Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nadine: Zsanka gyógyulás Kép
Neked meg mielőbbi gyógyulást kivánok
A 2 hete nállunk is végigszaladt mindenkin ez a kórság Kép
Gép:Már a ventillátor lenne a bűnös hiszen még talán ha 2 hónapos a gépünk.Mondjuk az igaz hogy 2 hónap alatt ha 2x volt kikapcsolva akkor sokat mondok.Folyamatosan megy. :-0

Maci_2:Köszi.Lehet hogy még mindig nagy lenne a méret? Megpróbálok még kicsinyiteni rajta csak nehogy eltünjön a végén Kép
Botmixer:Akkor ezek szerint az a titka hogy túl kell főzni a dolgokat.Mert néha nekem is darabos marad és Ádi szegénykém nem tudja lenyelni de a vajas kenyér darab az bezzeg megy amit tőlem imád kuncsorogni.

Kangi:Pisivétel.Nagyon jó.Milyen találékony vagy.
Egyszer már nekünk is kellett venni.Az se volt egyszerű pedig a fiúktól talán tényleg könnyebb egy kicsit.

Elli:De jóóóóóó.Olyan kitartó vagy.
Tegnap éjszaka történt:1/4 3 kor első ébredés - víz, cumi- 10 perc csend majd ordítás.Két szoba közti ajtó becsuk kb 5 perc aztán nem bírtam tovább mert megint eszembe jutott hogy mi van ha éhes.(De akkor miért nem rögtön sírt miért várt 10 percet)Szopizott egy jó nagyot és alvás 3/4 7-ig.Lehet hogy én akarom hamar leszoktatni?Szerintetek? 8 hónapos.Nem kellene már kibírnia reggelig minden víz és szopi nélkül.Az a baj hogy a víz se a legjobb megoldás mert aztán meg arról kell leszoktatni.Ti szoktatok vizet,teát adni éjszaka?
Attól tartok ha nem most szoktatom le később még nehezebb lesz.Vagy leszoknak maguktól a gyerköcök? Ezer kérdés.
Mostmár azt hiszem keményebben belevágunk a hozzátápihoz lehet hogy napközben nem eszik eleget és éjszaka próbálja pótólni. (ilyet is hallottam)
A levélváltást ha olyan ami ezzel a dologgal foglalkozik nekem is elküldenéd emilbe.

Azt már kérdezni is akartam hogy akinek ilyen idős pindurja van (szopizik is még) hogyan alakítja a napi kajálásokat.Lehet hogy valamit rosszul csinálok.

Talis képeket még mindig nem találom. Kép

Szilvi
szedem

Végigolvastam Kép Mindent értekKépKép Még a képeket kell megnézni, de azt már nem biztos, hogy hagyja Zsombi. Ma megpróbálok sárgarépát adni neki, hátha bejön.

Tényleg, Réka
Boldog szülinapotKépKép
Angolon az egyik csoporttársnak is ma van. Még valakinek ma van, nem? Megvan, Franyó! Jól emlékszem???
Kép

Toffi + ébredő Zsombi
toffifee

Momo,
Mit keressek? Hogy ismerem fel a férget?

Maci_2
maci_2

Köszönöm szépen a jókívánságokat és persze a virágokat is! Nagyon aranyosak vagytok!

És Danim nevében is köszönöma gratulációkat, kutyázás egyre jobban megy, csak ez a hátrafele haladás bosszantja eg ykicsit a fiatalurat.

Most rohanok, mert a barátnőmékhez vagyunk hivatalosak ebédre, és kicsit késében vagyok, de este még jövök, férjemmel péntekre toltuk az ünneplést és egybe kötjük majd Dani vasárnapi félévességévelKép

Ja...még annyi, hogy valaki kérdezte (bocs, tiszta szita az agyam), hogy miért látja viszont a pelusban a kaját. Dokinénink azt mondta, hogy ez teljesen természetes, az új ételek első alkalommal egyszerűen csak átmennek a babókon, tehát aki ilyet tapasztal, annak a csemetéje csak hozza a nagykönyveben leírtakatKép

Szép Napot Mindenkinek!

Réka
muki

Mano2: koszi megegyszer a vendeglatast.Kép Ja es en inkabb itthon hagynam Dorkat, Pecs azert messze van, meg egy felnottnek is sok neha....

Kangi: a novemberi Kismamaban pont a vashianyrol van szo, jar neked? Vagy kijegyzeteljem?Kép

Maci2: Norka helyett valaszolokKép: Liberos esokabat sotetket, zseben minta, 2-es meret (mindegyik!)

Szilvi: Lacko 10 hos, alt ebred 1x ejszaka szopizni, de en meg birom es hagyom. Szerintem ha teged nem ut ki kulonosebben az 1 keles ejszaka, hagyjad. Raer meg ataludni az ejszakat!Kép Ja es pl mara virradoar ataludta az ejszakat, de total nem tudom mihez kotni, nem evett tobbet, nem volt semmi kulonos (talan hogy nem aludt delutan, csak deleott, de akkor 3 orat!). Lehet ez a titka, de ez annyira nem tetszikKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Elli!

Köszi a mailt!

manó2!

Téynleg jó lenne gy taliKép Olyan rossz hogy messzebb vagytokKép OPrsollyal mi találkoztunk már ám, a Margit szigeten, jó réghen,a nagy talin. Tényleg, hozzátok BKV-val hogy lehet kijutni? Vagy egyáltalán busszal, vonattal? nagyon sokáig tart? Mert ha nem egyszer talizhatnánk ott is, Orsoly is átjöhetne Lackóval aztán játszhatnának a gyerkőcök mi meg dumcsiznánk.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Ja, Pécs: Én egyszer jöttem onna vonattal haz, hááát durva. De komolyan. Durvább mint KunhegyesKép, pedig az is 3 óra hossza. Azt hittem soha nem ér be a vonat, annyit tekergőzött. Kép

Viszont Dorka átlagon felüli jó kislányKép

Na, most sokaz segítettemKép Szóval én Emmával nem mernék belevágni, de Dorkáról simán el tudom képzelni hogy bírná, kérdés hogy jól is érezné e magát vagy csak kibírná.

manó

KépKép
manó

Most olvastam visszaKép

Manó2. Orsoly!

Mi ez a gyerkőc kettéválasztás?Kép

Kangi!

nagyon ügyi vagy! Én annak idején csak álltam Emma mellett sé amikor pisilt odaugrottam egy műyanyg pohárral.

Myssnia!

lehet hogy tényleg a hideg mega sok cucca baja. Emma is üvöltött ha a sapkát a fejére tettem, de most 1-2 hét alatt megszoktaKép Sőt, hozza oda ha menni akar. Mi most a kesztűvel nyűglődünk, merta zt viszont nem hajlandó felvenni. Szerintem azért vidd sétálni, kel a fris levegő, még ha hideg is, bele fog törődni.

