Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, és ezt kihagytam: Lotti csúcs, főleg a kolbászos. :lol: . Tényleg eszi vagy csak nyalogatja?
Vendég
 


érdekes, én ezt nem kötöm annyira szülihez. úgyh én szeretnék róla csináltatni, csak még nem tudom h hol és hogyan... itt az anyák napja :wink:
Vendég
 


Végül is igazad van, nem kell ennek különöseb apropója legyen. Bármikor készül szép emlék.
Vendég
 

 
 

Hajni, én nemcsak örülök az új házatoknak - de nagggyon irigykedem is :oops: na, kinek van rossz természete?! :roll: :wink: :lol: az sztem nagyon jó, ha mászni tud Hangi!! meg néha meg is feledkezik már magáról :)

Lotti nem semmi azzal a kolbásszal!! gondolom, arra gyúr h ne legyen már annyira balerina :lol:

szegény Rozi popó :cry: minél hamarabb gyógyuljon meg!!! (Bea, úgy értem, nyilván te is ezen vagy, de most ez egy varázsige volt! :wink: )

Ági, a szoptanitra nem válaszoltam: nem igazán műmell, inkább egy kis tartály, amiből kijön egy szilikon cső, amit a mellbimbó mellé kell tagasztani - így onnan jön a tejcsi v a tápi, de egyúttal a mellbimbót szívja a bébi. jó örökbefogadóknak, ill tejmiriggyel nem rendelkező, de szoptatni kívánó anyáknak. nem okoz cumizavart. pofonegyszerű dolog, mégis kevesen használják, sztem alig tud róla vki.

hopp, Hangi ma volt 1.1.1! :lol:

Ági, rákenni gyümit v bmi kenhető állagút a kölesgolyóra, hm? én csináltam már ilyen "merényletet". ezzel együtt a gyerekem olllllyan, de ollllyan keveset eszik... :? ahogy írjátok néhány h a tieitek mennyit - hááát :roll: Hangi megiszik 260 ml tápt?! sztem az enyém gondolom ennyit szopik egész nap... persze nem tudom, de nekem az a gyanúm h a szopik nagy része cumizás, ill pár kortyocska. azzal nyugtatom magam h úgy 1-2 évtized múlva majd örülni fog a manöken alkatának :lol:

én röviddujjú body, plusz lábfejes pizsiben altatom. a takarót lerúgja, de azért kezdetben van rajta. tegnap éjjel, amikor még nem ébredt meg és mielőtt lefeküdtem volna, megnéztem. tudjátok h hogyan feküdt?! feje a lábrácsnál - vagyis az egész gyerek keresztben az ágy lenti végében, egyik keze a keskenyebbik rácsrészen kilógatva, másik a hosszantinál, lába pedig a másik hosszabb rácsozaton kandikált ki. szal mindösszesen egyetlen végtagja tartózkodott az ágyon belül! :shock: visszapakolgattam a kezeket-lábakat, de újra csak kidugta! és az egész mutatvány közben-után nem ébredt fel! :shock: ja és a takaró persze alatta volt... :roll:
Vendég
 


Bea, majd elfelejtettem :oops: van az anyaságon belül egy topic vmi jaj segítség, túl sokat fogyok v hasonló címmel - ott találsz sorstársakat. nagyon kivagy v "csak simán" a szopi? én úgy érzem, elkezdtem hízni. nem kilóilag (mert az még nekem is 45-46 kb), de érzem/látom pl az arcomon. másutt mondjuk még nem igazán. de fogadok h a hasam fog hízni majd, ami meg nem kéne!! a fenekemet kérem vissza, máshova nem kell!! :wink: :lol:
és tényleg miért ültél bele a kiságyba?! :shock:
Vendég
 


tádáááám! van új vonim! :)
Vendég
 


tényleg Hajni!! eleinte még vonid sem volt, most meg már hiper-szuper avatrod is van!!! :lol: na eldugulok, mert szinte csak én írtam még erre az oldalra :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Faraszto napunk volt, Bercel fel 7-kor beajult, melle fekudtem, es most keltem fel... :shock: o meg mindig alszik... akkor gondolom most mar nem keltem fel... :roll: (o altalaban 9 korul alszik) Igaz, ma csak 20 percet aludt... hat remelem nem lesz hajnalban keles ettol fuggetlenul...

Doo, Bea, Agi: vasarnap Ausztriaban ugye nincs semmi nyitva (aldott orszag :)) de holnap megvetetem anyukammal a cuccost!

Doo: aranyos a vonalzod, csak mintha egy ev hianyozna! :roll:
Ugy dontottem, hogy te is, meg Bea is kap tolem 2-2 kilot, es akkor tok jok leszunk! :)

Vicuska: ugyi vagy hogy egesz nap tanultal... foleg ebben a jo idoben! Halaliak a kepek, a kolbaszos tenyleg jopofa :) Pedig en vegetarianus vagyok :)

Hajni: na de jo, hogy Hajni raterhelt ma picit a labara, ha csak veletlenul is... ugyes ugyes kis Hangya! :)

Aaaaaaaa megorulok, megcsipett egy szunyog! Imadjak a verem, en nemtom miert. Bejott a laptom fenyere... :twisted:

Bea: de jo hogy elvitted Rozit dokihoz, es nem nyugodtal meg, hogy ez csak egy pelenkakiutes... szegenyke, az tenyleg fajhatott/fajhat... remelem hamar elmulik!

Bercelen ejjelre egy vekony hosszuujju body van meg egy pizsigatya+ egy vekony halozsak, takarni nem nagyo lehet ejjel, ossze-vissza forgolodik, a takaro akadalyozza ebben... a halozsak azert is jott be nekunk, mert kicsivel kevesebbet mozgolodik. Pl. ha felkel, "csak" felterdel, de pl. nem all fel... :) Doo: ezek szerint Viko sem egy egyhelyben alvos tipus! :shock:

zetus8
 
 


Szilvi: milyen volt a hetvege? majd meselj!

Hajni: reszeg szomszed: :twisted: en nem tehetek rola, de nagyon nem birom a reszegeket... biztos azert mert nem iszom alkoholt. :roll: Annyira masok olyankor az emberek... en van hogy felek toluk :roll:

Agi: nem potoltatok be ma a kirandulast csaladilag? olyan jo ido volt!

