Új privát üzeneted érkezett!

Szerencsés vagy,hogy nem vagy nagyon rosszul!

Most lépek aludni!Puszi mindenkinek

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Vera, Nita, Lyndee!

HATALMAS G R A T U L A !!!

Többi Kismami!
Hogy vagytok???[/b]
Vendég

jóéjt lyndee én is megyek.majd holnap jövök,de nem tuti.na pusza mindenkinek.
jóéjt!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kislibus,
hááááááááááát, ugye azt hittem, hogy anovus a ciklusom, de most elhoztam a 22. napi progeszteron eredményemet: 17,3 nmol/l, na most elvileg 7.dpo-n 6-60nmol/l közötti érték jó, a 17 belefér, bár nem a 60-at közelíti, de szerintem nem is 7. dpo volt, max. 4-5. Nem tudom, 2-3 nap alatt mennyit emelkedett volna még. De szerintem ez is jelzi azért, hogy volt peteérés, nem? Ha nem lett volna, mitől lenne ennyi a progi? Te érted valamennyire ezeket az értékeket? Szerinted?
Mert ha volt, akár lehet is pozitív teszt, bár bacis spermával nem tudom mennyire lenne szerencsés...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nita látom nagyon boldog vagy!!! Én is ez lennék.
Apa mit szolt?

Nagyon-nagyon fáj a hasam, csináltam lh-t és megint pozi, de a hőm 36,4. ma a 18. cn-on járok. Lehet most van pém?
encike 2

Évi!
Ajánlják a doki a 3 honapot, de látod van akinek hamarabb sikerül. Nekem febr.-ban volt veti és jövö hoban mi is űzzük.
encike 2

Sziasztok!

Nita, gratula!!! :lol:

Ultrahangon minden oké volt.Kérdeztem a dokit, hogy lát-e valamit,ami miatt túl sötét a magzatvíz, de nem látott semit.Azt mondta, biztos a pesti beavatkozástól volt, hogy sötétebb.
Nem győzött meg, de nem tudok mit csinálni!Lényeg, hogy a baba jól van.
Azért még sokat pihenek, nehogy én toljam el a dolgokat...

Kislibus, utána voltak kemény összehúzódások, meg is ijedtem, de mivel kiharcoltam magamnak egy ágyat, még ott a kórházban azonnal lefeküdtem.Kb egy órán át voltak az összehúzódások, fájt is nagyon.Bevettem két Magne B 6-ot.

Lehet, hogy a doki tényleg az összehúzódások miatt mondta a vetélést, az tény, hogy első szúrásnál még nem voltak a görcsök,a második után lettek erősek.
Pesten viszont semmi nem volt, egyáltalán!

Egyébként nagyon büszke vagyok Tesóbabára, mert amin aranyom már keresztülment...és olyan ügyesen kapaszkodik...

Pici babák hogy vannak?
Aliz, Kacika, Petra babákról kaphatunk képeket?
Meg a többi gyermekről is, olyan jó nézni Őket!

Juca, az a 6 éves kislány tényleg csodálatos!!!!Ilyen hang...gyönyörű.

Mindenkinek jó hétvégét!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, h már megint eltűntem, de szerda reggel óta megint nem volt netünk. Tegnap a férjem felhívta a Hírközlési felügyeletet és elmondta mi a gondunk. Hamarosan lett netünk... Az örömünk még nem teljes, ugyanis amikor itt jártak a hét elején ujratelepítették a levelező programot és elirták az emilcímünket. Így nem kapjuk meg a leveleinket..... Remélem nem vesznek el, mert akkor balhé lesz!!
Ennyit a panaszkodásról.

Kicsit átfutottam az elmúlt napokat. Jó volt örömhírekre jönni!

Lyndee!
Szívből gratulálok a petezsákocskához!

[b]Nita!

Nagyon örülök Neked is, boldog pocakosodást![/b]

Judit!
Szomszédasszony! :) Ki a dokid??? Iszonyat ami történt Veled, de talán erőt adnak a gyermekeid. Az is igaz természetesen, h egy mindig hiányozni fog!!! Kívánom, h sikerüljön mielőbb felgyógyulnod minden szempontból!

Kacika!
Hogy birod??

Alíz!
petrusnak nincs semmi baja, de azért szorítok!

Linus!
Szorítunk, hajrá!

Juca!
Vérnyomid??? Kingus????

Vera!
HOgy érzed magad?? Tesók mennyire segítenek?? örülnek a kistesónak???

Montika!
Hogy vagy??? Nagyon vigyázz magatokra! Jöhet kép a babaszobáról, holmikról! :lol:

Kislibus!
Szívemből szorítok!

