Új privát üzeneted érkezett!

Szia Annus!

Kicsit én is eltűntem,de azért olvasgatlak benneteket. Mostanában elkezdett kicsit keményedni a pocim,és nagyon rámtört a félelem,mert az első babámnál is ez volt...Sokat pihizek és próbálom magam nyugtatni,de nem könnyű.
Jó lett az AFP-eredményünk,következő vizsgálatunk:április 24. UH.

Üdv mindenkinek!Zsu
susisusi
 
 


Tucsokbogar - milyen gyogyit szedtel eddig es az mire volt jo? En sem vagyok igazan tajekozott ebben a temaban. :roll: A lombikbebikrol viszont volt itt egy program a teveben - tenyleg nem volt semmi, mi mindenen kell keresztulmenni. :shock: Remelem a ti fagyibabaitok szepen felebrednek es bekoltozhetnek majd a pocidba. :wink:

Azert az mar jo, hogy a felso tabla kisebb, mint az also. Remelem hamarosan nem is lesz mar ra szukseg. :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Hajni!
Syncumart szedtem ami egy véralvadásgátló gyógyszer. Ezt a trombózisom miatt kellett szednem eddig. (trombózis után kb. fél-egy évig alkalmaznak ilyen véralvadásgátló kezelést, hogy helyreálljon a keringés és az érrendszer állapota.)
tücsökbogár
 
 

 
 

Azért mert szerettek jöttem e világra,s lettem új fény,csillag szülők boldogsága.
Szeressetek mindig igaz szeretettel,a kincsetek vagyok pici kincs de Ember!
Örömmel értesítünk hogy a mai napon 10:30 perckor megérkezett kicsi lányunk Szabó Zsófia Petra, 3200 g és 53 cm

Zoli és Ági

Ide is beteszem Pumpiról ahírt!!!

annus11
 
 


Anita (mostmar ezt is tudom, mert olvastalak egy masikban :wink: ) - A Syncumart az a gyogyszer, amit nem szabad terhesseg alatt adni ugye? Azt hiszem ertem akkor - szoval ha azt leallitjak, akkor zold lampa a baboknak. :D

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Képzeljétek,ma vettem egy pólócskát....turiban voltam és annyira megtetszett!Halak vannak rajta,olyan édi.Nem volt szivem otthagyni.Majd apcim kinyír!Nem szoktam babaruhát venni,max ajándékba.Persze mindig megnézem őket...Szóval remlem az uramnak is tetszik,ő a nagy horgász! :wink:

annus11
 
 


Zsu: te most hol tartasz? Már nem tom, hogy ki hogy áll.
Annus: beírod, hogy Picuri december 5-én születik?! :wink: Következő vizsgálatom pedig május 13. Ultrahang. Még jó sokára van, de remélem, addig nem lesz semmi gond. Addig jövő pénteken védőnő, és gondolom vérvétel.

Igaz is, sikerült a főnökömmel beszélnem, bár csak telefonon, mert megint kerültük egymást. Mondtam neki, hogy hétfőtől már nem tudok dolgozni. Tudomásul vette, sőt azt kell mondanom, hogy a helyzethez képest elég jól viselte. Hétfőn lehet hogy nem is megyek be, csak kedden, mert akkor úgyis interjúztatok, és akkor még elintézem a szükséges dolgokat, amik még az asztalomon vannak.
Aztán már csak az édes pihenés van, a nagyra növés és a pocakosodás. És ez most nagyon nagyon jó érzésekkel tölt el :lol: (Kit nem, ha emiatt nem kell dolgoznia). A lényeg, hogy esténként meséket olvasunk, hogy hangolódjunk és Picuri is érezze, hogy szép az élet, érdemes küzdeni és megszületni. :oops: :lol: Tudom, hogy őrültségnek hangzik, de áááááááááá olyan jó!

Merszi, nagyon szurkolok neked is, és persze mindenkinek, hogy jövő tavasszal már együtt tologathassuk a babáinkat. Csak pozitívan!!!

