Új privát üzeneted érkezett!

Bagzerka!
Most olvasom, hogy te is érzel ilyen eseteket, hogy "lent matat". Na épp erről írtam az előbb.. Neked is kellemetlen érzés????

Minyu!
Látom a párodnál minden rendben. Akkor most megnyugodtatok remélem.
Jó korán indultok orvoshoz Nándival. Fent van már ilyenkor? Jó korán kelő :)

szeder74

Szép jó reggelt!

Igazatok van, az iwiw-et túlparáztam. :oops: Betudhatnánk a hormonoknak, hm?

Bagzerka, a lányommal én is úgy jártam annakidején a 4d-n, hogy amiért mentünk (pl ujjacskák), azt nem tudták megmutatni (pedig direkt rákérdeztem amikor felhívtam őket először). Viszont teljesen bepánikoltattak, hogy kevés a magzatvíz (én a 29. héten mentem akkor), vajon nem szivárog-e... Meg hogy a gyerek jóval kisebb, mint a számított ideje, de a combcsontja hosszabb, stb... Agyrém volt, teljesen bepánikoltam, utána a saját orvosom megnézte UH-n, hogy megnyugtasson. Oda most biztos nem fogunk visszamenni.

Minyu! Örülünk, hogy minden rendben. Mindjárt megírom az adataimat, hogy a Nagy Tábla tagja lehessek ;)

AMúgy meg olyan jó, hogy ennyit írtok egy nap alatt, alig győzöm elolvasni (főleg reggel van időm gép elé ülni).

Ja, és még csatlakozom Szederhez, a Baby Outlet nagggyon jó! És olyan dolgok miatt vannak leárazva néha cuccok, hogy pl. őszi modell, kifutó színek, tökjó! Mi is ott vettünk a babakcsoinkat, nekünk ABC Design van, két éve nyúzza a lányom, de még kistesó is abban fog utazni.

SZó volt a Bergonról is, egyik barátnőmnek az van, a gyerek egyéves koráig használta, én ezen kívül a szép nagy alufelnijére emlékszem, meg arra, hogy tele volt vele a csomagtartó, de ez gondolom, általános.

Amúgy én úgy látom, hogy akármennyire kibírja a kocsi három évig, az anyukákra a gyerek egyéves kora körül rájön a babakocsi-cserélési láz, mert akkor veszik az esernyőkocsikat, amik tényleg könnyebbek, meg kicsire összecsukhatók, stb.

Mi amúgy második kocsi heyett triciklit vettünk a lányomnak. Lehet olyat kapni, amelyik már 10 hónapos kortól kapható (sok gyerek nem ül meg egy ideig a babakocsiban, ebben viszont boldogan). Én ilyet szerettem volna, de csak későn találtam meg, hogy nálunk hol lehet kapni, addigra vettünk másikat: http://www.babyworld.co.uk/information/ ... _trike.asp (gyári oldal: http://www.smart-trike.com/
)
sarkantyúka

Sziasztok :)
Minyu gratula a párod jó eredményéhez!!!

Bagzerka köszi az infót a Bergon kocsikról, háááát az, hogy szekér nem túl bizalom gerjesztő, nem minden vidéki út göröngyös :lol: ez egy kis város ugyan ahol mi lakunk, de szerencsére normális járható utak vannak.Sajnálom, hogy ennyire felhúzott a doki.Biztosan minden rendben van, csak a doki nincs a pályája csúcsán :roll: .

Sarkantyúka köszönöm, hogy írtál a Bergonról, hát ez alapján sem kerültem közelebb a márkához, azért nem árt ha más is befér a csomagtartóba :lol:

Nem igazán vagyok képben :oops: mikortól lehet áttenni a gyerkőcöket sportkocsiba a fekvősből? :oops: :roll:
Kicsit régen voltam már gyakorló anyuka :lol:

Kép
kobak

Eszike!

Azt hiszem, hogy Te kérdezted, hogy hol jósolják meg a baba nemét. http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html
vagy, ami még jó lehet, ha igát vagy cérnára fűzött karikagyűrűt a csúklód oldalán többször végighúzol, úgy, hogy a tenyered felfelé legyen, majd a csuklód fellet 1-2 cm-re helyezed. Ha az inga körkörösen mozog, akkor kislány, ha jobbra-balra kileng kisfiú.
Ezt a tv-ben láttam.
Várom az eredményeket.[/url]

Kép
Kép
noni78

Azt megmodom, hogy a kínai naptár szerint így utólag megnézve a Fanninak kisfiúnak kellett volna lennie. Erről ennyit.

