Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska laptető :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Krixta!
igen.... :oops: :oops: :oops:
pedig Ágicának járna... a soros 8)
sajnálom az uh-os bajokat..de a lényeg hogy mosolyog Réka :D

Andi, Gabesz, Andesz!
jók a képek nagyon :P

Ani!
drukk :D
Vendég
 


Jaj, Márti! Csodálatos a te történeted is. Megint átéltem, mikor Martin született... És persze a tiéden is megkönnyeztem!
Vendég
 

 
 

Csajok, köszi a drukkokat!!

Vicuska
:lol: :lol: 2 nap és kiderül :lol:

Ani?????????

Krixa
Nagyon rossz lehet a sok bukás, remélem hamarosan kiderül, hogy mitől.
bessy76
 
 


sziasztok!

Márti, ez gyönyörű volt!
Gréta baba gyönyörű, imádom a kis húsgombócokat (remélem, ezen nem sértődsz meg, nem rosszindulatból mondom!!!)
BEssy, egyértelműen erősebb lett!!!
krixta, mi együtt is lakunk velük... :roll:


Na annyira azért nem vagyok bepánikolva a nemhízás miatt. Csak furcsa, mert annyit eszek,mint egy sereg viziló. Persze az is lehet, hogy Babóca most "engem él fel", ami nem is lenne csoda, van elég sok aranytartalékom...
Az olvastam én is, hogy a következő UH-n már látni lehet a nemét, remélem,nem felejtem el megmondani a dokibácsinak, hogy NE mutassa meg, mert nem szeretnénk tudni.
Egyébként nem kislányt szeretnénk, pontosabban: mindegy, hogy mi lesz - legalábbis nekem. Balázs szerintem titkon fiút szeretne, de mindig azt mondja, hogy biztosan kislány lesz. (A családunkban nagyon sok a lány, mi is hárman vagyunk lányok testvérek.)
Ma nagyon fájt a hasam, érdekes volt: nem görcsölt, nem szúrt, olyan tompa fájás volt, a jobb oldalamon, nagyon lent, leginkább akkor, amikor mentem. Mi lehet ennek az oka? Arra gondltam, ha még holnap reggel is lesznek ilyen fájdalmaim, elmegyek a CSNK-ba. Ma délután, amikor jöttem haza a buszról (gyalog), annyira fájt, hogy gondoltam, felhívom BAlázst, jöjjön el értem autóval - pedig már félúton jártam, és az egész nincs több 20 perc lassú sétánál... Kicsit parázok, hogy minden OK-e? :?

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Eniko
Ha nem görcsölsz és nem szúrsz akkor nem lehet gond...a méhed súlya miatt fájdogál az oldalad,nyom mindenféle ideget..nekem is nagyon fájt néha menni sem bírtam!!De ha megnyugtat inkább nézesd meg!!És le a kalappal az anyós miatt (nem lehet könnyű és nem is lesz az :D ) és hogy kibírjátok hogy ne tudjátok a nemét..én a 26.héten tudtam csak meg mert mindig elbújt de kislánnyal álmodtam és Réka pont ugyanúgy néz ki:)

Szép álmokat!!
Vendég
 


Szép jó estét Mindenkinek!

Először elnézést kérek, amiért ilyen ritkán jövök. Sok a meló, meg persze annyit írtok, hogy 4-5 mire visszaolvasok....ugyanennyi, míg reagálok..... :D Csak vicceltem.
Bocsánat, hogy most nem írok senkinek, megpróbálok visszaolvasni, ha nem folynak ki a szemeim... :shock:
Egy pár szót rólunk:
Ma voltam a 18.heti 2. szűrővizsgálaton. Minden rendben van a babával. Kismanóm is úgy mozgott, hogy alig bírta "utolérni" a doki....
Persze most is kevés adatot írt fel. BPD 48 mm, OFD 58mm. Kóros magzati eltérés nem észlelhető, jó magzatmozgás (miért nem azt írják, hogy fürge....) és szívműködés. Magzatvíz mennyisége normális, placenta tapadása mellsőfalon. Röviden ennyi. Annyi haladás volt, hogy odafordította a monitort és megmutogatta, hogy milye hol van. Már amit láttam rajta...
Az AFP-n is, és a 4-es tesztem is jó lett. 1:11000 Down-kór, 1:7000 nyitott gerinc, negatív szűrővizsgálat.

Remélem mindenki jól van!

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Alíz!


Előre is sok boldog születésnapot kívánunk!


Kriszti és Martinka
Vendég
 


Crissyy!!! :D :D KÖSZÖNÖM!!!!!!