Ja, hétvégén megyünk autót venni, mert jó a táppénz a lakáshitel és az autó törlesztő részlet együtt :? Na de már belekezdtünk, szal folytatjuk. Mondtam apának, hogy max hímzek itthon, vagy kötök és eladjuk. Bár abból szerintem még a kenyeret sem tudnánk kifizetni, mert nem vagyok egy tálentum, no meg kereslet sem nagyon van rá. Viszont a szemem tovább romlana. Na mindennek van jó oldala nem?! :wink:

Kép
wruska
 
 


Jajj Annus, nekem is már egy csomó cuccom van. Ez volt a kompenzáció, míg vissza kellett fognunk magunkat baba ügyben. Ügyesen csináltam: mert van 2 kispólónk, 3 partedlink és egy kistakarónk. Zsebibabás. Tiszta őrület!

Kép
wruska
 
 


Szia Wruska!
Nagyon örülök,hogy Te is a babásodók közzé léptél,gratula(halkan)!Szorítok Nektek!
Mi jövő héten leszünk félidősök,csütörtökön megyünk genetikai UH-ra.
Szerintem jól tetted,hogy beszéltél a főnököddel,a legfontosabb most a nyugalom és a sok pihenés!Vigyázzatok Magatokra!
A börzézőknek jó időtöltést és vásárlást!Én ezen a téren elég babonás vagyok,úgyhogy még sokáig nem fogok vásárolgatni a picinek...
Üdv.Zsu

Kép
susisusi
 
 


Sziasztok!

Wurska- örülök hogy otthon leszel és pihizel. Vigyázz magadra nagyon.

Én csak egy kis meglepit hoztam, aztán rohanok főzni. Tegnap volt az lovas egyesületi gyűlés, tök jó volt. cSak a szél ne fújt volna olyan nagyon, akkor biztos többen eljöttek volna. Bár így is egy óriás kondér babgulyást betoltunk 33 an- amit máskor vagy 50 en szoktunk. (tehát nadon fincsi volt) Jó volt a levegő, a napsütés a hosszú beszélgetések.

Remélem sikerül feltenni a meglepit is, meg a paciainkat is. :D

Nem tom feltenni4 :x Szerintem nagy a kép, de fogalmam sincs hogy kell lekicsinyíteni.
Tudja valaki,
mutyurka
 
 


Mutyurka-ha gondolod e-mailban elküldheted én le tudom kicsinyíteni. Aztán visszaküldöm neked és te felrakhatod...
Örülök, hogy jól érezted magad!!! :lol: e-mail: zsiborasm@freemail.hu
Vendég
 


Mutyurka!
Mi az a meglepi????Jaj de kíváncsi vagyok!!!Muti!!!! :lol:

Wruska!
Apcimnak tetszett a póló...csodálkoztam is :lol: Na de nem kezdek el most vásárolgatni...a következő babaruhákat már nem értékelné annyira!!Szerintem tök ari h meséket olvastok!!!Biztos élvezi a babóca is :wink:

Mi Karcagon voltunk hétvégén...szombaton bőrig áztunk...hazafelé a tescoból,biciglivel....felpakolva :roll: Se esernyő,se kabát...legnagyobb esőben.Szarrá áztunk,de közben végig röhögtünk hazafelé...jellemző :lol: Ma meg oylan napsütés volt,egész nap a kertet túrtuk!

annus11
 
 


Kukk! Csak bekukkantok! Látom mindenki a friss levegőn volt, mert nem sokat írtatok. Én is a zöldbe vonultam a hétvégén.

Sajna a dokinál kötök ki...úgy néz ki hólyaggyuszim lesz... fáj az oldalam és pisilés se kellemes. Jó kis nászutas betegség ez...pont PE-m volt, talán túlzásba vittük. Mindig keresztül húzza a számításaim valami. Pedig ma még a gólya is elrepült felettem...helyette viszont jön az antibiotikum. Aztán kezdhetek rettegni, h babásan vagy sem kell majd beszednem. Persze holnap közlöm a dokival, h babaprojekt van folyamatban.

Remélem ti mind jól vagytok, és a mai napsütés után feltöltődtetek!
merszi
 
 


Jaj,ez nem jó hír!!!