Na megyek, visszafekszem aludni... eeeeeeeees holnap este mar itthon lesz Oliveeeeeer juppije! :D :D

zetus8
 
 


Doo, nagyon jó az új vonid. És attól nem rossza a természeted, hogy irigykedsz. Én is az vagyok azokra akiknek mindez hitel nélkül, könnyedén megvalósul. így meg egyfolytában azon gyötrődön, nem vállaltuk-e túl magunkat. Hangit is be fogom íratni a bölcsődébe januártól, mert ha mégsem lesz addig bébi, akkor muszáj lesz 2 évesen visszamennem dolgozni. De akkor már késő lenne beíratni. Ha mégis maradok itthon akkor visszmondom és kész.
Egyébként ez én rossz természetem főleg a családomon csattan. Elég könnyen kimondom a nem túl jó véleményem. :oops:

Erről tud valaki valmit? Ha mondjuk, nem lesz tesó és gyes alatt megyek dolgozni, muszáj az eredeti munkahelyemre menni? Mivel gyes alatt nekik tartaniuk kell az állásomat, de dolgozni meg szabad. Mondjuk csak szerződéssel lennék máshol. Szerintetek? Mert oda nagyon nem szeretnék menni, mivel más munkakörbe tettek át, amikor eljöttem.

Bea, hogy van Rozi? Sokat gondoltam Rátok.

Viki is jókat mászkál álmában. már én is gonoltam, Hangát leteszem egy matracra a földre, mert sokszor nem fér már el a kiságyban. És ő fel is áll a hálózsákba. Tegnap hajnal 3-kor arra mentem át, hogy a pelenkázóasztal felé volt felállva és ott matatott. :? . Azt hittem ebből nem lesz egyhamar alvás de szerencsére nem volt virrasztás.

Etus, szegény Bercel, jól kifáradhatott.
Húú, nálunk biztos hajnali ébredés lenne egy fél 7-es elvásból. Még így is fél6-kor kelt. De már most ásítozik. Ekkorákat: :o . Pedig mindjárt öltözünk és megyünk fel biciklivel a városba.
Vendég
 


Ma van a legtöbb egyesünk.
Doo, én nem gondolnám, hogy Viki olyan keveset szopik, akkor azért csak éhesebb lenne, nem? Ők már szerintem hatékonyan tudják szívni és pár prerc alatt is mennyiséget szopik. Mondom én, a tápszeres Anya. :roll:
Vendég
 


Sziasztok!
Valamicskét evett is abból a kolbászból :oops: apája ette(persze a nappaliba,amit utálok)és kellett neki-addig nem mozdult onnan!
Most is elvitték a cseppemet :cry: anyósom,hogy tudjak tanulni.Na és persze taknyos lett éjjelre(1-4 ig szenvedett-nem kapott az orrán levegőt.)A fűtés szezonnak vége és persze ilyenkor volt rossz idő-áthült az egész lakás :evil: Anyósom jó befűt neki cserépkályhába!!!Remélem gyorsan átmegy rajta!Ja és apának reggel kötelező módon el kellett mennie feladni a lakáshirdetést!!!Nincs mese!Nem fogunk megfagyni egy hülye lakás miatt!!!

Doo:szerintem is eleget szopizik!Mert akkor éhes maradna és nyűgösködne,nem?! :shock:

Hajni:szerintem ha visszaszeretnél menni-és nem oda-akkor a másik munkahelyeden fel kell mondani!Ezt gondolom tudod!A gyes ami 2 év után jár az állami(egységes) így nem befolyásolja a munkahelyváltozás!
Szocpol:hát sajnos vannak ilyen kritériumok!De van a Fiatalok Otthonteremtési támogatása:amely az önerő növelése a használtlakás vásárlásához.(35 év altti házastársak,élettársak)Pesten és megyei jogú városokban 12m ft-ig(mármint az ingatlan értéke) vidéken 8m ft-ig adhatják meg!

KépKép
vicuska
 
 


Sziasztok Lányok!

Írtam a héten valamikor W. Ungváry Renátának egy emailt. Meg akartam magam nyugtatni,hogy tényleg nem baj, hogy ilyen kevés szilárd kaját eszik és helyette inkább szopizik. Már el is feledkeztem róla a sok zűr miatt, de megkaptam a választ, amit bemásolok :


Kedves Beáta!
Semmiképpen sem javasolnám az orvos által ajánlott módszert, jóra nem vezet, az biztos. Egy gyerek igenis tudja, mit akar, és mi a jó neki. Ha szüksége lesz a jelenleginél több szilárd ételre, majd fog többet enni. Amíg ennyire van szüksége, ezt bátran tiszteletben tarthatja. Egyébként 100 ml. anyatej kalóriatartalma több, mint 70 kcal. kevés olyan üveges bébiétel van, amelynek 100 millilitere eléri ezt az értéket. ÁÉs akkor még a vitaminokról, immunanyagokról nem is beszéltünk, ilyenekből bébiételben alig van (immunanyag meg egyáltalán nincs.) Ezért az a kijelentés, hogy az anyatejnek már nincs megfelelő tápértéke, így nem értelmezhető. Ön mindent elkövet, amit el kell, kínálja a kislányát, és olyan esetről sem hallottam még soha, hogy előbb-utóbb ne kezdett volna el szokásos ételeket enni a gyerek. Csak kitartás, és hagyja szopni a pici lányt, amíg neki szüksége van erre.
Üdv: Renáta

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Nekem ennyi elég is, ettől legalább nyugodtabb vagyok. Főleg most, hogy tényleg alig eszik valamit , mióta beteg.

A kiságy hozzá van tolva a francia ágyhoz és teljesen véletlenül ültem bele. Gondolom már el volt érve a fa, mert kölcsönbe kaptuk elég régi. Persze mióta beszakadt, Rozi folyton oda akar bemászni.

Hajni teljesen megértem , hogy mit éltetek (éltek) át Hangával a lába miatt. Amikor elesett, beteg a kis örökmozgó, vidám gyerkőc, annál nincs rosszabb érzés.
Rozit nem tudom letenni, csimpaszkodik belém , és egyáltalán nem olyan mint szokot lenni. Írtó csúnya a fenke még mindig, bár már sokat javult, de én még ilyet életembe nem láttam. Azt hittem, hogy a gomba olyan fehér folt a bőrön, de ez vörös, vastag szaruszerűség,ami elkezdett hámlani a kenőcs hatására.
Gondolom a strand vízét nyelhette be.

Most szerintetek mindig hajlamos lesz a gombára?

Eddig bevett kiskanállalbármit amit adtamneki, mostmár nem hajlandó semmit bevenni. Ordít a fájdalomtól ha a fenekéhez érek, és akkor amikor pisil , mert csípheti neki. Éjjel órákat sétálgattam vele, mert csak ölben volt jó.

Ugye nem baj, hogy folyton nyafogok, nem akarok és nem is szoktam ilyen lenni, de most ezek történnek és ki vagyok merülve.

