Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Könnyesre nevettem magam, mulassatok Ti is! Mindenkinek minden jót, rohnok a szaladó háztartásom után, esténként meg apanet van nálunk. Rászokott a mocsok, mit tegyek, Végre olvasok. Meg alszom is néha. Babóknak gratula, nagyon szépek.
Urszila, mi sajtreszelő-hagymaváfónak árult dologgal pürésítünk. És sok főzővízzel (lehetne tejjel is, ha fejne vki). Marci is öklend, fuldoklik.
Kangi, ezzel a szöveggel kezdhetnénk a művet? Csak meg kellene találni a forrást. Kangi, én gyomrom nem bírja a vaskészítményeket. Vigyázz szegény Julcsira! Marci is kipukkant a húslevesbl levadászott zöldségektől. Tegnap folyamatosan nyűglődött, és olyan nehezn kakilt. NA ma veszünk megint szőlőt, az a biztos segítség, hála Neked babanet!
Elli, tuti autó. Kevin ezentúl hátul nyomul? Marci nem bírja sokáig... Úgyhogy lehet, hogy átveszem egy időre apa romsuzukiját. Abban nincs légzsák.

"Ha én ezt annak idején tudtam volna ..."

Tehát, felkészülés 12 pontban:
A szülői hivatásra való felkészülés nem kizárólag könyvek olvasásából és a gyerekszoba feldíszítéséből áll. A következő tizenkét egyszerű teszt segít a majdani szülőknek, hogy kellőképpen felkészülhessenek a szülőségre, hogy pontosan megtapasztalják, milyen dolog anyának, apának lenni.

1. Az anyaságra való felkészülésként vegyél pongyolát, és akassz a hasad elé egy nagy babzsákot! Hagyd ott kilenc hónapig! Amikor a kilenc hónap letelt, vedd ki a bab 10 %át.

2. Az apaságra való felkészülésként menj le a legközelebbi háztartási boltba, öntsd a pénztárcád tartalmát a pultra, és mondd a pénztárosnak, hogy szolgálja ki magát! Azután menj a szupermarketbe és intézd el, hogy a fizetésedet közvetlenül nekik utalják át! Menj haza! Vedd elő az újságot és most, utoljára olvasd el!

3. Mielött vállalkozol a gyerekre, találj egy házaspárt, akik már szülők és fedd meg őket nevelési elveik, türelmetlenségük, alacsony tűrésszintjük miatt, és hogy hogyan engedhették meg gyerekeik ilyen mértékű elkanászodását. Adj tanácsokat, hogyan javíthatnának gyermekeik alvási szokásain, WC-használatán, étkezésnél tanúsított magatartásán és általános viselkedésén! Élvezd ki a helyzetet: ez a legutolsó alkalom, hogy minden kérdésre tudni fogod a választ!

4. Hogy átérezd az elkövetkezendő éjszakákat, sétálj a szobában fel- s alá délután 5 órától este 10-ig, válladon egy 4-6 kilós nedves csomaggal! 10 órakor tedd le a csomagot, állítsd be az ébresztőórát éjfélre, és menj aludni! 12-kor kelj fel, és sétálj megint a csomaggal egy órán át! Állítsd be a vekkert 3-ra! 3-kor kelj fel és énekelj a sötétben halkan 4-ig! Állítsd át a vekkert 5-re! Kelj fel! Csinálj reggelit! Csináld ezt öt éven keresztül! Közben nézz ki boldognak!

5. Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak? Hogy ezt megtudd, kenj csokoládékrémet a kanapéra és lekvárt a függönyökre! Dugj egy halat a HiFi-torony mögé, és hagyd ott egész nyáron át! Dugd az ujjaidat a virágágyásba és tisztítsd meg a frissen festett falon! A foltokat fesd át zsírkrétával! Na, hogy tetszik?

6. A kisgyermekek öltöztetése nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik! Végy egy polipot és egy hálós szatyrot! Rakd a polipot a szatyorba úgy, hogy egyik karja se lógjon ki sehol! Rendelkezésedre álló idő: egész reggel!

7. Óvoda. Végy egy tojástartó dobozt: egy ollóval és egy doboz festékkel csinálj belőle krokodilt! Végy egy tekercs WC-papírt: ragasztószalag és némi celofán segítségével csinálj belőle karácsonyfát! Végül végy egy tejesdobozt, egy ping-pong labdát és egy üres pilótakekszes dobozt: készítsd el az Eiffel-torony pontos mását! Gratulálunk, a helyed biztosítottnak látszik az óvodai csoportban!

8. Felejtsd el a sportautókat, vegyél egy kisbuszt! Ne is gondolj arra, hogy otthagyhatod a ház előtt fényesen, csillogóan! A családi autók nem így néznek ki! Vegyél egy csokoládé jégkrémet és tedd a kesztyűtartóba! Felejtsd ott! Végy egy tízforintost és dugd be a magnóba! Vegyél egy nagy doboz csokisparányt és öntsd a hátsó ülésre! A fűnyíróval néhányszor menj neki a kocsi oldalának! Most már tökéletes!

9. Készülj fel a sétára! Várj a WC elött egy fél órát! Menj ki a bejárati ajtón! Gyere vissza! Menj ki! Gyere vissza! Menj le az utcára! Gyere vissza! Menj le megint! Sétálj az utcán egészen lassan öt percig! Vizsgálj meg útközben minden eldobott cigarettacsikket, rágógumit, használt papírzsebkendőt és döglött bogarat! Ugyanazon az úton gyere vissza! Ordíts olyan hangosan, ahogy csak bírsz, amíg minden szomszéd ki nem jön és rád nem mered! Add fel, menj haza! Most már alkalmas vagy arra, hogy sétálni vigyél egy kisgyereket!

10. Mindent ismételj meg legalább ötször! Menj le a szupermarketbe! Vigyél magaddal valamit, ami jól modellez egy óvodás gyereket! Egy felnőtt kecske remekül megfelel a célnak. Ha több gyereket szeretnél, vigyél több kecskét! Vásárold meg a heti zöldséget anélkül, hogy a kecskéket látótávolságon kívülre engednéd! Fizess ki mindent, amit a kecskék megesznek vagy tönkretesznek! Amíg ezt nem tudod könnyen megcsinálni, ne is ábrándozz a gyerekekről!

11. Etetés: Vájd ki egy dinnye belsejét! Csinálj rá egy kis lyukat! Akaszd a mennyezetre, és lendítsd meg! Végy egy tányér spenótot és egy kanállal próbáld meg a spenótot a lengedező dinnyébe kanalazni, miközben berregsz, mint egy repülőgép! Csináld, amíg a spenót fele el nem fogy! A maradékot öntsd magadra, de úgy, hogy a padlóra is jusson belőle bőven! Most már alkalmas vagy egy egyéves gyermek etetésére!

12. Végül: Tanulj meg minden nevet a Power Rangers-ből,a Sesam street-ből és a Tapsi hapsiból! Ha a munkahelyeden azon kapod magad, hogy gyermekdalokat énekelgetsz magadban, végre alkalmas vagy teljesíteni a szülői hivatást!

Hát rajta!


sofka
sofka
 
 


Sziasztok Lányok!

Próbáltam a többnapos termést visszaolvasni, de szerintem nem sikerült maradéktalanul.

Az összes babóka nagyon édes, legyen artista, túrázó, vagy úszóbajnok Kép

Látom volt program mindnekinél, nálunk olyan igazi kimozdulós nem volt, bár jómagam nagyon mentem volna.

Nagymamáék költöztek be hozzánk 5 napra (azért a jóból is megárt a sokk Kép ), segítség címen, de valahogy azért elfáradtam, majd jöttek a babanézök, 3 gyerekkel (2,5; 4; 5 évesek és fiúk) a többit nem részletezem... Kép

Pattogatott kuki, és csokis perec a legváratlanabb helyeken, a szönyegeink nem perzsák ugyan, de eléggé megviselte öket a gyerköcök versenyfutása a kajért... Kép

Kislányunk 2 napja hisztipókót játszik nagy beleéléssel. Az elöadásmódja remek, (bár változatosságot nem sokat mutat) de nem vettem ennyi elöadásra jegyet.... Kép

Összevissza szopi, majd hajnalban szinte semmi alvás.
A szemem alatti karikák száma, lassan megközeliti az életkoromat, ami nem kevés, tehát el lehet képzelni, vagy lapozgatni kinek-kinek a saját emlékeiben.. Kép Kép

Csütörtök este megyünk "nyaralni", - hogy Dé-t idézzem - Alsópáhokra, remélem a kiscsajok hagyják majd öseiket egy kicsit pihenni.

