Új privát üzeneted érkezett!

Manó :)
Cicizés nincs már nálunk, de a tápszert elkészíteni hajnali 2-kor sem leányálom. Ráadásul sokszor csak 6O ml-t iszik és annyi, szóval nem olyan nagyon éhes... :roll:
Most nálunk is dúl a kórság megint-annyira unom, hogy szavakba nem lehet önteni-most a változatosság kedvéért inkább köhögnek. Persze van takony is, de az nem vészes. :roll:

Többiek? :shock: Anikó, Andik, Timi?????????? :? Életjelet angyalkáim!!!! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi Drága!
Ne haragudj,de olyan dolgok történnek most velem,amiről egyelőre nem tudok,nem szeretnék beszélni.Remélem,hogy nemsokára lesz megoldás,és akkor ígérem jelentkezem.
Azért köszönöm,hogy hiányolsz!!!!

Még egyszer ne haragudjatok,majd én jelentkezem,ha úgy érzem! :cry:

Anikó
vakili

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 19:45-kor.
galagonya1

Anikó :)
Sajnálom :? Remélem minden rendbe jön hamarosan!

Andrea :)
Mini író-olvasó találkozó. :D Rendi volt a szerző. :)
Én is örülök a 2 nap "szabadságnak", főleg, hogy Berci elég kiakasztó tud lenni. :roll:

Bence mára belázasodott, 38,6. :( A hasa is megy 2X osszefosingózta magát, ruhacsere egyebek. :roll: Mindketten köhögnek, Berci jobban, de ő 2 nappal később kezdte. Ma lemondtam az oltást, átpakoltam jövő csütörtökre, de lehet, hogy előbb el kell vinnem őket a dokinőhöz. :? Komolyan mondom, mi vagyunk az egyik legjobb kuncsaftja. Havonta 1X megyünk biztosan. Valamit rosszul csinálok, hogy az én gyerekeim mindig betegek? Felöltöztetem őket rendesen, vitamindús kaják, Bercinek külön vitamin és mégis. :( Bezzeg az amerikai csemeték, 15 fokban póló-rövidnadrág szerelésben mezítláb rohangálnak a játszótéren és nincs semmi bajuk. Ki érti ezt? :shock:

Na, mindegy, csak magamnak eszmefuttatok...

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó, :( :( remélem mihamarabb megoldódik a problámád!De ha bármiben tudunk esetleg segíteni, csak nyugodtan írj :( Nagyon szívesen.És fel a fejjel, bármi is az!!!

Egcsi,ne mááár, megint betegek vagytok :( Csóri fiúk, és persze csóri te!!!!Jobbulást nektek :?
Dehogy csinálsz rosszul, az amerikaiak meg majd mind behemótok, ők bírják a kiképzést!!!
Amúgy most én is "trehány anya" voltam!Hannus is azért fázott meg kicsit mert mentünk múlt pénteken Corába, és ugye pont olyan idő van már, hogy még a vékony overálba is a kocsiba megsülne.Viszont kintre még lehet elkelne néha. Elég volt annyi neki, hogy megfázzon amíg kiszálltunk a kocsiból, és betoltuk az áruházba.Persze ugyanez a visszaúton.Kicsit fújt is a szél, még meg is fordult a fejembe, hogy csaknem fázik meg :roll: És csakDE!!!! :twisted: 2 éjjelünk jó sz....r is volt alíg aludtunk, de4 már jobban van, csak mostmeg köhög.Szívjuk ezerrel a nózit, meg csöpizünk de már úúútálja!

Most jut eszembe lehet ezt már leírtam??Ha igen akkor bocs :oops: :lol:

Andrea, találkozó, szuper lehetett :wink: szabadság, hurrrrá :lol:
manóci

Köszi a bíztatást...ami még elkeserít, hogy a párocskám engem hibáztat, mert miattam kell a gyerekeknek daycarebe menni, ahol összeszednek minden nyavalyát... Pedig ő volt, aki annyira várta, hogy elkezdjek dolgozni...erről ennyit. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,
Angyalkáim:) Mond meg a párocskádnak hogy amint bekerülnek a gyerekek közösségbe óhatatlanul is összeszednek minden nyavalyát. Amikor Veronika elkezdte a bölcsit elég sokszor volt beteg, az oviban meg összesen kétszer. Arról nem is beszélve hogy neked is kell valami más elfoglaltság a gyerekeken kívül.

Manóci,
Nagyon szégyellem hogy még mindig nem küldtem el neked az alvással kapcsolatos kisregényt. Igyekszem begépelni csak egy csomó intézni valóm van mindig és már nagyon hamar elfáradok. Jövő héten jön a festő, még gyorsan kifesti a gyerekszobát és most rohangászok festéket kevertetni.

Anikó,
Remélem hamar megoldódnak a gondjaid.

Orsi,
Hogy van a csipőd?

Képzeljétek már úgy rohan az idő hogy jövő héttől kezdem a ctg-ket :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Minden kis betegnek, nagy betegnek jobbulást!(Bocsi, elkezdtem visszaolvasni, de annyit írtatok, hogy mire a végére értem a felét elfelejtettem :oops: )

Máté is kapott biciklit.Nekünk is mondta egy ismerősöm, hogy vegyük le a pótkereket, de még nem ér le a lába úgy.Úgyhogy maradt, de nagyon ügyesen kavar vele.Bár nálunk inkább a fékezést kell gyakorolni, mert elég merész a lelekem :shock: :lol:

Egcsi

Sajnálom, hogy a párod téged hibáztat, ráadásul úgy, hogy nincs igaza...
Akármikor bekerül a gyerek közösségbe MINDENT összeszed!!
Amikor mi elkezdtük a bölcsit egy hétig jártunk, két hétig otthon volt.Ez ment majdnem fél évig.
Most is benyalja a betegséget az oviban, de nem olyan gyakran mint akik most kezdték az ovit. Sajnos ezeket a köröket megkell futni ha közösségbe járnak!
Fel a fejjel, jön a jóidő és nem lesznek olyan gyakran betegek.
Egyébként meg Ő is úgyanúgy haza hozhatja a betegséget...

Nálunk nincs semmi különös. Ovi után mindennnap sötétedésig kint vagyunk a kertben, vagy lovagolni vagyunk.Én meg felbuzdulva a jóidőn mindennap futok :D Nagyon jól esik, és főleg, hogy érzem magamon a hatását :wink: Csak lefogyok nyárra :lol:
Holnap megyünk 3 napra Rétimajorba.Remélem jó idő lesz.

Puszi mindenkinek!

málna2162

Sziasztok!

Egcsi!
mond meg kedves párodnak h. itt mindenki a Te pártodat fogja és ne piszkáljon :) Nálunk is vmelyik gyerek folyamatosan taknyos/beteg :( Bálinttal már többet voltam dokinál mint Mírával a 3 év alatt :( ez természetes h. ha közösségbe kerül akkor minden sz@rt összeszednek :( erősödik kicsit az immunrendszerük :)
Ajándék: nálunk Míra bálint névnapján kapott Süsü dvd-t oszt ennyi :) mi gyerekként a másik szülinapján mindig kaptunk vmit.De ne gondolj nagy dolgokra pl. labdát(erre emlékszem :) )

Anikó!
++++++++++++++ ha bármi van amiben tudok segíteni szólj .

