Sziasztok!
Hétfőn voltunk Dokinál.Sajna mikor megnézte,nyomba mondta ezek allergiás kiütések.
Ő a tej-,tojás allergiára gondol és nyomba levette a vért Laurától.Szegénynek alig akart a vér jönni.Kézfejéből vette és míg sírt azért valami lefolyt.De a 3 kémcső alig akart megtelleni.Nagyon jó,hogy a mi háziorvosunk leveszi,de a hátulütője,hogy a kórház laborjába nekem kell bevinni.Nekem van jogsim 18 éves korom óta,de nem vezetek,Zsolti dolgozott és elvitte az egyik kocsit,Apósom meg a másikkal elment dolgozni.Így mondom,hogy berakom a hűttőbe a vért és délután elviszem,de azon nyomba vinni kellett.Tőlünk kb.5km-re van,így babakocsi kiesett és hírtelen azt se tudtam,hogy jutok el addig.Nagy nehezen a Laura keresztapja/szerencse szabadnapos volt/elvitt,de tornára alig értünk oda.Most sajna kis bőre még olyan mint a rinocéroszé/gombostűhegyni apró piros pöttyös,de az ekcémás rész azért tűnedezik el róla.
Dokink mondta,hogy ha nem fogok szoptatni a sinlacot,vagy az Aptamil HA tápszert /tejallergia megelőző/adjam.
Mellé kiderült kezdődő kötőhártyája van.
De ezek mellett be akarta adni az agyhártya gyulladás elleni oltást.
És kaptunk szemészetre beutalót.Holnap viszem dokihoz.Igaz elöször maszek úton,és ha valamit találnak akkor a kórházba.
Délután meg a viharba Danit kellett vinnem tornára.A víhar kellős közepén mentünk biciklivel,Laura az ülésbe,Dani külön.Laura nagyon élvezte esőkabátban a biciklizést.
Ma estére sajna be is lázasodott Laura.Furcsálottam is egész nap mivel 10-től 13.30-ig aludt.
Beírattam Laurát bölcsibe 2009.szeptemberébe,de ha találok munkát vagy suliba megyek,akkor 2009.februárjába beveszik.Szeptembertől a 60 férőhelyes bölcsibe 80-an kezdenek.
Szeretném kérni aki tud kézbe adható kajákra ötletet az nem írná le.Lehet egyszerű is pl
csirkecomb....
Jó lenne ebből egy táblit csinálni.
Ja és ha valaki talál vagy tud olyan receptet/főétel,sütemény,rágcsálni való.../ ami tej-,tojás mentes jó lenne írná/lehet privibe is/,hogy gyarapítsam a menű listáját.Sajna most Én is meg vagyok ezektől vonva.
Köszönöm előre is.
Kinga
Néztem az étlapot.Le a kalappal előtted.Én ennyi mindent ki se tudnék találni.Még megkérdezhetem milyen salátákat szoktál csinálni,És hal ételeket?
Tényleg írj valamit Violáról is.
Ha jól tudom Te dietetikus vagy.Esetleg tej,tojás mentes kajákat tudsz ?
Nanica
Te miket szoktál adni Linusnak kajákat?
Írtál múltkor a tejmentes torta lapról.Sajna az az újság nincs meg nekem,leírnád a receptjét.
Timi
Hogy vagy?Rosszullétek?
De jó,hogy Anyukád elfogadta a dolgokat.Bizti a hirtelen meglepetéstől beszélt csak így.Le a kalappal elötted,hogy odaadtad LIllus Anyósodéknak.Én még Danit se adtam senkinek oda éjszakára.Lehet ezt picit át kell alakítanom.
Nagyon jó a kirándulásos képeitek.
A nappali alvás nálunk is pont ilyen.Kiváncsi vagyok mikor lesz ebből délutáni alvás.Tanácsok?
Kditke
Heti 2 torta?Én hétvégente szoktam sütni,de néha elfelejtek.
Ha akartok menni Ausztriába szólj,mert lehet itt is meg tudod venni amit akarsz./ruha,cipő/Most nyílt meg azok a boltok,amikbe szoktunk vásárólni.Igaz azért az áruk picit több,de elfogadhatóak.Szívesen várunk bennetek,majd körbekalauzollak.De ha valaki erre jár nyáron szóljon.
Ria
Sajnálak a gép miatt,de remélem azért csak átmeneti állapot volt.Nekem is pénteken nézik meg,mivel kicsit lassú lett.
Panka
Nagyon jók a képek.A ruha kipakolás olyan mint nálunk.Bizti csajos szokás.Dani nekem soha nem csinált ilyet.
Emőke
Utólag is
Boldog születésnapot LILIENNEK!
Nagyon jók a képen.
Helga
Jó útat utólag is.Képeket rakjál ám!.
Mazsi
Sajnállak az éjszaka miatt.Tegnap hétfő éjjel Én is 3 órát aludtam,mivel állandóan felébredt.Így tegnap már 10-kor feküdtem és reggel kapcsoltam ki a számítógépet is.Apa meg el is késett a munkahelyéről mivel elfelejtettem felhúzni az órát.
Laurát holnap viszem szemészhez.Leának milyen géppel nézték meg a szemét?Hogy tűrte?Írjál róla valamit,annyira ideges vagyok,hogy találnak valamit nála.
Bigsister
Köszi,ez tényleg drága.Kirándulásotokat olvasva tényleg megerőltető lehetett.
Mi nem tervezünk 3-ak,pedig néha kedvet kapok rá.Dani már mondta,hogy ő még 2 kistesót akar.
Sno
Titkos tali néha nekem is eszembe jut mikor alig írtok.
Valahogy úgy olvasom a sorok között hogy baba lesz.Igaz?
Lora
Sajnálak a fog miatt.Remélem hamar gyógyul.Szopi témával nekem is jöttek már sokan,hogy nagy lesz a kötődés.Már nem is mondom sok embernek.Én leszoktatni se tudom mivel inden kaja elött szopizik és ha nem adok neki akkor 1 óra múlva már a ruhámat húzigálja.
Lorca
Tároló feltörés.
Hogy van Szabi?És nati?Alig írsz róluk.
Lyukas gatyáink még nincsenek,de harisnyákat nyúzzuk.
Napi 3-4 pelus megy el,és kb.1-2 naponta van kaki.
Alvás:
Harisnya,bady,és hálózsák vagy rugdalózó.
Blin
Akkor most már nem dolgozol?Mit szólt a főnököd,mikor mondtad,hogy nem tudod tovább elválalni?
Hol van Bella,Móni,Május és a többiek?Sági,Pann gyere többször.