Sziasztok!
Tudom, nagyon rég voltam, most visszaolvasni is alig-alig volt időm, nemhogy még írni.
Felmerült bennem egy kérdés. Írjátok, hogy a kínai naptár szerint fiúnak vagy lánynak kellene lennie most a pocinkban. Az nem merült fel bennetek, hogy pl. közülünk, aki pl. 78-as (és mint látjuk, nagyon sokan vagyunk ilyenek), nekünk mindannyiunknak kislánynak kellene lapulnia a pocinkban? Ez kicsit abszurdnak tűnik. Nem? És akkor nem beszéltem arról, hogy ez a világ összes tájára értendő vajon? Tehát az Amerikában vagy Svájcban, Ausztriában … élő nőknél is így kellene lenni? De mint látjuk, holkának kislánya lesz, bagz-nak fia. Erről ennyit.
Mindenkinek nagy gratula akik már tudják a baba nemét, valamint nagyon jók a képek! Én még nem tudom, de nagyon kíváncsi vagyok ki lakik odabennt. Jövő hét pénteken megyek védőnőhöz, akkor meglesz az AFP eredményem is, szerintem utána való héten megyek genetikai UH-ra, ott rákérdezek.
Most írta valamelyikőtök, kipróbáltam a cérnára tett gyűrűt, hát, kislány jött ki. Aminek nagyon örülnék, mert az a vágyam elsőre. A kínai szerint is kislány, de azt bocsi, de hülyeségnek tartom a fent leírtak miatt. Bár még kb. 15 éve azt jósolták, hogy először egy fiam, aztán egy lányom lesz, és a hasam elég fiús, így kíváncsian várom az UH-ot.
a.m.!
Tök jó, hogy a barátnőd is babás. Az én egyik legjobb barátnőm is. Úgy örülök neki! Már terveztük régebben, hogy majd ha eljön az ideje, akkor majd együtt toljuk a hasunkat, de mindig volt valami kifogás, hogy most ezért nem, most azért nem. És mikor én mondtam neki, hogy babát várok, akkor mondtam is neki, hogy akkor húzzon bele, hogy ahogy megbeszéltük, együtt toljuk. És most 9 hetes!! Pont 2 hónappal későbbre van kiírva. Mondjuk, nekik csak becsúszott, mert még mindig lakást akarnak venni, meg ez meg az a kifogás. De a baba jönni akart. Mikor megtudtam, nagyon megörültem. Mondtam is, hogy bárcsak minden vágyam ilyen gyorsan teljesülne. Úgyhogy most gondolom te is örülsz hozzám hasonlóan. Ja, és persze ők is örülnek, mert közben meg nagyon szeretnének már egy ideje babát is, csak persze halogatják.
Szeder!
Gratula a félidőd+1 napodhoz!! Mi ma vagyunk 18 hetesek, azaz 4 hónaposak, ugyanis napra pontosan 5 hónap múlva kellene elvileg szülnöm. De ezt majd a babó eldönti.
Minyu!
Tök vékony vagy, és mekkora a pocid!
Örülök, hogy a férjeddel minden ok.
Mi ma vettük át a babakocsinkat!! Tökre örülök. A teszveszen licitáltam. 21000-ért kínálták, amit valaki megajánlott, én meg az utolsó pillanatban rálicitáltam 21500-al. És szerencsére a mienk lett! Már a képek és leírás alapján beleszerettem, de élőben is nagyon klassz!! És ami a legjobb, direkt úgy szűrtem, hogy helybeli legyen a pár ahol a babakocsi van, mert ekkora összegnél azért meg akartuk nézni, hogy mit is veszünk. Így postaköltség, benzinköltség sincs, ami nem utolsó szempont. Toma a márkája, és amit én szerettem volna, az mind megvan benne. Mózeskosár, 3 fokban lehet dönteni a háttámlát, így sportkocsi is egyben, a leglényegesebb, hogy a tolókar megfordítható, sok zsebe van, pelenkázó táska is van hozzá, méretes a lábzsák, italtálca is van. Hirtelen ennyi. Na meg nagyon-nagyon jó állapotban van! Teszek fel képet róla. Ennyi pénzért szerintünk jó vásár volt.
Egyébként későbbre terveztük a babakocsi vásárlást, de annyira beszéltetek róla, és benne vagyok most én is a licitálásban (pedig nem gondoltam volna magamról), és rákerestem. Lehet, hogy ennyi pénzért később nem találtunk volna itt helyben jobbat. És ez tényleg tetszik.
Na megyek, mert kisregényt írtam.
Bocsi érte mindenkitől.
Ági