :wink: A poporiszálás biztosan nagyon édes lehet :):):)

Fio, olyan hihetetlen hogy Lilla már oviba megy! :roll: :roll: Olyan gyorsan nőnek! S tényleg olyan, mint egy kis kész modell :)
Oli reméljük továbbra is tartja az alvási rekordokat :):):) S gratula a kapaszkodás nélküli álláshoz! :):):):) A sebed pedig remélem hamar meggyógyul. Én is félek ám az ilyen "balesetektől". De a védőnő szerint csak le kell reagálnom a gyerek felé hogy Anyának ez fáj és nem csinálja többet. Hát, majd meglátjuk. :roll: :roll:

Meri Drága, a táblicsku még mindig szuper :) Ha megkérlek nálunk a kórházat átjavítanád Péterffyről Sote II. Női Klinikára? Doki bácsi május 1.-től ott dolgozik, úgyhogy ott szülünk. :roll:

Képzeljétek, ma megvettem a hálóingeket a kórházba :) Vasárnap viszem a varrónénihez hogy levágjon belőlük, mert inkább uszályos estélyinek tűnnek rajtam, mint hálóingnek :roll: Meg viszem Peti szobájának a fügönnyét is, hogy azt is megcsinálja.
Annyira hihetetlen, hogy már itt tartunk, pár hét és elkezdhetjük Mariettával összerakni a pakkunkat. :roll:

Jaj tényleg, babás mamák kérdésem lenne. Szülés utánra milyen betétet javasoltok? A doki a Tena bugyit javasolta, meg sok-sok normál és éjszakai betétet. A betét kérdést - 13 év mensi tapasztalattal - megoldom :) de ez a Tena-bugyi megfogott. El sem tudom képzelni milyen lehet. :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné! Azt a bugyit én sem ismerem. Én kombinálgattam a betéteket, az elég volt. Bár szerencsém volt most, másodjára, szülés után 1 héttel fehér ruhában mentem egy énekes fellépésre (és nem közönségnek). :wink: Bár aztán azért még visszatért későb ba vérzés.

Apropó, Ragota. Még nekem sem. Fiamnál 15 hónapig nem. Most is el bírnám így viselni.

Fio, de klassz, h ilyen sokat írtál! És kös z aválaszokat. Igen, nyers almát, sőt, némely családtagok héjastul adják neki. Persze azt kiköpködi, meg részben a hámozottat is, de 1. addig is jól elvan az etetőülésben, míg köpködi, harapdálja :oops: , 2. vmit azért eszik is így, ha nem is sokat.

Képzeljétek, voltam koncerten, olyan jó volt, és Doró is jól elvolt addig. (ezúttal ő nem jött koncertre) Most alszik, én is megyek, mert aztán ki tudja, mi lesz... 8)

Kép

Kép
nán-dorka

Ja igen, Pinkiné, tena betétem nekem is volt, csak nem speckó bugyi.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drágáim!

Hűűűű, mennyi minden....

Ninoka, mielőtt elfelejtem: Tena nadrág gyogyótárban kapható, hálós, jól szellőzik, de rendesen tartja az óriás tégla-betétet. Ha jól emlékszem, 5-ös csomiban árulják, de mosható. Én úgy 10 napig használtam ezt a fajta bugyeszt, nekem nagyon bevált, és egy ötös csomaggal kihúztam, de nem egy nagy összeg, pár száz ft, szóval megéri akár több csomival is venni. Én azt javasolnám, hogy az első 1 hétre mindenképp szerezz be tena betétet. Nekem utána már télleg elég volt a sima éjszakai, majd a napali, és legvégül a tena tisztasági betét (ez azért jobb, mint a sima tisztibetétek, mert többet "elnyel", már bocsi), de az első néhány napban elég brutál vérmennyiség távozott... :roll:

Fioo:D
Aranyos ez a "virtuális megértő"-cím :D A paraanyu-jelenség előttem is ismert ám;) Most pl nagyon megfáztam, hát egész nap azon aggódtam, hogy Áki nehogy elkapja. Sejted, mi volt, mikor tüsszentett párat... ;)
Ami a cicákat illeti, az egyiket vki elvitte (gyönyörű fehér félperzsa cica volt
) , a másik sajnos elpusztult, viszont Ő annyi figyelmet kapott az utolsó pár napban, hogy tuti felszerettük vmi még magasabb rendű állatnak, mondjuk oroszlánnak...Tesómmal szoktunk is röhögni rajta, hogy ha van a szavannákon egy oroszlán, aki képtelen fára mászni, és minden rossz cselekedete után merően nézi a ...hm, falat nem tudja, mert az ott nincs, (itthon mindíg a falat nézte, ha vmi roszat csinált, ő nem tudja, ki lehetett az, ő épp a falat nézte ;) ), de mondjuk egy cserjét, akkor az tuti a Szüri cica.

Hűű, bocsi, de muszály mennem, mert Fiatalúr követel, de még jövök, és reagálok.... :oops: :oops:
ezer puszi

porsika

Sziasztok!

Porsikám, tessék gyorsan meggyógyulni a náthából! :)

Olyan hálós bugyi, amit mondtál van nekem is. Még Szandi barátnőnk hagyományozta rám, mielőtt elköltöztek :)
A tena betétből milyet?
Pont tegnap néztem, hogy annyi fajta van, hogy csak na. Sima nappali meg éjszakai betétem pedig maradt még a "régi szép időkből" :) Azokat szándékozom majd elhasználni.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!!!

csak bejelentkezem,hogy megvagyunk,még vissza kell olvasnom...

Mesélek kicsit,bocsánat az önzőségért,de most másra nincs időm. :oops:

Samuka négykézlábon áll pár napja és így hintázik,valamint közben magyaráz magának... :D

Domit ismét beirattuk 2db oviba,ebből az egyik elég elutasító volt(ahová tartozunk)a másikban az igazgatónő nagyon aranyos.Mondta,hogy hívni fog nekünk vagyis Dominak egy pszichológust és készíttet vele egy szakvéleményt,hogy a gyerkőcnek szüksége van a társaságra stb.És így felveszik majd...állítólag...aztán meglátjuk.
Egyébként én sem akarnám beadni oviba,ha ő nem igényelné ennyire a gyerek társaságot.Főleg a rémhírek miatt is,amiket mostanában hallok,hogy ilyen -olyan betegségeket hord majd haza...(volt egy nagyon sokkoló is...le se írom :roll: )

Egyébként Domi elkezdett magától rajzolni.Igaz, tőlem látja hogy folyton festek.:)De magától is elég sokszor eszébe jut..pl:autót,fákat,a házunkat(felismerhetően!)stb. és a lényeg,hogy egyáltalán nem úgy ahogy korábban mutattam neki,(pl pálcika ember) hanem sokkal részletesebben és más stílusban.
Ami még érdekes,hogy betűket is ír minden rajzára.(nem is mutattuk neki,a billentyűzetről tanulta meg szerintem)

Mindenkinek puszi,legközelebb vissza is olvasok...
:oops: :oops: Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Annyi mindent szeretnék írni, hogy biztos valamit kifelejtek…

Tényleg bocsi az eltűnésért. Nem könnyű időszakon vagyok túl. Borzasztó ez az érzelmi ingadozás, egyik percben jó a kedvem, a másikban meg iszonyatos mélységig tudok depressziós lenni. Mindezt különösebb ok nélkül, illetve azért persze voltak okai, de kicsik, nem lényegesek. Na de ez a múlt, ismét visszatért az igazi optimista énem.