Kostyika!
ne mán :shock: bakker nagyon megy az idő :shock: Bálinton veszem észre főleg,már lassan 7 hónapos :)
Derekad,térded hogy bírja a súlyt?nevetek van már?

pusz :)

KépKép
viranka

Andi,várom már nagyon :wink: KISSÉ KIVAGYOK :oops: :cry:

Málna,Jó, hogy jöttél már.És jó hétvégét, pihenést nektek :)
Futsz? de jó, ügyes vagy. Biztos lesz látszatja már nyárra :wink:

Egcsi,igazuk van a többieknek, nem te vagy a hibás! :) Nyugi,férjnek pedig: Kép
manóci

Andi :)
Hát, bizony, már csak 5 hét... :wink: Mi is lesz a picur neve?

Málna :)
Lovaglásért irigy-irigy 8) A futásért nem annyira, ahhoz én lusta vagyok. :D

Vera :)
Ez megnyugtató, hogy nem csak az én babám beteg folyton. Én pont ugyanezt érzem, hogy Bence 9 hónap alatt többet volt beteg, mint Berci a 3,5 év alatt :roll:

Én is mondtam a zuramnak, hogy hallgasson, de mélyen ám, mert azért ugatérozok ilyenkor vele, de azért nem esett jól. :roll:

Voltam ma a szemésznél kontaktlencsét íratni, annyira fúj a szél, hogy tolta a babakocsit. :shock: Úgy néz ki a dokit megússzuk, Bence ma még nem volt lázas. Remélek, remélek, remélek.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi!
Apák mondanak néha olyat, hogy hű meg ha.....
Marci is az első téli és tavaszi időszakban kehes volt, többet, mint Olivér, de azóta mondhatom (kopp-kopp-kopp), mostanra strammabb, mint a nagyfiú.
Olivér a klasszikus egy de. bölcsi du. orrfolyás és két hét szünettel járt, Marci fel sem veszi ezeket már. Bízom benne, hogy nem az ovira tartogatja! :)

Málna!
Hajrá futás!
Én most vasárnap megyek Midicittára! Gyerekkorom óta első futóversenyem. :D Ideje újrakezdeni nem?
Jó hétvégét! :)

Kostyika!
Drukk a végéhez!
A rohangálással meg csak mértékkel! :)

Anikó!
nem ám bezárkózni a setét benső énbe!!!! Amint úgy érzed, jelentkezz!

Andrea!
Nem gondolom, hogy olyan sokat betegeskedne Olivér, de ez a horkolás piszkálja a csőröm. Azt mondják az okosok, hogy aki horkol, nem alszik elég méllyen, fáradékonyabb, ezáltal hajlamosabb a betegségekre, amit valamelyest igazolva látok.
A fülészeti problémára sem biztos megoldás a műtét, hiszen nekem annak idején kivették az orrmandulát, de ugyanúgy füles maradtam, végül még műtöttek is.
Egyedül a horkolása miatt vacilálok az egészen, a többi miatt nem is gondolkodnék a dolgon.

Azt hiszem a bicilkizés egészen jól megy Olivérnek ezzel a módszerrel. Egészen hosszan tud felemelt lábbal gurulni az enyhe lejtőn, kanyarog is közben, tehát a kormányt is használja. lassan jöhet a pedál is.
Azt gondolom, jobb így megtanulnia, mégha meg is kellett venni a kisebb biciklit, mert nem kell egy szerintem hamis biztonságérzetről leszokni, amikor lekerülnek a pótkerekek. Így fokozatosan szokik hozzá az egyre nehezebb feladatokhoz lemondás nélkül.
Majd meglátjuk! :)

Manóci!
Köszönöm, hogy írtál a mandula ügyről, és van is igazság abban amit írsz.
Nekem 20 évesen vették ki a garatmandulát, tény azóta meg is szüntek a szélsőségesen magas lázak, igaz olyannyira, hogy most akkor sincs, amikor kéne, ezért nehezebben is mászom ki egy-egy náthából.
bezzeg pocakidők és szopiidőka alatt! Stramm voltam mint egy bivaly!
no, de főzzünk azzal, ami van.

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,

Szeretném a segítségeteket kérni.
ŐRANGYALOK kerestetnek május 4.-re, a születés Hete nyitónapjára.
Hogy kik az őrangyalok?

Azok a kedves nők és férfiak, akik segítenek a tájékozódásban, akik teljes figyelmüket egy-egy előadóra tudják fordítani, akik mindent tudnak a rendezvényről (kit és mit, mikor és hol lehet megtalálni stb.), akik várják a vendégeket, akik egy mosollyal otthonossá teszik a házat…

Önkénteseket keresünk, akik szívesen vállalnák ezt a feladatot, ezzel is segítve a Születés Hete ügyét (azt, hogy a várandósok és családjaik minél informáltabbakká, tájékozottabbakká válhassanak a szülés-születés, gyermeknevelés kérdéseiben), és hogy látogatóink és előadóink maradéktalanul jól érezhessék magukat ezen a napon, hogy igazán vendégnek érezhessék magukat.

Nagyon izgalmas feladat, ráadásul belülről átélve a programok szervezését egészen más érzés és ismeret beülni az általunk kísért előadó programjára.

Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál az őrangyalok csapatához, ha örömmel segítesz, küldj egy mailt a kurti.juditkukacszuleteshete.hu e-mail címre.Ha te magad most nem tudsz bekapcsolódni, de ismersz olyan embert, akiről úgy gondolod, hogy szívesen csatlakozna, ismertesd meg minél előbb ezzel a lehetőséggel.

Jó, ha tudjátok, hogy akkor tudjuk kapkodás nélkül, kényelmesen ellátni az őrangyali feladatokat, ha ötvenen leszünk. Most még nem vagyunk ennyien, kérlek, ha tudsz még olyan embert, aki szívesen vállalná ezt a feladatot, szólj neki is.

Néhány tudnivaló, közeli teendő

• Őrangyal-képzés mindenkinek, aki május 4-ére őrangyalnak jelentkezik!

• Április 18-án, pénteken 11-15 óráig (illetve akinek ez munka vagy egyebek miatt nem jó, annak 19-én, szombaton 11-15 óráig) az Aranytízben. Kérem, hogy minél hamarabb jelezzétek a kurti.juditkukacszuleteshete.hu e-mail címre, hogy melyikre jöttök. (A képzésen való részvétel azért kötelező, mert másképp nem tudjuk nyugiban, kapkodás nélkül ellátni mindazt a feladatot, ami ezen a napon ránk vár.)

