Sziasztok!
Vagyok, s pakolok reggel óta. El sem hiszem, hogy 48 m2-be hogy tudtunk ennyi mindent felhalmozni?
Csak dobozolok, dobozolok, s alig van látszatja, s a kupiérzet meg nő.
Zsebi meg aranyosan kiköveteli, hogy: "Anya! Tessék leülni egy kicsit pihenni!"
Úgyhogy most itt ülök és pihenek
Tündérkisfiú A.!
Nagyon jók a képek!
Én is vagy fél óráig néztem a pöttömök képeit
És közben azon mosolyogtam, hogy lassan Zsebi is köztük lesz
(márha frissítik majd időben, mert csak most a napokban kerültek fel a képek, nagyon sokáig nagy volt a lemaradásuk a fotókkal)
Hági!
Kitartás! Szép lassan, de egyre könnyebb lesz, bár tudom, most még nem hiszed, de így lesz! És tényleg pihenj amennyit csak bírsz Lara mellett! Minden más megvár! Van segítséged?
Cica Ági!
Hihetetlen tündér Anna a nagy szemeivel!
Klári!
Hajrá, továbbra is kitartás!
Szólj majd, ha tényleg publikálják iromáynod, mert bizti elolvasom!
Edis!
Kitartás a takarításhoz! Főleg így egyedül.
Én egy pár éve feladtam, hogy Apa besegítsen az ablakpucolásba, mert mindig összevesztünk rajta. De nem kicsit. Allergiás rá. Szó szerint. Anyósom szerint már gyerekként sem bírta. (Elmélete: minek ablakot mosni, úgyis előtte lóg a függöny, s nem látszik, hogy koszos. + másnap úgyis esik az eső
) Így ezt a takarítási műveletet egyedül szoktam csinálni. Márpedig Szentivánon lesz egy pár ablakunk.
Pedig nálunk, mármint otthon mindig Apu csinálja, így furcsa volt elfogadnom ezt, de nem volt mit tennem.
Fatima!
Milyenek a gekkos foglalkozások?
Én is gondolkozok rajta, hogy Balázst ha másra nem is, de egy "állapotfelmérésre" elviszem.
Niki!
Irigyellek is meg nem is!
Nem egyszerű elmenni kikapcsolódni, de tényleg kell a kapcsolatnak. Mi is mentünk/megyünk Bala nélkül 2-3 napra valahova, s szerencsére nem volt semmi gond, pedig még Bala is szopizott az első kiruccanásoknál. Mondjuk nem volt cicifüggő. Elfogadta a lefejt, lefagyasztott tejcsit cumisüvegből.
Az viszont meglepett, hogy első ilyen alkalom után, amikor hazaértünk, mosoly helyett egy pofont kaptam Balától, s csak utána vigyorogta el magát, hogy "De jó, hogy hazajöttetettek!"
De szerintem nem lesz semmi gond. Legfeljebb Te is egy maflást kapsz köszönésképpen, amikor hazaértek.
Evu!
Vanó kép tündéri!
Jobbulást minden téren! Szedsz valamit a pockodra? Mondtad a dokidnak, hogy szülés óta rosszabbodott a mensid?
Én lekopogom, de nekem pont fordítva volt Bala után, s remélem Zsebi után még jobb lesz. Bala előtt volt, hogy suliból haza kellett jönnöm, annyira rosszul voltam, s mint egy kiselefánt annyit termeltem. Anno a dokim csak annyit tudott segíteni a fájdalomcsillapítókon kívül (legjobban bevált: Apranax), hogy szüljünk 1-2 gyereket, s majd jobb lesz. Igaza lett szerencsére.
Nyuszi!
Köszönöm a testvérféltékenység leírásait!
Számolok vele, hogy nálunk is lesz, de remélem apróbb zökkenőket okoz majd csak Zsebi érkezte. Bár nálunk az ovi is bezavar majd.
De ezt már írtam.
A játékok elvételéhez sajnos nincs tapasztalatom, én is tanácstalan lennék.
Sorry.
Balánál talán jó jel, hogyha kisbabát lát, akkor lelkendezik, hogy neki is ilyen tesója lesz, majd ha kibújik a pocakból.
És imádja simogatni, szeretgetni a piciket. És nem olyan lerohanós módon, hanem finoman. Dumcsizik hozzájuk, s odaadja nekik a játékokat.
Remélem tesóval is ilyen lesz, bár tartok tőle, hogy hamar rájön, hogy az egy más szitu.
Barátnőm javaslata, hogy még most, a tesó érkezte előtt adjam be Balát (ha nem is minden napra, meg egész napra) magánbölcsibe, hogy szokja a gyerekközösséget, s hogy ne a tesóhoz kösse majd.
Szerintetek?
Tegnap voltunk Kolompos koncerten. Azaz én meg Zsebi (Ő majd ki ugrott a hasamból
). Bala megmakacsolta magát a bejáratnál és üvöltött, hogy Ő nem szereti a zenét (pedig ez nem igaz), s hogy menjünk haza. A 40 fokra felfűtött helyiségben a kabátját sem engedte levenni vagy negyed órát
, s egy kispadról, fél szemmel kukucskált be a terembe, hogy mi is megy odabent. Aztán csak-csak oldódott a Lelkem, s legalább a terem ajtajában, a kezemben elvolt, de leginkább tényleg ment volna haza.
Ami elkeserített benne, hogy egy halaom velünk egykorú gyerkőc volt ott még Anyucival, s a többiek élvezték az előadást és együttműködőek voltak, élvezték a gyerektársaságot. De Bala ...
Mi lesz így az oviban? Pedig hiányzik neki a gyerektársaság. Érzem rajta.
elküld....