Kép
Kép
noni78

Szeder, a mocorgásról még nem sokat tudok írni, időnként már érzem, de még egyáltalán nem rendszeresen és erőteljes.De nagyon jó érzés és szerencsére már a páromnak is jutott egy kis mocorgás a KicsiLánytól, apukája nagy örömére.Hétfőn az amnio előtt fejvégű fekvésben volt, gondolom iylenkor még van hely és forognak 1000-rel :lol: .Nagyon szupi a kocsi amit kinéztél!!!!Köszi a baby outlet tippet, májusban készülünk Pestre, kiköltöztetejük a lányomat a koliból és akkor valószínű szétnézünk ott is :)

Starlak gratula a jó eredményekhez :) , szép kis formás buksija van az igaz :lol: , de honnan a "rizsike"?

Kistigrincs, kitartasz még a mosható pelusoknál, melyik márkát nézted ki?Nekem továbbra is ez a megoldás a szimpi.De még nincs konkrét választásom.Elképzelhető, hogy majd próba csomagot rendelek a kinézett márkákból és majd döntök a kipróbálás után.

Roni az úszkálás érzés nálam is megvan, de egyenlőre élvezem, hogy érzek valami mozgást odabenntről :lol: .No, meg a hülyülés jelen van :lol: :oops: nálam is, elfelejtek dolgokat és van amikor össze-vissza beszélek nem azt a szót mondom amit kell.Pl. felsorolom az összes zöldségfélét mire eszembe jut mondjuk a zeller.Időnként bosszankodom rajta vagy éppen jót derülök magamon, helyzettől függ. :)

Holka aranyos lehetett Henci, az Emma név nálunk is nagy esélyes.
Most, hogy nem dolgozom a héten a lányom akármikor felhív mindig az az első kérdése, hogy fekszem-e.Hát a fekvést már hétfő délután 5-kor untam, kettőre értünk haza Debrecenből és 5-re már elegem volt a vízszintes helyzetből.

Kép
kobak

Noni a lányomat még nem is néztem, de a jelenlegi babánkat 95%-ra kislánynak mondta a doki, még várom a megerősítést.Májusban lesz meg az amnio eredmény és azt is kihozzák, hogy valóban KicsiLány lakik-e odabennt :lol:

Kép
kobak

Kinai naptár Nándira fiút jósol, most meg lányt. Izgis :mrgreen:

Enyémgyerek koránkelö, most épp 6-kor kelt, de még nagyon álmos volt. Miután hazajöttünk a dokitol, hisztizett egy sort, semmi nem volt jó, igy felkisértem a szobájába alukálni még, és el is aludt :shock:
Gyerekorvosnál minden rendben találtatott, elmúltak a gennyes cuccok, még a hétvégén szedni kell az ab-t :roll: (aztán jó kis normaflore-os terápiát tartok neki.)

bagzerka :)
sajnálom, hogy igy jártál a dokival. Ezt én is utálom, ha nem mondanak semmit, csak hümmögnek, vagy meg sem szólalnak. Nekem a 18 hetes UH-n volt ez, már tisztára beparáztam, mert a doki nem szólt semmit, csak körözött a hasamon...

Na, megyek, összekapom a konyhát... :?

Kép
Kép
Kép
minyu

De igen már emlékszem, néztem volna már mit ír a naptár a lányomról :lol: , de csak 18 évtől van és bizony mikor fogant még nem voltam 18 :oops: :)

Kép
kobak

Örülök Minyu, hogy rendben vagytok :)

Csatlakozom, irány a konyha, összehozok valami ebédfélét :roll: .
Nem tudom már kiírta, de a leves az nálam is egy olyan kaja, hogy bármikor, bármennyit :oops: :lol: .