Doo, köszi a topic ötletet, biztosan nem fogok becsatlakozni másik topicba, de lehet beleolvasok. Renáta levelét főleg neked és Áginak szántam, remélem téged is megnyugtat.

Visuska Lotti nagyon drága a kolbásszal a kezében, neked pedigminden elismerésem,hogy mégtanulni is van energiád. Én lassan csak létezem eggyik napról a másikra.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Etus, rendes anyukád, hogy szaladgál nekünk ezért a hordozható izéért. És köszönettelelfogadom a 2 kg-ot, de ha lehet valami húsosabb részt küldjél már :lol:

Tök jó a Hanga 1.1.1.1 :lol:

Doo, tényleg jó az új vonid! Ha nem lett volna ágyrács Viki lehet lehuppant volna az ágyról. Én is parázok néha, mert Rozi is hasonlóan alszik és egyáltalán nagyon hasonlít a két gyerek sok mindenben.

Katáék remélem jól érzik magukat, megjött nekik a jóidő!

Na ha még eszembe jut valami írok! Mindig akkor jutnak eszembe a válaszok amikor kiléptem.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


És mindig akkor lépsz ki amikor én belépek.

Bea, ez egyáltalán nem nyafogás, ha bánt valami, oszd meg velünk, ezért gyűltünk itt össze. :lol:
Szegény Rozi, kitartás, biztos nagyon rossz neki. Én ehhez nem értek, hogy most ettől hajlamos lesz-e rá, de nem hiszem. A gomba nem olyan mint a herpesz, erre több kenőcs, gyógyszer van.

Vicuska, lakáscsere hajrá! :lol: Sajnos az otthonizés támogatásba nem férünk bele. Ennyiért itt nem lehet házat kapni. Ja, azt mondtam egyébként, hogy sorház? Sajna önálló kertest 20 alatt nem találtunk volna, csak lebontandót. :evil:

Szóval tudom én hogy fel kéne mondanom, de ha mondjuk gyes alatt részmunkaidőben, szerződéssel dolgoznék, úgyanúgy mintha munka mellett lenne mellékállásom. Akkor is fel kellenne mondanom? Keresem a kiskapukat, hogy ne adjam fel a biztos munkahelyet, amíg keresgélek.
Vendég
 


Még azt akartam írni, hogy lassan óvatosan javul a kis Hangyaláb. Ma már biccegve, de lépett néhányat, remélem max. egy hét és a régi lesz. Kicsikém már olyan fáradt volt, mikor tekertünk haza, hogy félúton éreztem hogy nekemdőlt a feje.

Lottikának jobbulást, jaj, nehogy most legyen beteg mikor itt a szép idő.
Vendég
 


Sziasztok!

Rozipopót sajnálom még mindig. Hogyan sikerül a szellőztetést megoldani? csupasz popóval mászkál? Gondolom valami gombaellenes szert írt rá a doki. Bea, azt is az orvos mondta hogy panthenollal hűsítsd? (jól emlékszem, ezt írtad?) Csak olyan furi volt olvasni, jó ez, hogy "keverve" vannak a krémek? mert ha a penthenol egy vékony "filmréteget" von rá-ha jól tudom, de lehet ez csak más égés ellenes szerekre jellemző-akkor utána tud hatni a gombaellenes krém? mit kaptatok? Boraxos valamit?
Jobbulást!És nyugodtan írj a problémákról, ezért vagyunk itt. és hajni ez neked is szól, mi az hogy a lakástéma off?? :shock: hisz minket érdekel! :wink: :wink:
Jó nagy, ez szupi. Lehet majd fogócskázni :lol: Sarok sorház vagy 2 szomszédotok is lesz? :roll: Nekem ez nem tetszett még a múltkor amit néztünk, hogy ne legyen két lakás között...bár ki lehet úgy is fogni jó szomszédokat, meg úgy is egy hülyét, hogy csak 1 falszomszédod van. Meg lehet kérdezni mennyiért vettétek? :oops: Gondolom olcsóbb, mint Pest, bár ki tudja.. :? :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Doo, köszi, akkor erről a szoptanitról már hallottam, tényleg jó dolog lehet!!

Bea, köszi hogy bemásoltad Renáta válaszát :wink:

Nálunk a kajálásról annyit, hogy amennyit emlegettem már a kölesgolyót, hát tegnap majdnem félrenyelt :? én úgy megijedtem, ott remegtema széken utána. nem tudom fura mit csinált, mert mintha direkt benyomta volna a kis ujjával hátra a torka felé, aztán úgy megijedt Ő is, elkezdett remegni meg krákogni. Nagyon rossz volt. és ennek az előzménye, hogy tegnapelőtt ugyanezt eljátszotta a jana vizes kupakkal, amit alapból nem szoktam odaadni, vagy csak nagyon figyelve, de az elég nagy, tehát lenyelni nem tudná, azt hiszem. Viszont elfordultam és betuszkolta a szájába, és ugyanez, megijedt, remegés, para, anya kupakot kiveszi, leül, remeg--- :? :?
Úgyhogy tegnap félbevágtam a ölesgolyókat, de alig ette utána, és ma sem evett rizsgolyót sem, ami jóval kisebb. Most nem tudom mi van?? :shock: Lehet hanyagoljuk egy darabig.

És a tegnapi nap nagy csodája: :D :D azt mondta, és azóta is úgy hív, hogy "annya" :D nagyon jó érzés. Eddig ugye annyannya voltam, de ez most annyira máshogy hangzik :wink:
A kirándulást nem pótoltuk, de párom apjáéknál voltunk, s a kertben mászkált a fűben, gyomlált, földet kapart, virágot tépkedett :lol: :lol: feket volt a körme utána :lol: résen kellett lenni, hogy a szájába ne vegye a dolgokat. Majd teszek fel képeket.
Viszont negatív rekordot döntöttünk alvás ügyben: fél órát aludt reggel fél9-től este fél9-ig. :shock: Ahhoz képest jól bírta, csa a kocsiban ment a nyűglődés :?

Kép
ági_bp
 
 


Hajni sajnálom, hogy elkerültük egymást. Sajna erről a gyes-es dologról nem sokat tudok, de az államkincstárnál dolgozik egy ismerősöm megkérdezhetem ha gondolod. Perse azt sem tudom ez egyáltalán államkincstáros téma -e csak ez jutott eszembe? :? Örülök, hogy jobban van már Hangyaláb :lol: Szépen alakul, egy ilyen húzódás sajnos sokáig gyógyulgat!
A lakástéma tényleg nem off!!! Nem hiszen , hogy közülünk van olyan akit nem érdkel.

