Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz,
Bocsi, írtam privit.
Vendég

Csajok!
Mindegy melyik napszakban adom a szurit?Vagy jobb délelőtt,vagy jobb délután,esetleg este???
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz!
szuri!!!! :D Drukk a tüszőcskékhez!!!

Bella!
Lehet drukkolni már? :roll: :!: :?:
dezsina

Nyulasz!
hmmm... én mindig 13:00 órakor adtam be :!: :wink:
dezsina

Én meg 19.00 órakor!
Vendég

Köszönöm mindenkinek a bátorítást!

skrisz72

Skrisz,
Odataláltál a Kaáliba ugye! :wink: Vagy nem most kellett menned csak kérdezted, hogy hogyan jutsz el. :?: :roll:
Vendég

Igen, igen. Voltam fennt. Másfél órával előtte elindultam. :lol: Aztán meg olyan korán értem a Moszkva térre, hogy még meg is ebédeltem. És még így is fél órával korábban ott voltam. Hanna is előbb ért oda az ő időpontjánál. Pont végzett, amikor én beestem. Kicsit dumcsiztunk, aztán szaladt vissza dolgozni.
Én meg kaptam fogigátló receptet.

skrisz72

Nyulasz!

Hát nehezen jöhet össze spontán mert kevés a spermaszám :cry:
gizmixxx

sziasztok!

végre bővebben. kissé belefáradtam az utóbbi pár napban az orvoshoz járásba. hétfőn kaáli, kedd női klinika, szerda házidoki. de ma és holnap már nem kell mennem :lol:

petne: uhn mi volt?

nyuszi: drukk a szurikhoz!

zsu: hajrá fogigátló! akkor elindult a mandula :wink: táblában szeretnél szerepelni? :wink:

brumi: neked mikor lesz a beülti?

krisz: ha félsz a tűtől, járhatsz a kaáliba minden nap szúratni magad. én így csinálom :wink:

dezsi: gyógyulást!

kis *: ölelést küldök. két hét gyorsan eltelik.

gizmixx: sajnálom, hogy szeptemberben lesz a műtét.

hanna: neked is mennek a drukkok++++

katica
katica30

Katica,
remélem be tudom adni magamnak, mert minden nap Pestről Budára átmenni, az elég macerás lenne. Vezetni utálok, BKV meg egész drága lenne. Napi 6 vonaljegy. De hülye vagyok! Van üzemi orvosunk. (Ha mégsem leszek elég stramm.) :oops:

skrisz72

krisz: az jó ötlet az üzemorvos. de ő hétvégén is van? persze, én könnyen beszélek, hisz 10 perc gyaloglásra lakok a kaálitól. de szerintem, ügyesen beadod magadnak!

katica
katica30

Kis*, dehogy haragszunk, inkább drukkolunk, hogy túl legyél a nehézségeken :!:

Gizmixxx, az nem semmi, hogy szeptemberig várnod kell a munkahelyed miatt. Igaz, én is azért vártam most a fagyibabákkal 3 hónapot, mert nem tudtam megoldani a melóhelyen, de szeptember még nagyon messze van. Kitartást, kitartást, kitartást :!:

Nyulasz, nem is időzíthetted volna jobban a laptetőt. Bella figyelmét véletlenül sem kerülhette el a kérdésed :lol: :lol:
Akkor én megtoldom a déli és esti injekciósok sorát. Én kelés után ezzel kezdtem, 7.00. Az volt az egyetlen biztos pont az életemben. Napközben m.helyen mégsem, este meg az esetleges programok miatt. Szerintem egyébként mindegy, hogy mikor adod be, az a lényeg, hogy nagyjából mindig azonos időben. Megvolt már az első? Drukkolok :wink:

Krisz, menni fog az a fránya injekció, hidd el. A kényszer nagy úr. Nálunk az első néhányat a férjem adta be, én oda se mertem nézni, aztán egyszer csak nem ért rá... és meg sem kottyant.

Hanna, Bella, drukkok.

Dezsi, hogy állsz hurutilag? Jobb már?

