Hali.
Ne harizzatok, de igen zűrös hetem volt, és este örültem, hogyha nem aludtam el a sorozatok közben...
Jól vagyunk, na jó, Peti kicsit köhög, megint van receptünk, de nem hiszem, hogy ki kell váltani, egyelőre kálciumot, nyákoldót kap, meg ha kell, szívjuk az orrát.
Minden fórumozó Andinak kicsit késve, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog névnapot!
Bénianyu, hát igen, ezek a szép pillanatok mindent megérnek! A képek nagyon jók, nekem valahogy hasonlít egymásra a két gyereked. Pedig alapból különböznek, de mégis...
Na nálunk anyósom házitejből túrót csinál.
De ez a sajt is jól hangzik.
Á, jó, hogy Vicky írta a lépcsőt, Petinél változó, de az esetek nagy többségében egyikkel megy felfele, a másikkal lefele.
Hajügyben annyit, hogy az, ami van, az sosem jó. Nekem göndör, én mindig simát szerettem volna pl.
Figyu, GYES-hez nem feltétlen kell igazolás a banktól, el kell fogadják az előző havi kivonat másolatát is, amin látszik a neved meg a bankszámlaszám, esetleg, ha megvan, akkor a számlanyitási papír is jó! (Csak azért mondtam, mert egy papírért kár kifizetni 500-600 Ft-ot. Ja, és ha nem fogadják, háborodj fel, hogy de el kell fogadják, mert máshol is így van, szóval ne engedj!)
Gombi, nem is tudom, hogy írtam-e, de tényleg úgy van, hogy Hannus tiszta Julcsi.
Marcy, fogadd részvétünk!
Andy, szerintem simán előfordulhat, amit írtál, hogy a bal petefészked kicsit gázosabb. De azért a jobbal minden OK, és nagyon drukkolok nektek!
Veráska,
Dávidot Isten éltesse sokáig 2. születésnapján!
Gab, jó lett a szoba. Na nálunk meg az ablakok újak ugye...de ezeken is még ott figyel a matrica. Le kéne már körömlakklemosóval takarítani.
Juca, ki kell javítsalak: a munkahelyek, mint MÁK kifizetőhelyek és ügyintézők már nem létezenk, ma már a CSP-s ügyekkel is a MÁK-ot kell keresni, hiába VOLT a munkahely kifizetőhely.
Figyi, megint vizesedsz? Mert a pocid olyan kis formás, én el nem tudom képzelni, hogy hol van rajtad +10,5 kg.
Preni, remélem, kicsit már jobban vagy. Figyi, hozass ebédet. Van már jópár cég, és ahogy nézni szoktam, rövid távon nem egy nagy kiadás, főleg, hogy ezen (is) múlik az, hogy jól érezd magad!
Pil, hát attól függ mit értünk egyedül játszás alatt. Mert Peti nem a játékokkal játszik, de nagyon jól el tud egyedül lenni, valamelyik nap a videókazettákból épített maga mellé egy tornyot. Csak az tűnt fel, hogy csendben van nagyon, hátranéztem, és az ülő gyermekem mellett ráleltem egy hasonló magasságú építményre.
Na meg az is nagyon jó játék számára, ha kilocsol némi vizet a padlószőnyegre, és pancsikol benne...
Melinda, látom, nálatok is szaporodik a gyermekek száma! Szívből gratulálok!
Na megyek hörit pucolni.
Ja, a cicánk elpusztult péntek estére. De már az állatorvosnál volt majd' egy hete. Szegény már öreg is volt. Most vadászunk egy picike kandúrra, már szóltunk is a dokinak, hogyha tud valahol, akkor gondoljon ránk. Anyukámnak ez lesz a szülinapi ajándéka.
További szép napot!
Végül egy kép, amin Peti a kerítésre mászik apai segédlettel.