Ági, a panthenolt hűsítés és börpuhítás miatt írta fel. A krémet amúgy is csak naponta 2* lehet és a közbenső időben szoktam használni, hogy kicsit hűsítse. Óránként cserélem a pelust és délután kb. 1,5 - 2 órát csupin van a befűtött szobában. Előfordulnak balesetek, de ez most a legkevesebb!
Azt mondta Zita, hogy ANYA :lol: :oops: Hát ettől tutira elbőgném magam, én a nem bőgős :cry:

A nappali alvás nekünk sem nagyon megy mióta beteg, most anyám elvitte kicsit sétálni hátha bealszik a kocsiban én meg megpróbálok pihenni.
Csak benéztem hozzátok :wink:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!Na a cseppem lázas lett-hozta a mama haza az én beteg kisasszonyomat!Most buvál,kapott egy kúpot!

Szegény Rozi baba :cry: nekem egyszer volt a fenekemen egy mérges pattanás(bocsi a hülyeségekért)de az annyira fájt és zavaró volt minden leülésnél-ráhelyezkedésnél!!El tudom képzelni ,hogy ez mennyire fájhat!!!

Zitus anyázik!élljen :lol: (mármint jó értelemben)

Már nincs kedvem tanulni :roll:

Hangyalábnak is jobbulást!

KépKép
vicuska
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.19 16:25-kor.

Kép
ági_bp
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.19 16:25-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Képzeljétek, ma is csak 1 órát aludt Zita napközben. Így ma is hamar, negyed9kor már aludt. Asszem én is megyek utána hamarosan :wink:
Jó éjt!

Kép
ági_bp
 
 


olvasás (és evés) közben próbálok írni h ne felejtsem el a lényeget :roll: :wink:
Hajni, Vicus, tényleg nem tudom h mennyit szopizik, de naggggyon sokat "cumizik", az biztos. mondjuk, ez nem újdonság - mindig is jellemző volt, csak most vhogy elgondolkodtatott. igen, én is azt gondolom h ha éhes lenne, akkor "szólna". csak hát ez az igen szolid hízás, amit a védőnő el nem mulasztott volna kihangsúlyozni, hát ez néha "bevillan".

Bea, köszi a bemásolást. sokszor tényleg elkel a bíztatás, még akkor is, ha végülis a tartalmi résszel tisztában vagyok. csak hát nagyon más TUDNI vmit és aszerint is ÉREZNI. én is nagyon frankó tanácsokat tudok adni másoknak :roll: 8) :lol: mondjuk Renáta nekem attól is hiteles h ő is megfogalmazta uezeket a kételyeket saját bébijével kapcsolatban, tehát tényleg belülről tudja h milyen is ez. és az övé is csak 6 dekát hízott 11 hótól 12. hóig. na, azért azt nem gondoltam h ezt nekünk is "utánozni" kellene :roll: :lol:
Vendég
 


Bea, sztem sem nyafogás. nekem inkább az jön le h tök jól bírod, pedig tényleg durván hangzik. órákig sétálgatni - brrrrr! sajna, tudom, miről van szó :shock: :roll: :evil:
az említett topic már nem él különben, de vannak fent tippek.

Vicuska, további jó tanulást! ezt nevezem h a sarkadra álltál lakásügyben! :D

lakás valóban nem off: a második legidősebb topic baba leendő otthonáról van szó, hé! :lol:
Vendég
 


szegény Lotti :cry: mi az h buvál?! jobbulást!!

ANYA?! :shock: :D megint irigy vagyok :roll: :oops: enyém még csak rám se néz, ha megkérdezzük h hol van anya? :roll: :cry: nemhogy mondja is... :?

Hangyaláb - ez nagyon jó szöveg :lol: :lol:

marha jók a fotók, Ági!! :D milyen vicces fejeket vág már Zita a kocsiban :lol: fú, én kültéri fotókat még nem is igen csináltam Vikiről... :roll: legalábbis idén még nem, mert tavaly még igen, jó időben.
a piros nagyon jól áll neki sztem!! nekünk is blablás sapink van. rózsaszín nyuszifüles :D

körkérdésem lenne: ismeri vki a fürdető vödröt? van ilyen nagyobb babáknak is v csak pici bébiknek? eddig én csak kicsiknek való láttam a neten. azon gondolkodom h jó lenne vmi gyors fürdetési módszer nyárra, de a zuhitól is bőg :roll: (mitől nem...) a kádhoz meg vhogy hozzá tartozik a játék és az sok idő, amit kint is lehetne még tölteni a verőfényben. de leeht h ő nem is reklamálna a játékokért, mert annyira azért nincs oda a fürdésért. nincs baj, csak látom h talán nem a víz az elemi közege. (megjegyzem, egyik felmenőjének sem)

másik: van esetleg vkinek tapasztalata bébi napszemcsivel? én szeretnék venni, de nem tudom, érdemes-e. Viki vszeg lerángatná a fejéről... strandolást meg különösebben nem tervezek végülis. de mégis úgy érzem, ha nekem jólesik h nem tűz a szemembe a nap, akkor talán neki is. v arra ott lesz neki a napernyő?

ma megvettük a cipijét!! :D rózsaszín Linea kicsi virággal, 19-es méretben. hárman adtuk rá... hm. remélem, azért fogja tudni hordani, mielőtt kinövi... az egyik boltban azért sem vettünk, mert ott csak ketten próbálkoztunk - sikertelenül. de ahol végül megvettük, ott az eladó is aktívan ringbe szállt a sikerért. :roll: :lol: egyébként én azt mondanám h MOST indult el. most már elég sokat lépked. az eddigi próbálkozásait én még 0. szintnek nevezném :wink: a küszöböt is át tudja lépni!! és szo. volt először h járásból lecsüccs után ismét járva próbált továbbhaladni.
Vendég
 


Sziasztok!

Hazajott Oliver, mar hianyzott nagyon! Ugyhogy megyek is, majd holnap jovok, csak azt akartam meg gyorsan, hogy:
Bea, Agi, Doo: anyukam ma elment, es elhozta az UTOLSO 3 darab utazos-etetot... :lol: Ket narancssarga van es egy sotetkek. Kinek melyik kell? Ha minden igaz, akkor apukam holnap feljon Pestre egy targyalasra, es elhozza. Hogyan juttatom el hozzatok? Agival gondolom ossze tudok futni vhol... Otletek johetnek priviben.
Na megyek...