Ha további információkat szeretnél, küldj nekem privit!

köszönöm, hogy elolvastátok,
további szép napot kívánok,
kata
sz_kata

Egcsi,te most itthon vagy kint?? :lol: :lol: már csak azért kérdem mert itt is akkora szél van, hogy majd elvisz, és a gyerek napok óta nem akar du. aludni :roll: a szelet meg úúútálja :?

Andi,aztaaa, már csak 5 hét????!!!Úristen nagyon elszaladt az idő :)
Várjuk ám már az új topik lakót :)

Pussz, mindenkinek
manóci

Sziasztok :D

Végig akartam mindent olvasni és aztán írni, de miután megnéztem Egcsi és Eszter gyönyörű pasijait Eszter levelénél el is akadtam.....úgyhogy most bele is vágok a közepébe! :roll:

Ma jöttünk haza a kórházból Gergővel, orrmandula műtétje volt tegnap délelőtt.
Igazándiból ezért is nem jelentkeztem egész héten, mert hétfőn derült ki a dolog és kicsit váratlanul ért minket, úgyhogy hétfőtől csütörtökig próbáltam magamhoz térni és összeszedni magam lelkileg, hogy a gyerek miatt kibírjam az egészet és ne lássa rajtam, hogy mennyire izgulok érte!

Eszter
Ez most főleg neked, a sztorink:
MÁr kb.2 hónapja, mikor Gergő beteg volt és elémentünk a gégészetre a dokinéni említette, hogy nagy az orrmandulája és ki kéne venni. Furcsálltam, hogy rögtön ezzel jön, mert azonnal műtét??? Szóval beszéltem rögtön a házi dokinkkal, aki azt mondta, hogy eleve náthásan, betegen nem reális a dolog, meg kell várni, hogy ne legyen beteg pár hétig és akkor is sok mindent figyelembe kell venni, milyen a hallása, stb, szóval tényleg muszáj a műtét, vagy sem. Na, Gergő egy ideje nem volt beteg, így megemlítettem a dokinknak a gégészetet és írt is egy beutalót, mondta hogy most pont jó lesz megnézetni. Ahhoz a dokihoz mentünk, aki engem is kezelt a hangszálammal, mert róla tudom, hogy nem feltétlenül erőlteti a műtétet, ez az esetemben kiderült, szóval hétfőre kaptunk időpontot, elmentünk. Mikor megnézte Gergőt elhűlt, hogy bizony nagyon nagy az orrmandulája, ezt tuti műteni kell. Kérdezte nem kérdez-e vissza a gyerek, nem horkol-e, persze a visszakérdezés az volt, de a horkolás nem, csak a száján vette a levegőt éjszaka, úgyhogy elküldött az audiológiára, ahol csináltak egy hallásvizsgálatot és kiderült, hogy Gergőnek elég rossz a hallása, 30%-kal csökkent a normálishoz képest és határeset, hogy nem kell-e hozzányúlni a dobhártyájához is. Rendes volt a doki, mert mondta, hogy most azt még nem "bántja", és nagyon reméli, hogy az orrmandula műtét után javul majd a hallása! Gondolhatjátok hogy éreztük magunkat, én totál kész voltam, de láttam Karcsin is, hogy könnyben a szeme, szóval nagyon rossz volt ez így hirtelen. Rögtön el is küldtek az aneszteziológiára is, ott megbeszéltük az altatással kapcsolatos dolgokat, meg ott is volt azt hiszem ekg. Ja, persze volt vérvétel, na az is horror volt, mert hiába vetettem magamtól vért, hogy Gergő lássa az egészet, meg azt hogy nem fáj, a drágám nem volt hajlandó nyugton maradni, így le kellett fogni, úgy vettek vért tőle. :(

Ja, a doki mondta, hogy sürgősen meg kell csinálni a műtétet, nehogy maradandó halláskárosodása legyen, úgyhogy az első üres helyet megkaptuk csütörtökön. Mondanom sem kell, hogy a "maradandó halláskárosodás" említésétől lettünk csak kész igazán!

Bocsi, de most ennyi voltam, majd folytatom.

Orsi

avocado

Hahó! Itt vagyok megint, próbálom folytatni:

Szóval tegnap reggel szépen befeküdtünk Gergővel, engem is felvettek az osztályra, így volt ágyam is Gergőé mellett és kaptam kaját is, szóval nagyon korrekt volt. Szerencsére csak ketten voltak gyerekek egy 6,5 éves kislánnyal, így tök jó nyugi volt a kórteremben. A kislánynak mandula és orrmandula műtét volt, hát ő kicsit rosszabbul viselte a dolgot, mint Gergő, de érthető is, hisz szegényke nem tudott nyelni még a folyós dolgokat sem nagyon, kapott is infúziót. Mi azt megúsztuk, igaz Gergő a 3 kanál levest ki is hányta és olyan sokat aludt délelőtt is és délután is, hogy inni is keveset ivott, de kicsit alkudoztam a nővérkével sé szerencsére miután jól kialudta magát már jobban volt és megevett kapásból két csokipudingot, ivott sok szörpöt, szóval nem kellett az infúzió.

Eszter
Manó észrevételével kapcsolatban én azt gondolom, hogy feltétlenül gégésszel beszéld meg ezt a dolgot. Mert a mandulát tényleg csak akkor veszik ki, ha az szükséges. Én semmiképp nem engedtem volna csak azért kivetetni, mert akkor már letudjuk egy füst alatt. Eddig a normál mandulájával nem volt semmi gond, és azért láttam a kislányt, meg hallottam a kapcsolódó infókat, szóval én semmiképp nem tenném, csak akkor, ha a doki feltétlenül javasolja! Pl. Gergőnek az orrmandula után lehetett mindent enni, és inni is csak a szénsavas tilos, a többi lötyi bármi jöhet. A kislány csak folyékonyat ehetett első nap és még 2 hétig csak pépeset! Szegényke ne tudd meg, hogy nézte Gergőt, amikor este falta a zsömlét!! A másik, hogy ez a kislány 6,5 éves volt és mégis nagyon megviselte az egész, hát még egy 3,5-4 éves gyereket!! Szóval a helyedben feltétlenül egy megbízható és jó gégésszel beszélnék.

Amúgy ajánlom nektek Dr.Becske Miklóst, Gergőt ő műtötte, Ő az osztályvezető fő-fő prof itt Kistarcsán és az ellátás és a nővérek törődése is teljesen ok, szóval ha már műteni kell itt jó kezekben lenne. Mi legalábbis így éreztük, és azért így Gergőnek is könnyebb volt gyógyulgatni!

amúgy szegény Karcsi alig aludt éjszaka, mert Flórácskám az első ébredésnél rájött, hogy én sehol sem vagyok és onnantól kezdve reggelig keresett, hol sírt, hol nem, de aludni nem nagyon aludt, max. 5-10 percekre. :roll: Én meg azért nem aludtam, mert állandóan felébredtem, hogy Gergő jól van-e. Szerencsére édesdeden aludt, egyszer sem riadt fel, pedig csak idegen hely, meg trauma is érte a műtéttel...de jól sült el a dolog!