Na megyek mert hegyekben a vasalatlan, én meg csini hálóingben feszítek még.

Ja és a prücsök (most bezzeg) békésen alszik... Kép

Puszi mindnekinek
Tündér
Tündér
 


Sziasztok!

Húú egy kissé lemaradtam nagy itt a pörgés még nem igazán vagyok hozzá szokva, de azért megpróbálok reagálni a dolgokra már amennyire nyomon tudom követni az eseményeket.

Nagyon mérgi is voltam tegnap (igazából azért maradtam le) mert nem volt egész nap áramunk.Kép

heppi:Chamomilla !Ha kipróbáltad mond milyen volt mert már olyan sok mindenkitől hallottam róla.Kiváncsi vagyok.
Paradicsomos krumpli rám is visszanevetett a bugyiból.Szerintem normál.
A múlkor Ádám is vérezgetett addig rágta a játékát hogy elharapta a száját is de gyorsan megnyugodott és nem is vérzett sokáig.


Beu:Lőrinc ilyen ügyi le vagyok döbbenve.
És még fiatalabb mint Ádámom.Ügyi-Ügyi
A hinta az nagyon tuti dolog nekünk is van imádja a gyerköc.Van amikor már el kell dugnom előle mert akkor egész nap csak hintázhatnánk.Kép

Elli:Nagy nagy gratula a kitartásodhoz csodállak érte .Mostmár lehet hogy én is bekeményítek.Erőt kaptam azt hiszem.
Mondjuk Ádám eddig 8-tól 5-ig van amikor 6-ig is aludt folyamatosan, fel se kelt.Aztán kezdett újjítani felkelt 3 körül egy kis vízért.A múlt héten már 3-kor nem volt elég a viz szopi is kellett aztán 6-kor term.megint.
Az este megint 3-kor viz 5-kor szopi negyed nyolckor kelés (végleg).Legalább azt a vizes kelés kellene kiiktatnom nem hiszem hogy szomjas lenne ebben a "nagy melegben".Szerintetek?

Nállunk a külön alvás 2 hónapos kortól müködik és szerintem bevállt.

Norkini:Vizsga DRUKK-DRUKK!!!
Játékról:Nállunk is már uncsi a felhozatal hiába kap majdcsak minden héten valami új mütyürt.
A legújjab és legjobb játék most a kis fényes keverőtál amiben a legjobb kopogni a cumival vagy más egyébb dologgal.Imádja.Na meg milyen jó rágni.Cuki amikor kopogtatja a 3 törpe kis fogát rajta.
A WOK szerintem is szupi én is nem olyan régen vettem.Ha van valami jó kis recepted szivesen elfogadom Kép
Fintor Kép

Momo:Most látom hogy a mi törpéink közt egy nap van csak. Mi is harmadikára terveztük ugyanis nállunk apának is akkor van a szülinapja meg ráadásul akkor is ismerkedtünk meg 8 éve.De ő már másodikán ki akart bújni este fél 10 -kor Kép
2 és fél órán múltKép
Persze ez csak véletlen hogy pont igy jött ki.

Anita77:Hasrafordulás.KösziKép
Mensziről:Nállunk nem igazán volt gond.Az viszont igaz hogy egy minimálisat lehet hogy csökkent a tejcsi.Viszont elég nehéz volt az első. Kép Most hogy 7 hónapos volt Ádám akkor köszöntött be ez a kedves dolog ami egyáltalán nem hiányzott az elúlt hónapokban nagyon jól megvoltam nélküle is.De ez van.

Gömbölyű:Hiszti ismerős.Éppen tegnap figyeltük hogy elkezdett nyöszizni hisztizni és amikor nem figyeltünk rá akkor abbahagyta körbenézett hogy őrá nem figyel senki.De rossz is neki Kép

Réka: Dani ügyiKép

Tegnap voltunk mérecckedni 9300 gr és 71 cm a nagyfiú.

Most befejezem az hiszem egy kicsit mert még annyi dolgom lenne de egyszerűen nem tudok elszakadni innen pedig Ádi is nem sokára fel fog kellni.Én meg még semmit nem csináltam.

Talis képeket hogy tudom megnézni, lemaradtam pedig v.hol irtátok.Ha már nem tudok ott lenni legalább képen ismerjelek meg benneteket.

Azt még nem is irtam hogy rólunk is vannak képek az albumban:Edem the best néven (van egy kettes sorszámú is Kép )

Akire nem reagáltam elnézést de képtelen vagyok követni még a dolgokat.

Szilvi
szedem
 
 

 
 

Sziasztok!
Jó rég nem jelentkeztem én se... de megvagyunk még, Anka növekszik szépen, egyre aranyosabb, okosabb, ügyesebb (na persze, hogy az Kép). De úgy látom (olvasom), nálatok ugyanez a helyzet a prücskökkel Kép. Sajnálom, hogy lemaradtam a Sofka-féle taliról, de azért nekünk is nagyon jól telt a négynapos ünnep. Például nálunk voltak pocis legjobb-barátnőmék, és jókat beszélgettünk! Kb. Anka egyéves szülinapja körül fog megszületni a babókája, már nagyon várom Kép. Ünnepeltünk is velük, Apa (holnapi) szülinapját, volt oroszkrémtortaevés, nyammmm.
Anka már az álldogálást gyakorolja, néha elengedi, amibe kapaszkodik, és pár másodpercig egyedül áll. Múltkor adtam neki egy kis tükröt, hát imádja nézegetni magát benne, nagyokat vigyorog magára, megpróbálja megnyalogatni a saját arcát Kép.
Az éjszakáink továbbra is rettenetesek, bár a fogacskák még mindig váratnak magukra. Elli, csak irigykedem rád, én valahányszor megpróbálom sírni hagyni, 5 perc után Apa átrohan, és kikapja az ágyából az ordító gyermeket, mert megsajnálja Kép. De most már muszáj lesz, mert egyre rosszabb a helyzet, tegnap is meg ma is 5-6-szor ébresztett. Kép.

Babák (most már nem is annyira babák, inkább gyerekek Kép) gyönyörűek, a képeket mindig megnézem ám, akkor is, ha olvasni nincs nagyon időm.
Beu, nahát, Lőrinc is milyen ügyes, na meg helyes, az a mosoly!!! Kép
Norka, Jázi is csudapofa, ahogy grimaszol, hát, meg kell zabálni!
Momo, az új hardvered meg imádnivaló, mondanom sem kell!

Küldök pár képet az én kis huncutomról!

Kép Kép
Kép

Franyó
franyo
 
 


Momo! Új hardvered világszenzásió! Kép Kép Kép De jóó, hogy megoldódik az autókérdés Kép Biztos feledteti apucitokkal a bánatát! Kép

Ari! Gratula a barátnődéknek. Átiratásról sajna nem tudok semmit. Kép Képek Kép

Miszike! Na milyen volt az első munkanap? Tök jó, hogy ilyen gyorsan sikerült megoldani! Kép

Kangi! Hasi UH Kép

Zsuzsóc! Horkoló gyerkőc Kép Nagyon édi lehetett!

Ellimami! Dejóóó! Kép Jót aludtál?