Katica, ilyen sok orvoshoz, vizsgálatra kell menned?
Köszönöm a kérdésedet, nagyon fel vagyok dobva UHtól. A kezdeti negatívkodást leszámítva végig optimista voltam, csak ma reggel kezdtem el egy kicsit parázni. Csupa olyasmit olvastam, hogy az összenövések meggátolják a megtapadást, meg ilyenek. De jó híreim vannak, az összenövéssel nem kell törődnöm, a műtét csak rontana a helyzeten. A mnyh. 12 mm-re nőtt (a doki még meg is dícsérte :D ) hála a teának, méhpempőnek, Evitaminnak, és persze nekem és nektek :!: Egy szép domináns 19mm-es tüszőm is van, szóval mehet a fagyis transzfer. Ma este tüszőt repesztek, és kedden lesz a nagy nap... csak ébredjenek fel az én kis drágáim!
Szerintetek még meddig szedhetem a méhpempőt?

Kép
petne

Sziasztok!

Petne!
Drukk Keddre!++++++ ÉBRESZTŐ!!!
Köszi a kérdésed: rókakoma elkerül,a szagokat rosszul türöm és folyamatosan aludnék ha tehetném de engedek néha a kísértésnek. :wink: :lol:

Nyulasz!
nem tudom mennyien vannak már én is kíváncsi vagyok 1-2?

Brumi!
Dolgozom de azért pihenek is.

gyöngyike!
Köszi és neked is legalább ilyet kívánok.

Skrisz!
ügyesen menni fog a szuri adás. :wink: az első a kellemetlen azután megy mint a karika csapás.

Katica!
május 15 addig még táppénzen vagy leszel?de azért jó h sikerült elintézni "gyorsan" leszámítva a várakozásokat.

gizmixxx!
szia még nem taliztunk itt és ezúton üdvözöllek.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Kis-Csillag! Ölellek. Tedd rendbe a dolgokat. Néha kell lazítani. :wink:

Bella! Gondoltam, hogy benne leszel a partyban. Olyan régen csevegtünk. :wink:

Gizmixxx! Sajnálom a tolódást. Nem lehet sehogy megoldani?

Nyulasz! Hajrá szurik!!!!

Krisz! Hajrá fogi! A szuriban segítek, ha gondolod és Pesten! :wink:

Petne! Hajrá fagyik!!!

Bellanita! Éljen az alvás. Élvezd minden percét a babavárásnak!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Brumi :D

Akkor sok gyümölcs, sok saláta? Azt szeressem nagyon. :D Bár a husit is. :roll: A párom eredményei mindig nagyon jók voltak, most is az. :D

Nyulasz :D

Egy új klinika a 3. kerületben. itt olvashattok róla: www.ciris.hu
Még nem teljes a honlapuk. :roll: Én a dokim után mentem, mert nem akarok újra váltani.
Hajrá szurik!

Dezsi :D

Köszi neked is az üdvözlést. GYógyulj meg minél hamarabb!

Krisz :D

Azt hiszem ez mindenkinek eszébe jut. :D

Hajnóca :D

Azt, hogy gyermeket vársz, véletlenül hallottam a dokinál.(tól)
A többit itt a bneten olvastam. :D
Veresegyházon lakom, Priviben megírhatom a tel.számom. Hová költöztök?

Petne :D

Nem titkos ez a kórház. :D Volt Schöpis, Nyírős dokik dolgoznak ott, de lehet, hogy még más kórházakból is.
Tényleg azért megyek táppénzre, mert nem akarok izgulni a munka miatt. Ráadásul most nálunk nagy a hajtás. :?
Nagyon drukkolok keddre.

Katica :D

Igen, szeretnék, ha lehet.Milyen adatokra van szükséged?

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu,
jó korán írtál vagy inkább későn? :wink:

Majd mesélhetnél róla, hogy kitől és mit hallottál. :D Gondolom Zsuzsika volt az.
Vagy említetted a dokinak, hogy ajánlottam őt?
Örülök, hogy neked is bejött. Nem is tudtam, hogy másik kórházban van már. Rég voltam már magánrendelésen meg kórházin is nála.

Dunakeszire és valószinűleg már a jövő7végén. :D :D Hurrá!
Ott is a 2/a felőli új részre, 'saját" lakásba. :D Közel a temetőhöz. :? :wink: :lol:
Persze megírhatod.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Hajnóca, de szuper, gratulálok a saját lakáshoz! :) Bogyinak milyen lesz a szobája?

Petne, de jó, mindjárt visszakapod a babót! Hányat is? Utrózni fogsz?

