Sziasztok,
Kiszuny,
Jaj-jaj szegény apája. Sajnos én tudom, mi az a tüdőembólia, mivel anyukámnak is volt, sőt műtötték is rá. Remélem, ti még idejében kerültetek orvos közelébe és gyógyszeresen is fel lehet oldani a vérrögöt - már ha egyáltalán tüdőembóliáról van szó. Neked meg kitartást, és türelmet a "holnaphoz".
Dé,
Látom nálatok is bejáccik a "nincs 8-ig heverés, 88 etetés" és a többi, amiről a férjem irt a dalnokok ligájában
Nálunk is ilyen volt, hogy a gyerek eccerűen nem akart aludni. Egyik reggel nagyon zombin ébredtem, gyereket megetettem, aztán vissza az ágyába. Az istenért sem akart aludni. Üvöltött kb 3/4 órát, aztán bealudt - persze közben én meg a másik szobában sirtam fejemen egy párnával, hogy minél kevésbé halljam a sirását. Naszóval ezután aludt majd' két órát. Azóta mintha kicserélték volna, megjavult az alvókája. Most megint alszik minden két hami között 1-1,5 órát. Momo a megmondhatója, hogy minden hang nélkül elalszik, és semmi gond vele. Én azt gondolom, hogy kellett neki ez a kis sirás, hogy eccer jól kiadja magából minden dühét és bánatát. Legalábbis remélem, hogy az igy utólag gyártott ideológiám helyes
Szilvi,
Azt nem tudom, hogy hogyan kell kicsinyiteni, de nekem apája tett fel egy porgit, amivel totál meg lehet oldani, nagyon eccerűen. Sajnos a nevét nem tudom (talán Irfranview?) csak azt, hogy az ikonja leginkább egy kivasalt piros macskára hasonlit. Itt be tudod állitani a kép felbontását, amit én mindig 400x300-ra állitok, igy mélben is könnyen külhető.
Kangi,
ÁÁÁÁ, tudtam én, hogy vmi csalafintaságot ki fox találni a pisivételre. De hogy apájátok milyen negativ??? Koppinccs az orrára, és üzenem, hogy ahelyett, hogy betegre röhögné magát, esetleg segithetne is – persze aki ilyen kreativ, annak nem nagyon van szüksége rá
Elli,
Mi anno azért IS választottuk a Twingót, mert ott az anyósüléses légzsákot ki lehet a slusszkulccsal kapcsolni. Eszünkbe sem jutott, hogy ott veszélyesebb lenne neki utazni, csak arra tudtam gondolni, hogy ha ketten vagyunk a kocsiban, akkor bizony én látni akarom, hogy mit csinál. Szerintem nem gáz ott utaznia.
Momo,
Engem kicsit zavart a rendetlenség, meg akkor nap nem is volt sem porszivozva sem felmosva, ezért kicsit télleg gázabb volt a lakás, mint máskor szokott - de csak egy kicsit
Alvás ügyben sajnos nem tudok segiteni, nekem genetikailag ilyen a jány. Meg aztán neked ott van még a gyönyörűséges Timi is, akinek szüksége van az éjszakai nyugalomra. Esetleg még annyit, hogy a Viburcol helyett megpróbálhatnád a Coffea tosta nevű homeos cuccost, ami állitólag az élményekben gazdag ingereket is segit feldolgozni a gyerköcöknek. Ha gondolod, én itt a gyógyiban megrendelhetem neked, és ha megjött, rádcsörgök - esetleg lesz bátorságom és elviszem hozzád. Vélemény?
Réka,
Én voltam, aki megjegyezte, hogy viszontláttam a par.krumplit a pelusban. Tök jó, hogy irtad, hogy ez természetes, bár azóta már én is nyugodtabb vagyok. De télleg köszi!
heppi (aki mára elorozta apája notebookját, és nagyon élvezi)