Évi! Gyönyörű forgóPetra! (Ti is jól néztek ki!) Kép

Norka! És te nem kaptál attól röhögőgörcsöt, hogy ő röhögőgörcsöt kapot? Mert én már attól is azt kaptam, hogy elolvastam. Kép

Leszter! Részvétam nagyid miatt! Kép Szóval halad a házikó, szupi! Várjuk a fotókat! Kép

76vera! Bence nagyon pasi! Kép

Franyó! A te ksi huncutod is milyen nagy már!! Kép

Lassan megyünk sétálni, tegnap annyit írtam, azóta nem is történt velünk semmi különös, legfeljebb az újdonság, hogy az esti fürdésnél majdnem kiugrott a kádból Virág. Úúúgy ficánkolt mint még soha. Lassan hárman kellünk ehhez a művelethez. Kép


Szép napot mindenkinek!
dé_
 
 


Sziasztok!

Csucsuka!
Micsoda sportos család vagytok. Kép

Toffi!
Gratula a 2. fogacskához. Kép

Norka!
Én nem is hallottam a Liberós esőkabát akcióról, hol találtad?

Kakukkfű!
A gyerekek étvágya napról napra változik, ne aggódj Emma fog még "zabálni" is. Kép

Mariann! Andi!
Féléveseknek boldog szülinapot. Kép

Momo!
A kis hardver gyönyörűűűűű! Kép

Miszike!
Apucimeló hurrá, hurráááááá!

Manó!
Gratula az első "nagy" foghoz. Kép

Ari!
Tájkép szép, gyerkőcök aranyosak. Kép

PIldi!
Ancsitapsihoz gratula. Kép

Elli!
Gratula az alváshoz. Kép
Nekem is mélezzél pamperst, jóóóó???

Gombóc!
Boldog 9 hót. Kép

Vera!
Bence tündéri. Kép

Franyó!
Boldog Apaszülinapot. Kép
Anka Nagyon husi. Kép

Na menek, hívnak.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Norkini: nekem tegnap megjott a Libero-esokabat, en nagyon az elejen bekuldtem, ugy 4-5-e korul. A faluban jo lesz majd!Kép Most olvasom, te is megkaptad tegnapKép

Borze: En ruhat nem nagyon neztem, de vettem ajtoracsot, etetoszeket, jatekokat, pelust. Anyuval voltam, es vittuk Lackot is, kepzeljetek, majdnem 3 orat aludt abban a zajban, tomegnyomorban. Mondjuk jol jott, nyugodtan tudtunk borzezni.Kép

Mano2: sajna Lacko meg mindig beteg, de lehet elsetalunk feletek, majd irok sms-t. Bar ezt mar ugysem olvasod...Kép

Pampers: ez olyan ize, nalunk nem jon be a pelusKép, de a jatekok viszont nagyon (legalabbis anyanakKép)

Miszike: grats az allashozKép

De: Alsopahok tok jo hely, elvezzetek ki.Kép

Csucsuka: koszi a mailt, megkaptam.Kép

Elli: na vegre, hogy tudsz aludni!Kép

Vera: nekunk is van iylen bodynk. Orulok, hogy Bencet nem zavarja a terpeszpelus. Jol belehuzott a hizasbaKép. Es kire hasonlit?Kép Telleg, nem is irtad, bejott a forgo?

orsoly
orsoly
 
 


Orsoly!

Ezer bocsi hogy nem írtam! Nagyon-nagyon köszi a forgót, Bence imádja a zenéjét. Pelenkázásnál mindig bevetem, általában be is jönKép De szereti nézegetni a figurákat is, de ahhoz még le szoktuk venni az állványról és melléfektetjük, így még jobban látja.

Nem tudom kire hasonlítKép Állítólag az orra olyan mint az enyém. A többit még nem tudjukKép A szeme még kék, a miénk barnaKép De nem bánnám ha kék maradna!
Tényleg ez meddig változhat?

Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


Réka,
Gratula a kutyázáshozKép Ugye milyen édes?

Dé,
Hát még nem tökéletes a lány hője (37,7-37,9 popsiban)
Jó "nyaralást"!

PsAndi,
Nekem a fél 7 van koránKép, 2-szeri éjjeli kelés után. Be kellene keményíteni. De mindig attól félek, hogy nem evett eleget és éhes.

Csucsuka,
BobozásKép ArtistákKép

Toffi,
Végre, már azt hittem elvesztél.
Zsombi nagyon ügyes márKép
Milyen az új szakácskönyv? Kipróbáltál már belőle valamit?

Norka,
A Liberós (esőkabátos) akció november 30-ig tart, még kaphatsz. Én eddig nem vágtam ki a figurákat (észre sem vettem, hogy ilyen is van rajta), így még csak 2 van. De most már kell venni megint pelust. Látom közben megkaptadKép

Lányok!
Ti elrakjátok a pelusok zacsiját? Én csak a vonalkódot vágtam kiKép

Mariann,
Gratula a fél évhezKép
Drukk, hogy a doki is úgy lássa a fejlődéseket ahogy te (vagy még többet)!Kép
Jó utat!

PIldi,
Tapsoláshoz gratulaKép

Kangi,
Szegénykém, kitartás!
Vérszegény JulcsiKép Jobbulást! Furcsa, mert a vérszegénység általában aluszékonysággal, fáradékonysággal jár. Julcsiról nem ezt írod.
Gratula a börzés szerzeményekhez, jó vétel volt!
Bevált a SinLac, hogy aludt a lány?

Urszila,
Próbált meg szűrőn "áttörni" a turmixolt adagot.

Kakukkfű,
Szegénykém. Kitartás! Jobb étvágyt Emmának!

Ari,
Szép gyarapodásKép
De jó, utolsó hétKép
Gratulálok a barátnodnek a babáhozKép
A kórházban az én nevemre anyakönyvezték Ronit (a korábbi szülés miatt nem tudtuk időben elintézni a papírokat). Már nem emlékszem pontosan hogy meddig (1-2 hétig?) meg lehet csináltatni a név-átírást a szokásos módon (házassági anyakönyvi kivonat...stb) Legjobb, ha telefonon rákérdez (ha már a kórházban nem mondták). Nekünk a 6. kerületben csinálták az anyakönyvet (Máv Kórház). Azért is érdemes telefonálni, hogy ne menjen hiába (mert pár nap mire postán odaér a kórházból küldött anyag).
Képek szupik.Kép Merre voltatok? Nagyon szép a táj is.

Vera,
Üdv ittKép
Nem tudok segíteni, nincs ilyen tapasztalatom. Látom Ari leírta a tapasztalatait. (A dunakeszis talis képek között van Boriról is kép, szerintem nem vette zokon a terpeszpelust, pont olyan volt mint a többi baba.) Ne keseredj el, meglátod szépen elmúlik majd a csípőficam. Drukk nektek!
Képek szupikKép Mekkora haja van Bencének!Kép

Momo,
Új hardverKépKépKépKép
KépekKép
Ez az, új autót a párodnak.

Heppi,
Kaki normális. Gyarapodás is. Ezért ne aggódjKép

Miszike,
Párodnak az álláshoz gratula!Kép Csucsuka, le a kalappalKép Mire jó a babanetKép

Manó,
A rágófog jobban megviselte Emmát (és téged)?

Zsuzsóc,
Szép nagy Liza.Kép Roni 7 hónaposan 7500 g, és 65 cm.
EkcémaKép Hesshesshess!

Elli,
Igazi sikertörténetKép Csak így tovább!

Évi,
Végre előkerültélKép
Gratula a forgáshozKép
A szkafander ruhát Roni sem szereti.
Képek nagyon jókKép A Micimackós a kedvencemKép

Leszter,
Gratula az új szerzeményekhez.
Nálunk is volt egy visszaesés a hozzátápiban. 2 nap kellett, hogy rájöjjek, hogy az etetőszék a bűnös (előtte kézben etettem). Még szoknunk kell.Kép

Tündér,
Jó "nyaralást"!Kép

Szilvi,
Szép méretekKép

Franyó,
Anka nagyon szépen fejlődikKép Gyönyörű a képeken isKép

Orsoly,
Gratula az új szerzeményekhezKép

Hú, sokáig tartott, de a végére értem. Meg is lett az eredménye (bocs a regényért)Kép

Maci_2
maci_2
 
 


Magdi,
Megnéztem a talis képeidet, nagyon jók! Kár hogy nem lehettünk ott mi is.