Vettünk egy szuper lakást. :D A sors is nekünk szánta, és érdekes, de mi egyáltalán nem ezt terveztük korábban, sőt tiltakoztunk az új lakás ellen, és a legjobb pillanatban az ölünkbe pottyant. Ehhez el kell adnunk a mostani lakást, amihez nagyon ragaszkodtam, de az a jó benne, hogy az új lakásunk ezerszer szuperebb, így picit jobb szívvel lemondok erről. Úgy néz ki, hogy vevőt is találtunk, jövő héten szerződést kötünk.
Ez az új lakás egy belvároshoz közeli kis utcácskában van, csöndes hely, maga a társasház is különleges, nem szokványos kinézetű és képzeljétek! szemben van az óvoda (ami állítólag bio kaját ad a gyerekeknek). Hát kell ennél jobb? :lol: :D Majd szeptember körül tudunk költözni. Az utóbbi hetek tervezgetéssel teltek, hogy belülről milyen legyen, de már véglegesítettük és már az elképzelésünk is megvan a színekről, berendezésekről stb…
Tényleg Csajszik! Valamelyikőtöknek van parafa padlója? Vélemény?

Arwen, ti hogy álltok a háztervezgetéssel? Te tudod már miket szeretnél? Milyen színeket? Konyhabútort? Stb…

Balázsnak is hangulatingadozásai vannak, hol jobb, hol rosszabb. Alapjában véve jó gyerek, de vannak napjai, amikor az idegeimet húzza. Főleg az akaratosságával!
Köszi Fio a tanácsodat megfogadom, próbálok hozzá türelmes lenni és szépen szólni hozzá…
Nagyon aktív. Kaptam egy jellemzést róla, becsatolom, nagyon illik rá:

Az ikrek baba nem az a fajta baba, akinek a természetét a nyugodtság, lassúság, óvatosság jellemzi. Mellette mindig résen kell lenni. Nagyon energikus és érdeklődő.
E két tulajdonságból eredendően nagyon gyorsan tanul meg kúszni, mászni, járni és beszélni. Minden érdekli, ami körülötte van és vele történik.
Szereti és élvezi a nyüzsgést, a társaságot, gyorsan beilleszkedik a közösségbe. Olyan gyors tempót diktál, hogy alig lehet szem előtt tartani.
Közlekedés közben kisebb fajta természeti katasztrófa. Mivel minden érdekli, ezért gyorsan ott akar lenni, ahol történik valami. Túlzott kiváncsisága miatt nem figyel olyan dolgokra, ami balesetet okozhat. A közelében levő bútorok legyenek lekerekített sarokkal, a szőnyegek csúszásgátlóval ellátottak, hogy minél nagyobb biztonságban tudhassuk csemeténket. Alakítsuk úgy a napirendjét, hogy legyen elég ideje és helye a mozgásra, kommunikációra. Nagyon szeret beszélni és az esze olyan, mint a szivacs.
Nagyon gyors felfogású. Figyeljünk arra, hogy ne fárassza túl magát, ne essen át a holtponton, mert olyankor nagyon nehezen lehet vele bírni. Ha elalszik, akkor nagyon mélyen, de keveset alszik. Többre tartja a nézelődést, az ismeretgyűjtést, minthogy sokat pihenjen. Csak annyit, amennyit muszáj. Az érdeklődését nagyon leköti egy ismeretterjesztő képeskönyv nézegetése, de a beszédvágy miatt azonnal szereti megosztani tudományát másokkal. Ha például sétálni visszük, akkor mindig mondjuk, hogy
mit lát, mert számára ez nagyon fontos.
Szereti az autókat, motorokat és a későbbiekben a biciklit. Kedveli a társajátékokat és a csapatjátékokat, sportokat. Mivel nem kitartó egyéniség, ezért sokmindenbe belefog, de azok közül egyiket sem fejezi be. A későbbiekben ösztönözni kell arra, hogy minden elkezdett dolognak van vége is. A játékait gyorsan megunhatja, ezért törekedjünk arra, hogy többfunkciós
dolgokat vásároljunk neki. Mozgáshoz köthető legyen és variálható. A táplálkozását röviden az jellemzi, hogy sokszor keveset eszik. Nem szeret semmivel se hosszabb időt eltölteni. Felnőtt korában olyan pályára léphet, ami ismeretterjesztéssel, kommunikációval kapcsolatos. Jól meg fogja állni a helyét újságíróként, tolmácsként vagy idegenvezetőként."

A múlt héten 4-5 lépést is megtett egyedül, azóta viszont nagyon óvatosan közlekedik, mindig kapaszkodik. Viszont! Le-felmászik az ágyra, ami azért elég magasan van, erre most szokott rá. Nagyon kell figyelni rá, mert másodpercenként tud az egyik végből a másikba menni. Eszik már sajtot, virslit, kenyérhajat. A kenyeret nagyon szereti. Nem igazán fogadja már el az ő főzelékeit, inkább azt akar enni, amit mi. Kinézi a kaját a szánkból.

Útlevéllel kapcsolatban szeretnék kérdezni: mi kell hozzá? És hogy fotóznak?

Angyalkrisz, Csenge nem fog felfázni, hagyd nyugodtan homokozni. Ő is olyan, aki nem tud egy helyben meglenni. Balázs is egy időben ki akart ugrani a babakocsiból, mostmár nyugodtan tűri. Remélem Csenge is kinövi. Én mostmár azt várom, hogy Balázs elinduljon, szerintem könnyebb lesz kicsit velük, ugyanis ő is olyan, hogy a játszótéren mászni akar a kavicsban…
Hogy vagytok? Csenge meggyógyult már?
Balázsnak sincs mindig kedve a szájába rakni az ételt! Dehogy baj! Nehogy parázz emiatt. Kicsit lusta, istenem, majd egyszer hidd el kikapkodja a kezedből a kaját. Én már túl vagyok az ilyen nemű paráimon. Mindent a saját ütemében fog úgyis csinálni, hagyni kell.

Ragota, Csongi szereti a triciklit? A nagyszülők Bali szülinapjára szeretnének neki venni. Ja, és mi is vettünk napszemcsit neki szülinapjára, annyira vagány benne. Majd Csongiról is teszel napszemcsis képet, ugye?
Nagyon édesek Csongiról a képek, igazi kis vagány srác! A kolbászos kép haláli!

Marietta, a bébiágy kérdéshez csak annyit szólnék hozzá, hogy nekünk kellett a 70x140-es ágy. Még szerencse, hogy ezt a nagy méretet vettük, Balázs nagyméretű, így a kisebbet már kinőtte volna tutira.
Nem tudom írtam-e már, de klasszak az esküvői fotóitok! Sok boldogságot mégegyszer!

Találkára nem tudunk mi sem menni. Körülményes lenne megoldani az utazást innen vidékről. Sajnálom, hogy kimaradunk… De készítsetek sok képet, jó?

Nándorka, Doró képek is fantasztikusak, annyira cukipofa, úgy megzabálnám!

Angyalkrisz, Csenge pedig olyan nagylányos.

Fogmosás: én a recésgumissal mosom neki. De csak sima vízzel. 6 fogúak vagyunk.

Adri, nagyon el vagy tűnve. Mi a szitu veletek. Gáborka a jövő héten egy éves lesz! Hihetetlen. Mivel készültök neki?

Gyuzsó, Mica annyira nagy fiú! Nagyobb, mint Balázs, pedig ő se kicsi, csak ámulok rajta mindig mennyivel idősebbnek néz ki a koránál!

Nikó, Meri, Marietta, Pinkiné: raktok fel pocakos fotókat? Légysziiiiii!!!
Vigyázzatok magatokra, főleg te Meri, óvatosan csak, és örülök, hogy már nem dolgozol.
Nagyid sajnálom, remélem jobban van már.

Arwen, a barátnődön totál kiakadtam. Nagy felelőtlenség, amit csinálnak, főleg a gyerekekre való tekintettel!! Finoman biztos megmondanám a véleményem, de már úgysem tudsz csinálni semmit.