Elli!

Gratula az éjszakához. Nem okold magad, mindannyian elrontunk ezt vagy azt. Én mega hisztijétől nem tudok szabadulni, pedig az is félrenevelés kérdése a legtöbb esetben.

Nálatok ez az óra átállás zökkenősmentesen ment? Emma nem bír átállni, minden reggel fél 7-kor kel, amia régi fél 8. Feküdni bezzeg az új szerint fekszik, 8-kor. Mondjuk ő mindíg is ilyen volt, ha este 8-kor fektettem akkor is reggel 1/2 8-kor kelt, d eha este 10-kor fektettem akkor is.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Mi is megvagyunk igaz nem hiányoztunk senkinekKép

Nálunk Márk is vashiányos kapott is vascseppeket, de ma voltunk a dokinéninél és azt mondta, hogy ne adjam neki, mert egy kicsit elvette az étvágyát és nem annyira vashiányos, hogy keljen neki. Inkább eggyen rendessen. Most ő se hízzott csak 10grammot 2 hét alatt a gyógyszer miatt. Ja és annyira csúnya az innye ahogy jőn a foga lehet, hogy azért se eszik annyit.

Elég rosszak az éjszakáink is mert óránként felébred és hisztizik toborzékol ezerrel.

De nappal nagyon jó gyerek nem tudom miért fáj ez a fogkijövés ennyire.

Azért pár képet én is felraknák róla.

Kép
ez a kedvencem
Kép
séta elött
Kép
Márk labdázik
Kép
és végül az usziba

puszi
UI: Mindenkinek Boldog névnapot szülinapot és hófordulot kivánok utólag is.
Andy és Márk
andy78

Maci2, ha jól emlékszem, V32 Blaster néven fut a vírus, nálunk a McAfeet kellett lefuttatni, az megtalálta. Többet sajna nem tudok segíteni, mert én is hülye vagyok ehhez a részhezKép

Szilvi, az én lányom 3.-án lesz 8 hónapos és éjjel 2-3x kel mégKép, általában tankol is. Néha ugyan átalussza az éjszakát, de semmi egyértelmű oka nincs a dolognak. Én próbálom leszoktatni a kelésekről, de Zsebi olyan makacs, hogy azzal még a Mount Everestet is arrébb lehetne pakolni, de mit panaszkodom, csak az anyjára ütöttKép
A hozzátápi nálunk katasztrófa, egy nap max 1x fogad el pár kanál gyümi+ krumpli verziót, de ezt nem nevezném mennyiségnek. Szerintem hozzánk képest csak jól állhatszKép Ja és Zsebi a 2. porontyom, tehát elvileg még tapasztalatom is van...de a kiscsaj teljesen más, mint a nővéreKép

pusssz
Momo

Momo
momo

Zsuzsóc,

Bőrgyógyász:
IV. kerületi központi gyermekorvosi rendelő. Újpest,Jókai utca.
Szentmihályi Beáta
Tel.:36-92-333.
H-Sz-CS:de.
K-P:du. rendel.

Nem kell előre bejelentkezni,csak odamész...bejelentkezel a TAJ kártyával és vársz,míg szólítanak,ugyanúgy,mint egy sima gyerekdokinál.Nagyon kedves, 40-50 körüli nő.
Remélem nektek is fog tudni segíteni,ha elmentek hozzá.szerintem érdemes.

Mit olvasok?!?!?Újpesti tali szerveződik?!?!?
Mi is-mi is...Kép

Elli,
tegnap mi is kaptunk Pampers-Fischer Price akciós levelet.De én kaptam Pampers-Lego-s akciorol is tájékoztatást...mondjuk ez a Cora hűségkártyásoknak szól csak.Tök jó lesz ,az egyikhez csak meg kell venni és a blokk ellenében adnak pontokat,majd ajeszt a másik akcióhoz meg csak levágom a nénit a babával és két legyet ütöttem egy csapásra.Jaj istenem,hogy ennek Petrus örülni,na meg anya is. Kép

szép napot mindenkinek
pusz
Évi+Petra

tegnapi séta előtt készült:
Kép
Évi24

Sziasztok!

Manó: Tényleg össze lehetne hozni egy talit nálunk is. Végül is nem bonyolult kijutni, sőt örsig 85 busz majd onnan hév cinkotáig, és oda kimegyek elétek,mert a sárgabusz nem csúcs időben óránként jár, bár kilehet számítani, melyik hévvel kell menni, de azért kimennék...

Most már csak időpontot kellene egyeztetni.

Nem tudom mi legyen a hétvégi programmal, (ha addig meggyógyul a kisasszony, megint náthás köhög, állítólag 2-3 nap és túl van rajta,) inter cityvel megyünk, jövünk, meg vinnénk a babakocsit. Na meg meleg rucit.
Kipróbáljuk, legfeljebb a többi vidéki versenyre idthon marad az apjával, boldogítják egymást.

Ja a szétválasztás azért kellett, mert "finoman" babamódra simogatták egymást, nem tudom Lackónak volt e menyasszonya, de Dorka is ráizgult....

Jók legyetek, nem tudom mikor jövözk, megnézem ezt a datanetet, de ha nem megy, akkor hétfön jövök legközelebb.

Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Andy,

csuda helyes pasi Márk és együtt is nagyon aranyosak vagytok. .)
É+P
Évi24

Sziasztok!

Réka,
Isten éltessen sokáig!!! Kép

Toffi,
drága vagy Kép, de nem nekem, hanem a férjemuramnak van ma szülinapja, továbbítom neki! Kép

Momo,
akkor egész hasonló éjszakánk volt Kép. Nagy elhatározással belevágtunk a "sírnihagyás"-ba, és a következő történt: elaludt este 8-kor, letettem aludni, 9-kor nekikezdett a sírásnak. Ekkor kb. 5 perc után csend lett, aludt tovább. Zsolti meg is jegyezte, hogy "ez már félsiker". Mondtam neki, hogy csak úgy kb. hatodsiker, de majd meglátjuk. Hát éjjel 2-kor ordi. "Nemmegyünkát, nemmegyünkát" - ezt hajtogattuk egymásnak a sötétben. Na, úgy háromnegyed 3 körül átmentem Kép. Addig kb. fél-1 percenként elhallgatott, majd újrakezdte. Amikor aztán átmentem hozzá, próbáltam visszafektetni, mert persze állva üvöltött, próbáltam vízzel itatni itatóból, de csak a kezem után kapkodott, és szopizni akarta. Hát jó. Kivettem, ülve megszopiztattam, nem vittem át a mi ágyunkba. Megnyugodott, visszatettem. Én ágyamba vissza. Mire ő újra ordi. Akkor 10 perc után átmentem, és bekentem Dentinox-szal az ínyét, hátha az a baj. Ordi továbbra is. Aztán egyszer csak csend lett, szerintem olyan negyed 4 körül lehetett. Na, negyed 4-től fél 7-ig volt alvás, utána 8-tól negyed 10-ig még visszaaludt.
Következtetés: annyi, hogy valószínű 2-kor tényleg éhesebb volt, mint álmos. DE miért, kérdem én. Mit adjak még neki, mikor azt is alig eszi meg, amivel napközben próbálkozom? De ez se biztos. Lehet, hogy csak oda akart bújni hozzám. Csak úgy. Vagy a foga. Mittudomén.
Azért ez egy fokkal jobb volt, mint az elmúlt éjszakák 5-6 ébredései.