Maci_2
maci_2
 
 


Szilvi,
Megnéztem mindkét albumot. Nagyon jók a képek. Ádi mindegyiken édesKép

Maci_2
maci_2
 
 


Maci_2:
KösziKép Én csak a profilodban tudtam megnézni Ronit de cuki nagyon és most nézem hogy ő se sokkal fiatalabb mint Ádám.

Szilvi
szedem
 
 


Valakiiii, egy kis segítség kellene hogy tudom lekicsinyíteni a képet a profilomban?

Szilvi
szedem
 
 


Sziasztok!

Évi24,
kellene a bőrdoki, már bármit kipróbálnék csak segítsen. Homeos dokihoz bejelentkeztünk, de nagy könyörgésre, no meg hogy véresre vakarta a kezét adott időpontot november 18-ra.Kép

Orsoly,
ajtórácsért irigyKép
Ezért mentem ki a börzére, de nem kaptam.

Elli,
pampers infot kösziKép
várom azért a füzet scant.Kép

Sofka,
történetKépKépKép

Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Sziasztok!

Gyorsan átfutottam a mai termést, csak egy két reakció.



Semmi nem jut eszembe.
Ja!
Zsuzsóc! Magdus asztalát megtaláltam, tele volt ruhával, ezért nem mentem oda. Utána viszont felhívtam, kiderült, hogy ő az, de lego nincs kinn. Majd megbeszéljük a kérdést börzén kívül, ebben maradtunk. Tényleg eltettétek a pamperses zacsikat? mi nem( Semmit nem értek az Elli által leírt Pampers infókból. Lehet el kéne olvasnom figyelmesebben. EkcémaKépKépKép Lőrincnek is volt, de kaptunk krémet, elműlt, és azóta nem jelentkezett. Kopp-kopp-kopp.

Franyó! Ügyes az a lány nagyon! És csoda édes!

Vera! Nagyon cuki a babós, de csak az első kép jön beKép

Elli AlvásKépKépKép Nem volt felvétel, pedig kisminkeltem magam.Kép

Nekünk is van vizilovas könyvünk, perverz kukacunk(Kép) és olyan rucónk kékben. Asti?

Gyerek áll és visít.

Vízszintbe tettem, de foglalkozást kíván.

Megnéztem a Cserepesház talira alkalmas helyét. Megfelelő. 1000/ alkalom. Összesen. Baráti ár. Előző héten oda kell szólni és egyeztetni. Nekik a hétfő-kedd-szerda a megfelelő. Szóval, ha valaki talizni akar, dobja fel és mehet a buli. A szervezést, egyeztetést szívesen vállalom, mi majdnem minden nap járunk arrafelé. Az Örstől 5-10 perc, az Ikea mögött van, kb. Vezér út - Füredi út kereszteződése.

Megint áll és visongKépKép

Beu
beu
 
 


sziasztok!
sajna olvasni nem tudok, viszont panaszkodni igen.
pocsék éjszakák, ma pocsék nappal is. egész nap nyöszörög, és csüng rajtam. már mindenre gondoltam: fog, front,stb..
ráadásul 2 napja mikor mennénk sétálni ordít a babakocsiba, amit amúgy tökre szeretett. semmit sem tudok csinálni.Kép
fingom sincs miért utál sétálni most. már ezen is töröm a fejem, hogy mi történt vele a babakocsiban, ami rossz élmény. de semmire nem emlékszem.
mellesleg olvasom a "végre elaludt a gyerek" könyvet, mert kezdek besokalni.
helppppp

m&sz
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok,

Először is magunkról néhány szót:
Úgy tűnik Orsinak megjavult az alvókája. Már második éjjel nem ébredt, nappal is alszik minden két hami között 1-1,5 órát. Nagyon boldog vagyok ettől Kép
Momo a két lányával ma egész sokat voltak nálunk. Sajnos kicsit elnéztem az időt, így szegénykéim a legnagyobb rumliba és koszba állítottak be Kép viszont tök jó volt velük találkozni. És a két lánya nem is boszi, hanem ANGYALKA!!! Hallod, Momo??? Kép

Ari,
Nekem ez olyan felfoghatatlan. A barátnőd férjes asszony nem? És ha a férj elismeri, hogy övé a baba, és ketten kérik, hogy a férj nevét viselje a gyerek, akkor szerintem kötelesek megcsinálni. Anyakönyvi kivonatot meg lehet kérni postai úton is (esetleg felbélyegzett válaszborítékkal együtt).

Nadine,
Ha a gyerkőc jókedvű, vidám és környezete iránt érdeklődő, akkor szerintem nem kell dokihoz vinni. Ha viszont a doki jófej, és fel tudod hívni telcsón, akkor azt érdemes (főleg első babánál), akkor elmondod mi a helyzet, aztán majd ő megmondja, hogy akarja-é látni vagy sem. Egyébként nyugi, egy kis orrfolyás még nem a világ vége, viszont mérjed naponta a hőmérsékletét, ha láza van, akkor én mindenképp megmutatnám dokinak. DE EZ CSAK MAGÁNYVÉLEMÉNY!!!

Pildi,
Tudom, hogy a paradicsom allergizálhat, viszon a kakin kívül más nyomát nem láttam a kajának. Viszont máskor sosem látom a főzit a pelusban, azért ijjedtem meg kissé. Máshol meg azt olvasom, hogy fél éves kor körül már nyugodtan mehet a paradicsom. Szal nem akarom én erőltetni, de megvonni sem tőle, mert mi van, ha szereti? Egyébként próbálom naponta cserélni a kajáit, így nincs olyan, hogy egy hétig csak egyfélét kap (kivéve a sütőtök, de az mindegy, hogy mivel van párosítva, azt megeszi).

Csucsuka,
Nem ment át rajta gyorsan, ugyanúgy másnap délelőtt volt kaki, mint egyébként. És a fenekén sem vettem észre semmit, mert én kaki után mindig kicsit vastagabban kenem a popót.

Bocsi Lányok, de most muszáj mennem, mivel a jány úgy döntött, éhes

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Beu, ha ez nekem szólt, amit Ellinek írtál Kép, akkor igen, Asti! Kép

Pussz
F.
franyo
 
 


Csucsuka, megkaptam a mailt, akkora a file, hogy még, de nincs meg a melléklet. Kép
Zsuzsóc, öblítőszer helyett ecet? Vagy ezekkel a házipraktikákkal már próbáltátok? Mindkét csajszi átesett rajta, de nem volt ennyire húzós. Úgy tűnt a harisnyanadrág volt a ludas. MA már vidáman hordják. (Ja és persze náluk is az ősz, fűtés, kevesebb napsütés stb.) Szegény, szegény kicsi Liza. 8Ajtórácsot nálunk apa szerkeszt a járóka oldalaiból.)
Elli, ez igen!!!! És egyre jobb lesz. (Kívánom)
Myssnia, babakocsiba keksz, v. kifli? Timicinek bevált.
Zulu, mi van a kis pöttyös Tigriseddel? Remélem már lement a cucc, hiszen eltelt három nap!
Franyó, na végre. Jó, hogy minden szinte rendben. Majdcsak alszik is az a lányka. Aki ennyit mozog, biztos elfárad néha. Azért sejtem én, hogy addig netezek csak, míg őfelésge el nem indul...

Apropó, Őfelsége: Eddig ugye még nem szereltük lejjebb a kiságyat, mert apa"úgysecsinálsemmit". (Különösen, hogy Liza, akivel egyidősek vagyunk már mászik, meg áll...) Szóval a semmi úgy néz ki, hogy négykézláb fél kézzel kikapaszkodik a rács tetejébe. Majd vigyorog ezerrel. NA ezt az én anyai szívem nem nézte nyugalommal, így szétkaptam a kiságyat. Merthogy nem érek rá ott csücsülni, míg elaltatja magát, hogy ha mégis csinálna valamit, hát ejtőernyőként közreműködhessek. NA eddig rendben is lett volna. Csakhogy vmi férfi tervezhette ezt a vacakot, mert én nő létemre képtelen voltam a csavarokat egy szinttel lejjebb bevarázsolni a lyukakba. Pedig már a horgolótűt is bevetettem, mintegy feltáró eszközként. Természetesen a ded vigyorogva, siránkozva figyelte tevékenykedésemet, némileg álmosan, hisz már rég az ágyban lett volna a helye. Leizzadtam hetvenhétszer, de a dög nem engedett. Öt perccel apa érkezése előtt fogtam a csavarokat, és becsavartam őket a semmibe, az ágydeszka alá. Csak kitartanak, míg valami szakértő ráér... A járóka is így van megumbuldálva, és már hónapok óta jól bírja magát. Mindenesetre, most már én is nyugodtabban alszom. (Vegy inkább főzök, míg őkelme szundít egy kicsit.)

