Na hat megsem tudtam visszajonni delutan, mert gondoltunk egyet a szomszedasszonyommal, es elmentunk az IKEA-ba!
(Neki 2 fia van, de egyedul neveli oket, most apukas hetvege van...) Tok jo volt, ettem sved mandulatortat... nyami...
bar csak a felet birtam benyomni, finom, de irto edes.
Hajni: tenyleg jol hangzik ez a haz amit vettetek, tok jo hogy talaltatok vegul olyat ami tetszik, en nagyon drukkoltam!!!
Hogy van Hanga laba??????
Doo: Viko tudja mi a jo... etcsokis bulata...en is szeretem!
Az tenyleg nagy szam, hogy Viki ilyen ugyesn lapozgat... szerintem mar Bercel is tok ugyes peldaul, pedig egy ido utan mar felporog, es szabkodja a lapokat. Mondjuk sokszor azert, mert egy lapnal fogva akarja felemelni a konyvet... de ha Bercel ugyes, akkor Viki akkor extra ugyes!
Anyukam volt ma az NKD-ban, es van meg ilyen szekrehuzhato ulos-etetos-ize. Akkor vetessek vele?
Bea: jaj szegeny Rozi... annyira rossz amikor nem tudod hogy mije faj... pedig valoszinuleg tenyleg a fog a ludas...
Amikor anno Bercel olyan beteg volt, hogy antibiotikumot kellett neki adni (ANTSZ-be vitt orrdzsuva-mintaban baci volt), akkor hiaba adtam neki a Normaflore-t, hasmenese lett, es ugy kicsipte a kis feneket, hogy kis pottyokben meg verzett is...
pedig en mar vadasztam arra, hogy mikor kakil, tok gyakran csereltem a pelenkajat, es megis... Szerencsere a Sudcreme hamar rendbetette. Ne aggodj, Rozinak is pikk-pakk helyrejon a kis fokhagymagerezd popoja!
Na megyek aludni, holnap Istentisztelet, viszonylag koran kell kelni...
jok legyetek!