Nincs vmi gyengébb gyógyszer?Mondjuk az se jó ha nem gyógyulsz meg teljesen...Esetleg kamillás kádfürdő?

annus11
 
 


Halihó!

Zsibima- este érek haza, és akkor átküldöm, mert itt nnics fenn a gépen. Előre is köszönöm :-)

Merszi- én is antibiot szedtem a körül amikor fogant, mert a influenzás voltam, és nem tudtam a babóról (még tesztet is csináltam mielőtt bevettem a bogyót). Azt mondta a doki, ne idegeskedjek, mert még nem volt beágyazódva, így nem is lehet tőle baja. Úgyhogy szerintem ne aggódj, bár én is utnána tiszta letargiában voltam, nehogy baja legyen. A doki ugyis olyat fog írni ami "elvileg" nem árthat, nekem is azt írta, mert én is szóltam neki anno hogy babaprojekt van.Azt hiszem Amoxicilint kaptam.

Na megyek, mert el kell vinni az egyesület lóvéját a bankba (bárcsak ezt ruhára költhetném :lol: :twisted: )

Este ha lesz alkalmam jövök, és küldöm Zsibi!!
mutyurka
 
 


Képzeljétek...most néztem h van e már 2009 januári babatopic,de még nincs...Nagy kár....vki nyissa már meg!!!!!! :lol:

annus11
 
 


Aktuális frissítésekkel.....már amik voltak :wink:
Lássuk a táblánkat!!!!
Kép Kép

annus11
 
 


Jaj és elfelejtettem a leglényegesebbet....Én marha :oops: A 2.tábli jön mégegyszer :lol:
Kép

annus11
 
 


Mutyurka-várom akkor este!!!
Vendég
 


Na voltam dokinál és nem rendelt! Szabin van... :twisted:
Ma már nincs nagy bajom, de bementem az első gyógynöv. boltba és ott adtak egy gyógyn. koncentátumot. Most azt szedem, ha nem hat megyek holnap újra dokihoz. Ez utóbbi mégse antibiotikum.

Zsibi! Én is elolvastam, h a fogantatás után kb 2 hétig nincs baj az antibiotikummal. De az ördög nem alszik ezért akartam gyorsan lekezeltetni. Talán ezek a cseppek hatnak.

Annus! Én is gondoltam az ülőfürdőre, de kicsit visszatartott, h most volt a hajrá nálunk és nehogy mást is kimosson! Tudom hülyén hangzik, de ilyenkor mindenféle balgaság megfordul az ember fejében. Mondtam is az uramnak jobb hülyének lenni e témában, mert akkor nem aggodnánk feleslegesen.
Azért köszi a tanácsokat!
merszi
 
 


Aha,hát nem tudom h az ülőfürdő mit vinne ki...esetleg akkor külsúleg kamillás borogatás....hátha az is használ.Remélem hat a gyógynövény!
És télleg igaz...ha az ember nem tudna ennyi mindent,tutinem rágódnánk ilyeneken...Nem akarok példát mondani,de pl egyes "népcsoprtoknál" olyan gyorssan összejön a baba,és meg is marad....pedig miylen körülmények között élnek ezek...szaporodnak mint a gomba...na jó,lehet nem lesz épeszű a gyerek...de ezeknél ez nem számít :roll:

annus11
 
 


halihóóó!
Jaaj, én is olyan happy vagyok szombat óta. :lol: voltam barátnőmmel a babaruhabörzén és megvettem a kisfiam első rugdalózóit. annyira édesek ezek a picuri, puha, és illatos ruhácskák, hogy teljesen elolvadtam. Már barátnőm szólt rám, hogy fogjam vissza magam, mert tök sok rucit vettem neki. Összesne 7 rugit vettem+előkét 6000.-Ft-ért. Hazsnáltak, de hát látszik rajtuk, hogy kb. kétszer volt a gyereken. Szóval kimosom majd és kivasalom őket és kész.
Otthon kiraktam az ágyra és összehajtogattam őket. Apjának is tetszettek nagyon, sőt mondta, hogy vehettem volna többet is. Ezen tök meglepődtem, hiszen ő volt eddig a babonás :) Úgy látszik azért most már ő is lenyugodott, hogy túl vagyunk a félidőn.
Szóval azóta csomószor elmosolyodom, ha magam elé képzelem a ruhácskákat. Meg azt is álmodtam tegnap, hogy szoptatom a kisbabámat, meg emelgetem. Olyan jó érzés volt. :P
A hátam viszont nagyon fáj. Rájöttem, hogy meghúzódhatott egy izomköteg, és onnan sugároz ki az oldalamra a fájdalom. Most vietnámi balzsammal kenegetjük, ettől kicsit jobb. De azért még fájdogál.
lei
 