Manó2,
csak szólok, hogy Lackó Anka vőlegénye (volt?). De végül is Anka is szokott pasizni, úgyhogy nem gond Kép.
Kép

Kiszuny,
jobbulást a párodnak!!! Ti szegények... Kép

Urszila,
nagyon édesek a gyerkőcök!!!

Elli,
húgod és régiKevin aranyosak! Nekem is elküldenéd azt a levélváltást?

Andy,
Márk is nagyon helyeske!!!

Évi,
jó a séta előtti kép, nagyon aranyosak vagytok együtt!!! Kép

Pusz
Franyó
franyo

Sziasztok,

Kiszuny,
Jaj-jaj szegény apája. Sajnos én tudom, mi az a tüdőembólia, mivel anyukámnak is volt, sőt műtötték is rá. Remélem, ti még idejében kerültetek orvos közelébe és gyógyszeresen is fel lehet oldani a vérrögöt - már ha egyáltalán tüdőembóliáról van szó. Neked meg kitartást, és türelmet a "holnaphoz".

Dé,
Látom nálatok is bejáccik a "nincs 8-ig heverés, 88 etetés" és a többi, amiről a férjem irt a dalnokok ligájában
Nálunk is ilyen volt, hogy a gyerek eccerűen nem akart aludni. Egyik reggel nagyon zombin ébredtem, gyereket megetettem, aztán vissza az ágyába. Az istenért sem akart aludni. Üvöltött kb 3/4 órát, aztán bealudt - persze közben én meg a másik szobában sirtam fejemen egy párnával, hogy minél kevésbé halljam a sirását. Naszóval ezután aludt majd' két órát. Azóta mintha kicserélték volna, megjavult az alvókája. Most megint alszik minden két hami között 1-1,5 órát. Momo a megmondhatója, hogy minden hang nélkül elalszik, és semmi gond vele. Én azt gondolom, hogy kellett neki ez a kis sirás, hogy eccer jól kiadja magából minden dühét és bánatát. Legalábbis remélem, hogy az igy utólag gyártott ideológiám helyes Kép

Szilvi,
Azt nem tudom, hogy hogyan kell kicsinyiteni, de nekem apája tett fel egy porgit, amivel totál meg lehet oldani, nagyon eccerűen. Sajnos a nevét nem tudom (talán Irfranview?) csak azt, hogy az ikonja leginkább egy kivasalt piros macskára hasonlit. Itt be tudod állitani a kép felbontását, amit én mindig 400x300-ra állitok, igy mélben is könnyen külhető.

Kangi,
ÁÁÁÁ, tudtam én, hogy vmi csalafintaságot ki fox találni a pisivételre. De hogy apájátok milyen negativ??? Koppinccs az orrára, és üzenem, hogy ahelyett, hogy betegre röhögné magát, esetleg segithetne is – persze aki ilyen kreativ, annak nem nagyon van szüksége rá Kép

Elli,
Mi anno azért IS választottuk a Twingót, mert ott az anyósüléses légzsákot ki lehet a slusszkulccsal kapcsolni. Eszünkbe sem jutott, hogy ott veszélyesebb lenne neki utazni, csak arra tudtam gondolni, hogy ha ketten vagyunk a kocsiban, akkor bizony én látni akarom, hogy mit csinál. Szerintem nem gáz ott utaznia.

Momo,
Engem kicsit zavart a rendetlenség, meg akkor nap nem is volt sem porszivozva sem felmosva, ezért kicsit télleg gázabb volt a lakás, mint máskor szokott - de csak egy kicsit Kép Alvás ügyben sajnos nem tudok segiteni, nekem genetikailag ilyen a jány. Meg aztán neked ott van még a gyönyörűséges Timi is, akinek szüksége van az éjszakai nyugalomra. Esetleg még annyit, hogy a Viburcol helyett megpróbálhatnád a Coffea tosta nevű homeos cuccost, ami állitólag az élményekben gazdag ingereket is segit feldolgozni a gyerköcöknek. Ha gondolod, én itt a gyógyiban megrendelhetem neked, és ha megjött, rádcsörgök - esetleg lesz bátorságom és elviszem hozzád. Vélemény?

Réka,
Én voltam, aki megjegyezte, hogy viszontláttam a par.krumplit a pelusban. Tök jó, hogy irtad, hogy ez természetes, bár azóta már én is nyugodtabb vagyok. De télleg köszi!

heppi (aki mára elorozta apája notebookját, és nagyon élvezi)

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Toffifee:Te jársz angolra? De jó neked.Én is jártam valaha.(mielőtt megszületett Ádi).Folytatni kellene de nincs igazán erőm hozzá.Ugyérzem.Ja és most rámjött hogy nem tudom hogy angol vagy német legyen? Szakközépbe németet tanultam aztán rámjött hogy angol érdekelne most viszont lehet hogy némettel jobban találnák majd melót.Húúú de bonyolult voltam.

Mano2:Merész vagy ha elviszed a csajszit Pécsre vonattal.Le a kalappal.Én már lassan sétálni se merek Ádámmal elindulni.Állandóan nyöszög nem alszik a babakocsiba még véletlenül se.

Orsoly:Kicsit megnyugtattál hogy még Lacko is keleget.Ha egyszer kelne csak fel rendszeresen akkor nem is volna gond.Egy ideig igy zajlott most egy-két hete van az hogy 2x.De pl.az este csak egyszer hátha visszaáll a rend.

Mano:Óraátállás:Lehet hogy nállunk is ez a gond.Már erre is gondoltam.Minden ugy van ahogy te irod.Este 8-kor lefekszik és reggel 1/2 8 helyett 1/2 7-kor kel.

Andy78:Márk nagyon aranyos!!

