Sziasztok!
A teljesség igénye nélkül:
Kavicska!
Nagyon nagyon örülök neki, hogy visszatértél magadhoz! Tudsz már rendesen aludni? Az az írásaidon is látszik hogy kipihentebb vagy, csak érdekelne hogy szeded-e még a gyógyit vagy nem.
Ezo!
Hajrá a Dévényes torna, még akkor is ha fáj.
Nekem az utolsó sima masszázs is fájt, mert állatira le vannak tapadva az izmok a hátamon, de utána nagyon jó érzés volt.
Faggasd ki Norkát, ő még el is tudja mondani hogy milyen érzés egy-egy kezelés után.
Babancs!
Gyors gyógyulást, a hegek meg mondjanak le! A Contratubex tényleg jó, csak rendszeresen kell kenni! Én ezt mulasztottam néhány éve el, uh. a hátam rendesen "hátbakéselt" maradt.
Turkáló-használt cucc kérdés:
Nekem sosem volt zsenánt turkálós rucikban járni, ott találtam a mai napig kedvenc ruháim nagy többségét. A Férjemnek is ott veszek nadrágokat, úgyis fél év alatt teljesen széthordja őket. Így legalább 1 normális nadrág árán 3-4et is tudok venni.
Babaruhából is az elmúlt év alatt gyűjtögettem össze a turiból néhány naggyon, de naggyon jó cuccot. Annyira szépek és mind új...
Komolyan, azok eddig a legszebb babaruháink.
Ehhez képest volt hideg zuhany (na jó, annyira nem, kb. erre számítottam) a rokonyság ruhái. Én tudom! hogy ők a legtöbb cuccukat a Brendonban vették, ezért reménykedtem egy kicsit abban hogy jó, szép ruhák is kerülhetnek hozzánk. De nem. Mindegy, már nem érdekel. Hétfőn jót dühöngtem rajta... beraktam a szarokat egy zsákba, megy a padlásra és majd visszaadjuk őket ha eljön az idő.
Viszont van jó oldala is... Most legalább olyan ruhákat vehetek a babának ami nekem tetszik!
Ráindultam a Vaterára, Teszveszre, vadászok jó és olcsó cuccokra. Találtam egy jó pár jót is itt Pécsen, uh. a postaköltséget is megspóroltam.
Rambóka!
Tudom melyik turi az. Az anyósom ha nincs otthon, akkor ott található.
Ha nem kerül elő 3-4 órát, akkor az Évánál van.
Kössz hogy szóltál, benézek majd én is rendszeresebben oda is.
A legközelebbi börzén ott leszek és vásárolok!
K.ir!
Mákod volt a jó rucikkal. Én komolyan mondom, most örülök neki, hogy senki nem akar nekünk semmi mást már adni (Rambóka jön még a vízhőmérővel
).
Erről az adásról mindig az anyósom jut eszembe (akit egyébként szeretek)... ha kapunk valamit, a következő alkalommal le van csekkolva, hogy használatba vettük-e... és én ezt úúútálom!
Boldog szülit a nagy fiúnak utólag is!
Jöjjenek a képek!
Norka!
Szép a pocak!
Milyen az új kégliben lakni?
Gina!
Jaj, milyen aranyos a kislányod!
Nagyon szép arcocskája van!
Sikerült lelkileg helyre rázódni?
Az ágy és a kocsi egyenesen szuper! Én lenni irígy!
Én is ilyen ágyacskában szeretnék aludni.
Csakegy!
Egy kis meggyet küldj nekem is légyszi!
Hol vetted?
Csajok!
Véleményt szeretnék kérni.
Bajban vagyok kicsit baba ruha ügyileg. Az a helyzet, hogy a használt rugik nagy többsége szerintem kicsit drága és még nem is tetszenek. Ami meg tetszik, az tényleg "horror" áron van. Szóval gondoltam rá, hogy esetleg a rugik egy részét, ki lehetne váltani body + kis gatyó összeállítással, viszont nem tudom, hogy mennyire válik be a kis naci, mennyire kényelmes a babának, stb. Félek kicsit, hogy a nadrág dereka szorítani fogja a bébike pocakját. Van tapasztalat?
A másik amivel még gondban vagyok, hogy vegyünk-e vastagabb levegőztető zsákot 52-56ost. Tudjátok a bundazsák ősziesebb megoldását. Nyár végén fog születni a baba, valszeg még ezer fok lesz, viszont hamar jön majd a hideg, én meg nem tudom mit csináljak... Az 52-56 egy normál gyereknél elvileg 0-3 hónapig jó. Ha így nézem, akkor kellene, mert október-november körül kellhet még... Vagy várjam meg még a 62es méret jó lesz és inkább abból vegyek egy közepesen vastag és egy farkasordító hidegre valót?
Bettica!
Tegnap nekem is ilyen para-indul érzésem volt.
A szülésfelkészítőn pont a csecsemőről, a gyerekágyas részről volt szó és ahogy beszélt a csaj, felötlött bennem a kép, hogy nem is sokára ott fogok én is feküdni, az ágyam mellett a kis csomag éééésss... anyám borogass!
Basszus, kicsit (tényleg kicsit) parázok, hogy ott lesz a bébi, ha sír nekem kell ugrani, tömködni a cicit a szájába, aggódni hogy eleget evett-e, most kakis-e vagy sem és ilyenek. És a kórházban "egyedül" leszek, senki nem tud velem röhögni azon, hogy mit bénázok...
Jjjjúúúúj, nagyon új helyzet lesz.
Rólam:
Ma megint füvet nyírtam volna, ha három óra után nem szarik be a fűnyíró (nem tudtam megszerelni, nem jött ki a rohadék csavar
) és nem kezd el esni az eső. Bevallom, tudtam volna még csinálni, de nagyon jó volt egy pár órát az ugri-bugri helyett itt elücsörögni. Valahogy most mindent egyszerre akarok megcsinálni, pedig időm mint a tenger...
Ebédet is most főztem csak (basszus, ilyen sós krumpli főzeléket hogy lehetett csinálni
), uh. holnaptól jön az ebéd házhoz este. Nem fogok normálisan enni, ha nekem kell mindennap, minden másnap főzőcskézni. A sült krumpli meg még úgy 20 hétig nem biztos, hogy elég tápláló lesz.
Süt a nap, megyek gereblyézni.
Remélem a gereblye nem romlik el.
Monee