Na jo, ezt meg muszaj leirnom: JAJ DE EDES ZITA EBBEN A PIROS SAPIBAN MEG KERTESZNACIBAN! :)

zetus8
 
 


Etus, stipi-stopi egy narancs!!! :D köszike! jövő kedden megyünk babaszemészhez a westendbe - azon a környéken, akkortájt át tudnám venni, hm?
Vendég
 


Még mindig itt... :lol: ahhoz képest, hogy egyszer már elköszöntem...
Most érzem gonoszság lenne lestoppolnom bármelyiket is, s így helyzeti előnyömet-azaz hogy egy bagoly vagyok, aki itt veri a klaviatúrát éjjel, amíg Bea alszik :lol: -kihasználva Beának "esélyt sem adnék" :roll: majd holnap megbeszéljük :wink:
megyeeeek..
és köszi, tudom, hogy ééédes :D

Kép
ági_bp
 
 


Ági, azért mert tudod :lol: , még én is leírom, hogy nagyon tetszik a Zitás sorozat. Én is jobban szeretem a kinti képeket, sokkal jobb minőségűek lesznek. A babakocsis-grimaszolós zseniális. :lol:

Fürdetővödörről nincs tapasztalatom, de miért nem kötöd össze a fürdést a kintléttel, egy kismedencével? Én szeretnék majd venni Hanginak a nyárra. Bár lehet, még akkor nem lakunk ott, de biztos sokat ott leszünk vagy ha anyuéknál lakunk, ott is tudna locsi-pocsizni. meg majd valami homokozós akármit szeretnék az udvarrra.

Menő-manó Vikinek gratulálunk! :D Lehet, mostmár hanyagolni a babakocsit. :lol:
Bébi napszemüveg van az egyik ismerősömnek, Ő kislánya engedi, de alapvetően nyugis természet.

Olivérnek üdv itthon. Ugye azért nem fogsz kevesebbet írni nekünk? :lol: Én uram is tesz mostmár néha megjegyzést, hogy "már megint". :oops: Ilyenkor szeretek írni mikor egyedül vagyok.
Vendég
 


Bea, retteghetsz, mert úgy tűnik Hanga el akarja venni a vezetést a éjjel legrosszabbul alvó témakörben. :evil: . Remélem csak átmeneti és hamar elmúlik mert ez nagyon durva.

Képzeljétek, egyik ujján van egy kicsi karcolás, reggel megpuszilgattam, azóta 5 percenként idejön nyújtja picike ujját és mondja hogy PU. :lol: .ÉÉÉÉdes pusziltatja az ujját. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Zita baba egy kis tündér a képeken!!Ja és olvastam,hogy a szüleid Salgótarjániak-én Balassagyarmati vagyok!!!Nincs messze :lol:

Nekem se hízik sokat egy hónap alatt-pedig nem szopizik :? Ennyi az igénye és kész-nem lehet mindenki jól hízó :roll:

Doo:buvál=alszik!Most is,szegénykém megint lázas és taknyos és még köhög is :cry: :cry: :cry: .Voltunk dokinál is,írt fel orrcseppet,amoxicilint és ambroxolt és lázcsillapítót!

Tegnap reggel olyan aranyos volt!:átöltöztettem pizsiből melegítőre-ránézett a lábára és mondta pipő majd húzott a bejárati ajtó felé.Ő úgygondolta,hogy az öltöztetés = az indulással.Ja és tegnap óta az a mániája,hogy jön megfogja a kezem és húz arra amerre ő akar menni :? :shock: .Na erre nem szoktatom rá(eldugtam a kezem a zsebembe)mert akkor egész nap kézen fogva járkálhatok vele a lakásban!

KépKép
vicuska
 
 


Ma fél 9-ig aludtunk, viszont tekintettel erre Rozi délelőtt nem aludt semmit. Pontosabban még most sem alszik.

Tegnap ültem a földön belém kapaszkodva felállt, utánna elengedett és tapsikolt. Most láttam először, hogy önállóan ácsorog "huzamosabb ideig".

Doo, gratula Vikó első igazi cipőjéhez. Már tényleg járt a királynőnek egy kinti cipő, hiszen nagyon profi kezd lenni a járásban. Én R levelével kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy ezeket mind tudtam, de más tőle hallani.

Lotti babának mennek a gyógypuszik. Ambroxol = ezek szerint köhög ő is. Úgy látszik van valami a levegőben.
Én pár napig nem tudtam adni a kúpot Rozinak csak az A-t és nem is javult a köhögése. Tegnap már kúpot is kapott és most már jobb talán. Éjszaka egyet sem köhögött.

Ági, Zitának tényleg nagyon jól áll a piros szin. A babakocsiban grimaszolós a kedvencem, látszik, hogy tudja mit akar a kisasszony. A pléd a füvön nálatok is dísznek van :?: :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hajni, nem akarok neked rosszat , de biz isten nem bánom ha valaki átveszi a topic legrosszabbúl alvó címét tőlünk. :oops: Legalább egy kis időre, amíg kialszom magam (hónapok kérdése az egész :wink: ). Jaj de drága lehet a kis Hangya, ahogy nyújtogatja a kezecskéjét. Elsőre megtanulja a dolgokat és utána gyakorolja, értelmes kislány nagyon.

Etus, attól, hogy itthon van Olivér nem ér minket hanyagolni :lol:

Hordozható izé: Én jobban örülnék a kéknek, de nem veszünk össze Ági ha neked is az tetszik.

Etus, lehet, hogy hugiékat elküldöm érte, majd még lebeszélem velük aztán egyeztetünk.

Tegnapi bénázás :oops: : Éjszaka kétszer is rávetettem magam Rozira, mert azt álmodtam leesik az ágyról. Ő békésen aludt (volna). Szó szerint ráugrottam, felébredt és persze elkezdett bőgni majd bosszúból másodszor már nem aludt vissza, így éjféltől -2-ig mulattunk. :?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, okés, én a narancsot szerettem volna úgy is :wink: ez így tök jóóóó!
Rozi ügyi, hogy egyedül álldogál és még tapsolni is tud közben, ez a tudomány! 8)
Vikónak tényleg gratu az első kiscipőhöz! :D

Vicuska, Lottinak gyógyulást! szegénykém :(

Szilvi eltűnt! :shock: :?:

Nálunk úgy alakult a nap, hogy este negyed9-től reggel fél9-ig aludt, persze szopikkal és forgolódásokkal tarkítva, de ezzel igazán elégedett vagyok így---mármint hogy annak ellenére sokáig alszik reggel, hogy este "korán" fekszik. Viszont a nappali alvókája totálisan elromlott! ma du3-kor aludt el először! :shock: Negyed1kor már próbáltuk elaltatni, hót álmos volt, és egy óra huzavona után és bőgések után feladtuk...A többi részletbe nem bocsátkoznék :? gondolhatjátok 3 előtt már milyen volt :roll: végül együttes erővel elaltattuk. :roll:
Asszem én meg agyilag pont ma mensizek :oops:

Ti hogy adjátok a sóskát? csináltam ma, de olyan savanyú volt, kellett tennem bele cukrot. Mármint Zitának, mi alapból úgy esszük.