Esztora, Nyunyi nagyon ügyi gyerkőc. Már adsz neki kenyeret? Balázs csak nemrég kapott rá, ezért csodálkozom…

Bodzi, Beni is nagyot nőtt, amióta nem voltál. Helyes kissrác! És olyan cukin tud nézni.

Porsi, jobbulást neked! Remélem Áki nem kapja el!

Orsi, te is ritkán jössz… Samu kis gyurmibabó, nagyon édi. Nemsokára elkezd mászni úgy látom… Domi pedig tutira örökölte a rajztehetséget (tőled!).

Fioona, gratula a sok rucidhoz! Szegénykém… ez a ciciharapás már nekem is fáj, ha rágondolok. Ilyenkor örülök, hogy én már nem szoptatok. Oliban is tombol az akarat ugye? Nálad meg két gyerekkel, nem lehet egyszerű… sokat gondolok rá, hogy mi lenne, ha két gyerekem lenne, olyankor már nem is sajnálom magam annyira, hiszen lehetne rosszabb is.

Jövő tavasszal mi is nekiállunk a kistesó projektnek, de még én sem tudnám elképzelni, hogy várandós legyek, pedig nemsokára itt van a jövő tavasz…

Vicky, gyere mesélj, mi a szitu?

Most ennyire futotta, fú remélem mindenkinek írtam, ha nem, akkor várom a reklamációkat.
szerika

Sziasztok!

Most csak gyors bekukkra van idom,de visszaolvastam nagyjabol.

Tegnap este megvolt a 10 eves erettsegi tali,kiraly volt!Egyutt mentunk a csajokkal,ugye 4 baratnom nelkul(aki ugyemost szulte a 3.babat) csak 3an.Ejjel 1kor ertem haza,nagyonjol ereztem magam,jol beboroztunk :lol: Azon rohogtunk,hogy engem kiutott,mar az elso pohar :lol: egyik baratnom meg mondta,hogy jaaaaaaaaaaaj,hagyjatok,2 eve nem ivott :lol: :lol: :lol:

ma Pilisben voltunk, Sogornomeknel,holnap anyuekhoz megyunk,minden hetvegen megyunk a csaladokhoz,szoval :lol:

Haz:hat nem halad minden rozsasan,de nem akarok senkit untatni. :wink: A tervezonk nem bizonyul a legjobbnak,szoval ugy tunik valtunk...... :?

Szeri,
orulok,hogy megvan az uj lakas es van vevo a regire!!!Tok jooooo!Nagyon drukkoltam!!!
Meglasd,az uj lakasban mar vegleg bucsut inthetsz a depinek!! :wink:
Nekunk nagyon hatarozott elkepzelesunk van a belso "design"rol,igy igen,tudom mit akarunk :wink: Ez sem tudom kit menniyre erdekel,ezert nem annyira akarok belemenni,nehogy valaki megharagudjon. :wink:
Parafa padlo:szerintem a legkiralyabb padlo(funkciojat,idotallosagat tekintve,lehet padlofuteshez stb..),de nekunk nem tetszik.... :oops:
Nalunk szinte mindenhol fa padlo lesz,konyhaban is :wink: De nem parafa.

Nem semmi,hogy jovo tavasszal tesoprojektek indulnak :lol: Szerintem nalunk jovo nyaron :wink:

Ja meg lattam a Tena dolgokat:
nekem is volt eldobos bugyim,tena is meg mas marka is(Brendonban vettem,nem tudom mi volt,de nekem ez jobban bevalt,mint a Tena,ez nem halos volt,hanem tok olyan,mint eg ybugyi,csak olyan papirszerusegbol volt,de sztreccs)
En azt hasznaltam a korhazban,aztan itthon mar nem,de nekem nagyon bevalt,nekem az elso 1-2 nap sokszor volt,hogy a bugyi is ment a kukaba,nekem is az elso par nap NAGYON eros volt a verzesem!Aztan okes volt,de en kb 1 hetig meg itthon is Tena betetet hasznaltam,Tena lady extrat.

Bocs,hogy most csak ennyi,megjott a ferjem...valamelyik nap jovok es irok,mert sok mindenre akartam!

Ja,baratnom magatol mondta,hogy nagyon erzi,hogy lemerult a szervezete,szoval most majd kicsit varnak a kovetkezovel..En meg helyeseltem :lol: De jol meg tudtuk beszelni,mondjuk ettol nem feltem,mert eszemben sem volt itelkezni felettuk,csak meg a finomabbnal is finomabban akartam mondani neki. :wink:

ne haragudjatok,hoyg most csak ennyit irtam es csak egy-ket dologra... :oops:

Kép

Kép
arwen07

Ja meg Szeri,kenyeret en is adok Attimnak mar eleg regota,imadja!De nelunk is elindult a "kunyeraljunk Anyaek hamijabol" sztori,szoval mindenbe belekostolgat....pulyka-csirkesonka,pogacsa,pizzateszta :oops: ,kenyer,kifli nagyon megy...

Kép

Kép
arwen07

Szeri miért csodálkozol a kenyéren??
ahogy írtam én nem akartam még adni de vendégségben voltunk és mire visszamentem már a felét betolta a kenyér héjnak...
védőnő már 1 hónappal ezelőtt is mondta hogy adhatok neki
nincs ételallergiás a családban
nem kap gyakran szerintem a héten talán egyszer evett

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen ez nálunk is megy a kunyerálás... :lol:

a betét :én is az extrát javaslom (gyógyitárban próbálnak normált adni de ne hagyjátok magatokat!!!kell az extra (még ezzel is előfordult persze pont amikor jöttek látogatni hogy felkelltem és szó szerint csöpögtem :oops: )

Bridzsi

Kép
esztora

Csak gyorsan annyit, hogy Orsi nagyon igazad van az ovival. 16-án voltunk bent, beíratni a gyereket, és ma már beteg. Lázas. Tuti ott szedett össze valamit, mert bemehettünk a csoportokba. :(

KépKép
KépKép
fioona

sziasztok!

Szeri, pont tegnap gondoltam Rád, hgoy állhattok a lakástémával! Nagyon örülök neki, hogy sikerült! Az eladás is simán fog menni, tutira! :D Depit sajnálom, de most, hogy itt a tavasz és lesz szép új lakásotok, biztosan jobb lesz! :D

Köszi, mi jól vagyunk! Várom a szerdát és aztán a hétfőt! Szeretnénk a lombikot kezdeni, amint lehet, úgyhogy nemsokára tényleg jöhettek az ikreket dajkálni :wink: :wink: Már azt tervezgetjük, hogyan építjük majd be a tetőteret, ha duplájára bővül a család :D :D :D

Arwen, jó lehet a tervezgetés! Én kíváncsi vagyok a részletekre a házatokkal kapcsolatban! :lol: Nekünk tavaly év végén volt a 10 éves tali, de nem mentem - innen több mint 200 km-re és előtte 5 nappal kezdték el szervezni, ráadásul péntek estére, amikor ugye dolgozik az ember lánya :evil:

Orsi, drukk az ovihoz, remélem most már tényleg összejön!
Meri, sajnálom a nagyidat, sok erőt Nektek, pihenj sokat!

Kismamik vigyázzatok magatokra!

Baba-mama talin csináljatok fotókat!! Pl. gruppenfotót a bébikékről :lol:

Mindenkit puszilok, megyek házitündérkedni :lol: :?

Kép
vickybabe

Esztora, csak azért csodálkoztam a kenyéren,mert Nyunyi 9 hós és valahogy olyan korainak tűnt, hogy neki kenyeret adsz már egy ideje... Én még 9 hósan nem mertem Balinak adni. Mondjuk, nálunk van allergiás a családban (persze szerencsére eddig még ő nem reagált semmire rosszul), ezért kicsit félősebb vagyok az átlagnál.