Szép, békés, csendes, pihentető éjszakát. Kiszúrtam, hogy van Vészhelyzet, úgyhogy ma elbánok a vasalnivalóval. (Előletek az ágyneműtartóba rejtettem, de itt az ideje, hogy a szekrényekbe vándoroljon.)

sofka
sofka
 
 


Sziasztok!
Sajnos eleg sz.rul vagyunk, a ferjem bekerult a korhazba tudoembolia gyanus Kép Kép Kép. Elegge le vagyok torve, de megprobalom tartani magam, hogy szegeny Kincso ne erezze a szomorusagomat. Visszaolvasgatok, hatha ez eltereli a gondolataimat egy idore, mert sajnos az sincs akivel ket szot valtsak.
Kincso szepen fejlodik, tegnap kibujt a masodik foga is, es ujabban kutyazik ezerrel es kozben tele szajjal rohog. Mult heten felszerelte apucija a hintajat es kiderult, hogy imad hintazni. Majd kepet is teszek fel rola.
Sajnos most csak ennyi,
Pussz,
Kiszuny
kiszuny
 
 


Sziasztok!

Van egy picike fogacskaja Borinak.

Maci_2 koszi az anyakonyves infot. Roninak jobbulast. Galyateton voltunk egy egesz hetig.

Vera azert irtam hogy milyen pelust jo venni mert a parom eloszor azt a szornyu regit tudta csak venni. Aranyos a kisfiad

Heppi, igazad van a jozan esz azt mondja amit te irtal csak az Allambacsi es a hozza tartozo burokracia nem a jozan esz szerint mukodik!KépKép

Missnia, nem a sok ruhat nem szereti a fiad? Ejszakak Kép

Zsofi vedoneni Kép De csilisbabos otleted tetszikKép En szerencsere vedonot lassan 5 honapja nem lattam Kép

Zsuzsoc ekcema szegeny Liza. Olyan bosszanto, hogy amikor baj van akkor is csak hetekkel kesobbre lehet idopontot kapni az orvosnal.

Elli gratula az alvashoz!

Sofka tortenet KépKépKép

Franyo, Anka nagyon ugyi es milyen huncut!

Ari
ari
 
 


Sofka,
köszi az érdeklődést, Macka kiheverte a kórságotKép. Tényleg tankönyvi volt, 3 nap láz, aztán 4. nap a pettyek. Étvágya a régiKép. Szerintem egyforma kiságyunk van, én is megkínlódtam vele (meg a férjünk is egyforma, mert ha Apasason múlna a dolog, akkor Mac még móziban horpasztana így közel egyévesen is) Te is vasalsz Vészhelyzet alatt?

Kiszuny,
jobbulást a párodnak!

Myssnia,
Kép. Valami van a levegőben, én kölkeceim is nyüszögnek egész nap, mióta hazajöttünk.

Momo,
hardveren annyira kellett röhögnöm, hogy kis családom azt hitte, valóra vált a jóslatom, és csakugyan megbolondultamKép.

Megyek, mert Malacka ordítKép

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Kiszuny jobbulast a parodnak!

Sofka, Zulu en is vasalok a Veszhelyzet alatt.

Ari
ari
 
 


Myssnia! Nahát, ugyanez volt ma velünk is! Virág amúgy szeret(ett máig) a babakocsiban, ma pedig olyan hisztit levágott, hogy csak lestem. Ráadásul egy-két napja alig bírom este elaltatni. Már most is ordít, na mindjárt folytatom

egyelőre alszik, vajon meddig? Úgy látszik nálunk is jönnek a nehéz idők. Bár eddig még éjszaka nem ébred. Kopp, kopp, kopp. Hétszázhetvenhét szopi az elalvásig.
Visszatérve a babakocsira, nem lehet, hogy a sok ruha zavarja őket?

Kiszuny! Jobbulást a párodnak! Remélem hamar rendbejön! Gratula Kincső 2. fogához! Hintásképeket nagyon várjuk! Kép

Ari! Nektek is gratula Borifoghoz! Kép

Szerintetek mi lehet ez az újdonsült nehezenelalvás? Szopizik, elalszik, leteszem, 5 perc múlva ordít. Megint szopi, alszik, letesz, ordít. Kb 1-1,5 óra lett az esti altatás. Mit csinálok rosszul? Azt honnan tudom, ha jön a foga? Teli vagyok kérdésekkel és az idegeim is nyúlnak megfele. Kép

dé_
 
 


Sziasztok!

Elli!

Jaj-jaj, dehpgy piszkálnálak Kevin súlyával, azért kérdeztem mert Emma már maxi plust hordKép Sajna ha az nem ér, akkro mi nem fogunk kapni semmit, mert a régebbiekből én csak a vopnalkódot tettem el meg a macitKép Naná hogy nem azt kérikKép Liberóval is így jártamKép

Rágófogról: Hát nálunk rosszabb volt sokkal minta metszők, Emma a metszőt meg sem érezte, semmi nyűglődés nem volt, a rágóval meg szakaszosan jöttek a nyűglődések, fájt neki, meg volt duzzadva, nem jött ki, 1-2 hét nyuga, aztán megint nyűglősés, aztán mikro már szúrt az ínyében akkor pár éjszaka csak panadollal ment mert különben óránként ébredt, aztán elmúlt, de fog még nem tört át, aztán most áttört. De jön nekia másik oldalon is, azzal egyenlőre nem nyűglődik annyira, csak dörzsöli, de az még épphogy érződik az íny altt, még enm szúr.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Jaj, avalki le tudná nekem írni hoyga nestlével hány pontért mit elhet kapni sé a betűkódokat meg hogy melyik vonalkód mennyit ér? nagyon megköszönném, nekem eltűnta prospektus.Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Szuperek vagytok, képes lettem volna elfelejteni a ma esti Vészhelyzetet! Pedig Ancsi elaludt időben! Igy csak az első feléről maradtam le! Kösziiii!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Tényleg nem tudom mi lehet de Ádám se igazán díjjazza a babakocsit.Én is a beöltözésre gondolok.

Manó:Nekem megvan (Nestlé) mindjárt leírom.

Dé:Alvásról:Ádi olyankor csinál csak ilyet hogy nem alszik el vagy pár perc múlva felébred (de többnyire el se alszik) hogyha nem szopizott eleget.Van amikor vannak hullámvölgyek hogy kevesebb a tejcsi és olyankor nem mindig elég neki (gondolom én) olyankor melegítek ki neki egy kis adagot plusszba.Megissza és már szunyál is.De anélkül el nem aludna.
Fog:Én onnan láttam először hogy kis hogyagocska volt az inyén (elöl)

Kiszuny:Jobbulást a párodnak.

Zulu:mózi :-O

Sofka:Mi is tegnap raktuk lejjebb az ágyat bár Ádi se igazán akar mozgolódni még ilyen téren de sose tudni mikor próbálkozni.Végülis már időszerű lenne.

A képet még mindig nem tudom lekicsinyíteni valaki tud valami okosat mondani mert igy egy kicsit óriás baby.

Szilvi
szedem
 
 


Szilvi,
A második albumot Ronival az ölemben néztemKép

Myssnia,
Nem lehet, hogy a több/vastagabb ruha miatt nem szeret mostanában sétálni Szili?