Enikő!A pocifájás, keményedés a baba nővekedése, és a szalagok nyúlása miatt van. Lehet a túlzott stressz, és kevés pihenés is az okozója. Magne B6-ot kell szedni rá, 1-2 nap pihi. Egyébként nekem is a 16-18.hét között volt intenzivebb a fájás. De persze, ha meg akarsz nyugodni, kérdezz rá a dokinál. Nyilván, én csak a tapasztalataimat, és nekem elmondottakat tudom átadni neked. :wink:

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Javítom: Crissyy és Martinak! KÖSZÖNÖM!!!

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Már nem tudok írni..... :oops: Martinka

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Alíz
Én is inkább most köszöntenélek nem tudom Réka mennyire enged netezni holnap.
Nagyon Boldog Szülinapot neked!


Kép
Vendég
 


Krixta! :D Köszönöm szépen. Ez nagyon szép!! Remélem Rékababával minden rendben lesz, és a sok bukás megoldódik.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


köszi lányok... :D
Alíz, én is cstalakozom!
Andik, bocsi, boldog névnapot utólag... :oops:
Krixta, tök kiborító ez a hasi uh dolog...nem igaz, hogy nem lehet mit tenni! A védőnőd se tud segíteni??
Enikő, nekem dettó ez volt, ha jól emlékszem a második topiktali környékén kezdődött, az mikor is volt?! :lol: szóval kb annyi idős terhes voltam, mint Te, a buszmegállótól 15 percre lakom, és ez az idő 20-25 percre nyúlt, Veszprémben a suliból sose értem el a buszt emiatt, mert ugye a régi tempómhoz szoktam és nem tudtam rohanni a buszra. :?
többiek bocsi, most nincs időm olvasni, tegnap így is leszúrtam magam, hogy 3 oldal pötyögésével telt el az időm, takarítani meg ki fog... :D
Rólunk: Ati baba naggyon sírós lett, és nem a hasfájás miatt. Az a laktoherb beszüntetéseután magától elmúlt...köszi a tippet! :) Ha nem alszik el a szopi után, akkor max babakocsiban ringatva alszik el. Kipróbálam minden mást, sőt folyamatosan próbálgatok, de ez az egy ami mindig bejön. Egy darabig amúgy tök jól elnézeget, de egy idő után unatkozik, ha kiveszem, elvan 1-2 percig, eszméletlen édi pofákat vág, aludni kézben nem alszik, viszont elkezd üvölteni, és annyira belehergeli magát, hogy már vörös fejjel üvölt...ilyenkor van hogy álomba sírja magát, de többnyire csak megnyugszik és próbálkozok tovább altatgatni. Az tuti, hogy nem éhes, mindig ellenőrzöm. Még egy gondunk van, de szerintem egyszerűen béna vagyok: bármelyik pelust is használom (van itthon újszülött pampers, libero (a kórházból loptam) babylove, tesco) naponta legalább egyszer úgy járok, hogy kifolyik felül, oldalt a pisi. És szegény fekszik a vízben, tök gyakran mászkálok hozzá ellenőrizni, nehogy megfázzon, és persze ilyenkor át kell öltöztetni, stb...van hogy a pelus tök érintetlen, csak egy picit nedves ahol kifolyt a pisi, de akkor is vehetem le róla, mert ezek a szutykok csak egyszer ragadnak normálisan, ha letépőzárazom és vissza, akkor sokkal gyengébben fog, amitől megint ugyanaz történne...na már megint kisregényt írok, pedig reggeliznem kéne, kilyukad a gyomrom. :) Ja még valami: Kisati tartja a fejét, már nem csak pötyögteti fel-le, hanem sokáig emeli, majdnem az egész hátát felfelé, meg a puha matracunkon ide-oda gurul (oldalról hátra). Tisztul a tekintete, és látszik a növekvő értelem a szemén :) Már nyitot szájjal vigyorog, tudom ez még nem nekem szól, de akkor is jó látni...nagyon hosszú már, szerintem van vagy 58 centi, vagy több, és 3180 gramm volt 3 hetesen. Kezd hurkásodni a combocskája is, a tokájáról meg már nem is beszélek... :)
Vendég
 


megállt a vonalzóm?!
Vendég
 


na gyorsan pár kép és elhúzok mosni :)

Kép Úrfi Kép ezt a rugit nőjük ki először :D Kép ez meg még nagy :) Kép fürödni szeretek... Kép ....csak kiszállni nem... :)
Vendég
 


shellcat! Köszönöm! Gyönyörű a kisfiad!

Utólag: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK AZ ANDIKNAK!

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Alíz
Boldog szülinapot kívánok!
A múltkor elfelejtettem visszareagálni, de a Takács Imi lehet közös ismerősünk. Ő volt Egerszegen a Strabagnál a kisfőnököm.

Márti
Nagyon cuki kis Ati. De milyen kis pici az én lányomhoz képest. Olyan furi, mert Gréti sosem volt ilyen picike.

Enikő
Nem bántottál meg azzal, hogy husis Gréti. Én is általában husi-musinak, vagy Gombóc Artúrnak, vagy tonna-donnának, vagy duckó-Juckónak, ... stb. hívom!