Arwen, csak szólok, hogy a parafa padló festhető, meg se látszik rajta, hogy parafa. Bármilyen színre. És ez a legmelegebb melegburkolat! Egy-két ismerősömnél van és nekem speciel nagyon tetszik, ők is teljesen elégedettek vele. Ahol kisgyerek van ott a legajánlottabb, mert nem fázik fel.
Szerintem nem untatsz senkit a házatokkal kapcsolatban, érdekelnek a fejlemények.
Jót mosolyogtam, hogy berúgtál... aki két éve nem ivott... :lol:
Nekünk két éve volt osztálytalink, de "szar" volt, azt hiszem nem megyek többé. Nem szeretem, amikor egyesek előadják, hogy ők milyen fasza csávók/csajok, és aki esetleg nem az, vagy nem úgy alakult az élete az meg rosszul érzi magát (most itt nem magamról beszélek)... :roll:

Fioona, sajnálom, hogy Lillus lebetegedett. Borzasztó, hogy az oviban rögtön elkapnak mindent!

Vicky, hajráááá ikrek!!! Ha lesz időm besegítek nálatok :lol:
És ahogy látom nemsokára utaztok. Irigy-irigy :)
szerika

csak szólok, h bekukucskáltam és látom, jó sokat írtatok, örülök, h jöttetek, Szeri, Viki! És mindenkli!

Hajni reméelm jobban van már!!!

most, h Dorómár nem alszik el így esténként, h gépelek vele, kcisit nehezeb, de ahogy tudo, jövök!!!

Majd esetleg nyáron egy nagytalálkozót, mit szóltok?
És persze, csinálunk beállított csoportképet. Mindenki modnja, h Csíííííz... :))

Puszák!

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri a már egy ideje az pontosan 2 hete voltunk a vendégségben tehát nem régóta eszi

Bridzsi

Kép
esztora

Oké, Esztora, értettem (egy ideje=két hét). :D És bocsi a csodálkozásért :o
szerika

na szoval :lol: :

Szeri,
en adok neki tok reg ota kenyeret,meg a gyerekorvos kerdezte 6,5 hosan,hogy adok-e nekii kenyerhejat??Mondom nem...erre o:Akkor adjon!
Szoval Attila oylan 7 hosan kapott kenyerhejat,kiflit.Aztan meg valamikor mar a kenyer belsejet is kapta :wink:
Nalunk semmifele etelallergia nincs a csaladban.
Mondjuk en meg a tejtermekekkel akarok ovatos lenni.
Pl en meg nem adtam neki semmi tejtermeket.Tejet azt tuti csak 1 eves kora utan,de most,miota issza a 3as tapit(mar vagy 2 hete :wink: ),elgondolkodtam rajta,hogy inkabb ezt adok neki tovabb is.Van gyerekorvos baratunk,meg mas dokikkal is dumaltam errol es az nagyon igaz,hogy a babatejben minden vitamin meg csomo minden benne van, a mai tejekben meg.....ki tudja mi.....
Szoval ha megissza...mondjuk Attila mar most is csak az almas es a bananos-vanilias babatejet issza,a sima (tobbfeletvel is szenvedtem vele) az nem kellett....mondjuk lehet nekem sem kellene 9 honap anyatejci utan... :roll:

Burkolat:parafa-nem tudtam,hoyg lehet festeni,de ezt el sem tudom kepzelni,hogy hogy nezhet ki,festve... :roll:
Nalunk svedpadlo-hajopadlo lesz,szinte mindenhol,hidegburkolatot nagyon nem komaljuk,kintre is tropusi faban gondolkodunk...
Szinek:padlo-sotet dio vagy mahagoni-szeru (lent a bejarati eloterben+a konyha-etkezo-nappaliban),konyhaban is ez a padlo es a konyhaszerkreny vanilia szinu,munkalap mint a padlo-sotet(mint Ragotaeknal),es nalunk konyhasziget is lesz.
A nappali butor is vilagos lesz,bezs vagy homokszin,gyakorlatilag ezek a szinek mennek vegig a hazon...

Attila ma halali volt,megtapasztalta,hoyg milyen a fu :lol:
Latni kellett volna,egy ideig csak a pleden negykezlabazott,es tapogatta a fuvet,majd visszarantotta a kezet...mint a macskak,amikor nem mernek elindulni :lol: Aztan jo sok ido utan rament a fure,annyiar jo volt!
Szuper ido volt ma,jo kis napunk volt! :lol:

Osztalytali:hat Szerinek igaza van,abban,hoyg olyankor rossz,ha valakinek nem anniyra jol mennek a dolgai,de osszessegeben azt kell mondjam egesz jol megy mindnekinek az elete.
Persze voltak,akiknel sajnos volt rossz tortenet....(egy idoben hazasodtunk,egyszerre szulettek a gyerekeink a lannyal,es a ferje 3 honapja osszepakolt es elment-most valnak...)
Pl azt konkretan utaltam,hogy mindenki ugy kezdte,hoyg munka-ferj-gyerek???Es ez mondjuk nem a legjobb kerdes egy szinglinek....Persze nekem nem volt kellemetlen ra valszolni,de akkor is...na...
Mondjuk en soha nem kerdezek ilyet!De ez en vagyok!Vannak ilyenek,tudjuk.

Orsi,
tok jo,hog yDomi igy elkezdett rajzoni,szerintem is orokolhette a tehetseged!
Samu meg nagyon ugyes es helyes!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky,
mi is varjuk Veled a szerdat es a hetfot!!!!!!Aztan gyere am meselni!!!!!!!!!!!!!
De jo lenne egy ikerpar a topicba!! :wink:

Kismamik mi ujsag,hogy vagytok?????Voltatok hetvegen a borzen?

Fiona,
jaj szegenykem,a ciciharapas tenyleg szornyu lehetett...szerencsere nekem Attilam nem harapta meg soha...es mar nem is fogja :cry: :cry:
Vilagos munkalap van nekunk is,egezs pontosan szinte feher..es az egesz konyhank feher!Most jottem ra valamelyik nap,hogy a koynhako,es a munkalap az enyhen szurkes(mintha marvany lenne),de feher,es a szekrenyek feherek...szoval sztem ennel jobban nem koszolodik semmi.....
Ugyes Olio az egyeduli allassal!!!!!!!!!

Agota,
kozben megleltem a Liget honlapjat,majd elmegyunk tuti megnezni!Koszi szepen az infot a konyharol :wink:
Szerintem lehet am,hoyg nem fogytal,de atrendezodott a tested,nem?De tenyleg jol nezel ki,na! :wink:

na meg visszaolvasok...

Kép

Kép
arwen07

Ja kepzeljetek, a ferjemnek mondtam,hoyg vasarnap megyunk e Anyuekhoz a szulinapomon,erre nagy nehezen elmondta,hyg valamit tervez,plane estere,es ne csinaljak progit,mar Attila felugyeletet is megszervezte :lol: nem tudom azt se,hogy hazajovunk e aludni vagy sem...mindenestre remelem azert 28an odaerek a talira :wink:
Bar szerintem vacsora lesz ,sejtem is hova :lol: ,aztan meg nem tudom mit tervez meg :lol: :lol: Olyan edes!csak kar,hoyg igy kenytelen volt elmondani...imadom a meglepiket!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Bodzi,
mekkora nagy mar a fiad!!!!Hihetetlen!Ebbol is latszik,hogy ritkan kapunk kepet rola! :wink: :wink:
JO,hoyg jottel!!!!!!!Gyere tobbet!

Ragota,
ajandek:hat en nem igazan tudom,hogy mit vegyunk majd neki,hisz meg semmit nem ertekel....
Szerintem egy fakanalnak,egy ures flakonnak-kis nyers rizzsel a belsejeben,meg egy regi taviranyitonak orulne a legjobban :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Krisz,
Csengenek boldog hofordulot tegnapra!!!nagyon jok a fotok,olyan nagylany mar,hogy tolja a babakocsit!!!!Kezs vagyok! :shock: Es meg nincs is 1 eves!!Nagyon ugyes!!!!