 


tücsök: hát én sem gondoltam volna, hogy ennyi mindennel jár ez a fagyibaba dolog. Elismerésem, hogy ezt így vállaltátok. ÉS drukkolok, hogy akkor sikerüljön megtapadnia valamelyiknek.

susi: ne izgulj, nem lesz semmi baj! Genetikai UH-ról majd hozz képeket, ha lesz. Vagy akkor lehet nem adnak? Mert talán nekem akkor nem csináltak róla felvételt.....

Pumpinak nagy GRATULA!!! :lol:
lei
 
 


Lei!

Teljesen megértelek! Én is ezt tenném a helyedben! Ez teljesen normális! Babát várni a világ legjobb dolga a világon és ezt az érzést még tuningolja egy szép madárcsicsergős idő! Légy csak happy!
1,5 éve én is kivettem a tárolóból a babakocsit és tologattam.... Milyen jó is volt amikor a csemetém még pici volt... majd jövőre ismét előveszem persze akkor már a pici babáért! :wink:

Egyébként sok a picur a családban, és ha nekik vásárolok, egy egy jobb darabot én is elteszek, a majd születendő babámnak. Talán nem túlzás... de volt olyan is, h mégis elajándékoztam, mert annyira édes volt egy baba.

Annus!
Köszi a tanácsokat! Nekem inkább belül VOLT a baj (a köldökömtől lefelé éreztem a fájdalmat). És azér a múltidő, mert ma abszolút nem jelentkeznek a tünetek!!! 3 napig azért szedem a cseppeket, mert ennyit ír legalább! Biztos ami biztos! Talán megúszom az antibigyót! A teát pedig inkább megiszom, pedig hatásos beleülve is!!! :lol:
merszi
 
 


annus!

Elfelejtettem! A táblában csak most fedeztem fel, amit a várható szüléshez írtál!!!! 2009. január!!! Jó lesz!!!!! :lol: Remélem "nem fog a radírod" és ottmarad a dátum!!!
merszi
 
 


Sziasztok Lanyok,
Hazaertunk Sopronbol!
Nagyon jo es szep volt minden. Voltunk Kismartonban es Becsben is. Hat akkoriban tenyleg tudtak epitkezni, csodaltosak a kastelyok.
Sokat setaltunk es keveset pihentunk. De nagyon jo volt. Majd kuldok kepet!

Kép
eperke25
 
 


Képzeljétek,egész délután sétáltunk...annyira elfáradtam...remélem napszúrást nem kaptam...ja ésa lakásban 27 fok van ....megsülök!!!

Lei!
Tök jó h vásároltál!!!Azért nálatok már lassan össze kell szedni a ruhákat...hamar eltelik az utolsó pár hét!!

Merszi!
Hát remélem nem sokaknak kell javítanom a 2009januárt!!!!!

Eperke!
Bizti tök jó lehetett kiruccanni...én pont ma terveztem hogy egyik hétvégén le kéne menni a balcsira...hajókázni!!!

annus11
 
 


Jaj Annus, ez zseniális ötlet. Balaton. Nekem a szivem csücske, minden évszakban. Az az egyik álmom, hogy egyszer ott veszünk egy kis parasztházat és nyaranta kiköltözünk, meg hétvégente. Győrből egyáltalán nincs messze..
Barátnőimmel minden évben megyünk egy hétvégére legalább. Csak csajok. Még így is, hogy férjhez mentem és ez soha soha nem maradhat ki! Már most tervezzük az ideit. Igaz, hogy még nem tudják hogy inkognitóban valaki még velünk jön:D De addigra már nyilvánvaló lesz :wink:

Ez most nagyon felspannolt :lol: 8)

Kép
wruska
 
 


Wuska!
Örülök h feldobtam a napodat!Vhova menni kell...mert Pesten :roll: Viszont csak pár napig bírom elviselni a nyugalmat...aztán olyan honvágyam van...rohanni kell vissza a pezsgésbe :wink: Mi nászútra is a balatonra mentünk,isteni volt :oops: 8)

annus11
 
 


Lei!
Szerintem is nyugodtan add át magad a boldogságnak!!! Valószínűleg ez a terhesség legszebb időszaka, amikor rókakoma már elköltözött és talán még nem olyan nehéz a babó a pocidban. A vásárfiához meg gratula.

Eperke!
Sopron szerintem is csodálatos.

Ja és nagyon-nagyon imádom a Balatont én is!!!! :wink:
tücsökbogár
 
 


Én is szoktam menni minden évebn a Balcsira barátnőmék nyaralójába. Ilyenkor csak csajok vagyunk, egész nap napozgatunk,meg olvasgatunk újságokat és pletyizünk a kertben, meg közösen főzőcskézünk, strandolunk. Mondjuk most én fürdeni már nem nagyon fogok, mert félek a fertőzésektől, de azért biztos jó lesz. Tavaly autóval megnéztük a környező városokat is, minden nap máshová mentünk. Most is ez lesz és már nagyon várom én is :lol: :lol:
lei
 
 


Sziasztok,
Holnap megyek delutan a dokihoz, hat nagyon izgulok, de nem is a baba miatt, mert en hiszem hogy rendben van, hanem, hogy a doki normalis legyen es csinaljon UH-t.

Kép
eperke25
 
 


eperke: végülis holnap töltöd be a 7. hetet, ha jól látom. Akkor már kéne csinálnia UH-t, mert ilyenkor lehet, hogy már látszik a szív pulzálása. De szerintem ne félj tőle és kérdezz rá, hogy csinál-e. Nem kell a dokiktól megijedni, végülis te fizetsz neki, szóval nyugodtan beszélj vele őszintén és kérd az UH-t.
Én is megyek jövő héten az SZTK-s rendelésre, és szerintem ott nem lesz UH. Viszont én nem akarok még a 28. hétig várni az UH-val, mert jó lenne addig látni mi van a babóval. Szóval meg fogom kérni, hogy valahogy csináljon, akár a magűnrednelőjáben, de látni akarom a picurt. Meg hát most már babakocsit is rendelnék és ahhoz jó lenne tudni 1000%-ra a nemét. Eddig ugyan kétszer is fiút mondtak, de azért még egy megerősítés jól jönne a vásárlás előtt. :lol:
lei
 
 


Eperke!
Megy a drukk!!!!Aztán ha lesz uh,hozz képet :lol:

Lei!
Elhiszem h kíváncsi vagy megint a babára...én is az lennék.Annyit nőnek!Mikor elsőzör látod még csak pár mm,aztán pár cm...végül meg kijön egy kb 50-60cm babóca :lol:

annus11
 
 


Eperke, már tutira kell, hogy legyen szívdobogás és mond el a dokinak, hogy szeretnéd végre látni.
Meg kell ezt tanulnunk, hogy kiálljunk magunkért. Talán segít, ha arra gondolsz, ez a gyereked érdeke! Én is csak így tudok érdekérvényesítő lenni, egyébként a magam menedzselése sosem megy. A másoké bezzeg!
Nekem is volt már szívdobogásom múlt héten, és csak pár nap van a babók között:) Sőt Picuri elvileg egy héttel kisebb is, mint a könyvek szerint ennyi idősen, mégis volt szívdobogás :lol: Szóval hajrá.

Alig várom már az uh-ot én is! De még 3 hét. :? Az vigasztal, hogy holnap már nem megyek dolgozni. Végre. És még az autónk is megjön, tiszta szuper.
Igaz is, holnap megyek a terhesgondozóba, felvetetni magam táppénzre. Képzeljétek, a gépemet és a telefonomat is le kellett adnom, szóval tényleg teljes lesz a nyugalom.
Hú, kicsit csapongok, de sebaj, már nem kell túl koncentráltnak lennem :wink:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok lányok!!!