Kép
kobak

Szeder, Kobak: A Rizsi nevet anyám ragasztotta rá mikor az első UH képet nézve megkérdezte hogy most kb mekkora. Mondtam mint 1 rizs szem.
Azon az UH képen csak egy kis fehér maszatocska látszott a szikhólyagban de a párom már vitte volna dicsekedni a kolegáinak.
Anyám akkor jegyezte meg hogy: Már dicsekedne a kis Rizsivel? :)
Azóta csak Rizsinek hívjuk :) főleg hogy a nemét se tudjuk és nevek terén is még harcok dúlnak :)

A gyolyófej hát most nem úgy néz ki? :oops: Mondjuk ez még biztos változni fog :)

4D-s UH, párom nyaggat hogy ő mozizni szeretne, én eddig is gondolkodtam rajta hogy maceráljuk e vele a babót megéri-e.
Most amiket meséltetek kezdek mégjobban elbizonytalanodni hogy kell-e ez nekünk...

Kép

Kép
starlark

Starlark!
Jó kis szori a rizsi név körül :)
Nem mindenhol vannak idióta orvosok, szomográfusok.. küldök privit..

szeder74

Sziasztok!

Minyu örülök,hogy az egész család jól van :D Ez a legfontosabb.

Nekem lányt ír a kínai naptár,de ezt már említettem pár napja, hogy mind lányt mondott és egyértelműen fiunk lesz :lol: :lol: :lol:

Starlark! Gartulálok a jó eredményhez és a formás babóhoz! :D

Nekem már fő a levesem és feltakarítottam az előszobát,konyhát, wc-t és a fürdőszobát is!HURRÁ! Jól elfáradtam pedig még ágyneműt is akarok cserélni. Ma nagyon aktív vagyok. Reggel a piacon kezdtem,jól felpakoltam zöldségböl... :lol:

Ja,tényleg akartam már kérdezni: van közületek aki biciglizik még???
én majden minden nap,de nem tudom, hogy meddig szabad? Egy kicsit már kezd a pocim útban lenni,de azért jó kis testmozgás

Képzeljétek az egyik nagyon jó barátnőm is babát vár. Most 6 hetes :lol: :lol: :lol: Bár nem tervezték azért örülnek neki.

Kép
Kép
a.m.

Roni!

Örülök, hogy írtál és minden rendben van. Már nagyon hiányoltalak! :wink:

Kép
Kép
a.m.

a.m.!
Nem tudom, hogy gratuláltam-e a kisfiadhoz, ha nem, akkor most Nagy nagy gratula!!
Én is végeztem már mindennel, bár nem érzem ma magam aktívnak :)
Picit keményedik a pocak-mocakom..
A barátnődnek jó lesz... van egy tapasztalt Róka-mami a környezetében kismamaügyben!!!

Kínai naptár:
Hááát nekem nem jött be... SZERENCSÉRE!!!
Fiút jósolt, és LÁNYKA LESZ!!!

szeder74

FÉLIDŐS + 1 NAPOCSKÁS A BABÁM :)

szeder74

Sziasztok!

Kobak: igen ki, bár eddig kb 10-en próbáltak lebeszélni. A Monapel, a Bambino Mio és a Kushies van még versenyben, bár ez utóbbi az ára miatt valószínűleg ki fog esni. Egyelőre a legesélyesebb a Bambino Mio. De lehet nálunk is vegyes felvágott lesz, mindegyikből néhány :)

Minyu: örülök, hogy párodnál és Nándival is minden rendben :)

A leves nálam mostanában az ebéd főfő része. A fő fogás annyira már nem érdekel.

Szeder: gratu a félidőhöz!!! :)

Kép
kistiggrincs

Rizsikéhez szólva a teljesség igénye nélkül íme a beceneveink a pocaklakóknak
- Manócska
- Kispocok
- Kispocak
- Babuci
- Picúr
- Kistesó
- Babóca
- (Golyófejű) Rizsike
- KisCsóka
- Hörcsögbaba
- Manógida
- Borsika
- Pinkó

Ha netán valaki kimarad, bocs, cca ennyit kerestem most vissza, és nem mindenki vonalzóján van feltüntetve. De azért szerintem vicces, hogy szólítjuk mielőtt tudnánk ki lakik benn

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Nálatok milyen érzés volt, mikor a baba megmozdult? Mert én nemrég éreztem olyan bugyborákolást, és hullámzást a hasamban, de lehet, hogy csak a gyomrom bugyborékolt? Nem tudom.

Tegnap nagyot csalódtam az orcvosomban, nem tudom rossz kedve volt-e, vagy rossz napja, de nagyon gyorsan elintézett. Kérdeztem tőle a húzódásokat a hasamban, erre azt mondta, hogy hát az nem jó, pihenjek , meg szedjem a MagneB6-ot, de alig tudtam belőle kihúzni ezt is. mára már elmúlt, nem érzem, de tegnap nagyon beijesztett. Ráadásul az eredményei sem voltak néála, azt mondta majd legközelebb, ha megyek.