Nandorka,
jaj annyiar edes Dorka!!!Ezzela kis kimelgedett pofijaval!Attila is igy ki tud melegedni,halali,tiszta viz lesz a haja!Pl ha meleget eszik,vagy valamin nagyon dolgozik-vagy sokaig all e skozben hadonaszik....

Niko,
dehogy sertettel meg!Semmi rosszat nem irtal!
Mar megbeszeltem vele,igazabol nem akartam en sem kioktatni,sem semmi,csak kivancsi voltma,ok hogy gondoljak ajovot,de ugy erzem,hog ymost azert lassitanak.

Ragota,
csak azt tudom,hogy ovszert nem hasznalnak,mert azt nem lehet...de amugy nem tudom maskepp vedekeznek-e...gyanitom edidg nem..aztan,hoyg ezutan....?Jo kerdes...de tudtommal a megszakitott az meg a biblia szerint is okes. :wink:

Kép

Kép
arwen07

Fiona,
jaj megertem,hoyg kiborit,hogy a Parod kornyezetben ennyi a halaleset...de ahogy irta Nandorka is,nem ezen mulik a ti sorsotok! :wink: Legy pozitiv,az tudod,hoyg csodakat tesz!

Megfaztam meg a het kozepen,amikor volt az a nagy szel...azota is nathas vagyok,borzaszto!Allandoan folyik az orrom,vettem orrsprayt,meg ilyesmi...de meg mindig...aaaa

Ja es elromlott a mosogepunk,nagyon orultem,meg penteken....nem centrifugalta kis a ruhakat,es allat benne a viz!Semmit nem csinalt....nagyon ideges lettem,mega vizet sem engedte le....semmit!
Persze a ruhak meg halomban alltak hetvegre,szoval kellett volna mosni,arrol nem beszelve,hoyg nem tdutam mit csinalni azzal a pakkal,ami benne volt vizesen....raadasul agynemuk.....szoval kicsavarni is eselytelen,de ki sem oblitette gep...na mindegy....
De aztan ma reggel tudott jonni egy szerelo....
Hat en azt hittem besz.rok......23ezerbe kerult!Es ez csak az alkatresz,mert kiszallasi dijat nem szamolt!Kerdzete,hoyg csinalja e meg,vagy inkabb ne...Aztan mondtuk,hoyg csinalja,mert id emar nem veszunk masik gepet,de oregem...!!!!
Es az a "vicc",hoyg ez egy 3 eves Whirlpool 6.érzék mosogep...szoval nem is oreg,meg sz.r ....es mar most volt rossz masodszor.....ilyenkor ugy ki tudok akadni!!!!!

Na megyek,lassan jon a ferjem,aztan attanulmanyozzuk a tervet,amit csinalt a tervezo (ossze tudja magat szedni,ha raszolunk,de rohej,hoyg nekunk kell noszogatni....)
Holnap talalkozunk a masikkal,aztan meglatjuk mi lesz.... :roll:

pusz

Kép

Kép
arwen07

Fiona,
Olionak boldog hofordulot!!!!!!!!!!

mennyi szulinap lesz mindjart :lol:

Kép

Kép
arwen07

Fio, sajnálom, h Lilla beteg.
ha rámszólsz 1x-2x, megkérdezhetem a baba szabásmintáját. az oviban volt babavarrás szülőknek régebben, vszínűleg tud vki ilyet.

Arwen, engem is érdekel a ház, nagyon szép lesz, ahogy elmondtad.
én is sokkal jobban szeretem a melegburkolatot, Dorót is mindig igyekszem "odaterelni", ahol az van. és nálunk is a konyhában is az van. jó, mert ott is sokat van a csajszi.
szegénykém, ezzel a fránya mosógéppel! de most már legalább jó, ugye? és remélem, jobban leszel hamar!
amúgy észrevettétek, miért írtam ahhoz a képhez, h "így esünk"? egy kék folt van a pofiján, egy régebbi esésből + két piros egy aznapi esésből. dehát ez ilyen időszak...

Szeri, nagyon szuper lesz a lakás. mi szerettünk volna parafát, de drága volt. nekem is nagyon szimpi, de sajnos tapasztalatom így nincs.
klassz, h szemben az ovi, pláne, ha tavasszal tesóprojekt, nagyon jól fog jönni, h csak átbattyogtok!
masszázst engedi csinálni Bali? Doró nem mindenhol és csak rövid ideig.

Orsi, nagyon szép Samu baba! Klassz, h így rajzol a fiad! nálunk a vizuális művészetek kicsit háttérbe szorulnak, inkább a zene, ének, zenélés van előtérben, pedig a rajzolás-festés is milyen jó! csak az ritkán jut eszembe. :oops:
Drukk az ovihoz!

ugye jól emlékszem, többen adtok már kölesgolyót? mi ma adtunk, aztán láttam, h a táblázatunk csak 1 évtől ajánlja. no, talán nem lesz gond!

Kép

Kép
nán-dorka

Én is megvagyok ám :oops: :oops: :oops:
Sajnos most is csak beugrottam. Végigolvastam mindent, de annyit irtatok, hoyg jegyzetelni kell, szóval mindjárt elkezdem elölről. A nagyfiú épp alszik, de nem tudni meddig, szóval remélem, addigra mindenkinek tudok reagálni :roll:

Kép
Kép
adrienna

Nán-dorka,
kölesgolyót én már 10 hónaposan adtam neki, de nem nagyon izlett. Aztán vendégségben megkóstolta a kukoricapelyhet. 2 kézzel tömte a szájába, azóta ez a sláger. Ráadásul nem tapad annyira a szájpadlásához, mint a köles. DE a köles az bio meg nincs benne semmi, meg natúr... stb....

Szeri, nagyon sajnálom a depit, de mintha magam irtam volna. Gabcsi olyan kis akaratos tud lenni... ha valami nem úgy történik, ahogy azt ő szeretné, akkor hisztizik

most mennem kell.....

Kép
Kép
adrienna

Én is csak beugrottam.

Kölesgolyót, bulátát Balázs nagyon szereti, most ropival próbálkozom, még eddig nem nagy sikerrel...

Adri, de jó, hogy jöttél! Holnap lesztek egy évesek! Mivel készülsz? Képeket kérünk majd tortáról stb...

Nándorka, masszázst már régóta nem engedi. Amióta tud mászni, azóta nem. Semmit nem enged!!! A pelenkázás is kész küzdelem vele, nem tud nyugton maradni.

Arwen, jobbulást! Mosógépszerelő durva mennyit kért! Meg, hogy márkás gépről van szó. Röhej! Még a házatokról is akartam írni, de Balázs nem hagy.. majd legközelebb.
szerika

Huuu Csajok szetszakad ma a fejem...nagyon durvan faj..
Attilara nem foghatom,tenyleg mintaszeruen alszik ejjelente mostanaban,most is este 8-reggel fel9 ig!!
Hogy mitol faj???nem tudom..

Talalkoztunk ma egy masik tervzovel,hat most gondolkodunk....
Nem egyszeru megtervezni egy hazat,hoyg az tenyleg almaink haza leygen...most mar latom...es meg mik lesznek :roll:
na mindegy,szerintem valtunk tervzot,de este atbeszeljuk a ferjemmel.A regiben elveszett a bizalmunk valahogy......ugy sajnalom,mert amugy nagyon szimpatikus ember,de nekunk most csak a munkaja szamit....
Az a rossz,hoyg megneztuk hazait,meg minden es tok jokat tervezett,de most valahogy nem jon ossze neki vagy nem tudom...es nem ertjuk...na mindegy.

Adri,
holnap szulinaaaaaaaaaaap!Hihetetlen!!!!Majd gyere utana meselni!Hianyzol!!

