Szep jo estet mindenkinek!!
Mar olyan almos vagyok, hogy csukodnak le a szemeim, de meg javaban kenyeret sutok, ugyhogy muszaj fennmaradnom... de nem banom, mert legalabb tudok irni!
(en a kenyersutoben csak kelesztem, es a rendes sutoben sutom, mi igy sokkal jobban szeretjuk).
Na orulok, hogy ilyen egyetertes lett a szineket illetoen...
Apukam vegul jott Pestre ma, igy mar nalam van a cucc!
Doo, jo nekunk a Westend, kirandulunk egyet a gyerkoccel, es legalabb latom Vikot "eloben"!
Majd ird meg, hogy hanykor talalkozzunk. Bea, Agi, varom a "jelentkezeseteket" .
Bea: ne haragudj, de ugy kellett nevetnem, amikor olvastam, hogy ejszaka raugrottal Rozira...
De inkabb csak kinomban nevettem, mert tudom milyen erzes... egy-ket hettel ezelott, amikor eleg sokat aludt velunk Bercel, akkor volt olyan, hogy mar reges reg atraktam a kisagyaba, de egyszercsak felriadtam, es elkezdtem orditani Oliverrel, hogy hol a gyerek? Azt hittem hogy leesett... Na mindegy, tokre bennem van az az erzes, vagyis inkabb panik, amit akkor ereztem, ugyhogy tokre megertem a reakciodat...
Hogy van Rozi-popo?
Ujjat pusziltato Hanganak es "pipo-s" Vicuskanak kuldok egy naaagy puszit! Annyira imadom, amikor magyaraznak ezek a lurkok, vagy beszelgetnek, egyaltalan, kifejezik az erzeseiket. Nagyon jo volt, amig pici volt Bercel, mert kis edes bogarka volt, de ahogy nyilik ki a kis ertelme, egyre jobban imadom! Napkozben sokszor odamaszik hozzam, es csak odabujik, lehajtja a kis fejet az olembe, aztan megy is tovabb. Hat en ilyenkor majdnem elbogom magam, es ossze-vissza puszilgatom! Ha meg lefekszem a foldre, vagy akarhova, es becsukom a szemem, akkor jon oda, es nekiall "magyarazni", hogy keljek fel, meg ad puszit... zabalnivalo! Tegnap mokaztam vele, hogy amikor az orromhoz ert a kezevel, akkor azt mondtam hogy: "bip!" Na azota ez a slager, allandoan az orromat nyomogatja
De azert ez is edes...
Bulata: Bercel is sokkal "szebben" meg konnyebben eszi mint a kolesgolyot. Mert pont a kezebe tudja fogni, es ugy majszolgatja. En bevallom (bar szegyen) azert adtam neki eloszor, mert csak ugy maradt nyugton a babakocsiban ha ragcsalt, es a kolesgolyot nem gyoztem adogatni neki, gondoltam ott a bulata, azt milyen jo sokaig lehet nyammogni, remelhetoleg nem fullad meg tole... Azota is nagyon szereti, sot, jobban mint a kolesgolyot.
Doo: De jo, hogy Viko kapott cipellot! Biztos hamar megszokja majd!
Mi orokoltunk egy csomo tok jo markas cipot, ami kb. 1 honapig volt egy masik gyerkoc laban, ugyhogy valoszinuleg egyenlore nem veszek neki... hallottam, hogy cipot nem erdemes orokolni, mert minden lab mas, es mashogy van kitaposva, de ezeket megneztem, es nincsenek kitaposva egyaltalan... gondolom azert, mert alig volt annak a gyereknek a laban, rogton kinotte... vagy ez gaz? Es vegyek majd neki??
Joga: kis ugyes Viki, hagyta anyat lemenni alfaba...
Hajni: remelem a mai ejszakatok jobb lesz...
na megyek ranezek a kenyeremre...