Kép
Kép
petra1980

petra

Kb 2-3 napja en is erzek ilyen bugyborekolast! Egyre tobbszor!!!
:D :D :D

Szerintem ez mar nem a hasunk, hanem a babo!

Adri

KépKép
druska

Sziasztok! Csak most találtam rá erre a topicra, és mivel, ha minden jól megy én is 2008. szeptemberében fogok szülni, szeretném megkérdezni tőletek, hogy normális- e, hogy igen sokat fáj lent a hasam? Válaszotokat köszönöm! Egy mádoik babáját váró kismama, aki nagyon rég volt már terhes... :D
dan6

Halihó! :D

a.m.!Köszi, ari vagy!Jól esett, hogy hiányoltál!Ezek szerint nem vagyok annyira feledhető! :wink: :D Szerintem, addig biciklizz, ameddig jól esik. Ami jó a mamának, az jó a babának. De azért vigyázz magadra. Én nem biciklizem. De nagyon szeretek. Eleget mozgok a melóhelyemen fel le lépcsőzök.

Csibe!Jók a becenevek. Az enyém kimaradt. Rajta van a vonalzón. Kismanó.

Petra!Sajnálom, hogy így alakult a dokidnál. Fel a fejjel, lehet, hogy tényleg csak rossz napja volt. A pocifájás egy bizonyos mértékig jó, mert az azt jelenti, hogy csinálja a baba a helyét magának... :wink:
De tényleg. Nyúlnak a szalagok. De azért tényleg nem árt egy kis pihi. Szerintem a mozgást már a baba csinálja. Tényleg hasonlít egy kicsit a bugyborékolásra.

Szeder!De jó, hogy már félidősek vagytok!!!:D Bakker, én is szoktam érezni, hogy a babó nagyon lent van, olyan érdekes érzés. Nagyon jó!!!!Még mindig mosolygok rajta amit írtál!(nehogy kilógjon a lába alul) :D :D :D

Kobak! Az érzés kölcsönös!Én is élvezem az úszkálást.

Alíz

KépKép
roni0422

Szia dan6! Jó hogy csatlakoztál!Jó babavárást kívánok!Egy bizonyos mértékig szerintem természetes hogy fáj a poci lent, mert nyúlnak a szalagok, nő a baba. De ha sokat, és erősen fáj, az valóban nem jó. Ilyenkor sokat kell pihizni és magneB6-ot kell szedni. Esetleg kérdezd meg a dokidtól.

Alíz

KépKép
roni0422

Tényleg!Nem is meséltem. Voltam fogdokinál tegnap, és mindent rendben talált. Még jó, hiszen 1 évig hozzájártam, hogy rendbe tetessem a fogaimat...:shock:
Végülis 1 fogam van, amin van egy ipi pici lukacska, kérdezte is, hogy betömjem???:shock: :shock: Mondom, most inkább neeeee, arra lelkileg fel kell készülnöm.

Konan! Nem írtad mostanában de azért rákérdeznék, hogy rendbe jött már minden a fogaddal?

Alíz

KépKép
roni0422

Kedves Roni! Köszönöm a választ! A magne B6- ot lelkesen szedem, a dokim pedig mindim megnyugtat, hogy nincs semmi, pihenjek sokat. Az első "babám" egy hónap múlva lesz tíz éves és az a terhesség olyan régen volt már...Talán nem is aggódtam akkor ennyit. Eljön majd a szeptember is... :D
dan6

dan6!
Én is hasonló gondokkal küzdök..hasfeszülés, szúrkálás, keményedés..magneB6 és pihi.
Nekem is vannak már nagyfiaim. A kicsi most volt nemrég 10 éves, és igen, olyan más most, annyit, de annyit parázok.
Talán, mert érettebbek vagyunk, sok - sok info ért minket azóta, és sok a negatív dolog, talán azért!
Én is próbálom magam nyugtatni, de igen nehéz..

mozgolódás:
az a kellemetlen érzés, amit íttam olyan érdekes.. a hüvelyembe, és a popsimba nyilalgat, gondolom olyan idegpályát rúg-kapál a lánykám, ami ezt okozza...édesem, már most ügyeskedik ,hogy nehogy elfeljetsem, hogy Ő is van nekünk.. :)
Ugyanakkor élvezem minden egyes pozdulását... úúúúgy imádom ŐT!!!!