Hajrá Balcsi!!! :lol: :lol: Én is imádom!!

Jajj csajok má' megint olyan szerencsétlen vagyok!!! Ebben a hónapban biztos nem fog összejönni baba, mert az én drága párom nonstop dolgozik, sőt még a héten 2 napra kimegy teherautóval Franciaországba és váltás nélkül vezet: oda-vissza. Úgyhogy ha nem is dolgozna még utána szombat-vasárnap, akkor is felmosórongy lenne...ő ha fáradt akkor használhatatlan!!! :cry: :cry: :cry:

Úgyhogy most jó car a kedvem!!! Abban reménykedem, hogy hátha vasárnap este lesz pém és addig csak meg tudom támadni, de hát az már a 15 nap...nincs sok esély!

Egyébként meg látom mindenki jól van, kismamáknál nagy a boldogság, remélem minél előbb kihal tényleg már ez a topik és előbb utóbb kismamák leszünk mi többiek is.

(én már nagyon unom, hogy nem vagyok terhes, én már annyira-de annyira-akarom!!!!!!!)
Vendég
 


Zsibima!

Elhiszem h már nagyon akarod a babát!De sose tudhatod mikor jön...Mondjuk legalább tudod mikor van péd,én most azt se tudom...Úgyhogy marad a maratoni 1 hét sex,aztán majd meglátjuk :wink: Ha meg nagyon fáradt lenne az urad,max alszik közben :lol: 8) :wink:

annus11
 
 


Zsibima - hat igen, itt senki sem a turelmerol hires. De legalabb az aranyok mar javulnak - tobb a babas, mint a leendo babas topiklako. :wink:
Jovo heten megyek haza es pont azon a hetvegen vagy utana het elejen kellene megjonnie. Szoval a jovo hetet nagyon varom, de pont akkor mensizni, amikor utazok, hat azt nem :evil:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Na én ma leugrom Szolnokra,de majd jövök!!!
Képzeljétek lehet elvetél az egyik ismerősöm...7-8 hetes terhes...akit a múltkor mondtam h terhes,és h együtt akartunk babásodni...most kórházban van,még nincs róla hírem.De már kezdek aggódni :roll:

annus11
 
 


Zsibi!

Sose lehet tudni. PÉ előtt v. után is csusszantak már be babák sokaknál. Ki tudja, lehet hogy pont ez a kis csúszás lesz majd a nyerő.
tücsökbogár
 
 


Zsibi!

Én is pont úgy érzem magam mint Te! Ráadásul mindig jön valami ami keresztbe tesz nekünk... nálad a párodnak kell mennie, nálam pedig a gyulladás.
Ma mégis elmentem a dokohoz, mert mégse múlt el a hólyaggyuszi, mint ahogy reméltem. Most éppen a vizelet vizsgálatom eredményére várok. Ettől függ kell e szednem anibigyót. Ugyan felírt most a doki egy Nolicin nevű bogyót, de nem valami bizalomgerjesztő a betegtájékoztatója terheseknek. (ha esetleg az lennék).Remélem nincs nagy gond! Megszöktem a melóhelyről egy fél órára, de a labort meg kell várnom, addig hazajöttem. Fél órából 2 óra lesz...
Jövőhónaptól nekem is nehezebb lesz a "baba" téma mert össze-vissza melózunk a párommal. Jó lenne most a +++ eredmény, de kétségbeejtő a gyulladásom.
merszi
 
 


ja, nem kell pont a PÉ-hez igazítani a sex-et. :) És tényleg, ő akár aludhat is közben :wink: na jó, ez csak vicc!! :lol:
lei
 
 


Lányok!