Hanna, de rendicsek vagy, hogy felajánlottad a szurizást Krisznek... Csecse nagyon a honlapod! A zene is annyira aranyos. szívmelengető:)

Nyulasz! Ma indul a szuri, ugyi? :) Mikor adod végül, melyik napszakban?

Bellanitta, te kismami, vigyázz , magatokra! :)

Julika, olyan jó lenne egy kis élménybeszámolót olvasni:) Elvégre az is beültetés utánio érzés:) Képet is kérünk szépen a pöttömről, ha lehet :)

Apacsék, még nem láttuk a babókákat... Ha képet nem tudtok feltenni, egy kis élménybeszámolót ti is írjatok, naaaa:)
Vendég

Jó reggelt!

Brumi! :oops:

Hajnóca! Gratula az új lakáshoz!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok

És akkor egy vallomás részemről: Én közben lenyomtam a második lombikot, ahol 2 szép blasztot kaptunk vissza, az eredmény egy nagy nulla. ET+10 nap tök negatív teszt és már meg is jött. Szóval ennyi.

Nem adjuk fel majd a következő.

Katica kérlek javíts a táblába 2. lombik ápr. elején volt, amásik topik táblájába is légyszíves.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Drága Bella!
:( nagyon sajnálom a történteket. Ölelés küldve a neten keresztül :!: :(
Miután vigasztaló szavakat ilyenkor nem lehet írni, csak annyit teszek hozzá, hogy kitartás! Sikerülni fog a következő! :wink:

Petne!
megvagyok, szedem a gyogyit a hhurutra, de azért még mindig érzem. Úúúúútálatos betegség ez.
UH????

Nyulasz!
Akkor hány órakor szúrsz????

zsu!
:) Hajrá!

Katica!
Most már tényleg elég az orvoshoz mászkálásból. Nekem is elegem lenne...

Skrisz!
ügyes vagy Te! :wink: Csak az elsőt kell beszúrni, utána megy és tényleg nem fáj! :wink:
dezsina

Bella
Sajnálom :cry: Ahogy írtad nem feladni, csak ügyin tovább :!: :wink:

Nyulasz
Böktél már? Vagy csak este?

Dezsina
Hova mentek üdülni? Jól teszed, hgoy most kicsit kikapcsolsz! Fránya hhurut :evil: , remélem hamar elmúlik már :wink:

Mindjárt csinálok egy mensis vonalzót, mert nekem még mindig semmi :evil: :lol:
Vendég

Röviden összefoglalva március 6-án volt piri nálam, azátn április 8-9-10 barnázás aztán azóta semmi. Reggel voltam korizni és egy ponton úgy elkezdett szúrni a hasam a jobb oldalon. Persze tudom, hogy semmi nem lehet az eszemmel, de olyan vagyok mint Dezsina és egyből motoszkál a dolog :roll: :?
Bocsi Dezsina :lol: :wink:
Vendég

Zsani!
igen-igen :D mindig motoszkál, és egyszer be fog jönni :!: :!: :!: (Csak győzzük kivárni :twisted: )
De jó lenne, ha azért szurkálna!!! :wink:
dezsina

sziasztok!

petne: drukkolok+++++

bellanita: még nem tudom, ez kicsit bonyolult. msnen bővebben, ha érdekel.

nyuszi: hajrá szurik! és drukk+++++

zsu: adatok: kor, intézet/orvos, hanyadik lombik, lombik oka, aktuális események.

hajnoca: grat az új lakáshoz!

bella: nagyon sajnálom :cry: ölelést küldök. mikor lesz a következő?

brumi: mikor lesz a beültid?

dezsi: pedig még csak most kezdődik az igazi mászkálás, hisz eddig még nem voltak vizsgálatok.

zsani: teszt esetleg?

katica
katica30

Sziasztok, mindenkinek köszi a drukkokat!

Bellanitta, végülis vérvételen nem voltál, ugye? Mert a HCG-bol talán lehetett volna következtetni, hogy 1 vagy 2. De izgi! :)

Nyulasz, mi van a szurikkal? Sikerült, ugye? És ugye nem azért nem jössz, mert az első alkalommal elájultál :lol:

Zsu, a fehérjét is szeressed nagyon :!: :) Úgyhogy a husi is jó!