Momo:Azért nem boldogulok én is Ádival mert olyan makacs,akaratos hogy nagyon.
A kajával nincs olyan nagy gondunk.
Mostmár délbe szoktam neki adni egy kis főzit.(ha bébiétel akkor ugy kb.fél üvegnyit eszik meg)
utána szopi.Délután egy kis gyümi vagy tejpép.

Szilvi
szedem

manó2!

ha még olvasod!

Akkor beszéljünk meg időpontot, ami mindhármunknak jó. Nekem úgy is jó ha a 198-as végállomására jössz ki értünk, térképan az neked közelebbinek tűnik, de ha nem tudsz kijönni akkor megyünk sárga busszalKép Várok időpont javaslatokat, nekünk tul képp mindegy.

Szilvi!

Akkor biztos nálatok is ez a gond.
Csak azért mondod hogy Manó2 bátor, mert nem ismered Dorkát! Én még egy ilyen tündéri nyugodt, mindenben alkalmazkodó babát nem láttam. Kép

manó

KépKép
manó

SZIASZTOK!

Manó: Nem tudom hol van a 198 busz végállomása....
Időpont jövő csütörtök?
Kedden jönnek a polgármesteri hivatalból a lakhatási ügyében, így azért nem jó hamarabb.

Orsoly mit szólsz a dátumhoz?

Na jók legyetek
mindjárt megyek a lurkóéert a bölcsibe...

Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Manó2!

Rákoscsaba újtelepen, a tárcsa vagy milyen úton, ha jól nézem az a Petőfi utca Nagytarcsán, szóval az a folytatása.

Nekünk jó a csütörtök.

M

KépKép
manó

Sziasztok!

Váratlanul nyertem egy kis időt. Lőrinc alszik. Egyébként állandóan a nyomában kell lennem. Semmilyen elzárt térben nem marad sokáig, a világ csábító és felfedezésre vár. Én meg nem merem garázdálkodni hagyni, önveszélyes. Kép TEgnap olyat csinált, hogy ha nem látom, nem hiszem el. Kívülről felkapaszkodott a járóka szélére (nekünk régi típusú nagy hálós járókánk van) fél lábbal felállt az aljára, majd a másik lábát felemelve annak is támasztékot keresett. Gyakorlatilag függeszkedett, míg meg nem talált egy kiálló vasat, amire végül ráállt. És közben nyekergett, mert ez nem volt valami könnyű mutatvány. Én fél kézzel videóztam (tök véletlenül épp ezt) fél kézzel meg készenlétben voltam, hogy elkapjam, ha esik. Bivalyerős a gyerek, azt hiszem.

Elli! Tornán nem volt felvétel, nem is biztos hogy lesz. Valószínűleg mi már nem megyünk többetKépKépKép, Lőrinc nem marad egy helyben. Állandóan futkosok utána. Ki kell találnom valami mást. Az biztos, hogy minden nap, ha sikerül, elviszem valahova, mert egész nap nem bírok vele itthon. Kicsi a lakás, kevés a számára bejárható tér, az is veszélyes. Korán kel, 10-kor már le vagyok fáradva (reggel). Azt hiszem, felkeresem az Örsön a játszóházat, nem azért, mintha annyira játszana, hanem mert ott, gondolom, bababarát a tér, és adnak ebédet, azzal sincs gond. Közeli lányok, csatlakozzatok, ha van hasonló foglalkoztatási problémátok. Meg van egy fitness terem is, ahol foglalkoznak a babával, míg anya magát kínozza. Egyik pillanatról a másikra sűrűsödött be így az élet. Furi.

Réka, Franyó-apa! Boldog szülinapot!
Kép

Szilvi! Én is tanultam angolul még szülés előtt, kb. félidős koromig. De mintha sose. Már semmit sem tudok. Dilemma nálam is megvan, gimiben német, most meg azt gondolom, angolt kéne inkább. (Nem munka miatt, csak hogy tudjak kommunikálni idegenekkel) De valami miatt ha ki kell ejtenem egy angol szót, lebénulok. Kép Kicsinyítés ügyben nekem Myssnia segített, kérd meg, mert én annyira béna vagyok, hogy nem tudom továbbküldeni. Bocs.

Kiszuny! Szegény apa! Gyors gyógyulást neki, neked meg kitartást!!!

Franyó! Aranyosak a pasik! Tegnap persze neked szólt. Kép Bocs. Alvás vagyis nemalvásKép. Mi is azért kezdtünk pépezni, hogy akkor majd éjjel nem lesz éhes, de csak egy fokkal lett jobb. Ráadásul egyre gyakoribb a fektetés után egy-két órával való felsírás. Visszaaltatjuk, de nem tudom mitől van.

Heppi, Momo! Ti is minirandiztatok?
Látogasson már meg minket is valaki!!!!!!

Felébredt.

B.
beu

Köszönöm szépen a tortákat, virágokat és jókívánságokat!!!

Beu!
Akkor 10 perc múlva ott vagyunk!! Kép De most komolyan, én bármikor, szívesen, most már az utat is tudom!Kép

Réka
muki

Szaisztok!

Dani ma először BKV-zott Kép mentünk metróval 3 megállót, elmentünk a Dédit meglátogatni Kép

A sütőtököt már mindenhogyan kipróbáltam, sehogy sem ízlik Kép ha látnátok azt az undort az arcán, olyan aranyos Kép
holnap kap krumplit, kiváncsi vagyok.

Urszila, Andy, Elli
csuda édesek a gyerkőcök a képeken Kép

Kiszuny
jaj szegény Apa Kép, remélem hamar-hamar meggyógyul ++++++++++++

Réka
naggggyon boldog szülinapot Kép

Maci_2
hogy van Roni? lázas még?

Kangi
hát tényleg ügyes voltál ezzel a pisivétellel, kreatív meg minden Kép

Elli
de jó, hogy végre kipihent vagy! remélem nem lesz visszaesés és Kevin megtanulja, hgoy az éjszaka alvásra való Kép
Én is láttam a Mátrix 2-t! Kép Tegnap apa hazahozta a kölcsönzőből

Köszönjük a tegnapi félévgratulákat Kép átadtam Daninak az összeset Kép

na megyek ledőlök egy kicsit, amíg Dani alszik

Andi
psandi

Heppi, és azt a homeós cuccot melyik irányból kell a gyerekbe tuszkolni?Kép Mert szájon át nem bizti, hogy boldogulok. De nem muszáj ám valamit hoznod, hogy bekukkants hozzánkKép, csak szólj, ha elhatároztad magad és gyertek. Igérem, nagy kupit hagyok, hogy kvittek legyünkKépKépKép

Kiszuny, drukkolok, hogy a férjed hamar felépüljönKép Neked meg sok-sok kitartást!