Ja, reggel megnézte a doki, megkaptuk a zárójelentést és akkor mondta, hogy akkora volt az orrmandulája, hogy nem is érti, hogy fért el a gyerekben! :shock: És néha fájlalta a fülét, amivel nem volt semmi, de valószínűleg már az orrmandula nyomhatta annyira. :shock:

Bocsi, de most át kell adnom a gépet, próbálok majd jönni a hétvégén.

Puszi mindenkinek!

Orsi

avocado

Orsi,Ez nagyon durvaaa! :( Szegény ti!Már pont akartalak keresni, olyan rég voltál.Csóri Gergő, de jobban lesz már legalább az tuti! :wink:
De ez a halláskárosodás............................. :shock: :? :( hát mit ne mondjak elég rosszul hangzik azért!
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj a hallással!!!

A műtétekről viszont más a véleményünk!Mondjuk szerintem Eszter se rám, se rád ne hallgasson, inkább egy hozzáértő orvosra :wink:
De hidd el nem hülyeség amit leírtam, és az hogy a 6 éves kislány hogy szenvedett annak a jele, hogy minél később ér ilyen beavatkozás annál nehezebben viseled!És a gyerekek nagyon hamar gyógyulnak, sokkal jobban tűr a szervezetük!Nagyon kívánom, hogy ne legyen folytatás, és pár év múlva ne kelljen kivetetni mégis a garatot is!Mert azért sokban összefüggnek ám.
De a példa magammal, és az ismerőseimmel, úgy történt ahogy leírtam, nem én találtam ki.Tehát teljesen indokolt vol, ill. lett volna a kivét mindkettőnél.
De az pl. nem lehet hogy ha már előbb kiveszik Gergőnek nem nő ekkorára?vagy ezt nem is vették eddig észre?
Hát nemtom, én az én gyerekeimnek, ha egyszer is felmerül, /mert sokat betegeskednének/hogy kivegyék valamelyiket tuti akkor már egy altatás, egy kínlódással letudjuk, és rendben lesznek egy életre ezen a téren!De ez az Én véleményem!
Most kegyetlen anya vagyok, mi? :roll: :lol:
/persze én sem vagyok egyből műtét párti, de hosszútávon azért ez a jobb, annál aki már ennyit betegeskedik/
manóci

Orsi :)
Hú, anyám ez kemény menet lehetett. :shock: Gergőnek gyors regenerálódást!

Akármi baja volt Bencének, tegnapra átadta nekem is. Csórikám, ha csak fele annyira érezte szarul magát mint én, akkor jogos volt minden nyűgösség. :roll: Az éjszakám nagy részét a budin töltöttem, hasmenés, hányás, láz. :? Azért a Vészhelyzetet megnéztem, most indították az új szezont, elég laposka volt. :?
Bence már nem lázas, csak a hasa megy, szegényemnek tök piri a feneke. :(
Dobok egy képet, aztán húzok aludni, most véletlenül egyszerre alszik a két csemete. :wink:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na, mi van topiklakók? Elköltöztetek? Sehol senki.... :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Én vok :wink: Benézek, de sehol senki :?

Mi megvagyunk, jól vagyunk!!Élvezzük a jóidőt, persze ha nem esik épp :lol: :lol:

Tegnap voltunk oviba beiratkozni :!: Május végére lesz eredmény, naggyon bízom benne hogy fölveszik Esztit!

Jövő héten meg Hannit viszem Bölcsibe beiratni.De persze csak a 2009-szept-től! :wink:

Velünk ennyi.Többiek, tényleg mizu?

Rita, tök rég voltál,csajok?Nyuszitok, megvan még?

Orsi,
ti hogy vagytok?Remélem már sokkal jobban :)
manóci

Ja, ma nem lesz Vészhelyzet, emlékműsor lesz!
Szegény Antal Imre :( :( :( én nagyon sajnálom szerettem! :cry:
manóci

Én júliusban megyek beiratni Bercit, eldöntöttem, 3 nap kell neki. Meg nekem is. :roll: Bence marad a mostani helyen, borzasztó mennyi pénzt elkérnek a 2 éven aluliakért és még részidő sincs, fizetni kell az egész hetet. :? Pedig jobb lenne egy helyre hordani őket.
Hallottam, hogy meghalt Antal Imre, sajnálom. :(
Csütörtökön mázsálás és oltás. Kíváncsi vagyok hány grammot híztunk. :D

Timi sem írt ezer éve.....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziaszok :)

Vagyogatunk mi is,most épp egészségesen,lakáseladás/költözködés rámolás...
Bálint már mászik hátrafele,Míra csak dumál-dumál és dumál .)

Manó!
ne aggódj nem csak Te vagy türelmetlen a gyermekeiddel :)
Apukám nekünk egy matekpéldát nem tudodt elmagyarázni,mert felidegelteha máshova néztünk/nem értettük rögtön meg...másoknak lazán érthetően elmagyarázta :)
Szerintem ez tök természetes lehet,mert a sját gyerekeink tudják /próbálgatják hol a határ és direkt csinálják már a fesztivált :) Míra legalábbis így szokta :evil:
remélem felveszik esztit az óviba :) drukkolok :)
Bálintot én az első szülinapja után viszem rögtön beiratni :) talán lesz helye 2009 szeptembertől :)

Orsi!
Szegény Gergő :( de jó h. jó kezekben voltatok :)

Mandulaműtétek:
nekem mindegyik megvan eddig túl sok gondom nem volt velük szerencsére :) De húgomnak folyamatosan gyulladásban volt a torokmandulája,mire kitűzték volna műtét ip-át beteg lett megint,már szakközépbe járt,mikor már a háziorvos nem tudott neki mit felírni,mert semmire nem reagált már a szervezete.Így járt suliba 1 hetet-1 hetet itthon volt. Aztán nyáron végre megműtőtték :) De ki kellett kaparni amnduláját mert annyira heges és összenőtt volt már... Hetekig Cataflamon élt annyira fájt neki(az egy másik dolog h. iszonyú alacsony a fájdalmoküszöbe+abszolut nem érdekelte h. kellene vele csinálni vmit)
Öcsémnek 2004 nyarán vették ki,szenvedett Ő is vele,jégkrémet és cataflamot zabált Ő is :(

Egcsi,Eszter tök jók a képek :)
pár kép(Robi végre átkonvertálta és feltölthető állapotban vannak :) )kicsit sok lesz bocsi :oops:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
hülye alvások
Kép Kép
Kép Kép
kajjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Kép Kép[/color]

KépKép
viranka

Hali,

Voltam ctg-n, minden rendben. Találkoztam a szülésznővel is, elmondta h már semmit sem adnak a kórházban amit Veronikánál még igen - betét, pelus, popsitörlő és kenőcs -úgyhogy ezeket is majd vigyem. Van már egyágyas magánszoba ahova bemehetnek a rokonok de elég drága úgyhogy azt hiszem kibírom azt a pár napot a közös kórteremben is. Mondta hogy kezdjem el inni a málnalevél teát és megbeszéltük hogy megpróbálunk gátvédelemmel szülni ha lehet.