Krixta
Szerencsém van az anyósommal, mivel ebben a helyzetben ami nálunk van, próbál mindenben a kedvemben járni, nehogy eltiltsam tőlük az unokájukat 8ami természetesen meg sem fordul a fejemben). Bár őszintén megmondom, néha rá kellett szólnom, hogy ne kapkodja fel Grétit, mert, ha ketten leszünk én nem fogom tudni egész nap cipelni a fenekét! Egyébként teljesen átérzem, hogy milyen az anyós pajtás, nekem sem volt mindig ilyen jó az anyósommal a kapcsolatom.
Sajnálom, hogy Réka ilyen bukós kislány. Máshol nem csinálnak hasi UH-ot, csak a CSNK-ban?

Andesz
Patrik nagyon férfias a táncos szerkóban! Nagyon jók a képek!

Kép
tand
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

ALÍZ! Boldog születésnapot kívánok Neked!

Kép

Kata: Geri hogy viselte az oltást? Hogy vagytok?

Gabi! Tudom hogy miről beszélsz, volt már velem is így. Le fog menni csak most ez elképzelhetetlen.
Nekem is ez a bajom már most, hogy koplalni nem akarok hiszem akkor jojo efektus, de másképp hogy érek el látványos és jó eredményt? Kitartás!

Andesz: Patrik nagyon fess abban a ruciban! bence pedig ahog látom vidám ksbaba :) Szemed fényei gyönyörűek! :)
Kérdezni akartam: Patrik viseli még ha megöleled?

Márti: Nagyon klasz hogy leírtad szüléstörténetedet.
Én kicsit most berezeltem mert emlékszem az enyémre és azt mondják a második durvább. Gyorsabban megy de pont ezért intenzívebb. Mindemellett persze picurkámért bármikor újra végigcsinálnám.
Az egyik ismerősöm - ott lett az - szó nélkül vajúdott max egy halk uhhh jött ki a száján. Akik ott voltak azok mind szépen tűrtek én meg jaj Istenem :( Az a része nem volt jó mert én nem votlam oly bátor mint te illetve ahogy olvasom ti :(
De: Nem szídtam senkit!!!
Sajnálom hogy KisAti ilyen sírós lett de ezekben az időkben én is üvölteni tudnék. Egyszer süt a nap máskor esik. Fúj a szél, nem lehet hogy emiatt nyugtalan?

Kriszta: Fülbevaló. Szerintem lehet kisebb korban is, volt baba akinek a kórházban már ki is bökték a fülét.
Az én anyósom is ilyen, de már néhányszor összevesztünk így visszafogja magát. Kicsi fiának mondja de őt meg nem érdekli hehe... Ha én is ilyen anyós leszek lőjjetek majd le!
Egyszer sétáljatok arra (CSNK). Írtam hogy a múltkor amikor voltam pénteken reggel 7 és fél 8 között senki sem volt! Legalább 30 percen át senki. Ha nálad van a beutaló akkor nem hiszem hogy gond lenne. Próba szerencse.

Enikő: Nekem is fáj tompán a pocim, mindtha szó szernt ülne benne veleki aki nehéz. Nem kellemes, de nem veszélyes.

Roni: Örülök hogy minden rendben van. Én UH után mindig annyira fel vagyok dobódva! Ma megyek én is s kérek majd képet. Te meddig fogsz dolgozni?

Bessy: Nagyon várom a holnapot! Izgulok Érted!!!

Rólunk: Megvagyunk :) Ma megyek megint UH-ra, Szegény baba agyon lesz nézve, de remélhetőleg kapok ma képet.
Valamit még írni akartam de már nem tudom mit.
Mind1, majd eszembe jut, addig is mindenki vigyázzon magára! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!
Köszi Mindenkinek a dícséretet! :D
Márti!
Nagyon édi KisAti! :D
Alíz!
Boldog Szülinapot!
Én is köszönöm a névnapi köszöntéseket! :D
Tündike!
Patrik még engedi,hogy megölelgessem,sőt reggel 2 szer is visszajön pusziért,amikor suliba indul! :D
Tali!
Én is benne lennék már! :D
És akkor itt nálunk legyen?

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Andesz: De jó neked. Barnika az oviban kéri a puszikat azzal nincs gond, csak amikor fognám és átölelném azt nem nagyon szereti vagy túl elfoglalt hozzá? Lehet hogy én piszkálom sűrűn? :) Elfogadom ha nem lehet nem azért jog van eldönteni, de néha ezért no már hát... :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündike!
Persze,hogy szar érzés,ha nem nagyon tűri már az ölelgetést,de hát el kell fogadnunk,hogy Ők már nagyobbacskák!
Én is inkább olyan viccessen megszorongatom,azt hagyja :D
De a puszi az mindíg jár! :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Sziasztok!

