Sziasztok!
A kisebbik lánykám úgy döntött, hogy ma délután csak a hasamon hasalva hajlandó sírás nélkül csöndben piszegni, és közben anyát figyelni...
Szóval kb. egy óráig fog tartani, mire megírom ezt a hsz-t, de végülis ráérek, úgy sem tudok pozitúrát váltani.
Julcsi alszik, így mindent meg kell tennem a csönd érdekében.
Egyébként egész jól telt az első két beavatós nap, tegnap még főztem is, és mindkét nap voltunk játszón. Igaz, este 10-kor már aludt az egész család.
Köszönöm a névnapi köszöntést, és én is sok boldogságot kívánok minden Andreának! Azt hiszem mi tartjuk a topikban a legtöbb azonos keresztnevűek rekordját.
Benia, nagyon tetszett, amit írtál! Át tudom érezni, nálunk majdnem minden szopi úgy zajlik, hogy Hannus az ölemben, Julcsi a hátamon csüng, és a hajamat birizgálja. Ja, és négyen egy ágyban alszunk, egy gyerek, egy szülő, egy gyerek, egy szülő felállásban.
Még jó, hogy két méter széles az ágyunk, mindenki kényelmesen elfér. Tegnap este beszéltük a férjemmel, hogy milyen jó is ennyien egy kupacban.
Marcy, fogadd őszinte részvétemet!
Nagyon jól állsz hozzá, kismamaként főképp nagyon jó, hogy így tudod felfogni. Mekkora már a pocakod?
Gab, tök jó lett a szoba! És jófej dolog volt a hajegyenesítő!
A talival kapcsolatban pár napon belül nyilatkozom, még megbeszélem itthon, meg anyukámékkal is, nem tudom, mikor megyünk le hozzájuk.
Andy, örülök, hogy Dani javulgat, nagyon jó hír!
Julcsinak csak két napig folyt az orra, hőemelkedése is egy napig volt, remélem túl vagyunk rajta.
Tesó projekthez nagyon drukkolok, tuti dolog két gyerkőc, még ha néha nem is könnyű...
Vicky, mielőbbi gyógyulást kívánok!
Bocsi, hogy nem reagálok mindenkinek, de eddig tudtam írni, felébredt az elsőszülött.