Komolyan mondjátok hogy már most beíratjátok jövő szeptemberre? Lehet hogy nekem is vissza kéne mennem akkor de gondoltam majd jövő áprilisban felmérem a helyzetünket.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Vera,tök jók a képek :) és a "hülye alvósok" :lol: :lol: nagyon tetszenek!
Köszi a bíztatást :wink: Valószínű igazad van, csak tudod olyan nehéz ez.Mert attól függetlenül, hogy baromi ingerült tudok lenni, nagyon sajnálom is Esztit :( :roll:

Egcsi,ez durva, az egész hetet kifizettetik???!!!Mázsálás, na majd irdd meg az adatokat, kivi vagyok :wink:
Mi is tegnap voltunk, nem is írtam, szal nekünk: 5170 a súly, és 63 cm a hosszunk :P De legalább elindult egy folyamat amit remélem meg is marad.Mert most 2 hét alatt 26 dkg-ot hízott :P Ez nekünk már baromi nagy eredmény :!:

Andi,nem semmi, hogy már mindent vinni kell?? :shock: De jó lehet neked most.Én imádtam ezt a szülés előtti várakozást, így a célegyenesben.Meg maga a szülés is annyira jóóóó :oops: :)
Melyik kórházban is fogsz szülni?
Magánszoba, áá én is úgy voltam vele mosta másodiknál, hogy jó lenne.De sajnáltam rá kiadni napi 8 ezret :( Azért az 40 e lett volna, mert én 5 éjszakát voltam bent.Abból inkább vettem nekik valamit, én meg kibírtam a 3 ágyasban is :)
Beiratás, én a bölcsit iratom most, 2009-re.Esztit már mostanra szeretném :oops: :oops: :wink:
manóci

Manóci,
Küldtem pü-t. A klinikán is 10 e ft/nap a külön szoba, ennyit én sem akarok érte kiadni.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Vera :)
Nagyon jók a képek, nem baj, hogy sok. :wink: Szép a tulipán, gondolom saját. 8) Erről azt hiszem lemaradtam, hova költöztök?
Bálint képe, amin a pofát vágja, na az haláli! Küldd be valami pályázatra! :lol:

Még én gondolom, hogy Bence pehelysúly, Hannus tényleg az. :D Azért 26 deka nagyon szép, mi nem híztunk, szerintem max 5-öt az elmúlt hónapban. :roll:

Berci beszólása a hétvégéről: Néztük a hatosikres családokat. Mondom neki, Nézd kisfiam, mennyi baba, olyanok, mint Kisbence!
Válasz némi hatásszünet után:Anya, mi nem veszünk ennyi Bencét. Minek ennyi? :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Manó!
ne is mond :roll: mióta Bálint megvan Mírával szemben sokkal türelmetlenebb vagyok :oops: s úgy tudom én is sajnálni,amikor nincs igazam akkor bocsánatot is kérek :)

Egcsi!
most kipakoljuk a lakást(vagyis Robi én csak innen messziről drukkolok neki :) ) ,maradunk egyenlőre apuéknál és elkezdhetünk nézelődni ház ügyben:)

KOstyika!
ez tényleg gáz :( Bálintnál semmit nem kellett vinnem,csak popsitörlőt :) minden mást a kórház adott :) A különszoba meg naon sok :shock: Bár Uzsokiban is 6-8e/nap volt :shock: Anno még kérdezte is Iza(BK-Nórája) h. különszobába megyek én is ? mert Ő szülés után ment mert nem bírta volna elviselni a sok kérdést h. mi lesz a sorozatban :lol: de ő más tészta :)

S nem tudom nálatok mi a helyzet bölcsi terén,de nálunk katasztrófa ami van és mivel már most kérdezik mikor lennék ghajlandó visszamenni dolgozni,inkább beiratom előbb s talán akkor biztosan felveszik... remélem :)

pusz

KépKép
viranka

Andi,megkaptam, és válaszoltam is :wink:

Vera,na, ezt nem szabadna, hogy bocsánatot kérjünk tőlük! :( De én is szoktaaaaaam :oops: :oops: :oops:
/én mondjuk vehetem is magamra mikor mondják a pedagógus gyereke a legrosszabb :lol: tuti így lesz :lol: /
Drukk megy háznéző ügyben!És merrefele nézelődtök, ha lehet publikus? :)
Bölcsi, igen vidd,vidd!Mi is ajövő héten megyünk, és így meg is lesz a helyünk! 2008-ra már nem lenne :( Végülis semmiből nem áll már most beiratni.

Egcsi,súly :) hát ez a Berci, nem semmi kiscsákó :lol: :lol: :lol: :lol: de milyen igaza is van,nem?azért elég egy belőle így a tesó mellé :lol: :lol: gondolom :wink:
manóci

Egcsi
Édes a kép! :D
Berci dumája 8) 8)

Vera
Szuperek a képek, mint mindig! :wink:
Bocsánatkérés: én is szoktam és szerintem nagyon kell, ha az ember érzi, hogy nem volt igazságos!!! (Na, megint egy dolog, amiben nem értünk egyet Manóval. :oops: )
Bölcsibe beíratás :shock: . Na, mondjuk nekem ilyen gondom nincs 2 dolog miatt sem, mert nálunk nincs a közelben bölcsi, és nekem hál istennek nem kell visszamennem, mert olyan sok szabim gyűlt össze. Legalábbis remélem, hogy mire Flóra 2 éves lesz nem változtatják meg. :roll:

Andi
Húúú, már nagyon közel a szülés!
Én is ledöbbentem, hogy semmit nem adnak! Azért ez rendesen szemétség! :evil: Nálunk minden volt, egyedül a popsitörlő nem, mint Veráéknál. Mi még betétet is kaptunk, igaz olyan kórházi "gyártmányt", de nekem speciel az jött be a legjobban, én itthon is olyat csináltam magamnak. 8)

Manó
Visszatérve a mandulaműtétre: ma voltunk Gergővel kontrollon és azért csak rákérdeztem a dokinál a dupla műtétre, mármint nem csak orr, hanem garat is. Azt mondta, hogy eleve, ha nincs gond a mandulával, akkor nem kell kivenni, mert fontos szerepe van, de azt mondta, hogy 6 éves kor alatt csak nagyon-nagyon indokolt és súlyos esetben veszik ki a garatmandulát, mert állítólag Ausztriában 7 kisgyerek halt meg garatmandulaműtétben és mind 5 év alatti volt! :shock: :(

Szerencsére Gergővel minden ok, hétfőtől már mehet oviba is. És ami nekem nagyon érdekes, hogy itt volt Flóra betegen, bennem is van még egy kicsi az előzőből és Gergő nem kapta el!!! Kopp-kopp, el ne kiabáljam! :shock: Szóval minden ok, majd 6 hét múlva kell menni megint hallásvizsgálatra. Remélem jó lesz, a doki nyugtatott, hogy az orrmandulaműtét csodákra képes! Úgy legyen!! :roll:

Na, most ennyire futotta, iszonyú hulla vagyok, ma egész nap rohangáltam, délután voltam a hangszálammal hangterápián, és a hazaút 2 órámba telt, mert 4 után Budapesten nem lehet közlekedni, akkora a forgalom! Soha többet nem megyek ilyen időpontban, csak délben! :evil:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

7O cm és 8,5 kg a gyermek. Súlyban átlagon "aluli" a grafikon szerint, de szerintem pont jó. :wink:
Ha nincs igazam, én is bocsánatot kérek. Nem csinálok ügyet belőle. :)

Örülök, hogy minden ok Gergővel! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok lányok!