Alíz!
Nagyon Sok Boldog Szülinapot!

Bessy!
Holnapra drukkolok az UH.hoz!!Egyértelmü a két csik!!! :)

Tündike
Neked is drukkolok mára!!! :)

Ágica!
Nemtudom, hogy megyünk-e majálisra attól függ mikor lesz!De erröl még nemtudunk semmit! :)

Márti!
Nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet!Köszönjük!KisAti nagyon édes!Ahogy közeledik az idö egyre jobban parázok töle, milyen lesz anyának lenni!

Rolunk:Holnap megyünk dokihoz!Napról-napra egyre csak nö a pocim!Jó nagy!!! :oops:Egyre kisebb a helye a picifiamnak! :) Éjjel sokszor felkelek mert nehezen fordulok meg, fáj a derekam meg a medencecsontom, de csak éjjel.

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Andreáknak utólag is Boldog Névnapot kivánok!

Kata!
Olvastam a Te szüléstörténetedet is, nagyon megható volt! :)

Tand!
Nagyon szép és aranyos Grétababa! :D Szép nagy!

Tündike!
Szerintem is nagyon aranyos volt Barnika picinek is! :) Édes pofikat vág! :D

Andesz!
A fiaid nagyon aranyosak!Igazi fiús anyuka vagy!! :)

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Sziasztok Lányok!

Most nem olvastam még vissza mindent,majd kicsit késöbb írok.Csak míg el nem felejtem ezt leírom:

Márti!
Nagyon édes Kisati!A pelusok közül nekem isa meg Andesznak is csak a Libero vált be.A pemperssel mi is ugyanígy jártunk mint Te.A lényeg,hogy a kukacát hajtsd le mikor ráteszed a pelust,a fodrokat igazítsd el mindenhol,hogy ne legyenek begyűrődve,húzd fel a pelust jól a pociára amennyire csak tudod és oldalt a tépőzáraknál az egyik kezeddel míg lesimítod az alsót a másikkal ráhúzod a tépőzárat.Így is előfordulhat,hogy kifolyik az oldalánál,de amint egy kicsit még hízni fog ez megszűnik.
Velünk már hónapok óta nem fordult elő,de most néha sajna megint,mióta új tépőzárat használ a Liberó.Ja és általában mi mindig úgy váltottunk méretet mikor még 1 kg visszavolt,tehát például ami 5 kg-ig jó azt 4 kg-ig használtuk,mert a következő méret már jó 4 kg-tól.

Na puszi!Majd késöbb jövök és írok mindenkinek
Vendég
 


Alíz!
Boldog szülinapot!

Gabi,
köszi a választ, én is remélem, hogy csak a szallagok... Holnap megyek dokihoz, remélem ő sem talál semmi mást!!! De tegnap egész nap pihiztem és jobb is volt :wink:
Te milyen fogyásról beszélsz???? Megnéztelek az iwiwen és ott teljesen vékony vagy!!!!! Aki egyszer ilyen vékony, az tuti hamar visszaszerzi a régi alakját!!!!!
Babaúszásra majd mi is fogunk járni, de talán nekünk Oroszlány közelebb van és ott nagyon odafigyelnek a víz minőségére is. De szerintem Mór is csak jó lehet, az is egy új és nagyon szép uszi!! Biztos szeretni fogjátok!!!

Andesz,
neked aztán lesz dolgod a lányokkal!!! Két ilyen kis herceg láttán!!! Szerintem Patrik után már most is "döglenek" a lányok!!

Márti, Kata,
annyira jó volt olvasni a szüléstörténeteteket!!! Már szinte kedvet is kaptam :wink: No azért persze várunk még vele legalább 10 hetet vagy még akár többet is, de örülök,, hogy mindekttőtökben élményként maradt meg!!! Nagyon ügyesek vagytok!!!!

Kriszta,
sajnálom Réka baba bukásait... Nem lehet könnyű!!! A sziget utcában nem csinálnak magánban ilyen uh-t? Május 26 tényleg nagyon durva!!!

Enikő,
nekem is ugyanaz a gondom, mint neked. Én is alig bírtam menni szombaton... Holnap vagy csütörtökön majd beszámolok, hgoy mit mondott a doki!!
Gratula a szakdolihoz, ügyes vagy!!!

Andi,
hát teljesen elképedtem mennyire gyönyörű Gréti babád van!!! Igazi nagy csaj már! És azok a hurkák!!!!! Büszke lehetsz rá és a hasonlóság sem véletlen!!!