Kiszuny,
Hatalmas drukkkkk a férjednek a mielőbbi gyógyuláshoz! Neked kitartást!
Kincső nagyon ügyes, gratula a fogacskáhozKép

Ari,
Gratula a fogacskához.Kép Lassan már csak Roni fogatlanKép

Sofka,
ÁgyszerelésKép vagy inkább Kép

Roninak ma este 38,1 volt a lázaKép, adtam neki kúpot. Pedig két napig csak hőemelkedése volt. De semmi más tünete nincs, az is csak este.

Nem tudom mi van, de már kétszer újraindult a gépem. Be is fejezem gyorsan.

Maci_2
maci_2
 
 


Manó:

EC) Peg Perego Speedy Pedálhajtásu tricikli 340 p
EG) Nestlé ajándékcsomag 170 p
EK) Baba magazin előfizetés 110 p
EO) Brendon ajándékutalvány (1000 Ft értékű) 70 p
ED) Chicco cirkuszvonat 220 p
EH) Anyák Lapja előfizetés 150 p
EL) Gyermekköntös 90 p
EP) Pohár és tányér szett 70 p
ER) Pelenkatartó 60 p
EA) Concord Fixmax gyermekülés 470 p
EE) Nagy kék plüssmaci 210 p
EI) Babaágynemű 150 p
EM) Nyári takaró 80 p
EB) ABC Design Easy Plus babakocsi 360 p
EF) JÁtszó és faliszőnyeg 190p
EJ Bübchen babakozmetikai csomag 110 p
EN)Kis,kék plüssmaci 80 p
ES) Díszdoboz 50 p
ET) Póló 40 p
EU) Sapka 30 p
EZ) Partedli 20 p


Én még nagyon rosszul állok a pontgyűjtésbe még csak 15 pontom van még egy partedlit se ér!

Szilvi
szedem
 
 


Közben harmadszor is újraindultKép Nem tudja valaki mi lehet ez? És mindig amikor BabanetezekKép

Maci_2
maci_2
 
 


Szilvi,
Képszerkesztő programmal tudod kicsinyíteni, pl: Photoshop. De azt hiszem Myssnia talált valami ingyenes progit is amit már néhányan használnak itt a topicban (talán Beu?).

Na, mára ennyi. Ha újraindul nem jövök már fel. Jó éjt!

Maci_2
maci_2
 
 


Maci_2,
lehet, hogy Roninak is háromnaposláza van? Macónak sem volt semmi más tünete, csak a láz. Na meg a pettyekKép utána.

PIldi,
mikre nem jó a BabanetKép. Nem is gratuláltam még a tapsikoló AncsihozKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Maci_2:Nállam meg elkezdett morogni vmiért a gép a férjem szerint a babanet miatt van Kép

Photoshoppal már le van kicsinyítve de igy is hatalmas.Valami nem okés.

Beu:Tényleg tudsz valami progit?
Én is akarok tudni. Kép
Igy nem tudok képeket feltenni Kép

Szilvi
szedem
 
 


Én azt hiszem leléptem.
Jó ébredésmentes éjszakát mindenkinek.
De jóóó is lenne.Álom-álom.

Szilvi
szedem
 
 


Kiszuny, drukk megy a férjednek. Fel a fejjel!!! És kitartás.

Vészhelyzetet szerintem direkt a vasalnivalóhegyek-apasztására találták ki. Kép Az ágyneműtartó üres. A láda még tele, és két szárító is. DE sebaj, lesz kedd jövő héten is.

sofka
sofka
 
 


Sziasztok!

Köszi a biztatást mindenkinek! Zsankának ma már semmi baja nem volt (hála az égnek) azon kívül, hogy rajtam akart csüngeni, és alig aludt valamit. De most engem gyötör ez a vacak orrfolyás, könnyezés, prüszklés (megfertőzött Kép ). Szerencsére én jobban viselem, mint ő, na ja már ki tudom fújni az orrom.

Maci_2
Apája azt mondja nekem, hogy a géped nem azért indul újra mert babanetezel, hanem biztos azért mert csúnyákat ondtál rá. Lelkük van ám a gépeknek!!! (én se hittem addig, míg az édesapám gépe csak akor működött jól, ha én dugtam össze a kábeleket, egyébként sípolt, de lehet magyarázni a véletlenel is Kép)

Szilvi
A gép morgása sem a babanet miatt van, hanem valameyik ventillátor kezd megdögleni. Pár napja a férjem gépe kezdtett durozsolni, de szétszedte és most csak alapzaja van.

Myssnia
szegény Szili. Zsani csak néz, mikor öltöztetem felfele, mior már ráhúzom az overált hangosan kifejti nemtettszését, majd megindulunk és elhallgat, majd kb 10 perc és elalszik. És nem ébred fel ha megállunk Kép Az alvási problémátokra ötletem sincs. Igaz ma zsani úgy aludt el, hogy fogta a kezem és amint elengedtem felnézet, ez ment kb 10 percig, majd egyszer már nem nézett fel. Azóta is elfoglalja az ágyam 70%-át.

Sofka
ÁGyszerelést én is mondtam apának,mert a lány átnéz felül. Igaz, hogy ne hajlandó forogni, de akkor is (egyszer majd ülve fogad a kiságyban én meg infarktust kapok) A mi ágyunk meg olyan, hogy alig tudtuk ketten belerakni a matractartót, majd a férjem rájött, hogy ha mindkét oldala vízszintes nem megy be. először az eyik végét, majd a másikvégét, és közben imádkozol, hogy oda ne szoruljon az ujjad Kép Egyedül szétszedni esélytelen Kép

Kiszuny
Párodna mielőbbi gyógyulást!

Zulu
Mózeskosárban aludna Mac?? Szerintem még elférne az ő mélységével. Bár nem lenne neki túl kényelmes. Kép Félre a tréfával, én se megyek egy kis szerelésért a szomszédba. Nálunk csak én szerelhetek áramot, a férjemet a víz is kiveri s szó hallatán. De a számítógépet meg csak ő szerelhet (hiúságból, hogy valamihez ő ért jobban)

Na közben megcsapoltak, megyek is a megüresedett ágyamba

Holnap majd jövök, ha őzsarnoksága engedi. Jóéjszakát mindenkinek

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Kiszuny: jobbulast a parodnak. Es ha szot valtanal valakivel es at tudsz jonni Nagytarcsara, akkor szivesen latnalakKép

Ma meglatogattuk Mano2-eketKép Tok jot beszelgettunk, a gyerkocok is jol elvoltak az elejen, aztan kettevalasztottuk oketKép Talalkoztam a hirhedt anyossal isKép Ja es nagyon szep a hazukKép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Múlt éjszaka jobban aludt Julka, így a szokott időben jelentkezemKép

Hiszti: nyugisabb pillanataimban mindig eszembe jut, hogy barátnőm-mellesleg pszichológus-hogy örült, amikor Downos kisfia először produkálta. Ui a személyiségfejlődés felettébb fontos állomása. Ez nem teszi kellemesebbé, de talán elviselhetőbbé.

MomoKép én is vihogtam Zsebi hardveren, Julka csak nézettKép

BeuKép botmixer jó 5let lenne, de az nem elég pépes őnagyságának. Cserepesházi taliban én is benne vagyok bármikor, csak délelőtt legyen!

KakukkfűKép Zsuzsi lányom 10 hónapos koráig 1-2 kanállal evett csak, 2 éves koráig szinte csak tejen élt, doki nénink tömör véleménynyilvánítása erre: Na és???? Bölcsibe kerülése után kezdett enni normálisabban, de még ma is - elsős - suli után az első a kakaó, + reggel és este, és képes vasárnapi ebéd után is inni. Ne erőltesd az evést, mert csak megutálja.

HeppiKép nekünk doki néni 500 g hízásra 5-6 hó között azt mondta, nagyon szép ebben a korban.

SofkaKép valahol már olvastam, amit leírtál, de jó volt újraolvasni és vigyorogniKép Hagymavágó jó ötlet, holnap kipróbálom, hagymát úgysem vág.

MaciKép a műanyagszűrő nekem túl munkás, a fémszűrőnek meg íze van, és az pfuj Julkának.

AriKép gratula a fogacskához! És a téli képekhez! Julkának már annyi van, ahány füle!