Luca!
NAGYON SZERETLEK!!!!!!

Bocsi, akit kihagytam, ennyire futotta. Remélem most már tudok jönni rendesen.

Rólunk:
Pm vagyok :lol: :lol: panaszmentes....
A napokban Ábelt cipeltem 10 métert, az nagyon nem tetszett tesónak, feszített a pocak. Így nincs cipelés. A szerdai napunk brutális volt. Reggel elmentünk boltba, babakocsival. Gyermekem nem akart sétálni... Amikor hazaértünk akkor is hintázott, homokozott, mozgás alig. Eljött a dél, ebéd, letettem aludni, de semmi. Én már állva elaludtam, de Ábi nem. Rosszalkodott folyamatosan. Kimászott az ágyából és pakolászott. 5-kor hazaért apa, ott ültem a szoba közepén, bőgtem, Ábel pedig simizett. Gyorsan elvitte a fiunkat sétálni én meg rendbeszedtem magam és a lakást. Másnap szigorúan sétáltunk, fogocskáztünk aludt is 3 órát és tegnap ugyan ez. Nekem sem árt a mozgás :lol: :lol:

Vidám hétvégét mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Jó reggelt mindenkinek!

Enci! Ha tényleg megjön jövő héten, akkor 5-én szépen lehetne látni a pé-t az uh-n. Ha viszont tényleg most van pé-d (bár én szkeptikus vagyok egy kicsit az LH tesztekkel kapcsolatban :roll: ) akkor két hét múlva vagy pont megjön (erre ne is gondoljunk) vagy jó kis vastag nyh-t lát és sárgatestet a petefészekben. De akkora már a tesztnek is pozitívnak lellene lennie. Vagy ebben a hónapban még nem próbálkoztok?

Évi! Én kivártam a három hónapot! (Aztán utána még egy évet, de az már nem önkéntes volt. :roll: ) Úgy gondoltam hagyok egy kis időt a méhemnek a regenerálódásra. De látod sokan vannak itt akik nem várták ki és mégis babásak lettek.

Juca! Köszi a megérdeklődést. Annyira nem sűrgős még, csak pedzegeti a csaj.

Napsugár! Valami biztos elkerülte a figyelmemet, vagy felületesen olvastam korábban, de a fiad neked nem vérszerinti gyerkőcöd? :shock: ( Abból gondolom, hogy írod, hogy még sosem voltál 20 hetes terhes.)

Alíz! Köszi a kérdést, jól vagyok. Kicsit le vagyok már lassúlva, pedig annyi mindent kellene csinálni még. :roll:

Luca! :?: :?: :?:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Luca! Beelőztél! :lol: Örülök, hogy minden rendben a babával. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Majd teszek képet is, ha a párom feltette nekem a gépre.
Néha már határozott mocorgást érzek.Igaz, ritkán, de határozottan!Szerintem nyugis baba lesz...mint az apukája.
Vendég

Zsuzsu: szia jo reggelt mindenkinek
Hát az orvosom égy nő még haragszom rá pedig nagyon elégedett voltam vele amikor a fiamat szültem Pap Éva .

köszönöm az együtérzést hogy itt vagyok veletek már ezis sokat segitett és nem hagylak itt beneteket már voltam olyan helyen itt a neten ahonnan már kitöröltem magam de itt jol érzem magam remélem nem zavarok senkit sem.

Kép
v.e.judit

Judit,
miért zavarnál bárkit is, innen ugye nem fogod kitörölni magad? :lol:

Zsuzsu,
de jó, hogy jelentkeztél!!! Most látom, nekünk Lilivel milyen szerencsénk van, délben magától megy aludni, és van, hogy akár 4 órát is alszik. Tegnap mondták az oviban, hogy alig, hogy lenyeli az utolsó falatot, már megy is aludni. A többiek még lehet, hogy esznek, készülődnek, de rá már néha a pizsit se tudják ráadni.

Encike,
ha fentebb megy a hőd, akkor valószínű most volt a peteérés. A múltkori pozitív LH-nál szerintem csak próbálkozott a tüsző, de nem repedt meg, az tuti.
Mondjuk most a hőmből én sem tudok sokmindent leszűrni, inkább a progieredményben bízom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: nem semmi féle képpen nem törlöm magam innen itt nagyon jol érzem magam veletek és általatok sokat javult a hangulatom amit ithonis észre vették hogy kezdek a régi lenni.
Ezt csak nektek köszönhetem

KÖSZÖNÖM NEKTEK

Kép
v.e.judit

Sziasztok!!