Brumi, 3 fagyi embriónk van, remélem, mindannyian felébrednek, és jönnek a jól megágyazott pocimba :wink: Utrot szombat estétől használok.

Bella, én is nagyon sajnálom :cry: , sírd, dühöngd ki magad, aztán újult erővel tovább.

Dezsi, gyógyulj meg mihamarabb! Mikor utaztok? És azt lehet tudni, hogy hová?

Zsani, de jó lenne! Tesztet még nem csináltál? Csodák mindig vannak, ezt ne felejtsd el!

Kép
petne

Petne!
Lehet tudni, hova utazunk... Hat hét múlva indulunk, apukámmal megyek édeskettesben Svájcba egy hétre... Kocsival ide-oda, bejárjuk a jobb helyeket, megmutatom a világom... (ismerem a pályát, mert 6 évet éltem ott) A párom vigyáz addig itthon a kutyánkra :lol: :lol: :lol: De hát nem mindenkinek fenékig tejfel :D :D :D
dezsina

Szép napot mindenkinek!

Lassan kitör a 7vége :D

Dezsi, jobbulást neked!

Petne, neked drukk az ébredéshez, jól alakulnak a dolgok :D

Kis*, ölellek. Sok minden történt veletek az elmúlt fél évben, idő kell ezt feldolgozni. Engedd ezt meg magadnak!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Dezsi, még soha nem voltam Svájcban, csak képekről gyönyörködtem benne... :roll: Te meg ott éltél.
Klassz lesz, bár ha a párocskádat itthon hagyod, hogy lesz abból spontán bébi, te lány? Vagy úgy időzítettetek? :wink:

Alle, neked is köszi a drukkokat! Látom, rohamosan közeledik a házassági évfordulótok. Nagy ünneplés lesz?

Kép
petne

Krisz, hogy állsz a szurikkal?

Kép
petne

Bocs, ezt egy kicsit elsiettem :oops: . Szóval már kezdesz megbékélni a gondolattal?

Kép
petne

Petne!
sajnos úgy alakult, hogy most nem számít a babaproject, apukám eredményei sajnos nagyon rosszak, és úgy döntöttem, hogy most ő a legfontosabb, a baba nem is érdekel... :cry: Tehát, csak apura koncentrálok és igyekszem a legszebbet biztosítani neki, amit még együtt tölthetünk (apukám 83 lesz idén) A lombikot is kitoltam augusztusra, sőt szeptemberen gondolkodom, mivel a pénzt addigra össze kell kaparnom :evil: Hát meglátjuk, de most valahogy nem tudok összpontosítani, ha összejön összejön, ha nem nem. :? A párommal majd megyünk Balcsira... :D de ki tudja, tán a hétvégén már összejön :roll: hisz pont most vagyok középidős :D :lol:

Alle!
köszi, már tán jobb egy kicsit, de mégsem az igazi...
dezsina

Dezsi, teljesen igazad van, biztosan én is így tennék a Te helyedben.
Szép napokat kívánok, és felejthetetlen hétvégét :oops: :wink:

Kép
petne

Sziasztok,
csak most kerültem gépközelbe. Visszaolvastam.

Petne,
nagyon örülök a jó híreidnek! Látod, szép vastag lett a nyálkahártya. Minden rendben lesz, kedden nagyon szorítok neked. Nálam még nincs szurkálás, tegnap kezdtem el szedni a fogigátlót. Ma bejelentkeztem UH-ra. 30-án megyek. :D 5 nappal hamarabb jött meg piri. Amióta volt laparom meg méhnyaktágításom, kicsit megzavarodott a ciklusom.

Hanna,
nagyon rendi vagy, hogy felajánlottad a szurit. :D

Katica,
üzemi orvos nincs hétvégén. :( Na, ez sem jutott eszembe magamtól. Tiszta szőke vagyok... :oops: :oops:

Bella :(

skrisz72

Sziasztok!

Végre hétvége van! :lol:

Hajnóca :D

Késői volt az írásom. Dunakeszi itt van mellettünk. :D (majdnem, az bizti, hogy közel van). Én ált. hétvégén vagyok szabad.
Írtam privit. Gratulálok a saját lakáshoz!