A taliban én is benne lennék!!! hétvégére vagy hétköznapra tervezzük??? Andesz, sütiben szívesen segítek, meg persze másban is, tehermentesítem még most az anyukákat :wink:

Ani,
bútor árát nekem is elküldenéd priviben? Köszi előre is!!! A bútorotok bútorlapból vagy fóliázott MDF-ből van? Már kezdek én is bedilizni a sok internetes bútor láttán... Nagy keresésben vagyunk...
Vendég
 


Bessy,
gyönyörű csíkjaid vannak!!! nekem se volt erősebb még ilyenkor, tuti babók vannak ott!!! Gyere holnap ha végeztetek, nagyon kíváncsi vagyok és drukkolok ezerrel!!!!

Vicuska,
hajrá Tapolca, látod, Bessy kíváló példaként jár előtted!!! Nálad is minden rendben, csak a szűk petefészek nem engedte át a babókat, de most lombikkal sikerülni fog!!!!!

Ibi,
kérünk pocak és gyerekszoba képet!!! Már tényleg jó nagy pocid lehet!!! Kíváncsi vagyok mekkorára számítsak 3 hét múlva :wink:

Tündi,
nagyon édes volt Barni picinek is!! És milyen szőke lett a haja!! Hihetetlen!!!

Márti,
nagyon helyes KisAtitok van!!!! megható, ahogy fürdetitek!!!

Kata,
hogy türte Geri baba az oltásokat?

Nálunk Apa hétvégén végre elkezdte a kertet építeni, már egész látványos, nagoyn örülök neki!! A hasam kicsit jobb, de nagyon figyelnem kell, hogy mit csinálok, de legalább most már járni tudok..
Holnap megyek védőnőhöz (ah, megint mázsálás lesz, már előre félek tőle...), aztán táppénzes papírért, majd este dokihoz. Szép kis nap lesz :wink:
Vendég
 


Nati!
Hát én is tartok a lányoktól! :D
Nem baj,majd befogom Őket egy kis házimunkára! :lol: ...Nem ám! :lol:
Én hétvégére gondoltam tali ügyben,de mindenki írjon véleményt! :D
És arra gondoltam még,hogy esetleg szendvicseket csinálhatnánk,én szívessen megvenném a dolgokat,meg az üccsit is,aztán majd utólag összedobjuk a lóvét!
Sütit meg aki csinál az hoz egy tányérral,(én is csinálok),de szerintem sok nem kell!
De mindenki írja le,hogy hogyan gondoljátok! :)

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Nati!
Pocak kép remélem este már lesz! :) Apukán múlik, hogy lefotozzon! :) De ne hozzám mérd mert én elég alacsony vagyok (meg nem is voltam az a nagyon vékonyka)és úgy nézek ki mintha egy dinnyét nyeltem volna le egészben! :D
A szobáról még nincs képem mert még kell egy-két dolog az kb.3hét múlva lesz!

Kép
Kép
nibcsike
 
 



tali: szerintem nekünk legkorábban május vége felé jó, de ne tőlünk függjetek :) amúgy Andesz, jó ötlet amit írtál, így a legegyszerűbb.
Vendég
 


Én is szívesen mennék a talira (feltéve, ha mehetek... :wink: ), remélem, időm engedni fogja. Ami nekem tutira nem jó, az május 19-től kezdődő hét. 24-én lesz az egyik nővérem esküvője, sütit kell csinálni, meg majd éttermet, templomot díszíteni, stb... Remélem, bírni fogom.

Most már tuti biztosa vagyok benne, hogy a stressztől és a fáradtságól fájt a pocim, biztosan megérzi ezt az albérlőm is és reklamál érte.
Nem sokat alszok mostanság + állandóan a billentyűzetet püföltem. Pl. tegnap délután is hazaértem suliból, pihiztem kicsit pocifájás miatt, utána 6 - fél 7-től olvastam/írtam át a szakdogát. A vacsi kivételével itt ültem a gép előtt hajnali fél 4-ig, reggel meg 3/4 7-kor kipattantak a szemeim. Innom kellett egy tejeskávét (pedig már leszoktam teljesen!), hogy bírjam a mai napot.

De elhatároztam, hogy mától nem idegeskedek semmin, nem érdekel, mi történik körülöttem: délután elviszem köttetni a szakdogát, aztán meg alszom reggelig! :lol:

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Szilviről tud valaki valamit?

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Sziasztok!

Na itt vagyok,de aztán már megyünk is sétálni.

Kriszta!
A szolin én is gondolkodtam,apa is azt mondta menjek el,jót fog tenni,ha egy kicsit barnulok.

Bessy!
Holnap UH!Gondolom már nagyon várod!Gondolni fogok rátok!!!!!

Enikő!
Tényleg ne felejts el szólni a dokibácsinak,hogy nem szeretnéd tudni a babó nevét,mert automatikusan mondja.A kínai fogamzásnaptár mit mond?
Vigyázz magatokra!
De jó nektek,hogy mentek esküvőre.Én is elmennék már egy jó lagziba,hiányzik a mulatás.

Alíz!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!És gratulálok a jó UH eredményhez!A nemét még nem tudjátok?

