köszi lányok...
Alíz, én is cstalakozom!
Andik, bocsi, boldog névnapot utólag...
Krixta, tök kiborító ez a hasi uh dolog...nem igaz, hogy nem lehet mit tenni! A védőnőd se tud segíteni??
Enikő, nekem dettó ez volt, ha jól emlékszem a második topiktali környékén kezdődött, az mikor is volt?!
szóval kb annyi idős terhes voltam, mint Te, a buszmegállótól 15 percre lakom, és ez az idő 20-25 percre nyúlt, Veszprémben a suliból sose értem el a buszt emiatt, mert ugye a régi tempómhoz szoktam és nem tudtam rohanni a buszra.
többiek bocsi, most nincs időm olvasni, tegnap így is leszúrtam magam, hogy 3 oldal pötyögésével telt el az időm, takarítani meg ki fog...
Rólunk: Ati baba naggyon sírós lett, és nem a hasfájás miatt. Az a laktoherb beszüntetéseután magától elmúlt...köszi a tippet!
Ha nem alszik el a szopi után, akkor max babakocsiban ringatva alszik el. Kipróbálam minden mást, sőt folyamatosan próbálgatok, de ez az egy ami mindig bejön. Egy darabig amúgy tök jól elnézeget, de egy idő után unatkozik, ha kiveszem, elvan 1-2 percig, eszméletlen édi pofákat vág, aludni kézben nem alszik, viszont elkezd üvölteni, és annyira belehergeli magát, hogy már vörös fejjel üvölt...ilyenkor van hogy álomba sírja magát, de többnyire csak megnyugszik és próbálkozok tovább altatgatni. Az tuti, hogy nem éhes, mindig ellenőrzöm. Még egy gondunk van, de szerintem egyszerűen béna vagyok: bármelyik pelust is használom (van itthon újszülött pampers, libero (a kórházból loptam) babylove, tesco) naponta legalább egyszer úgy járok, hogy kifolyik felül, oldalt a pisi. És szegény fekszik a vízben, tök gyakran mászkálok hozzá ellenőrizni, nehogy megfázzon, és persze ilyenkor át kell öltöztetni, stb...van hogy a pelus tök érintetlen, csak egy picit nedves ahol kifolyt a pisi, de akkor is vehetem le róla, mert ezek a szutykok csak egyszer ragadnak normálisan, ha letépőzárazom és vissza, akkor sokkal gyengébben fog, amitől megint ugyanaz történne...na már megint kisregényt írok, pedig reggeliznem kéne, kilyukad a gyomrom.
Ja még valami: Kisati tartja a fejét, már nem csak pötyögteti fel-le, hanem sokáig emeli, majdnem az egész hátát felfelé, meg a puha matracunkon ide-oda gurul (oldalról hátra). Tisztul a tekintete, és látszik a növekvő értelem a szemén
Már nyitot szájjal vigyorog, tudom ez még nem nekem szól, de akkor is jó látni...nagyon hosszú már, szerintem van vagy 58 centi, vagy több, és 3180 gramm volt 3 hetesen. Kezd hurkásodni a combocskája is, a tokájáról meg már nem is beszélek...