Zsuzsóc, ez az ekcéma szörnyen hangzikKép Timi is 1 évig küzdött vele, igaz, neki enyhébb volt, de a nyári napsütés pl. egyáltalán nem segített rajta. Mi kénytelenek voltunk 3-4 napos szteroidos krémes kezeléseket beiktatni néha, hogy javuljon. Viszont, el ne kiabáljam, 2 hónapja mintha elfújták volna. Ki lehet ezt nőni???
Remélem ti is megtaláljátok a legjobb megoldást és elmúlik hamarKép

Beu, én úúúúgy meglátogatnálak téged is, csak kicsit messze vagyKép Imádok vendégségbe járni, csak Timi mindenhol úgy eszik, mintha itthon éheztetnémKép Igaz, Heppi?
Lőrinc, úgy látszik, extrém sport kedvelő lesz, neked meg szaporodhatnak az ősz hajszálaidKép

Sofka, szerelés ismerősKép vagy Kép Csak nálunk apa a végén még kritikus megjegyzésekkel is illeti a művet, női logika és hasonlók emlegetéseKép

Zulu, én már nem is tiltakozom, ha elmeroggyantnak néznek. Talán akkor lesz egy kis nyugtomKép

Kangi, lehet, hogy nagy hülyeséget mondok, de az nem járható út, hogy a gyerek helyett te szedjél vasat, ő meg majd a tejjel betankol???
Pisivételt sokkal szórakoztatóbban oldottad meg nálam, de ez a zacsis marhaság tényleg nem jó semmire. Én a Chicco fertőtlenítő folyadékkal kisterilezek egy műanyag poharat és ha már tök száraz, mehet bele a produkt. Aztán beletöltöm a zacsiba, hogy le ne bukjakKép

Lányok, ti hogy tudtok vasalni a Vészhelyzet alatt??? Én leégetném a kezem a nagy izgalom közepetteKép Esetleg majd felajánlom a férjemnek ezt a lehetőséget, de azt hiszem, nagyon s...be lennék rúgvaKép

Na megyek megtömni ZsebitKép
pussz
Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Beu,
én nem nagyon vinném ilyen időbe a gyereket játszóházba. Mi 2x voltunk mikor 9 hónapos volt és nagyon beteg lett. Tuti, hogy ott kapta el. De ez az én véleményem.
A CSerepesházba mi is mennénk ha lehet. De csak délelőtt jó.
Norka,
azt mondta az ismerősöm, hogy a papírja szerint bármelyik Tescoba be lehet váltani a Liberot. Remélem tényleg így van mert én nem adtam postára a figurákat.

Mi is megszenvedjük az óra átállítást. Fél 6-kor kelünk, már alig látok. Vajon visszaállunk a fél 7-7 órai keléshez? Ráadásul még másfél-2 óránként szopik.

Tina
tkriszta

Sziasztok!

Hátha tudtok segíteni! Az Örsön vagy környékén (XVI. kerületben is) keresek bölcsit, ahol pár órára otthagyható egy 16 hónapos baba. Érdekel továbbá Tücsökzene és játszóház is. Köszönettel: Kabóca
Kabóca

Sziasztok,

Momo,
Azt hiszem, azt szájon át kell adni, mert az olyan sima bogyó. Nem vagyok benne bizti, de megkérdezem neked, nem egy nagy távolság a gyogyi Kép
Én nem gondoltam egy percig sem, hogy Timit éheztetnéd. Kb 5 óra alatt (amig itt voltatok) megevett 1 banánt és egy nem egész pogit. A mandarint csak csemege, azt nem számolom, főleg, hogy a fele a te szádban kötött ki. ÉÉÉÉÉs csudaszép gyerkőceid vannak!
Te is igy szereted a Vészhelyzetet? Én is, apa meg utálja, mert olyan ronda dolgok vannak, hogy nem birja nézni. Pedig még egy komoly vágás sem láttam soha! Lehet, hogy csak én vagyok ilyen érzéketlen?

Gyerekek,
Ez a nótbuk nagyon komoly. Még csak most használom először, és kicsit még idegen, hogy máshol van az egér, meg minden, de asszem bele tudnék szeretni. Igy egész nap a neten lóghatnék (bár ADSL csak a gyerekszobában van). Viszont olyan halk, hogy gyerek mellett is tök nyugisan lehet dolgozni. Ha nem lenne ilyen méregdrága bizti ezt kérnék karácsonyra, igy viszont maradok a kenyérsütőgépnél, ami már több éves álmom. Mostanában amúgy is olyan süthetnékem van állandóan, hogy csuda. Múltkor is sütöttem kókuszos kockát, úgy megkivántam. El is fogyott. Most meg a meggyes pite izgatja a fantáziámat. De egy jó túrósbéles is jöhetne, márha lenne gépem, vagy fánk, gyümölcsös kenyér, vagy kakaós csiga vagy…..
ÁÁÁÁ nem mondom tovább, pedig még tudnám sorolni.

A lányom ma is egy angyal volt. Voltam ma megint sétálni vele kocsival, és hangja sem volt. Igy meg tudtam nézni azt a boltot, ahol (szerintem) tök jó kabátokat árulnak. Apának is kinéztem egyet, majd együtt meg kell nézni, mert az ő izlésén nem lehet kiigazodni. Nekem meg már jól jönne egy átmeneti plussz egy téli cipő. Hú, ha ezt igy végigszámolom, elég sok pénz fog elmenni ebben a hónapban Kép
Viszont a jány mai programjába már nem fért bele a főzi. Pontosabban a maiba sem! Sajnos neki csak alvás után lehet kanalasat adni, amikor még van türelme hozzá, később esélytelen Kép

Asszem már ennyi. Üdvözlök mindenkit, és nyugodalmas-pihentető éjszakát kivánok mindenkinek.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Szilvi
Igen, angolt tanulok, Apa rámparancsolt, hogy amíg itthon vagyok, produkálni kellene egy jobb diplomát, ahhoz pedig kell Kép

Franyó
BocsiKép, de akkor a párodnak boldog szülinapotKép

Momo
Enyém Apa vasal szó nélkül, ha megkéremKép

Maci_2
Roni hogy van?

Heppi
Én nem láttam a DL-t, meg lehetne kapni azt a bizonyos szöveget? (8)Kép Kilyukad az oldalam, mi volt benne...

Andy
Márk édesKép Nekem a mászós kép tetszik a legjobbanKép

Zsombinak nem tetszett a sárgarépa (sem)Kép
Doki néni szerint egy ekkora gyerek nyugodtan válogathat Kép, na persze, de már lassan semmit sem eszik. Holnap megyek a barátnőmhöz, nála megmérem, Zsombi mennyit eszik kb. másfél perc alatt Kép, ez a szintidő. Tegnap végig ordított, amíg angolon voltam, ahogy beléptem a lakásba, csend lett. Apa szerint éhes volt, szerintem csak anya-hiánya voltKép

Talis képeket megnéztem, nagyon jókKép

Mennem kell, kész a vacsi, Szandi játszani szeretne velem (így a géptől érdekesKép), Zsombi megint nyügizni kezd... és megy a mosógép is.