Jelentem ma reggel betámadtam emberemet!!! Remélem elég kitartóak a kiskatonák és megvárják a pé-t...állítólag vasárnap találkozunk legközelebb a párommal, addig remélem lesz!!!
(így legalább nagyobb az esély a kislányra!!! :lol: )

Ha nem akkor marad a közhelyes mondat: majd a jövő hónapban! :cry:

Merszi-most nem is tudom akkor minek kell drukkolni, babásodj vagy ne, majd írd meg mit mondanak a dokik! Egyébként már akartam kérdezni, hogy melyik petevezetőd nincs meg, mármint hogy tudod-e mikor melyik aktuális az adott hónapban?

Lei-hát nem igazítom a pé-hez a szexet,mert ugye fogalmam sincs, hogy mikor van!!! :roll: Csak sacc/kb gondolom, hogy a 14 nap környéke lehet...
Na egyébként se visszük túlzásba mostanság a szexet, sajna én este 10-kor már alszom, ő viszont hajnal fél 2-kor jön haza!!! :cry:

Hajni-sajnálom ha utazás közben lenne meg, de hát készüljünk arra, hogy nem lesz meg!!! :wink:

Annus-sajnálom a barátnődet, ajánd neki a mi topikunkat, ha baj lenne!!!

Tücsi-köszi a vígaszt!!! :D Neked már biztos a május? (bocsi ha már írtad, de mostanában nagyon lyukas az agyam!!!)
Vendég
 


Zsibi!

Semmi sem biztos, csak reménykedek. Majd a menzesz 3. napján kell mennem uh-ra meg vérvételre, csak aztán tudom meg, hogy lesz-e egyáltalán folytatás.
Hajrá kiskatonák!!! :wink:
tücsökbogár
 
 


No megvan az eredmény és jelentem NINCS baci!!!!! Nem kell antibogyót szednem, csak gyógynövény koncentrátum és rengeteg ivás. Nagy kő esett le a szívemről!!!

Zsibi!
A kiskatonák jó helyen vannak odabenn! Bejöhet vasárnapig!!!addig is csak meneteljenek előre!!!

Amúgy a jobb oldali petevezetőm hiányzik, de nem tom melyik oldalon van éppen érés. Most a jobb oldalam szúrt, de ez gázos lenne, mert az a rossz oldal. Remélem csak a hólyagom miatt szúrt !!!! Még bizakodok, mert most nagyon ügyik voltunk a PE körül! Kérdés lesz e eredménye???
merszi
 
 


Merszi-én régebben (amikor éppen nem akartam gyereket) mindig tudtam melyik oldal következik! Éreztem...most bezzeg nem, sőt azt sem mikor van pé.

De ez nagyon jó hír, hogy nincs baj!!! Akkor megy tovább a drukk neked is!!! :D (és akkor tessék sokat inni! :wink: )

Tücsi-akkor nagyon drukkolok, hogy legyen folytatás!!! Az a helyzet, hogy előbb-utóbb mindannyiunknak sikerülni fog, én ebben 100 %-ig hiszek, csak annyira nehéz kivárni!!! De akik tavaly még ebben a topikban "nyavajogtak" ma már boldog anyukák! :wink: Ez ad erőt nekem...
Vendég
 


Eperke. Hírek?

Zsibima, hát nekünk se a papír szerinti peteéréskor jött össze a gyerök, hanem később..De a lényeg, hogy bent van és jól is érzi magát.
Legalábbis a reggeli és délutáni menetrendszerinti hányingerből erre lehet következtetni :wink:

Ma sikerült elintéznem a táppénzes papírt, vettem magunknak egy könyvet a terhességről, sok jó dolog van benne, és orvosok rakták össze az alapján hogy az egyik újságban milyen kérdések merültek fel a kismamák részéről. Elkezdtem olvasgatni, egyenlőre azokat a részeket, amik érintenek, aztán majd haladunk szépen sorban a vége felé. Apának való rész is van benne, azért is tetszett meg nagyon. És szüléstörténetek, fotókkal. Nagyon szépek, és nagyon valósághűek, szóval nekem való (mert így könnyebb elképzelni, hogy mi vár az ember lányára, mégha ezt nem is jár nagyon a közelében a valóságnak).