szeder74

dan6! Eljön bizony!Ne aggódj, nem lesz semmi gond. Csak régen volt már! Mesélj majd magadról! :wink:

Alíz

KépKép
roni0422

Kedves Szeder74! Hát Nálatok is jó nagy korkülönbség lesz :D !
Húh, magamról: 33 éves leszek a nyáron, mint írtam már van egy hamarosan tíz éves Danim. Három éve kitettem az életemből az apukáját 15 év után. Holnap lesz egy hónapja, hogy férjhez mentem újra másfél év után(!). Röviden ennyi. Jelenleg itthon vagyok, mert volt néhány nőgyógyászati műtétem, ezért végig itthon leszek :( ! Ha nem gond, majd szórakoztatlak Benneteket :D ...

Kép
dan6

sziasztok Lányok!

Olyan régen íram, de erről részben Ti tehettek :) , mert az ember kihagy 4-5- napot, és ugyanennyi idő, amíg visszaolvas mindent. Örülök, hogy rendben mennek a dolgok. Lucának továbbra is sok erőt kívánok!

Nálunk is jól alakulnak a dolgok! Megvolt az AFP, és az UH, minden OK volt. Szednem kell néhány gyógyszert, de egyébként minden OK. Már csak egy hetet dolgozom :) , utána pedig heti két nap megyek be (persze csak, ha bírom). Én elkezdem a terhes tornát. Nagyon élvezem. Bár egy kicsit fura néhány kismami, mert azzal unszolják a többieket, hogy szüléses rémtörténeteket szeretnének hallani... Nem igazán értem.... A mi babánk is rendesen rugdalózik, tegnap az apukájának is jelzett egy komolyat. Szóval nálunk minden rendben, csak ez a hihetetlen ütemű hízás ne lenne. Holnaptól kezdem a diétát.

Nagyon jó volt olvasni mindenkiről!!!

Kép
blúmi

köszi az együttérzéseket a dokival kapcs. hát tuti hoyg az lesz hoyg jóól eplanaszolom a történteket, és majd ô megnyugtat valahogy, de benne tottál megbízom, szóval ebben reménykedem.

Szeder!!!!
épp ahogy írod, és én is ezt érzem hoyg lefelé mozog, mindenféle nyílásom felé :D és ezért gondoltam tutira farosnak, és ennél fejesebb :) nem is lehetne!!!! ez tök furi, nem?? é
lehet hogy nálad is épp ez a helyzet!

Minyu!
örülök hoyg mindne rendben!!!!!!!

sarkantyúka!!!
szörnyû hoyg ilyenek ezt csinálják!! (uh)
és úúú tökjó az a 3kerekû!!!

kobak!!!
sztem nézd meg a monapelt, tök jó, mert egy méret van, (belsô), ami variálható végig patentokkal, és nem egyben van az egész, na most jól nem jut eszembe, de amik egyben vannak, jóóval drágaábbak is!!! szóval nézz utána :)

csibe!!
ezt tök jó volt így egyben olvasni, a becenév listát!!! köszii :)

dan6!!
üdv!!!!!! örülök hoyg csatéakoztál!!

ma kissé lejártuk a lábunkat simivel, jól elfelejtettem a sztrájkot.... :D szóval túráztunk egy hattalmasat, de jóó nap volt nagyon!
na jóócak!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Tudom, nagyon rég voltam, most visszaolvasni is alig-alig volt időm, nemhogy még írni. :oops:
Felmerült bennem egy kérdés. Írjátok, hogy a kínai naptár szerint fiúnak vagy lánynak kellene lennie most a pocinkban. Az nem merült fel bennetek, hogy pl. közülünk, aki pl. 78-as (és mint látjuk, nagyon sokan vagyunk ilyenek), nekünk mindannyiunknak kislánynak kellene lapulnia a pocinkban? Ez kicsit abszurdnak tűnik. Nem? És akkor nem beszéltem arról, hogy ez a világ összes tájára értendő vajon? Tehát az Amerikában vagy Svájcban, Ausztriában … élő nőknél is így kellene lenni? De mint látjuk, holkának kislánya lesz, bagz-nak fia. Erről ennyit.