Márti!
Örülök,hogy ilyen szépen fejlődik Kisati!És szerintem egyáltalán nem gáz ha a babakocsiban altatod el.-én is szoktam.Ja és nagyon aranyos a képeken-tündéri kisfickó.Apa mennyit tud itthon lenni veletek?

Tündi!
Köszi az együttérzést a kilókkal kapcsolatban.Azt hiszem ráveszem magam vmi lightos tornára minden nap,az is több a semminél.
Ja és drukk a mai UH-hoz.

Nibcsike!
Neked is drukk holnapra a dokihoz!

Nati!
Köszike!Nem tudom,hogy milyen képet néztél iwiwen,az esküvőn meg is voltam elégedve az alakommal,csak az a gáz,hogy az 20 kilóval kevesebb volt mint most.De bárcsak úgy lenne ahogy írod,és visszanyerném a régi alakomat.Mondjuk csak kemény elhatározás kérdése az egész..
Örülök,hogy már nem húzódik a hasad alja.Mindig gondolj arra,hogy ez figyelmeztetés,hogy vegyél vissza a tempóból.Látod pihentél egy kicsit és már jobb is lett.

Nővérkém!
Mint már mondtam a nagyfiad egy szívtipró már most.És persze Bencus is nagyon édes,kis huncut a képen is.A tali nekem jó úgy ahogy írtad,ha kitaláltátok az időpontot,csinálok talis táblit,ha gondolod.

Szilvi!
jelentkezz!!!

Na puszi mindenkinek
Vendég
 


Néhány kép:
Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok

Alíz, boldog szülinapot neked!!

Gabi, már 5 hónapos Noel, hihetetlen!!! Édesek a képek. Ilyenkor mindig elkap a hév, hogy megfogdossam a kis poszka posijukat! :oops: (nem vagyok pedofil :lol: , csak pedagógus :P )

Nibcsike, várom a pocak képet!! Neked sem sok van már hátra!! Pihizz, mert nem lesz rá eleinte sok időd szülés után!

Ani?? Szilvi?? Nem jelentkeztetek már egy ideje... csak neeeeeeemmmm???? ÁÁÁ, biztos szóltatok volna valakinek!!

Vikike, kismami?? Fotó? Mi újság?? Nő már a pocid??

Nati, pocifotó?? Ja, azt még elfelejtettem írni, hogy Bb vajúdás alatt maszírozta a derekamat. Megmutatta apának is, hogy kell, erre én mondtam apának két fájás között: Háááát, a Barnabás jobban csinálta... :lol: ott röhögtünk.
Kertről is jöhetnek k épek, olyan jó nézegetni képeket. Vicuskáékét is irigylem!

Judy? Mizu Barbikával? Oltást hogy viselte?? nem lázasodott be?? Veled mi újság? Császár sebed??
Vicuska, már nem sok van hátra Tapocáig!! Nagyon drukkolok!! :wink:

Enikő? Remélem a kezedben van már a szakdogád! :P

Bessy, kíváncsi vagyok, mit mondanak holnap. Izgulsz már??

Márti, Gergő is sokszor unatkozik, ezért akasztottam fel a csillárra "dögöket" (plüssöket). Megpörgetem neki, imádja, nevet, és dumál hozzájuk!! Próbáld ki, hátha érdekli Kisatit is!! édesek a képek róla is! :lol:

Tand, gyönyörű kis ( :shock: ) hajas babád van!! Hol alszik? Veled egy szobában, vagy külön????

Andesz, én is örülnék a talinak!! Sütök én is sütit szívesen! meg persze a többibe is beszállok, amibe csak kell!!! De jó lenne már!! :wink:

Rólunk: tegnap délután megkapta Gergő babám az oltást, és egy szisszenésnyi hanja sem volt! Nagyon bátor kisfiam van :wink: ! Büszkék is voltunk rá :P , nem is lázasodott be, semmi rossz nem történt! tegnap is, és ma is volt kaki. (kicsit hülyén néz ki, hogy minden hozzászólásom a kakiról szól.... :oops: :lol: )

És egy friss kép Geriről:
napszemcsiben vigyorgok :)

Kép


na ezt megint elküldöm

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Nati, milyen bútort keresel a neten?? Hátha tudok segíteni.

Krixta, szerintem is menj oda Rékával a nővédelmibe, és csak nem küldenek el, mondd meg, hogy aggódsz, és meg akarod nézetni minél előbb!!

Tündi, mit főztél az ünnepelteknek?? ja, és az érzéstelenítésről: ha előre megbeszéled az anesztes dokival, akkor bejön (persze jó pénzért) a szülésedre...