Toffi + Zsombi + Szandi
toffifee

Beu!

Mi járunk játszóházba Emmával, vagyis játszócsoportba, itt nálunk a bölcsiba. Nálunk mindkét bölcsiben van játszócsoport a telepen. Aza jó, hogy van velünk egy gondozónő, sok játék, nem túl sok gyerek (max 4-5 egyszerre). 80 Ft/óra, én olyna 10-12-ig szoktam lent lenni vele 1 héten 1x vagy 2x. Ja, és van ebéd is, 143 Ft és abból ketten jóllakunk EmmávalKép Főzelék husival+gyümölcs szokott lenni. De kérhetnénk az ovisok menüjét is kétszázvalamennyiért.
Emma is volt már beteg mióta járunk, 1x, de szerintem a metrón vagy buszon vagy bárhol elkaphatja, úgyhogy ettől nem félek. Mondjuk ha tömegnyomor lenne akkor nem járnék, nem tidom az Örs vezér tériben hányan vannak. Esetleg kérdezz meg pár bölcsit a környéken, A "rendes" bölcsis gyerekekkel amúgy smemilyne kapcsolat nincs, de a jókból részesülünk, pl a Mikulás bejön majd a játszóba is, meg lesz karácsonyi buli is, vagy pl a múltkor lehetett fényképeszkedni (sajnos mi akkor nem voltunkKép)

manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Manócska minden mamát és babát puszil.

Beu,
Küldtem mélt.
Nem semmi lehetett Lőrinc mutatványa.

Manó,
Roni sem akar átállni. Lefektetni sem tudom még elég "későn", és már 7 előtt ébren van.

Andy,
Képek szupikKép

Orsoly,
Lányosabb színben nincs is Liberós esőkabát?

Évi,
KépKép

Momo,
Nem tudod hol szerezhetnék ilyen McAfeet?

Manó2,
Jó utata és drukk a csapatnak!

Franyó,
Édes a 3 lurkóKép
Párodnak boldog szülinapot!

PsAndi,
Daninak hogy tetszett a metrózás?
Ma csak hőemelkedése volt Roninak (37,8).

Toffi,
Roninak ma csak hőemelkedése volt (37,8), pedig holnapra bejelentkeztem a dokihoz.

Maci_2
maci_2

Toffi,
Milyen diplomát szeretnél? (Minél jobbat?Kép)

Végre elkészültem a matricákkal. Hófehérke és a hét törpe, a gyerekszobába.Kép

Készült pár új kép Roniról, csak még fel kellene tölteni a gépre. Majd rakok fel belőle.

Maci_2
maci_2

Labdával
Kép Kép

Imádok fürödni
Tükörkép
Kép
A habot is szeretem
Kép

Maci_2
maci_2

Beu:Lőrinc Kép.Kész artista.Lehet hogy mégiscsak addig jó nekem amig nem mocorog,mászik,jár stb. a lurkó?
Angollal kapcsolatban mintha csak magamat hallanám.Úgy érzem már semmire sem emlékszem.És én is detto ugyanilyen vagyon.Nem merek megszólalni.A férjem mindig mondja is, hogy hiába tanulok ha nem merem használni.Pedig ő szokott buzdítani hogy vágjak bele Kép. De nem merek.

Psandi:Dani ügyi ha ilyen jól viselte a metrót Kép
Nállunk pont a sütőtök jön be.Bármilyen formában.

Heppi:Sütik nyami-nyami. Kép
Nekem is kabátot kellene vennem de egyszerűen nincs türelmem egy normálisat keresni.
Meg itt nállunk Makón egy épkézláb üzlet sincs.Mi itt abszolut nem szoktunk vásárolni szinte semmit kenyéren kivül.Mindenért Szegedre kell menni.Tisztára mintha falun laknánk város helyett Kép

Momo:Nállunk is vasal apa minden gond nélkül.

Toffifee:Talis képeket hogy tudtad megnézni?

Szilvi
szedem

Maci_2:Nagyon aranyos Roni.Nagyon tetszik. Kép
Látom ő is nagyon imád fürcsizni.

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Manók: a 198-as busz tőlünk már csak egy parasztköpés!!! (ezzel járunk suliba, igaz nem a végállomástól) Ancsi rendszeresen utazik rajtaKép.

Libero esőkabát + tescok: nem mindegyik tesco!!! A mienk (Bp xvii pl nem!): Váci út, Budaörs, Soroksár, Fogarasi út, Debrecen, Szeged, MIskolc, Kecskemét, Győr, Pécs, Székesfehérvár, Kaposvár
Lányoknak pelerin van (képen pirosban) Libero kék szám: 0640200049

Ancsi ma új névre tett szert este: kis sprinterKép. Speciáls techinával elindult előre: négykézlábról leveti magát hasra, de végre nem hátra, és nem véletlenségből. Mászott vagy 4 métert belőle, labda után, lelkesen. Ja, és még mindig nem fordul hasra, ehelyett inkább nyafog, hogy forditsam meg!

Ildi és a hasravetődvemászóAncsi

Ildi
pildi

Maci,
ugyanilyen labdája van Ankának is! (Meg a harisnyanacija is ugyanilyen! Kép)
Éééédes Roni ezeken a képeken, különösen a legutolsón!!!! KépKépKép És milyen ügyesen négykézlábazik!!!

És egy kép, dedikálva soxeretettel Norkának Kép:

Kép

Puszi
F.
franyo

szia Tina!
Egyelőre még nagyon gyakorlatlan vagyok, de remélem mielőbb belejövök.

Buksi
Buksi

Sziasztok Kép
ma jól evett a lány, így elégedett vagyok. Székleteredmény viszonylag normálisnak tűnik, de bővebbet majd kedd este írok.