Szeri,
amugy depi nalam is szokott neha lenni,de erdekes mdoon ez a jo idovel szinte a nullara csokkent.Nalam inkabb a tel+ bezartsag okozta.

Nandorka,
en nem latom a foltokat Doron :oops: Attilan is szoktak lenni serulesek :lol:
Tokjo,hoyg Nalatok is melegburkolat van a konyhaban,na vegre valaki!Es nem problemas?Marmint ha ramegy a viz,meg sokat torlod,vagy barmi kaja kifolyik ra stb...?Mert engem azzal riogatnak,hoyg majd beszivja a fa,es tonkremeg yhipp-hopp,ha sokat torolgetem stb....
Hat remelem,hoyg jo a gep most, a szerelo garanciat vallal erte,szoval gondolom jo lesz.Azota mar mostam 3x,eddig okes.

Attima alszik,ledolok.....jajjjj de faj a fejem :(

Kép

Kép
arwen07

Csak bekukkantottantani van idő ma is :(

Szeri,
joghurtos túrótorta lesz :lol: meg banzáj a nagyszülőkkel. Tudom, hogy ő még nem annyira érti, de nekünk ez hatalmas mérföldkő.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Csak egy perc. Lilla már úgy néz ki, mint aki nem is volt beteg. Sőt már tegnap is.
Cserébe éjjel Oli lett lázas. :cry:

Puszi, és legyetek kint sokat a szép időbe. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Isten eltesse a topic elso 1 eves babajat,Gaborkat!!!!!!
Sok boldogsagot es egeszseget kivanok neki!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
arwen07

Gáborka! Nagyon boldog 1. éves születésnapot kívánok sok-sok ajándékkal, sok-sok boldogsággal, örömmel és jó egészséggel!!!

Kép
szerika

A kis Gézengúzomról is teszek képeket, hiszen olyan régen mutogattam már nektek fotókat róla:

Kép Kép
Kép Kép
Kép
szerika

Sziasztok!

Orsi, de jó hogy jöttél! Istenem, 2 ilyen jóképű pasiról hesegetheted majd a csajokat :):):) Samu olyan kis délcegen tartja magát :)
Tök jó, hogy Domi ilyen kis kreatív :) Nálunk senki nem nagy rajzos a családból, úgyhogy nem tudom mi lesz így szegény gyerekkel :oops: :oops:

Szeri, örülök hogy újra jöttél! :) A lényeg, hogy most már vége ennek a hangulatingadozásos időszaknak, s újra tudsz majd örülni a dolgoknak :):):)
A lakáshoz nagy Gratula! :wink: :wink:
A tervezgetés pedig egy szuper dolog :) Igaz tavaly decemberben csak átalakítottunk, de az is egy 3 hetes - szétvertek mindent állapot volt. Aztán amikor kész lett olyan boldogok voltunk :)
Balázsról ezt az elemzést honnan kaptad? Én is kiváncsi lennék a fiúcskánkéra :roll: :roll:

A pocakfotót ígérem rakom, az utolsó 2 hete készült. De azt hiszem megint óriásit nőttünk. Szombat este Apa megmért minket és 110 cm volt a haskörfogatunk. :shock: :shock:
Ráadásul 2 hete a dokinál még csak 76,5 kg voltam, múlt héten csütörtökön a védőnőnél már 77, 2 ma reggel meg már 78. Mondjuk valószínüleg közrejátszott, hogy hétvégén palacsintáztunk tegnap este meg pizza volt vacsira. Muszály magam visszafogni, mert 2 hét alatt 2 kg-t hízni nagyon gáz. :shock: :shock:

Arwen, Te kis részeges :):):) örülök hogy jól sikerült a Találkozó :)
A Tenával kapcsolatos tanácsokat pedig köszönöm mindenkinek :)
Ati nagyon édes lehetett, ahogy tapicskolva ismerkedett a fűvel :) Mint egy ijedős kiscica :)
A meglepi vacsihoz nagy drukk, nekünk 2 hét múlva lesz a házassági évfordulónk, kiváncsi vagyok mit fogunk csinálni :)

Mi nem voltunk börzén, mert az előzőn már megvettünk mindent, ami meg még hiányzik (melltartóbetét, hőmérő) azokat megveszem sima drogériában is :)

Vicky, nagyon drukk a szerdához meg a hétfőhöz is :):) Az út miatt pedig még mindig irígy, irígy! :)

A burkolat témához én nem nagyon tudok hozzászólni. A két szobában parketta van, a nappaliban, konyhában pedig járólap. De annyiban jó, hogy alattunk anyósomék laknak, így amit Ők fűtenek, az nálunk melegíti a padlót :) Nálunk egyébként világos bézs a munkalap és a burkolat is és naponta többször is áttörlöm. :) Főzéskor meg többször is :)

A lakásátalakítás előtt mi is voltunk a Lugasban, de nekem - becsülettel bevallva - túl drága volt. :oops: Mondjuk én "csak" háztartási gépeket akartam venni, a bútorunk már adott volt, azt 3 évvel ezelőtt ketten Apával csináltuk :) Én megálmodtam, Ő leszabatta, hazahozta és összeraktuk :)

Képzeljétek, olyan jó idő van nálunk, hogy 2 napja kikapcsoltuk a fűtést :) Még éjszakára és fürdéshez sincs bekapcsolva és így is 18,5-19 fok van :)

Ja, egyébként akit érdekel én tudok egy jó és olcsó mosógép szerelőt :) Arwen történetéről jutott eszembe :) Nekünk indesit mosógépünk van, s egy időben szegény pasas hetente jött ki, mert mindig volt valami nyűgje. A 2. alkalom után addig jött ingyen, amíg rá nem jött pontosan mi baja van s meg nem tudta csinálni :) Akinek kell a száma, szóljon nyugodtan :)

Adri, örülök hogy beugrottál :) Boldog Szülinapot Gabi Babának!

Szeri, hogy ez a gyerek milyen édes! :) és mennyire huncut! :):):) A napszemcsi meg nagyon vagány :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK GÁBORKA!
Adri!
Majd árassz el minket képekkel,ok? :)

Szeri!

Bali óriásit nőtt! és hogy milyen vagány!!!!!!! :lol: :lol:

Fio!

Jobbulást kívánok a gyerkőcöknek! Nálunk is betegek,de csak enyhe nátha...és igen azóta,hogy Domi bent volt az oviban beiratkozni.... :roll:

Arwen!

Remélem már elmúlt a fejfájás!
Iszol eleget?

Házat mi is tervezgetünk...végül is van rá időnk.:) Elvileg 10 évig nem adhatjuk el a lakást a szocpol miatt. :shock:
De azt mondták,hogy 5 év és esetleg mégis el lehet adni...

Mi a véleményed/tek a könnyűszerkezetes házakról?

Nán-Dorka!

Dorka, kis tündér a képeken!
Nyári nagy találkozó nagyon jó ötlet!
De én hoznám apánkat is,mivel ő tud csak vezetni... :oops: :D

Pinkiné!

Én is a Tenna betétre szavazok a sima éjszakai stb. nem lesz elég.

Hajni!

Láttam a másik topikban a fotókat a gyerkőcökről,nagyon szépek!!!és a cicát is , ééédes!
:)

Gyuzso!

Mica a kutyikkal,de ariii!!!És ő is nagyfiús már,nagyon kis helyeske!!!:)

Bodzi!

Benike kikerekedett,nagyon édi!!!:)

Samu ma feltérdelt.
:D
Mutatok képet is,csak még fel kell töltenem...
Addig megmutatom a múltkori képeket amiket ígértem a festményeimről.:-)

Mindkettő 3méter*2méter nagyságú
Kép
Kép
ez pedig a mostani kedvenc képem a gyerekekről...
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Pinkiné!