Itt vagyunk, megvagyunk. Minden rendben van. Zajlanak a napjaink rendesen. Vettünk bringákat, úgyhogy ha tehetjük bringázunk egész nap. Persze most az esős időben ez lehetetlen, de helyette bent vagyunk és sokmindent játszunk. Amikor fenn vannak a gyerekek nem szoktam számítógépezni, ha meg alszanak, akkor dolgozom. 8)
Mindent visszaolvasni nincsen időm, de mezt az odalt igen. :)

Egcsi: Nagyon édesek a fiúk! Úgy látom jól elvannak együtt.

Eszter: Jó lehetett nagyon Hévízen látszik a képeken. Más is mondja, hogy a két fiad mennyire hasonlít egymásra? :) Mert szerintem igen. Én is futok már. :wink: Hetente minimum 2x 5 km-t. :) Persze, most esős időben sajnos nem megy, de azért járok edzeni rendszeresen. :)
Lili is kapott új 16"-os biciklit. Pótkerekes, de nagyon élvezi. Apja még nem akarja levenni a pótkerekeket. Szereti biztonságban tudni a lányait. :wink: Talán kislányoknál ez másképp van. :)

Orrmandulaműtét: Mi is megyünk egy kontrollra egy orr-fül gégész barátunkhoz valamikor májusban. Csak megnézetni. Nekünk nincs vele problémánk, de ha a dokink úgy látja, hogy ki kell venni, akkor kivetetjük. Szerintem minden anyuka maga dönti el, hogy kiveteti-e vagy sem, és hogy mindkettőt-e vagy sem. Mindegyiknek mindig van oka. Nekem anyukám mindkettőt kiszedette 4 éves koromban. Én viszont nem ragaszkodok hozzá, csak ha a doki azt mondja. Endrének még mind a kettő megvan, és semmi problémája nem volt vele. Nem beteges fajta. :)

Manó: Hiszti nálunk is van rendesen. Főleg Kitti felől. Ő tud ám úgy hisztizni, hogy nem vesz levegőt. :( Bár az alvással nincs különösebb gondunk. :)
Nyuszi már nincsen meg. 1 hetet volt nálunk. Odaadtam a szomszéd bácsinak, akiknek több is van, és Lili sokszor látogatja Petit a nyuszit náluk. :)
Az ovihoz drukkolok. Biztosan felveszik Esztit. :)

Málna: Máté is lovagol? Mert ilyen pici korban állítólag még nem tesz jót a gyerek gerincének...
Futás jó lehet. Én is szeretek. :)

Anikó: Várunk vissza! :)

Vera: Jövő héten tali? :wink: Gyerekek nagyon édesek a képeken. :) Mi nem bölcsizünk, de már szóltam az ovónőknek, hogy jövő szeptemberben megy Kitti is Lili mellé. :lol:

Orsi: nem semmi amit átéltetek a műtéttel együtt. Nagyon rossz lehetett. :( Persze, nekem könnyű mondani, mert még nem volt ilyenben részünk, de még lehet. Annak viszont örülök, hogy túlvagytok rajta és Gergő már mehet oviba hétfőn. :)

Andi: Olyan korán visszemennél dolgozni? A kicsi akkor még nem lesz másfél éves. Örülök, hogy minden rendben volt a ctg-n. :) Hihetetlen, mindjárt szülni fogsz! Most már csak Málna van kistestvér soron. :wink:
Ha ma tartod, nagyon sok Boldogságot kívánok neked névnapod alkalmából!! :)

Bocsánatkérés: Már miért ne kérhetnénk? Mi felnőttek is tévedhetünk, követhetünk el hibát a gyerekekkel szemben és ha őszínték vagyunk, akkor bocsánatot kérünk tőlük. Én elég sűrűn kérek, mert ha nem hallok valamit, és nem tudom pontosan mi történt, majd rossz gyereket szidok le, de aztán utólag kiderül, hogy nem a megfelelőt, akkor mindig bocsánatot kérek. És ilyenkor nagy a lelkiismeretfurdalásom is. :(
Ha ideges vagyok, és feszült, és gondolkodás nélkül véletlenül felemelem a hangom, akkor is bocsánatot kérek. De minden esetben elmagyarázom utána nekik miért történt. :oops:

Beszámoló Kittiről:
Már nagyon sok mindent tud beszélni, mondani. 10 féle színt felismer, ha kérdezed mondja. 5-ig elszámol, úgy hogy a négyet kihagyja. :lol: Nagyon jól tud verseket, mondókákat. A Boci, boci tarka..., esik az eső hajlik a vessző..., süss fel nap..., egyszer volt egy hétpettyes katicabogárka..., gólya, gólya gilice.. , ezeket mind kivülről tudja és még idegenekenek is nagyon szívesen elénekli. Sok egyéb éneknek az első versszakait tudja. Most a sláger a Vuk. Rengeteg állatfajtát felismer, és értelmes mondatokat is tud mondani. Mint tegnap pl: "Figyelj anya! Kaki van! Kérem bilit!" És ez lett a végeredmény:
Kép
Most már sokszor bilibe kakil. :) Persze nem mindig, de hát ráérünk még. :wink:
Múltkor olyan büszke volt rá Kitti, hogy délelőtt volt az akció bilibe, de közölte, hogy apának meg akarja mutatni, aki este jött haza. :shock: Próbáltam elmagyarázni neki, hogy ez így nem fog menni, de ő ragaszkodott hozzá, mikor ki akartam önteni a wc-be, óriási hisztit csapott. Így kénytelen voltam letakarni fóliával.. :roll: És este mikor hazajött apa, már rohant is a biliért, és büszkén szaladt apához a bilivel. :lol:

Lilike: Nagyon jó kislány az oviban. Nagyon szereti, és nagyon jó barátnői vannak. Egy Edina nevű igazán a barátnő. Sülve-főve együtt vannak. :wink: Óvonénik állandóan csak dicsérik. bezzeg itthon egész más! :wink: Néha rosszalkodik, de nem vészes. Alapvetően jó kislány. :) Nagyon sokat játszunk együtt. Szeret velem lenni. :) Ebéd után sose alszik, de csendespihenő van. Vagy olvas, vagy rajzol vagy megnézi Mézga Gézát. :) Hát igen. Nála most kedvencek a Mézga Géza, Süsüs, Vuk, Dr. Bubó és a Kisvakond. Ez utóbbit nagyon szereti. De ne gondoljátok, hogy egész nap tévét néz. Csak reggel kakaóiváskor és ebéd után csendespihenőn engedem. :) De igazából a tévé le se tudja kötni. Fél-egy óra után megunja és mást kell csinálnunk. Nagyon szeret kreatívoskodni, rajzolni. Sokat énekelünk és táncolunk. Lili is sok dalt meg éneket tud, és valószínűleg ezért Kitti is. Imádja a kistestvérét. Nincs féltékenység. Mindig együtt játszanak. nagyon szeretnek együtt játszani, sokszor szerepjátékot játszanak. És Kitti mindig engedi Lilit, hogy irányítsa. Lili sokszor olvas Kittinek, magyarázza a kéepeket és elvárja Kittitől, hogy mondja utána. :) Olyan édesek ilyenkor. Sokszor diafilmezünk, főleg ha rossz az idő. Ha jó idő van állandóan kint vagyunk. Lili sokat biciklizik, hintázik és homokozik Kittivel. Sokszor lemegyünk a Dunára, állatvadászatra. :) Meglessük a kacsákat, csigákat, mókusokat, madarakat és különböző állatokat meg növényeket. Most a sláger a csalán. Most nagyon burjánzanak, és a lányok imádják nagy ívben kerülni őket, mert különben Kitti szavaival élve: " Ha megcsíp a csalán csúnya bibis lesz a kezem és az fáj, nagyon fáj!". :)
Lili nem szereti amikor Kitti alszik ebéd után, sokszor türelmetlen és mondja nekem, hogy mikor kel már fel a Kitti, mert játszani akar vele. :) Szóval nagyon büszke vagyok rájuk, és imádom őket. :)
Húúú, jó hosszú voltam! :shock:

Na, megyek iszom egy kávét. :oops: nagyon kell most. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Rita,
Köszi a köszöntést, ma tartom. Még nem tudom h mikor szeretnék visszamenni dolgozni, igazából jövő szeptembertől gondoltam h dolgoznék itthonról 4 órát ha belemennek a cégnél. De most ott is nagy átalakulások vannak, senki sem tud semmit. Csak azért lepödtem meg amit Veráék írtak mert ha nálunk is mindenki így gondolkodik és már most beíratják jövőre akkor jövő áprilisban már tényleg nem lesz hely ha mégis visszamennék szeptembertől. Sajnos nálunk is csak két bölcsöde van és túlzsúfolt nagyon. Meglátom jövő tavasszal hogy én hogy bírom lelkileg meg mennyire vágyom vissza és majd eldöntöm.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Andrea,Kostyika:Boldog névnapot kívánok!

Többieknek is puszi:Anikó
vakili

Andreáknak Boldog Névnapot kívánok!!!!!

Kép

Rita,de jó, hogy ennyit írtál :) meg, hogy jöttél már.Tök rég voltál :(
Kitti nagyon cuki a bilin, és a z a kakimutatós sztori???fú nem semmi lehetett :lol: :lol: Ügyes nagyon jó sokmindent tud már :wink:
Lili is tök jó, hogy így szeret járni oviban, és hogy a csajok is ilyen jól elvannak!Remélem nálunk is így lesz majd, ha Hannus már nagyobb és jobban tudnak játszani egymással :) Mert most is megy Eszti, de inkább még nyúzza :lol: de a pici meg olyan kis akaratos, hogy kiharcolja ám amit akar :P
Ovi, hát igen köszi a drukkot, mostmár csak fölveszik, bízom benne nagyon :wink:
Bicajozás, klassz lehet így együtt :) Én is lehoztam már az enyémet a padlásról, évek óta nem használtam.De most, hogy Eszti is kap majd bicajt a szülijére, megyünk majd együtt :wink: Hanni meg mögöttem.

Andi,Szerintem irasd be te is. Sajna ez így megy, igen a bölibe sorrendbe mennek a dolgok, és ha sikerül jövőre a munkád akkor meg jó lenne, ha sikerülne a böli is.Ha meg nem, és nem is akarod vinni, még lemondani mindíg le tudnád, de nagyobb kincs, ha fölveszik! :roll: :wink:

Anikó,puszi :)

Egcsi,szerintem is tök jó átlagos méretei vannak Bencének :wink: Eszti 1 évesen volt 8800g, és 73 cm!Bence se lesz ennél sokkal nagyobb, és Esztire is mindíg mondták, hogy pont az átlagot hozza, mint a nagy könyvben :)

Ja, és elkezdtem tegnap éjjel a suttogós felvesz/letesz módszert.Nem is volt olyan gáz.Elsőre 11', a második ébredésnél 5' alatt visszaaltattam :) Azután pedig már kapott cicit mert reggel 6 volt.Kivi leszek a mai napra :roll: Drukkoljatok..... :P
manóci

Sz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:27-kor.
galagonya1

Andrea: ég a pofám. :? :oops: Elfelejtettelek téged is felköszönteni névnapod alklamából!
Ezért:
Kép

Kép
Kép
trita

Rita :)
Bilis kép :D Ügyes a csajszi, bár állítólag a második gyerekek előbb lesznek szobatiszták, van már előttük jó példa. :wink:

Szerintem sem gáz Bence súlya, főleg, hogy állandóan beteg. :roll: Nem apuka alkatát örökölte, ennyi. :wink:

Megyek gyorsan mikrofont venni, mert a legtörpébb elrontotta..... Nem tudunk kommunikálni a családdal és após már nagyon kivan, hogy nem tudja megbeszélni Gyurcsány apánkat a fiával. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,
Szegény após :D Jó témái vannak a fiával.

Manóci,
Hogy haladtok? Bírod még?

Nekünk "singli" hétvégénk volt, anyósék elvitték Veronikát pénteken és ma este hozták vissza. Végre ki tudtunk kettesben mozdulni de olyan nagyon hiányzott :D Nem is tudom h már miket csináltunk mielött nem született meg.

Orsi,
Örülök hogy minden rendben Gergővel.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andreáknak utólag is boldog névnapot!!!:)

Rita
Édes a kép és nagyon tetszik a kakis sztori!
Nekünk is van!!! 8) Flóra néha mondogatja, hogy "Kaki, bibi" (a bibi az a bili) és egyik délelőtt mikor ráültettük produkált is. igaz nem szólt, és csak úgy vettem észre, hogy már pucér popsival csúszdázott, erre megyek a bilihez, hogy "pisiltél drágám?", mire ott díszeleg egy jókora példány. 8) Na, persze óriási ováció, Apa is szaladt megnézni, és Flóra meg írtó büszkén cipelte a bilit a wc-be, amikor Karcsival rájöttünk, hogy ezt fel kéne venni, úgyhogy gyerek visszaterelget, kamera indít és spontán felvéve, ahogy Flóra kiviszi az első bilibe produkált nagydolgot. 8) :D És ma belepisilt, a kaki nem sikerült, a pisit viszont nagy komolyan tanulmányozva félig kiöntötte a szőnyegre, mire észrevettem. :shock: :D Jön a nyár és előre látom, hogy pisi és kakitakrítóvá fogok átavanzsálni. 8) :?