Bella :D

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Kitartást kívánok nektek, s örülök, hogy nem adjátok fel. :lol:

Katica :D

Íme az adatok: 28 év, CIRIS/dr. Kósa; 1.lombik lesz 6 sikertelen inszem után; aktuális: fogigátló, máj. 2-től szurik. Uh máj.5-én.

Dezsi :D

Megkérdezhetem mi lett az örökbefogadással? :oops:
Gyógyulj meg nagyon hamar. Jó utazást nektek! Svájc nagyon szép, igaz még csak képeken láttam.

Lenne egy kérdésem. Az normális, hogy most ideges vagyok, mindenen felkapom a vizet? EZt a hormonjaim okozhatják, vagy ráfoghatom a munkámra? :roll: Amúgy nem szoktam ilyen lenni, de most nem tudok ellene tenni,és sajna a páromon csattan. :oops:
Most megyek pihizek. Jó éjt Mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Dezsina
Igen tényleg jó lenne, de hát....most nem is voltunk rajta a dolgon, szóval semmi 2 naponta, hiszen azt se tudom mikor van peteérésem :roll: :twisted: Szóval nem vittük túlzásba az összegabalyodást :oops: Arról nem is beszélve, hogy elkezdődött az építkezés a kertbe és keményen talicskáztam, cipekedtem na és a sport is megvan. Ekkora szerencsém nem lehet :roll: :?
Neked meg apának hajrá, ha már félidő van :lol: :wink: Lh tesztet csináltál? Lehet bízni abba, amit mutat?
Nagyon szép, hogy így gondolod az apukáddal kapcsolatban :!:

Katica
Én már csinálnék reggel, de hétvége van és itthon van apa, a férfiak ezeket az érzéseket meg nem érthetik :o Szóval szerintem marad hétfőn a sumákba teszt :oops: :lol:

Petne
Szoritok, hogy mind a 3-an a pocidba kerüljenek :!: Születtek itt már fagyibabák :lol: :wink:

Legyekmami
Hol vagy :?: :?: :?: :?: :?: :?: Remélem minden rendben....gyere légyszi :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :wink:
Vendég

Sziasztok!
Végül 18 órakor szúrok,és nem is ájultam el :D Viszont a clostinak nagyon szar mellékhatása van,émelygés,és egy kis látászavar időnként. :evil:
Bella!
Ezt nem hiszem el. :( És rendesen megjött????Utró mellett???Nekem eddig sose jött meg,amíg abba nem hagytam a progipótlást,és azután is csak pár nap múlva.Azért kérdezem,mert et+10.nap azért még nem kötelező pozitívnak lenni.Nem?
Dezsi!
Remélem édesapáddal gyönyörű hetet töltötök el Svájcban!
Zsani!
Dejóislenne! :D
Petne!
Keddre meleg napsütétes ébredést kívánok a babyknek :D
Vendég

Nyulasz
Nekem utró mellett is mindig megjött rendesen, volt amikor már a 9. napon :evil:
Tényleg jó lenne, de azért nem hiszem, hogy bármi is lehet. Inkább csak a ciklusom hosszú megint. Viszont előálltam reggel apának, hogy csinálnék egy tesztet, kaphatok-e :lol: Igy talán holnap reggel megcsinálom :lol:
Ügyi vagy a szurival :wink: Nekem nem kellett soha clostit szednem az injekciók mellé. Kitartás és most biztos vagyok benne, hogy meglesz(nek) a gyömölcse(i) :lol: :wink:

Na megyek, mert takarítani maradtam itthon, a fiúk elmentek vásárolni.

Jó hétvégét mindnekinek :!: Igaz nálunk esik :twisted:
Vendég

Zsani!
No de bizakodni mindig kell!Jó takarítgatást :wink:
Vendég

Nyulasz
Köszi, lassan kész a mosogatás, csak belestem közben :lol:
Igaz már nem érzek semmi szurást a hasamnál, de hát ugye ilyenkor még nem is kell :lol:
Egyébként most valahogy nem érdekelt a téma, mert neveztem egy versenyre és inkább az foglalkoztat :lol:
Te pihengetsz?
Vendég

Zsani!
Két pisilés között pihengetek.Ez a 15-20 perc nekem is jár :lol: :lol: :lol:
Milyen versenyre mész?
Vendég