110cm pocak méret...húúúú az nem semmi!! :shock: :D

Arwen,
nekem fekete a konyhában a munkalap,és nagyon szeretem!!! Ikeás az is természetesen :D :lol:

KépKépKépKép
*orsi*

NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKTEK GÁBORKA SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!

Kép

(Ezt a képet neki fényképeztem most a kertünkben.)

Kép

Kép
nán-dorka

Juj tenyleg,nekunk is van mar a kertunkbol viragos kep,jo sok,na majd teszek be!!! :wink:

Szeri,
aztaaaa de helyes fiad van!!!Nagyon nagyot nott!Olyan pasis,hogy nem igaz!
Ez a napszemi gyereknapszemi ugye?Ilyen "gumis" a szara,ugye?
Ha jol emlekszem Esztoraeknak is iylen vagy ilyesmi van..?
Ez milyen?Szerintem Attilanak en is veszek.

Orsi,
annyira ugyes vagy,hogy az nem igaz!!!!!Gyonyoruek a munkaid!ha vegre meglesz a hazunk es ugy dontunk,hoyg kellene vmi ilyesmi,tuti gondolok rad!!!!! :wink: :wink:
A fiuk meg tunderiek!!!
Nem semmi,hoyg Samu felterdelt,akkor mindjart allni fog :roll:
Koszi a munkalapos infot :wink: :wink:
van egy Ikeas konyha,konyhaszigettel,vanilia szinu,sotetebb barnas munkalappal,na az is bejon nekunk,jok az Ikeas konyhak :wink:
Konnyuszerkezetes haz:Sogornomeknek az van,most keszult el fel eve.
Hat amit eddig tudunk rola:nem volt gyorsabb,mint a normal tegalhaz,szigetelest elegge brutal mennyiseget tettek ra,de igy mondjuk jol szigetel!telen is okes volt,most a nyarrol meg nem tudok nyilatkozni,hogy menniyre tartja a hideget....mert gye nyar meg nem volt bent.De monjduk nekik nagyon jo kazanjuk van,lehet az is sokat szamit a futesnel,de ugy tunik a szigeteles megerte a penzet,mert jol tarta meleget.
De en mondjuk nem epitenek konyuszerkezetes hazat,ha egy mod van ra.(ez az en velemenyem)
Pl konnyebben leeg,meg azert a szigetelesben nagyon-nagyon oda kell figyelni,tobb kell,pl a felso szintrol a labdobogast elegge lehet hallani....vannak hatranyai na.De jol korul kell jarni a temat es nem utolsosorban,ha efele hajlotok,menjetek el olyan hazakba,amiket az a ceg csinalt,akiket kineztek es beszeljetek a tulajokkal,hogy nekik hogy valik be (erdemes olyanokhoz menni,akik tobb eve ott laknak)

Pinkine,
a kilokkal ne torodj,csak modjaval. :wink:
Mosogepszerelo engem erdekel :wink:

Holnap talalkozunk a tervezonkkel es most eldol,hogy jobbra vagy balra,allitolag most tervezett egy nagyon megfelelot nekunk. :wink:
Ma voltunk megnezni csomo hazat mesik tervezotol...nmereg ertem haza,hulla vagyok :wink: Attila elvezte a kirandulast :lol:

Kép

Kép
arwen07

Mariettaval mi van?

Kép

Kép
arwen07

Szeri,
Balinak boldog hofordulot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Hát megpróbálok gyorsan pár sort írni amég van net. Ugyanis pont ma 1 hete hogy nincs és azóta küzdünk a szemét szolgáltatóval. Minden nap telefonon kapcsolatban vagyok velük elmondom a gondom de le se szarnak. Most csoda hogy van.
Én bezzeg fizessem nekik a díjat rendesen de cserébe meg nem kapok semmit. :evil: Ma már meglett nekik mondva hogy szerződést fogunk így bontani és bepereljük őket amiért ilyenek. És még meghazudtolnak minket hogy csak vasárnap lett bejelentve a gond. Hát ehez képest 16-a óta telefonálgatok nekik. És ezt letagadják. Na aztán ma lett nekik mondva hogy nyugodtan hallgassák csak vissza a dolgokat,mert ugye rögzítik a beszélgetést. Hát erre nem tudtak mit mondani. Teljesen hülyének nézik az embert. Ma a férjem iszonyat cirkuszt csinált és láss csodát azóta net is van. Pedig én is tudok ám kiakadni ez is megvolt részemről,de úgy látszik ha már nő vagyok akkor nem kell komolyan venni.
Bocsi ezért a hosszú panaszért de jólesett kiadni magamból mert sokat mérgelődtem ezért az elmúlt 1 héten. :x

Velünk egyébként minden rendben. Gyerekem iszonyat mit művel odabbent. Olyan formákat vesz fel a hasam hogy csak lesünk. Ráadásul hogy harántfekvésben van szörnyű mikor kifeszíti magát. Olyankor olyan érzés hogy mindjárt szétszakad a hasam. Rendesen lehet Őt látni. :lol:
Mjad én is lemérem a hasam körfogatát. Nem szoktam de most kíváncsivá tett engem is Pinkiné. 8)

Nagyon szépek a gyerkőcök. A betegeknek pedig jobbulást kívánok.

Hétvégén megvettük a kiságyat. A mérete 60x120-as. Még nincs összerakva majd kb 1 hónap múlva. Meg a kókuszmatracot is megvettük hozzá.

Kitaláltuk hogy lehet átrendezni a lakást hogy jól elférjünk,és a gyermeknek az ágy is a legcsendesebb helyen legyen. Majd valamelyik hétvégén átrendezzük.

Bocsi hogy nem írok senkienk külön. De mjd még képbe kell kerülnöm.

Arwen!

Köszi a hiányolást,minden okés.

Gabi babának Nagyon Boldog 1 Szülinapt kívánok!!!!

Nem semmi csajok,hogy megy az idő. Olyan mintha most születtek volna a gyerkőcök,és már szülinapoztok. Emlékszem én meg mindig jöttem panaszkodni hogy már nem birom tovább,nekem miért nem sikerül. Erre nemsokára szülök én is. :shock:
Lányok ugye megfog fordulni Flóra ??? Van még ideje ugye???
Szoktam neki mondani hogy legyen ügyes és forduljon majd meg hogy anya "rendesen" megtudja Őt szülni. Nem tudom miért de nagyon tartok a császártól. Már csak azért is mert annyira szeretném átélni a férjemmel Flóra születését. :D

Puszilok mindenkit.

remélem mostmár tudok majd jönni,és lesz netünk.

Szeri!

Pocakfotót majd csinálok és rakok fel.

Ja Pinkiné!

Ne felejtsd el a komódos képet sem. 8)
csipcsab

Marietta ne parázz a császáron!!!!egyrészt befordul Flóra!!
a másik Nyunyi császáros és egy másodpercig sem voltam, vagyok csalódott hogy így alakult
nálunk bent lehetett Ricsi a műtét alatt

Gábornak nagyon boldog első szülinapot!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Szeretnék ajánlani nektek egy forradalmian új, és nagyon jó termékcsoportot, a mikroalgákat.
Jelenleg por, és energiaital koncentrátum formájában kapható.
Leírom, hogy eddig mik a tapasztalatok, miben segít:
-magas vérnyomás, vércukor szint normalizálás
- allergiák, ekcéma
- idegrendszeri problémák
- szív és érrendszeri problémák
- fejfájás, migrén
- bőr,köröm, haj problémák
- gyomorfekély és más gyomor, bél,-és emésztési problémák
- máj és vese problémák
- rákos megbetegedések
- ízületi, reumás problémák
- csontritkulás, érelmeszesedés
- teherbeesési gondok, nőgyógyászati problémák.
Ezenkívűl, ha foglalkozol a dologgal heti 2-3 órát, jelentős jövedelemre is szert tehetsz.
Bővebben a http://gyogyalga.gportal.hu címen tudtok olvasni róla, érdemes kipróbálni!!
nyusszancs

Pesti és pestközeli lányok, akkor 28-a hétfő 1 körül Margitsziget?