Momo Kép
de igen, kellene vasat szedjek, nem rossz ötlet, nekem is eszembe jutott.
Ami a vasalást illeti, Apacuka egyszer vasalt ki egy pólót, utána még félórát rezgett a feje az átélt izgalomtól Kép Azóta nem vállal ilyen veszélyes munkát Kép

Franyo Kép
Trombitás Frida cuki KépKépKép Éjszaka Kép

Maci_2 Kép
jaj, nagyon édes Roni a lasztival! Meg a fürcsis képek is jók! Mi már együtt fürdünk, akkor is van móka-pacsa-kacaj, de pont ezért nem tudok képet feltenni - túl sok láccana bálnatestű Anyacukából Kép

Heppi Kép
neeem volt Apacuka destruktív, csak nagyon viccesnek találta a pózt Kép

Megyek butulni a TV elé, aztán hajcsika Kép

Pussz
Kangi
kangi

Tina, Manó! Ez elgondolkodtatott. Előbb azt hiszem, megnézem, milyen, hányan vannak, milyen korú gyerekek, aztán meglátom. Jó lenne, de azt nem szeretném, hogy elkapjon valamit. Ma metróztunk, és elhatároztam, hogy ha nem muszáj, nem tömegközlekedek vele. Pláne nem a tömött metrón. Pont a vírusok miatt.

Toffi! Sinlac pép, én csak ezt szajkózom minden nemevő babó mamájának. Persze nem mindenkinek jött be, de nálunk csodaszer. Vasaló apa isten ajándékaKép

Franyó! Ahogy megírtam előző hozzászólásomat, elmentünk itthonról. Útközben jutott eszembe, hogy azt írtam, aranyosak a pasik. Majdnem visszafordultam.Természetesen Ankával együtt! Csak olyan süki-bóka vagyok. A mostani képen is édi! NorkánakKépKép

Maci! Cukorfalat Roni is! Annyira édesen vigyorog!Kép Beszéltem Manócskával. Remélem tudnak hozzánk csatlakozni úszásban. Ha itthon lesz Mariann nem avatjuk fel a Cserepesházat egy talival?

Heppi! Süti: de jó lenne! Én is sütöttem mióta Lőrinc megvan, annyira kívánom az édességet. Pedig nagyon béna vagyok! Most már csak a boltira van időm. De ma még az sincs itthon.

Kabóca! Játszóház van az Örsnél valahol, meg még egy a Gödöllői utcában, de még nem derítettem ki, pontosan hol. Ha megtudom, megírom. A többiben nem tudok segíteni.

Momo! Jó lenne, ha jönnétek! Az ekcémát meg ki lehet nőni, igen.

Réka! Holnap? Mi készek vagyunk!

Kangi! Na látod, rendeződik a helyzet kajafronton!

Beu
beu

Szilvi,
Köszi Roni nevében a dicséretet.
Nem kaptál levelet Csucsukától (ha nem, akkor írj neki egy mailt)? Ő küldött egy Frissbaba nevű Excel táblát, aminek a 3. lapján megtalálod hol és milyen jelszóval tudod megnézni a képeket.

PIldi,
Gratula a kis sprinterhezKép

Franyó,
Köszi Roni nevében a dicséretet.
Akkor mi ne is nézzünk a képre?Kép Pedig édesKép

Na, eltűnök.

Maci_2
maci_2

Heppi:Még egy buta kérdés ha tudnál segiteni.
Még mindig kicsinyiteni próbálok de "hót hülye" vagyok hozzá úgy érzem. A progi megvan nekünk is addig eljutottam hogy megnyitom a képet és ott hol tudom állítani a méretet? Ez a nagy kérdés.
Egyszerűen nem találom.

Köszi előre is.
Szilvi
szedem

Elli:Megkaptam az emilt.Köszi.

Szilvi
szedem

Szilvi,
milyen programot használnál a kicsinyítéshez? Hátha tudok segíteni.
Irigyle vasaló apát.Kép Nagy mázlista vagy Toffival egyetemben. Nálunk a vasalóállványt apóca bárhova elcipeli, hogy kényelmesebben tudjak vasalni, no meg kismanó közelében legyek, de ezzel ki is merül a vasalási tudománya.KépKép

Momo,
örülök, hogy Timi már leküzdötte az ekcémát.Kép Mi még szenvedünk.Kép A Fenistil csepp nagyon jó, tényleg nem vakaródzik és így szebb lett a bőre. A szteroidos kencéktől ódzkodom, bár nekünk is írt fel a doki. Remélem 3 hét múlva a homeos doki mond valami hasznosat.

Beu,
akrobata Lőrinc nem semmi.

Sofka,
örülök, hogy kishercegünk mostmár biztonságban van, izgultam nehogy baja legyen, amikor mesélted, hogy kihajol az ágyból.

Heppi,
a DL szöveg engem is érdekel, mert a műsort nem sikerült megnéznem.

Manó,
ez a játszóház nagyon klassz lehet.Kép
Tudtok esetleg ilyesmi lehetőségről a II. vagy a III. kerületben?

Maci_2,
Roni nagyon édi.Kép

Psandi,
nálunk a sütőtök nagyon bejött, ma is azt evett, meg délelőtt 2 almát egy banánnal összeturmixolva. Nagyon ízlett Lizának.

Franyó,
Frida tündéri.Kép

Sziasztok
Zsuzsóc
zsuzsóc

El is felejtettem: Franyo, micsinal a te lanyod??? Pasiziiiik??? Meg sem merem mondani LackonakKép Es hogy vedjem a munder becsuletet, Mano2 Dorkaja maszott ra a fiacskamraKép (Azt halkan jegyzem meg, hogy Lackonak nem volt ellene kifogasaKépKépKépKép)

Maci2: ahoyg PIldi irja, a lanyoknak pelerin van, piros (gondolom az osszes).

orsoly

ps: Beu, ez a jatszohaz lehet engem is erdekelne, majd tudositsKép
orsoly

Sziasztok!

Totális dögrováson vagyok. Nem kapok levegőt az orromon, fáj a fejem és nyűgös vagyok. És ráadásul a férjem itt kukkol a hátam mögött mit írok nektek Kép

Köszi a drukkokat a lánynak még egyszer. Most csak azon szurkolok, hogy mégegyszer el ne kapja a lány.

Tényleg valami jó tipp a cvitaminon, az inhalááson kívül???? Mert ha ez így megy tovább, vagy ne lesz orrom mert ledörzsölöm, vagy megfulladok.

Szilvi OFF
Attól, hogy 2 hónapos a gép még lehet a ventillátor (gyengébb minőség, vagy gyártási hibás), de lehet, hogy valami belelóg az egyikbe, kábel, vagy valami hasonló. Legrosszabb esetben a winchester, morog, mert más mozgó alkatrész nincs a gépben. Érdemes szétszedni és megnézni mi van benne, ami a hangot kiadhatja (a férjem minap kb 1 órán keresztül totózta, hogy vajon melyik ventije kerreg, majd mikor már minden házban lévő kiszedte, kiderült, hogy az alaplapra rászerelt adta be a kulcsot.De megoldotta Kép A 4 cm helyett beszerelt egy 8 cm-est. Azóta 3 fokkal lacsnyabb üzemi hőmérsékleten mükszik. Egyébként érdemes kideríteni mi a bűnös, mert általában 1 év garancia van az alkatrészekre. Bocs a sok OFF-ért lányok.

