Sziasztok!
Bocsi, h már megint eltűntem, de szerda reggel óta megint nem volt netünk. Tegnap a férjem felhívta a Hírközlési felügyeletet és elmondta mi a gondunk. Hamarosan lett netünk... Az örömünk még nem teljes, ugyanis amikor itt jártak a hét elején ujratelepítették a levelező programot és elirták az emilcímünket. Így nem kapjuk meg a leveleinket..... Remélem nem vesznek el, mert akkor balhé lesz!!
Ennyit a panaszkodásról.
Kicsit átfutottam az elmúlt napokat. Jó volt örömhírekre jönni!
Lyndee!
Szívből gratulálok a petezsákocskához!
[b]Nita!
Nagyon örülök Neked is, boldog pocakosodást![/b]
Judit!
Szomszédasszony!
Ki a dokid??? Iszonyat ami történt Veled, de talán erőt adnak a gyermekeid. Az is igaz természetesen, h egy mindig hiányozni fog!!! Kívánom, h sikerüljön mielőbb felgyógyulnod minden szempontból!
Kacika!
Hogy birod??
Alíz!
petrusnak nincs semmi baja, de azért szorítok!
Linus!
Szorítunk, hajrá!
Juca!
Vérnyomid??? Kingus????
Vera!
HOgy érzed magad?? Tesók mennyire segítenek?? örülnek a kistesónak???
Montika!
Hogy vagy??? Nagyon vigyázz magatokra! Jöhet kép a babaszobáról, holmikról!
Kislibus!
Szívemből szorítok!
Luca!
NAGYON SZERETLEK!!!!!!
Bocsi, akit kihagytam, ennyire futotta. Remélem most már tudok jönni rendesen.
Rólunk:
Pm vagyok
panaszmentes....
A napokban Ábelt cipeltem 10 métert, az nagyon nem tetszett tesónak, feszített a pocak. Így nincs cipelés. A szerdai napunk brutális volt. Reggel elmentünk boltba, babakocsival. Gyermekem nem akart sétálni... Amikor hazaértünk akkor is hintázott, homokozott, mozgás alig. Eljött a dél, ebéd, letettem aludni, de semmi. Én már állva elaludtam, de Ábi nem. Rosszalkodott folyamatosan. Kimászott az ágyából és pakolászott. 5-kor hazaért apa, ott ültem a szoba közepén, bőgtem, Ábel pedig simizett. Gyorsan elvitte a fiunkat sétálni én meg rendbeszedtem magam és a lakást. Másnap szigorúan sétáltunk, fogocskáztünk aludt is 3 órát és tegnap ugyan ez. Nekem sem árt a mozgás
Vidám hétvégét mindenkinek!