Linácska!
Ábel is eldől délben, de ehhez az kell, h elfáradjon. Rengeteg energiája van. Szerencsére, ha jó az idő birom még szusszal. Vannak gyerekesek a környéken, dumcsizunk, a kicsik meg el sertepertélnek körülöttünk.
Édes lehet Lili! Képet! :lol:

Judit!
Nagyon szimpi vagy, nehogy elmenj! Nagyon jó a csapat, tényleg,. mint egy család. Papp Évával taliztam, nekem szimpi volt. Az egyik szobatársam nála szült ügyeletben, Ő is jókat mondott. Én a női osztályon taliztam Vele (túlhordás miatt befektettek) , mindig jött vizitelni. Mi volt a gondod Évával?? Pü is jöhet. Én Ábelt Sikovanyec J. -nál szültem és most is hozzá járok.

Mutatsz képet a kicsikről???

Luca!
Örülök, h minden rendben. Ez még ugye nem a genetikai Uh volt??? A képet várom!

Íme egy kép szőkeségemről, pár napja készült:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép

Zsuzsu, ez még nem a genetikai volt.Az majd 2 hét múlva.
Vendég

luca gyönyörű a baba kép!!!!!!!!!!gratula!

évi:szerintem job megvárni a 3 hónapot,nekem is ezután sikerűlt!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu: Ugy különös roszat nem tudok mondani rola csak egy kicsit szarul eset hogy (szülés) -re nem volt hajlando bejönni mert meg kellet szülni a 20 hetes terhességet és másnap sem jött be reggel hozzám pedig jol eset volna én Závoczki doki volt az ügyeletes amikor történt a dolog öis elég szimpi volt.
Nagyon jol érzem magam miota ide járok hozzátok.
Te merre laksz?
Sajna képet nem tudok még felrakni de majd megprobálom

Kép
v.e.judit

Kép Cinti Kép Geri

Kép
v.e.judit

Luca,
jól kitekerte magát a babócska :lol:
És megnéztétek, hogy mi van a lába között???

Zsuzsu,
csináltam neked Lili képet, majd este felteszem. Most kicsit érdekesen alakul a délután, voltunk ebédelni, ma ismerjük egymást 4,5 éve, úgyhogy apa meghívott. Aztán úgy volt, hogy fél 5-re megyünk pacizni, de végül négyre kell, vagyis 3-kor kelthetjük Lilit, pedig negyed 3-kor aludt el. Na nem is baj, este akkor sokáig lenne fent nagyon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lányok!

Annyira jó olvasni titeket! :D Nagyon jó kis csapat van ebben a fórumban. :D
Vendég

Zsuzsu:nagyon örülök nektek hogy jelentkeztetek!nem lehet könnyű Ábival,de csak rá kell nézni és elolvadok :wink:

Linácska:a Lilis képeket én is nagyon várom,már mondani is akartam hogy kérjük!!!!!!!!

Luca:Aranyos a kis babóca,szépen fejlődik amit a kép is mutat!Tudod már a nemét? :lol:

Judit:nagyon szépek a gyerekeid,semmi okod a panaszra! :wink:

Én ma reggel már majdnem kidobtam a taccsot,egyre rosszabbul vagyok...és egész nap érzem a hányingert.Citromos vizet iszom,de az sem segít.valami tipp,hogy hogyan tudnám enyhíteni a hányingert? :cry:

KépKép
lyndee

lynde Köszönöm szépen sokat terveztük öket

Kép
v.e.judit

Sziasztok!

Luca!
Nagyon szépen látszik a baba, tornász lesz?

Monti!
Még nem probálkozunk, de jövö hoban igen.

Lina!
Tudod tegnap irtam, hogy nagyon görcsöl a hasam, még most is szur, néha odakapok.
Reggelre 36,8 lett a hőm. Szerinted?
encike 2

encike:mi 2 hónap után próbálkoztunk de a 3.hónapban sikerült.

KépKép
lyndee

Tehát vetélés után 2 ho proba és 3.-ra sikerült?
encike 2

igen.
ha a szervezeted készen áll úgy is sikerülni fog! :wink:

KépKép
lyndee

Igen lásd Verát!

Megvárom, hogy megcsinálja a rákszürést, mert attol tartok, ha megpitiszkál, mikor már terhes lennék, nehogy baj legyen. Elég volt 1-szer csalodnom.
Jövö 7-en várhato menszi, 5.-én mennék dokihoz, nézetek vele pét, és akkor..........
Szerinted igy jol megterveztem?
encike 2

encike:szerintem nagyon jól megtervezted :lol:

nekem meg megállt a vonalzóm :evil: 5+3 lenne

KépKép
lyndee

Az igazat megvallva, tegnap nem is kérdeztem a nemét.
Másfél órát vártam a dokira, mert nekem nem volt elég a szonográfus, mert "nehéz eset vagyok". :cry:
de csak több, mint egyórás várakozás után derült ki, hogy miért nem hívnak be,így tök ideg voltam, mire bekerültem.

