Kis*, dehogy haragszunk, inkább drukkolunk, hogy túl legyél a nehézségeken
Gizmixxx, az nem semmi, hogy szeptemberig várnod kell a munkahelyed miatt. Igaz, én is azért vártam most a fagyibabákkal 3 hónapot, mert nem tudtam megoldani a melóhelyen, de szeptember még nagyon messze van. Kitartást, kitartást, kitartást
Nyulasz, nem is időzíthetted volna jobban a laptetőt. Bella figyelmét véletlenül sem kerülhette el a kérdésed
Akkor én megtoldom a déli és esti injekciósok sorát. Én kelés után ezzel kezdtem, 7.00. Az volt az egyetlen biztos pont az életemben. Napközben m.helyen mégsem, este meg az esetleges programok miatt. Szerintem egyébként mindegy, hogy mikor adod be, az a lényeg, hogy nagyjából mindig azonos időben. Megvolt már az első? Drukkolok
Krisz, menni fog az a fránya injekció, hidd el. A kényszer nagy úr. Nálunk az első néhányat a férjem adta be, én oda se mertem nézni, aztán egyszer csak nem ért rá... és meg sem kottyant.
Hanna, Bella, drukkok.
Dezsi, hogy állsz hurutilag? Jobb már?
Katica, ilyen sok orvoshoz, vizsgálatra kell menned?
Köszönöm a kérdésedet, nagyon fel vagyok dobva UHtól. A kezdeti negatívkodást leszámítva végig optimista voltam, csak ma reggel kezdtem el egy kicsit parázni. Csupa olyasmit olvastam, hogy az összenövések meggátolják a megtapadást, meg ilyenek. De jó híreim vannak, az összenövéssel nem kell törődnöm, a műtét csak rontana a helyzeten. A mnyh. 12 mm-re nőtt (a doki még meg is dícsérte
) hála a teának, méhpempőnek, Evitaminnak, és persze nekem és nektek
Egy szép domináns 19mm-es tüszőm is van, szóval mehet a fagyis transzfer. Ma este tüszőt repesztek, és kedden lesz a nagy nap... csak ébredjenek fel az én kis drágáim!
Szerintetek még meddig szedhetem a méhpempőt?