Kép
ági_bp
 
 


Ági,akkor megegyeztünk :lol: Még nem adtam sóskát, engem is érdekel ha valaki igen. Gratula a jó alvó Zitához és a mai éjszakára is hasonló jókat kívánok!

Én is hiányoltam már Szilvit!

A napszemcsire visszatérve, ez már nekem is megfordult a fejemben. Vikóhoz hasonlóan szerintem Rozi sem tűrné magán. Ahhoz túl drága mulatság, hogy csak úgy megvegyem, mert gagyit nem szeretnék. Szóval kicsit tanácstalan vagyok.
Fényvédőt mikortól használtok majd (mármint a gyerekeknek) és milyet?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hangi sztem is nagyon okos - de ezt már többször is említettem. de Lotti is ügyeske sztem ezzel a melegítős asszociációjával!! :D hát igen, a korral egyre bölcsebbek lesznek! :lol: :wink: és trök édesek sztem ezek a mutatványaik!
na és ez az állva tapsolás! én is imádom, amikor Vikó ezt csinálja :D mostanában áll a tükörrel szemben és tapsol magának. sztem azt hiszi h egy másik gyerek az :lol:

ma fél év kihagyás után ismét voltunk jógán! és hát nagggyon büszke vagyok az én egyébként bőgőmasina lányomra, mert egy nyikkja sem volt, pedig mindenki aszondta h vmi front lehet, mert a többi gyerkő viszont annyit sírt h csak na :shock: de Vikire nem ragadt át, sőt, vigyorgott, mint egy vadalma. nagyon szociábilis kiscsaj. volt egy nála két nappal fiatalabb kislány - hát komolyan mondom, úgy néztek ki egymás mellett, mint Stan és Pan :lol: pedig súlyra majdnem uannyik, de a másik gyerek kb fél fejjel alacsonyabb és kis puffancs pofi, duci combi - nagyon édes! Viki meg hosszú, ropi mellette. :shock: :)

azért a babakocsi mellőzése még elég távol van!! eddig egyetlen lépst SEM tett a cipőjében! se a boltban, se itthon. viszont ma már többször is rá tudtam adni sírás nélkül, sőt mi több, egyedül!! :lol: este meg egyszer játszott a cipőcskével és kérdeztem h felvegyük-e, erre bólogatott. de amikor rajta van, mintha ragasztóval lenne bekenve a talpa, látszik h nem tudja felemelni sem. a maximum a leguggolás és a mászás volt a cipiben. de majd ráérez. ahogy ne volt még olyan gyerek, aki ne kezdett volna el enni, úgy biztosan olyan sem, aki ne kezdett volna el cipőben járni :wink: :lol:
Vendég
 


fényvédő alatt naptejet értesz? én még nem tudom h milyet vegyek :roll: doki csak annyit mondott h 30 v 50 :?: faktor feletti bmilyen márkájú.
szemcsi különben 4e körül van brendonban, ill kék pandán.

ja sóska: én pont tegnap csináltam. én különben nem szeretem - pont azért, mert anyu cukorral csinálja és azt nem csípem. én csak pici rántást csináltam (kb életemben először :oops: ) rizsliszttel, megfonnyasztottam rajta a sóskát ÉS rizstejjel engedtem fel!! ettől is édeskés volt egy picit, de szerencsére nem túlzott mértében, és én sót is adtam hozzá. plusz zöldséges-csirkés rizottóra öntöttem rá - így egészen üdítő volt a dolog! Vikinek is bejött.

jaj, viszont a tojglival gond van :roll: :cry: múlt héten kedztem azzal h én megettem egy tojást, aztán kapott ő egy sárgájának a negyedét. kicsit pöttyös lett tőle, de ez még nem rettentett el túlzott mértékben, viszont én megettem egy-két szelet püspökkenyeret, amiben volt tojás:oops: (az egész tepsiben 3 db!) és ma de. megint nyálka volt a gatyijában :cry: :cry: ebédre akartam volna adni megint egy kis főtt tojássárgát, de elnapoltam a dolgot... hááát, nemtom mi lesz így a 15 hós oltással. :shock: különben nem idegesíteném magam, mert elvagyunk tojás nélkül is elég jól.
Vendég
 


asszem Hajni, Ági kérdeztétek a bulátát: Viki azt sokkal ügyesebben eszi, mint a kölesgolyót. nem nyeli félre soha. mondjuk nem is félrenyelős különösebben. vizet néha túl mohón issza és akkor köhécsel a cigányútra szaladt kortytol, de sztem nem vészes. kaját még nem nyelt félre. a bulátában pont az a jó h keményebb és az alkja miatt könnyebb fogni és magának "adagolni". kölesgolyó még félbevágva is kifordul a szájából egy idő után...
fú Ági, már nem is tudom h hol írtad h hátratolta Zita a kupakot. Viki is "szórakozik" ilyesmivel, de azért ennyire még nem csinálta... :roll: viszont imád a torkáig leturkálni az ujjával - kétszer meg is hánytatta magát így :shock: :?
Vendég
 


Szep jo estet mindenkinek!!

Mar olyan almos vagyok, hogy csukodnak le a szemeim, de meg javaban kenyeret sutok, ugyhogy muszaj fennmaradnom... de nem banom, mert legalabb tudok irni! :) (en a kenyersutoben csak kelesztem, es a rendes sutoben sutom, mi igy sokkal jobban szeretjuk).

Na orulok, hogy ilyen egyetertes lett a szineket illetoen... :) Apukam vegul jott Pestre ma, igy mar nalam van a cucc! 8) Doo, jo nekunk a Westend, kirandulunk egyet a gyerkoccel, es legalabb latom Vikot "eloben"! :wink: Majd ird meg, hogy hanykor talalkozzunk. Bea, Agi, varom a "jelentkezeseteket" . :)

Bea: ne haragudj, de ugy kellett nevetnem, amikor olvastam, hogy ejszaka raugrottal Rozira... :oops: De inkabb csak kinomban nevettem, mert tudom milyen erzes... egy-ket hettel ezelott, amikor eleg sokat aludt velunk Bercel, akkor volt olyan, hogy mar reges reg atraktam a kisagyaba, de egyszercsak felriadtam, es elkezdtem orditani Oliverrel, hogy hol a gyerek? Azt hittem hogy leesett... Na mindegy, tokre bennem van az az erzes, vagyis inkabb panik, amit akkor ereztem, ugyhogy tokre megertem a reakciodat...
Hogy van Rozi-popo?