De nem is érdekel már, tökmindegy mi lesz, nem az a lényeg...

Encike, nem baj, ha tornász lesz, én is az voltam! :wink:

Judit, nagyon helyesek a gyerekeid!
Vendég

lyndee akkor csináld ujra a vonalzód!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca:
Köszönöm szépen

Mindenkinek gratulálok a sok +++++++++++++++ hoz .
Már csak ez miat érdemes volt idejönöm hogy sok örömet lássak és kapjak.
És hogy remélem nekemis sikerülni fog álltalatok.

Kép
v.e.judit

juditt tuti sikerűlni fog neked is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!hajrá!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.
Én mit ismeritek a történetemet nem vártunk egy mensit sem mert a doki is mondta hogy ha a szervezet kész rá akkor beágyazósik. Általába a 3 hónapot a lelki dolog miatt kell várni.

Én tegnap este annyira szarul voltam mint még soha. Iszonyatosan fájt a gyomrom és hányinger kerülgetett de nem tudtam boázni. Le is feküdtem 9-kor és onnan filmszakadás. Azt se tudom hogyan kerültek az ágyba a törpék

harivera
Budapest XXI. kerület

mázlista vagy hogy rögtön sikerűlt a baba!
a gyerekeket meg az apjuk tette le aludni! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike,
akkor lehet, hogy tegnap volt a peteérésed, ha ma reggelre lett 36.8, és így is marad. Viszont akkor még két hetet várhatsz a mensire.

Zsuzsu, Luca, Lyndee és mindenki, közkívánatra két mai kép:
Kép Lili csini

Kép Lili lovaglásra kész

Amúgy Lili nem ült fel a lóra, viszont jó drága lovaglás lett. Apa 68-cal ment bele a trafiba, és ráadásul egy db igazolvány nem volt nála, csak forgalmi. Ehhez képest 5000-rel megúsztuk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nagyon édes Lili!!!! :lol:
Vendég

linácska:köszönjük a képeket,igazi kis tündérke Lili! :D

KépKép
lyndee

dreikáról tud valaki valamit?Olyan rég volt már! :?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

két kép. A mi napunk is elég fárasztó volt. Bővebben hétfőn. :twisted: :twisted: :twisted:
Kép Kép

tjuca

Sziasztok!

Vera!
De jo, hogy jelentkeztél, olyan rég hallottam rolad. Igen tudom, hogy a dokik a 3 hot ajanlják, de kinek, hogy. Ahány doki, annyiféllét mondanak. Egy kis félsz bennem is van, hogy mi van ha megint ez megtörténik megint.

Lina!
Igen erre én is gondoltam, ha késne a menszi, e miatt lenne, de majd meglátjuk, hogy jelentkezik. Már érzem amugy, mintha jönne. Tompán fáj a hasam alja.
Ugy látom Samsung tv-tek és Digitek van. Ismerős.

Végre süt a nap!!!!!!

Kissebbik lányom reggel hányt, köhög, orrfolyás. Anyuéknál aludtak, még ott vannak. Remélem nem lesz komoly baj.
encike 2

juca:milyen szépen növöget a pocid!!!! :D
És Kinga mint egy porcelán baba,olyan szép! :wink:

KépKép
lyndee

Nitácska:Mi volt a dokinál????????????????????

KépKép
lyndee

lyndee:
sajna nem jók a hírek.a doki lát petezsákot meg szikhólyagot is de össze esve meg be van vérezve a petezsák,szerdán megyek vissza hátha!de valószinű ezt a babát is elvetélem :cry: :cry: :cry:
nagyon kivagyok!!!!!!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:neeeeeeeee már!Én még reménykedem azért hogy nem jól látta mert még picike!
és azt nem mondta hogy mitől lehet?

KépKép
lyndee

egy másik doki azt mondta lehet még terhesség de ne éljem bele magam ezt már a saját dokim mondta!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát én nagyon reménykedem hogy még lesz ott babó! :wink:

KépKép
lyndee

köszi ari vagy de én már lemondtam róla!!!!!!!!!!!!! :cry: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

és azt nem mondta a doki hogy mitől vérezhetett be?

KépKép
lyndee

nem mondta a doki,nem tudja!
na mára lépek majd talán holnap jövök,puszi szia! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: