Sziasztok!
Tökm régen írtam, olvasó üzemmódban működtem csak, így el is felejtődtem
Rengeteg a téma, de csak az utóbbiakhoz szólok, mert száz évre visszamenőleg nem lehet mindent bepótolni, ugye!??:)
Konkri: Marci akkor csinálja ezt nálam (mármint a kaja közbeni sírást), ha nem adom neki elég gyorsan a kanállal a kaját. Ő ahhoz van szokva, hogy a tejcsi az "megy rendesen" neki, de hát ez ugye kanál, és nyilván ő meg türelmetlen.
Egyébként már ő is elég ügyesen eszik kanállal, de kellett hozzá jó sok próba tényleg, hogy ügyi legyen. Így is inkább még csak játéknak tekinti az egészet, mert közben jókat röhög, berreg, tüsszög
, jól nézek ki utána, és nyilván végül mindig van tejecske, mert hát mégiscsak kell még az.
Hétvégén kipróbáltuk a sóskát. Nagyon bírta, bár most tettem neki bele pici cukrot is (pedig nem szoktam), csak hogy szimpibb legyen.
Megy még nagyon a húslevesből kivett répa burgival, és nagyon szereti az őszibarack-alma teljes kiőrlésű rizzsel (Kecskeméti) babakaját.
Nálunk is két reklámkanál jött be, műanyagok, egyik Hipp-es, a másik Nestle.
Bingii: ugyanazt mondom, mint a többiek. Maja szerintem még nem kész a mellétápira, maradjon neki a cici, aztán majd még próbálod később.
Olyan szép szopis képeket tettetek fel, irigykedem is miatta. Nálunk még mindig az alábbi megy: anya feji a cicit, üvegből eszik+ sajna már pótolni is kell neki (anyatejet), mert kevesebb a tejem, mint amennyit megeszik. Szerencsére találtam egy nagyon megbízható anyukát, tőlünk 5 percre laknak. Második babája 7 hós, ő még szopizik. Edit (így hívják) nem cigizik, nem eszik puffasztósat (ahogy edddig látom) és Marcim nagyon szereti az ő tejét is. Pedig paráztam tőle rendesen! Gyűjtőset nem is akartam neki adni.
Bogyók: nekem sem jött be az urtica
Jókat írtok a More milk-ről, talán kipróbálom, bár húzós az ára, és ahogy Norma is írta, napi 4 kapszula...
Alvás: Marci sem alszik csak kb. napi háromszor és akkor is csak 30-50 perc közöttit. Ennyi az igény
Ez van, ezt kell szeretni. Egyébként jól elvan a játszószőnyegén, meg a pihiszékben, csak hétvégente bolondul meg, amikor a mamák felkapatják és utána két napig csak magyarázzuk neki, hogy nem kell feszt kézben lennie
Egyébként jövőhéten leszünk négy hósak. Dobok képet róla.
superman
főnök 1
pofi