A babucik nagyon aranyosak. Anka, Lackó, Márk, Miki, Petra, és Roni, mndenki tündérfalat. Majd rakok fel én is új képeket, csak kapjam vissza a fényképezőt.

Kérdés lányok: Huggies vizilovakértm vagy vonalkódért lehet most valamit kapni??? MErt mi azt használjuk (ez passzol a legjobban a csajra)

Na megyek ledőlök, mert holnap reggel még egyetemi előadásra is mennem kell. Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Feltaláltam ma a spanyolviasztKép Kissé túlfőzve-ahogy Maci írja, botmixerrel-ahogy Beu írja, és véletlenül nagyon hígra csinálva. És ette! Lehet, hogy a nagyon híg a megoldás kulcsa?

Szörnyű ez a téli időjárás+sötét, óraátállítás óta Andris sem hajlandó egyedül jönni-menni, szegény Julkával du. 3-5 között állandóan úton vagyunk valamelyikért.

Ne féljetek olyan nagyon a gyerekvírusoktól, edződnie kell az immunrendszernek. Bár tömött metrót én sem szeretném. Ha nem találkozgatnak most vírusokkal, akkor majd 3 évesen az oviban lesznek állandóan betegek. 2. és 3., 4. gyerekeknél bezzeg már fel sem tevődik a kérdés, hozzák haza a nagyok.

IldiKép Julka uezt csinálja! Mármint a mászási-kúszási technika uazKép De ő még nem tapsol.

KangiKép gratula a pisivételhez, én Andrissal szenvedtem 1x, pedig azért vele könnyebb voltKép

MaciKép képekKép Nagyon édes és persze szép a lányKép Négykézláb technikaKép Kitaláltatok már valamit, hogy hason ne igyon bele a vízbe? Julka csak hason hajlandó fürödni-kivéve ha a nagyok szórakoztatják-2-3 perc múlva sikerül beleinni, ordiba és mehetünk is ki a kádbólKép

FranyóKép Anka csodaszépKép A szeme még mindig Julkára emlékeztetKép Szeretném már egyszer élőben látni, meg persze téged isKép

BeuKép a kis hegymászóKép nem teszel fel kivágott képet a filmből? Én nagyon készülök hozzátok, csak enyhülne egy kicsit az idő. De ti is jöhetnétekKép

Ma akadt a kezembe egy tavalyi Kismama, arról értekezik benne az alvásambulancia vezetője, hogy félév körül az egész világon a babák többsége elkezd ébredezni, így az nem is tekinthető alvászavarnak. Okok 1) jön a foguk 2) éhesek 3) mind jobban kinyílik nekik a világ, és a sok info éjjeli feldolgozásra vár. Ezt majd éjjel is megpróbálom saját eszembe juttatniKép

Urszila
urszila

Szép Jó Reggelt!

Most jutottam oda, hogy rendesen végig tudtam nézegetni a termést!

Urszila, Elli, Andy, Évi, Franyó, Maci_2!
Csodaszép babáitok vannak!Kép Olyan édesekKép És már csuda nagyokKép A gyerekeket nézve látszik igazán, hogy repül az idő!

Kiszuny!
Remélem férjed jobban van azóta! Hatalmas drukk neki, neked meg sok erőt és kitartást!

Beu!
A ma sajna nem jó, jönnek a szüleim köszönteni, mind a ketten bejelentkezetk tegnap este, pedig azt hittem elfelejtik a szülinapomat. A barátaim persze mind elfelejtették. Még a legjobb bariném isKép Bezzeg nektek eszetekbe jutott, olyan aranyosak vagytokKép
De mit szólsz a jövő héthez? Hétfő?

Majd rakok fel a tornáról képeket, hogy megmutassam amit Beu néni mesél a fiúknak.Kép

Nekem az óraátállítás nagyon jól jött, mert egy órával korábban fekszik Dani (nem is próbáltam visszaállítani) és valami megmagyarázhatatlan oknál fogva egy órával tovább is alszik.
Viszont Egerben észrevettem, mivel egy szobában volt velünk, hogy éjszaka azért nagyon sokat felébred, elbeszélget a kutyusával, aztán visszaalszik. Ma reggel meg nagyon korán felébredtem és hallottam, hogy sírdogál egy öt percet, aztán elhallgat. Lehet, hogy én is Elli módszerét alkalmazom itt már hónapok óta, csak nem tudtam róla, mert tök süket vagyok. Teljesen el is keseredtem, mert mi van, hogyha baj van és én nem hallom meg, hogy kiabál.

Valaki nem tudja, hogy mennyi kaját kell egy nap a gyerkőcnek adni? Mert Dani abból amit szeret annyit eszik, amennyit adok. Nem akarom éheztetni sem, de tömni sem kéne, mert nem az a cingár alkat a srácKép

NA megyek képeket kicsinyíteni és akkor visszajövök!Kép

Réka
muki

Jó reggelt!

Üdv itt Buksi! Írjál magatokról, hogy a többiek is megismerjenek. Gyere gyakran.

PIldi,
de jó, hogy írtad melyik Tescoba lehet beváltani. Én tuti a XVII. kerületibe mentem volna. Köszi.

Beu,
az igaz, hogy nem kell annyira félni a gyerekvírusoktól de szerintem 6 hónapos babának nem a legjobb ha bármit is összeszed. Ha meg már megy a gyerek és játszótereztek ott is el lehet kapni bármit. A tömegkozlekedésen is vannak beteg emberek de egy játszóházba azért a gyerek a szájába, kezébe vesz mindent.

Urszila,
mi tekinthető alvászavarnak? Arról nem írtak?

Tina
tkriszta

Lányok,
csak gyorsan, mert a Csemete itt nyivákol a térdemnél:

Kép

Anka ma éjjel ALUDT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este 9-től reggel 6-ig!!!!!!
Lehet, hogy a napkitörések teszik? Még sok napkitörést mindnyájunknak! Kép

F.
franyo

Franyó!

Úgy látszik, a csajok egy húron pendülnekKép Zsebi este 1/2 8-tól reggel 1/2 8-ig nyikk nélkül szunyáltKép Én meg óránként néztem hajnalban a vekkert, hogy mért nem sír márKép
És most akkor találjam ki, hogy a Viburcol, a tegnap előtti üvöltős éjjel, vagy csak egy szimpla napkitörés segített zombi anyán???

Na menek reggelizni
pussz
Momo

Momo
momo

Franyó, Momo
Ma nálunk is csoda történt. Szilárd 11-től 5-ig aludt.

m&sz
myssnia
Budapest XI. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?