Annak is örülök, hogy már vasárnap óta nincs barnás maszatolás se, csak normál folyás. Úgyhogy most nyugodt vagyok és bizakodó. Olyan jó lenne, ha felőletek is jó híreket hallanánk. De ami késik, nem múlik. Ja és hát a türelem, az senkinek sem erőssége... :roll:

Annus, sajnálom a barátnődet, :cry: invitáld meg ide, biztosan segítenénk neki.De ha ide nem is szeretne jönni, mert jó néha az ismeretlenség, akkor keressen másik hasonló fórumot. Nem kételkedek annak sem a hatékonyságában.

Kép
wruska
 
 


Na megjöttem.Tegnap Szolnokon voltam,este 8raértem haza...szóval már angyon hulla votam.

Barátnőm még kórházban,egyenlőre még megvan neki a baba,annak ellenére h elég erősen vérzett és görcsölt.Most kicsit enyhébbek a tünetek,majd szombaton lesz uh újra,és akkor kidrül h megvan e még a baba!

Merszi!

Akkor megnyugodhatsz,nincs akadály a babának :wink:

Zsibima!
Lehet ebből még baba,látom betartalékoltál :lol: Ja és a vasárnap mindjárt itt van!!!!Talán a pé is megvár addig!!!

Nekem ma esett egy nagyot a hőm,lehet elöbb lesz megint a pém...Hurrá!!! :lol: 8) Szóval lehet ma útjára indítom a maratoni sexhetet :lol:

annus11
 
 


Sziasztok,
Tegnap voltam dokinal, de nem csinalt ultrahnagot. Megvizsgalt es azt mondta, hogy meg nagyon kicsike, majd 10 nap mulva kerjek ra idopontot. Nem mondott semmit sem, nem mert orvendezni es gratulalni sem, mondta hogy most mar o is babonas. Majd csak a 12. het utan unnepeljunk.

Jaj csajok!
Nem tudom mit csinaljak. En videken lakom, Pesttol 60 km-re, Pest melle jarok dolgozni, es a dokim pedig a Baross utcaban van. A dokinak nincs maganrendelese, o nem csinal ultrahangot, arra egy masik dokihoz kell bejelentkezni. Ahol lakom, ott van egy korhaz 10 percre, ahol nem mellesleg anyum dolgozik apolonokent az ujszulott osztalyon. Gyerekkkorom ota ismernek odabent. A gond ezzel a korhazzal, hogy ha valami gaz van a szulesnel vagy a terhesseggel akkor Pestre kuldik a noket. Ott nem ismerek egy nogyagyaszt sem, anyum 2 tudott ajanlani, akiknek elviselheto a modoruk. Az en dokimat mar 10 eve ismere, furcsa lenne egy uj dokihoz menni.
Pestre feljarni nagyon sok ido nekunk, penz is sok, de az most nem szamit. A masik korhaz 10 percre van, de nem ismerem a dokit.
Szerintetek mit csinaljak?
Valtsak orvost es keressek kozelebb?

Kép
eperke25
 
 


Eperke! Szerintem egyí próbát megér,főleg így az elején!
A közelség és az,hogy Anyud ott dolgozik,ráadásul az újszülött osztályon............
Szerintem nézz körbe ott is!
Az én dr-om akihez jártam elkavarodott mivel megszűnt a kórház és így elmentem a helyi sztk-ba egy próbára,sokan ajánlották,nővérem is nála szült!
És ottragadtam!
Nagyon rendes,ingyen van,nagyon közel és bármikor hívhatom!
Szóval én a saját tapasztalatom alapján is ajánlom,hogy próbáld meg!
Hidd el nem mind1 a távolság!
Nekem 2 hetente kell mennem az elejétől fogva,ez a városba lenne min. 1-2 órás út,így 5 perc+a várakozás,de ennyit megér!
Ha gáz van hívom és azonnal fogad!
Én a Margitban szülök és nincs koraszülött ill. normális intenzív osztály,tehát ha gáz van baba megy a Jánosba,mama marad a Margitba!
De NEM LESZ SEMMI GÁZ!!!!!
Miért is lenne????

Sok sikert!
És ne izgulj,minden rendben lesz!!!!

Kép


Kép
ibm
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?