Ágica, túlélted a vérvételt? én tegnap voltam vérvételen, még az őssejt levétel miatt, és életemben először rosszul lettem. Nem estem össze, vagy ilyesmi, egyszerűen csak sz@rul éreztem magam... ja, a kezem pedig még ma is fáj... :?

ja, és Márti, a méhlepényt szinte meg sem kellett szülnöm nekem sem, majdnem magától kijött! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok! :D

Köszönöm a köszöntéseket csajok, nagyon jól esik!!!!Aranyosak vagytok!

tründike nagyon aranyos volt a kisfiad kisbébi korában!Úgy terveztem, hogy júniusban még biztos dolgozom, a július már nem annyira tuti. Augusztusban már tuti nem. Szerintem júliusban sem. Drukk mára, bár lehet, hogy már túl vagy rajta. Én is minden egyes UH után nagyon fel vagyok dobva, hogy végre láthattam megint.

Kata! Nagyon édes a kis Geri! Nagyon laza. Pukikkal, pocival hogy áll?

Gabi! Kisfiú lesz. Legalábbis ezt mondta utoljára a doki. Valószínű, hogy jövőhéten vagy az után megyek megint 4D-re. Noel nagyon édes kisfiú!!!Az apukájára hasonlít?

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Sziasztok!

Kicsit garázdálkodhatok a szomszédban. :)
Köszönöm a házdicséreteket. Ha minden jól megy, akkor július elején költözünk. :D Egy utcával visszább van, mint az "elúszott" ház. Linket nem tudok betenni, mert már levették. :( De majd teszek fel képeket, ha beköltöztünk. :D
Voltam NSTn, RL is ott volt. ;) Minden rendben volt. Viszont hétvégén tele lettem kiütésekkel, amik rettenetesen viszketnek. :( Ügyeleten azt mondták, hogy felnőttkori bárányhimlő. :shock: RL behívott, voltam infektológián, ott rögtön mondták, hogy ez nem barihimlő. Átküldtek a bőrgyógyászatra, ott se tudták megmondani, hogy pontosan mi is ez. Valami allergiára gyanakszanak. Jó esetben pár nap múlva elmúlik, rosszabban a szülésig rajtam marad. :( :( :( RL még egy NSTt csináltatott, az is jó lett, vettek vért, májfunkciót néznek. Eddig nem szóltak, vagyis jó az eredmény. Pénteken megyek ismét NSTre, vizsgálat is lesz.
Apát vasárnap vittük át Pinnyére, mostmár egyedül vagyok. :( Voltunk bent szülőszoba nézésen, apa teljesen le volt döbbenve, hogy milyen jól néz ki.

Lemaradtam egy csomó név- és szülinapról. :(
Nagyon boldog névnapot és szülinapot kívánok az érintetteknek!

Bessy
Jól olvastam? Zebrásodsz? ;) :)

Vicuska
Nagyon drukkolok neked 6-ra!!!

A taliban én is benne lennék, valaki megteszi, hogy értesít?
Bocs, hogy nem válaszolok mindenkinek! Olyan rossz nélkületek. :(
Amint tudok, jövök!
Puszi!
Vendég
 


Szilvi!
szija 8) tök jó hallani felőled :lol:
mindjárt költöztök 8)
a kiütések vajon mitől lehetnek? :shock: remélem elmúlik :roll:
calcium? :roll:
NST-n szupi hogy minden okés :P RL-t üdvözlöm :wink:

Gabesz!
nagyon aranyosak vagytok Noellel 8)
azért csak sikerül vmi csini fürdőrucit választani :wink:

Kata!
tök jó hogy van kaki minden nap :lol:
oltásnál is ügyi volt Geri, szupi :D

Bessy!
drukk holnapra!hány babát szeretnél? :roll: :lol:

Ágica!
mi zújs?sikerült a vérvétel? :P

Enikő!
jó pihizést :P biztos klassz lett a szakdolid :D

Nati!
képeket tegyél a kertről :D
Vendég
 


Vicuska
A bőrgyógyi azt mondta, hogy a terhesség alatt előfordulhatnak ilyen kiütések. Kalciumot kell iszogatnom és olajos rázókeveréket kaptam. Úgy nézek ki tőle, mint akit gipszbe öntöttek. :D
RL megjegyezte, hogy úgy el vagyok maszatolva. Mondtam, hogy 2 óránként ébren vagyok vakarózni. :( Én is remélem, hogy hamarosan elmúlik.

Most megyek, mielőtt eltiltanak a nettől. :)
Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Szilvi,
szupi, hogy jöttél!!! NST nem a 36. héttől van??? Te meg már 2-3-szor is voltál??? Ezt nem értem :oops:
Hát a pöttyöket sajnálom, meg tudlak érteni, Apa 2 hete "tünetmentes", valami sorozatcsípése volt, de az egész teste tele volt :shock:
Majd értesítelek :wink:

Kata,
nagyon bátor, vagágy kis srácod van!!!!
Bababútorokat keresgéltem a neten. Most segíteni köszi nem tudsz, mert csak nézelődöm, ha hétvégén rossz lesz az idő megyünk pestre élőben is megnézünk egy két db-ot :wink:

Gabi,
az iwiw-en az össze képed vékony!!! Tuti visszaszerzed a régi alakod, ne bánkódj!!! Noel nagyon cuki!!!