Mindenkinek nagy gratula akik már tudják a baba nemét, valamint nagyon jók a képek! Én még nem tudom, de nagyon kíváncsi vagyok ki lakik odabennt. Jövő hét pénteken megyek védőnőhöz, akkor meglesz az AFP eredményem is, szerintem utána való héten megyek genetikai UH-ra, ott rákérdezek.
Most írta valamelyikőtök, kipróbáltam a cérnára tett gyűrűt, hát, kislány jött ki. Aminek nagyon örülnék, mert az a vágyam elsőre. A kínai szerint is kislány, de azt bocsi, de hülyeségnek tartom a fent leírtak miatt. Bár még kb. 15 éve azt jósolták, hogy először egy fiam, aztán egy lányom lesz, és a hasam elég fiús, így kíváncsian várom az UH-ot.

a.m.!
Tök jó, hogy a barátnőd is babás. Az én egyik legjobb barátnőm is. Úgy örülök neki! Már terveztük régebben, hogy majd ha eljön az ideje, akkor majd együtt toljuk a hasunkat, de mindig volt valami kifogás, hogy most ezért nem, most azért nem. És mikor én mondtam neki, hogy babát várok, akkor mondtam is neki, hogy akkor húzzon bele, hogy ahogy megbeszéltük, együtt toljuk. És most 9 hetes!! Pont 2 hónappal későbbre van kiírva. Mondjuk, nekik csak becsúszott, mert még mindig lakást akarnak venni, meg ez meg az a kifogás. De a baba jönni akart. Mikor megtudtam, nagyon megörültem. Mondtam is, hogy bárcsak minden vágyam ilyen gyorsan teljesülne. Úgyhogy most gondolom te is örülsz hozzám hasonlóan. Ja, és persze ők is örülnek, mert közben meg nagyon szeretnének már egy ideje babát is, csak persze halogatják.

Szeder!
Gratula a félidőd+1 napodhoz!! Mi ma vagyunk 18 hetesek, azaz 4 hónaposak, ugyanis napra pontosan 5 hónap múlva kellene elvileg szülnöm. De ezt majd a babó eldönti.

Minyu!
Tök vékony vagy, és mekkora a pocid! :D Örülök, hogy a férjeddel minden ok.

Mi ma vettük át a babakocsinkat!! Tökre örülök. A teszveszen licitáltam. 21000-ért kínálták, amit valaki megajánlott, én meg az utolsó pillanatban rálicitáltam 21500-al. És szerencsére a mienk lett! Már a képek és leírás alapján beleszerettem, de élőben is nagyon klassz!! És ami a legjobb, direkt úgy szűrtem, hogy helybeli legyen a pár ahol a babakocsi van, mert ekkora összegnél azért meg akartuk nézni, hogy mit is veszünk. Így postaköltség, benzinköltség sincs, ami nem utolsó szempont. Toma a márkája, és amit én szerettem volna, az mind megvan benne. Mózeskosár, 3 fokban lehet dönteni a háttámlát, így sportkocsi is egyben, a leglényegesebb, hogy a tolókar megfordítható, sok zsebe van, pelenkázó táska is van hozzá, méretes a lábzsák, italtálca is van. Hirtelen ennyi. Na meg nagyon-nagyon jó állapotban van! Teszek fel képet róla. Ennyi pénzért szerintünk jó vásár volt.
Egyébként későbbre terveztük a babakocsi vásárlást, de annyira beszéltetek róla, és benne vagyok most én is a licitálásban (pedig nem gondoltam volna magamról), és rákerestem. Lehet, hogy ennyi pénzért később nem találtunk volna itt helyben jobbat. És ez tényleg tetszik.

Na megyek, mert kisregényt írtam.

Bocsi érte mindenkitől.

Ági
Kép

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Kép sportosan :)

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Jó reggelt, jó korán ébrettem ma...

dan6!
Én is 33 éves vagyok, és én is elváltam...5 éve, hogy van egy édes párom, aki elfogadta a gyermekeimet, neveli, szereti őket, és most várjuk a közös babánkat! A fiaim nagy-nagy örömére! No és persze a miénkre.
Milyen érdekes, hogy Te is annyi idős leszel, mint én, és a második kapcsolatodból várod a picikédet :) Ez olyan nagy ajándék az élettől, hogy találtunk ismét egy olyan tündéri embert társunkul, akivel szíves örömest vállalunk gyermeket. (mert bizony másodszorra az ember meggondolja talán mégjobban, mint elsőre.. nem??)