KiszunyKép Kép férjed, hátha mégsem az! Gödöllőre is átnézhetnél!

A képek nagyon jókKép, mint mindigKép
Én is felteszek még 2 keresztelőset, most küldte egy résztvevő.

A zene öröme
Kép

Julka, a nap sztárja
Kép

Urszila
urszila
 
 


MyssniaKép Julka is utál sétálni, amióta hideg van! A két nagy télen is elvolt. Nappal még elvan egy kis nyüszivel, de ma sötétben hoztam haza Andrist a zeneiskolából, és úgy üvöltött, hogy ki kellett vennem a kocsiból, hogy ne sírja rekedre magát. Itthon meg rögtön vigyorgott, ahogy sikerült levetköztetni.

Urszila
urszila
 
 


Zulu,
A három napos láznál nem egymás után 3 napig lázas? Roni kihagyott 2 napot (és csak estére lázasodott be). Mit csináltál vele?

Szilvi,
A Photoshop is jó. Valószínűleg nem kicsinyítetted le eléggé (500 pixelnél kevesebb legyen - ha jól emlékszem).

Nadine,
Zsani gyógyulásKép
Neked jobbulást!
Jól bánok a gépemmel, nem szoktam szidni.

Lehet hogy a modem a hibás, mert távoli kapcsolat megszakadására hivatkozva indul újra. Igazán rendes, mert hagy közel 1 percet, hogy elmentsem amit akarok.

Urszila,
Én úgy csinálom Roninak a főziket, hogy inkább egy kicsit túlfőzöm a zöldségeket, majd folyadékkal (tejcsi vagy főzővíz) turmixolom (botmixerem van). Nem szokott darabos maradni. Az elején sikerült darabosra, amikor nem főztem meg "eléggé".
KépekKép
Roni sem szeret sötétben utazni. Megszenvedtük miatta a hazautat sógornőéktől.

Reklamáció van, megyek almát reszelni.

Maci_2
maci_2
 
 


Jóóóóóóó Reggggelt Lááááááányok!!!!!!

Szerintetek ki aludt tegnap éjjel 3+5 órát? Hát én!!!KépKépKép
8kor fekvés, f10-től 20 perc bőgés, de aztán 1kor kaja, n7kor ébredt, és most f8kor visszaaludt!!!Kép
Így én 10-01 és 1-6ig aludtam!!!Kép
Imádom a gyerkőcömet!!KépKépKép

Magamat nem annyira, mert most már világos, hogy télleg rossz szoktatás volt, semmi más. De kit érdekel, szép a világ, ma kapom meg az új kocsimat, és újra pihentnek érzem magamKépKép

Magdi, Manó, Tina, Zsuzsóc, Heni
Mail ment Pampers ügyben.Kép

Mingyá olvasok és írok, de ezt muszáj volt!!Kép

Pusza
Elli
ellimami
 
 


Sziasztok!


Zajlik az élet, mindig annyi üzi van, hogy a munkaidő egy része azzal telik, hogy visszaolvasgatok, ha nincs sos-es munka ja és a főnök meg ne tudja...

Manó: Gratula a rágófoghoz, nállunk még mindig
nincs fogacska.

Franyó:Anka gyönyörű, olyan édes kislány.És nagyon ügyes. Ne aggódj Dorka is fogatlan.

Orsoly: Köszönjuük a látogatást, nagyon megörültem, máskor is jöjjetek ám, meg ha megyek arra akkor bekukkantunk, na meg mehetünk sétálni is, Manóval is jól ellödörögtünk, na meg ha gondolod az Árkádba is benézhetünk, hátha Manóval is össze tudunk futni, na meg ha valaki még akar talizni, akkor megbeszélhetünk egy Árkádos talit, mint múltkor, csak kedd csütörtök, péntek jó nekem.
Látod annyósék ennyire"zavarnak" hétfön is itt voltak, nincs olyan nap, hogy ne fussunk össze.
Ebből már kezd elegem lenni, na meg hogy az ő udvarunkba parkolunk, mindent tudni akarnak, hogya megyek miért stb.
Egyből kérdezték ki vagy, erre a férjem szép lazán a Kriszti barátnője, nem kell nekik mindent tudni...
Missyna:Szerintem is a sok ruhával van a gond, Dorka se értékeli a sok ruhát, eleve mikor öltöztetem, akkor már melege van a sapkát utálja állandóan rángatja le a fejéről, probálom kapucnival hellyetesíteni, nem sok sikerrel.

Hétvégén Pécsett van verseny. Eddig minden hová jött velün Dorka, vonattal megyünk (eddig kocsoval voltunk, mert el tudtuk intézni) nem volt messze, így most nagy dilémába vagyok, hogy neki induljunk e a nagy útnak, szerintetek mit csináljunk?Egy 8 hónapos gyereket ki lehet e tenni egy ilyen útnak, vagy apja maradjon vele itthon?
Mit javasoltok?


Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Hali Lányok!
Sinlac ide vagy oda, ez a gyerek felébredt 3/4 3-kor enni, aztán 6-kor, azóta fent van és boldogít Kép
Viszont nem nagyon durrogott az éjjeli szopi közben, ez a Sinlac miatt lehet vajon? ... talán mégis tejallergia, az vigasztal csak, hogy a gyerekek fele egyéves, 90%-a 3 éves korára kinövi, remélem, mi az előbbi kategóriába tartozunk. Na majd jövő kedden kiderül.

Viszont! Hah! Ügyeskangi!
MErt a múltkori pisivétel zacsba ugye nem sikerült (nem is értem, hogyan gondolja bárki, hogy kislánynál azzal a zacsival - és bármilyennel - sikerülhet ...)
Ám a laboros néni megkönyörült rajtam, és engedélyezte, hogy egy akármilyen tiszta üvegbe vegyek pisimintát. NA, gondoltam, ez sem lesz egyszerű, de megpróbáljuk Kép
Így aztán egy TESCO gazdaságos meggybefőtt üvegét elsikáltam, és ma reggel az ágyon a sarkamra ültem, két térdem közt az üveggel, a lány meg az ölemben, úgy fogtam, mint Norka Jázit, mikor kakilnia kell (Jázinak Kép), azaz pisiltetős pózban. Apacuka gutára röhögte magát, és nem kecsegtetett sikerrel. Na mondom, azéris!
Julcsi kezeit lefoglaltam a fogkeféjével, és hangosan, érzékletesen énekeltem, hogy "Várhatssz rám, kedvessem, possstakoccsin érkezem", és közben szabad kezem körmével doboltam a ritmust az üveg oldalán, amihez hozzáért a kis popsija, így ingerlő rezgést produkáltam, és láss csodát: 10 percen belül ügyes kis pisi sikeredett az edénybe!
Most nagyon boldog vagyok KépKépKép

Viszont megint nem tudok írni, mert mire ezt megírtam, újfent nyávogni kezdett Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi
Nálunk a nagyobbik húgom volt nagyon étvágytalan+vashiányos, és emléxem, akkoriban még vaslikőrt adtak neki, amit nagyon irigyeltem, mert fini voltKép Szóval a húgom azóta 28 éves, és nagyon szép karcsú volt mindig, pedig zabál, és gyönyörű csaj lett belőle. Bizonyítékul egy kép:
Kép
Nagyon kár, hogy nem hasonlítok rá jobbanKép Szóval nyugi, szerintem Julcsiból is simán bombázó lesz, ha megnő!Kép

Leszter
Merülésért irigy vagyok. Asszem én nem dugom Kevint többet víz alá (egyelőre legalábbis) múlt héten megint nagyon sírt, pedig már én is beszereztem egy búvárszemüveget, hogy a víz alatt nézelődő babámat megnézhessem.Kép Azt nem akarom, hogy már a medence láttán is bőgjön, inkább csak a víz felett pancsolunk.