Andesz,
hát, már előre látom, hogy nem lesz könnyű megszervezni ezt a talit... :shock: mindenkinek máskor lesz jó :oops:
Szerintem induljatok ki abból, ami nektek jó, és aki tud, elmegy

én csak halkan jegyzem meg, hogy nekem a hétközben sokkal jobb lenne, hétvégén Apával vannak közös programok

Hát a kert még nagyon gyerekcipőben jár, fotózni még nem érdemes sajna :cry: de remélem hamarosan gatyába rázódik és akkor küldök képeket!!!

Bessy,
millió drukkkkkk holnapra!!!!
Vendég
 


Kata!
Én is imádom a kis popsiját puszilgatni meg megfogdosni :D
Örülök,hogy Geri ilyen jól viselte az oltást és hogy jelenleg nem küzdötök kaki gonddal.Nagyon kis gengszter ezen a fotón tündéri ahogy vigyorog :D

Alíz!
Milyen nevekben gondolkodtok?
Noel nem tudom melyikőnkre hasonlít,mindjárt teszek fel képet apáról is és akkor eldöntheted.Én nem látok hasonlóságot,bár sokan apát látják benne.

Apa báttyának a fiaival:

Kép

És íme apa:

Kép

Szilvi!
Örülök,hogy jól vagy és hála istennek,hogy nem bárányhimlőd van.Biztos nagyon jó lesz a házikótok,már alig várom,hogy tegyél róla képeket.

Vicuska!
Köszike!
És már csak két hét,gondolom csiga lassúsággal telnek a napjaid,de melátsd észre se veszed és már babás is vagy úgy el fog menni az idő. :wink:

Na pusza mindenkinek!Nem sokára fürcsizünk.
Vendég
 


Sziasztok!

Húúúú mennyit írtatok, olvashatok......

Alíz nagyon boldog szülinapot kívánok!

madiani
 
 


Nyaaa, itt volnék:

Köszi mindenkinek a drukkokat, hétfőn fog kiderülni hogy sikerült (bár nincs sok jelentősége).

Bessy, már csak 1-et kell aludni! Hányra mentek? Nem akarsz üzit küldeni? Gondolom net elé elég sokára kerülsz. Neked is küldöm a privit.

Ágica, hogy ment a hormonvizsgálat? Köszi a tippet a lábgörcsre. Szívesen látlak benneteket ha egyszer úgy gondolod. :)

Gabi, küldöm a privit. Bordű nem lesz a szobába, nem nagyon érvényesülne. Holnap elvileg meg lesz a függöny, holnapután talán képet is tudok rakni róla. Vonalzót szerintem csináltass nyugodtan, egész ügyes a csajszi (főleg ahoz képest hogy amatőr). A fürdőruha miatt ne aggódj, a szolizás engem is mindig megvigasztalt (és meg is fog). Gyönyörű Noel, milyen nagy már.

Andesz, gyönyörűek a fiaid.

Márti nagyon megható a szüléstörténeted. Hogy Atika már ilyen ügyes, tartja a fejét. Nagyon jók a képek.

Kriszta, nagyon sajnálom hogy Réka baba pocija nem az igazi.

Enikő, ahogy Kriszta is írta ha nincs görcs -és szúrkálás nem kell aggódni. Csupán nő a kis drágátok. Viszont ha csak az nyugtat meg feltétlen beszélj a dokival vagy a védőnővel. Az aggódás is árt! Tessék pihizni! És nem idegeskedni!

Alíz, gratula a szép eredményekhez.

Tündi, mi volt UH-on? Képet kaptál?

Ibi, sajnálom a fájdalmakat, ismerős az érzés. Már nincs sok, kibírjuk. Várjuk a képeket!

Nati, küldöm a privit, de azt sajna nem tudom miből van. Azt hogy lehet megállapítani? Várjuk a képeket a kertről!

Kata, hát igazi kis hősöd van. És imádnivaló, ez a kép nagyon jól sikerült!

Szilvi, jaj de jó hogy jelentkeztél. :) Örülök hogy minden rendbe Titababával, viszont a pöttyöket sajnálom. Felkészültél? Lassan szülünk.

Vicuska, örülök hogy írogatsz nekünk. Már nem kell sokat várnunk és te is jössz a szép zebrás teszteddel. :)

Tali: én benne vagyok, bármikor, báhol.
Andesz ha nálatok lesz, sztem is mondj egy időpontot és akinek jó az megy. Az tuti hogy mindenki nem tud ott lenni, ahoz már nagyon sokan vagyunk. Sütni nem tudok (főzni se), de viszek bármit.

madiani
 
 






Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?