Agi!
Látom a babakocsi színe igazodik a pocid formájához :lol: :lol: :lol:
Hát én is kíváncsi leszek mostmár, hogy kis is lakik a pocidban!!
Gyere sűrűbben közénk!!!!

Jó ébredést mindenkinek :)

szeder74

Sziasztok!
Szeder, de gyors voltál!

Ultrahangon minden oké volt.Kérdeztem a dokit, hogy lát-e valamit,ami miatt túl sötét a magzatvíz, de nem látott semit.Azt mondta, biztos a pesti beavatkozástól volt, hogy sötétebb.
Nem győzött meg, de nem tudok mit csinálni!Lényeg, hogy a baba jól van.
Azért még sokat pihenek, nehogy én toljam el a dolgokat...

2 hét múlva kell menni.Azt mondták, ne akkor menjek amikor az orvos mondta, hanem a betöltött 19. hét után.
Még jó, hogy megkérdeztem.
Úgyhogy a 4 D-re is kérek későbbi időpontot, most már tuti, hogy csak az amnio eredménye után megyek.

Szeder, gondolok Rád hétfőn, de jó lesz Neked!!!

Ági!Nagyon szép a babakocsi!Jó vásárt csináltál!Nagyon jó helye lesz benne a babának!

Nem emlékszem, hogy ki írta, de igaza van abban, hogy ezeket a csodálatos, kényelmes, nagykerekű kocsikat le szokták cserélni könnyű sportkocsira.
Szerintem amikor már nagyobb a baba,és többet jövünk-megyünk, kicsit nehézkes közlekedni velük.És a mi babáink tavasszal-nyáron lesznek sportkocsis babák, akkor már hideg sincs, nem kell annyira betakargatni, és többet is csavarog az ember, mint télen.

Nekem még orvoshoz is autóval kell majd vinni, tehát fő szempont, hogy kicsi és könnyű legyen már most.Ezért amit veszünk az tulajdonképpen sportkocsi, és a mózeskosártól lesz újszülöttnek való.

Dan,üdv köztünk, én is régen voltam kismama! :wink:
Vendég

Képzeljétek, nem kérdeztem meg a nemét!Eszembe sem jutott!Valahogy most már annyira nem is érdekel...nem az a lényeg...
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!
Szeder! Valóban érdekes dolgokat produkál az élet, én sem gondoltam, hogy valaha szülök még, bár régen sok mindent megtettem azért, hogy legyen még babám. Azért 2004- ben regisztráltam, mert akkor a volt férjemmel beültetésre jártunk, de végül nem lett babám, talán nem véletlen...Most nem is számítottam rá, bár a férjem is és én is szerettünk volna, de megfogant a mi babánk :D ! Egy kicsit félek azért, hogy a nagyfiam mit szól majd hozzá...Bár nagyon örül, még :D Biztos féltékeny lesz, de ez persze rajtunk is múlik majd!!!
Mindenkinek szép napot!

Kép
dan6

Sziasztok!

Most tesztelem a vonalzókat.

Kép
Kép
sarkantyúka

Sziasztok

Ma minden igaz fel tudom rakni a legújabb favoritunk képét.

Ági,nagyon jó kis babakocsi,jó az ára is nagyon.gartula Kép

Kép
Kép
a.m.

jaj bocsi a kéket akartam,mert hát ugye pöcsöcs lesz. Kép

Kép
Kép
a.m.

Szeder!
Igen, épp apósom mondta, hogy akkor viszont fiúnak kell lennie ezek után. Mert hogy néz ki egy lány egy kék babakocsiban? :lol: Amúgy akiktől megvettük, ott kislány használta. Tök aranyos volt, még amikor megnéztük a kocsit, akkor is tologatta meg hasonlók. Nagyon szerette.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ti már mind tudjátok a babátok nemét??? Mi voltunk 4D- s ultrahangon és azt mondták, hogy fiú!!! Bár a párom nem hiszi el.

Kép
dan6

A.m, szuper!Nagyon jól néz ki!!!!!
Dan, én még nem tudom,de sötétkék lesz a babakocsink, ha fiú, ha lány!!!
Vendég

Szeder!

Te tudtad, hogy az ország legjobb uh. gépével vizsgálták a babáinkat a Magzatdiagnosztikai Központban? Én most döbbentem rá, amikor utánaolvastam! Csütörtökön 10.30-ra megyek oda újra uh.-ra, jöhetnek a drukkok, egyre jobban izgulok!

