Kangi
Nálunk a nagyobbik húgom volt nagyon étvágytalan+vashiányos, és emléxem, akkoriban még vaslikőrt adtak neki, amit nagyon irigyeltem, mert fini volt
Szóval a húgom azóta 28 éves, és nagyon szép karcsú volt mindig, pedig zabál, és gyönyörű csaj lett belőle. Bizonyítékul egy kép:
Nagyon kár, hogy nem hasonlítok rá jobban
Szóval nyugi, szerintem Julcsiból is simán bombázó lesz, ha megnő!
Leszter
Merülésért irigy vagyok. Asszem én nem dugom Kevint többet víz alá (egyelőre legalábbis) múlt héten megint nagyon sírt, pedig már én is beszereztem egy búvárszemüveget, hogy a víz alatt nézelődő babámat megnézhessem.
Azt nem akarom, hogy már a medence láttán is bőgjön, inkább csak a víz felett pancsolunk.
Vera
Bence nagyon édes kis kölök
Sofka
Felkészülés
Kevin a Suzukiban is hátul volt, tükörrel, mert 2 lzsákos volt az is. Megszoktuk, babatükörben néztem őt mindig, ha kellett félreálltam, hátramentem. Nem annyira gáz. De a Fabiaban talán kikapcsolható a lzsák, mára megnézik nekem, bár apa egyáltalán nem szeretné, ha Kevin elöl ülne, az anyósülés a legveszélyesebb állítólag. Ezért anyósülés
Ágyszerelés
Bárcsk én tudnám ilyen vidáman szemlélni a tegnap esti "babakocsival, üvöltő gyerekkel és bevásárolva átmászni a tetőn, mert rossz a lift"-akciómat
Szilvi,
Én most már látom, hogy érdemes egy kicsit sírni hagyni őket. Kevin szabályszerűen vigyorogva, gagyogva ébredt, semmi baja, neki is jobb, hogy hosszút alszik. Csak ehhez nekem is el kellett jutnom tűrőképességem, türelmem stb határára, hogy egyszer csak azt mondjam: NEM! Biztos nem lefutott meccs ez még, sőt, jön majd a fogzás, ülés-állás, de mindenképp megéri megpróbálni, ha van rá lehetőséged. Meg most már azt is látom, hogy én is ludas vagyok, mindig nyitott ajtó+babaőrző ment, most már tudom, hogy az igazi éhséget csukott ajtó, babaőrző nélkül is meghallom…És télleg ki vagyok cserélve, már 2 normálisabb éjszaka után!!
Franyó
Vigyori Anka nagyon husi!
Orsoly
Alvó Lackóval télleg szerencsétek volt a börzén, rengeteg nyűgös, bőgő babát láttam
Maci2
De ha összejön az újpesti tali ide eljöttök, ugye? Nincs kifogás!!
Beu
Elküldöm neked is a mélt, hátha vizuális típus vagy
Sajna én a jövő heti tornára sem tudok menni valszeg a DA kezelés miatt
De azért remélem, tuti leszel a felvételen
De azért ne takard el teljesen Lőrincet, ő is nagyon dekoratív
Myssnia
Nálunk úgy néz ki, Kevin 2 nap alatt "megjavult". Szilivel már biztos nehezebb lesz, nagyobb, ül/áll, mászik, és tudatosabban bőg
Az a könyv is nagyon jó, asszem több módszert is leír. Szerintem vágj bele. Valszeg nappal is azért nyügi, mert fáradt.
Nekem meg van az "Aludj jól..." is, ha kell, szívesen kölcsönadom.
Meg az alvástopicban Anyapoc segített nekem sokat, elküldöm a levélváltásunkat mailben.
Drukk
Ja, de ez persze csak akkor érvényes, ha tuti nem beteg/éhes.
Kiszuny
Apának jobbulást! +++++++
Na, megyek, mert a házimeló nem csinálódik magától. De miért nem?
Pusza
Elli