Nyulasz
Látom csináltál vonalzót, pont akartam kérdezni mikor lesz uh :lol:
Remélem ilyen adag szuritól jó sok tüszőcskék lesznek.
Május 31-én lesz Pesten, futás és kori. Soha nem indultam még ilyen versenyen, de igazából csak egy kis kikapcsolótás lesz nekem, nem a helyezés fog számítani :lol:
Megjöttek a fiúk, kikell kapcs a gépet :lol:
Vendég

Zsani!
Én kétszer voltam ilyen futapest meg társai versenyen,ami 5 km-es,de nem nekem találták ki.31-re drukk,hogy jól érezd magad :D Ja,és léci jelentkezz,ha teszteltél! :wink:
Vendég

Nyulasz
Köszi a drukkot, addig még összekapom majd magam, ha csak nem.... :lol: Biztos jók ezek a rendezvények, de nekem eddig kimaradt, mert csak punnyadtam :oops: :lol:
Már alszik Matyek, apa kertbe, mi majd 2 körül megyün utána. Remélem holnap jó idő lesz, mert bográcsozni szeretnénk.
Tök jó, hogy elkezdted a szurikat, újra lehet izgulni. Állományba leszel? Vagy nyugis a munkahelyed?
Vendég

Húvétkor volt nálunk egy nyuszi, Máténak nagyon tetszett. Megetette répával :lol: Igy jó volt a nyuszinak is meg a Matyeknak is :lol:
Kép
Vendég

A tojás pedig így készűlt :lol:
Kép

Remélem nem baj a pár kép :roll: :?
Vendég

Zsani!
Itthon vagyok,nem dolgozom. :D
Jók a képek,jó nagy a nyuszi :shock: :lol:
Az alsó képen az milyen tojás akart lenni??? :shock: Nagyon furin néz ki :shock:
Matyek viszont édi kiscsávó,dehogy baj,hogy tettél fel képet,máskor is szívesen látjuk itt a Matyekot :D :D :D
Vendég

Nyulasz
Egy nagy hungarocel tojás, amit Máté a kezével festett ki. Gondolhatod mennyire élvezte. A végén már az egész tenyerével kente és mondta, hogy maszi-maszi (maszirozta :lol: ) :lol: Néha ilyet is megkell engedni nekik :lol:
De jó, akkor semmi stressz, csak pihi :lol: Ez kell a babuciknak majd :lol:
Vendég

Nyulasz,
azt számold bele, hogy én most blasztokat kaptam vissza, az elsőnél nekem sem jött meg a három naposoknál, de elvileg, ha összeadod, akkor az beültetés +10 nap, az már tizenöt, de rendesen megjött igen.

Dezsi,
jobbulást apukádnak.
Vendég

Sziasztok!

A tegnapi csúnya idő után itt a tavasz :D :lol: Csicseregnek a madarak, vakítóan süt a nap, és fincsi meleg van! Szép az élet!

Krisz, drukk 30-ra, addig meg jó gátlást! De persze mértékkel ám :)

Zsu, szerintem teljesen normális, hogy feszült vagy és gyorsabban felkapod a vizet. Egyrészt a hormonok miatt, másrészt meg azért nem kis teher ez rajtunk. Ha még a munkahelyed is feszkós, akkor pedig még az is. Szóval ne izgulj, ez hamarosan elmúlik.

Nyulasz, gratula az első injekciókhoz! Ugye mondtam, hogy menni fog! A clostis mellékhatások miatt együttérzésem :( , remélem, hamar elmúlik. Addig is kitartás!

Bella, Zsani, meg vagyok lepődve. Én azt hittem, hogy utro mellet kizárt, hogy megjöjjön. Nekem még soha nem jött meg, amíg szedtem. Az egyik inszem után pl. tovább szedtem, mint kellett volna, mert egy kicsit el akartam húzni a következő ciklusomat a közelgő nyaralás miatt. És működött a dolog.

Zsani, Máté nagyon édes, és ügyes is persze :!: Ugyan még nem saját tapasztalatból beszélek, de egyetértek veled abban, hogy kell hagyni a gyerkőket maszatolni. Utána úgyis le lehet mindent mosni, ők meg így tapasztalnak meg egy csomó mindent, és lesznek kreatívak...

Köszi a drukkokat lányok, már csak a holnapot kell kibírnom a munkahelyemen, aztán jöhetnek a kicsikéim!

Kép
petne

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?