Lányok!

Jól beültettétek a bogarat a fülembe, már én is babakocsi-lázban égek! Persze előbb jó lenne tudni a bab nemét a szín miatt!
:lol:
Megint beteg a fél csapat, bár a gyerekek most úgy tűnik megússzák némi hőemelkedéssel és orrfolyással, de nekem nagyon fáj a torkom is és teljesen elment a hangom!

Márti
borossné becz márta

dan6!
KISLÁNY lesz. Két fiú után gondolhatod :) milyen óriási boldogságot hoz az életembe!! A fiúk már hihetetlenül várják, mindig azt hajtogatják, hogy miért ilyen soká születnek a babák??! Miért kell ilyen sokat várni rájuk :) -no én is így vagyok ezzel :)
Nevet még nem adtunk neki, apukájának a feladata.. én szerettem volna, ha ő választ. Irtam neki 21 lánynevet..abból szelektálhat.. már csak 4 maradt..remélhetőleg hamarosan eldönti, hogy melyik név lesz a lánykánk neve :)

Márti!
Igen, tudtam, hogy ott van a legjobb gép :) -remélem a dokik is jó alaposan megnézték..mert mit sem ér a gép, ha nem értő szemek nézik ... nem?
tessék csak nézelődni a babakocsik terén..érdemes már most figyelni, nézegetni, tologani, ha üzleteket járod..nem könnyű döntés..én már kiválasztottam..ésss nem tágítok mellőle :)

szeder74

Az az igazság, hogy tényleg mindegy a neme, csak egészséges legyen, de azért őszintén, mi titkon leánkát vártunk :D Így fiú nevünk nem nagyon van, de majd az is kialakul! Az szerintem minegy, hogy a babakocsi színe milyen, csak egy egészséges manóka legyen benne :D !!!Kedves Márta! Az én férjem már negyedik napja beteg, amit igen szörnyen bír, szóval kitartás és jobbulást!Szeder! Az én fiam nagyon drukkolt, hogy fiúcska legyen(Ő egyedül a családban és bejött Neki), mert félt, hogy rózsaszínbe öltözik a lakás... :D

Kép
dan6

Márti, jobbulást a Családnak!

Lányok!
Ti nem figyeltétek meg, hogy mikor keményedik a hasatok?
Nekem feltűnt, hogy főleg ha lefekszem.És ha hanyatt fekszem.

És most hallottam is, hogy nem szabad úgy feküdni, mert nyom valami artériát, és az nem jó.
Hát most kipróbálom, hogy ha csak oldalra fekszem, lesz-e gond.
Vendég

Nekem keményedni máskor is szokott :( , de háton nem tudok feküdni, mert akkor fáj is. Oldalt teljesen jó, csak úgy nem szeretek... :D

Kép
dan6

luca!
Nehogy hanyatt feküdj...!!! Azt tényleg nem szabad!!!
Romlik úgy a keringés!!!
Később, ha nagyobb lesz a pocid, akkor már 1-2 perc után érzed, hogy nem jó!!
Én 5-10 percet tudok úgy hanyatt feküdni, és már keményedek is.. de még nem olyan nehéz a baba, hogy befolyásolná a keringést..inkább 7-8 hónapban már veszélyes is lehet.

Oldalt jó, ahogy dan6 írja. Nekem is csak így kényelmes, de bizony még így is keményedek.. brrr... nagyon nem szeretem azt az érzést.

szeder74

Sziasztok!
Luca: gratulálok az uh-hoz! édes a pici :D
keményedés? nekem is gyakran van sajnos, pihenj sokat! A fekvést jó hogy írtad szeder, mert nem tudtam róla..

dan6: Üdv itt! Tényleg jó, hogy még most is jönnek ide :lol:
Szerintem a legtöbben levők közé tartozunk itt a babaneten.. :)

Honey: tök jó, hogy lány! :lol: Nekünk majd szerdán derül ki! Már nagyon várom:)

A.m.: Képzeld, délelőtt én is u.ezt a kocsit néztem ki!! :D Nagyon bejön! Te mikor és hol szeretnéd megvenni?
Én eddig csak újan láttam mindenhol, szerintem ez elég új modell lehet. Vagy nem? Nekem kicsit drága, de háááát talán valahogy összejön :roll: :wink:

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?