Vera
Bence nagyon édes kis kölökKép

Sofka
FelkészülésKépKép
Kevin a Suzukiban is hátul volt, tükörrel, mert 2 lzsákos volt az is. Megszoktuk, babatükörben néztem őt mindig, ha kellett félreálltam, hátramentem. Nem annyira gáz. De a Fabiaban talán kikapcsolható a lzsák, mára megnézik nekem, bár apa egyáltalán nem szeretné, ha Kevin elöl ülne, az anyósülés a legveszélyesebb állítólag. Ezért anyósülésKép
ÁgyszerelésKépKép Bárcsk én tudnám ilyen vidáman szemlélni a tegnap esti "babakocsival, üvöltő gyerekkel és bevásárolva átmászni a tetőn, mert rossz a lift"-akciómatKép

Szilvi,
Én most már látom, hogy érdemes egy kicsit sírni hagyni őket. Kevin szabályszerűen vigyorogva, gagyogva ébredt, semmi baja, neki is jobb, hogy hosszút alszik. Csak ehhez nekem is el kellett jutnom tűrőképességem, türelmem stb határára, hogy egyszer csak azt mondjam: NEM! Biztos nem lefutott meccs ez még, sőt, jön majd a fogzás, ülés-állás, de mindenképp megéri megpróbálni, ha van rá lehetőséged. Meg most már azt is látom, hogy én is ludas vagyok, mindig nyitott ajtó+babaőrző ment, most már tudom, hogy az igazi éhséget csukott ajtó, babaőrző nélkül is meghallom…És télleg ki vagyok cserélve, már 2 normálisabb éjszaka után!!Kép

Franyó
Vigyori Anka nagyon husi!Kép

Orsoly
Alvó Lackóval télleg szerencsétek volt a börzén, rengeteg nyűgös, bőgő babát láttamKép

Maci2
De ha összejön az újpesti tali ide eljöttök, ugye? Nincs kifogás!!Kép

Beu
Elküldöm neked is a mélt, hátha vizuális típus vagyKép
Sajna én a jövő heti tornára sem tudok menni valszeg a DA kezelés miattKép De azért remélem, tuti leszel a felvételenKép De azért ne takard el teljesen Lőrincet, ő is nagyon dekoratívKép


Myssnia
Nálunk úgy néz ki, Kevin 2 nap alatt "megjavult". Szilivel már biztos nehezebb lesz, nagyobb, ül/áll, mászik, és tudatosabban bőgKép Az a könyv is nagyon jó, asszem több módszert is leír. Szerintem vágj bele. Valszeg nappal is azért nyügi, mert fáradt.
Nekem meg van az "Aludj jól..." is, ha kell, szívesen kölcsönadom.
Meg az alvástopicban Anyapoc segített nekem sokat, elküldöm a levélváltásunkat mailben.
DrukkKép
Ja, de ez persze csak akkor érvényes, ha tuti nem beteg/éhes.

Kiszuny
Apának jobbulást! +++++++

Na, megyek, mert a házimeló nem csinálódik magától. De miért nem?Kép

Pusza
Elli
ellimami
 
 


Ja, ez egy NAGYON régi kép Kevinről, a 8,3 kilóját már nem tudja így tartogatni az 53 kilós hugimKép
E
ellimami
 
 


Sziasztok!

Nekem baromi lassú a net (vagy a babanet???)
Csak úgy emlékezetből:

Elli
Gratula az egyre hosszabb alvásokhozKépKép
Újpesti tali lesz? Hol? Mikor? Mi is, mi isKépKép
Merülés nálunk sem tetszett hétfőn, egyelőre én is feladtam, a labdás játék és a locsoló viszont nagyon kellett ZsombinakKép

Maci_2
MegvagyunkKép köszi.
Új szakácskönyv klassz, még nem próbáltam semmit, talán hétvégén Kép Az biztos, hogy Szandinak nem fog tetszeni semmi, nem igazán nyitott az új dolgokraKép

Évi
Képek klasszakKép
Köszi a fogas-gratut, de sajna károsít is vele, már úgy érzem magam, mint születés utáni első hetekben, csak nem szétszívva vagyok hanem szétrágva. Ja, és az éjszakai kelések eddig nem zavartak, mert cicire tettem, a harmadik kortynál már visszaaludtam, most ráharap 2-3-szor, arra persze felébredek rendesen, aztán majd' 1 órába telik, mire el sikerül aludni.

Ari
Nektek is gratula a fogacskáhozKép
Képek szupikKépKép Kirándulás tuti jó lehetettKép

Norka
Ne a hibákra koncentrálj a kreszen, még ráérsz azon filózni, mennyi a hibaKép Mikor vizsgázol? Megy a drukkKép

Leszter
Irigy vagyok az új házért, a merülő Petráért... Kép
Ja, ház. Az apámmal nem jutottam semmire a hétvégén, de tegnap már párommal ezen viccelődtünkKépKép Kezdek lemondani arról a lakásról.

Sofka
Jó kis 12 pontKépKép
Szerelő SofkaKépKépKép

Tündér
Jó pihit KépKép

Kiszuny
Jobbulást párodnak!!!

Myssnia
Kitartáááás! Zsombi is üvölt a kocsiban, őt fel kell ültetni (még nem tud, így egy idő után elég érdekesen fest a kocsiban)
Festmények készek?

Urszila
Én botmixerrel ugyanolyan pépet tudok csinálni, mint pl. a Hipp (állagra), mégsem kell ZsombinakKép. Majd csúszik a sültkrumpli meg a pizzaKépKép

Kangi
ÜgyesKangiKép (én Szandival 2 hósan bilibe csináltam ugyanezt, aztán ment a tasakba, senki sem tudta, csak énKép)
Céklát adtál Julcsinak? Tetszett neki? Én is vettem tegnap (magamnak, imádom nyersen is, főzve is)

Miszike
Gratula a melóhozKép

Muszáj lesz visszaolvasni a lemaradást, mert megint nem értek egy csomó mindentKép És még a talis képeket sem láttamKép

Betegeknek gyors gyógyulást!!
Minden babó/gyerkőc gyönyörűKépKép
Kicsit szebb napot mindenkinekKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Réka,
Boldog születésnapot!

Norka,
Milyen színű a Liberós esőkabát, amit kaptál? És mekkora?

Elli,
Gratula a nagy alváshoz.Kép
Mi is kihagytunk egy kaját. 3/4 8-kor fekvés, fél 1-kor szopi, a 4-es szopit kihagytuk, így 3/4 6-kor volt a következő.
Apa reggel megkérdezte, hogy mi volt az a nagy sírás hajnalbanKép
Naná, hogy elmegyünk!Kép

Manó2,
Nehéz kérdés. Milyen vonatok járnak arra? Fülkés vagy egy légtér az egész vagon?

Kangi,
Durrogásmentes éjszakaKép
Ügyes pisivadász vagyKép

Toffi,
A gyerekek már csak ilyenek. Nem túl nyitottak az új ízekre (még a nagyobbak sem). Sőt, néha az sem kell nekik, amit máskor szeretnek (tapasztalat barátok gyerekeivel)Kép

Maci_2
maci_2
 
 


Réka,
Lemaradt a virág:
Kép

Maci_2
maci_2
 
 


Maci2, bár ne úgy legyen, nálam a féregvírus csinált így a géppel, tudod, amikor az a vírushullám voltKép Azért nézd át a gépedet, mert én is hülyét kaptam tőle, mire rájöttem.

Heppi, kit érdekel a felfordulás, amikor tök jót dumcsiztunkKép Viszont teljesen elkeserített, hogy a te lányod milyen ügyi alvásilag az enyémhez képestKép Na tegnap este el is kezdtem megint a Viburcol kúrát, és amikor éjjel ébredt, bekeményítettem, hagytam sírni. Minden kelés után sírt 1 órát, semmit nem aludtam a másik szobában. Amellett, hogy mosott rongy vagyok és fáj a fejem, még lelkiismeretfurdalásom is van, mert Zsebi egyáltalán nem fogadott reggel olyan mosolygósan, mint szokottKépKépKép Most tényleg bajban vagyok a hogyan továbbalKép

Franyó, Anka gyönyörűKép Velem is megoszthatnád, ha jutsz valamire az alvás gonddal.

Majd még jövök, csak nagy a visítás odabent.

pusssz
Momo


Momo
momo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?