ANgyalkrisz, Neked ez egyáltalán jó? Rég nem írtál, pedig olyan jó lenne hallani Felőletek! És olyan jó lenne, ha ráérnétek!!!

Puszó mindenkinek,

Ja, a gyönyörű nagyfiúnak, Balinak nagyon boldog hófordulót!!!!!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Gáborkának Boldog 1. szülinapot! (Bocsi, hogy egy nap csúszással)

Igen, jó nekünk a 28-a , 1körül. Szerencsére párom is el tud vinni minket. Vasárnap voltunk a szigeten. Nagyon jó volt. Az a sok zöld terület, és rengetegen voltak. Csenge is egy csomót sétált egyedül. Már egyre jobban megy neki cipőben is. És gyönyörű idő is volt. Viszont annyira elálmosodott, és mégsem aludt el, már majdnem leragadtak a szemei, de nem csukta be. (gondoltuk csinálunk egy próbát, hátha ... de nem).

Ja és évfordulók: nekünk házasság 3. éve, együttjárás 7. éve. :D

Marietta! Ne aggódj! Bőven van még ideje befordulni Flórának! :wink:

Ágota! Nem felejtettem el a kórházas kérdésedet. Majd írok róla bővebben priviben! Előzetesben csak annyit, hogy szerintem megéri ezt a kórházat választani! :wink:

Fio! Ciciharapás nálunk is volt már egy párszor. Szörnyű! Én az elsőnál határoztam el, hogy akkor nincs napközben szopi, és szerencsére Csenge is vevő volt rá.

Szeri! Nagyon vagány Balázs! :D

Lányok! Csengének elkezdett kiszáradni az arcán a bőre. Szerintetek mivel kenjem? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Eddig okes a 28, 1 ora,remelem semmi nem jon kozbe....na meg az ido....gondolom ha esik,hideg van,lefujjuk...vagy?
Majd azt is meg kell beszelni,hoyg hol a Szigeten..?

Angyalkrisz,
nekunk van itthon Nivea babakrem (tegelyes),meg Weleda,es en ha ilyen van szoktam kenni siman Bepanthennel!Nagyon jo!
Ja es elso korben mindig a furdokremet probalom ki!Ha nem hasznal,akkor valtok.

Marietta,
na vegre :wink:
Huuu sajnalom,hogy ilyen harcot vivtok az internetszolgaltatoval....uuuug yutalom en is az ilyesmit es nagyon fel tudom magam huzni rajta!De Te ne idegeskedj! :wink:
Remelem megjavitjak,es lesz net!
Be fog fordulni Flora,nyugi!!!Beszelj vele! :wink: Meg boven van ideje,azt hiszem a 36.hetig siman,de meg aztan is van,akinel befordul :wink:

Evfordulok: egyuttjaras iden 5 eve,hazassag iden 2 eve 8) 8)

Ma megyek fodraszhoz,majd megyunk a tervezohoz (a regihez,remelem elorelepunk mar erdemben!!!) Drukkoljatok,hogy haladjunk vegre!

Kép

Kép
arwen07

Gábornak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Marietta,
nyugiiiiii!! mostmár minden rendben lesz! utolsó 2 hétig bármikor befordulhat!!
internetszolgáltatót meg tessék megfenyegetni!!!
kiságyhoz gratula, fotót esetleg?

Orsi,
nagyon ügyes vagy, szépek a falak!!! a Fiaid meg aztán csuda!!!
Samunak gratulaaa!!

Pinkiné,
jön a gyümiszezon, nem fognak ugrálni a kilók nyugi! Babócátok meg kifelé nő, na! :wink:
tena hálós tuti, én a kórházban hordtam, oda a legbrutálabb betét kell! otthonra már elég volt az éjszakai is, mondjuk Miklós folyamatosan rá volt csatlakozva a cicire, így hamar kiürült belőlem a nagyja.. bocsi a naturális fogalmazásért!!
fülhőmérőt ne vegyetek!! nekünk nem vált be..

Szerike,
Balinak boldog hófordulót!!
kis komisz édespofa!!!! nem lehet egyszerű Vele, tuti pakolós!!!

Arwen,
drukk, hogy a háztervezés végre révbe érjen!!!
mosógépes sztori szörnyű....

Fioo,
gyógymanók elküldve, remélem hamar meggyógyul Oli!!!

vicky?? ágota??

Nálunk késett a teliholdhatás, éjjel a Fiúk nem akartak aludni, kicsit ki vagyok nyúlva..
de most csend van :lol:
nem tudunk a talira menni, anyósom bejelentkezett, na de majd legközelebb!!
szép napot Mindenkinek!!

KépKép
Kép
gyuzso

útlevél-ügyben valaki érdeklődött:
időpontot kell foglalni okmányirodában, 1500 ft-ot csekken befizetni, Apa és anya egyidejű jelenléte és aláírása, fotót ott csinálnak állítva/ültetve
kell a születési anyakönyvi kivonat, lakcímkártyák, személyik..

KépKép
Kép
gyuzso

Boldog hófordulót Micának is!
De jó, h beírtad az útélevélkérdésre a választ, én már nem emlékeztem, mi kell, így nem tudtam segíteni.
Kár, h nem jössz.
Mi úszni nem mentünk ma, mert beteg a lányka. (Írok privit.)

Boldog "áros évfordulót", akinek mostanában van!!!

Adri, várjuk a képeket!

Angyalka, nagyon jól hangzik, amit a szigeti sétáról írtál. Csak ne essen. Hűvösebb idő még nem tartana engem vissza, de mindenki ahogy érzi.
(Ja, meg Doró gyógyuljon ki a köhögésből. Nem szereti a Rhinathiolt, de addig el fog múlni, úgy érzem.)

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen: drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Egyébként amikor olvasni kezdtem a mosógép esetét, rögtön sejtettem a márkáját. Az enyém is megadta magát. A barátnőmnek és a sógornőmnek is ez a fajta gép volt, és mindenki lecserélte, mert kinek mi baja volt vele. Nekem mosott ugyan, de az öblítéstől megkattant és ki sem engedte magát nyitni órákig, ha meg kiengedte, akkor tele volt vízzel. Párszor lerágtam a körmöm, amíg a párom egyenruháját vártam, hogy visszakapom-e egyben.

Olinak: gyógyulást!

Erika: gratula! Nálunk hajópadló lesz, de én sok jót hallottam a parafáról.

Csatlakozom Nán-dorkához: boldog hófordulót Micának!

Gáborkának minden szépet és jót kívánok, így utólag.

Mi még semmit nem vettünk egy szopipárnán kívül Mazsolának. Késésben lennénk??? Ma voltam afp és minden egyéb töménytelen vérminta szükségleten alapuló vizsgálaton. Hát, őszintén szólva kiskapun mentem. Segített az egyik rokonom, de így is sikerült elszédülnöm. Így, hogy elintézett mindent, ment, mint a karikacsapás. Viszont ha ki kell várnom a 100 embert előttem a nőgyógyászaton, majd a dokikra várok 2-3 órát, és aztán megyek át a laborba, hát valószínűleg többször is elájulok. Egyrészt az izgalomtól, másrészt az éhezéstől. Szükségtelen stressznek teszik ki az embert, szerintem. Ja és még ezelőtt a védőnőhöz is menni kellett. Május 5-én megyünk genetikára, aztán 4d-re. Már úgy várom.

A nagyim onkológián fekszik. Hallott már valaki valamilyen tapasztalatot a Culevitről?

Most megyek alszom egyet, mert elég hosszú és fárasztó napokat tudok magam mögött.

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?