Egcsi
Mikrofon, APós :roll: :?

Bocsi Lányok, de ennyi vagyok. Tegnap volt a 20 éves osztálytalálkozónk az általános iskolás osztályommal és baromi későn feküdtem, hulla vagyok.

Amúgy hihetetlen érdekes volt, mert 19 éve nem találkoztunk, el sem lehet mondani az érzést és nagyon-nagyon jó volt őket újra látni!!
Majd leírom részletesebben, ha érdekel titeket, addig nem untatlak.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Andi
Nem tudom miért, de csak most jelent meg az üzeneted! :shock:

Köszi, szerencsére már mehet holnap oviba, megmondom őszintén már várom, mert az utóbbi napokban a nemalvás ebéd után teljesen hazavágta a gyereket és olyan hisztis lett, hogy a plafonon szaladgáltam miatta. :evil:
Kettesben kimozdulás: húúú, de irigyellek!!!!! Már mi is nagyon mennénk, csak nem akarom Anyukámat állandóan kihasználni, így is baromi sokat segít, úgyhogy most arra várunk, hogy neki mikor lesz jó, akkor kapunk egy délutánt, ebéd+mozi, már én is nagyon várom!!

Puszi :D

Orsi

avocado

Andi,köszi, egész jól :wink: Még bírom, tegnap már csak 4-kor keltünk :) először!Igaz a visszaalvás nehezebben ment, de nem egyfolytában sírt, csak forgolódott 10-20'-ekig és utána fölsírt még 2x-3x.Ezt csináltuk 5-ig! :? De az is valami, hogy nem folyamatosan üvöltött.Aztán meg a köv. ébredés már 6:15-kor volt!Akkor meg már ugye cici :) van!
Apa ma már bent alszik velünk, remélem ennél rosszabb már nem lesz.

Ezeket ma csináltam a kiscsajról :)

De. sétáltunk egyet, és ilyen kis édin elaludta napocskán :)
Kép

Ez pedig du. kint voltunk a kertben, ennyire jó idő volt, és már barátkozik a fűvel is.Itt épp tapsikol
Kép
manóci

Orsi,a tiédet én meg most láttam :( Gratula Flórának, nagyon kis ügyike!!Jól tettétek a beállított bilikivitelt :lol: az ilyen első mozzanatokat meg kell örökíteni :wink:
20 éves osztálytali klassz lehetett, átérzem mit éreztél mert nekem is tavaj volt ue. az ált. isk. osztállyal :) Érdekes volt!!Ja, most számolok utána, nekünk 21.-ik volt.Fú, de öreg vagyok :oops: :?

Egcsi,após, naggyon kemény lehet! :roll: Én lehet már nem állnék vele szóba............kivagyok ettől a nagy politizálástól :twisted:

Andi,ez még lemaradt :oops: én is akrtam írni, hogy jó lehetett kettesben :) Mi is tervezünk már mozit régóta :wink: azis tökre föl tud tölteni.Mostanság én úgy kiestem ebből, hogy azt se tudom miket játszanak :roll: :oops: :?
manóci

Rita :)
Bercinek annyira tetszett a bilis kép, hogy ma vitt magával könyvet a budira, mondván, a kislány is olvasott. :D

Nagyon édes Hannus a képeken! :)

Andi :)
Kimozdulás 8) Hát én sem mondanék nemet egy mozira....

Nagyon ügyes Flóra, a spontán videózás teccik. :lol:

Hétvégi drámánk: Bercit elkapta a fosós vírus, szombat délutántól vasárnap délig elég rossz bőrben volt szegény. Láz és 5 percenkénti w.c. látogatás. Éjszaka nem aludtam fél óránál többet, mert állandóan kiabált valamiért. :?
Pénteken Bence is nyűgösködött és volt egy kis láza, gondoltam az oltás...hát nem. Ma délután már 39,7 volt a hője, mint a dokinál kiderült kétoldali középfülgyuszi. Nem ecsetelem, mennyire tele van a hócipellőm... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok! :)

Nekem a kisfiam 2004.08.19-én született, így gondoltam benézek, mivel egyre többet nyafizik meg kiskirályoskodik.
Most olvasgatok vissza hogy ki is van itt :)

Üdv

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi
Üdv itt, gyere bátran! :D
Az én Gergőm 1 nappal idősebb a kisfiadnál, ő 08.18. :D És ő is ugyanilyen mostanában, próbálja dirigálni a családot, én már totál kivagyok tőle, úgyhogy gyere nyugodtan panaszkodni, én tuti megértelek, de sok jó tanácsot nem tudok sajnos mondani. :roll: :?
Amúgy tünemény kis krapek és ami a legfontosabb: imádja a Húgát, szinte soha nincs komoly perpatvar köztük! És erre büszke vagyok! :D

Egcsi
No comment! :roll: :( Küldök sok-sok gyógypuszit és még az is lehet, hogy el kéne költöznötök, mert nekem úgy tűnik azóta ilyen betegesek, amióta ott laktok. Rosszul gondolom?

Manó
Édesek a képek!!! :D
Nálunk is tiszta nyár volt, Karcsi póló nélkül nyírta a füvet, annyira meleg volt! :D

Most megyek, bescannelem az ovis fotót, amit Anyák napjára csináltak, annyira cuki lett!!!! :D

Puszi :D

Orsi

avocado

Íme:

Kép

Mikor megláttam annyira elkezdtem nevetni, hogy 5 percig nevettem, olyan kis cuki rajta!!! :D
Az óvónéni hülyéskedett a fotós mögött, ezért somolyog ilyen édesen. 8) :D

Pusssz :D

Orsi

avocado

Orsi,
Nagyon édes ez a kép :D Jó munkát végzett az óvónő. A miénken olyan kis komoly képet vág a leányzó, egyáltalán nem mosolyog.

Lányok, milyen teát is kéne már innom ami segíti a tágulást? Elfelejtettem :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Naaaaaaaaaaaaa, most írtam, erre huss elszállt Kép

Orsi,nagyon édes ez a kép, ez nagyon te vagy :) :)

Egcsi,jobbulááást! :( Elhiszem, hogy tele a...................!
Berci beszólás :lol: nálunk is olvasással megya wc-n a nagy dolog :lol: Hannánál mondjuk még nem :P

Tündi,üdv itt :)

Köszi a kép bókokat a kis manómnak!! :wink:
manóci

Andi,MÁLNALEVÉL tea, és a 36.-ik héttől lehet inni!Úgyhogy húzzál bele :wink:

Altatás, na elkiabáltam.A tegnap éjjelünk nagyon gáz volt :( Fönt volt éjjel 3 -ig 3x is, és igazán nem tudott visszaaludni.Aztán miután majd leestem a lábamról már, vagyis be az ágyába nem bírtam hallgatni már a sírást, és adtam cicit! :oops: :? Most akkor kezdhetem előlről?Vagy azért nem biztos?
De folytatom mától, vagyis megpróbálom :evil:
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?