Ujjat pusziltato Hanganak es "pipo-s" Vicuskanak kuldok egy naaagy puszit! Annyira imadom, amikor magyaraznak ezek a lurkok, vagy beszelgetnek, egyaltalan, kifejezik az erzeseiket. Nagyon jo volt, amig pici volt Bercel, mert kis edes bogarka volt, de ahogy nyilik ki a kis ertelme, egyre jobban imadom! Napkozben sokszor odamaszik hozzam, es csak odabujik, lehajtja a kis fejet az olembe, aztan megy is tovabb. Hat en ilyenkor majdnem elbogom magam, es ossze-vissza puszilgatom! Ha meg lefekszem a foldre, vagy akarhova, es becsukom a szemem, akkor jon oda, es nekiall "magyarazni", hogy keljek fel, meg ad puszit... zabalnivalo! Tegnap mokaztam vele, hogy amikor az orromhoz ert a kezevel, akkor azt mondtam hogy: "bip!" Na azota ez a slager, allandoan az orromat nyomogatja :roll: De azert ez is edes... :D

Bulata: Bercel is sokkal "szebben" meg konnyebben eszi mint a kolesgolyot. Mert pont a kezebe tudja fogni, es ugy majszolgatja. En bevallom (bar szegyen) azert adtam neki eloszor, mert csak ugy maradt nyugton a babakocsiban ha ragcsalt, es a kolesgolyot nem gyoztem adogatni neki, gondoltam ott a bulata, azt milyen jo sokaig lehet nyammogni, remelhetoleg nem fullad meg tole... Azota is nagyon szereti, sot, jobban mint a kolesgolyot.

Doo: De jo, hogy Viko kapott cipellot! Biztos hamar megszokja majd!
Mi orokoltunk egy csomo tok jo markas cipot, ami kb. 1 honapig volt egy masik gyerkoc laban, ugyhogy valoszinuleg egyenlore nem veszek neki... hallottam, hogy cipot nem erdemes orokolni, mert minden lab mas, es mashogy van kitaposva, de ezeket megneztem, es nincsenek kitaposva egyaltalan... gondolom azert, mert alig volt annak a gyereknek a laban, rogton kinotte... vagy ez gaz? Es vegyek majd neki?? :oops: :roll:
Joga: kis ugyes Viki, hagyta anyat lemenni alfaba... :)

Hajni: remelem a mai ejszakatok jobb lesz...

na megyek ranezek a kenyeremre...

zetus8
 
 


Csak a teljesség igénye nélkül válaszolgatok, majd holnap újraolvasok és ami még eszembejut pótolom.

Doo, ahogy írtad a cipőt, tökre eszembejutott Hanga. Ő is gyökeret eresztett. :lol: Nálunk kb. két hét volt az az időszak ami után már cipőben is biztonságosan járt. Persze, nem egyformák, csak leírtam az én tapasztalatomat.
Tojástól lehet nyálkás a széklete? Az mit jelent hogy nyálkás? Nem úgy értem hogy hogy néz ki, hanem mire utal? És hogy függ ez össze a 15 hós oltással?

sóskát még sosem csináltam, úgyhogy bölcsebbb leszek ha hallgatok.

Doo, én annyira irigykedem Rád, olyan kreatív vagy a konyhába. És jó ez a topic, én csomó ötletet vettem Tőletek, miket lehet főzni. Én magamtól SOHA nem csináltam volna pl. köleskását, sőt kukoricakását sem, pedig fényesre kaparom a tányért úgy szereti, főleg az utóbbit.

És egy kéretlen tanács: ha majd bicikliztek SOHA ne adjatok rájuk olyan sapkát aminek nincs megkötője. Szöszkehangya bedobta a Körösbe az új sapkáját a hídról. Hol máshol kell levenni? :evil:
Pedig éreztem hogy el fogjuk hagyni, de pont ott eldobni, ez már tudomány. Még jó hogy volt kapucnija azt ráhúztam, de azért mérges voltam.

Vicuska, tényleg aranyos Lotti, hogy így kifejezi magát. Ügyeske.

Én nem akarom saját gyerekem érdemeit lebecsülni, de nem tudom miért mondjátok hogy fejlettebb a koránál? én olyan korabelinek látom. Van amiben talán ügyesebb, van amiben kevésbé, így kiegyenlítődik. De gondolom minden gyereknek vannak gyengébben és erősebben fejlett területei. Hisztiben pl. simán hozza a 3 éves szintet. :roll:
Vendég
 


Doo, hogyhogy nem szereted a sóskában a cukrot?? :shock: nem azt mondtad, hogy édesszájú vagy??
Meghánytatta magát Vikó :shock: :? rendesen hányt is vagy csak öklendezett? Nem semmi.

Kép
ági_bp
 
 


Na, mar egesz szepen megsult, lassan kesz, ugyhogy mehetek alukalni...

Soska: en meg nem csinaltam, pont ma gondoltam arra, hogy bovitenem kene a "kaja-repertoart"... :oops: 2 honapja szerencsetlen gyerek nem kapott uj etelt... na jo, persze nem egyfelet fozok neki, de a menu kimerul a: krumpli/teszta brokkolival, karfiollal, repaval, ceklaval, spenottal, cukkinivel, husival, es ezek kombinacioival...
Ti miket adtok meg a gyerkocoknek? Kerlek kerlek irjatok kaja-otleteket, marminthogy milyen fozeleket/ebedet csinaljak meg... csutortokon megyek boltba Bercel kajajahoz vasarolni (egy csomot fozok, es 2 hetre elore lefagyasztom neki) HELP!
Ja, es mi mindig cukor nelkul ettuk otthon a soskat, jo savanyuan! Nyami!:)

Doo: tojas: :twisted: meg az a szerencse, hogy egesz jol lehet fozni tojas nelkul... en alapbol nem eszem egy ideje sok tojast, nem tudom miert, csak ugy jott, hogy nem kivanom, es azota amit lehet, azt tojas nelkul csinalom... nemreg pl. talaltam egy tok jo turogomboc-receptet tojas nelkul, es naggggyon fini!!

zetus8
 
 


Ági, erre még nem válaszoltam Neked: sajnos van 2 falszomszédunk, de ennek is megvan az előnye, a fűtés. Egyébként a földszinten garázs van a házak közt, csak az emeleten van egy szoba-szomszédság. Hm, ha tényleg érdekelnek az anyagi jellegű dolgok, priviben szívesen válaszolok. Nem mintha titok lenne, de mégis, túlságoasan nyilvános ez a fórum. :?
Biztos elolvadtál, mikor Zita Anyának hívott. Az olyan csodálatos.
Zita nagyon halad a napi egy alvás felé, nem? Én nem bánnám már ha egyszer aludna, mert így pont kettévágja a délelőttöt és a délutánt is az alvással, és pont délben tudunk bárhová is menni, amikor már elég meleg van. Vagyis még kellemesen, de hamarosan túl meleg lesz. Ráadásul, mi az esetek többségében egyedül vagyuk a játszótéren, mert minden más gyerek olyankor alszik amikor ő ébren van. Bár az jó, hogy a hintára nem kell várni. De így nem tud gyerekek közt lenni. Hogy fogom így szocializálni? :lol:

Doo, szerintem jobb a napszemi ha eltűri mint a napernyő. Nekünk van/volt tavaly nyáron de nem szerettem, mert ahányszor kanyarodtunk, annyiszor kellett újra beállítani, de ha nem sütött a szemébe akkor nem is látott ki tőle, szóval nem volt jó.
Viki bólogat? De ügyes, én ezt már tök régóta próbálgatom vele és sokszor látom hogy magát szórakoztatja azzal hogy bólint, de adott szituban nem csinálja. Szóval még kommunikációra nem tudom használni. De az aranyos ahogy gyakorolja. Sokszor még az egész törzse megy vele. Nem igazán izolált nyaki mozgás még ez nála.
Mi is pont jövő héten megyünk a szemészetre. Hétfőn.

A tükrön én is sokat gondolkodtam felismeri-e magát. szerintem nem, de ha kérdezem, hol van Hanga, mutatja a tükröt. De nem hiszem, hogy tudja, hogy a 2 Hanga ugyanaz. De Viki édi lehet, ahogy tapsol a tükör előtt. :lol:

Héé, ez a sok külön tali és én mindből kimaradok. :cry:

Vicuska, hogy van Lotti? És Te mikor vizsgázol?

Bea, Rozi gyógyulgat?
A tegnapi éjszakánk nem volt vészes. :D
Vendég
 


Rozi már csak cicin alszik el napközben is és vagy sikerül becsempészni az ágyba, bkocsiba vagy nem. Tegnap pl. fél órát aludt egész nap :shock: összebújva, ami jó mert pihentünk viszont nem tudok semmit csinálni. Szalad a ház, de tényleg. Eddig jó sokat aludt Rozi délelőtt így megcsináltam amit lehetett, de még ki kell találnom gyerek mellett, hogy tudom a házimunkát elvégezni. A betegsége úgy visszavetette, nagyon anyás lett sokat bújik és csimpizik.
Amúgy sokkal szebb a popó, csak a szemérem ajkakon gyógyul lasabban , és a köhögése is szépen alakul. A Normafloret a kis flakonból szépen kiszopogatja olyan cuki.
A orrszívóporszívózást még mindig nehezen viseli és egyszer úgy vigasztaltam meg, hogy mondtam neki, verjük meg a porszívót dá-dá és ráütöttem. Azóta minden porszívózás után megy a porszívóhoz és mondja dá-dá-dá és közben üti. Nem vagyok benne biztos, hogy pedagógiailag ez jó megoldás a feszültség levezetésére, de megnyugtatja rögtön abba hagyja a sírást. :oops:

Húú mennem kell, remélem még tudok jönni és reagálni......

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, nálunk is nagyon csimpi lett Hanga, ettől az egy héttől. Az hogy eddig állandóan kézben vittük ide-ode, meg nagyon nem is csináltam mást mellette, csak Őt gardíroztuk, hát ez most nagyon visszaütött. Olyan hisztiket rendez tegnap óta ha leteszem a kezemből vagy elmegyek mellőle, hogy egy perc alatt beleizzad. Nagyon kemény játékos lett a kiscsaj, bár sosem volt egy kenyérre kenhető személyiség.
Vendég
 


Bea: mi mar kb 2 honapja "utogetjuk" azokat a dolgokat, amiben elesik Bercel, vagy pl ahova beuti magat... :oops: Szinte kivetel nelkul csak igy hagyja abba a sirast, amint "megkapja a magaet" pl. az asztal sarka, mar nevet is... :roll: A jovore nezve nem egy jo dolog, hogy az rogzul benne, hogy ha vmi baj eri, akkor jol csapjon oda a baj okozojanak es minden okes, de ez nalunk tipikusan a van az elv meg van a gyakorlat kerdese... :( Mentsegunkre legyen mondva, hogy Bercel a kisebb eseseket fel sem veszi, pedig sokszor akkora huplik vannak rajta, hogy "orom" nezni, csak amikor igazan beuti magat, akkor sir... de akkor muszaj "megbuntetni" a dolgokat... :shock:

Hajni, Bea: kitartast, nalunk is ez volt a multkori betegseg utan, kb. egy hetig tartott, es szerencsere elmult...

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de en a legotbb dolgot, amit Bercelnek csinalok/adok azt ki szoktam probalni... na jo, a kupot nem nyomom fel magamnak, de a Sterimarra befujtam anno az orromba, es az valami brutalis! Szerintem azzal kinozni lehetne embereket... en legalabbis tuti mindent bevallanek... Ezzel szemben a Fluimare az tok jo, egyaltalan nem olyan brutalis!! Na mindegy, ez most csak arrol jutott eszembe, hogy szegeny Rozinak megint porszivozni kell az orrat... En ma azt lattam, hogy kicsit beszaradt-taknyos Bercel orra, ugyhogy befujtam neki Sterimarral, mert a Fluimare kifogyott, es nevetett! :shock: Eddig meg utalta, odatette az orra ele a kezet amikor csak meglatta, alig lehetett befujni neki... Kicsit "perverz" gyerekem van, a Sterimar-ral elvezkedik... :shock:

zetus8
 
 


Hajni: tukorrel kapcsolatban en azt olvastam, hogy kb masfel eves korban ismerik fel magukat a tukorben. Es onnan lehet tudni, hogy tenyleg igy van, hogy bekenjuk az arcat pl. tejszinhabbal, vagy mindegy, valamivel, hogy maszatos legyen, vagy fura, ami nem szokott rajta lenni, es ha letorli, amikor meglatja a tukorben, akkor mar felismeri magat.

zetus8
 
 


Ja, meg annyit, aztan eldugulok, hogy Bercel nagyon tetszik maganak, szokott puszit adni a tukorben levo kisfiunak, amikor megkerdezem tole, hogy: szerinted aranyos ez a kisfiu? :)

zetus8
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?